Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk... Úgy látom még mindenki 2in1. Itt a hideg, de hol vannak a babák?

Lányok!
Mindenki gyönyörű a képeken, a babák, tesók, mamák!!!

Na, megyek, van a konyhában egy nagy csomó tök, amit ki kellene rántani. Kicsit időigényes, de naaaaagyon szeretjük!
bee73

Bee: küldhetek? Nálunk a kert tele van vele és nem nagyon esszük... apósom nyulai kedvelik... :) Lehet, hogy jövőre mást ültetünk? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Na, megyek mert gyerkőceim jönnek haza és még elő kell készülnöm... ünnepeljük Encsikét... hétfőn 3 éves a kis drágám! Puszi és még jövök, rátok nézek bestiák! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

csajok, tudna nekem valaki homeós bogyót venni-és küldeni? Természetesen a postaköltséget is kifizetném, de felénk ezeket amiket szeretnék egyáltalán nem ismerik, és még csak fel sem ajánlották hogy utána néznének. :cry:

Kép
mona76

jucu, nálatok mennyit eszik Bálint egyszerre?

Kép
mona76

Mandala!
Köszi, drága vagy, én nem tudom mikor tudnék ráunni... Ettől függetlenül aránylag ritkán rántok tököt, mert macerás. Egyszerre elég nagy mennyiség fogy nálunk és órákig csak panírozom, sütöm...Mostanság nemigen van ehhez kedvem...

Encsikének előre is nagyon boldog szülinapot kívánok!
bee73

Jó reggelt, vagy inkább délelőttöt mindenkinek!

Úgy látom, hogy ez a hidegfront nem volt olyan intenzív, mint a múltkori, bár vannak még páran, akik nem jelentkeztek, de biztosan őket is úgy elnyomta, mint engem. Este fél 10-kor beájultam az ágyba, egyszerűen nem bírtam nyitva tartani a szemem. Aztán fél kettőkor felébredtem a pisijáratra, de közben a gyomrom is úgy égett, hogy be kellett vennem egy Rennie-t. Utána már nem volt semmi gond. Aztán 3/4 7-kor felébredtem, csak feküdtem és néztem magam elé. Hagytam apát aludni, mivel ő már dolgozott a héten, valamint pihenje csak ki magát, utána már úgy sem hagyja a picuri.

Jucu: nekem az ásítós kép tetszik a legjobban, nagyon édes!

Mona: nagyon szépek vagytok! Szerintem a sápadtság és a fáradékonyság összefügghet vérszegénységgel, én is ilyen voltam a Márk születése után. Nem nézték meg szülés után a vérképedet? Szedsz vasat? Amikor anno az én védőnőm megnézte a szülés utáni vérképemet, majdnem elájult, azt mondta, hogy ilyen eredménnyel transzfúziót kellett volna kapnom, de még vasat sem írtak fel. Egy csomó (vérképzéssel összefüggő) eredményem 3 csillagos volt.

Pattogo: nem semmi csajszi vagy, már korán reggel palacsintát sütni. Én tegnap délután madártejet csináltam. Volt 1 liter tejem, ami lejárathoz közeli volt, sajnáltam volna kiönteni. Amúgy meg jobb hatása van, mint a beöntésnek!

Bee: jó tökölést!

Mandala: Encsikének előre is boldog szülinapot kívánok!

Kép
Kép
márkanyuka

Mandala: Bee-vel nem beszéltünk össze, de nagyon egyszerre jött a szülinapi köszöntés!

Kép
Kép
márkanyuka

Én ma nem főzök, apával étterembe megyünk! Nyami.. Ki tudja utána mikor lesz alkalmunk kettesbe étterembe menni!

Kép
Kép
márkanyuka

Lányok!
Nagyon köszönjük a szülinapi gratulákat, majd dobok képet az eseményről. Aranyosak vagytok! :)

Most találtam egy receptet hogyan kell szappanbuborék-lötyit készíteni a kiürült buborékfújóba.... már nem győzöm samponnal és tusfürdővel amit a fiam művel... inkább rákerestem, és most megosztom Veletek is. Akiknek már van gyerkőc, talán hasznát veszitek. Akinek nemsokára lesz, kb másfél év múlva már imádni fogjátok.... :) Gergő is imádja és még nincs másfél éves... ha mást nem nézi és nevetve rohangál utánuk... :) De már a fújással is próbálkozik, az meg a beszédfejlődés szempontjából fontos!

