Új privát üzeneted érkezett!

Zsizell: már hiányoztál, mi van a jogviszonyoddal? Anyukád beszélt a Tb-s ismerősével? Beszéltem én is a szülésfelkészítővel, és azt mondta, hogy 20. betöltött hét után már mehetünk, mert – nálunk – apáknak olyan masszázstechnikákat tanítanak, amikkel a várandóság végét is lehet könnyíteni.

Katkat: én is heti egyszer megyek el jógázni, de otthon is szoktam esténként. Nincs megtiltva, sőt az Ibolya sürget minket, hogy otthon is gyakoroljunk.

Megérkeztem a hosszú útról anyuhoz. Piszkosul elfáradtam, úgy lihegek, meg szuszogok. Alig várom, hogy ágynak dőlhessek

zarja

Jó pihenést Zarja!

Viki Hát igen, a kismamák többsége késztetést érez, hogy kommunikáljon a babával, tehát meg-megsimogatja a babalakást. Mintha megsimogatnád kisgyereked fejét. Ez olyan öntudatlan. Nem hinném, hogy ez ártana...
pammut

Na csajok szerintetek mennyire árt az antibigyó a gyerekemnek?
Annyira fulladok, hogy keményedik a hasam tőle. Szegény Mimi majd kiugrik a pocakból, úgy felzaklatja. 1hét alatt elfújkáltam egy orrsrayt, mert ha a számon veszem a levegőt, kiszárad a torkom. Az orrom meg be van dugulva. Szóval vagy folytatom ezt a köhögéses rohamot, vagy beszedem az antibigyót és remélem, hogy segít! :(
Viszont a legutóbbi UH-on vesemedence tágulata volt mindkét veséjében Mircinek. 10mm a határ és neki 3 meg 4mm volt. Hólyag és húgyvezeték normális volt, így HK szerint nem szervi eredetű, csak a pangó vizelet folyik vissza. Ki fogja nőni. Viszont emiatt nagyon aggódom, hogy bevegyem-e az antibigyót. Vagy ez semmi hatással nincs a veséjére? Annyira szar érzés ez! De nem hinném, hogy jobb ha döntöm a köptetőt meg az orrsprayt és néha a Paracetamolt! :cry:
Vendég

Sziasztok!
Elkóboroltam nagy magányomban az Árkádba, hogy nézzek kismami nadrágot (farit elsősorban), de még mindig nem találtam meg az igazit. Basszus, bementem kíváncsiságból a Brendonba, és 36 ezer volt a nadrág!!!!

Zarja, köszi :) Hát úgy tűnik sínen van az ügy, sikerült találni (kop-kop-kop) egy fószert, akinek elbírja a vállalkozása az ekkora bruttót, és nem parázik az egy hónap miatt sem. Anya TB-s ismerőse is elolvasta amit küldtél, és helyénvalónak találta, szóval hatalmas segítség volt, és így még a hülye is érti-az volnék én :lol:

Ja, ha valaki tud egy jó boltot, ahol nem aranyárban mérik a kismama nadrágokat, és a kinézete megközelíti egy normális -divatos- nadrágét, az jelezze. Köszi :wink:

Én aztán ki nem bírnám, hogy ne simizzem a pocimat. Sőt néha, mikor napközben nem érek rá foglalkozni a kicsi ugrifülessel, lelkifurim van és azt hiszem, hogy el van kámpicsorodva a kicsi, hogy csak mocorog-mocorog, én meg rá sem hederítek, és olyankor alig győzöm bepótolni. Fúúúú, lányok, ez a terhesség tényleg brutál érzelgőssé tesz... :oops:

