Sziasztok!
Pár részlet a mai napból, még mielőtt elfelejtem:
- vettünk AC401-et (ajándék pelustárolóval) + biztonsági babafürdetőt, tehát ez meg van!
- holnap jön pár mosható, bambuszos pelus, tehát ez is meg van!
- voltunk CTG-n, most jöttünk haza: kisfiunk jól van, szépen dobog a kicsi szíve, viszont még nagyon fent van, mondta is a doki, hogy úgy látja, még nem nagyon akar kijönni.. Néha majdnem kiakasztottunk a CTG készüléket, ui. a kis Drága nem bírja az elektromos kütyüket magán, így folyamatosan rugdosta...
Tehát ez is meg van!
- rendeltem tök jó ékszereket a meskáról (ez ugyan nem volt betervezve, de ez is meg van!
- Majdnem az egész család beleesett vmilyen kalici-féle vírusos vacakba (hasmenés, hányás). Ez nincs meg, és remélem, nem is lesz...
Rekuja: Tesóm is egy régi szerelmének a nevét adta a gyerkőcének.. (legalábbis szerintem a szerelme volt..) Nálam ez is szempont, hogy ne adjak olyan nevet, akivel már valaha együtt jártam az életemben... Tényleg nem ismerte a párod a Szaffit?
Milyen érdekes, pedig nekem külföldi ismerőseim is simán ismerik majdnem az összes magyar mesét!
Nem baj, majd a gyerkőccel együtt ő is végignézi őket! Sikerült kicserélnie Appának az égőket?
Úgy bírom, amikor így el tudnak merülni valamilyen egyszerű feladatban, esetleg túl is bonyolítják kicsit.. Múltkor az én párom is bütykölt vmilyen konnektort, amikor is kiderült, hogy a konnektor földelésében áram (!!!) van, jól meg is rázta... Gondolj bele, Tesómmal együtt itt nőttünk fel, sőt, az ő kisfia is, csomó gyerek járt már itt 1978 óta (akkor épült a ház..), és senkit nem rázott meg, pedig azóta volt benne áram.. Mondtam is Tesómnak, hogy most már vehetünk tartós tejet, mert újraköttettük a vezetékeket..
Kat: hogy álltok lázilag? Remélem, most már lement! Ilyenkor még valószínűleg amúgy kicsit stagnálni fog kicsivel 38 fok felett, de utána pikk-pakk elmúlik! Mindenesetre tényleg jobb, ha van ott valaki... Múltkor nekem a hagyma, torma, erőspaprika is nagyon sokat segített! Mondanám, hogy párologtass citrom, vagy citromos eukaliptusz olajat (a citrom minden bacit elpusztít..), de az most Neked nem jó! Viszont ha zsepire pötyögtettek pár cseppet, és azt lélegzi be, az úgy már jó.
Snowball: úgy látom, nincs mese, tényleg jöhet a nyelvtanulás!
De ez tök jó, mert Te meg tudod tanítani a férjedet magyarul, ő pedig Téged lettül!
Micsoda lehetőség! Ami a szőrtelenítést illeti, nekem sem jut már eszembe a lenti bundátlanítás... ha pedig eszembe is jut, látatlanban csinálom, így persze marad itt-ott ez-az. Persze nem hiszem, hogy a dokikat ez annyira érdekelné, bizonyára láttak ők is már sok mindent életükben... Csak mi vagyunk ennyire rendesek, hogy gondolunk rá!
Csicsi: hú, ez a fékezős történet nem semmi! Vigyázz ám magadra! Pont ma nézegettük, melyik út is lenne a legjobb a kórházba menéshez, viszont amit kiválasztottunk, azon pont akkor volt egy baleset (teherautó pihent a hátán az árokban), és pont ott volt múlt héten is egy baleset (viszont mivel ez főút, ezt szokták takarítani..), tehát arra jöttem rá, hogyha az ember autóba ül, sajnos nincs tuti biztos megoldás, mert akárhol lehet akármi... Persze most már mi is jobban aggódunk.. De észrevettem, hogy most már az Apukák is nagyon figyelnek arra, hogy a lehető legbiztonságosabban fékezzenek! Szerintem szép becenév a Bibi, nem is jutott eszembe, hogy csúfolni is lehet...
Titike: na végre!
Ezek szerint szépen fejlődik a Baba! Óvatosan ám a költözéssel, most már inkább csak "művezető" legyél!
Nyufó: nem lesz rénszarvasos függöny...
Nem baj, cserébe rendeltem magamnak ékszert a meskáról...
Nehogy már élvezet nélkül maradjak! Bár szívesen megnéztem volna a családom arckifejezéseit, mikor megpillantják a függönyt... Mi az esküvőnkön ünnepeltük az együtt járásunk 8. hónapját is, tehát tényleg nem vacakoltunk!
Csodálkozott is a nép rendesen... De hát kit érdekel, nem igaz?
Köszi a táblázatot, ahogy látom, most már tényleg ideje lenne a Gyerkőcnek nevet találni...