Szappanbuborék-fujó készítés:
2 liter viz egy pohár mosogatószer vagy sampon és egy pohár glicerin. Ettõl lesznek erõsebbek a buborékok.

Na,itt a csapat.... megyek! Puszi lányok!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

"ettől lesznek.... " a karakterkészlet nem azonos.... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok!

Mona, azt hiszem, te írtad a sápadtságot, nekem is a vashiány jutott először eszembe. Szerintem nézesd meg.
Mandala, boldog szülinapot Enikőnek!

Látom, senkinek nem jött meg a kedve a szüléshez...hát nekünk sem. Most várom haza a Férjemet, mert tegnap véééégre elkezdődött a 3 hetes nyári szabadsága, és minden percet kihasználunk a kimozdulásra, amíg még nem bújt ki a bébi. Meg utána is kihasználunk minden percet - a gyerekre.

Nagyon szépek a babás-mamás képek!

Huni, már akartam kérdezni, hogy hová jár quadozni a Férjed? Mert egy köpésre tőlünk is van egy pálya, ide lehet hallani a motorbőgést. Ha esetleg valami újat akarna kipróbálni.

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Huh, lányok,
egy napot kihagytam, és mire visszaolvastam... :lol:
Tegnap volt az unokatesóm esküvője, szegénykém nagyon izgult, hogy még 2 in 1 legyek, mert én voltam a tanúja. Nagyon klassz volt minden, de úgy elfáradtam a sok evéstől meg hajókázástól, hogy már fél 11 körül lefeküdtem, ma meg negyed 10-kor sikerült felébrednem... :oops: Már nem is emlékszem, mikor aludtam utoljára ilyen jót. :) Babavárás óta tuti nem, pedig előtte híres voltam az alvókámról. De sebaj, jó darabig úgysem fog menni megint, úgyhogy jól jött. :wink:

Jucu, Mona,
irtó helyesek a kis tökmagok! :lol: Ha lesz majd pár percetek rá, feltölthetnétek a fotóalbumunkba is a képeket, hogy egy helyen visszakereshetők legyenek. Infók a gmailen, tök egyszerű!

Lányok,
legyetek jó, egyetek finomakat, és ne parázzatok túl sokat, most már csak kitartunk valahogy! :wink:

italoman

Sziasztok!

Éjjel én is nagyon jól aludtam :D Már hónapok óta nem aludtam ilyen jól. Sikerült 10 óra körül elaludnom és csak egyszer ébredtem fel pisilni hajnalban, utána meg csak fél 10-kor. Lehet hogy ez egy vihar előtti éjszakai csend volt? :D :D :D Már nem bánnám.

Délelőtt lent voltam vásárolni, de már 50 méter után lihegtem, azt hitttem nem birok elmenni a közértig. De végül sikerült, most ezt a "sétát" pihenem ki :D

Apa 2-ig dolgozik, utána megyünk még vásárolgatni. Most költöztünk új lakásba és még függönyt kell vennünk mindenhova, meg egy-két apróbb dolgot... Bár ha bele gondolok nem is egy-kettőt, és nem is olyan aprók :D

horvviki

Sziasztok!

Én már megint rosszul aludtam, reggel mikor visszadőltem akkor tudtam egy kicsit nyugodtabban szuszuzni.

Mona, Jucu tényleg nagyon édesek a Babók!

Pattogo, Ti is szépek vagytok mint mindig! :D

Készülök a délutánra, vendégeink lesznek!

Puszi, pihizzetek!

Kép
nap12

Sziasztok!