Kép
zsizell

lucababám: Én is beszedtem az augmentint a bacimra, szerintem inkább használ a gyógyszer már ilyenkor mint árt. Nekem is 3,4 és 3,5 volt a vesemedence, nálam is ellenőrizni kell majd a tágulatot, bár azt mondta a doki, hogy csinálni úgysem tudunk semmit. Nálunk is vizelet-refluxa van emiatt a babának és állítólag már születésére kinőheti. Miért aggódsz az antibiotikum miatt? Lehet összefüggés közte? Én nem hinném, mert akkor nem adta volna a doki. Mondjuk én inkább beszedtem a bogyót, mint hogy megszüljek ennyivel idő előtt.

zsizell: Én mind a két gatyámat a tesz-vesz-en meg a vaterán vettem és így 2000 alatt megúsztam. De ki kell fogni. Egyébként a c und a-ban 10.000 körül már vannak egész jók.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: eddigi körútjaim alapján én is a C&A-nál tartok, ahol érdemes lenne venni. Aukciós oldallal nem próbálkozom, számomra macerás lenne a dolog. Azért köszi. Még bepróbálkozok angol használtruhásnál kedden, aztán feladom.

Kép
zsizell

zsizell: Miért lennének az aukciós oldalak macerásak? Mindenhol vannak mérve méretek és ha akarsz, akkor nyugodtan kérdezhetsz. Vagy személyesen átveheted ha akarod, vagy postán ajánlott levélben elküldik. Ha nem vagy otthon, mert dolgozol, akkor azt hiszem 10 napon belül bármikor átveheted. Én eddig kellemesen csalódtam azokban, amiket vettem. Nagyon sok pénzt spóroltam már a babás cuccokon. Persze nem akarlak rábeszélni, de az hogy pl. egy kismamás naci 1700 Ft vagy 12.000 Ft, az azért nem mindegy. És az első ilyen gatyóm Yessicás. Azért is mertem megvenni, mert volt már egy olyan méretű nacim, mint amit kínált a csajszi. És tényleg jó lett.
vicky79
Budapest III. kerület

Jó-jó. Odáig már eljutottam a hatásodra, hogy megnéztem őket a Tesz-veszen. Ha így haladok, még a végén licitálok is egyre :D

Kép
zsizell

Most megyek fürcsizni, aztán ugrás az ágyikó. Holnap leltározunk, meg hétfőn is meló estig. További jó hétvégét mindenkinek!

Kép
zsizell

zsizell: Én nem akartalak rábeszélni, csak én is idegenkedtem tőle és kár volt. Van aki tényleg nem szereti az ilyet, de én csak ajánlani tudom.
vicky79
Budapest III. kerület

Nóri! Mint gyógyszerész mondom, hogy az antibogyókat, amiket adnak terheseknek, azokat már nagyon régóta használják és semmi gond nincs velük. Az a baj a gyógyszerekkel terhesség alatt, hogy nem tesztelhetik őket terheseken, mert tilos és etikátlan, plusz nem kapnak rá engedélyt, tehát a használatukat csak tapasztalati úton tudják meg. Szóval, hogy kivergődjek ezekből a kusza mondatokból, a lényeg a lényeg, hogy nyugodtan vedd be az antibogyót, én sem szerettem bevenni, de jobb, ha beveszed, mintha nem vennéd be... De természetesen nem beleszólni szeretnék, hanem segíteni ;)
Na eldugolok ma éjszakára, mindenkinek jó éjt!

Kép

Ági
agic83

Nem bírok aludni. Bulcsi se hagy, idegen a hely is, éhes is vagyok. Őrület hajnali fél háromkor arra ébredek, hogy korog a pocim (izé, hát tényleg elég össze vissza ettem vagy inkább nem ettem a nap folyamán) és e mellé kellemesen társult Bulcsi mozgása is. Felzavartak enni egyet.

