Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Huni, Mirosz!
Nem kell annyira félni ettől a bacitól, de az tuti, hogy jobb az óvatosság. Nekem nem adtak rá így előzetesen semmit, de szülés közben mindenképpen kapok. 1000 esetből talán 1 babának, ha lesz baja és az az 1 biztosan nem a tiétek (miénk) lesz, úgyhogy nyugi.
Ha pedig mégis van valami a kicsivel, a kórházban biztosan észreveszik és kap kezelést. Ha már hazaértünk és akkor van gond, akkor meg úgyis rohanunk vele dokihoz. Úgyhogy majd figyeljük őket nagyon és vigyázunk rájuk.

Én most értem haza egy kórház-túrából, merthogy 2-3 napja annyira magas a vérnyomim, hogy szédülök is és a fejem is fáj. 160/100. És mint felelősségteljes kismama, felhívtam a szülésznőmet, aki beküldött a kórházba. Úgy volt, hogy ottfognak, de némi rinyálás után kaptam gyógyszert és hazajöhettem. Azért biztos, ami biztos, kisírtam egy nst-t is, Enikővel minden tökéletesen rendben van. Hétfőn megyek újra. Nem tudom, ti mit gondoltok.... Dilemmáztam, hogy bemenjek-e, de úgy féltem, nehogy a felelőtlenségem miatt legyen valami baja a babámnak... Amúgy előttem 2 csajt is bennfogtak ugyanilyen vérnyomival, szerintem engem csak azért nem, mert látták rajtam, hogy odafigyelek a dologra és magamtól bementem.

Közben itthon többszörös duguláselhárítás zajlott, mert különben elöntött volna minket a szar, már bocs.
Szóval eddig izgi volt a napunk.

Kép
Kép
pfranciska

Franciska jól tetted,hogy bementél.Így a végére vigyázz magadra!Biztos ezek a hülye frontok is betesznek nekünk.Milyen gyogyit kaptál rá?

Köszi a megnyugtató szavakat :) .Reggel még nagyon szar kedvem volt,ezzel álmodtam ráadásul,de hogy kiírtam magamból már sokkal jobb :)

Kép
Kép
huni

Sziasztok!

Aranyosak vagytok, de a babócám szerintem egyáltalán nem volt szép. Legalábbis az első napokban. És hát az a fénykép...! Van itt nálunk egy fényképész, akinek szerintem szerződése van a kórházzal, mert minden másnap megjelenik és lefényképezi az újszülötteket. Szerintem még ki is várja amikor a baba a legszörnyebb grimaszt vágja. Aztán amíg anyuka a kórházban van a lelkes apuka elcsámpázik a műtermébe és megvásárolja a képeket, a csdalád meg otthon ájuldozik, hohy vajon kire hasonlít ez a szerencsétlen gyerek. Na, ebből most nem eszik az a szemtelen pasas! :evil: Az én gyerekemet hiába fényképezné, pénzt abból nem lát! Pár éve vettünk mi is klassz masinát, majd fényképezem én!

Sajnálom a herpeszeseket, gyors javulást nektek! Nekem - lekopogom - még sohasem volt...

Dincuska!
De jó, hogy előkerültél, már azt hittem szülni készülsz.Képzeld, tegnap NST-n találkoztam egy kismamával, akinek pont ma 2 hete kellett volna szülnie. Még olyan zárt, hogy magzatvizet sem tudnak nézni. Szerintem felelőtlenség ilyen sokáig hagyni. 1 hét még oké, hisz elszámolás is lehet, de 2...Ráadásul itt nálunk helyhiány miatt már nem fektetik be a túlhordásosokat, mint régen tették, ez a szerencsétlen naponta bevánszorog a kórházba és ott tölt órákat.
Neked mindenesetre kívánom, hogy még jövő hét vége előtt elinduljon a lánykád...

Edit!
:?: :?: :?:

Viki!
Mi is Bergont vettünk! Nekem nagyon tetszik. Persze nem előnyös annak, aki sokat jár autóval és oda kell beszuszakolni ezt a nagy méretű járgányt. Aki viszont rengeteget sétál, bevásárol...vele, -mint én - annak szuper stabil babakocsi.

Franciska!
Nagyon vigyázz magadra!!!