Hát, én mérgemben 11-ig aludtam...8kor telefonált valaki, hogy na megvan-e már... :evil:
Ma itt is palacsinta sült, de nem én csináltam...gondolom a kései kelésem miatt :oops:
Apánk aszonta, megtúráztat minket kicsit, és elvisz Soltvadkertre fagyizni! Nyamm! Útközben betérek minden patikába, hátha valahol találok homeós cuccokat! :D
Annyi édességet eszem már, hogy majd kidurranok! A tegnap vett profiterolba is csak éppen bele akartam kóstolni, erre bepusziltam az egészet! :oops:
Holnap meg vásár lesz Kisteleken, oda is elmegyek, minden soron végigmegyek vagy 2szer, elég nagy...hátha lesz rám valami hatással! :D

Pattogobolha! Tündéri ez a kép! Ügyi vagy, hogy így rendbetetted a házi melót! :D
Jucu! Gratula, úgy látom kezd beállni nálatok a rend! :D
Nora80! A szülés megindítását minden doki maga dönti el. Látod, az enyém nem vár sokat, ő eleve fél a túlhordástól, na meg nálam a bizonytalan terminus miatt is van rá szükség.
Mona! Dani szuper kis krapek!
Mandala! Nem arról van szó, hogy nem mosolyognak az újszülöttek, hanem hogy ekkor ez még csak ösztönös...később válik tudatos reakcióvá! Boldog szülinapot Encsinek! :D
Italoman! Örülök, hogy tudtál egy jót aludni! Lehet hogy mindig esküvőre kéne járnod... :lol:
Bee! A tök nekünk is egyik kedvenc kajánk! Tök vagy cukkini/patiszon?

KépKép
dincuska

Dincuska: soltvadkerti fagyi... nyami. Lécci nekem is! De a tortáik is isteni finomak, a Niki és a Roland (ő a Niki kisöccse) szülinapjára mindig onnan hoznak a sógornőmék! Sajnos amióta itthagyta a Virág Cukrászdát, elég nehéz jó fagyit találni Szegeden, talán még a Dugonics téri Z. Nagy Cukrászdában van finom. Én most nyaltam be egy fagyispohár madártejet, isteni volt jó hidegen, de már érzem, hogy nem úszom meg gyomorégés nélkül. Megint Rennie-hez kell folyamodnom.

Én is nassolok és netezek, addig apa takarítja a fürdőben a zuhanyzót. Nagyon aranyos, majd estére meghálálom neki ... Én már nem férek hozzá a nagy pocakomtól, de az erős vízkőoldó-szag sem hiányzik a babónak, viszont már nagyon csúnya volt.

Nap: sajnálom, hogy rosszul aludtál, de amint látom a többieknek jó volt az alvókájuk. Sőt lehet, hogy valaki még mindig alszik.

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok!

Na megjöttem a fodrásztól.Jól megszedte,de jó lett,és különben is,biztos nem holnap megyek újra hozzá :lol: .Fényképet nem dobok,mert a hajam végülis jó lett,de úgy "cuzámenn "az egész fejem nem egy szép látvány :lol: .KIsfiam meg úgy döntött,hogy anyuéknál marad,úgyhogy van egy kis nyugim.Sőt azt mondta ott is alszik,este vigyem neki a cumit,és a macit :) .Kis lökött :wink:

Ági a párom idejár Tság,meg Bicske közé egy kis pályára.VAn itt nagy is,de az elég meredek...Nem is bánom,hogy nem odajár,mert azért féltem :roll:

Vettem egy csomó sütit ebéd utánra.Már alig várom,hogy falhassak belőle :oops:

Kép
Kép
huni

Na,újra itthon.ctg-n persze megint semmi,talán holnap.

mandala,boldog szülinapot a lányodnak.De azért finoman a bulizással,ne egszerre legyen a két gyereknek a szülinapja!

Jucu,mona gyönyörűek a babák.Én persze megint irigy-irigy.

Én is palacsintát sütöttem ma,mégpedig azért mert egy darabig nem fogok.Útálom sütni.
tuza edit

Jucu, Robcsi!
Nekem néha nyilallik itt-ott (derekamnál, hasam aljánál), de egyenlőre semmi. Nálad, Robcsi?

Mona!
Annyira szépek vagytok mindketten! :)
Már nem pityeregsz?

Jó hétvégét mindenkinek!
Mi anyuéknál hagytuk Benust pár órára és eljöttünk haza függönyt, ablakot mosni meg ilyesmi...