Zsizell, Vicky: én is ezer mindent vettem a Teszveszen, kb 90%-ban bejön. Műszaki cikket nem szabad, de ruhaneműt simán. Bár én most fürödtem be egy nacival, 1400 Ft-ért vettem, nagyon szép, nagyon kellemes az anyaga meg minden, de vazze kiderült, hogy csípőben szorít. A Bulcsi nem nagyon díjazza, hogy alulról valami szűkíti a mozgásterét, így letettem róla. Majd felteszem én is a Teszveszre és továbbadom. Bár a másik nacit postaköltséggel (mert hát nálam azt is kalkulálni kell, tehát mindent 300 Ft-tal drágábban veszek meg mint ti) együtt volt 400 Ft, és imádom, kényelmes, meleg, kellemes az anyaga. Legutóbb a porszívó orrszívót vettem postaköltséggel 900 Ft-ért, bontatlan, még a fóliát én szedtem le róla, ugyanez a márka a Tescoban 1850 Ft. Érdemes ráúszni.

Zsizell: szurkolok neked, hogy összejöjjön, bár miközben nyálaztam a jogszabályokat, elcsodálkoztam, de hülyén van ez kitalálva, pont úgy jött ki neked, ha kevesebbet dolgozol többet kapsz. Ne, így ösztönzi az állam a munkavállalást, meg a fehérített munkát.

A szülésfelkészítőn csacsogtunk a többi kismamával, mindenki elhozta a saját szakterületét. Én mondtam, hogy nem tudok segíteni, de a Mák-ban dolgozom. Na lecsaptak rám, hogy majd kifaggatnak az ellátásokból. Jó lesz rákészülni, ha nem akarok beégni. Bár az egyik mesélte, hogy ő megbízott egy TB tanácsadót, hogy kalkuláljon neki, és simán megérte az a pénz, amit kifizetett a tanácsért. Tehát Edit, húzz bele, mert ezek szerint ennek van keletje. Mesélték, hogy mekkora sorokat kell kivárni, én meg mondtam a legjobban akkor járnak ha netről letöltik a doksikat, kitöltik, és ajánlva feladják. A postára kötött határidő van, tehát előbb fel fogják dolgozni, mint a személyesen bevitt igényeket. És még a sorbanállást is kihagytad. Csak tényleg nagyon ésszel és nagyon időben kell cselekedni. Marha sok jut egy ügyintézőre. Napi 100-150 ügy is jut egy emberre. Az k*rva sok. A béreseknél (közalkalmazottak figyelem) meg 700-800 ember jut egy ügyintézőre. Nem csoda, ha állandóan meg vannak csúszva. Én már csak azt csodálom, hogy még nem omlott össze a rendszer.

zarja

Még egy mondat: Teszvesz. Nagyon ráindultam egy sólámpára, de a fószer nem adja postára, mert drága a posta, hisz súlya van. Míg szervezkedtem, hogy hogy veszem át Bp-n, közben lecsapták. De erősen azon gondolkodom, hogy valamelyiketek átvenné nekem, aztán egyszer ha arra járok, elhoznám. Megoldható. Ezzel a pasival a Westendet szerveztük (miért nem tudják az utcaneveket, így marha nehéz megkeresni egy laikusnak, hogy mi merre van) hogy fél 9-kor ott van, erre az én vonatom 8.15-re ér be a Keletibe, nem érnék át. Ja és hétfőn kelhetek hajnalban, mert megyek Pestre. Reggel megyünk este jövünk, mert a XXI. században a pályázatok idejében nem működik a netes skype-os konferencia, neeeem inkább az egész vidék utazzon fel, hogy a kedves könyvvizsgáló bácsi, elmondhassa amit már úgyis tudok. És mivel azért mégiscsak XXI. században élünk, ezért lassabban közlekednek a vonatok, mint a XIX. században, tehát hajnali 5.46-kor el kell indulni Kvárról, hogy 9 órára Pestre érj.

zarja

plkj
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 22:18-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Jó reggelt Csajok!

Zarja! Kattkat! Ti virrasztotok én meg korán kelek... Az embőc felkelt reggel fél 7 körül pisilni és én azóta nem bírok visszalaudni. :?

