Na, aludtam 3 órát (persze pisiszünettel), úgyhogy egész éjel fent leszünk
Betti
Ne görcsölgess, még van időd! Beszéldd meg vele
anyám a nővéremmel 3 hétig görcsölt szülés előtt... Ülj sokat feltett lábakkal, meg próbáldd körülugráltatni magad (ahogy Lóránt mondani szokta appa anyának a meghosszabbított keze
Persze, csak ha itthon van)
Snowball
hú, xfaktor jó 5let, nem láttam az elejét a tegnapi koncert miatt. Appának céloztam rá, h megkaphatnám karira Vastag Csabi cd-jét, mire "de hát te nézni szereted, nem hallgatni"
Pasik.
Igen, remélem sokáig húzza Szaffi odabent. Tudod, addig bizti megadok neki mindent, ami kell, kint meg... valamelyik éjjel azt álmodtam, hogy akárhogy pelenkázom, mindíg ugyanazon a lukon jön ki mindkét lába. Aztán teljesen leizzadva ébredtem fel. Micsoda rémálom!
A Renit ha már így ajánljátok, lehet, hogy kipróbálom, bár ehhez el kéne jutni egy gyógyszertárba, amihez ki kell mozdulni, ami több napos tervezést igényel
Csak appa meg ne tudja, egy pánikban van, ha egyedül kolbászolok!
Tyuntyi
Számod megkaptam, én is mentettem. Ja rájöttem, hogy így nem kell majd aláírnod az sms-t mert benne vagy a névjegyzékben
Ez nálam reflex h kérem, diákjaim anyukái szoktak ilyen sms-ekkel bombázni: "Lányom egész éjjel hányt, nem megy ma suliba" - ismeretlen számról persze. Én meg találjam ki, melyik lány a húszból
Meg higgyem el, h nem a lány írta a pasija mobiljáról, mert lóg
Az ékezetesen jót nevettem, én ezt Lóránt laptopján szoktam megélni, ha véletlen vmiért a kezembe kerül, mert neki a munka miatt az angol az alapnyelv, de persze magyar a klaviatúra
van valami shit+ctrl+ valami kombináció, de a fene se tudja, miaz pontosan.
3.on lakáshoz: Milyen jó lesz majd babával és bevásárlással felmászni! Én mindíg ezt mondogatom magamnak, mikor a 2-on pihenek. De legalább, mire felérek appa kipakolja a szatyrok nagyrészét
Nálunk van babakocsitároló, szóval legalább azt nem kell cipelni, amíg el nem lopják. Mert ugye a bicók fent laknak az erkélyen, amióta appájét 3 éve ellopták, és a babakocsi drágább mint a montim (pedig már arra is sajnáltam a pénzt, de hát Mongoose)
Szaffi méretei:
BDP: 92,0 mm (fejátmérő)
HC: 325,3 mm (Fejkörfogat)
AC: 336,8 mm (Haskörfogat)
FL: 71,6 mm (Combcsonthossz)
Súlybecslés: 3160 gramm
Biometriai adatok alapján a grav. s. 37 hét + 1 napnak felel meg.
Számított kor 36 w + 4 d
ne kérdezzd, mért van egyszer magyarul egyszer angolul a kora
Zsuzs
Sote-n influenza zár van? Még nincs is szezon! És mi van azzal, aki be van oltva? appa be van (céges ajándék nekik a kombinált oltás, nehogy má' betegek legyenek és ne dolgozzanak napi 10 órát!). Tavaly télen is volt ott, barátnőm akkor szült, 3 hétig nem engedték haza a picit, appa meg nem láthatta addig csak fényképen (ott még apás szülés volt, csak a 2. napon lett zárlat, meg a gondok is a picivel). Nagyon együttérzek minden kismamával/papával emiatt. Bár a rokonok látogatásának elmaradása kellemes hozomány, de appa hiányát nem űbereli. Nem is tudom, meg merjem-e mondani Lórántnak, hogy ilyen opció is van. Ő úgy tervezi, h az egyszemélyes alapítványi szobába leszünk, ahol ő is bent lehet 24 órában, még ágy is van neki.
Erdély tényleg gyönyörű, csak kerüljétek el a népszerű helyeket (gyilkos tó, szt anna tó, szováta). Azok irdatlan mocskosak és hatalmas a tömeg. Nekem az volt az utolsó csepp, mikor a gyilkos tó mellett nem volt wc, viszont az erdőben nem tudtál besétálni anélkül, h sz*rba ne lépnél. A pádison is voltunk egy kempingnél (mi nem ott szálltunk meg), kb diáksziget mennyiségű túrázó egy 2kmx500m-es gyönyörű réten 1500 m magasan, amin átfolyik egy pici patak, de szintén nincs wc és minden tiszta kaki. szó szerint. Szép meg érdekes tájak vannak a nem kiemelt turisztikai részeken is. Nekem szerencsés ebből a szempontból, h anyósom ujságíró kint, és tök érdekes helyeket ismer, amikről vmikor írt egy-egy cikket (a cikkei mindíg jobban érdekelték, mint a fia
).
A nődoki ráér a védőnői vizsgálatokra? Hát nem mondom, van pénz abban a rendszerben
nekem amúgy szerencsém van, aranyos a védőnénim (sztem velem egyidős és van egy 2,5 éves fia), úgyhogy a lelkemnek is jót tesznek a beszélgetések. Meg amikor rossz volt a vérképem, akkor hetente hívott és nézte a vizeletemből a változást, míg az orvos csak annyit mondott, hogy 1 hónap múlva menjek megint vérvételre, és meglátjuk, javul-e.
Csicsi is átküldte a számát, szóval még bizti ő se szült meg ma