Kép
Kép
pfranciska

Na, egy időre elegem lett a "tökölésből". Mielőtt a pajzán kismamatársak másra gondolnának, az ebédről van szó. Két órán át paníroztam, rántottam a tököket és 10 perc alatt elfogyott az egész...

Mona!
Én is hasonló gondokkal küszködök a homeós bogyókkal kapcsolatban. Itt ugyan a gyógyszertárak többségében megígérik, hogy utánanéznek és megpróbálják megrendelni a kívánt bogyót, de aztán hetekig járhatok a nyakukra, hogy megvan-e már. Gondolom ez Budapesten v. más nagyvárosokban másképp van, ott biztos vannak olyan patikák, ahol a homeós szerek nagy részét állandóan be lehet szerezni. Esetleg interneten keresztül nem lehet rendelni?

Mandala!
Szuper ez a buborék-fújó recept! Már régóta kísérletezem én is, hogy a kiürült flakonokba valami az eredetihez hasonló löttyöt gyártsak, de ezidáig nem sikerült. Egy nagy csomó habfürdő, sampon, tusfürdő, mosogatószer elfogyott, de a buborékok nem lettek az igaziak. Úgyhogy köszi, én biztosan kipróbálom.
bee73

Sziasztok!

Én tegnap megjártam a Tescot, ma végigtoltam a teli bevásárlókosarat az Auchanba, vannak keményedések, kisebb fájások, de semmi komoly.
Tegnap este bezabáltam dinnyéből és egész éjjel wc-re jártam, akkor volt egy nagyobb fájás, már kezdtem örülni, mert egész kisugárzott a derekamba, de kb. 1/2 óra múlva elmúlt.

Nem tudom ki írta már az autózást, én csütörtökön is autóztam közel 300 km-t, ma is de az én gyerkemet nem hatotta meg. Viszont megvan az új kocsi, apa örül én meg már annak örülnék, ha 4-en lennénk hivatalosan is :lol:

Franciska, mi is kitettük Rékát anyuméknál, összeraktam a kórházi cuccomat (időben mi?), mindjárt megáll a mosógép úgyhogy lehet teregetni.

Jucu, én is szerelmes lettem a fiadba :lol: Nagyon szép és ez a mosoly :wink:

Mona, ti is nagyon szépek vagytok. Köldökcsonk kezelését Mandala tökéletesen leírta.

Edit a te babádnak is nagyon jó dolga van hogy nem akar kibújni. Nekem a volt dokim Rékával 38+6-nál nézett magzatvizet, utána azt hittem mehetünk is vissza szülni, mert rendszeres fájások jöttek utána, aztán ahogy jöttek el is múltak. Végül is 2 nap múlva lett meg Réka.

Mamiblue, hát nekünk nem jött be a szombat :cry: (bár még csak 1/2 4 van, úgyhogy reménykedjünk)

Dincuska, hogy vagy?

Mindenkinek aki jól aludt: állítólag ha valaki a várható szülés előtt nagyon jól alszik az egy elég komoly jel.

Kép
Kép
robcsi03

Mona, ha priviben megírod milyen homeós bogyókat akarsz és ha hétfőig nem szülök meg én beszerzem neked és elküldöm. Ha közbejön a szülés, akkor csak utána tudom :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Mandala, ehhez a bubufújó recepthez a glicerint hol lehet beszerezni? :roll:
Enikőnek előre is boldog szülinapot kívánok!
Kép

Kép
Kép
robcsi03

[quote="robcsi03"] írta:robcsi03llítólag ha valaki a várható szülés előtt nagyon jól alszik az egy elég komoly jel."