Üdv az újaknak!

Olyan sokmindent írtatok, hogy nem is emlékszem, hogy mire akartam reagálni :cry:

Csúnya idő van odakint, de azért szép vasárnapot mindenkinek.

bellerreni
Eger

Áááááá! És végre én is 2-el kezdődök... :lol: :lol: :lol:

bellerreni
Eger

Jó reggelt!
Én sem bírtam sokáig aludni. Ilyenkor olyan mérges tudok lenni magamra, mert csak 7végén alhatnék nagyokat.
Hajnal óta az excel táblázatunkat szerkesztgetem. Gondoltam kiegészíthetnénk egy 2. harmados füllel is. A legutóbbi gmail-en talált táblázatot folytatom, de ebben nincs benne néhány fiú-vagy-lány infó. Megpróbálok visszaolvasni, de andee73, erusverus, kakti, lara, molmar, pammut és zsizell, ha megírnátok privátban, egyszerűbb lenne :)
agic83 és kismaki, ha szeretnétek benne lenni a táblázatban, küldjetek el néhány infót, vagy a kiegészített táblázatot. :)

Én is elértem a bűvös "félidőt" :lol:
zuzmooo

Nóri!
Nekem a dokim azt mondta, az Augmentint még gyakran ajánlani is szokták - ergo: nem árt a babának!

Szilvi!
A MiniManóban (Nagy Lajos kir. útja) van egy kismamaruha-bolt. 7-8000 -ért adnak nadrágokat is. Farmert, kordot, mindent. Nem mondom, hogy az utolsó divat szerint készültek, de kényelmesek. :)

Eszter!
Ha olyanról van szó, hogy át kell venni egy esetlegesen leütött vaterás vagy teszveszes tételt, szól nyugodtan! Mindent meg lehet oldani! ;)
Amúgy a babakocsit mi is a vaterán lőttük féláron a boltihoz képest!

És ami a legjobb: Este a töpörtyűnk akkorát rúgott apa kezébe, hogy azt már nem lehetett nem észre venni! Volt nagy öröm! :lol:

Ja! A kislány/kisfiú kérdés megválaszolására még 19-éig tuti várni kell. Akkor megyünk 4D-s UH-ra, és reméljük, hogy akkor belátunk majd a lábikók közé. Addig „sajnos” marad a bizonytalanság! :lol:

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Eszter!

Én is szívesen, de a Westend talán tőlem van a legmesszebb. De XI., XXII. III. kerből bármikor. Plusz a környék: Érd, Törökbálint, Budaörs, Budakeszi...stb.
Mennyiért vettél só lámpát. Azokat asszem 1500-2000Ft-ért adják a Metroban!

Köszi a tippeket. Megvárom a keddet, akkor délelőttös a doki. Ha addig nem javulok, jöhet az antibigyó! :cry:

Ruha: ugye mondtam, hogy apa meglepett némi vásárlással. Lőttem magamnak egy lapos csizmát, meg tegnap elvitt a kedvenc kismama üzletembe. Eddig nem voltak olcsók a cuccaik, mert a világos farmeremet 15eFt-ért vettem. Erre most vettem egy sötétkék farmert és 9900Ft-ba került. Nagyon örültem. Bár még fel kell hajtani, mert csak 34-es hosszal volt és a 32-es is extra hosszú a többi márkához képest! :D
Csak ki kell fognom náluk, mert egy méretsort rendelnek és a 27-28as méret hamar elfogy...
http://www.bboom.hu/kismama_ruha_nadrag
Vendég

Közben visszaolvasgattam: andee73 és kakti: még nem derült ki, erusverus: fiú, lara: nem szeretnék előre tudni, pammut: fiú, molmar: lány, zsizell: fiú,
Jók az infók? :)
zuzmooo

Zarja, november első hetében megyek munkaügyben Kaposvárra (vagy mellé pár km-re, Mosdósra), ha kell valami szólj, nyugodtan és elintézzük. :) Ja, még valszeg decemberben is kell mennem egyszer...

