Új privát üzeneted érkezett!

csatlakozom:
2008. január 31. tali
18 óra, Újbuda Trófea
5.000 Ft/fő

1. mpatr: tali 2 fő, 3 vendég jöhet
2. kölyök28: tali 1fő, 3vendég jöhet
3. kvaszeva: tali 1 fő, 3 vendég jöhet
4. mni: tali 1 fő, 3 vendég jöhet
5. linocs: tali 1 fő, 3 vendég jöhet (kések!!!!!)
6. jim: tali 1 fő, 3 vendég jöhet
7. beuska75: tali 1 fő, 3 vendég jöhet
8. pepike: tali 1 fő, 3 vendég jöhet
9. Pumperka 1 fő, 3 vendég
10. Judit18 1 fő, 3 vendég

írtam a jógás dúlának, kérdés még, hogy tényleg ráér-e gyerekvigyázás függvényében.

pelenkaszemetes ügyben - az Angelcare ajándék kamu, nem ajándékba adják, hanem össze van csomagolva a bébiőrrel és ha együtt megveszed akkor egy kemény ezressel olcsóbb... ennyi, amúgy 8,000 ft na így meg 7,000 (legalábbis a Brendonban a múlt héten így láttam, lehet, hogy volt ajándékba is)

Patr - az én könyvemben azt írják, hogy a 34. héten már "majdnem" kialakult a tüdeje és "lehet", hogy már tudna önállóan lélegezni. szóval fejlettségtől függ gondolom. de az agya és idegrendszere már teljesen fejlett.

mzx - kb én is pont így érzek! mármint a szenvedős dolgokra gondolok. most épp azon mélázok, hogy hogy fogok kivasalni azt a többkilónyi babaruhát. hogy lehet ülve vasalni? tök magas a vasalóállvány

KépKép
judit18

b.márti77: anyósról annyit, hogy most hívott a Kedves, hogy az édesanyja (az a drága) meg van sértődve, hogy nem tud semmit az unokájáról (kb. 1 hete látott minket), és hogy így ne is keressük többet, mert úgy látszik ő csak a terhünkre van, pedig joga lenne tudnia nap mint nap, mi történik az unokájával... És még meg sem született!!!!!!!!!! Már előre kivagyok, mi lesz, ha megszületik, mert ő itt van Budapesten, a szüleim pedig 240 km-re. Valószínűleg nem fogja megérteni, hogy nem kérek a segítségéből, és nagy sértődés lesz. Olyan a nő, hogy folyamatosan megsértődik, bocsánatot kér még azért is, hogy bocsánatot kért, de hihetetlenül erőszakos, nem veszi észre mások igényeit, csak a sajátját, ja! és a legszebb, ahogy kilép a lakása ajtajából már eltéved - na most egy ilyen nőre bízzam a babónkat.... Na neeeeeeeeem..... Úgyhogy teljesen együttérzek Veled!
linocs

Sziasztok!!

Linocs!! Király a pelenkateszt, beszartam a röhögéstől.... Tök feldobott védőnő után. Puszika érte!!!!
Kép
Judit!! Az én vasalóállványom állítható magasságú és a legalacsonyabb fokozat pont király, ha az ágy szélén ülve vasalok szétterpesztett lábakkal. Tuti módszer!!!
Márti!! Mi anyukámékkal lakunk, és anyósékkal egy utcában. De nem jön át, mert a múltkor besértődött, amikor azt mondtam, hogy remélem ha jönnek a rokonok babanézőbe majd, előtte azért odaszólnak telefonon, hogy készülhessen az ember. Erre tisztára kiakadt, hogy egy rokon akkor megy, amikor akar én úgyis egésznap otthon leszek majd és ráérek :shock: :shock:, nehogymá hozzánk előre be kelljen jelentkezni. Én meg berágtam és mondtam, hogy ha nem szólnak oda előre a látogatók, akkor be sem engedem őket!!!! :evil: :x :twisted: TERMÉSZETESEN NEM RÓLA VOLT SZÓ, HANEM A TÖBBI RÉG NEM LÁTOTT ROKONRÓL!!!!
Úgyhogy azóta is emlegeti, hogy "át akartunk menni ezért meg azért, de hozzátok először telefonon be kell jelentkezni!!" Hát kapja be...

