Új privát üzeneted érkezett!

talinn :)
Dyttnek igaza van, én is mennék a helyedben dokihoz. Én a vetélés után kaptam progeszteronpótlást, mert előzőleg a "kritikus" időszakban vetéltem el (a sárgatest már nem, a méhlepény még nem termeli a hormont) Persze lehet, hogy nem ez volt az oka, hogy elment a baba, de ez megnyugtatott.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen veletek!

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Én idén februárban a genetikai uh-on tudtam meg 18 hetesen, hogy a babánk szíve súlyosan beteg, így meg kellett szülnöm. Szóval az, hogy 12 hét után nyugi van, nálam a 22. hétig nem volt nyugi...

Mi 2 mensit vártunk, ér már össze is jött újra a baba. Az állandó idegeskedés biztosan nem segít, de én is úgy álltam hozzá, hogy most biztos nem lesz semmi baj! Nekem pont az uh segített. Az előzmények miatt én voltam az 5. , 8., 12., 14., 18., 22. héten is uh-on. 22 hetesen tudták azt mondani, hogy valószínű egészséges.

Hogy addig hogy éltem meg? Hát lehet, hogy butaság, de úgy, hogy nem nagyon gondoltam rá... Nem mertem elhinni... Terhes vagyok ok, remélem minden jó lesz, de a kötődésem a picihez a genetikai 18. heti uh után erősödött, és hogy bepótoljam az elejét, nagyon sokat foglalkozom most vele! :lol:

Szóval Tallin, én is elmennék dokihoz előbb, pont azért, hátha felír valamit, ami a tapadását jobban elősegíti. És nagyon sok sikert kívánok neked ehhez a terhességhez!!! Biztos minden rendben lesz!!! :lol:
melike30
Győr

Kedves Minyu!

Jövő héten elmegyek orvoshoz, nem várok tovább :D Azt minden képpen szerettem volna megvárni, hogy a szíve hallható legyen. (számításaim szerint akkor a 6. hét közepe táján lesz).
Én is abban bízom, hogy a doki majd ír fel nekem valamit, hogy biztosan megmaradjon, és, hogy minden rendben legyen. Addig viszont várnom kell...

Köszönöm, hogy írtál :D

Kedves Meli!

Nekem sajnos nem jött össze olyan hamar, csak az 5. hónapra, de már nagyon vártam :D Leírhatatlanul boldog voltam, mikor megláttam azt a bizonyos 2. csíkot is. :D
Azóta jócskán visszavettem és csak magamban örülök, és nagyon csendesen. A férjem, miután megtudta, hogy terhes vagyok, a 2. szava a jaj de jó, végre után az volt, hogy de ne éljem bele magam. Hát igyekszem ehhez tartani magam.
Orvoshoz majd jövő héten megyek, izgulok, hogy jó híreket kapjak.
Köszönöm, hogy írtál :)

Nagyon hálás vagyok, hogy írtatok nekem, ettől egy kicsit megnyugodtam. Előttem a pozitív példa, hogy lehet még egészséges babám. Még egyszer köszönöm nektek: Talinn
talinn

Sziasztok!

Még új vagyok itt, de remélem, hogy mint sorstársaim tudtok gy kis vigaszt nyújtani.

Másfél hete, a 31. hétben elveszítettem a magzatomat, minden előjel nélkül: a nyakára tekeredett a köldökzsinór. Nagyon igyekszem minél hamarabb túllendülni a nehezén, borogatok, Bromoscriptint és méhösszehúzó cseppet szedek...viszont az agyam képtelen leállni.
Kérdeztem az orvosomat, hogy mikor próbálkozhatok újra kisbabával, azt mondta 6 hónap, egy másik 2 évet mondott. November közepén telik le a 6 hét. Én a 6 hónapot sem tudom kivárni, iszonyú hosszúnak tűnik. Úgy érzem csak akkor tudok igazán megnyugodni és túllendülni ezen az állapoton, ha újra kisbabát várok.
De annyi kétség van bennem! Képes lesz-e a testem visszaállni a "normális" terhességem előtti állapotába : már az első próbálkozós hónapban teherbe estem. Félek, hogy a hormontartalmú gyógyszerek miket szedek esetleg károsan befolyásolhatják a megtermékenyülést, ami persze kérdéses, hogy bekövetkezik-e, és mikor.... Honnan fogom tudni, hogy tényleg van-e peteérésem (van értelme a hőmérőzésnek, vagy a PG53 mikroszkópnak!?)
Ettől is olyan lelketlennek érzem magam, hogy nem a meghalt babámat siratom folyton, hanem azon kattogok, hogy mikor lehetek újra terhes....
Van vki köztetek, aki ugyanígy járt mint én!?
cimpulusz

Drága Cimpulusz!
Kirázott a hideg attól, hogy az élet Veletek is milyen kegyetlen volt! :cry: Ezért is gondoltam, hogy írok.
én tavaly a 21.hétben tudtam meg, hogy a babánk gyógyíthatatlan beteg, és csak addig él, amíg bennem van (Edwards-syndroma), úgyhogy iszonyat nehéz döntés után meg kellett szülnöm. A szülés életem legszörnyűbb élménye, minden képkockára kitörtölhetetlenül emlékszem...
De!! A vetélés után második hónapra beköltözött a kisfiam a pocakomba! És tényleg gyógyír minden bánatomra!!úgyhogy van élet a vetélés után, ráadásul nem is akármilyen! :lol: :lol: :lol:
Nálam az vált be, hogy ---bár nem nagyon szerettem volna--- visszamentem dolgozni, és pár napra rá :!: :!: teherbe is estem. Nem volt időm magamra figyelni, tovább gyászolni, addigra egyébként is minden könnyemet kisírtam :cry: Ráadásul, hogy lefoglaljam magam kifestetttem pár nap alatt az egész lakást színesre !!! :shock: úgy, hogy ne legyen időm magamat rágni a történtek miatt. Mindenképpen fizikai munkát akartam végezni (a szellemi mellett, hiszen tanítok), mert annak szemmel látható produktuma volt! Valahogy látnom kellett, hogy amivel szenvedek, annak ott van az eredménye. Máig állítom, hgoy a legjobb terápia!!!!
Ja, és az új terhesség tényleg gyógyír!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nem kell várni egyetlen hónapot sem, a test tudja, mikor jöjjön a baba! Nálunk a szülés után megjött a menzesz 6. hétre, és csak egyszer volt meg, utána sikerült a baba.
Szóval, Neked, és mindenkinek aki az angyalkáját elveszítette, azt ajánlom, hogy akármilyen (persze, nem szénlapátolásra és kőgörgetésre gondolok), de fizikai munkát végezzen: takarítson, gyártson kispolcot, fessen, mázoljon, tök mindegy, mit, csak látszódjon az eredménye. Persze, nem árt , ha épp szükség is van rá, és nem céltaltan a dolog. Közben jól lehet sírni, tombolni, zenét hallgatni, a test és a lélek pedig átáll az Életre a Halál után!!!!!

nagyon szorítok mindenkinek, hogy át tudjatok jönni a babás topicba minél hamarabb!!!!
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Kedves Cimpulusz!