A táblát majd kitöltöm és küldöm.

A Mammutnál van két bolt, a bboom és a 2in1. Volt erről egy cikk a velveten, mindjárt rákeresek és felteszem, itt meg tudod nézni a honlapokat és állítolag itt van még outletjük is...
http://velvet.hu/poronty/2009/09/02/ter ... ongyom_se/ Szóval ebben a cikkben inkább az elegáns ruha vonal megy, de a kommentek között tök jó honlap címeket találtam, ha van kedved mazsolázni :)

Kép

Ági
agic83

Ági!

Pont erről írtam az előbb...
Vendég

Nóri, akkor egyre jár az agyunk :) Legközelebb rányomok egy frissítést ;) mielőtt elküldöm a hszt...

Kép

Ági
agic83

Zsizell: én is a bboom-ban vettem farmert pénteken, 10-ért, szuper. Náluk nem csak 0,1,2 mértetek léteznek, hanem normális farmerméretek különböző hosszal. Nagyon jó az anyaguk, tök csinik, szerintem megéri beruházni. Az eladó lány kb. 6 hat különböző nacit adott rám, mire sikerült választanom. Eddig ha hosszú gatya kellett, a barátnőim 2-es nacijait hordtam, bár a mértem 1-es, úgyhogy nagyon sutának éreztem magam. Elhatároztam, nem kell túl sok cucc, de amit veszek, az legyen nagyon tuti. Lőttem még egy pelerint, lila selyembelsővel, szőrmés nyakkal, az szerintem őszi kabát helyett jó lesz, mert jól lehet aláöltözni.

Farmerben a 2in1-nak semmi választéka nem volt, de azt mondták, jövő hét végén kapnak farmerszállítmányt. Nálunk viszont csini ruhák vannak.

Kép
juci-77

Sziasztok!

Megvan a tegnapi rosszullétem oka: enyhe gyomorrontás! Tegnapelőtt brassóit ebédeltem, az verte ki a biztosítékot. Tegnap férjem evett belőle, gondolhatjátok, ma ő van kutyául. Még jó, hogy Bori nem evett belőle! Ki is dobtam gyorsan a maradékot! Most már jól vagyok, bár a fejem még mindig érzem egy kicsit, és továbbra is álmos vagyok, de ez az időjárás miatt is lehet. Viszont újra tudok enni. Tök jó, csütörtökön milyen boldog voltam, hogy újabb kilót híztam, erre másfél napig alig ettem valamit a hülye brassói miatt! :evil:

Nóri, remélem, hamar rendbe jössz, nagyon rossz betegnek lenni... :cry:
ktc

Keményedés: én még nem éreztem (le is kopogom)…
De emléxem, hogy a 20. hét után „kell” majd valamikor érezni.

Katica, az egész méhed hirtelen kemény lesz, de annyira, hogy nem tudod benyomni, teljesen ki lehet tapintani az egész formáját. Nem csak az egyik oldalon kemény, hanem körbe mindenhol, és igy marad pár másodpercig-percig.

Zarja, és az Ossian-t hogy játszották el orgonán? :D Vagy a templomban lehetett CD zenét betenni?
A porszívós orrszívó tényleg brutálisnak tűnik annak, aki még nem használta, de próbáljátok ki magatokon (porszivót érdemes a legalacsonyabb szívófokozatra tenni)! Egyébként meg szinte semmi más nem hozza ki a cuccost a baba orrából csak ez a porszívós orrszívó..

Kattkat írása hol van? Milyen probléma?

Zuzmoo, megírtam az adatokat priviben. (igen, nem szeretnénk tudni, az jó! 8)
lara

Ági!