Robcsi, ne hozd rám a frászt, én még a jövő hetet mindenképp szeretném kihúzni... :shock:
Egyébként ha zötyögős autóutat akarsz, akkor látogasd meg az unokatesómékat a Csúcs-hegyen - az út vége erdőn átvezető, kátyúkkal teli borzalom. :shock: Akkor mentünk fel hozzájuk, amikor még csak kb. 10 hetes voltam (Úristen, de messzinek tűnik most!), és már akkor azt hittem, kipottyan belőlem a babakezdemény, pedig szó szerint 10 km / órával mentünk. :roll:

Márkanyuka,
délután rád gondoltam, mert megint rákattantam a csokis muffinod receptjére. Persze meg is csináltam, nyamiiiiiiiii! Ha van hasonló klassz muffinrecepted, bármikor örömmel várom! :lol:

italoman

Megjöttünk az étteremből, nagyon fincsit ettünk (roston sült pulykamell sonkával, őszibarackkal és sajttal összesütve, vegyes körettel). Nagyon romatikus volt, mivel a fedett kerthelyiségben ültünk le, és egyszer csak elkezdett az eső szakadni, de nagyon. Aztán volt villámlás, dörgés, majd kisütött a nap. Iszonyatosan nagy adagot adtak, még a felét sem tudtam megenni, a maradékot becsomagolták és hazahoztuk. Az előbb kiváncsiságból lemértem, 45 deka amit hazahoztunk. Majd jó lesz nekem holnap ebédre.

A picuri most nagyokat rugdos, biztos ízlett neki is. Tegnap pedig rengeteget csuklott. De úgy összességében már nem mozog annyit, mint pl. egy hete, light-osra vette a figurát, javarészt csak helyezkedik.

Úgy látom ma mindenki pihen, vagy talán elmentetek szülni?

És te hol vagy Bogesz? Kockás zászló majd holnap lesz!

Kép
Kép
márkanyuka

Na tessék, Márkanyuka, nem elég, hogy rád gondoltam, még egyszerre is bírtuk elküldeni az üzeneteinket! :lol:

italoman

Bogesz már biztosan időmérő edzést tart... :lol: :D

italoman

Sziasztok megjöttünk. :D

mandala: boldog szülinapot Encsinek!! ♥♥♥♥ :D:D:D:D

Voltunk ma Tescoban, baumaxban, plusban, és a csirkéknek tápért. Megvettünk mindent a bébinek. Hurrá. Viszont a csirkéimtől meg kell szabadulnom sajna. Úgyhogy a jövő héten mennek a levesbe, pörinek, sütőbe meg a mélyhűtőbe. :( Iszonyú ára lett a kukoricának. :shock: Na mindegy kis gazdaságunk dolgaival nem untatlak titeket. :D
A lényeg, hogy baromira fáradt vagyok a vásárlástól, Lala meg egész nap csöndben kuksolt, most meg amikor pihennék szobátrendez.. pff. Kis dög. :D:D Na megyek pihizek kicsit.

Puszi mindenkinek. Vigyázzatok magatokra. pápá

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

sziasztok, hazajöttünk. jól vagyunk. szokjuk egymást. szülés jó volt. szülésznő is!! de gyorsak voltunk,mint a villám. többen csodánkra jártak,hogy csináljuk :D fél 1kor jött hirtelen egy tök nagy fájás. magzatvíz egy része elment. itthon fájdogáltam még de úgy begyorsult,hogy bementünk fél 3kor értünk be. 4 ujjnyira ki voltam tágulva. :D és fél 5re meg lett zsuzsi. nagyon gyors volt minden. felfoghatatlan jó érzés!! mindnekinek ezt kívánom. tejcsi ma indult be igazán. így minden oké. kerek a világ.
na, megyek aludni. picit.

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Dimet: még egyszer gratulálok kislányod érkezéséhez. Kívánok sok-sok tejcsit és boldogságot!

Ha jól emlékszem, akkor semmi adatot nem tudunk Zsuzsiról, ha lesz egy kis időd, lécci írd meg, és ha tudsz, akkor képeket is dobjál! Előre is köszi!

Ildi: ez tényleg jó telepátia volt, de ugyanígy voltam reggel Bee-vel, amikor Mandala kislányának boldog szülinapot kívántunk. Igaz nem egy időben ment el az üzi, az enyém később, de mikor elment az én üzim, akkor jelent meg Bee üzije is. Amúgy tényleg lehet, hogy Bogesz időmérő edzést tart!

Pattogo: Nem csodálom, hogy kifáradtál, nekem elég volt a tegnapi Tesco-s kiruccanás, kész voltam attól is, nemhogy ennyi helyre egyszerre! Pihikézzél! Ráadásul már hajnalban palacsintát sütöttél!