Lányok, az én kenet eredményem megvolt 3 nap alatt. Szerintem ne hagyjátok annyiban, ha rá sem néz a doki, vagy már hetek teltek el és nincs eredmény. Egyébként így utólag visszagondolva ijesztő, hogy nekem is ez az első terhességem, hogy megvizsgálták a hüvelyváladékot, a fiúknál nem is hallottam ilyen bacikról, pedig biztos akkor is volt.
bee73

Sziasztok! Ma már nem jövök, mert nem lesz netünk. Holnap festünk. Egész nap pakolok,de már a seggemen is folyik a víz.Ennyi kacatot. Ki kéne mindent dobni.
Holnap is csak későn jövök addig ne szüljön meg senki,mert még lemaradok a jó hírekről.
Vigyázzatok magatokra!

KépKép
dudu_84

Huni!
Doxilek-et és Dopegyt-et kaptam rá.
A strepto-ról meg még annyit, hogy szerintem jobb egy pozitív eredmény, mint a semmi vagy egy álnegatív lelet (ilyen is van, pl. ha kevés a baci), mert így egyből tudják a dokik is, hogy mi lehet a gond és azonnali kezeléssel nem lesz semmi baja a gyerkőcnek.

Közben srácok alszanak én meg félig-meddig rendet raktam itthon, mert elég gázos megint minden és nem is tudom, mi lett volna, ha bentfognak... így is kupi volt-van, hát még, ha a fiúk kettesben lesznek itthon! Nem vagyunk nagy rendmániások, de azért én még igyekszem... mondjuk Beni sem könnyíti meg a dolgot. És akkor még finoman fogalmaztam. 5 perc alatt szét tudja borítani az egész lakást: könyveit egy mozdulattal lesöpri a könyvespolcról, a két kosár játékját is előszeretettel kiborítja a lakás bármely pontján és a konyhaszekrényből is kipakol, ha kell :)

Kép
Kép
pfranciska

Képzeljétek, most keltem fel...apánkkal kipróbáltuk a keddi cicistimulálást előre! :D Kár, hogy kedden nem jöhet be! :oops:
Beszéltem a bnőmmel, akinél pont ez a stimulációs teszt indította be a szülést, aznap már meglett a babója, pedig addig ő is totál zárt volt! Óha, felcsillant a remééény! :D

Edit, kinek küld sms-t??? Nagyon el van tűnve! :D

Dudu! Értettem, majd szólj, ha itt vagy, és mehetünk... :lol:
Huni! Örülök, hogy megnyugodtál, lehet hogy neked is elmúlik a penicillintől egy-kettőre! :D
Én azért is örülök külön, hogy nekem felszívódott, mert nem tom, emlékeztek-e, írtam pár hete, hogy van vesemedence-tágulatunk...persze lehet, hogy mire kibújik, sehol-semmi (bár így lenne... :roll: ), de ha mégis, akkor még csak ez kellett volna, és tuti tüdőgyuszi, mert hát gyenge a védekezőrendszere. Ok, para befejezve! Nem lesz semmi baj! :D
Franciska! Csak óvatosan, méregessed napi 3szor, az a biztos.
Bee! Én tényleg nem tapintatból mondtam, hogy szép. Hidd el, láttam én már ronda újszülötteket, pl. unokatesómat képen...háááát...ő még picike is volt (kétezervalamennyi)... De Tomi szerintem tök szép volt ahhoz képest, hogy bizti a szülés is megviselte meg minden. :D
Hát a fotósok nálam is tehetnek egy szivességet...Fényképezhetik Emmát, de hogy egy kani vasat nem adok, az ziher!!! Nekem is van tökjó gépem (én is imádok fényképezni), CanonS2 IS, nagyon tuti gép, ha valaki esetleg ért hozzá. :D Naponta biztos vagy 100 képet csinálok Emmáról, külön mentegetem naponként a gépre...Kicsit lehet hogy mániákus vagyok?! Rendszer legyen! Pocifotóból is minden héten egy! :oops: :lol:
Hát, amit írtál, az eszméletlen! Nemhogy felelőletlenség, de a babukák életét veszélyeztetik! Oké, hogy ctg, napi vizsgálatok, stb, nadehát azt nem tudják kiszűrni, hogy milyen fertőzéseket kap a picúr. Van egy, ami kifejezetten túlhordásnál veszélyes, és elég súlyos is (nevezzük túlhordásnak a két hét fölöttit)! :shock: Szóval ki vagyok akadva! :evil: Hát, mért nem indítanak már? :o

KépKép
dincuska

Dudu!
Azért meg ne erőltesd magad! Csak óvatosan, azzal a pakolászással!