Nem azért mondtam!!!!! :lol: :lol: :lol:

Sztem a 2in1 idén kicsit későn kapcsolt. A Bboom-ban szeptember első hetében megjött egy csomó őszi cucc. Így ott megveszi mindenki. Engem nem vigasztal, ha novemberre megjön az őszi kollekció! :D
Egyébként én is hasonló véleményen vagyok Jucival. Nem vettem sok cuccot. 2 szűk szárú farmert, egy sima nacit meg egy ruhát. Meg nem kismama üzletben vettem hosszabb fazonú pulcsit és felsőt. Lucától maradt rám 5db felső, az a vége fele pont elég lesz. Meg egy farmerruha. Sajna a két kedvenc gatyám eltűnt. Majd egyszer meglesz valahol a padláson.... :roll:
Vendég

Csak a Mammutban van Bboom bolt?
lara

Igen. De nem a Mammutban van, hanem a Lövőház u-ban.
Viszont mindig van parkolóhely. Illetve a Nyugatitól csak pár megálló! Vácon lehet egyáltalán kapni kismamacuccot?
Tegnap jól meglepett, hogy van bababolt. A "fehér galamb"-nál láttam (lehet, hogy most máshogy hívják) meg a Picurkát a Csányi krt.-on. De az sztem már az én gyerekkoromban is ott volt! :lol:
Vendég

lara: beírtam a táblázatba amiket küldtél :)

mindenkinek!!! a legutóbbi táblázat a gmail piszkozat mappájában van. Ha valaki javítani, kiegészíteni szeretne a táblázatban, onnan töltse le és a frisset is oda töltse vissza (a régit pedig törölje) Így remélhetőleg mindig a legfrissebb lesz meg :)
zuzmooo

lxg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 22:19-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Akkor még egyszer megkérdezem ;) Elküldi nekem priviben valaki a gmailes belépéshez szükséges cuccokat? Mert akkor inkább ott módosítom az adataimat...

Kép

Ági
agic83

Ági: küldtem privit :)
zuzmooo

Köszi, megkaptam és működik :)

Kép

Ági
agic83

Zsizell, én a C&A-ban vettem nagyon faja farmert. 10 volt ugyan, de elvileg végig jó lesz. Nagyon szeretem és jól is néz ki.

Nóri, Augmentint Czeizel sem ellenzi, nálunk a lyme miatt ez volt az egyik fő kérdés a tanácsadáson. A sima amoxicillinből pedig vannak olyan termékek, amiknek a betegtájékoztatóján rajta van hogy terhesen is lehet szedni. Azt mondta, hogy ezt a gyógyszert már oda-vissza, előre-hátra kikísérletezték, max. egy picivel nagyobb súlyú baba, illetve a mami tünet nélküli fertőzéseinek eltűnését okozza.

Zuzmoo, nekem úgy rémlik pammut Bori még nem tudja a baba nemét. Vagy ha mégis, akkor elsiklottam fölötte.

Tegnap este 9 és fél 10 között megint bejelentkezett a bébi, úgyhogy most már kezd kialakulni a napirendje. Olyan jó érzés, nagyfiammal is imádtam amikor mocorgott.

Nálunk mindjárt kész az ebéd, bár a gyermek még alszik, bulizott az éjjel, az apja meg meccsre ment, úgyhogy ebéd előtt megnézek még gyorsan egy tegnap felvett filmet én is. :)

Bababocsi-textilmózes láma kérdésemre valaki?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

zarja: Nyugodtan szólj, ha valamit át kell venni, a Westend nekem pont jó.

kattkat: Elolvastam én is a gmailes leveledet és hát sok kitartás és még több leszarom tabbletta. Sajnos jobb ötletem nincs.

ktc: Sajnálom a gyomorrontást.