Kép
Kép
márkanyuka

Dimet,
gratula, marha ügyesek voltatok. :D Majd kérünk képeket is, ha lesz rá egy kis időd!

italoman

Márkanyuka,
még egy ilyen egyszerre írt üzenet, és megijedek magunktól! :D

italoman

Hello!

Dimet: Tényleg gyorsak voltatok! Én azt hittem kisZsé...hm...fiú lesz... :oops:

Judit

mamiblue

Ildi: Tényleg, valami van a levegőben! Lehet, hogy szülni is együtt indulunk!

Dimet: tényleg nagyon ügyesek voltatok, így kell ezt csinálni! Remélem a többiek is ilyen szerencsések lesznek!

Kép
Kép
márkanyuka

Dimet!
Még egyszer gratula! nagyon ügyesek voltatok!

Márkanyuka, Ildi!
Én is szeretnék menni veletek szülni! Ne hagyjatok itt, lécciiiiiii!

Jó éjt mindenkinek!
bee73

Dimet: óriási gratula... kérném a receptet, hogyan kell ezt ilyen gyorsan csinálni... nekem még a harmadiknál sem sikerült csak így.... :)

Robcsi: nem akarlak elkeseríteni, de amikor Gergőt szültem, előző éjjel nem aludtam semmit, pedig még nem volt fájásom és másnap du. kezdődött... és éjjel meglett a baba... aztán meg azért nem aludtam, mert nem tudtam... szóval két éjjel voltam fenn... :)

Lányok! Mindenkinek köszönöm a jókívánságokat Encsi baba szülinapjára! Dobok majd képet is.
Délután majdnem elindultam.... :) Aztán elmúlt... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok

Mona
Gyönyörű a fiad.Kis hajasbaba... :D
Sápadság :x nekem is mindenki azt mondhja olyan fdal fehér vagyok mint az állat...nem értem.
Homeósból urtica 5CH -t szeretnél????Mennyit nálunk van én ma vettem 1 -et megint.489.-FT...
Hétfőn tudok venni, ha kell és postázom is!oksi :wink:
BÁlint eleinte 50-60 gr szopizott....2. vagy harmadik nap itthon mértem 90 gr...sőt volt egyszeri 100gr. :P
Most éjjel is 110-100 evett de napközben 70-80-90....
Ma viszont kevesekkel os elvolt ,mert 80-70-50-50-60 evett eddig.
Lehet teletömte magát ,feltankolt jópár napra előre :D :D

Mandala
Boldog szülinapot utólag...

CSajok ma annyira kiborultam....sírvafakadtam már most este...hátam közepére sem kívánom a látogatókat.Mégcsak hétfő óta vagyunk itthon...és ráadásul anyósék is este 7-re idejönnek :twisted: :twisted: :twisted:
Szoptatni se tudok így rendesen,nem azért mert engem zavar,hanem gyereket zavarja a nem nyugodt légkör...és ma fejni sem volt időm szopik után ,mert ugye mindig itt volt valaki... :lol: :lol: :lol: így tejcsim is csak 60 ml került hűtőbe ma...
bocsi a panaszkodásért........de kijött...
puszika jó éjt nektek!

Kép

Kép
jucu

jucu, köszi a homeós bogyot, rábiztam robcsira, de ha jönni akar a babója akkor majd hozzád fordulok. Nekünk nincs itthon mérlegünk, ha cumisüvegből etetsz, akkor hány ml-t eszik Bálint? Én mindig azon parázom hogy keveset eszik, de ma meg nagyon falánk volt, volt is hasfájás. :cry:
Dimet gratúlálok, kérünk képeket, és adatokat.

Kép
mona76

Sziasztok!

Mégzabálom a gyerkőcös képeket!! Úgy reménykedem, hogy az enyém is szép lesz....... Mona, meg se látszik rajtad, hogy kimerültél volna a szülésben!

Dimet, várjuk a képeket és sok boldogságot! Dimet ha van rá recept, akkor küldjed, én is így szeretnék szülni :o

Mandala én is csatlakoznék Encsi babát köszöntők táborába! Mi finomat fog kapni??

