Új privát üzeneted érkezett!

Kattkat!!!
Hű, de nyúgős lettem tőle!!!! Én most túl sok szépet nem tudnék mondani róla /rohadjon meg/ ezért inkább nem is mondok...
Kár hogy nem lakunk mindannyian kicsit közelebb egymáshoz, úgy jobban el lehet terelni a másik fogyelmét közös vásárlással, nézelődéssel stb... kitartás, próbálj minden pozítiv dolgot élvezni és a rosszakat a lehető legjobban kizárni! /egyébként el sem tudom képzelni, hogy mit érezhetsz most, én nem is tudom mit csinálnék, ha az enyém ezt csinálná velem, főleg most..áááá, nem hiszem el!!!!/

Kép
Kép
ronci

Kattkat: nem találok szavakat. Kívánom, hogy mielőbb meg tudj nyugodni és rendeződjenek a dolgok. Azért azon nagyon komolyan elgondolkodnék a helyedben, tudsz-e ezek után valaha is bizalommal lenni és hinni, vagy inkább iszonyú fájdalom árán úgy döntesz, a pici és Te hosszútávú kiegyensúlyozott élete érdekében itt nincs második dobás. (Két barátnőmmel történt hasonló az elmúlt évben, ők nem mondtak az előbbi kérdésre. Azóta mindketten pár találtak, aki gyerkőccel együtt szereti és vállalja őket)

Kép
juci-77

Zuzmooo:

Debrecen:
Babavilág gyermekáruház, nagy és kiskereskedés
Debrecen Nyugati u. 11 Tel.: 06-52-452-046

Nyíregyháza:
Mesevilág Bébi és Gyermekbolt
Nyíregyháza Vasvári Pál u. 14. Tel.: 06 30 821-4727

Ezeket a www.bergon.hu-ról szedtem. Partnerüzleteik. Remélem, segítettem vmit! Holnap elolvasom én is kattkat sztoriját.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kattkat!

Írtam mailt a közösre!
Vendég

Katkat: Nórinak igaza van (bár mindannyian ugyanazt fújjuk :oops: ). Most többet nem kommentálok mert dühös vagyok a saját 1-eskémre, és olyat írnék amit megbánnék.

zarja

Nóri!
le a kalappal...én ezt nem tudnám megcsinálni, tul büszke, és tul hiú vagyok hozzá! soha nem tudnék bízni benne, se férfiként ránézni.

Edit

Kép
ézsóné

Ronci, én nemrég kezdtem újra szedni (a várandósság előtt is szedtem) egy omega komplexet, 3,6 és 9 is van benne. Azt olvastam, ilyenkor a kálcium bevitelét is érdemes fokozni a csontok fejlődése miatt - erről hallottatok valamit?

Kattkat, én is válaszoltam neked a közösre!

Zuzmoo, nekem is a második tetszik jobban, de szakvéleményt nem tudok adni hozzá.

Megy valaki a BabyMarkt-ra? Ott is sok jó dolgot be lehet ám szerezni!!!!!! (Erről már írtam...)

Zarja! Mi történt? A közös címen te is kiírhatod magadból, attól talán jobban leszel, mi meg szívesen kommentáljuk... :oops:
ktc

Látjátok Csajok!

És még kérdeztétek, mire jó a közös mail... Sajna Született feleségek nincs rajta, meg csoki sem. De dumálni lehet!

Edit!

Végül is nem csalt meg. Csak azt hitte, szerelmes. Ha ezt nem tudom megbocsájtani a család érdekében, milyen anya vagyok? Meg milyen feleség? Manapság olyan könnyen dobálóznak az emberek a válással! :cry: Ellenben nem vagyok híve annak, hogy totál megromlott kapcsolatban nyúzzák egymást halálra emberek feleslegesen csak a papír, vagy a gyerek miatt!
De mi szeretjük egymást! :D
Vendég

cv
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 22:21-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Kati!

