Jó reggelt!
Hibernia:Ha kaja közben bukik akkor pótlom esetleg ha látszik kaja után hogy még éhes.De függ attól mennyit bukik vissza,ha csak keveset azzal nem foglalkozom,ha tényleg mennyiség jön vissza akkor esetleg pótlom ha igényli,vagy teát adok neki.Ha kaja után bukik akkor nem pótlok,mert én is úgy tudom hogy a fölösleget bukja vissza.
Fürcsi:mi ébredés után fürdetünk,aztán kaja.De ha nagyon éhes akkor kevés kaja,fürcsi,öltözködés,kaja.Ez a kettő vált be idáig nálunk.Nálunk ami még bevált,hogy folyamatosan beszélek hozzá,lekötöm a figyelmét,akkor nyugodtabb.Meg amikor kiveszem a kádból,jó szorosan bebugyolálom a törölközőjébe,és magamhoz szorítom,attól is megnyugszik.Próbáld ki.Itt egy kép:
Mayday:nem semmi vagy,500 ft???
Küldöm postagalambbal!
Ercsi:örülök hogy otthon vagytok!Tök jó hogy van tejcsid is.Kajálásra nekem is ezt mondták,nappal 3 óránként,éjszaka ahogy kéri.Ez jó mert kialakul egy rendszer neki.Nekem addig volt baj a lehajolás,ágyból felkelés,míg a varratot ki nem szedték.Utána még 2-3 napig kellemetlen volt,de aztán fitt és üde lettem.Mondjuk nekem "jó" volt,mert Balázs nem volt velem szinte soha(
) és volt időm regenerálódni.Bár tuti inkább kínlódtam volna,mint ez,de így alakult.Ne aggódj el fog múlni hamar,észre se veszed!
Nadina:kitartás csajszika!Most már tényleg ti jöttök!
Nem irigyellek ebben a melegben.Senki nem bírja,föleg még nagy pocakkal
Ilyenkor örülök hogy télen voltam terhes.
Mayday:szerintem is az én szememet örökölte,bár a színe még sokat fog alakulni.De a formája tényleg az enyém
Balázsnak is beremeg a lába ha kakil,meg ha ásít,szerintem nem gáz.Nálunk még akkor is van ilyen ha nyújtózik.Nem hinném hogy ez baj lenne.Néha én is szoktam úgy nyújtózni,meg gondlom náluk a kakinál a nyomásnál van így.
Nekem is belekap a szemébe,kesztyűt sose adtam rá,pedig van 4 pár(de minek?).Mi csak levágjuk a körmét,egész pontosan anyukám,mert én nem merem,félek hogy levágom az ujját(
)
Nekem azt mondták nem kell mindenáron beletuszakolni a babába az "adagját".Mi se eszünk mindig ugyanannyit.Szerintem amíg gyarapodik a súlya,addig nem gáz.
Charlott:esetleg bugyoláld be jó szorosan,és ringasd egy kicsit,hátha megnyugszik.Én azzal kezdem hogy etetés,itatás,pelusozás.Utána egy kis dajka,ha ezután sír akkor valamije fáj,vagy csak hiszti.A kettőt úgy tudom megkülönböztetni hogy ha fáj neki akkor élesen sír,szinte sikít,és még a szeme is bekönnyezik.Akkor pocakja fáj valszeg.Erre sokféle módszer van.Én infacolt használok,minden etetés előtt kell neki adni.De van édeskömény tea is,az is jó rá elvileg,bár én még azt nem próbáltam.Ha csak szimplán sír,nem látsz fájdalmat az arcán,akkor csak hiszti.Én hagyom sírni és 5-10 perc után elalszik.(tudom kegyetlenül hangzik,de ha nem akarod reggelig rázni a fenekét akkor talán jobb ez a megoldás).Balázs a mai éjszaka nem is sírt,volt egy hiszti éjfélkor,de hagytam sírni,kb 6-7 perc volt és elaludt.A többi etetésnél se volt most gond.Na most hogy az infacol hozta meg áldásos hatását,vagy az hogy hagytam sírni,nem tudom.
Ha cumi megoldja a problémát,akkor nincs gond,akkor csak hiszti,vagy nyugtalanság.Nekem még mondták a pólyába altatást.Az anyaméhre emlékezteti őket a bebugyolálás,és megnyugszik tőle.Neked hogy alszik Krisz?Hason,háton,oldalt?
Hibernia:milyen anyagból van az a baby gym?ha nem textil,hanem fa vagy műanyag akkor én ecetes vízzel szoktam átmosni,úgy hogy teszek bele egy kis levendulaolajat,az elveszi az ecet szagát,és még nyugtató hatása is van.Az ecet jól fertőtlenít.Ha textil akkor én rendes folyékony mosószerrel mosnám ki,mint amivel a baba ruháját.A játszószőnyeget pl azzal mostam.
Mi:éjszaka jól ment,egy kisebb hiszti volt éjfélkor,de hagytuk sírni,6-7 perc után bealudt és majd csak majdnem 5kor kelt.Egész nap adtuk neki az infacolt,na most hogy az használt volna,vagy eddig is csak hisztizett volna,nem tudom.De végre kialudtam magam.
Tegnap voltam vásárolni,vettem magamnak 2 farmert egy rövidnadrágot,és egy pólót,meg 2 melltartót.Kinőttem az eddigieket.Szandált sajna nem sikerült venni.De itt a Leonardo-ba tök nagy leárazás van úgyhogy ma bekukkantok oda is.
Na eleget pofáztam,megyek is..