Böbi

Kép

Kép
bosek

Ja, voltam védőnőnél, vérnyomás kicsit magas (130/90), pisiben kicsi fehérje, lábam kicsit mintha vizes lenne... Akkor tartod a diétát??? Persze, persze...... (Vacsorára nutellás-tejszínhabos palacsinta volt, reggelire kakaós-áfonyaöntetes)
Kép Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

csatlakozom:
2008. január 31. tali
18 óra, Újbuda Trófea

11. Eszterxx: tali 1 fő vacsi nélkül, 3 vendég jöhet

Bocs, Pati, de em vállalom be a vacsit, mert minden kaja után úgy bekeményedik a hasam, hogy onnantól egyrészt nem tudok ülni, legalább egy órát feküdni kell, mert megfulladok, másrészt azonnal hányingerem lesz... nem túl kellemes, amennyire lehet, inkább nem vagy nagyon keveset eszem. Tegnap azon röhögtünk, hogy szalagavatón voltunk, amikor tánc közben azonnal ki kellett mennem, mert szomjan akartam halni, meg melegem volt meg minden. Megkivántam a tonikot, de jó, ezt szeretnék inni - egy deci ment belőle, mint egy igazi hisztis p...csa.

Akinek van Reality TV-je, 12.45-től van két rész Születések sorozat, ahol a különböző szüléseket mutatják, tök érdekes szerintem. Ismétlik 4-kor is...

Én elszaladok megnézni, aztán jövök, irok! Egyébként nem semmi, másfél nap alatt 3 oldal termés!!!

Kép

KépKép
eszterxx

eszterxx: Reality TV-t én is nézem. Nagyon jó!!!!
linocs

Én nem tudom Ti mit néztek, mert nálunk Veszélyes mentések megy..... :( :( Négykor meg Csodabogarak... UPC????
Egyébként én is láttam az eddigi összes részt, szerintem is király!!!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Tegnap lefényképeztük a gépet a pincében, mert apa kitakarta, már nem bírja ki, hogy ne simogassa, meg szerelgesse.....
Kép
Na ezzel közlekedünk jó időben. Most azon töri a fejét, hogy lehet rágumipókozni a hordozót :wink:

Böbi

Kép

Kép
bosek

Sziasztok!

Nagy a készülődés a Talira! Jó olvasni, hogy így fel vagtok dobva tőle!

Képzeljétek, tegnap lett meg a labor eredményem, és a vizeletben találtak cukrot. Így én sem uszom meg a terheléses cukorvizsgálatot! Hát pont ez hiáyzott még az életemből!

Zsu
Február 18-án van még egy leadandónk, amit én kezdtem el, azt még szeretném befejezni. Utána viszont már nem dolgozom. Modjuk addigra anya is nyugdíjas lesz, így lesz kivel elütnöm az időmet. Na meg akkor már mindenképpen neki kell állnom a babacuccok beszerzésének.

Anyós téma: mondjuk én egy kicsit más helyzetben vagyok, mint ti, de én is úgy gondolom, hogy az ember a saját anyukájának nyiltabban el tudja mondani a véleményét (sértődés nélkül), mint az anyósának. Az anyósokkal mindig tartozkodóbbak vagyunk. Bár nekem most mindenképpen az anyósomat is előtérbe kell helyeznem, mivel most attól paráznak, hogy hátha elveszitik még az unokájukat is. Nálam az első két hétben anya lesz a segítség, utána két hetet az anyósom is vállalt. Majd meglátjuk!

Ilyenkor mikor azt olvasgatom, hogy ti napközben tévézgettek, stb... egy kicsit irigykedem, hogy én meg itt ülök a melóhelyemen, de mindig rájövök, hogy ha otthon lennék, úgysem kötne le a tv.

Kép
tand

Bosek!!!
Lehet kapni motorra is babaülést, amit kifejezetten rá kell szerelni! És miniméretű bukót is! Nem vicc, tök komoly! Szóval semmi betojikálás, ez nálunk is így van! A párom tiszta dili, hogy jön a jó idő, mindenki motorozik, ő meg dolgozik........... :roll: :wink:

Anyós téma............... Nem adjátok be a derekatokat olyan lelki terrornak, hogy "hozzátok be kell jelentkezni", meg "jogom van tudni az unokámról", meg "jönnék én, de nem kellek már senkinek, pedig felneveltem a fiamat is"................... Nekem rá ment egy házasságom a birtoklós típusú anyósra. Nyugodtan lehet vele szép hangon, de határozottan közölni, hogy nem tartunk rá igényt, és ha ezért annyira megsértődik, hogy sosem jön többet, ez nem a mi "szegénységi bizonyítványunk". Egy-két hét "haragszom rád" után, ha jelentkezik, boldog mosollyal kell fogadni őt, és úgy tenni, mintha semmi sem történt volna! Higgyétek el, hogy jelentkezni fog! És tudni fogja a "helyét". Persze a kedvessel nem árt ezt előre megbeszélni, hogy tudjon róla,, és ne lepődjön meg egy sírós-rívós telefonon, ha érkezik a kedves mamától..................