Tegnap én is elég nehezen számtam rá magam, hogy egyedül aludni menjek. Nekiálltam a baba honlapjának. A barátnőm fiának is csináltam, csak mostanában nem frissítettem, mert nem hozott új képeket. De az én babámé szebb és jobb lesz, már dolgozom rajta. Persze elég nehéz úgy, hogy még nem tudom beírni a nevét és a születési adatait. :)

Képzeljétek, tegnap ugye megsütöttem a muffint és kiszámoltam hogy 1 db. kb. 12 gr szénhidrát lehet. Tegnap este a vacsihoz 1 db.-ot ettem meg és 7 felett lett a cukrom. akkor még nem gondoltam hogy emiatt. Ma reggelire megettem 3 db.-ot és felnyomta a cukrom 8,2-re! Hát azt hittem dobok egy hátast. Még apát is felhívtam, hogy most mi a fenét csináljak. Azt mondta, hogy már ne adjak be inzulint pluszba, de ne egyek a mérős kajákhoz ilyet többet. Aztán egy kicsit megnyugodtam, mert 0,5 órával később is megmértem és már csak 7 volt. Ez sem az igazi, de mégsem 8. Azt hiszem a sütikkel való kísérletezést befejezettnek tekintem. Fogok csinálni, de csak tízórai-uzsi-utóvacsi lesz belőlük. Majd megyek inkább abba a cukiba, amelyikben pontosan van leírva a ch-mennyiség. A dokinénitől meg majd kedden megkérdezem a dolgokat, de mostanában elég sokszor mérek 7 fölött, szóval lehet hogy már el kell kezdeni emelni az inzulinomat. Azt hittem legalább a 24. hétig nem kell majd emelni, de ez van.
vicky79
Budapest III. kerület

Csajok! Nagyon nem jó! Kapar a torkom és tüsszögök... :cry: :cry: :cry: Most mézet eszegetek hátha elkerül a komolyabb betegség.

Nóri! Te még mindig annyira szarul? :cry: Nem jó betegnek lenni valóban.

bellerreni
Eger

sziasztok

Mi a véleményetek erről a kocsiról?
http://www.vatera.hu/bergon_babakocsi_sok_kiegeszitovel_25_000_ft_ert_154647814.html
Nekem egy dolog hiányzik: nem bolygósítható a kereke. De nem is vagyok benne bitos, hogy arra olyan nagy szükségem lenne.
zuzmooo

Zuzmoo, szerintem jó. Én is nézegettem a Bergonokat. Ha nem vagy biztos a bolygó vs. nembolygó kerékben, próbálj meg bemenni egy üzletbe és kipróbálni mindkét változatot. (Persze nem feltétlenül Bergont.) Ott látni fogod hogy szükséged van-e rá, vagy nincs. Szerintem.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Köszi Csilla! Megpróbálok eljutni néhány boltba és kipróbálni a kocsikat.
Közben találtam mégegyet. Ez kicsit drágább, de talán többet tud és ami fontos, hogy Szabinak is tetszik :)
http://www.vatera.hu/bergon_2dx_dimension_babakocsi_154754445.html

Délelőtt bátyáméknál voltunk és kaptam egy nagy zsák babaruhát! Úgy örülök neki, olyan mintha krácsony lenne! :D

Tegnap pedig Szabi keresztapja hozott 4 láda karfiolt, brokkolit és paprikát, hogy szedjünk amennyi kell. Úgyhogy most tele a hűtő zöldséggel és azon gondolkodok mit főzzek majd belőle :)
zuzmooo

És nem utolsósorban fix és bolygósítható is a kereke, tehát nem kell agyalnod hogy milyen legyen. Ez is jól néz ki. :)

Megkérdezhetem, hogy az ágy amit vettél milyen minőségű?

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Zuzmoo!
Mielőtt megvettük a Graco-t, épp ezt a 2DX Dimension-t nézegettük. Nagyon tetszett! Újonnan 70ezer az ára, és 20 rá a hordozó! Így azért jóval beljebb lennél, és elég jó állapotúnak tűnik! :)
És tök jó nagy kerekei vannak! :D

Látom, kérdeztél is, de annyit tudunk mondani, hogy mi megpróbáltuk anno betenni a kocsiba, hogy hogy fér be. Azt mondja Apa, hogy 10-15 kg közt van valahol, de inkább a 15 felé mászik. :?

