Hűűű, ez igen! Nagyon beindultatok!!!
Snowball: igen, nem véletlenül a nők hordják ki a gyerekeket! Minden nap szembesülök azzal, hogy mennyire lelassult a tempóm, bezzeg Apáé még a régi, én pedig ott kullogok valahol hátul.. De most, hogy jég van itt-ott legalább felajánlja, hogy karoljak belé.. Hozzá kell tennem, hogy ő 115 kg, az én versenysúlyom pedig alapból kevesebb, mint a fele... A rengeteg vizsgálatot sem tudom, hogy hogyan bírnák..
Hálós bugyi: ezeket tényleg csak a kórházban használják, ha már hazamennek a kismamák, felvesznek vmilyen normálisabbat. Egy csomagban 4-5 db van. A szél süvítését sem éreznéd a fenekeden, mert ha az ember kimegy, mégiscsak felkap egy nadrágot..
Ami a sok vizsgálatot illeti, persze, valahol jó az embernek, hogy "figyelnek" rá, de tudod, amikor már fociznak veled az orvosok-védőnők-laborosok, kergeted a laboreredményt, hogy vajon kihez küldték (még véletlenül sem a kismamához), a környékben már sehol nem vesznek vért karácsony előtt, és még ezek mellett kell menned a vizsgálatokra (mindez 60 km-re az otthonodtól), na ez már egy kicsit fárasztó... Akkor nyugszom meg mindig, amikor a pici elkezd mocorogni, kinyomja a pici lábát.. Na, az már mindent megér!!
..és látod, Te is ugyanezt érzed, csak közben nem kell ennyi helyre menned...
Tyuntyi: nagyon szép súlya van a Babádnak!
A kis Drága jól összeszedte magát, de szedje is, mert utána úgyis lead egy picit. Örülök,hogy jobban vagy! A pocid mérete is teljesen jó, az enyém áll ki elég extrémen a testemből...
Nadrágban úgy nézek ki, mint Csipike az óriás törpe, nadrág nélkül pedig látszik, hogy a hasamhoz képest mennyire vékonyak a lábaim.. A szekrényekbe bepakoltunk, a Babócáéba teljesen, a pároméba még nem teljesen, azt rábíztam, mert neki munkaeszközök is lesznek benne, a ruháit viszont én tettem bele (vagyis ő beletette, csak én újrahajtogattam...
Rekuja: De örülök, hogy a párod kiért!
Minden rendben lesz a visszaúton is, majd meglátod!
Pelus: kaptunk pár csomag pelust (Tesómékról maradt), újszülött pelus is van köztük, tehát ezeket még elhasználjuk, de utána mindenképpen moshatózni fogunk, mert most úgy ítéljük meg, hogy az jó lenne a Babócának, és a környezetnek is. Tényleg kellemes a pelus anyaga, úgyhogy pozitívan állok hozzá.
Bugyi: a DM-ben a sima bugyi alakú eldobhatósat vettük (5 van egy pici dobozban), a magas derekú boxer fazonút pedig a Brendonban. 4-5 db van egy csomiban.
Itt vannak a brendonos linkek, ott is van mindkettő:
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 2&pageno=1
http://www.brendon.hu/Products/ViewDeta ... 2&pageno=2
Melltartó: képzeld, múltkor bementem egy kínai boltba, és 690 Ft-ért kaptam tiszta pamut lecsatolhatós melltartókat!!
Bettike: én úgy tudom, hogy 300 napnál nem régebbi anyakönyvi kivonat kell. Mi elküldtünk egy faxot az anyakönyvi hivatalba (ui. Pesten házasodtunk, és most vidéken élünk), amin másolatot lehet igényelni (baba születéséhez ingyenesen), és elküldték 1-2 héten belül..
Nyufó: teszek fel fotókat a szekrényről, de szerintem inkább majd nappal fényképezem le őket, mert így nem igazán látszanak a színek. A túracuccokról pedig annyit, hogy a garázsba nem tudunk beállni az autóval, mert ott vízijárművek vannak...
Persze én is imádok a vízen lenni, túrázni de azért a babacuccokhoz akkor se pakoljunk be sátrat, evezőket (ezek így is a nappaliban vannak..) és gázfőzőt... Bár ha a gyerkőc tőlünk fogja örökölni a sport és a természet szeretetét, akkor lehet, hogy a szekrényben lesz a nyereg, a kilincshez kötve pedig egy póniló...
Kat: az igen! Magánklinikán 1 óra várakozás?? Minimum vmilyen fájdalomdíjat megérdemelnél!