Nagyon sajnálom ami veled történt. :cry: :cry: :cry:

Én súlyos szívbetegség miatt a 19. héten szültem meg az előző babánkat, és én tudtam, hogy csak az segít ha újra teherbe esek. Van akinek a gyász segít, és nem is akar teherbe esni után, de ez szerintem 1-2 évig is eltarthat, és van akinek az, ha újra babát vár és hamar!!! Nálunk is azt mondta a doki, hogy a standard, 3-6 hónap várakozás, de higgyem el, hogy addig nem esek teherbe, amíg a testem nincs rá felkészülve. Mi kivártuk a 6 hetet, közben volt egy pár napos pici mensim, majd nekivágtunk. Én ovulációs teszteket használtam, és aszerint is voltunk együtt. Mikor elsőre nem sikerült, én tökre magam alatt voltam. Következő hónapban újra ovulációs teszteket használtam, és összejött!! :lol:
Én semmi kivetnivalót nem látok abban, ha rá akarsz segíteni a teherbe esésre, és meg kell hogy mondjam, én is azt a "taktikát" választottam, hogy nem gondolok arra, mi lett volna ha.... Szóval az úgynevezett gyászom addig tartot, míg újra teherbe estem, és el akartam felejteni a rosszat.... Azzal nyugtattam magam, hogy még pici volt, és igazából nem akartam folyton sírni.... Túl akartam lépni rajta... Olyan rosz így leírni, nem vagyok egy lelketlen alkat, sőt, de a baba elvesztését csak egy újabb baba tudta feledtetni, és én a jóra akartam koncentrálni.

Szóval nagyon kívánom neked, hogy hamar újra teherbe essél, és én az ovulációs teszteket ajánlom. A hőmérőzés is jó, de az nekem macerás volt. A mikroszkópos állítólag semmit nem ér... Én ovulációs teszteket itt rendeltem a babaneten esthajnalcsillagtól.

És egy "hülye" kérdés... Uh-on derült ki hogy rátekeredett a köldökzsinór, vagy egyszerűen nem mozgott? Hogy vetted/vették észre? Én ezzel a terhességgel annyit parázok, és tuti míg meg nem születik nem is nyugszom meg... :shock:
melike30
Győr

Kedves Madaran!

Nagyon örülök, hogy írtál, várom, hogy leteljen a 6 hét és újra "neki álljunk" próbálkozni. Rettentően görcsölök azon, hogy "csak sikerüljön", csak legyen végre egy új babácskám. Annyira furcsa, de vhogy úgy érzem az első túl könnyen jött, kitaláltuk, hogy legyen és lett. És talán nem is becsültem meg őt eléggé, bár nagyon szerettem, de mégis fontos volt a karrier - jogász vagyok -az ügyfelek, hogy ne felejtsenek el..meg egyéb ilyen baromságok. Aztán most, hogy megtörtént totálisan átalakult a fontossági sorrend - csak az számít, hogy újra terhes lehessek...pedig végighánytam 5 hónapot reggeltől estig, vérzett a gyomrom a sok savtól...minden kín utol ért, de gondolkodás nélkül újrakezdeném. Magamba kell szuggerálnom, hogy igenis lehet még gyerekem, és lesz is - a Páromnak ez elég jól megy, ő már "trenírozza kiskatonáit" :), de nagyon nehéz. Pedig én eddig megettem az ügyfeleimet reggelire, most meg folyton bőgök és rettegek.Mintha nem is én lennék. Nem vagyok normális az biztos...

Melike 30: Ne izgulj kérlek, minden simán fog menni. Az én babácskám nappal szeretett aludni éjszaka "dolgozgatni" , de vhogy mégis nyugtalanított, hogy másfél napja nem mozdul-vagy legalábbis én nem vettem észre. A második nap estéjén láttuk a kis fejét meg a kis talpacskáját a pocakomon így megnyugodtam..de aztán vhogy csak nem hagyott békén a gondolat így felhívtam a dokimat, aki berendelt fájásmérésre. A szülésznő nem hallotta egyértelműen a szívhangot ezért lekísért UH-ra, hogy ne kínozzon sokáig, megnézi merről van a baba és rátesz a CTG-re. A dokim vagy 5 percig nézegetett aztán közölte a hírt, hogy nincs szívhang, a babám halott, azonnal meg kell szülnöm a saját érdekemben.
Hát ennyi....a szülésnél egyértelműen látszott a halál oka, a boncolás is ezt támasztotta alá.Tökéletesen egészséges és nagy baba volt (pedig csak 4 kg-t híztam).
cimpulusz

Melike :lol: Tudom, hülyén hangzik, hogy nem kell parázni! De hidd el, egyszerűen nem történhet meg a szörnyűség kétszer! Olyan nincs! Csak előre szabad nézni, próbáld jól érezni magad, élvezni a pocakosságot!!!! Most már hallja a zenét, hallgass Mozartot, azt szeretik!