A második "anyósommal" már sokkal okosabb és határozottabb vagyok én is! Sikerült simán keresztül vinni az esküvői terveinket is. No jó, kellett hozzá egy óra, mire megértették, hogy miért így lesznek a dolgok, de elfogadták, és nincs harag sem!
Vendég

Sziasztok!

Elmentem bevásárolni a lányom mind a kettő szülinapi bulijára. Hát rácsodálkoztam, hogy már mennyire nehezen megy egy full teli bevásárlókosarat tologatni, kipakolni, bepakolni, majd itthon behordani. :( Szép komótosan csináltam mindent az elején, de akkor rájöttem, hogy pisi nélkül nem fogom sokáig bírni. Akkor átváltottam rohanósra, persze poci bekeményedett. :? Sajnos férjemnek most sok munkája van, és nem mertem kockáztatni, hogy holnap délelöttre hagyjak mindent.
Na nem panaszkodom. Összességében elégedett vagyok, hogy ez is megvan, és alig vagyunk túl a nap felén. :D
Adok magamnak egy kis pihit, és valamicskét még takarítok ma. Bár a gyerekbulira nem érdemes nagyon, inkább utána. :wink:

Na ezt a tv dolgot megnézem én is. Van-e ilyen adónk?

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

!Sziasztok!

Igen, UPC, nem értem, hogy neked hogy-hogy mást adnak ilyenkor, mint nekünk, Bosek!

Tand, annyira jó, hogy újra irogatsz! Nagyon nehéz lehet neked, legalábbis semmi sem olyan, mint másoknak, igy aztán nem is lehet semmelyikünkével összehasonlitani!
Én nem is tudok semmiben okosat mondani neked, csak annyit utolsó érzelgősségként, hogy mig nem voltál, rengeteget emlegettünk, hiányoltunk, gondoltunk rád, veled voltunk és tök jó, hogy már vagy, jössz, irsz és lassan babázol is velünk :lol: :lol: !

Na, és itt abba is hagytam, mert megint lebukok Pati előtt, hogy milyen kis érzelgős lettem... Az első talin igenis orvtámadás volt az édes kisfiam, a fene nem számtott rá!

És akkor éles témaváltásként utoljára visszatérve a beöntésre: köszi mindenkinek a részletes és képletes :wink: leirásokat, én eddig is úgy gondoltam, hogy inkább szeretnék kapni, mint nem, viszont az a probléma, hogy a kórház eleve elzárkózik a beöntés lehetőségétől is. Ilyenkor mi a fenét csináljak??? Lesz...rni a gyereket nem akarom, pláne nem apa előtt, akivel még nem is lakunk együtt, veszek itthonra egy saját beöntő szettet és ha eljön az idő, még azzal is legózom egyet???? Brrrrr..... ez sem szimpi megoldás... nem tudom, na mindegy...

Norco kérdezte a múltkori előkészitő után, hogy mi volt a mi véleményünk: hát, én akkor sok olyat tudtam meg, ami engem egyre inkább eltántorit az Istvántól... Tudom-tudom, jókor jut eszembe, igy a 35. hétben...

Szóval, ott az emberek többsége 5-6 ágyas szobákba kerül (utánakérdeztem neten, mások is azt mondták), ahol, mivel bababarát kórház, ezért mindenkivel ott van a gyerek is meg szabadon jöhetnek-mehetnek a látogatók is. ELvileg 2 látogató mehet egyszerre, az úgy 20 ember... Gyakorlatlag azt mondták, hogy nincs ott biztonsági őr, a szobatársakon múlik, hogy milyenek... az én képzeletemben azóta is az Istvánban oly gyakran látott roma és sárga családok jelennek meg népes familiával és én közben próbálok valami tejfélét kicsikarni a mellemből. Illetve másik rémképképnt épp szoptatok, amikor minden ajtónyitásra kaphatom fel a fejem, hogy vajon melyik saját férfi családtagom érkezett, ld. bátyám, apám...

Na, most már elég részletes képet adtam félelmeimről, abba is hagyom, inkább örüljünk, hogy süt a nap, szép az idő és lehet hormonálisan depizni :lol: !

És Kiko és Judit: Az a barom, aki meg meg bárkit szólni, aki akárhogy is szült, akár császárral, akár anélkül, akár némán, akár kiabálva, akár vizben, akár szárazon, az csak magáról állit ki szegénységi bizonyitványt (és akkor még nagyon finoman fogalmaztam). Őszintén baromian fel vagyok háborodva azon, hogy most már mindenkinek mindenért szégyellnie kell magát, ha valamit nem úgy szeretne, ahogy épp manapság trendi vagy nem úgy lehet neki, ahogy mások elképzelik! Mindenki próbálja akkor ki maga, hogy milyen, ha mondjuk túl szűk a medence és nem fér át, avagy gerincproblémákkal kihordani egy gyereket, vagy végigfeküdni heteket-hónapokat és majd miután mindezt végigcsinálta és mégis ment neki mosolyogva és természetesen, utána suttoghat esetleg bármit is, addig nem!!!!!!