Én inkább sajnálom a férjed! Itt egy nő, aki szereti és gyereket szül neki. Most kellene a legboldogabb legyen egész életében és nem tud az lenni. Van aki erre időben rájön, van aki csak évekkel később. Most még nem késő, mert szereted. de később... Ki tudja?! :?
Vendég

Tud valaki ajánlani valami füstmentes találkahelyet a városban? (teázó, kávézó :lol: ,)
Nem túl puccosat, de nem is csöveset. 8)

Kattkat

Kép
kattkat

Jó reggelt!!!

Kattkat! Én nem tudok... :lol:

ktc!!! Veled álmodtam az éjjel, jöttetek hozzánk látogatóba Borival! :lol: :lol: Férjed vezetett, ugyhogy Ő is jött. Bori meg mindenáron origamizni akart, csak előtte ki kellett vágni a papírokat hozzá...bár nem sokat beszélt, talán 1-2 szót, de mégis mindenki tudta, hogy mit akar... hát kb.ennyi..de jó élethű volt.. :lol:

Kép
Kép
ronci

Csajok! Tiszta ideg vagyok! Voltam védőnőnél és nem találtuk meg a kis makkmarci szívhangját. :cry: Először a köldökzsinór pulzálását még hallottuk, de később már azt sem. Lehetséges, hogy ennyire elbújt? Én úgy éreztem, hogy rúgott, de teljesen elbizonytalanodtam. :cry: :cry: :cry:

Na megyek visszaolvasok hátha addig megnyugtat valaki...

bellerreni
Eger

Reni!

Nyugi! Igyál egy kólát! Hátha megjön a hatás. Én csak azért tudom, hol keresse, mert van a feje, meg a lába, amit tol, meg nyom egész nap. Akkor közötte kell lenni szívnek is! :lol: :lol:
Vendég

Én is mondtam neki, hogy itt van a lába, mert itt szokott rúgdosni. Először megtalálta a köldökzsinórt az pulzált is rendesen, de utána már azt sem találta. Pedig már lassan a hátam közepén is nézte...

Most ettem egy kakós csigát meg ittam teát, remélem belémrúg egy akkorát, hogy megnyugodjak. De egyébként abba a hallgató fejbe kétszer is úgy éreztem, hogy belerúgott, de elbizonytalanodtam...

bellerreni
Eger

Sziasztok!

Betegeskedőink, jobban vagytok már? Remélem!
Képzeljétek, tegnapelőtt férjemet beoltotta az apukája, aki háziorvos, mindkét vakcinával. De nekem nem javasolta, bár azt hozzátette, hogy szerinte semmi bajt nem okozna, max. az első 3 hónapban. De én akkor sem szeretném, egyébként se nagyon járok társaságba...

Kattkat, még mindig azt mondom, fel a fejjel, és szerintem ne kutakodj, mert csak rosszabb lesz a kedved... épp elég, amit tudsz.(Baromi nehéz lehet megállni, de mégis.) Egyet értek a többiek véleményével, koncentrálj a kisbabára!

Úgy látszik mostanság mindenkit elér valami nyavalya, és most nem feltétlenül a betegségekre gondolok. Nálam már megint a babó mozgása idegesít, mármint, hogy alig érzem, olykor-olykor csak. Két hete még sokszor meg is ijedtem, akkorákat rúgott, most meg pár napja csak egy-egy aprócska jelzés van, de már teljesen elbizonytalanodtam... Tudjátok, szedem a seduxent, arra azt mondta a védőnő, hogy altatja a babát, de ez valahogy nem tud megnyugtatni. Most azon gondolkodom, hogy felhívom a védőnőt, hátha tud fogadni egy kis hallgatózásra. Most mondjátok, hogy totál túlzásba viszem az aggódást, de csak nyugodtabb lennék, ha hallhatnám, ha most éppen nem is érzem, nem?

Kép
erusverus

Jó reggelt!
jó gusztustalan kis idő van, mi?