Cimpulus :lol: Nagyon szörnyű, amin keresztül kellett mennetek, de Neked is csak azt tudom írni, amit én is átéltem, hogy csak előre nézz!!!! és hidd el, hogy most sokszor gyengének érzed magad, hogy nem találod a helyed a munkahelyeden és bőgsz, teljesen normális. EZ a gyászod része, és fontos is ahhoz, hogy el tudd engedni a kicsidet. Ő már egy szebb világ része. Én mindig angyalként gondolok rájuk (hárman vannak az égben), és tudom, hogy egyszer majd találkozom velük. Bármilyen hülyén hangzik, de mécsest is szoktunk gyújtani alkalomadtán. DE el kell engedni, hogy tovább tudj lépni....
Szóval, csak tombolj, sírj. én a kert végébe jártam néha bömbölni, ordítani is tudtam volna, a kutyámmal beszélgettem naphosszat. Ha valaki látott volna, biztosan azt gondolta volna, hogy megzakkantam...
Sok-sok erőt és kitartást kívánok az új élethez!!!! :lol:

madaran

Sziasztok lányok,

nekem tavaly novemberben 18 hetesen kellett megszülnöm a babámat, nyitott hátgerince és hiányos koponyája volt, amit a 12. héten még nem vettek észre....
Azt hittem, meghalok a bánattól és a mai napig nem igazán sikerült elengednem a picit.
Akkor azt mondta az orvosom, az újabb terhesség gyógyír, így a 3. hónaptól próbálkozhatunk, vki évekkel rémisztgetett...
Nos a 2. próbálkozós hónapban sikerült teherbe esnem és hiszem hogy ezt a babát, a kis angyalka küldte a mi boldogságunkra...
Ezt a terhességet szinte hétről-hétre élem meg, örülök, ha túljutunk egy-egy újabb vizsgálaton és jó eredményeink vannak.
Aki most próbálkozik, vagy nemsokára szeretne, amint a szervezet készen áll rá, úgyis befogadja az újabb bébit.Ne idegeskedjen!
Név szerint nem írtam, lányok fel a fejjel, aki még nem babás, aki most hordja a szíve alatt, annak meg csupa jót kívánok,

Katicat

katicat
Szigetszentmiklós

Kedves Cimpulusz!

Rettenetes, ami történt veled. Én "csak" a 10. héten vesztettem el a babámat, de ahogy olvastam soraidat, újból éreztem azt a keserűséget és bánatot, amit akkor. :cry:
Megértem, hogy úgy érzed csak egymásik baba tudja feledtetni a fájdalmadat. Ez így is van. Ne érezd magad ettől rosszul. Én is hónapról hónapra csak azért éltem, hogy mikor leszek újra terhes. Állandóan számolgattam, jegyeztem fel a napokat a naptárba, hogy mikor van peteérérsem. A férjemmel igyekeztünk némi humort is belevinni, minden egyes összebújásnál megkérdezte van-e peteérésem. Akkor is, ha már 1 hete volt. :) Görcsöltem rajta nagyon. Közben meg hirtelen mindenki terhes lett a közelemben. Nagyon nehéz volt az első 2 hónap, aztán mindig egy kicsit könnyebb lett. Nekem az orvos azt mondta, hogy 2 ciklus után lehet már próbálkozni, mi a műtét (abortusz) után 3 héttel már próbálkoztunk. Úgy voltam vele, hogy a testem tudni fogja, hogy mikor áll készen. Az 5. hónapra sikerült, de addigra már rendszeresen szedtem E vitamint és a magzatvédőt is.
Tudom, hogy nagyon nehéz várni és nem tudod, hogy mikor sikerül, de sikerülni fog. Az, hogy első próbálozásra összejött, azt jelenti, hogy fogékony vagy, és legközelebb is hamar fog sikerülni. :D
Én ezt kívánom neked, hogy minél hamarabb beköltözzön valaki a pocakodba :D

Ui: Abban egyetértek Madarannal, hogy valamivel tereld el a figyelmedet. Tanulj, vagy fesd ki a házat, ahogy javasolta. Ne gondolkozz túl sokat, ne hagyd, hogy elnyeljen.

Üdv: Talinn
talinn

Sziasztok,

Szeretnem en is megosztani Veletek a tortenetemet. Kb 6 hete tortent, hogy elvesztettem a kislanyomat, 18 hetesen.
Mar van egy 4 eves "nagylanyom", vele igazan problemamentes volt a terhessegem, leszamitva a csaszarmetszest a vegen. Ugy gondoltam ez a terhesseg is siman zajlik majd, konnyen teherbe estem, a fontosabb dolgokat azert igyekeztem betartani, de valahogy ugy gondoltam velem semmi baj nem tortenhet... Nem is volt semmi baj a 17.hetig, minden UH teljesen normalis volt, enyhe hanyingeren kivul mas tuneteim nem voltak. Aztan a 17. heten nagyon enyhe barnas pecsetelo verzes kezdodott. Eloszor nem is nagyon akartam rola tudomast venni, mondvan ez nem is "verzes", elofordulhat ilyesmi a terhesseg alatt... Aztan par nap utan csak nem akart szunni es vasarnap egesz ejszaka gorcsolt a hasam. Masnap elmentem orvoshoz, az UH melyen tapado lepenyt es minimalis lepenylevalast mutatott, a baba egeszsegesnek mutatkozott es ekkor mondtak meg azt is hogy kislany. Megnyugtattak, hogy semmi baj, kimeljem magam, majd elmulik.
Nem mult. Csutortokon ujra visszamentem, ekkor az UH-on mar a belso mehszaj kinyilt, befektettek a korhazba fenyegeto vetelessel. Masnap reggel ujabb UH, mehszaj ujbol zart, semmi koros, akar haza is mehetek minden rendben. Ugy dontottem, bent maradok a korhazban meg aznap ejszakara. Ejszaka eros fajdalmaim lettek, de meg ekkor sem igazan fogtam fel milyen sulyos a dolog. 2-3 ora hasfajas utan jott az ugyeletes megvizsgalni, akkor mar 4 ujjnyira kitagult a mehszaj es elkerulhetetlen volt a veteles. Vegul mutettel fejeztek be.
A szovettan es genetikai vizsgalatok szerint a baba teljesen egeszseges volt.
Pontos ok nincs, talan fertozes.

Pocak
pocak75

Pocak :D Nagyon sajnálom, ami Veled történt... Talán azért vigasztal Téged a 4 éves lányod!!
én itt a csajoktól nagyon sok hasznos infot olvastam, kaptam, annak idején az egész topicot végigolvastam.... Vigasztalt, hogy nem vagyok egyedül...
Várunk Titeket az eggyel fentebbi topicban minél hamarabb!!!! Kitartást és sok-sok erőt kívánok, anna!

madaran

Kedves Pocak75!