Huhhhhh!!!! Annyira fel tudnak idegesiteni az ilyenek, amikor ok nélkül itélnek meg valakit!!!!

Kép

KépKép
eszterxx

PUMPERKA!

NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!!!!!!!! És csak kiméletesen, bár úgyis csak a közepénél derül ki a dolgoknak, hogy annyira már nem birjuk :lol: !

Kép

KépKép
eszterxx

linocs

Linocs, nálunk teljesen más a műsor... Nem értem. Nektek kábel, vagy tányéros?? Nekem tányéros. Ami nekem a programfüzetben van, az megy. Már elég régen szünet van a Születésekben, sajnos...

Böbi

Kép

Kép
bosek

Akinek nincs realiti tv-je (mint nekem), most kezdődika Babatv az mi-en. :lol:

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Böbi: nekünk kábel van. Nem gondoltam volna, hogy ettől is függ, mi megy épp ugyanazon az adón.... :o
linocs

Nekem kábel, akkor lehet, hogy azért van... ez piszokság!!! olyan jó, hogy pont most adják, nekem ez a napi tévéadagom (a barátok köztöt csak ritkán és pár embernek vallom be :-) )

Kép

KépKép
eszterxx

Legalább a Babatévé nálunk is egyezik... :D :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

11. Eszterxx: tali 1 fő vacsi nélkül, 3 vendég jöhet
12. Fanetta: 1 fő, vendégek ok.

Kép Kép Kép
fanetta

Nembaj, már úgyis annyi részt láttam belőle, különben is mindig bőgök rajta. :oops: :oops:
Babatévén pont a légzésfigyelőről van szó!!

Böbi

Kép

Kép
bosek

Itt vagyok újra, most már nyugisabb körülmények között! Végig is tudtam olvasni! :lol: :lol: :lol: Az első, ami szemet szúrt:
Eszterxx, mióta van Marci helyett Andris a pocakodban?

[quote="mpatr"]
írta:
mpatrZsu, Te csak nem terhes vagy? Olyan nagy lett mostanában a hasad :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De igen, már egy ideje terhes vagyok :wink: , de még mindig van olyan ismerős, aki rámcsodálkozik: csak nem??? DEEEEEEEEEEEEEE!!!!
És ma be is indult a fészekrakó programom: átrendeztem a gyerekszobát kétszemélyesre, és próbáltam kiválasztani a hazajövős rucinkat, de még nem igazán sikerült dönteni. :oops:

Az anyós témához nem tudok hozzászólni, mert nekem nincs, még a férjem fiatal korában meghalt. Após van csak, de ő hagy élni minket.

A talira legnagyobb sajnálatomra egyelőre nem íratkozom fel. Kép
Egyrészt Alexa még mindig elég beteg, és ha nem heveri ki addigra, nem megyek el.
Másrészt, Apa új melóhelyen új beosztásban van, 24 munka - 12 szabad, így előreláthatóan vagy este 7-kor kezdi a 12 pihenőt, vagy akkor kezdi a 24 munkát, ez meg nekem így nem jó (és neki sem, ha előbbi esetben itthon hagyom)!
Bár a jövő heti beosztás még nincs meg, úgyhogy bármi lehet.
Vendég

Monácska, nektek milyen motor van?

Böbi

Kép

Kép
bosek

Hát-őőőőőőő-izéééééééééé!

Már annyi neve volt szegény gyereknek, hogy sem Benneteket összekavarni, meg magamnak sem bevallani, milyen kis oportunista vagyok...

Szóval, folyamatosan kerestünk olyan nevet, ami mindenkinek tetszik... mivel a páromnak már van három nagyfia, nekik nehéz volt megfelelni, semmi nem tetszett, ami nekünk...

Végül karácsonykor úgy döntöttem, hogy mivel apukám nagyon beteg, ezért a gyerek egyik neve mindenképpen József lesz az apu után, a másik pedig valami olyan, ami a fiúknak tetszik, igy lett András.

A következőről viszont csak én és az apja dönthet!!!

Átirni meg csak ma irtam át, mert most már a védőnőnek is bediktáltam a nevét, meg úgy gondolom, talán már nem változik (bár végül az utolsó szót úgyis én mondom ki :lol: )

Kép

KépKép
eszterxx

Bosek!