Bee!
Őszintén szólva, nekem sem tetszett a fiam újszülöttként. De most olyan helyes hapsi :) Ahogy nőtt, úgy találtam egyre szebbnek. A tieid is annyira helyesek! Az meg kit érdekel, hogy ez újszülöttként még nem igazán látszik...

Kép
Kép
pfranciska

Sziasztok!

Nincsenek frontok, alábbhagyott a szülési kedv vagy mi van? :lol: Én szülnék, de valakinek odabenn marha jó dolga van és esze ágában sincs kimászni.
Ma voltam NST-n, valamit alakul a dolog a fájásgörbe már 40-esig felment és ezek már olyan dombocskák voltak, mint amit Mandala írt, hogy olyanoknak kell lenniük (mondjuk én ezekből az égvilágon semmit sem éreztem). De már legalább eddig eljutottunk, mert 1 hete olyan lapos volt, hogy olyan EKG-t senkinek sem kívánok, aztán hétfőn már voltak 20-as fájások, most 40.
Ma vagyok 39, Réka 39+1-nél született.
Jó lenne holnap túlleni a szülésen, már azt is kinéztem, hogy akkor már kedden jöhetnénk is haza :lol:

Bebi, nagyon sajnálom ami apósoddal történik. Szemét dolognak tartom a sorstól, hogy sok embernek még a halálért is meg kell küzdeni :cry:

Herpesz: nekem is ki szokott jönni, de szerencsére csak a számon (tesómnak pl. 2 hónaposan a szemén jött ki és akkoriban össze-vissza hordták mindenféle dokihoz anyuék nem tudták megmondani a dokik, hogy mi az. Aztán a 10. magándoki csak ránézett és közölte, hogy herpesz). A legrosszabb amikor a száj sarkában jön ki, mert akkor tényleg mindig felszakad a seb. Vannak rá mindenféle kezemicék én fogkrémet szoktam rá tenni, meg van valami patikai kikevert krém az még jó.

Na, most el, folyt köv

Kép
Kép
robcsi03

Na ezt megúsztuk, szót fogadott a gyerek az apjának és nem akart kibújni. Viszont nemsokára megyünk vásárolni, majd meglátjuk lesz-e valami hatása! Majd utána jelentkezem, nehogy még itt aggódjatok.

Kép
Kép
márkanyuka

Dincus!
Hát én nem tudom, de itt a fórumon is elhangzott már, hogy vki.csak szülés előtt kezdi el szedni a homeos bogyókat... sőt nekem a gyógyszertárban azt mondta az eladó, hogy múltkor egy kismama vitt ilyet, aki aznap szült... hát ártani biztos nem árt...

Én meg pont attól félek, hogy nem szedem-e túl sokáig, mert már 1 hete szedem és ha még tényleg 2 hét van hátra...?

Huni!
Ha te ennyire belemélyedtél a témába akkor talán azt is tudod biztosan, hogy a Streptococcus B és a Streptococcus agalactia uaz?
Mert több általam olvasott infóból az derül ki, hogy más de hallottam már azt is, hogy uaz.

Pfranciska!
Nem tudom mit kell ilyenkor csinálni, de vigyázz a vérnyomiddal, mert tényleg jó magas...

Kép
mirosz

Mona
1186152753.23.xls

Na... törpe diktátor ébredt... majd még jövök.... vegyétek fenyegetésnek... :wink:
Vendég

Sziasztok!

Franciska,a dopegyt tuti helyreteszi a vérnyomidat.A másikat nem ismerem.Nekem Gábornál olyan magas volt,hogy 3fajta gyogyit kellett szednem rá :? .MOst elég a dopegyt,és így 130 alatt van mindig,sőt inkább 120 alatt.

Mirosz,hát most hazudnék ha azt írnám tutira,hogy ugyanaz,mert én is ezt is,azt is olvastam :? .De lehet ezzel még a dokik sincsenek tisztába?,mert egyik azt írta nem vészes,más meg nagy katasztrófának tekinti.Mondjuk inkább tekintse annak,és ne legyen baj.

Sabine,ha jössz még ,neked mi erről a véleményed?CSak,hogy ne kelljen ennyit visszaolvasni a streptococcus agalactiae-ről van szó.Írhatod priviben is,mert lehet más már unja a témámat :)

Kép
Kép
huni

Hello!

Robcsi: A lapos EKG az igen veszélyes!:D A lapos CTG azért annyira nem!