Vigasztaljon a tudat, hogy vannak sorstársaid - pl: én:). Terveztek újra próbálkozást, vagy ti nem vágytok ilyen görcsösen babára mint én!?Már számolom a napokat, mikor telik le végre a 6. hét - nov.19. -, elkezdtem szedni a bogyóim mellett a maradék terhesvitaminomat, ha elfogy folytatom folsavval, vettem 2 doboz ovulációs tesztet, hőmérőzöm minden reggel, hogy beletanuljak mire eljön a 6. hét és várom a "Mikulást" :) -. Remélem a 6 hetes kontrollon nem lesz semmi gond.... már eldöntöttük, az első ciklus után nekiállunk próbálkozni, gyereket akarok és lesz is! Legalábbis minden tőlem telhetőt megteszek érte.
A Bromoscriptont hogy bírjátok/bírtátok? Nekem nincs vele gondom, a tejem se indult meg eddig - 14. napon vagyok -, de elég sokan panaszkodnak rá. Remélem ez jót jelent - mármint hogy nincsenek mellékhatások, sem tejelválasztás, sem gyulladás.
Ja és majd elfelejtettem - jövő héttől itthonról dolgozom!:)Juhé!
cimpulusz

Koszonom szepen a vigasztalo sorokat, jol esik nagyon sorstarsakkal "beszelni". A kornyezetemben nem sokan vannak akikkel megoszthatnam a gondjaimat, raadasul kulfoldon elunk mar tobb eve.
Talan Cimpuluszhoz hasonloan en is tulhajtottam magam a munkahelyemen, sajnos csak a veteles utan ebredtem ra mennyivel fontosabb dolgok is vannak az eletben.
Most mar elore nezek, szeretnek en is mihamarabb teherbe esni, annal is inkabb mert a lanyom meg mindig ugy tudja erkezik a kistestver nemsokara. Nem volt szivunk (vagy eronk) megmondani neki...
Az orvos szerint 3 honapot kellene varni, vagy legalabbis egy rendes menstruaciot.
A mutet utan 34. napra jott meg, kicsit enyhebb mint szokott lenni, azota egyutt is voltunk kb a 11. napon.
Ugyhogy most remenykedem, bar igazabol tervezetten majd csak decembertol probalkozunk ujbol.

Bromocriptinrol: nekem is beindult a tejelvalasztas kb 2-3 nappal a veteles utan, kellemetlen volt, de elmult, nem szedtem semmit es nem is fejtem, mert attol csak meg jobban megindult volna. Itt ugy tudom nem is adnak rutinszeruen bromocriptint, bar lehet hogy csak tul "korai" volt a vetelesem azert nem kaptam.

Koszi meg1x, remelem mindannyian hamar elfelejthetjuk a sok rosszat ami tortent, es hamarosan majd a babakrol beszelgethetunk :)

Pocak
pocak75

Pocak :lol: sztem a Bromocriptin jó lenne meg antibigyót is szoktak adni, sőt a méhösszehúzó (nem emlékszem a nevére) is kellene!!! vagy kellett volna...
Ja, és itt a csajok ajánlották a palástfű+ cickafark teákat a mensivárás idejére (már nem tudom, pontosan hogyan, de ha gondoljátok utánakeresek). Két hetes váltásban kell inni, napi 2-3 bögrével. Nekem bejött.

madaran

Szóval: peteérésig cickafark tea, pé-től palástfű! Próbáljátok ki! Nekem anno Wruska ajánlotta, és szerintem segített az is!
puszi, anna

madaran

Sziasztok!

Én már régen jártam itt és látom gyarapodtak a szomorú történetek :(

Cimpulusz,szomorú ami veled is történt :cry: Sajnos én ugyan így éreztem sokáig és néha még mindig bennem van ez az érzés :(
Rólam annyit,hogy idén május 14-én kellet megszülnöm a kislányomat a 20. héten mert nekem is Edwards kóros volt :cry: Azóta is próbálkozunk de eddig nem sikerült :( A menzeszem nekem szülés után a 30. napra jött meg és utána a 36. napra majd az utóbbi két hónapban a 30. napra.Most megint várom a menzit mert tuti megint nem sikerült :( Jövő hónapban szeretnék elmenni újra a dokimhoz mert lehet valami nem stimmel mert nincs semmi előjele mielőtt megjönne csak felpuffadok de a cicim nem fáj vagy feszülne,nem mint előtte.Nem mintha hiányozna de szerintem ez nem normális :?

Pocak sajnálom azt ami veled történt :(

Madaran asszem én is kipróbálom ezeket a teákat és lehet karácsonyra a fa alá fekhetek :!:

Tallin olvastam hogy eddig mi történt veled és kíváncsian várom mit monda doki és ha lehet képet kérünk a babóról!Már csak azért is hogy plusz reményt adj nekünk!

Katica örülök hogy neked is hamar sikerült és már ekkora a pocakod :D

Minyu neked vetélés után milyen hamar sikerült?

Melike drága szijjja!!!Mi van veled?

Kép
anyci

anyci :lol: Nektek is Edwards-os volt...? :cry: :cry: ha gondolod, beszélgethetünk róla...akár priviben is.
Szerintem lehet teljesen normális tünet a mensi előtt, hogy puffadsz, és nincs cicifeszülés, mint előtte. A terhesség nekem is teljesen megváltoztatta az addigi megszokott menetet, tüneteket!!! Úgyhogy no para!

tea: a cickafark a peteérést segíti, a palástfű pedig a megtapadást!!! Sokaknak bevált. én még Maca Vibe-et szedtem immunerősítőnek és méhpempőt kanalaztam (nem a kapszulás, hanem tégelyes) a megtapadás végett...

Szép okt.23-át

mindenkinek!!

madaran

Madaran,igen sajnos miénk is Edwards-os volt :cry: Az jó lenne ha beszélgethetnénk róla :!:
Köszi az infót akkor nem aggódok ha nincs cicifeszülés :wink:
Asszem csak a teákat fogom inni :roll: Nem szeretnék annyi mindent enni :oops:

Kép
anyci

Anyci :lol:
nem tudom, Nálatok hogy volt, de én azt nem értettem, miért nem látszott korábban az uh-n, hiszen annyi látható jele volt a betegségnek. Csak a 18. heti genetikain derült ki. Mondjuk mindegy, de talán, ha már baj van, akkor minél előbb tudjuk, annál könnyebb... Ezt nehéz volt elfogadnom...

a tea tényleg sokaknak segített, ha visszaolvasol...

madaran

Sziasztok!

Madaran
Leírnád kérlek hogy hogyan-mikor-mennyit kell inni ezekből????

És a méhpempő az mi és hol lehet venni, azt hogyan kell?

Minden érdekelne, ami a megtapadást segíti (tavaly 8 hetesen és idén nyáron 12 hetesen ment el a magzatom)..

Sok-sok erőt kívánok azoknak akik átélték azt, ami a legeslegnagyobb fájdalom lehet az ember életében, elveszíteni a magzatunkat...

Kép
dytt

Anyci!

