Új privát üzeneted érkezett!

Cat: Igen gyere és mutasd meg a zebrádat:)

Pici: ma vagyok a 19napomon. De elvileg a jónásom a 7.napon volt. É s ha igaz és be is jött akkor most már be is ágyazodott a kicsi. CSAK POZÍTÍVAN!! és ezt már a teszt is kimutatná. De nem tesztelek csak vicceltem:)

Kép
csucsu05

Asiye!

Gyors ügyintézést!
És pihenj is egy kicsit!
Vendég

Megint enyém az utolsó bejegyzés.
Ott vannak a tesztek is.

Lehet, hogy nem is a laptető, hanem a lap alja hoz szerencsét? :wink:
Vendég

Cat: Utolsókból lesznek az elsők:)Nálad ez be is jött:)
Mindjárt meg is nézem :)

Kép
csucsu05

Cat. Dehogy sok a teszt. Végre látunk pozítív teszteket:) Jó nézni hidd el:)

Úgye látod, hogy erősősdött a csik? Mostmár nyugi:) A kicsi bent dolgozhat és építi a karrierjét:)

Kép
csucsu05

cat: hogy mondhatsz ilyet ? egy pozitív teszt nem lehet unalmas még még még csak már a többiek is raknák fel a + teszteket :):):) annyira szeretném ha mindenkinek összejönne :)

amúgy parlagfű simán lehet már most van az idénye

Igaza van csucsunak nagyon édes "építi a karrierjét" tuti erősödő a csík :) nem ma mész a szülésznőhöz?

nika70
Salgótarján

Cat!
jajdejó látni ezt a sok szép csíkot:-) és biztosan egyre erősödik, már szerintem Te is látod!Bízz ebben a kispöttömben, ügyesen végzi a dogát,és fejlődik, ahogy kell...

Kép
arwen***

Amúgy a szomszéd telek üres nálunk. és most voltam kint a kertben . A parlagfű kezd virágozni. Hiába kértem őket nyirják le a gazt. Építkezni fogank csak mikor?? Már nagyon unom ezt a látványt.
:(

Kép
csucsu05

Cat!!

Köszi a sok-sok++++ tesztet, olyan jó nézni és egyáltalán NEM sok :lol:

Kép
Kép
minimano74

Jó regggelt Nektek!
Kicsit elaludtunk..
Ime a hőm:
http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1 ... 80800_.png

Piri nincsen!
Viszont van egy újabb negatív tesztem. :cry: :cry: :cry:

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

sziasztok!

Nika!

tudom milyen rossz ez az allergia,nekem ois van,és igen már látom én is hogyvirágzik! :cry:
de nekem annyi szerencsém van hogyminden évben a legnehezebb időszakban pont kint vagyunk és ott nem igen akad! :lol: (mármint kint törökben :lol: )

Cat!
látod-látod??????
a mai már le sem tagadható, gondolom 2 perc alatt lett pozitív
szerintem holnap (ha nem sajnálod a befektetést),már egy 25-ös tesztet is megpróbálhatsz!

Arwen!
Nyugalom, te lány! :lol:
Semmi gond nem lesz, és ha nem sikerül elsőre, az sem jelent semmit,mert Magyarországon a pároknak min dössze tizen valahéány százalékának jön össze elsőre.

csucsu! jobban van a füled??

Gabi! jó munkát!

Picikém!
Szundizunk-szundizunk???????? :lol:

Nemlajos!
már csak 2 nap és bizonyosságotnyersz! :lol: és láthatod a babót. ha jó felbontású a doki gépre, akkor már egy egész szép baba formát láthatsz!

Andy!
hogy vagy?
Jobban kivcsit?

Sisi!
Hogy vagytok?

Márk?
Kifáradt a tegnapi naptól, és jól, aludt??
mennem kell
sziasztok!

Ha valakit kihagytam, bocsi! :lol:

Kép Kép Kép
asiye

pici!
már félre ne érts drága, de jól megnézted a tesztet?mert lehet h.csak lassan-lassan lesz ott valami kis halvány izé!
Ne keseredj el ha mégsem,mert a hőd nem rossz és piri nincs.
láttad a lányok milyen görbéket raktak fel neked!

Kép Kép Kép
asiye

Picimami!

Tudod két neg. után jön a sok sok ++++++ teszt :wink:

Kép
Kép
minimano74

Valami iszonyú halvány lehet...
de lehet a szemem káprázik csak.
Mindegy, ma elmegyek orvoshoz, nézzen meg most akkor mi van velem.

picimami

De inkább semmi nincsen rajta!!!

picimami

Pici!!