Dincuska: Neked csaszi lesz? Dél-pestiben a 41+ 1 napon indítanak, de addig naponta kell CTg-ra járni. Gondolom Te is a fél napod már a kórházban töltöd! :(

Elöbb nem akartam írni...de valakinek egy jó kis autókázás vmi görönygyös úton is jót tesz! Persze nem szabad túlzásba vinni. :lol:

Bebi: :(

Pá: Judit

mamiblue

„B” csoportú Streptococcus baktérium a múlt század 70-es évei óta ismert, mint az újszülöttek olykor végzetes megbetegedésének kórokozója.
A baktériumot a terhesek 10-30 százaléka hordozza a hüvelyben vagy végbélben. Ez nem kóros, betegséget felnőtteknél nem okoz, és legtöbbször tünetmentes. Az újszülöttek viszont olykor fertőződhetnek a születéskor, ami súlyos és maradandó következményekkel járó szeptikus megbetegedést idézhet elő.
Ha semmit nem teszünk ellene, akkor 1000 szülésből 2-3 újszülött születik ilyen betegséggel. Szerencsére ez csak a baktériumot hordozó terhesek a kb. két százaléka.
Az 1980-as évek vége óta vannak a világon próbálkozások a fertőzés megelőzésre. Magyarországon kétféle módszer terjedt el. 1.–az általánosan elterjedt módszer szerint- a rizikócsoportba tartozó terheseknél (idő előtti burokrepedés, koraszülés stb.) szülés alatt antibiotikum adtunk.
2. eljárás szerint 35-37. héten a hüvelyváladékból tenyésztésre mintát veszünk. A minta alapján meghatározzuk, hogy kinek a hüvelyváladéka tartalmazza a baktériumot. Pozitív lelet esetén az újszülött fertőződésének veszélye huszonötször akkora, mint negatív leletnél. Mivel a baktérium véglegesen nem tüntethető el a szervezetből, így hordozása a várandósság alatt kezelést nem igényel. Fontos viszont tudnunk a jelenlétéről, mivel így a szülés alatt vénás antibiotikum adásával az újszülött fertőződését megakadályozhatjuk. Koraszülésnél, fájások megindulása előtt elfolyt magzatvíz esetében továbbra is adunk antibiotikumot.
Bár ez a módszer amerikai adatok szerint nagyobb arányban előzi meg a betegséget, mint a korábbi, még így is csak az esetek 80-95 százaléka gátolható meg. 100 százalékos módszer a tudomány mai állása szerint sajnos nincs.
Megszületés után az újszülött fokozott megfigyelése szükséges. Amennyiben a szülés alatt két adag antibiotikumot kapott az édesanyja, és az újszülött tünetmentes, akkor további teendő nincs. Ha a szülés hamarabb lezajlott és a szülőnő nem kapta meg a megfelelő megelőző gyógyszert, akkor az újszülöttől tenyésztésre mintát és vért vesznek. Ennek és a tüneteinek függvényében kap az újszülött antibiotikumot.
Vendég

Köszi Sabine.

Kép
Kép
huni

http://www.medical-tribune.hu/index.php ... 57&aid=645

CTG és NST ugyanaz... ha csak egy vonalat rajzol, akkor a gép bibis...

Pajzán társaság... én 3 pasival feküdtem le az este... :lol: :wink:
Vendég

Ronda bébi...
Az enyémek most... foltokban hullik a hajuk... :oops:
Vendég

Sabine,ebből kigyógyulni egyenlőre akkor nincs esély?Honnan kaphattam el?Lehet ezért volt már több a legutóbbi vérvételemnél a fehérvérsejt szám?

Kép
Kép
huni

Sziasztok!

Megjöttem. Tök zárt vagyok. A vérnyomim a doki szerint nem gáz. Só és fűszerszegényen egyek. Igyak sokat és vigyázzak a + kilókkal. A baba szerinte kb akkora lesz mint Vivi volt anno. Tehát kb 3,5 kiló. Vagy max "annyival nagyobb amennyit még meg tudunk szülni"... :? :lol: :lol: Tehát lesz amekkora lesz, de egészséges. Szegény doki alig találta meg a köldökzsinórt, mert Lala éppen szobát rendezett.. :D Szóval a csajszi baromi jól érzi magát. Ha nem szülök meg addíg akkor 20.-án befektet. Kitűztem magunknak a 16.-ai dátumot. Pont aznap lenne 2,5 év a két gyerek között. :D