1 hete (hétfőn) voltam orvosnál, amikor megállapította, hogy a 7-8. hétben járok, és látszott, ahogy dobog a kisbabám szíve :lol: :lol:
El sem tudom mondani milyen élmény volt látni, azóta nagyon boldog vagyok, és igyekszem elhinni, hogy most már minden rendben lesz.
A doki írt fel Utrogestant, ebből naponta kettőt kell bevenni, és ennyi. Közölte, hogy minden rendben van, akkor 5 hét múlva találkozunk, vagyis november 23-án. Az nagyon hosszú... Igaz, hogy már csak négy hét.
Egy kicsit furcsállom, hogy tekintve az előéletemet nem mondta, hogy akkor heti egy uh, hogy lássuk minden rendben van-e.
A férjem azt mondta, hogy biztos a tapasztalat beszél belőle. Hát remélem tényleg az.
Igyekszem minél kevesebbet aggóni és elhinni, hogy igenis nekem is sikerülhet. Ez a baba már velem marad és nyáron tényleg meg fog születni és élni fog.
Visszatérve a dokihoz, sajnos nem adott képet, de legközelebb kérni fogok :lol: :lol: , és a babócám már 14 mm-es volt!!

Te mikor mész orvoshoz? Azt írtad, hogy novemberben, az már mindjárt itt van. Remélem jó híreket kapsz.
Egyébként at első terhességem előtt nem voltam cici fájós, viszont, amikor terhes lettem ez volt a legelső jel, állandóan fájtak. Ezért volt rossz az abortusz után, mert akkor meg minden ciklusban fájt és folyamatosan azt hittem, hogy terhes vagyok. Pedig nem. Aztán, amikor végre sikerült, akkor meg nem fájt. Jó 1-1,5 hét múlva kezdte el. Ebből azt akarom kihozni, hogy szerintem Madarannak igaza van és lehet, hogy megváltozott a ciklusod.
Kérlek írj nekünk, hogy mi volt az orvosnál.

Tud valaki valamit Adrienne-ről? Úgy volt, hogy október 7-én meg genetikaira, de azóta nem írt. Remélem minden rendben van.
talinn

Sziasztok!
Tallin!
Velünk minden rendben! :)
A kis pocaklakó kislány! Sajnos ismét nem úsztam meg sem a vérnyomáscsökkentőt, sem az inzulint, bár most még csak 1x kell szúrnom naponta! De legalább kezelve van a dolog, kéthetente járok diabetológiára és nőgyógyászatra is. Így elég mozgalmas az életünk! :) Viszont ismét nagyon nyugodt vagyok, mert az orvosom nagyon odafigyel ránk, és ez nagyon megnyugtat.
Tallin! Szerintem ne aggódj, a vetélés miatt nem igazán uh-znak gyakrabban, minden rendben lesz Veletek. Mivel most is minden rendben volt ezért nem hívott korábbi időpontra vissza! :) Nézd a jó oldalát! :)

[/b]Dytt!
Én a méhpempőt nem használtam, nem ismerem, viszont a cickafarkfű-palástfű teákra én is esküszöm! :)
Cickafarkfű: naponta 2 csésze tea a ciklus első felében, peteérésig. 1-2 nap szünet, utána pedig jöhet a palástfű, szintén 2 csésze. Én így használtam, nekem bevált. Sok sikert! :)
Vendég

Adrienne!!

Úgy örülök, hogy minden rendben van!
Gratulálok a kislányodhoz!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Sajnálom, hogy szurkálnod kell magad :( De az a lényeg, hogy most már minden rendben van. Nagyon szép nevet választottatok, az Abigél nekem is nagyon tetszik.

Igyekszem én is arra gondolni, hogy, ha a doki úgy gondolta volna, akkor biztos mondta volna, hogy találkozzunk gyakrabban.
Most tényleg csak türelmesnek kell lennem :D :D :D
talinn

Sziasztok ! Örülök, hogy rátaláltam erre a topikra, visszaolvastam pár oldalt. Sajnos számomra is aktuális a téma, hétfőn volt a 2. missed ab-om, januárban volt az első. Tudtok nekem abban segíteni, hogy szerintetek egy ilyen kisműtét után mennyi pénzt illik adni a dokinak, hogy minden rendben zajlott ? Előzményként annyit, hogy a dokihoz járok közel 10 éve magánba és nála is szeretnék majd mindenképp szülni. Ja és Budapestről van szó .... Előre is köszi !
pagi77

Sziasztok!

Köszönöm a teás tanácsot..ma meg is vettem a palástfű teát (Herbáriás), de itthon néztem, hogy az van ráírva enyhe hasmenés ellen javasolják....Most akkor????????????????????????????? (nekem tök jó a székletem,nem örülnék a székrekedésnek..)

Pagi 77
Sajnálom....és lesz valami kivizsgálás az miatt, hogy már másodszor vetéltél el???? (nekem is kettő volt)..hány hetesen történt a baj????Én annyit adtam, amennyit a magánrendelésén el szokott kérni.

Tudtok egy jó, de tényleg jó, emberséges hozzáértő tapasztalt nőgyógyászt Budapesten és jó kórházat, ahol esetleg szülni lehetne majd?????????????????????????????? Mi nagyon rajta vagyunk a baba témán, bár a dokim nyáron azt mondta 2 vetélés után kivizsgálásnak kéne jönni, de mi úgy döntöttünk megpróbáljuk harmadszorra is és bízunk a jóban (igazából az első vetélésem az én hibám volt, baromi nehéz szülés után 6 hónapra terhes lettem és segítségem nem volt, dolgoztam is, és egy 6 hós nagy méretű kislánykát emelgettem egész nap..meg is lett az eredménye sajnos, elment a baba)..szóval kéne egy jó doki..mert ez a nő is sztárdoki..de sajna figyelmetlen és hiába hívtam fel, hogy barnázok, lerázott..persze tudom hülye voltam..be kellett volna mennem a kórházba, hiszen az elején meg azt mondta bármi baj van azonnal kórház..de én tiszta hülye voltam és hallgattam arra, amit a telóban mondott, hogy nincsen baj, amíg nem vérzek..meg még sok volt...a 12 hét alatt bár 2 hetente jártam uh-ra, hiába kérdeztem hogy nem baj hogy ennyivel kisebb a magzat, mindig lerázott, kérdeztem nem kéne utrogestan az 1.vetélés miatt, lerázott, hogy nem...stb..szóval bármilyen kedves nő amúgy, nem bízom benne....

