Képzeljétek, most keltem fel...apánkkal kipróbáltuk a keddi cicistimulálást előre!
Kár, hogy kedden nem jöhet be!
Beszéltem a bnőmmel, akinél pont ez a stimulációs teszt indította be a szülést, aznap már meglett a babója, pedig addig ő is totál zárt volt! Óha, felcsillant a remééény!
Edit, kinek küld sms-t??? Nagyon el van tűnve!
Dudu! Értettem, majd szólj, ha itt vagy, és mehetünk...
Huni! Örülök, hogy megnyugodtál, lehet hogy neked is elmúlik a penicillintől egy-kettőre!
Én azért is örülök külön, hogy nekem felszívódott, mert nem tom, emlékeztek-e, írtam pár hete, hogy van vesemedence-tágulatunk...persze lehet, hogy mire kibújik, sehol-semmi (bár így lenne...
), de ha mégis, akkor még csak ez kellett volna, és tuti tüdőgyuszi, mert hát gyenge a védekezőrendszere. Ok, para befejezve! Nem lesz semmi baj!
Franciska! Csak óvatosan, méregessed napi 3szor, az a biztos.
Bee! Én tényleg nem tapintatból mondtam, hogy szép. Hidd el, láttam én már ronda újszülötteket, pl. unokatesómat képen...háááát...ő még picike is volt (kétezervalamennyi)... De Tomi szerintem tök szép volt ahhoz képest, hogy bizti a szülés is megviselte meg minden.
Hát a fotósok nálam is tehetnek egy szivességet...Fényképezhetik Emmát, de hogy egy kani vasat nem adok, az ziher!!! Nekem is van tökjó gépem (én is imádok fényképezni), CanonS2 IS, nagyon tuti gép, ha valaki esetleg ért hozzá.
Naponta biztos vagy 100 képet csinálok Emmáról, külön mentegetem naponként a gépre...Kicsit lehet hogy mániákus vagyok?! Rendszer legyen! Pocifotóból is minden héten egy!
Hát, amit írtál, az eszméletlen! Nemhogy felelőletlenség, de a babukák életét veszélyeztetik! Oké, hogy ctg, napi vizsgálatok, stb, nadehát azt nem tudják kiszűrni, hogy milyen fertőzéseket kap a picúr. Van egy, ami kifejezetten túlhordásnál veszélyes, és elég súlyos is (nevezzük túlhordásnak a két hét fölöttit)!
Szóval ki vagyok akadva!
Hát, mért nem indítanak már?