A megfázásom nem javult, sőt, iszonyúan kapar a torkom, meg taknyos vagyok - ez mondjuk nem újdonság, mert az allergia miatt úgyis mindig ez van ... De a torokfájás meg az elesettség nem jó :(

Ehhez képest valami iszonyú tempót diktálva kell dolgoznom ma meg holnap, mert ez a két napom van rá, hogy összedobjak egy cirka 50 oldalas két országra szóló kis riportocskát..

Szóval éjjel nappal itt fogok ülni a gépnél, és ebből kifolyólag vszeg ide is gyakran benézek majd :)

Velem babailag amúgy semmi különösebb hír nincs, piciket mozgolódik a Berci baba, elvan, anyja meg mindenfelé figyel, csak rá nem, mert 100felé koncentrál egyszerre.

Na, többi betegeknek kitartást, katkatnak sok erőt: már csak 3-4 hónap, és karban lesz a baba! :)

Bori

boruska

Nóri, bababoltok vannak Vácon, ám hogy lehet-e kismama ruhát kapni, azt nem tudom, biztos lehet, csak fel kéne fedezni, hogy hol. Végül én tegnap elmentem Dunakeszire és ott vettem a bevásárókp mellett a Kenguruban egy kismamanacit :D
Voltatok itt Vácon? Csak nem a farmot látogattátok?

Kattkat, megkaptam a privit, válaszolok is rá, csak most elugrok a háziorvoshoz és utána! Aztán rájöttem, hogy a gmail-en lehet a többi, elfelejtettem, hogy ilyen is van, és ott is megtaláltam!

Babakocsik: újakat néztem, de nem igazán láttunk 100eFt alattit…nagyon durva azért…Ja és ami furi, hogy megnéztem 60 db kocsit és 1 db-nak volt változtatható a tolásiránya, azért ez is furi…Nekem ez a mániám amúgy, mert nagyon sokat szivtam, hogy a régi kocsim csak fix tolásirányú volt.
lara

Jo reggelt mindenkinek!

Katkatt: nagyon sajnalom, ami tortent, a tobbiek okosakat irtak. Nem tudom, hogy ez visszafordithato dolog-e, vagy akarnad-e egyaltalan nem megtortente tenni. En velemenyt nem irnek, mert nagyon bele tudom magam elni idonkent helyzetekbe es en igencsak erzekeny vagyok hasonlo dolgokra, asszem, hogy az en velemenyem nem nyugtato lenne, hanem olaj a tuzre. :roll:

