Jo reggelt mindenkinek!
Katkatt: nagyon sajnalom, ami tortent, a tobbiek okosakat irtak. Nem tudom, hogy ez visszafordithato dolog-e, vagy akarnad-e egyaltalan nem megtortente tenni. En velemenyt nem irnek, mert nagyon bele tudom magam elni idonkent helyzetekbe es en igencsak erzekeny vagyok hasonlo dolgokra, asszem, hogy az en velemenyem nem nyugtato lenne, hanem olaj a tuzre.
A baranyhimlomrol: azert nem jelentkeztem korabban, mert nem akartam errol beszelni. A penteki napom maga volt a tomeny orulet. Reggel a haziorvosnal kezdtem, aki szinten nem tudta biztosra mondani, hogy nem baranyhimlom van, igy kaptam tole egy beutalot es a korhazba kuldott azonnali vervetelre. TEkintve, hogy pentek van es meg delutan tudnak ertesiteni az eredmenyrol, ra is irta a komplett tortenetet a beutalora, merthogy nekem akkor meg hetvegen kellene kapnom injekciot, ha valoban baranyhimlom van.
Jo kislany modjara be is buszoztam a korhazba, mert a kocsival meg Feri dolgozni volt. Kivartam a soromat, erre mar a karomnal volt a tu, amikor lepattintottak, tekintve, hogy ok haziorvosi beutalot nem fogadnak el. Menjek a kozponti rendelobe. Igaz, akkor nem ertesitenek aznap, csak kb egy het mulva jon majd meg postan az eredmeny, mert onnan ugyanugy a korhazba kuldik be a levett vert, de azok nincsenek azonnal laborozva.
Elmondtam a tortenetet (bar a papiron rajta volt), de csak nem vettek le, mert a dokim nem irta oda ra, hogy "fontos". azt hittem, hogy agyverzest kapok.
Mentem a recepcioshoz. O tovabbkuldott a terhesgondozasi reszlegre. Ott is egybol mentem a recepcioshoz, elmondtam az egesz tortenetet, ami igy mar jo ot perces volt. Leultetett a varoban, meg o kinalt nekem helyet.
Tiz perc mulva jott egy tombolo szuleszno, szinte kirangatott a varobol az epulet ele es kozolte velem, hogy nekem itt semmilyen keresni valom nincs, ki kuldott ide es miert vagyok a korhazban, foleg ki kuldott erre a reszlegre es ki engedte meg, hogy leuljek a varoban. Merthogy itt kismamak is lehetnek es £2000-ba kerul egy vedooltas, mi lett volna ha mas kismama is van a varoban es mindenkinek adni kellene, a biztosito nem lenne boldog.
Mondtam, hogy speciel engem most a biztosito erdekel a legkevesbe es akkor mar en is emelt hangom eloadtam az egesz kuldozgetos, passzolgatos herce-hurcat. De ez sem hatott, o is azt mondta, hogy menjek mashova levetetni a vert, igaz, hogy a haziorvosom cseszte el a beutalo kitolteset, de ez nem az o bajuk. Ismet megkerdeztem, hogy ha odamegyek, akkor csak egy het mulva lesz-e eredmeny. Azt mondta, hogy igen. Nah, ekkor szepen megkertem mar igencsak kiabalva, hogy menjen be, megvarom kint, adjon nekem egy irasbeli nyilatkozatot arrol, hogy az o utasitasara es felelossegere en 21 hetes terhesen baranyhimlo gyanuval elhagytam a korhazat ellenanyag szures nelkul es hogy ebbol a magzatnak, sem nekem semmilyen problemank nem lehet a kesobbiekben, meg akkor sem, ha az o utasitasa miatt csak egy hettel kapom meg a szukseges oltast.
Persze azt mondta, hogy ilyet o nem ir ala, mert valoban nem varhatunk egy hetig. Ekkor bogtem egyet. Kezdhettem volna ezzel, mert igy mar visszamehettem es nagy nehezen megtortent a vervetel. Ekkor mar tok normalis volt es megigerte, hogy aznap delutan fel fog hivni az eredmennyel. Fel is hivott, de eredmeny meg nem volt, azt mondta, hogy estig valaki telefonalni fog.
Gondolom sejtitek, hogy azota sem kaptam hivast, de tobb pottyom nincs mar ket napja, dolgozni is visszamentem, tok jol vagyok, szoval. semmi bajom. Gondolom en.
Viszont emiatt a kuldozgetos korhazas penteki balhen ugy felidegesitettem magam, hogy ket oran at tomboltam, majd kb ejfelig olyan kemeny volt a pocim, mint a beton, mar-mar azt hittem, hogy vissza kell mennem az ugyeletre. Ennyit nem ert.
A tobbi mondanivalomat majd leirom kicsit kesobb, most cserelek egy pelust Kristofonj.