Légysziiiiiiiiiiiii segítsetek!!!

Kép
dytt

Sziasztok!

Köszönöm a kedves szavakat mindenkitől. Már számolom a napokat, hogy mikor jár le a hat hét, mikor mehetek kontrollra, és ha ott minden ok akkor nekiállunk újra.

Bki bmit mond az én megtépázott lelkemnek érzem csak az használ ha újra terhes leszek. Minden nap szuggerálom magam, hogy sikerülni fog és igenis lesz újra babácskám...jaj ne tudjátok meg...azért még sírdogálok néha...de csak ha egyedül vagyok.. és azt hiszem a terhességem drasztikus eredménytelen végéből fakadó hiányérzet és a sikertelen próbálkozásoktól való félelem miatt.

Bár kezdek kicsit átlendülni a másik oldalra (kiszámoltam, hogy a terhességemnél kb. a ciklusom 19. napján volt peteérésem és 11 nap luteális szakasz követte (ha igaz, hisz akkor hőmérőztem először ciklust) - és azonnal elsőre terhes lettem...na ezekre eddig mindenhol azt olvastam, hogy ilyen értékekkel - főleg a 11 nap luteális szakasszal - nem lehetek terhes...hát remélem ez nem igaz és én nem csak véletlenül lettem terhes :(, ja és digit. hőmérővel mértem hőt, ami lehet nem is ad normális értékeket...egy szó mint száz már annyit olvastam utána, annyi gondot, bajt, betegséget láttam, és ezeknek a tüneteit kb. mind felismertem magamon :)), hogy fel vagyok készülve a legrosszabbakra - vagy PCOS szindrómám, vagy sárgatest elégtelenségem, vagy .... biztos van;)

De persze ezzel ellentétben nagyon-nagyon szeretném, hogy lehetőség szerint megint azonnal terhes legyek....egyszerűen nem vagyok normális....azt hiszem

....szedem a megmaradt Elevitemet (mert erősödnöm kell ugye), nem fogyózom (pedig kéne, hisz maradt egy lila-zebracsíkos lógóan üres - babácskátlan - pocakom: amit a Párom szerint kár lefogyasztani, mert úgyis tele lesz egy babával hamarosan), vettem LH tesztet, lelkesen jegyzetelem a hőmet (tudom lochia alatt hülyeség, de akkor is...), és várom az első mensest...klinikai eset vagyok azt hiszem...ja és visszamentem dolgozni is ....
cimpulusz

Kedves Dytt!

Utánanéztem a palástfű teának és ezt találtam róla:
a palástfű a cickafarkkal kedvezően hat a női szervezetre, a méhet erősíti,a terhesség megtartását segíti, megelőzi a vetélést.
Az, hogy enyhe hasmenésre is jó... nem tudom.
Barátcserje kapszula segíti a sárgatest működését.

Ezeket a fogamzas.mindenkilapja.hu-n találtam. Remélem segítettem. :D

Pagi77
Sajnálom, ami veld történt :(
Mi akkor 10.000-et adtunk. Rákérdeztünk a dokinál a műtét előtt, azt mondta, annyit amennyit gondolunk. Nekünk ennyi pénzünk volt akkor.
Kívánom neked, hogy minél hamarabb felépülj és sikerüljön ismét terhes lenni.
Lehet tudni, hogy mi volt a baj?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára talinn 2009.10.28 15:22-kor.
talinn

Cimpulusz!

Tökéletesen megértem az érzéseidet. Én már ott tartottam, hogy pszichológushoz megyek. Már meg volt a telefonszáma is.
Azt tanácsolom neked, hogy ne gondolkodj annyit, túl sokmindenre figyelsz. Nem biztos, hogy baj van. Amikor majd mész orvoshoz, említsd meg ezeket a dolgokat neki, de szerintem ne stresszelj ezen még.
Az jó, hogy visszamentél dolgozni, tereli a figyelmedet. Nemsokára megjön, és akkor egy lépéssel már előrébb leszel. Szorítok neked!!
talinn

Talinn, Adrienne :lol: :lol: :lol: Gratulálok Nektek!!!! Gyertek át a babásba is!!!

Pagi :lol: mi 30-at adtunk...anno. De csak a 6 hetes kontrollon...

Cimpulus :lol: Szerintem teljesen normális, hogy így érzel, bennem is valami hasonlóan zajlott le az első pár hét! Az segített nekem is, hogy a köv. babára koncentráltam, nem azon rágódtam, mit rontottam el vajon. Persze számtalanszor végigjátszottam fejben, nem rajtam múlt-e a tragédia, de beláttam, hogy nem vezet előre, csak vissza, és az senkinek nem jó.

méhpempő ( pontosabban: méhpempős méz): term.gyógy. boltokban lehet kapni, kis tégely. Minden reggel egy kávéskanálnyi éhgyomorra reggel. A megtapadást segíti. de nem szabad fémmel érintkeznie, én műanyag kanállal ettem. Jó édes, de meg lehet szokni, és a cél érdekében mindent... Egyébként a term. immunitást is erősíti, nem kemikália, úgyhogy ártani nem árt, használni használ....
tea: én két-három csészével ittam naponta, nem hagytam ki egy napot sem, hanem ahogy megjött, váltottam cickafarkra, és ahogy félidő lett palástfűre. én nem tettem hozzá semmit, de asszem mézet nyugodtan lehet bele.

Ja, és visszamenni dolgozni az egyik legjobb terápia! Az első pár nap szar, amikor mindenki jön és kérdezősködik meg sajnálkozik, de minden csoda három napig tart, a negyediken már a kutyát nem érdekli...

Dytt, Anyci, :lol: :lol: írtam Nektek privit!!!
anna

madaran

Sziasztok!

Mi a 19. hétben jártunk annó, tehát rendes szülés volt, majd a kaparás. Én úgy gondoltam, hogy ez egy hatalmas veszteség, és nem akartam sok pénzt adni "ezért"... 10.000,- akartunk adni, de a doki azt mondta: " Nem gondolja, hogy ezért én elfogadok bármit is!" Akkor bizonyította újra a dokim, hogy ő értem van, és nem a pénzért. 12 éve járok hozzá, és amíg nyugdíjba nem megy így is lesz!

Barátnőm 9 hetes vetélés után a kaparásért 20.000,- adott, simán elfogadta a dokija...