A baranyhimlomrol: azert nem jelentkeztem korabban, mert nem akartam errol beszelni. A penteki napom maga volt a tomeny orulet. Reggel a haziorvosnal kezdtem, aki szinten nem tudta biztosra mondani, hogy nem baranyhimlom van, igy kaptam tole egy beutalot es a korhazba kuldott azonnali vervetelre. TEkintve, hogy pentek van es meg delutan tudnak ertesiteni az eredmenyrol, ra is irta a komplett tortenetet a beutalora, merthogy nekem akkor meg hetvegen kellene kapnom injekciot, ha valoban baranyhimlom van.
Jo kislany modjara be is buszoztam a korhazba, mert a kocsival meg Feri dolgozni volt. Kivartam a soromat, erre mar a karomnal volt a tu, amikor lepattintottak, tekintve, hogy ok haziorvosi beutalot nem fogadnak el. Menjek a kozponti rendelobe. Igaz, akkor nem ertesitenek aznap, csak kb egy het mulva jon majd meg postan az eredmeny, mert onnan ugyanugy a korhazba kuldik be a levett vert, de azok nincsenek azonnal laborozva.
Elmondtam a tortenetet (bar a papiron rajta volt), de csak nem vettek le, mert a dokim nem irta oda ra, hogy "fontos". azt hittem, hogy agyverzest kapok. :evil:
Mentem a recepcioshoz. O tovabbkuldott a terhesgondozasi reszlegre. Ott is egybol mentem a recepcioshoz, elmondtam az egesz tortenetet, ami igy mar jo ot perces volt. Leultetett a varoban, meg o kinalt nekem helyet.
Tiz perc mulva jott egy tombolo szuleszno, szinte kirangatott a varobol az epulet ele es kozolte velem, hogy nekem itt semmilyen keresni valom nincs, ki kuldott ide es miert vagyok a korhazban, foleg ki kuldott erre a reszlegre es ki engedte meg, hogy leuljek a varoban. Merthogy itt kismamak is lehetnek es £2000-ba kerul egy vedooltas, mi lett volna ha mas kismama is van a varoban es mindenkinek adni kellene, a biztosito nem lenne boldog. :?
Mondtam, hogy speciel engem most a biztosito erdekel a legkevesbe es akkor mar en is emelt hangom eloadtam az egesz kuldozgetos, passzolgatos herce-hurcat. De ez sem hatott, o is azt mondta, hogy menjek mashova levetetni a vert, igaz, hogy a haziorvosom cseszte el a beutalo kitolteset, de ez nem az o bajuk. Ismet megkerdeztem, hogy ha odamegyek, akkor csak egy het mulva lesz-e eredmeny. Azt mondta, hogy igen. Nah, ekkor szepen megkertem mar igencsak kiabalva, hogy menjen be, megvarom kint, adjon nekem egy irasbeli nyilatkozatot arrol, hogy az o utasitasara es felelossegere en 21 hetes terhesen baranyhimlo gyanuval elhagytam a korhazat ellenanyag szures nelkul es hogy ebbol a magzatnak, sem nekem semmilyen problemank nem lehet a kesobbiekben, meg akkor sem, ha az o utasitasa miatt csak egy hettel kapom meg a szukseges oltast.
Persze azt mondta, hogy ilyet o nem ir ala, mert valoban nem varhatunk egy hetig. Ekkor bogtem egyet. Kezdhettem volna ezzel, mert igy mar visszamehettem es nagy nehezen megtortent a vervetel. Ekkor mar tok normalis volt es megigerte, hogy aznap delutan fel fog hivni az eredmennyel. Fel is hivott, de eredmeny meg nem volt, azt mondta, hogy estig valaki telefonalni fog.
Gondolom sejtitek, hogy azota sem kaptam hivast, de tobb pottyom nincs mar ket napja, dolgozni is visszamentem, tok jol vagyok, szoval. semmi bajom. Gondolom en.
Viszont emiatt a kuldozgetos korhazas penteki balhen ugy felidegesitettem magam, hogy ket oran at tomboltam, majd kb ejfelig olyan kemeny volt a pocim, mint a beton, mar-mar azt hittem, hogy vissza kell mennem az ugyeletre. Ennyit nem ert. :roll: :roll: :(

A tobbi mondanivalomat majd leirom kicsit kesobb, most cserelek egy pelust Kristofonj.
Vendég

bellerreni: Szerintem egyszerűen csak a te babád is utálja a szívhang figyelést. Biztos talált magának valami jó kis helyet. Csak megmozdul, bár elég álmosító az időjárás is, állítólag ilyenkor ők is aluszékonyabbak. Próbálj meg megnyugodni.

lara: Nem akarom sztárolni az én babakocsimat, de az enyémnek átfordítható. Felteszem a linket, ahol újonnan meg lehet venni. Nézd meg ha gondolod, bár elég nehéz és mint itt hallottam lehetnek vele később gondok, de én már megvettem. Újonnan 39.000 Ft a hordozóval. A Bippában is lehet kapni, de ott ha jól emlékszem drágább volt. A miénket ott vették azok, akiktől mi vettük.

http://www.sokoldal.hu/lap.php?azonosit ... t_kod=1788

Hát engem ma reggel sem hagyott aludni a kis hercegnőm. Reggel felébred, amikor az apukája kel és nem is nagyon akar visszaaludni. Most, amikor még aludhatnék nem tudok. Szerintem ez már nem is nagyon fog változni, bár azon gondolkoztam, hogyha este 10-től reggel 6-ig aludna az nagyon jó lenne. De persze nem így lesz. :D
vicky79
Budapest III. kerület

A hócipőm tele az összes webes levelező progival. Olyan tetű lassúak a gépemen, hogy az hihetetlen.