Jucu, érthető, én sem örülnék a "kanosszajárásnak"!
Sztem nyugodtan mondd meg, hogy nyugalomra van szükséged, nem kell még látogatniuk, majd szólsz ha jöhetnek, vagy majd ha te úgy gondolod és érzed akkor majd mész hozzájuk! Aki ezt nem érti meg, az kapja be az összeset, mert önző paraszt! Már bocs! Most a nyugalmatok mindennél fontosabb! Ráadásul ha feszült vagy a tejcsi sem termelődik jól! Mondjuk ezt olvastam.

Ma figyelemmel kísértem az időmérő edzést, de kis Pocakpöcit nem hatotta meg......... Na, majd talán holnap!!! Viszont ma már sztem voltak jósló fájásaim. Olyan volt mint mielőtt érzed, hogy hasmenésed lesz és iszonyúan csikar a hasad, hogy kigyöngyözik a homlokod, majd átváltott menstruációs görcs szerűre. Szóval talán ez már jelent valamit. Ja, és ma meg se moccant a gyerkőc, remélem nincs semmi baj.....

Úgy látom ma többünknek a "tökölés" jött be, kinek hogyan :wink:
Tökfőzit vacsizok éppen.

Kép
h.bogesz

Hello!

Mandala: Boldog szülinapot Encsinek! Hihetetlen, hogy bírsz ennyi poronttyal! Vagyis nagyon ügyes vagy, hogy bírsz velük!: :D

Jucu: Részvétem a látogatók miatt! :evil:

Pattogo
: Ma mi is mentünk pár kört, du fél 5-re értünk csak haza...menni alig tudok. Persze hatás az semmi.:(

Márkanyuka, Ildikó, Bee: látom szülni készültök! Sok sikert hozzá! :lol: Én ma éjjel tuti nem megyek. Igazából ma nem is gondoltam a szülésre, mert tök jól elfoglaltam magam mással!

Jó éjt!

Judit

u.i.: visszahoztam a gépet a hálószobába, hogy hajnalban is be tudjak lépni!:D

mamiblue

Sterilizáló: kaptunk ajeszba több funkciós TEFAL Baby Home kajamelegítőt és sterilizálót egyben, de használati utasítást nem. Valaki ismeri, vagy tudja, hogy melyik a sterilizáló funk., vagy hogy egyáltalán a gőzölős sterilizálás megbízható e??? !!!
Olyan van rajta, hogy beállítod hány ml kajeszt melegítesz, aztán egy piros rajz amin egy cumisüveg és egy gőz jel van festve és mellé írva "expressz", majd mégegy gomb odébb amin csak gőz jel van. Gondolom akkor az expressz jelzésű lehet a fertőtlenítő, nem? Olyan hülye vagyok az ilyenhez! Bocsi, hogy ilyet kérdezek, biztosan nyilvánvalónak kéne lennem, de sajna nem az...... :?

Kép
h.bogesz

Ma se szült senki...? Hát ezek a babókák már tényleg akkor indulnak, amikor akarnak, nem hatnak rájuk a frontok...

Mivel a frontok segítségére nem nagyon számíthatok ezért ma is intenzív babacsalogató napot tartottam: kitakarítottuk a lakást, csomót ültem a labdán, és kirándultunk egyet egy klassz kis erdei ösvényen...

Mona! Jucu!
Nagyon-nagyon édesek a kisfiaitok, olyan jó kis dögönyöznivalók, mintha nem is mostanában születtek volna...

Mona!
Ha nem tudja Robcsi beszerezni a homeós bogyót én is szívesen megkérdezem, hogy Esztergomban van-e, az enyémet is másnapra beszerezték

Dimet!
De jó már neked is, hogy otthon vagytok! Tényleg velem is megoszthatnád ennek a gyors szülésnek a receptjét... Hogy csináltad? Nem féltél, hanem tényleg együtt tudtál működni a fájdalmakkal, mint ahogy a nagy könyvekben meg van írva?
Te szedtél homeós bogyókat vagy vmit?
Milyen volt a doki szüléskor?