Egy Suzuki Bandit! K7-es. Csodaszép böhöm dög, de nem olyan choperes, mint a tiétek, túra motorunk van. Asszem én az idén kihagyom majd a motoros túrákat.............. Szoptatok inkább helyette! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hol laktok? Apa kérdezi :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Monor, Pest mellett!!! :)

Motoros tali????????
Jupppppíííííííííííííííííííííííí
Vendég

Jaja, azért kérdeztük, nincs messze, na majd gurulunk ha jó idő lesz... Majd a ciciket lekapcsolom, itthon hagyom a gyereknek.... 8)

Böbi

Kép

Kép
bosek

Banditon 1x ültem, marhára féltem, mert ugyebár hozzászokott a seggem a háttámla biztonságához, hogy nem kell kapaszkodni stb... Aztán ránéztem az órára és láttam, hogy 200, na akkor elég is volt... :D :shock:
Mi elég öreges tempóban nyomjuk. Max. 150 ketten, de az 1600-as még bírná, apa is, csak az én idegeim nem... 8) 8)

Böbi

Kép

Kép
bosek

Lécci meséljetek már mit mondtak a légzéfigyelőről!

Nekem a legkönnyebb a tv kérdés: elfelejtettünk egy szlát befizetni és 2 napja ki van kapcsolva :shock: :lol: így nincs gondom azzal, hogy szüléstörténet vagy babatv...
Na megyek is mert még postára kell mennem emiatt meg faxolni meg el kell hoznom az ovist is.

Anyós látom a legtöb helyen gáz... Sőt szerintem a pocak miatt úgy érzik, most több jár nekik. Ez azért érdekes.....

Tand, Te korábban más viszonyban voltál anyósoddal, mint most a baleset óta?

NA megyek, majd este. Addig dolgozni is kell. 2 óra a rendelőben, az ötéves kanárival... életveszélyes....kiborító... TELJEN MÁR EL AZ A 6 HÉÉÉÉÉT!!! :?

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Bosek! Én nem félek. Azért van, hogy húzza neki, de csak ott, ahol lehet és nem veszélyes! Egyébként azér mi is lazásan repesztünk csak, mert sokáig tervezzük megtartani ezt a mocit, és az 1200-t is szét lehet hajtani, ha nem figyelünk rá! No, meg ketten vagyunk kb. 170 kilócskák............ :shock:

Igen, a háttámla az irtózatosan kényelmes lehet!!!! Nagyon el tudok zsibbadni én is egy hosszabb túra végére! Még októberben simán rám jött a motoros rucim. Jajjjj anyám. Sosem lesz már nyár! :)
Vendég

Nagyszülők: az első gyereknél úgy oldottuk meg a kérdést, hogy megmondtuk, hogy a párom itthon lesz velünk 3 hétig, megnézzük, hogy hogy boldogulunk hármasban, úgyhogy ha segíteni akarnak, akkor jöjjenek át időnként, és hozzanak kaját :). Aztán majd meglátjuk, hogy mennyire mennek jól a dolgok, majd megbeszéljük, hogy hogy segítsenek. Ebből értették, hogy semmiképp nem szeretnénk, ha megszállnának minket. Így is naponta beugrottak 1-2 órára, de az jó is volt valamilyen szintem.

Bár két hét után már kivoltam azon, hogy az anyósom szoptatás közben ül mellettem, a gyerek egyik vége a mellemen, a másikat meg (a tappancsát) anyós simizi közben. Megmondtam neki, hogy ne haragudjon, de mégis zavar, ha más is ott van szoptatásnál (más nem is zavart, mondjuk más nem is simizte a gyerek lábát közben :roll: ). Egyébként teljes hormontúltengésben voltam, és nagyon zavart, ha bárki a gyerekhez ért. :)

Most is itthon lesz Krisz 3 hétig, de mostmár azért örülnék, ha utána mondjuk kétnaponta azért hosszabb időt itt lenne valamelyik szülő pár hétig, hogy játsszon Erikkel, amíg én pihizek, vagy vigyázzon a kicsire, hogy tudjak Erikkel minél többet foglalkozni. Lehet, hogy most is megrohannak az anyatigris-hormonok, és hangoztatom, hogy mindent meg tudok csinálni, nem kell segítség, miközben alig alszom 4-5 órát egy nap, és alig kóválygok :).