Megkérdeztem a kenetet, hogy miért nem vett és ugyan azt mondta, mint Sabine. Ott a kh-ban csak akkor vesznek, ha spontán folyt el a víz. Mondtam a dokinak, hogy aggódok, mert annyi rosszat olvastam arról a baciról. Azt mondta, hogy inkább pihenjek, ne olvasgassak mindenfélét, mert csak feljebb megy a vérnyomásom.. :roll: :)

Na megyek melegszendvicset csinálni, mert elalszom. Hétvégén nem igazán leszek. Majd néha benézek hátha. :D

Ja és asszem ma este elkapom apát.. Hátha puhít a méhszájamon valamit.. :roll: :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Pattogó!
Igaza van a dokidnak, mert én ma már kezdek becsavarodni ettől a Sterptococcus dologtól, és másra se tudok gondolni csakhogy nehogy elkapja babóka ha esetleg nálam nem múlt volna el.

Kép
mirosz

sziasztok!

nálunk ma saslikos sütős buli lesz, most már készen vagyunk az előkészületekkel, már csak várjuk a vendégeket... 8)

az idő elég hüvi, de csak kint sütögetünk a teraszon, aztán bent a konyhában eszünk.

Elég jól vagyok, bár soxor keményedik a pocó, elég jól alszom éjjelente, de mindig le kell feküdnöm d.u-n is, sziesztázni :D

dincuska! hát annak a babónak nagyon jó helye lehet, ha nem akar kibújni :D na majd egy hét múlva! de jó neked! :D

jó hétvégét!!!!! Kép
nora80

Sziasztok!

Ma én is voltam Nst-n, minden rendben van a kicsi Hannával.
Persze a 2 és fél héttel ezelőtt levett hüvelykenet-leletem nem érkezett még meg.
Nekem is megnézik ezt a sztrepto dolgot, engem megnyugtat.

Kélpzeljétek, ma olyan sokan voltak előzékenyek velem, hogy egészen meghatódtam. És ha belegondolok, mindegyik nő volt.

Pattogó, örülök, hogy rendben van a vérnyomásod. Ha betartod a diétát, biztos még lejjebb megy. Tündéri a kislányod. Az ég felénk is szokott így kinézni, vihar előtt. Egészen mesebeli hangulatot áraszt.

Dincuska, ma én is gondoltam rád, hogy vajon mi lehet veled. Megnyugtató lehet a tudat, hogy jövő hétvégéig biztosan meglesz a babátok.

Mandala, sikerült-e valamit intézni a barátnődnek császár ügyben?
Hát az építkezéssel hogy haladtok?

Az Nst-n nekem is csak 1 görbe van, a szívhang-görbe, hiába kerestem rajta a fájásgörbét.
Lehet, hogy ez egy őskorszaki gép?

Kép
tipetupa

Nora, saslikos sütés, nagyon jól hangzik...:D
Én is sziesztázom minden délután, különben estére csak bambulok magam elé a fáradságtól.

Nektek is fájdalmas az ülés? Kábé egy hete érzem, hogy ha negyed óránál többet ülök, akkor kényelmetlen, a farokcsontomba nyilalló érzésem van.

Kép
tipetupa

Gyorsan jelzem,hogy vagyok,aztán megyek visszaolvasni,ha engedi a gép. :?
tuza edit

Huni
Ebből kigyógyulni nem lehet... környezetben lévő baci, ami spec. körülmények között fertőz csak...
Egy megoldás van ellene... steril szoba...

Fehérvérsejtszám... terhességtől magasabb...

NEM KELL EBBŐL EKKORA TRAGÉDIÁT CSINÁLNI!!!!!!
Vendég

Megjöttünk a vásárlásból, és azon kívül, hogy alig bírok menni, fájnak a lábaim, semmi hatással nem volt rám. Pedig mi is Tesco-ban voltunk.

Kép
Kép
márkanyuka

Huh,termeltetek.!!!

Kenet:ez tényleg érdekes,mert nekem a doki beletüzte a kiskönyvbe, a hepatitises papírral,azzal,hogy e nélkül minket megbúbolnak.Ez biztos korház függö.

HERPESZ: nekem a Zovirax totál bejön, sokszor van.El nem tünteti,de sokkal gyorsabban elmúlik és kisebbnek jön ki.