Na, végre sikerült megírnom egy levelet a gmail-re! Kattkat! Neked szól! :) Épp már csak el kellene küldenie a proginak! :?

Ja! A 2DX Dimension „csak” 50ezer újonnan + 20 a hordozó (19.900). Össszekevertem a másik kinézett Bergonnal (Q12 Camarelo). :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kakti 2009.10.12 09:25-kor.

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

ananácska: Szörnyű, ami veletek történt. Kész katasztrófa, bár nem vagyok biztos, hogy itthon másképp lett volna. Az itthoni rendszer is car, bár amilyen házidokim van, ő maga levette volna a vért és ha kell, akkor ő maga vitte volna el személyesen. De tolták már le a lelkiismeretessége miatt. Egyszer egy szívinfarktusos betegének vénás kanült kötött, mire kiért érte a mentő. Ők meg jól lebasták, hogy miért csinál ilyet, mikor nem az ő dolga. Ő meg kérdezte, hogy maguk köthetnek ilyen kanült? Közölték, hogy nem, a kórházban kapott volna először ilyet. Utána már nem vitatkoztak vele. De ő ilyen.
vicky79
Budapest III. kerület

sziasztok, én is itt, több mint egy órája olvasom vissza a fórumot :lol:

Bea, nagyon drukkolok Neked és kívánom, hogy minden rendben legyen... Én elég jól beszélek angolul, munka során használtam is, de azt hiszem bajban lennék ilyen ügyeket angolul intézni :oops: Le a kalappal előtted :wink:

Reni, ezért nem ajánlják a szívhang hallgatást, mert ilyen sokszor előfordul és akkor csak para van :wink: ne ijedj meg, mindjárt rúg majd rajtad egyet a babó - egyél az segít :wink:

Áekes lányok,
A szülésfelkészítőt én is így tudtam, Apa megígért nekem egy szerdát, a többire egyedül megyek :wink: Remélem valakivel seikrül majd összefutni, én Lillus miatt azért kötve vagyok :lol:

Ágica, üdv itt, én is Szabó dokihoz járok és kislányunk lesz (megint) :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

sziasztzok!

lécci,lécci, valami oraktikát nagy dologra,mert megbolondulok, olyan kemény a hasam a sok sz*rtol, mint a fene...
hashajto lekvár, keserűvíz, szilvalekvár, laevolac szirup kipipálva, egyéb ötlet?

Edit

Kép
ézsóné

mályva tea.
de nem tudom, babásan szabad-e inni. :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Edit!

Huh, ezek után?
Sok-sok víz, esetleg Activia?

boruska

Edit, nekem a koffeinmentes kávé bevált, igaz, csak éhgyomorra, reggel kelés után, de úgy tudom, hogy a langyos víz egyébként is hashajtó hatású. ;)

Kép
erusverus

Ja, lehet, hogy hatásosak még a Norbi-levek, azok az update 1-es gyümilevek vagy a Norbi-rúd :). Férjem kicsit megjárt az utóbbival, de ő vagy tizet nyomott be egyszerre... :D No, de a hatás nem maradt el!!!

Kép
erusverus

Igen, kicsit be vagyok lassulva, de eszembe jutott, hogy én észrevettem, hogy ha minden nap megeszek egy gyümölcsjoghurtot meg iszok update-es levet, akkor nem szenvedek másnap reggel.

Kép
erusverus

Hát nem tudom... Norbi rúdját akkor sem venném a számba, ha fizetne érte... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Ja, meg egyél minél több gyümölcsöt is!!!

Na, asszem ennél több ötletem már nekem sincs. (csak épp írom a bevásárlólistát, és most jutnak eszembe a jobbnál-jobb kaják)

Kép
erusverus

Edit!