Kép
mirosz

jucu, nálunk még nem kezdődött el a látogatás, anyuékkal tapintatosan megüzentettük mikor érdeklődtek, hogy majd késöbb várjuk őket. De már tűkön ülnek :x . Nekem meg már gyerekkorom óta van egy rossz túlajdonságom, nemigazán vagyok rokon párti. :oops: Nemszeretem az ilyen összejárásokat :oops: és a rokonaimat :oops:
mindig kihasználták aput, mindenkinek felépült a háza, apu segítségével /fizikai/, és most hogy mi is építkeztünk, a tesóm is, apunak meg már nem jó az egészségi állapota, senki nem érdeklődött hogy esetleg segítsen-e. Mióta itt lakunk, még nem volt nálunk rokon, persze a szüleimen és a tesómékon kívül, és tudom hogy most sem a babó miatt jönnek, hanem a kiváncsiság :x
Bocsi, most jól kibosszankodtam magam :x

Franciska, már annyit talán nem pityergek mint hételején, de ha valaki gratúlál, még mindig könnybe lábad a szemem, és ha még azt is megkérdik, hogy milyen anyának lenni, akkor aztán eltörik a mécses :oops: Talán az is a bajom, hogy hétköznap reggeltől estig egyedül vagyok, nemtud itthon maradni a párom :cry:
És már nagyon vártam a hétvégét. Aztán szerdától jó lesz, mert a sogórnőm szabin lesz, és azt igérte majd jön gyakran. Őt meg nagyon kedvelem.

Kép
mona76

Bee,
nyugalom, mi még várhatunk egy kicsit, nem kell azt úgy elsietni. Majd háromra egyszerre rajtolunk valamikor. :wink:

Jucu,
szerintem is mondd meg határozottan a látogatóknak (bárkiről legyen is szó), hogy mikor akarod látni őket, és főképp hogy mikor nem. Tényleg nem számít más, csak az, hogy nektek mi a jó. Aki megsértődik ezen, azzal meg nagy gáz van.

italoman

italoman, még csak most néztem meg a fotóalbumot, hát rendkívül jó lett, ügyi vagy :wink:

Kép
mona76

Mona,
köszi, de tényleg egyszerű, majd meglátod, ha kipróbálod. :) Várjuk a képeket!

italoman

Jucu, Mona
Gyönyörűségesek.....
150ml/kg a napi adag.... akár anyatejet, akár tápszert kap a bébi...
Ez az átlag... eltérés van...
Azt kell inkább figyelni, hogy:
-a babának van naponta 5-6 nedves eldobható, vagy 6-8 nedves textilpelenkája
-inkább átlátszót pisil, mint sárgát, és nem szúrós szagút
-bőre rugalmas, sima, nem száraz
-kutacsa nem beesett
-növekszik, fejlődik, a heti méréseknél gyarapodást mutat
- nem feltűnően aluszékony

Én már nem akarom mérni a törpöket...
Áttértünk a 3 óránkénti evésre... max. fél óra/fő... utána, ha még éhesek, beszippantják üvegből... próbálkozunk, az egyszerre evéssel...

Látogatók: itt ugye csak D. családja van... megkérdezték, hogy mikor jöhetnek...
Hetente 2-3-szor jönnek felváltva... hozzák az ebédünket...

Bogesz
Mi is néztük a F1-et... :lol:

Dimet
Gratulálunk!
Paraméterek?

Mandala
Boldog szülinapot Encsinek!
Vendég

Mona
Eszel rendesen? Pihensz eleget?
Vashiány ilyenkor előfordulhat...

Én a szopi miatt szedem az Elevitet most is és vasat is szedek...

Egyedüllét... ismerem... bár nem is... sose vagyok egyedül... a két Főnök itt van... :wink:
Vendég

Sziasztok!

Ma sem aludtam... szúnyogot kergettem egész éjjel.... azt mondják kevesebb van belőlük, mint pl. tavaly volt... Lehet, de az mind itt van a hálószobánkban éjjelente... :evil:
Bedugtam ezt a hülye Raid nevű most reklámozott csodát... ennek ellenére megevett a hülye szúnyog... szóval sztem a szúnyogok jót röhögnek ezeken az elektromos cuccokon... úgyhogy kapott egy kis "dezodort" a hóna alá... na akkor már nem röhögött... a dög! :twisted:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?