!Sziasztok!
Igen, UPC, nem értem, hogy neked hogy-hogy mást adnak ilyenkor, mint nekünk, Bosek!
Tand, annyira jó, hogy újra irogatsz! Nagyon nehéz lehet neked, legalábbis semmi sem olyan, mint másoknak, igy aztán nem is lehet semmelyikünkével összehasonlitani!
Én nem is tudok semmiben okosat mondani neked, csak annyit utolsó érzelgősségként, hogy mig nem voltál, rengeteget emlegettünk, hiányoltunk, gondoltunk rád, veled voltunk és tök jó, hogy már vagy, jössz, irsz és lassan babázol is velünk
!
Na, és itt abba is hagytam, mert megint lebukok Pati előtt, hogy milyen kis érzelgős lettem... Az első talin igenis orvtámadás volt az édes kisfiam, a fene nem számtott rá!
És akkor éles témaváltásként utoljára visszatérve a beöntésre: köszi mindenkinek a részletes és képletes
leirásokat, én eddig is úgy gondoltam, hogy inkább szeretnék kapni, mint nem, viszont az a probléma, hogy a kórház eleve elzárkózik a beöntés lehetőségétől is. Ilyenkor mi a fenét csináljak??? Lesz...rni a gyereket nem akarom, pláne nem apa előtt, akivel még nem is lakunk együtt, veszek itthonra egy saját beöntő szettet és ha eljön az idő, még azzal is legózom egyet???? Brrrrr..... ez sem szimpi megoldás... nem tudom, na mindegy...
Norco kérdezte a múltkori előkészitő után, hogy mi volt a mi véleményünk: hát, én akkor sok olyat tudtam meg, ami engem egyre inkább eltántorit az Istvántól... Tudom-tudom, jókor jut eszembe, igy a 35. hétben...
Szóval, ott az emberek többsége 5-6 ágyas szobákba kerül (utánakérdeztem neten, mások is azt mondták), ahol, mivel bababarát kórház, ezért mindenkivel ott van a gyerek is meg szabadon jöhetnek-mehetnek a látogatók is. ELvileg 2 látogató mehet egyszerre, az úgy 20 ember... Gyakorlatlag azt mondták, hogy nincs ott biztonsági őr, a szobatársakon múlik, hogy milyenek... az én képzeletemben azóta is az Istvánban oly gyakran látott roma és sárga családok jelennek meg népes familiával és én közben próbálok valami tejfélét kicsikarni a mellemből. Illetve másik rémképképnt épp szoptatok, amikor minden ajtónyitásra kaphatom fel a fejem, hogy vajon melyik saját férfi családtagom érkezett, ld. bátyám, apám...
Na, most már elég részletes képet adtam félelmeimről, abba is hagyom, inkább örüljünk, hogy süt a nap, szép az idő és lehet hormonálisan depizni
!
És Kiko és Judit: Az a barom, aki meg meg bárkit szólni, aki akárhogy is szült, akár császárral, akár anélkül, akár némán, akár kiabálva, akár vizben, akár szárazon, az csak magáról állit ki szegénységi bizonyitványt (és akkor még nagyon finoman fogalmaztam). Őszintén baromian fel vagyok háborodva azon, hogy most már mindenkinek mindenért szégyellnie kell magát, ha valamit nem úgy szeretne, ahogy épp manapság trendi vagy nem úgy lehet neki, ahogy mások elképzelik! Mindenki próbálja akkor ki maga, hogy milyen, ha mondjuk túl szűk a medence és nem fér át, avagy gerincproblémákkal kihordani egy gyereket, vagy végigfeküdni heteket-hónapokat és majd miután mindezt végigcsinálta és mégis ment neki mosolyogva és természetesen, utána suttoghat esetleg bármit is, addig nem!!!!!!
Huhhhhh!!!! Annyira fel tudnak idegesiteni az ilyenek, amikor ok nélkül itélnek meg valakit!!!!