Csak +++++ biztos ott van az a halvány csík :wink:

Kép
Kép
minimano74

Meg tudod mutatni???

Ma kell menned dokihoz, vagy csak te akarsz??

Kép
Kép
minimano74

Picimami ezt küldöm neked

PERSZE A TÖBBIEKNEK IS :wink:
Kép Kép Kép

Kép
Kép
minimano74

Megnézem a dokimat!
Hátha megnéz uh val.
Jövök majd vissza sietek.
Puszi nektek.

picimami

Puszi!!!!

JELENTKEZZ MAJD :wink:

Kép
Kép
minimano74

Sziasztok!

Hát, mit is mondjak, valamivel talán jobban vagyok, de azt vettem észre, hogy Dani hisztijeihez most nem igen van idegzetem...

Na meg, most hogy kezd szobatiszta lenni, és egész nap kisgatyában van, kb 10 percenként mondja hogy pisilni kell és futunk a bilire. Ez szuper, mert végre belepisil, de kiakaszt, hogy 10 percenként pisil csak mert marhára tetszik neki!
Persze a kaki még a pelusba megy, de ügyesen szól ha kell neki, hogy: "Anya, gyorsan adjál rám pelenkát, mert kakilni kell!"

A hőm egyre rosszabb.....
Másnak legalább csak a mensi elött esik le, nekem meg már most (vagy esetleg most elöbb is fog megjönni???? )

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/0 ... 80800_.png

Én ezt már nem értem!

Cat!
Egyre szebb a teszted!!!!!

Pici!
Várunk a jelentéssel!!!!!

Kép
oriandy

Pici, nincs még piri, így még egész nagy az esélye a dolognak!

Gabi,honnan szeded ezeket az édes smileykat?

Kép
arwen***

Arwen!

Például innen, de amúgy a google-be beirom hogy smilek és onnan böngészem őket. :lol:
Pl.:
szaszipanni.extra.hu/anim_kicsi/index.htm

Kép
Kép
minimano74

picikém szerintem te babás vagy hiszen piri sehol hőd még mindig magas + lesz az ateszt de azt mondtad nem tesztelsz péntek előtt :):) te kis türelmetlen :)

nika70
Salgótarján

tedd fel a csíkot pici

nika70
Salgótarján

Pici: Ha a mensi nincs sehol hőd magas akkor aza ahlovány csikot jól látod és nem káprázik a szened. Jól nézd meg a tesztet ha csak halvány akkor te babás vagy:) Pár nap múlva tesztelj egyet. A doki még nem sok mindent látna most. Bár érezni érezne az biztos.

Kép
csucsu05

sZIASZTOK!

Mi ma 9kor keltünk :D Márk ferlébredt 1/2 7-kor magunk közé vettük és aludt 9ig.
Most nemsokára megyünk vásárolni,majd takaritás játszi.4re j9ön anyum,mert apával megyünk a Mamma Miara.

Cat: ngyon szépek a tesztjeid és egyáltalán nem zavar senkit aha felteszed,hisz olyan jó nézni.

Pici: szerintem babás vagy legalábbis piri még nincs és a hőd is jó :D
Vendég

Pici: tedd fel a a tesztet.Kiváncsi vagyok rá.Hátha együtt jobban látunk.

Tergnap vettem rakott húsú rizst( maggist) ma ki fogom próbálni, bár még ebédnek a tegnapi maradéka lesz.

Éjszakánk nem volt túl jó Márk sokat fennt volt.
Vendég

Sissi: Szabina is éjjel fent volt 3X. Lehet a frontokat nem bírják.

Kép
csucsu05

Arwen: próbálj kikapcsolni egy kicsit mert ha ennyire akarod akkor nem biztos,hogy összejön. Ez tapasztalatz amikor a nászúton voltunk nem foglalkoztam vele és simán összejött előtte meg hónapokat nézegettem előre már mindent.
Vendég

én ma gomba pörit csinálok nokival tejfölösen honap meg mákos gubát :)

nika70
Salgótarján

nekem egyszer kelt most csak fel :) Gege

nika70
Salgótarján

pé. még most sincs,de eldöntöttem,hogy nem fogom nézni,mert csak idegesitem magam miatta. Apával azért 1-2 naponta együztt vagyunk majd meglátjuk mi lezs.
Vendég

gomba pöri nyam-nyam nagyon szeretem. :) Küldheted
Vendég

Megjöttem lányok!
Kicsit megnyugodva.