Rosttabletta!!!!
Vendég

Hát, ja, Kati, ha nem muszáj, akkor annyira magam sem ajánlom, mert nem egy nagy élmény (kicsi is, puha is :D), de a kényszer nagy úr! :)

Piros Pöttyös, az igen, az jöhet bármilyen mennyiségben!

Kép
erusverus

Igen, ez a korhazi herce-hurca nagyon idegesito volt. VAlamilyen szinten inkabb nevetseges. Egy jo volt benne: gyorsan elterelte a figyelmemet a pottyeimrol, az mar mellekes volt akkor szamomra, hogy miert is mentem be a korhazba. Egyben biztos vagyok: teny, hogy ez nem az angol rendszer miatt van, pontositok, amiatt van, de ez nem jobb, nem rosszabb, mint mashol, mert szerintem mashol is ennyire ragaszkodnak a papirformahoz. Foleg pentek delben. Bar a korhazban ennek nincs elvileg jelentosege, mert ott dolgoznak hetvegen is.

Ildi: az angolomrol annyit, hogy nem hihetetlenul remek es elso osztalyu, de elboldogulok vele. Amig itthon voltam Kristoffal, azalatt eleg sokat felejtettem, mert ugye nem nagyon hasznaltam rendszeresen, mint amikor dolgoztam.
Viszont! Ha valami gond van, vagy kicsit is felidegesitenek (esetleg regebben ket sor utan) akkor omlik belolem meg az is, amit elvileg azt hittem, hogy nem is tudtam, max hallottam egyszer-ketszer. Ez is ilyen szitu volt. A masik: ilyenkor nem art jol beszelni es hatarozottan, meg ha nem is maximalisan tokeletesen, mert ha erzekelik, hogy kicsit is gyengebb a nyelv, foleg ha bizonytalanul gyenges. Akkor legyintenek egyet es nem is eroltetik a problema megoldast.

Valamelyik nap szoba kerult az orrszivo-porszivo: szerintem minden ellenkezo apuka nagyon hamar meg fog vele bekelni. A pumpas gumi nalunk sem er semmit, raadasul a gyerek ugyanugy sir, mert Kristof speciel nem a porszivos orrszivo okozta fajdalom miatt nyavog kozben, hanem amiatt, hogy le van fogva, egy helyben kell tartania a fejet. Marpedig a pumpas kezinel is egy helyben kell tartani, szoval azt is vegig orditja es a taksi is az orrban marad.

Huh, mit is akartam meg.

Pocakkemenyedes: nekem van boven, tobb, mint Kristoffal volt. Nem parazok tole, csak azert nap vege fele tobbszor erzem, hogy kemenytre fujt labda a mehem.

BAbamozgas: szerintem ezt nem is irtam, de kb masfel hete az elol tapado lepeny ellenere kivulrol is remekul eszrevehetoen mozog Erik. Szerintem naprol napra erosodik. Mar Feri is siman erzi, sot, latja is, a legjobban az lepett, meg, amikor penteken (epp a korhazban ucsorogve) hatra doltem, rugdosott, neztem a pocimat es vastag kotott pulcsin keresztul is latszott a rebbeno sorozat rugas. Bar hozzateszem, hogy most egyebkent is eleg groteszk a pocim, mert vedoreteg meg mindig nincs rajta sok, igy nagyjabol mindent elesben latni. A mehem teljes korvonalat (foleg, ha epp kemenyedik, akkor a legy is lecsuszna rola) es a babamozgast.
Nektek hol van egyebkent a teteje kb? En azt gondolnam, hogy ilyenkor meg javaban koldok alatt a helye par centivel, de az elmult napokban a koldokom emelkedik meg, vagy abban a vonalban latom a rugast.