Cimpulusz, úgy olvasom a soraidat, mintha én írtam volna. Én is így éreztem, a keserűség, a türelmetlenség, és a remény keveredett bennem folyamatosan, és addig nem tudtam "lezárni" a rosszat, amíg újra teherbe nem estem. Febr. 19. a vetélés, május 17. az újabb pozitív teszem. Mi nem vártunk, csak 1 mensit.

Pagi sajnálom ami veled történt, azért a kivizsgálásra én is kiváncsi vagyok lesz e?

Anyci!!!! :lol: :D Szijjjjjjjjjjjjjjjja!!!!!
Mi jól vagyunk köszönjük szépen, a legnagyobb drukkered vagyok, ezt tudd! Nemsokára be is nézek a fogamzásos topicba, hogy mi van veled! :wink:
Az az igazság, hogy bár most egészséges a babónk, én már nem nyugszom meg míg meg nem születik a picur. Én annyira parás lettem az előző terhesség miatt, hogy csak azt várom, hogy a karomban tartsam, és többet ne kelljen a rosszra gondolnom!
melike30
Győr

Sziasztok!

Nagyon lecsendesedett ez a topic, mi van veletek?
Melike irígylem, hogy már a 29. hétnél tartasz, remélem én is tartok majd ott. :D
Jelenleg várom, hogy elteljen az idő...
Még 2 hét. Ezt már féllábon is...
talinn

talinn :lol: addig is, csinálj vonalzót!!! és nyugi, semmi gond nem lehet, nem is szabad rá gondolni, csak relax!!! 8) 8)

madaran

Sziasztok!
Velünk minden rendben, ahogy látom, másnál sincs gond szerencsére. Aki még nem babás, azok bízombenne, hogy hamarosan azok lesznek és együtt örülhetünk Nekik!!! UGYE PANNI??? Gratulálhatunk??? :)
Vendég

Adrienne!

Igen...egyenlőre csak halkan :wink: Kedden töltöm csak az 5.hetet..dokihiz csak 23.án megyek mert akkor már tutira lesz szívhang...akkor fogok kicsit megnyugodni..aztán jöhetnek a többi parák :wink:

Látom kislányod lesz..Gratula!!!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panni!
Nagy-nagy gratula, drukkolok Nektek, hogy minden rendben legyen!
Vendég

Madaran
Béna vagyok, nem tudok vonalzót csinálni, de látom a tieteken, hogy megy az idő. Igyekszem nagyon pozitív maradni. :D :D
Igérem, ha 2 hét múlva minden rendben lesz, maga leszek a megtestesült pozitívum :lol: :lol: :lol:
Addig is köszi a bíztatást!!
talinn

Tegnap voltam a védőnéninél. Kiderült, hogy májusban fogok szülni és nem júniusban.
Kérdezte hányadik hétben vagyok, mondtam, hogy a 11-12 között, de közölte, hogy a-a, már a 12-13-ban. Végig arról beszélt, hogy ez a baba már velem marad. Nagyon nehezen értette meg, hogy mi történt az első babámmal. Mire leesett neki, addigra már majdnem végeztünk.
Aranyos volt, nagyon sokat bíztatott.
talinn

Hát csak ketten maradtunk!? :) Én olvasok, Te írsz;)

Nálunk minden megy a maga kerékvágásában, holnap nyitom az irodát :)/ :( ... csipp-csepp csütörtök este óta, aztán szombattól áradat - megjött...és örülök...és szeretnék minél hamarabb annak örülni, hogy nem jött meg :) ... ha elmúlik, megyek 6 hetes kontrollra, aztán durr-bele bum ;)
Jaj de írnék már újra én is vidám babácskázós dolgokról....és újra fel akarom venni a kismamiskosztümömet :oops:
cimpulusz

:D :D
Már attól tartottam, hogy mindenki itt hagyta ezt az oldalt.

Én is nagyon örültem neki, hogy megjött, végre nem kellett attól tartanom, hogy bármikor elindul. És annak is nagyon örültem, hogy innentől kezdve már próbálkozhatunk. Bár megmondom őszintén, tudtam, hogy nem szabad, de már a műtét után 2 héttel próbálkoztunk, van, akinek összejön...

Nem tudom szedsz-e valamit, de van egy csomó dolog, ami segít abban, hogy minél hamarabb újra terhes legyél. Én csak az E-vitaminról tudtam, ezt szedtem, de ha visszaolvasol, többen írtak teákról és egyebekről. (Bár az is lehet, hogy te sokkal tájékozottabb vagy nálam és én ajánlgatom neked :oops: )

Nagyon szorítok neked és biztos vagyok benne, hogy hamarosan meglátod azt a bizonyos második csíkot is.
talinn

Sziasztok en is itt vagyok :)
Orulok cimpulusz, remelem hamarosan egyutt babazunk majd! Nekem nemreg jott meg masodszor a veteles utan, eleg sokra, ugyhogy mar kezdtem remenykedni... (38. napra, egy kisebb vagyont elkoltottem tesztekre, kepzelhetitek)
De azt hiszem igazabol az elmult ket honapban nem is volt pe-m, legalabbis nem ereztem a szokasos jeleket. Ebben a honapban remelem tobb szerencsem lesz, most mar komolyabban fogunk probalkozni :wink:
Holnap megyek UH-ra, hogy megnezzek nincs-e vmi rendellenesseg a mehemmel, ill. hogy a csaszarmetszes hege (meg 5 evvel ezelottrol) hogy nez ki.
Majd probalok gyakrabban jelentezni.
pocak75

Sziasztok!

Látom már sokaknak jó híre van, gratulálok!

Sajnos én a héten vesztettem el a babánkat, de "szerencsére csak" 8 hetes voltam, kedden volta műszeres befejezés. Elszörnyedve olvasom hogy mindenkinek szinte mekkora baba volt már, én ebbe is belehalok, és ti fel tudtatok állni. Mertek újra próbálkozni, Minden tiszteletem a tietek. Nekem már van egy kisfiam 15 hónapos, vigaszt nyújt , de most ott tartok hogy többé nem akarok gyereket, elég nekem Balo őt szeretem duplán is.

Valaha elmúlik ez a fájdalom?

Mesi

KépKép

KépKép
msi22

Sziasztok!