A doki szerint a teszt nagyon korai még.
De szerinte van esély!
Egy hét múlva teszteljek csak.
Ha a hőm marad, akkor csak türelem.

picimami

Nika!
nagyon imádom a gomba pörit, és a mákos gubát is!!

picimami

na látod picike ha még a doki is azt mondja akkor nyugika szerintem péntek szombat magasságában csinálj újra tesztetaz már tuti + lesz

nika70
Salgótarján

Jó reggelt lányok!
Kicsit mozgalmas volt a reggelem, amint felébredtem, észrevettem, hogy hemzseg a konyha a hangyáktól. Mivel nincs itthon célszer, kipróbáltam, vajon a Cillit Bang erre is jó? 8)
Egyelőre úgy néz ki, igen :roll: :twisted:
Cat, ez már azért mindennél egyértelműbb! Mikor is mész orvoshoz? És most akkor mennyi idős lehetsz, kismami? :wink:

Pici, a hőd minden reményre okot ad, és piri sincs, úgyhogy most lesz egy nehéz heted, amíg tesztelhetsz (én hétvégén tesztelnék :twisted: )

Én még mindig szivárgok, lassan olyan, mintha sose lett volna másként. Viszont azt a baromságot, hogy a terhesség alatt mennyit lehet spórolni a betétekkel, hát azt elfelejthetem... :? :shock:

Ilda, Döme, Bercel, Huba és Borsa

Kép

Kép

Kép

Kép
nemlajos

Nemlajos: El fog ez múlni szóval hidd el a terhesség alatt igenis sporolni fogsz a betéteken:)

Pici: Mit mondott a doki pontosan? Tapintás utján érzi a terhességet? Vagy a méhnyálkahártyád vastag? Most hányadik napon vagy?

Kép
csucsu05

Köszönök nektek mindent lányok.
Csak uh val vizsgált. Nem akart turkálni, ilyen korán.
Annyit mondott hogy legyek türelmes, és minden szép és biztató.

picimami

Egész éjjel vele álmodtam, hogy +++++++ teszteltem.
Olyan szép volt és erős.

picimami

Pici. Ha a doki ezt mondta akkor ez kecsegtető:)

Kép
csucsu05

Csucsu DRága!
Mást vártam tőle, hogy ad valami hormont akármi..
de csak mosolygott és kérte hogy nyugodjak meg.
Hát majd csak lesz valami velem :shock: :shock:

picimami

Gabi!
Hogy vagy ma?
A pocid fáj még?

Arwen!
És te hogy érzed ma magad?

Nika!
Sissi
Jól alvást a fiúknak.

Cat!
Várlak az eredményekkel

picimami

[quote]K írta:edves KicsiMeli!
Én két héten át teszteltem negatívat, mert nem jött a mensi. A harmadik hét végére pozi lett! Kiderült, hogy Pötty akkor költözött a pocakomba, mikor én már semmi esélyt nem láttam arra, hogy sikerüljön. Hátha ez vigasztal kicsit, nagyon szorítok neked/nektek... amíg nem jön meg, minden lehetséges!!! Üdv, Vm.

Ezt kaptam nem régen...

picimami

szióka!
most fejeztem be az ebédet(zöldséglevest kutyultam), délelőtt filmet néztem, kicsit próbáltam nem gondolni "a" témára...mondjuk a boltban persze hogy belefutottam kisgyerekesebe, egytől egyik tündérkék voltak :D

Pici,látod az orvos is bizakodó,és ez jó jel!

Kép
arwen***

szióka!
most fejeztem be az ebédet(zöldséglevest kutyultam), délelőtt filmet néztem, kicsit próbáltam nem gondolni "a" témára...mondjuk a boltban persze hogy belefutottam kisgyerekesebe, egytől egyik tündérkék voltak :D

Pici,látod az orvos is bizakodó,és ez jó jel!

Kép
arwen***

Picimami!

Még fájdogál de nem annyira már és nem egyfolytában. :lol:

Na láttod mondtuk mi hogy türelem babát teremt :lol:

Kép
Kép
minimano74

Ma felhivott a párom és elmesélte, hogy milyen telefon szeretne, (nem kell drába mert melóba hordja), úgy döntöttem meglepem és ma meg is veszem remélem meg lesz.

Kép
Kép
minimano74

én is kész vagyok a kajcsival gyerke alszik bár nem tudom meddig mert már egyszer felriadt fél óra után :):):):):)

picike nekem jól hangzik amit a doki mondott és a hormonokkal meg ha nem muszály ne foglalkozz ha kell majd ad a doki ha nem akkor nem ő biztosan tudja mi ábra

nika70
Salgótarján

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?