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

zuzmoo: Nekem személy szerint a második kocsi tetszik.
vicky79
Budapest III. kerület

Már írtam Zuzmoo-nak privit, hogy még nem tudjuk a babánk nemét. Csuppancs jól emlékszik :D .
Ma nagyon sokat húzodozik a pocakom, meg mintha keményedne is, lehet sok volt az elmúlt pár nap. Mindenesetre most aggódom.
pammut

köszönöm amiket írtatok
kakti: ez a 10-15 kg meglepett. :shock: Azt hittem ezek az újabb típusok könnyebbek és olyan kis "könnyű-szerkezetűnek" néz ki.
Sajnos nem tudom felénk hol árulnak Bergont boltokban, mert a neten erről nem találtam semmit.

pammut: próbálj most sokat pihenni, az a legjobb. ;)
zuzmooo

Köszi mindenkinek, örülök,hogy Csanesz tetszett nektek :lol:
katkat: nagyon nehéz lehet neked, nem is tudom ilyen helyzetben mit lehet mondani.kitartást kívánok, próbálj a babára gondolni, hidd el mindenért kárpótolni fog a kis tökmag!!

Edit

Kép
ézsóné

Sziasztok!!!
Na egésznap nem voltam, most van egy kis időm, míg a párom oda van focizni...
Tegnap anyósomnál voltunk, megcsinálta a szopipárnámat, este már azt se tudtuk ki feküdjön rajta, ugyhogy felhívtam anyósomat, hogy Sanyinak is kell egy, csak neki kicsit hosszabb, hogy a kezét végig rá tudja fektetni 2 oldalt. Halál kényelmes.. Azt varta meg, aminek fel raktam a szabásmintáját a gmailbe még anno... Na meg megvarta a kismamagatyóimat, mert kicsit hosszúak voltak nekem..
Ugyhogy tegnap nem főztem/még este is az elhozott kajcsikat ettük, meg ma sem főztem... Viszont ma mostam, takarítottam, vasaltam..beeeee
Ma egésznap ébren volt kicsi lányom, ugyhogy úgy sejtem, hogy holnap meg egésznap aludni fog..ilyenkor úgy szokta, hogy másnap bepótolja...
Szed valaki omega3-t a baba agyi fejlődése érdekében? Én szedek, eddig 3naponta ettem egyet, most, hogy most fejlődik igazán a kis agya, meg napi egyet.. mondjuk én baba előtt is ettem, csak az Q10-zel és E vitaminnal volt kombinálva, így az E-vitamin miatt abba hagytam, nehogy túladagoljam az elevittel együtt..
Ja és tegnap óta be van dugulva az orrom..és nem segít rajta az orrcsepp sem!
Betegek!!! Gyógyuljatok!!!! És Nóri, szerintem szedd azt az antibiotkumot, mert azzal már lehet 4nap alatt meggyógyultál volna és nem ilyen elhúzódó szenvedésnek lennél kitéve!!! A picibabák is kapnak antibiot, ugyhogy már a magzatnak sem árthat ennyi idős korában!
Most így elsőre ennyi, megyek kitöltöm a gmailes táblit... :lol:

Kép
Kép
ronci

dgvb
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 22:20-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

hát kattkat, annyit tudok mondani, hogyleszarom tabletta, és maradjon ahol van :evil: :evil: én sztem még a gyerkeket se mutatnám meg neki!

Edit

Kép
ézsóné

ja, és a csajjal a későbbiekben lehet közölném, hogy ha veled ezt megcsinálta miből gondolja, hogy ő vele majd nem fogja...

Edit

Kép
ézsóné

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?