Kép

Kép
mzx

Eszterxx, ez nekem sem tetszik, én kifejezetten szégyellős vagyok, úgyhogy nem menne tök idegenek előtt a szoptatás. Legalábbis idegen férfiembert nem óhajtok látni közben :). Emiatt én inkább kifizetem az alapítványi szobát, remélem lesz hely. Ha nem lesz hely, akkor lehet, hogy hamarabb hazajövök. Már a 3 ágyas is jobb egy fokkal, de végszükség esetén kijelentem, hogy a folyosón fogadják a többiek a látogatókat. Legfeljebb utálni fog pár ember 3 napig... :roll:

Kép

Kép
mzx

Én is október végén motoroztam utoljára.... :cry: :cry: Novemberben már nem volt hajlanó vinni, hiába könyörögtem.... Én már rég nem tudtam felhúzni akkor a cippzárat, de nem zavart :wink: Sárvárra meg úgy mentünk, hogy vittem a király aranyérpárnámat és azt tettem a seggem alá, hogy ne zsibbadjon el annyira. 8) Ma is fűtöttem, hogy menjünk egy kört (de csak viccből), sikerült elérnem, hogy inkább nem meg egyedül sem, csak ne könyörögjek... :wink: Márc. 15-re valami egynapos túrát terveznek, mondtam neki, ha engem nem visz, akkor vigye helyettem a barátnőmet, mert aznap van a szülinapja.. :D :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Patri
Ha elintézed, hogy repülőre ülhessetek :wink:

http://curiousphotos.blogspot.com/2008/ ... -with.html

Anyós
Mi egészen jól elvagyunk egymással...
Vendég

Nálunk kétágyas szobák vannak, és ha nincsenek sokan, akkor lehet, hogy egyedül leszek, bár nem bánnám, ha valami tapasztalt anyukával osztanának be. :D Többet ér, mint a csecsemős nővér! Látogatók nem jöhetnek be a szobába, van erre egy külön folyosó, ha meg akarják nézni a gyereket oda tudod tolni az ablakhoz, vagy az ajtóba, vagy kiviszed a folyosóra.

Böbi

Kép

Kép
bosek

Dany, király instrukciók. Szétröhögtem magam, még jó, hogy nincs itthon senki!! :D :D

Böbi

Kép

Kép
bosek

Múltkor voltam látogatóban az egyik kolléganőmnél, mellette ültem az ágyon, amikor simán előkapta a cicit... Hát én olyan zavarban voltam, tuti, hogy apán kívül senkit nem fogok engedni kukkolni..

Böbi

Kép

Kép
bosek

Csajok, vmit nem értek. Hogyhogy bejöhet pasi a kórterembe? Én Milókát igaz vidéken szültem, de ott nem mehetett be senki, a babót is üvegajtón keresztül nézhetik meg. Az ex-nek is műtősszerkóba kellett beöltözni, hogy bejöhessen hozzám az örzőbe. Mikor a baba-mama szobába raktak, oda már nem jöhetett be.

pumperka: király a fotó, kislányodnak BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

bosek, a védőnős storyn iszonyat jót röhögtem!!!!!
:lol: :lol: :lol:

anyós: az előzőt kimondottan utáltam, a mostanit sem csípem, de nekem 220 km-re van mindenki, ráadásul már nem vagyok szívbajos, mint anno, már le is beszéltem vele, hogy ne jöjjön itt ugrabugrálni. Eleve nem is olyan típus, annyira nem is sértődött meg. Anyum munkanélküli lett így 55 évesen, így majd ő max 2 hétre feljön szülés után. Tovább őt sem bírom elviselni. A párom nem tud itthon lenni, azért elég gáz lenne 2 gyerekkel egyedül itthon, szóval még jó, hogy anyu mn lett. :?

sex: ne írigyeljen senki, rohadt rossz, minden nap rettegek, mit találjak ki, miért nem.....szerintem ez sem normális, hogy ő minden nap kíván engem ilyen gusztustalan testtel is.
Vendég

Hát Jim, küldhetne egy kis kangörcsöt az enyémnek. :wink:

Nem tudom csajok, de nekem már legtöbbször elég kellemetlen a mocorgás a hasamban, sőt néha rendesen fáj. :cry: Nem tudom mi lesz egy hónap múlva, amikor több lesz még legalább 1 kilóval a csöppség. :shock: Minden nap azt kérdezem apától, hogy ekkora hasban hogy nem fér el???? :?

Böbi

Kép

Kép
bosek

Na megyek, mert többek között Vészhelyzet függő IS vagyok... :oops: Hiába, ez a hatodik hónap betegállomány.

Böbi

Kép

Kép
bosek

bosek: küldök szívesen :wink:

tand: szorítok, ne legyen gond a cukroddal! mikor mész terhelésre?

Tatam-tatam!!!!!!!! Most már mindenki megért talán, miért vagyok kész, ami a kilókat illeti!

1: Hédike ilyen volt még 2007-ben:

Kép

2: Hédike ilyen most: (a fejemet le is vágtam, de nektek elárulom, hogy az én testem)
Kép
Vendég

Sziasztok!!