DINCUS: szerintem nem fogok elöbb szülni,Neked legalább már van időpontod,nekem még csak annyi,hogy járhatok be minden nap.
De egy kérdés cicibirizgálás???Ilyen teszt?Mág hallani sem hallottam róla.

Hát,én ma voltam ctg-n áramláson, magzatvízvizsgálaton.Szerencsére minden rendben,de ott voltunk legalább hárpom órát :?
Holnap meg megyek megint,meg holnapután, meg....

Ha nem jelentkezem,akkor a net szórakozik.Ha valami van,akkor sms-ezek.
tuza edit

Sziasztok

:twisted: Mire visszaolvastam és írtam egy kisebb litániát kidobott a gép
majd írok újra de felment a pumpám....

Sex látom téma volt és engem is felsigázott :P bár mostanában egyre jobban kuksizom apát...ki érti ezt? :wink:
Reméélem hamar jön az újabb babaeső mert nézni szeretném a kis pindurokat.

Szopi hála istennek egy,igaz bimbivédővel de nem zavarja cicibúvárt.,sőt anélkül nem megy hiába próbálkozunk nap mint nap.
Kölcsönkértem pesztonka elektromos mellszívót,mert nehezen indult be kézitől hiába préseltem szopik után cicit. :cry:
De ettől :shock: ma sikerált szopikon kívül 180 at lefejnem.Tényleg megéri türelmesnek lenni és nem aggódni.
JAAAAAH és jelentem szerelmes vagyok a fiamba,töredelmesen bevallom csak nézem és sírni tudnék.Annyira más érzés.Imádom Diát is de ez most más.......
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
jucu

Jó kedvem van, tényleg felüdülés, hogy jövő héten vagy így,vagy úgy, de babázunk! :D

Robcsi! Front van megint...Na kinek jön be??? Tippeket tegyék meg kérem... :lol: Hát, mi biztos nem vagyunk érzékenyek, mint az eddig is jól kiderült! :(
Mirosz! Már csak az az akadály, hogy Kisteleken 2 gyógyszertár van, és egyikben sincs olyan hígítású, amilyen nekem kellene! :evil: Akkor marad a természet, bár az eddig sem nekem dolgozott! :roll:
Ne aggódj, a homeós szerek nem ártanak, egyáltalán nem baj, hogy időben elkezdted szedni! Max nem segít, de ártani nem árt! :D
Streptococcus: nekem az van a papíromon, hogy agalactiae B, ebből gondolom, hogy ugyanaz a kettő.
Mamiblue! Nem lesz csaszi, miből gondoltad? Legalábbis nagyon remélem... :D
Pattogobolha! Aztán nehogy túltágítsátok, és legyen a 16-ból 6... :D Bár, lehet azt sem bánnád, nem? :wink:
Nora80! Saslikos party? Tudtok élni! :D Nehogy elmossa az eső!
Márkanyuka! Sajnálom, hogy nem jött be a Tescos kirándulás, talán majd a következő?! :D
Edit! Már azt hittem... :D Azért gondolom, hogy te előbb, mert Te legalább már nyilogatsz. Neked is bizti kitűznek egy időpontot... Nincs már sok hátra! Az EST terheléses CTG-t jelent, ahol a mellbimbó stimulálásával (oxitocin termelődik) vizsgáljuk, hogy milyen méhösszehúzódásokat vált ki, és milyen hatással van ez a Babóra. Kíváncsi vagyok... Azért jobban hangzik a természetes oxitocin terhelés, mint az injekciós változat... :D Bnőméknek nagyon bejött, aznap már babáztak is! :D Nálam meg áramlást nem néztek...De a dokim nem nagyon híve az ultrahangos vizsgálatonak, úgy veszem észre...

KépKép
dincuska

Jaj Jucu...Meg kell zabálni! El is hiszem, hogy szerelmes vagy...ilyen pasi láttán! :lol:

KépKép
dincuska

jucu: egyem meg. :D Meg kell zabálni. Az a sármos mosoly.. :D És olyan édesek a lányoddal. :)

dobok én is egy mai képet aztán lelövöm magam mára.

dincuska: :D:D Csak nem lesz 6 a 16-ból. Bár nem bánnám tényleg. :D :roll:

Kép

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Hello!

Dincuska: nem tudom miből gondoltam, bizti összekevertelek vkivel! Azért kívánom, hogy induljon meg elöbb...:) Talán ma éjjel??? 8)

Jucu: Tündér a Bálint! De lehet, hogy ezt már írtam!:)

Rita: Nem semmi a pocakod!:) Vivi várja már a kistesót?