Mesi
Nagyon sajnálom, ami veled történt...
Tudom, hogy nem vígasztal, de áprilisban, amíg arra vártam, hogy elkezdjék a műtétet, én is úgy voltam, hogy soha többé. Fogamzásgátlóval fognak eltemetni, nem akarom újra átélni ezt, inkább fogadok örökbe gyerekeket.
Aztán lassan teltek a napok és kb. 2 héttel a műtét után úgy éreztem, hogy én próbálkozni akarok, terhes akarok lenni megint. Az 5. hónapra sikerült.
Ne érts félre, nekem a 6-7 hét környékén halt meg a babám és a 10. héten derült ki, de akkor is nagyon fájt...
Csak azt akartam mondani, hogy megértem, amit érzel, de könnyen lehet, hogy hamarosan meggondolod magad, és akkor már biztos minden rendben lesz.

Pocak, nagyon szorítok neked is, hogy sikerüljön :D
Majd írj, hogy mi volt az orvosnál.
talinn

Sziasztok!Szeretnék hozzátok csatlakozni.Röviden a történetem:2007,jún.-vetélés,7 hetesen,műtéti befejezés.
2008,aug.-Zsombi születése.(problémamentes terhesség utrogestan szedése mellett.
2009,szept.-vetélés 7 hetesen,nincs műtét.
2009,okt.-vetélés 7hetesen,nincs műtét.
Az utolsónál megfogadtam,hogy soha többé nem akarom ezt átélni és nem kell már másik baba,de telnek a napok és egyre inkább akarok!Elmentem a dokimhoz,de ő nem akart elküldeni semmilyen vizsgálatra,így otthagytam és kerestem egy másikat,ő elküldött hormon vizsgálatra.Most várom,hogy megjöjjön,és utána vizsgálat.Remélem megtalálják,hogy mi a baj,és hamarosan boldogan várhatom veletek együtt a babát! :wink: Mindenkinek kitartást és mihamarabbi babásodást kívánok!Akiknek már sikerült sok-sok gratula! :!: :!: :!:
ngedit

Sziasztok!

Mesi es Edit sajnalom ami veletek tortent, de szerintem nem szabad feladni, remelem probalkoztok majd ujra es hamarosan baba lesz belole :)

Ma voltam UH-on, semmi korosat nem lattak, ugyhogy most mar tenyleg teljes erovel probalkozunk... Remelem nagyon, hogy karacsonyra mar ujbol babat varok, talan nem is egyedul a topikbol :)
pocak75

Sziasztok!

Tudom én hogy ez csak az első idők megrázkódtatása és azért érzem így magam, 4 napja volt a műtét még nagyon friss.

Hétfőt végigbőgtem, kedden és szerdán semmi, nagyon félelmetes volt. Mintha semmi nem történt volna, semmit nem éreztem. Kedden volta műtét. Gondoltam vagy megzakkanok vagy ennyire érzéketlen vagyok...tudtam hogy ez nem normális, hiszen terveztük a babát és bár nagyon féltem hogy hogy bírok majd két picivel, de úgy voltam vele más is megoldotta. Mire tényleg szívből örülni tudtam félelem nélkül addigra itt hagyott minket. Tegnap megint csak sírás, szegény kisfiam nemigazán tudja hogy mi van. Annyira hullámzó hogy mit érzek. Egyszer sírok, utána meg mintha semmi nem történt volna, tudok nevetni, szomorú vagyok de akkor se bömbölök. De összekapom magam, a fiam miatt is és a férjem miatt is.

Mesi

KépKép

KépKép
msi22

Sziasztok!

Sajnos én is közétek tartozom!Szerencsére van már egy 4 éves kisfiam, de szeretnénk kistesót.
Október 9.-én volt a 3. missed ab-om.Tudtok valamit a Chlostylbegitről? Sokan ajánlják olyanoknak aki egymást követtően többször veszítik el a terhességüket az első 12 héten.
Én hamarosan megyek az orvosomhoz műtét utáni kontrollra, de előtte meg akartalak benneteket kérdezni.
Köszi előre a válaszokat

Babásoknak gratulálok :D
mamacica75

Sziasztok!
Mamacica! A Closty nem a vetélésekre van. Azt azoknak ajánlják, aki nem vagy csak nagyon nehezen esik teherbe, igazándiból az egy tüszőrepesztő, peteérést serkentő, stimulálószer. A 12. hét előtti habituális vetélőknek mindenképpen kivizsgálás javasolt, ugyanis az ok sokféle lehet. Leggyakrabban a sárgatest elégtelenség az oka, arra ha jól tudom utrogestan-t vagy duphastont (ebben sem vagyok biztos) adnak. De mindenképpen olyan orvost keress fel, aki elküld végre kivizsgálásra. Ha nem teszi, akkor keress fel másik orvost. Sok sikert kívánok!
Mesi! Én is így voltam ezzel. Teljesen hirtelen jtörtek rám a sírógörcsök, és amilyen hirtelen jött, úgy múlt el... Nekem a fiam nagyon sok erőt adott, hogy nem hagyhattam el magam, mert nem akartam, hogy egész nap sírni lásson. Így jószerivel este/éjszaka sírtam, nappal csak akkor, ha nemtudtam visszatartani. Remélem Mindegyikőtöknek hamar elmúlik ez, mert újabb babavárás következik. Én a vetélés után elkezdtem inni a cickafarkfű teát, és a második éles hónapban (a 3 hónap szünet után) sikerült a pocaklakó csepp lányunk! Kívánom, hogy Ti is ilyen hamar újból kismamik legyetek! Sok-sok sikert!
Vendég

Kedves Adrienne!

Köszi a választ. Nekem nagyon jó a dokim,csak pont a kivizsgálás előtt teherbe estem.(Nem volt sok esély rá)
A sárgatest ellenére ,bár pótlást is kaptam,nem volt megfelelő a környezet.
Láttam egy műsort Siklósival , és ő mondta,hogy azokon is segít, akik nem tudják miért vetélnek.
Rám most több kis beavatkozás vár,majd meglátjuk.
Már arra is gondoltam,hogy belevágunk és lesz ami lesz.
Jó lenne már végre megint babát várni és kicsit türelmetlen vagyok-
Amúgy a hormonjaim teherbeesés előtt/alatt is teljesen jó volt,ezért sem értem a dolgot.Valószínűleg a nyálkahártya nem volt megfelelő vastagságú , arra pedig ez a gyógyszer kifejezetten jó.
Köszi mégegyszer
mamacica75

Az nagyon jó, ha jó a dokid és maximálisan megbízol benne! Az nagy kincs manapság!
Az én véleményem mindennek ellenére továbbra is az, hogy a vetélések ellen "nem véd" a Closty, szerintem csak a teherbeesést könnyítheti meg bizonyos esetekben (a peteérést segíti), de természetesen nem vagyok orvos, ez csak a személyes véleményem! :)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?