Hihetetlen hogy ti nem féltek a motoron!!
A férjemnek is SUZUKI BANDIT-JA van de én ugyan rá nem ülök, sőt szentbeszédet tartok arról hogy hol a felelősség???Nem vagy már tini, családapa vagy stb......amikor útnak indul ezeket hallgatja!
Nagyon féltem, nem attól hogy ő béna hanem annyi ÁLLAT van az úton aki nem vigyáz a másikra és egy motoros baleset nem olyan mint ha autóval koccansz!
De annyira szereti, mit csináljak vele. :roll:

Pati nem semmi a 34.hét!!!! Atyám !!! A nagylányom pont 1 hét múlva szültem! 2850g-al és 48cm-el érett tüdővel!!

puszi Petra

pepike

Kép

Kép
pepike

Jaj Jim, egyem a husikádat, nekem így is tetszel!!! :wink: :wink:
Nehogymá szégyelld magad, szerintem sokan (élükön velem), még ezt az alakot is irígylik... :!: :!:
Különben is szerintem kell a háj a szoptatáshoz nem??? Legalábbis én ezzel vígasztalom magam!
Ja, csecse a pocid!!
Kép

Böbi

Kép

Kép
bosek

Jaaj, Jim, ne bohóckodj! Lesz még Hédike csini, ez a kis plusz csak átmeneti állapot! És nem is vagy bálnaméret!!! Akkor szólj, ha így járt a párod:
Kép
Vendég

És akkor a mai "művemről" néhány fotó! :lol: :lol: :lol:

Vikó ágyikója, egyelőre Alexa kis barátaival (ő pakolta bele őket :lol: )
Kép

Ágyikó a kedvenc szoptatós fotelemmel, nagyon kényelmes.
Kép

Alexa sarka (a lekapart matricákat ne nézzétek :oops: )
Kép

És ami még kimaradt:
Kép

Kicsi a szoba, próbáltam mindent "belefértetni" :lol: , így sikerült!

És a hazajövős ruci egy része:
Kép
Vendég

Sziaszok lányok!

Érdekes téma az anyós téma!
Én kifejezetten jól egyezek anyóssal, igaz, 300 km-re lakik tőlem.
Nálunk a babaszületése után egyszerű a helyzet.
A párom négy hétig itthon lesz velem. Már közölte a főnökével. Elfogadták! Kész! :lol:

Hát a kórházban nem tudom hogy lesz. Állítólag itt is tatárjárás szokott lenni. Férfiak is bemehetnek. Hát nem tudom. Én már most sok mindentől ideges leszek, ha belegondolok, nem tudom milyen lesz, amikor a szülésen is túl leszek és esetleg idegen férfi akarja bámulni a csöcsömet. Vagy éppen egy be nem jelentkezett látogató! :shock: De azért reménykedem.

Szerintem a rokonoknak, anyóséknak, szülőknek el kell mondani hogy mit szeretnétek és mit nem. Úgy ahogy Monácska mondta. Ha sértődik, vessen magára. Az unokát annál jobban akarják látni, minthogy megsértődjenek :lol: :lol:

Hédi!
szerintem így is nagyon csini vagy. Örülj, hogy a férjed kíván. Szerintem sokkal rosszabb lenne, ha fordítva lenne. Te kívánnád és ő utálna. :shock: :lol: :lol:

Zsu!
Nagyon jól megoldottad a szobát. Az a fotel nagyon kényelmesnek tűnik. Nekünk is van egy jó nagy, csak azt nem tudom, hogy néhány átnem aludt éjszaka után nem zombulok be és szoptatás közben nem esik ki a kezemből a gyerek??? :shock: Vagy kössem magamra? :shock: :? :oops:

Az a kép brutális! :shock: :lol: :lol: :lol:

Bosek!
Azért a lábdagadásos-vérnyomásos-fehérjevizeléses problémát érdemes komolyan venni. Már nem sok van neked sem hátra. Bírd ki valahogy!!! :)

Pumperka!
Boldog szülinapot a lányodnak!!! :D
Nagyon stramm csaj vagy, hogy így egyedül intézed a vásárlást!