Én nem ülni nem tudok, hanem görcsöl a hasam alul, ha hosszú ülés után felállok!:( Hihetetlen, hogy semmi jóslóm nincs...na holnap mi is gyaloglunk1-et, hátha!

Jó éjt!
judit

mamiblue

Robcsi!
Nem hangzik rosszul ez a 40-es fájás! :) És nem mintha túl akarnálak licitálni, de nekem ma 60-asból sikerült 20 perc alatt kettőt produkálnom :) Kérdezte is a szülésznő, hogy érzek-e valamit, de nem igazán... Azért érdekes, hogy van, akinek ez már nagyon fáj. Akkor mi szerencsések vagyunk, nem :)

Jucu!
Én sem csodálom, hogy "szerelmes" vagy a srácba, nagyon aranyos pofikat vág.

Streptococcus
Kösz, Sabine. Ez tényleg egy rövid és korrekt összefoglaló volt. Még annyit, hogy úgy emlékszem, arra kell figyelni a kicsinél, hogy nem nagyon aluszékony-e és akar-e enni.

Huni!
A gyógyi tényleg jó. Már sokkal jobban érzem magam, nem vibrál a szemem és a fejem sem fáj, csak egy kicsit. És a lényeg az, hogy akkor emiatt már talán nem fognak bentfogni hétfőn. Azért kicsit elszontyolodtam, amikor úgy nézett ki... Jobb a fiúkkal itthon. Még ha megint szétburította is a kicsi a szobáját...

Voltunk Tescoban. Rám sem hat úgy :)

Kép
Kép
pfranciska

Jó reggel lusta népség :lol: :lol: !

Ááá,én is csak azért vagyok ébren,mert fodrászhoz megyek,és addig el akarom készíteni az ebédhez valókat,meg be akarok tenni egy adag rucit a mosógépbe :D

Jucu,gyönyörű a kisfiam.Én is azt éreztem annak idején,totál szerelmes voltam a kisfiamba.De ez még azért még ma is tart :D .Apának szoktam is mondani,hogy nekem két hapsim van :D

Köszi Sabine.Hogy kiírtam magamból meg minden,már nem vagyok annyira megrémülve,és már nem is álmodtam vele :)

Kép
Kép
huni

Hú de reggel van :oops: .Kisfiam=kisfiad :oops:

Kép
Kép
huni

Széééépjóreggelt!!

:D:D:D Mivel fantasztikusan sikerült az estém, így ma tettrekészen keltem 5-kor. Sütöttem egy rakás palacsintát, megy a mosógép, felsöpörtem, felmostam, már csak mosogatni kell. :)

mamiblvárja már igen. illetve MÉG várja. Aztán majd meglátjuk mi lesz ha megszületik Lala. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Szép reggelt

Robcsi Franciska ...csak nemti lesztek a következők :wink: :?: 40,60 fájások...húha
Drukkolok.!!!

Rita
Aztamindenit.....nem sámli ,te még így emelgeted Vivit.?Jó nagyra növesztetted a pocódat :wink:
ÉS aktív vagy látom nagyon.Csak nem te leszel a következő???

Huni
Kisfiam-kisfiad :lol: :lol: :lol: jó nagyon jóóóóóóó....hihihihihihi
Hajad mutizd majd meg!!!!

Judit
Tudsz már valamit dokiddal kapcsolatban?
Pihizz sokat ,de csalogató séta jó ötlet.

Édes kisfoam este fürcsi után szopizott 9-kor majd 2 kor kelt újra enni ,és reggel 6.15-kor jupppppppppppiiii

Kép

Kép
jucu

Robcsi: a szemen lévő "terpesznek" az a nagy hibája, hogy meg is vakulhat tőle az ember.. egy ismerősöm azért feküdt több, mint két hétig a kórházban, mert a szemén jött ki... :( Nekem csak a számon szokott, hál' Istennek egyre ritkábban, de anyukámnak pl. már volt az arcán és a kezén is.... szegény....