Szivhanghallgatas: ne ijedj meg Reni, foleg, ha megvolt egy ideig a koldokzsinor pulzalasa. En mar nem is hallgatok itthon egyedul szivhangot, mindig megvarom Ferit. Ugyanis volt mar olyan meg Kristofnal, hogy nem talaltam meg egyedul, minel jobban kerestem, annal jobban nem talaltam, pedig maskor konnyen megvolt. Az is felido kornyeken lehetett. Sik ideg voltam, ujra es ujra nezegettem. Egyre gorcsosebben. Majd hazaert Feri, teljes nyugodtsaggal odarakta a dopplert a pocimhoz es 15 mp-en belul meg volt a szivhang. Szoval volt gyerek es rendben volt, csak akkor nekem epp nem mutatta magat.

Mas: probalnak meg veletek ismerkedni az utcan, vagy mar egyertelmuen beken hagynak, mert kismamak vagytok?
En azt hiszem, sot, tudom, hogy mar latszik rajtam az allapotom, nagyon is, Kristoffal messze nem volt meg ilyen pocim ennyi idosen. Nem is nagyon rejtegetem. Ennek ellenere a pocsom ki van azzal, hogy rendszerint "zaklatnak". Amugy is utalom, amikor epp nem varok gyereket, de terhesen en meg a hosszabb nezest is nehezen viselem, mert lelki eroszaknak erzem a stirolest es azt, hogy leszolitanak. Nemtom, hogy ertitek-e...
De a hetvegem csucs volt, jol kezdodott mindket reggelem. Szombat reggel a lakastol a metroig loholt utanam egy angol pasi, haromszor elkuldtem finoman es ott is hagytam, de egy ido utan betelt a pohar, amikor mar konkretan tarifat(!!!) is kerdezett. Nemtom mibol gondolta, hogy k.rva vagyok, azert nem ugy festettem: vastag, kotott deneverujju pulcsi zold szinben, rendben, alul csizma volt rajtam, leggings es egy terd felett ero szoknya, de mindez feketeben es utcai kivitelben, tehat nem volt kihivo. Meg semmi. De akkor mar elegem volt, oldalra fordultam es megkerdeztem, hogy lat-e rajtam valami furcsat? Nezett, majd megdobbenve mondta, hogy jeh, en terhes vagyok. Nah, mondom, gratulalok, hagyjon akkor beken, vagy varjon egy picit, mert ha tovabbra is zaklat, akkor hivom a rendorseget (itt az ilyesmire eleg erzekenyek). Ugyhogy konkretan elfutott ugy, ahogy volt.
Tegnap reggel pedig harom lengyel reszeg fiatal taborozott a hazunk elott, ok zavartak a buszmegalloig. (Es akkor meg annyira sem voltam kihivo, foleg nem altalanos ertelemben szexis, ugyanis terhesfarmerben, poncsoban es lofarokban viritottam.)
Komolyan mondom, hogy nemtom ezt mire velni. Legalabbi ilyenkor beken hagyhatnak az embert, mert engem mar az is kiakaszt, amikor pici babat tologatva leszollitanak, ledudalnak.
Nah de terhes not???
Vendég

A Piros Pöttyös az igazi! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jah es ma megyunk UH-ra! :lol: :lol:

Has"hajtas": nekem ugyan bejott a Laevolac-szirup, de a rosttabletta is. Annyi, hogy eleg valtozo volt a hatasuk. Szirupbol elsore harom evokanallal ittam meg sok vizzel, az segitette hamar, viszont meg ot oraval kesobb is belgorcseim voltak, azt hittem, hogy meghalok. Ha egy evokanallal vettem be, az nem ert semmit.
A rosttabi is jo volt, viszont a nagy szekrekedes idejen hiaba vettem be negyet is belole es ittam ra sok-sok vizet, megsem hatott.
Nekem most az alma van a porondon: napi harmat minimum megeszek, egyet reggeli utan, egyet ebed utan, egyet vacsira (bar van, hogy ot is lemegy egy nap), viszont masnap reggel rovidtavu gyorsfutasban kozlekedek a wc-re. Kb haromszor!!! :lol: :lol:
Vendég

rosttabi megvolt, szedtem kb másfél két honapot, az elején jo volt, aztán semmi hatás :cry:

Edit

Kép
ézsóné

Bea, ezek a kergetős sztorik azért elég ijesztőek... Velem ilyen még nem történt. Meg nem is szólít meg senki, a legérdekesebb történet egy helyi buszon történt, mikor egy kb. 70 éves bácsika adta át nekem a helyet, a többiek (nagyrészt gimisek) meg rám se hederítettek... Anyósom, ha jön hozzánk, akkor mindig az az első a puszi-puszi után, hogy meg akarja simítani a pocimat, ami aranyos, mert mindig meg is dicséri, és jól esik, de mikor már nyújtja a kezét, mindig el akarok ugrani. :D Nem tudom, miért zavar ennyire, pedig már előre eszembe jut, ha tudom, hogy jönnek.

Mozgolódás/méh mérete: nekem kb. egy hónapja azt mondta a doki, hogy egy harántujjal van a köldököm alatt a méh teteje. Csak kb. tudom elképzelni, hogy ez mit jelenthet, de azóta már én is érzek mocorgást a köldökömmel egy vonalban jobbra, illetve mikor figyeltem, akkor a köldököm is kiemelkedett, úgyhogy kb. annak a magasságában lehet.

Kép
erusverus

nekem köldök felett két ujjal van a méhem.

Edit

Kép
ézsóné

Pocifogdosás:

Betegesen utálom. Ne érjen hozzám senki. Csak apjuk meg Luca. De még a saját anyámnak sem hagyom. Sőt a tesómnak sem. Pláne idegennek!!! :evil: :evil: :oops:
Vendég

asdfg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 22:23-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Amióta írtam, hogy, lehet, hogy hívom a védőnőt, azóta párat már rúgott, de ezek sem voltak olyan erősek, mint múltkor. Férjem szerint nem várhatjuk el tőle, hogy folyton mozogjon, a védőnő is azt mondta múltkor, hogy a seduxen altatja, meg tényleg itt a front, remélem, csak ezek miatt van! Csütörtökön délután megyek a dokihoz, addig várom a pici rugikat, semmi kedvem le-meg felcapplatni a 4.-re.

Kép
erusverus

jmk
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 22:24-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

l.kl
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 22:25-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Lara!

Nem, a tesóm Vácon lakik! :lol: Övé az Ismene virágbolt, ha ez mond valamit!
Vendég

Hú, betoltam egy nagy gombócot a töltött káposztából. Istenire sikerült. Hmmmm.
Az elmúlt 2hétben nem mozogtam semmit. Feküdtem. Az eredmény +2,5kg. Így most 4-nél tartok! :cry:
Lesz ez 12kg a végére! :roll: Nem maradok 70 alatt!
Vendég

Kattkat!
Elküldtem itt, priviben, mert az istennek sem akart átmenni a közös gmail-re a sajátomról... :? zsíííír....

Amúgy nem tudom, említettem-e tegnap, de - változatosság kedvéért - most a nagyobbik kutyusom lett babéziás. Az orvosi segítség hatására mára már jobban van, de délután kell visszavinni, hogy kiderüljön, tényleg javult-e, meg hogy kifizessünk egy vagon pénzt a dokinak. :? De a pénz a legkevesebb! Csak Konyakocska gyógyuljon meg!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

70????????????????
Én utoljára talán 16-18 évesen voltam annyi! :? Aztán sportolás vége = kilók hoppp!!!! :D

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Jaj szegény... Nekünk majdnem belehalt az egyik kutya. Ráment a veséjére! :cry: Remélem hamar rendbe jön. Főleg, ha időben elkaptátok.
(apám állatorvos volt, majdnem mindig ingyen dolgozott :lol: na jó, néha hazahozott disznóherét, dióbelet vagy lekvárt :lol: :lol: )
Vendég

Nóri, a töltött káposzta jól hangzik!

Nekem maradt tegnapról csirkepöri galuskával, mindjárt rá is fogok vetődni, ha a délelőtti penzumomat befejeztem.

boruska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?