Eszterx!
Ha nem adnak beöntést kérhetsz pezsgőkúpot! Hát egy kicsit gázosít és roppant érdekes hangokat fogsz produkálni a klotyón ülve :lol: :lol: , de hatásos!
Vagy szerezz be előre egyet a patikából és tedd be a csomagodba! :lol: :lol:
Figyelem, nem szájon át kell bevenni!! :lol: :lol:

Bosek, Monácska!
Vajon engem azért nem hat meg a motorozás mert sosem motoroztam és nem tudom milyen?
Van olyan élvezet, mint a síelés??? :roll: Mert ha igen, akkor inkább nem szokom rá. :roll:

Judit!
Én csak egyszer fogom kivasalni a babaruhákat. Mielőtt most bepakolnám a komódba. Én annál lustább vagyok, hogy rendszeresen vasaljak. :oops:

Rólam.
Pocak keményedik. Mostmár nem szereti ha sietek és hosszú gyalogtúrákat sem szereti.
Pihenéskor nem keményedik, csak ha front van. :shock: Utáljuk továbbra is a melegfrontot. :roll:
hétvégén babaszobát szépítgetjük! :)
Már nagyon várom. :)
Vendég

Köszönöm a lányom nevében a szülinapi jókívánságokat! :D :D :D

Pumperka

Kép
Kép
Kép
pumperka

Csak bekukk, most jövök a kórházból :shock: :shock:
Azért visszamenőleg átnéztem, Jimm, menthető az ügy, nem vagy gáz.

Szóval du. elindultam volna, de erre jött egy brutál görcsöm, és onnantól másfél-két órán keresztül húzta a hasamat. Olyan volt a pocim, mint a beton. Nem is szülésszerű, nem is mensis görcs volt, hanem leginkább egy folyamatos, húzó keményedés :evil: . Fekvésre jobb volt, de a gyereket el kellett hoznom az oviból és a rendelőbe sem volt pardon, be kellett mennem. A szülésznőt felhívtam, mondta, hogy azonnal be a kórházba, mondom az nem fog menni, kérdi hogyhogy, mondom dolgozom :oops: :oops: jól lecseszett de utána azonnal menjek. 5 körül úgy vezettem, hogy alig láttam :oops: , annyira görcsölt, bennem volt fél kiló magne B6, túrót se ért... :? :? Aztán a rendelőben csupa hülye, hisztis idióta gazdi (murphy), a gyerek velem, de közben az apja legalább őt elvitte, a Szent Imre onnan csak 5 perc, úgyhogy hamar átértem.
Annyira be voltam már szarva, hogy mire beértem, elmúlt a görcsölés, tisztára, mint a fogorvosnál :lol: de ha már ott voltam nem engedtek el.
Lényeg, kinyílt a külső méhszájam :shock: :evil: :evil: , de szerecsére csak az, a ctg rendben volt. Hazaengedtek. :D :D 1 hétig fekvés (talizni mehetek!! megkérdeztem :roll: :D ) aztán ha nincs újra, akkor mehet tovább az élet lightosan. Sajnos kicsit hajszosan élek még mindig, dacára, hogy aránylag sokat pihenek, de rohanok meg idegeskedek is sokat. Mondta a doki, meg a szülésznő, hogy ennyi idősen vagy leállok, vagy megszülök, és örüljek, ha most megáll(t) a folyamat... de döntsem el...

SZÓVAL ITT A PÉLDA MINDENKINEK, CSAJOK, ÁLLJATOK LE A NAGY HAJTÁSSAL!!!
Én meg megyek lefexem, csak gondoltam megírom.

JA és még annyit, hogy pont a vajúdóban ctgztek, ott pont egy csaj szegénynek akkor ment el a magzatvize meg brutál fájásai voltak, majdnem sírt (én is), meg pont hallottam, ahogy a szomszéd szülőszobában felsírt egy újonnan érkezett kiskorú versenyző. Olyan édes volt!!!! :D De asszem ezeket az élményeket most vagy 6 hétig kihagynám.

Azt meg áruljátok el, hogy lehet úgy feküdni, hogy mosni, főzni, takarítani KELL, mert nem tudok addig nyugodtan dögleni az ágyban. Utána semmi akadálya.... :oops: :oops: :oops:

Kép
Kép

Egészség legyen, a többit megvesszük!
mpatr

Pati drága!
Ne riogass bennünket! 37 hét előtt senki sem szülhet ebben a topikban. Méhszáj és görcsölések ide-oda!
Szerezz be Magnézium citrátot. (mert a MagneB6 az igazi görcsöknél kevesebb mint hangyasz.r) Abból mehet akár 3x2 tbl is.
És tényleg pihenés!

Itt a topikban már többen élvezzük a táppénz adta nyugalmat! :lol:

[quote="mpatr"]
írta:
mpatrAzt meg áruljátok el, hogy lehet úgy feküdni, hogy mosni, főzni, takarítani KELL, mert nem tudok addig nyugodtan dögleni az ágyban. Utána semmi akadálya.... :oops: :oops: :oops:

Egyszerűen. osztod a parancsokat férjednek, szülőknek, anyósnak. vagy sürgősen szerezz be egy takarítónőt. Vannak dolgok, amit egy 5-6 éves kisfiú is meg tud csinálni! :roll: :oops: :lol: :lol:

Cuppp
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?