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

jucu: a doki szerint tök keményen és stabilan zárt vagyok. Lehet apa a falazásnál Lalát is befalazta?? :roll: :lol: :lol:
sztem már kihúzom a végéig..
Jó kis alvókája van a kishercegnek. :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

jó reggelt!

jól sikerült nálunk a buli tegnap, finomakat ettünk 8) mindenki kérdezgette h jól vagyok-e stb, bezzeg amikor el kellett pakolni a romokat hajnali 1kor mindenki felszívódott, na mindegy :roll: megcsináltuk a párommal.

ma ahogy néztem jó hűvös lesz, 8) nincs mára különösebb programunk, asszem ma jöhet a megérdemelt pihi....

Tényleg mi van a babákkal? senkinek sincs kedve szülni? már rég hallottunk jó híreket! :lol: Kép

egy kérdés: ha valaki már a kiirt időpontján sem szül meg, akkor meddig várnak, mikor inditják meg a szülést?
nora80

csajok, ilyenkor milyen vitaminhiányunk lehet? Én annyira fehér vagyok mint egy halott, a fáradságról meg ne is beszéljünk. Estére már semmi jó kedvem nincsen, és ingerült is vagyok.

Daninak kezd kifordúlni a köldökcsontja, de ott alatta nem száraz /én arra számítottam/ hanem nedves, mintha nyers lenne. Mit kell vele csinálnom? Fordítsam én ki, és hintőporozzam, vagy ott is majd alkoholozni kell?

pattogo, te hol veszed az energiát, mert megyek oda én is :D
nora, igen mikor még egyben vagytok, mindenki a kismama felől érdeklődik, hogy hogy van, aztán mikor már kibújt a babó, senkit nem érdekel a mami hogyléte, csak a babóé :D

kedvenc képeim :lol:
Kép Kép Kép

Kép
mona76

Jucu: Szerelmes vagy a fiadba? Nem csodálom... ha sokáig nézem Bálintot.. nos asszem az már félig meddig megcsalás lenne a férjemmel szemben... legalábbis érzelmileg.... :)
Gyönyörű ez a gyerek! És az a vigyor... hát, még mondja azt valaki, hogy az újszülöttek nem mosolyognak.... baromság!!!! Az enyémek a szülőszobán vigyorogtak... pedig alig 10 perce bújtak ki....

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

mona: nekem anno azt mondták, hogy a köldökcsonkot, amikor kezd lejönni akkor alatta is ki kell törölni alkoholos fültisztítópálcikával és utána meg be kell hintőporozni. és az energia. Hát volt reggel. Mostanra elfogyott... :P

mandala: Vivi is vigyorgott a kórházban. Olyan édes volt. De komolyan milyen szép dolog juthatott az eszébe? Mintha olyan sok tapasztalata lett volna. :D:D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

mona: nagyon bájos a kisfiad. :) Olyan kis husi. És olyan jó látni a boldok kismamis képeket. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Mona: emeld meg a köldökcsonkot először fel, majd le (vagy fordítva tök mindegy) és alatta egész a tövénél jó alaposan tisztítsd ki! először alkohollal, utána hintőporral (köldökcsonkos hintőpor... t...öm tudja mi a neve....)... Szóval emeld meg és alatta határozott mozdulattal töröld le róla a váladékot. Ne használj vattát, mert az beleragad... nekema steril gézlap jött be. Utálatos dolog, de muszáj megcsinálni. Amúgy nemsokára leesik, az hogy alatta még nyers nem baj, szépen leszárad az is... :) Nagyon szépek vagytok!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

boldog.. na :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Pattogo: lehet, hogy egy kellemes szerelmes éjszaka apával.... és a ringatás amit a pocód csinált utána, a boldogsághormonok amik felszabadultak benned... és ezek mind együtt.... :)
Pajzán szombat... :)

Sabine: három pasival egy ágyban... ??? Hmmmm... Nekem néha még ez az egy is sok.... :) De most nálunk apának van jó iőszaka... egyszerre két csajjal... na ez is valami... sőt néha hárommal, mert Encsi is odapréselődik... imád apja mellkasán szuszogni... :) Lesz is féltékenykedés asszem...

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

mandala: nem biztos, hogy bejön a kellemesen eltöltött éjszaka apával meg a ringó pocak.. Vivinél sem jött be. Pedig minden nap gyűrtük egymást apával. :oops: :roll: 14.-én kellett befeküdnöm a kh-ba és előtte való este is felmelegítettük az ágyat. Vivi 16.-án jött ki. Lehet hogy azért, mert nem volt már semmi ringatás.. Megunta.. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

na megyek ledőlök kicsit

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Pattogo: arra gondoltam, hogy ennek az emléke csalt mosolyt a kis Vivi arcára... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?