Új privát üzeneted érkezett!

csuppancs: Nálam a mávban sehová sem kellett mennem, a dokim a röntgenben rakta fel a katétert.
vicky79
Budapest III. kerület

Húúha, megint laptető.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok,
Jó régen voltam már, de mióta elkezdődött a suli, azóta minden szabad percemben a könyveimet bújom, ezért csak ritkán van időm fórumozni, de olvasni olvaslak benneteket folyamatosan. :lol: :lol:

Zuzminak szeretnék millió drukkot küldeni holnapra. Nagyon szuper jeleket produkálsz és szorítok, hogy holnap szép pozitívat tesztelj.+++++++++ :D :D :D
Csilla,
Nagyon örülök, hogy átjárható vagy és drukkolok nektek nagyon. Azt hallottam, hogy hsg hónapjában nagy esély van a babára. :D
Eszti,
Neked is drukkolok ehhez a hónaphoz. Olvastam, hogy használod az LH tesztet jósként. Ez sajna nem mindenkinél jön be. Én is csináltam Barbinál is és Izánál is.Barbinál szépen erősödött az LH teszt a ciklus végén, Izánál viszont nem. Szóval még ugyanannál a személynél sem mindig jön be. Sőt pl. tavasszal szedtem closty-t, igaz baba nem lett belőle, viszont ciszta valószínűleg igen, mert késett a menzeszem 2-3 napot a hőm fent volt és az LH teszt atom pozitív volt. Utána tudtam meg, hogy ciszta esetében is simán lehet pozitív az LH teszt. És persze a PCO-soknak is pozi a teszt az egész ciklusban, de te mondtad, hogy neked nincs PCO-d.
Sipike,
Gratulálok a magzatmozgáshoz. :lol: Tényleg nagyon jó érzés, már én is alig várom. Persze a végén amikor már majd kirúgja a ház oldalát már nem annyira kellemes a dolog. :lol:
Vicky,
Remélem a 15 éves évfordulós próbálkozás nálatok is meghozza a várva várt eredményt. :D

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Vicky,
Most látom a laptetődet. Szóval az az évfordulós összebújás lehet tényleg hatásos volt. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: köszi az infókat,ezek szerint tényleg eléggé össze-visssza lehet az LH-teszttel...
Nekem azóta halványabb a teszt,amilyen normálisan,és még van is ideje,hogy erősödjön a 16.napra,már ha úgy lesz,mint előző hónapban :)

Érdekes módon egyébként ettől az esettől eltekintve rendben mutatta a peteérést is,majd utána a halványodás is rendben volt!

Gratulálok a gyermekeidez! :) Nagyon szép családod lehet! :D

Nekem egy lánykám van eddig,remélem ebben a ciklusban sikerrel járunk,és lesz kistestvér!

Eszti

Kép
incifinci2

Vicky: Nálatok mizu? Lesz eredménye az évforduló-ünneplésnek? :D

Eszti

Kép
incifinci2

Sziasztok lányok!
Köszönöm a sok drukkot mindenkinek! Úgy néz ki bejött,mert reggel teszteltem egy pozitívat. Igaz elég vékony a csík és halványabb mint a másik,de ott van. Rakok egy képet róla,hogy lássátok.
Azért aggódom kicsit, ezért 2-3 nap múlva csinálok majd még egy tesztet. Dokihoz majd csak 2 hét múlva megyek,mert nem akarom elsietni.
Judy! Te hogy viseled a terhességet? Nincsenek rosszulléteid?
Tényleg régen voltál már,de örülök,hogy most írtál is magadról kicsit! :)
Csuppancs, Vicky, Incifinci! Megy a drukk nektek ezerrel! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Györgyi! Nagyon hiányollak!!!!!!
Puszi csajok Kép teszt

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria

Zuzmi,
:lol: :lol: :lol: :lol:
Lehet, hogy vékony a csík, de gyönyörűen látható. Halkan gratulálok, bár ez teljesen egyértelmű. Nagyon örülök nektek. :lol: :lol:
Köszönöm szépen, én nagyon jól viselem, semmit nem érzek. Lehet azért mert már ötödik gyerek és a szervezetem már hozzászokott a hormon változásokhoz, amik ilyenkor végbemennek. :lol: Remélem így is marad végig. :D
Eszti,
Ciklus hossztól függően érdemes elkezdeni az LH-zást, de általában a 10-12.napon. Mivel ugye az LH végig jelen van a cikluson keresztül, így egyik napon erősebb, majd halványabb a csík, ezért mindig az a reális amit a 10-12. naptól látsz. És akkor ez még nem is jelenti az FSH hormon növekedését, ami ugye megrepeszti a tüszőt. Azt külön teszttel lehet mérni, vagy ugye a hőmérőzéssel. Mert ha ugye a pozi LH teszt után felmegy a hő 2-3 tizedet, akkor megrepedt a tüsző, de még akkor sem lehet tudni milyen minőségű volt a peteérés. Erre meg a progiszint ellenőrzése a jó vérből. Minél magasabb annál jobb minőségű volt a peteérés. :lol:
Nagyon drukkolok nektek. :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Zuzmi: gratula!!!!!!!!!!! :D :D
Ez abszolút ott van!! :)

Judy: igen,köszi,a többi hormonnal -sajnos- tisztában vagyok,brutál magas FSH-t mértek nálam terhesség előtt (korai petefészek-kimerülésem van)... (az AMH-m enenk megfelelően nagyon-nagyon alacsony,még épphogy határértéken belül)
Pozitív LH-tesztem szerencsére csak 2 napig van :)

Eszti

Kép
incifinci2

A drukkot köszi,nagyon elkél! :)
Sajnos spontán terhességem sosem volt még,de remélem,hogy a pocakosság kicsit felturbózta a szervezetemet,ha már olyan sok évet vártunk rá,és esélyt ad a spontán sikerhez is :D

Eszti

Kép
incifinci2

Hát lányok! Köszönöm szépen a gratulációt! :D
Azért még nem hittem el teljesen,de nagyon boldog vagyok!
Judy! nagyon örülök,hogy jól viseled a terhességet! nekem eddig 2 terhességem volt,de mindkettő más volt. Az elsővel nagyon rosszul voltam a 12. hétig, a másodikkal semmi bajom nem volt. Kíváncsi vagyok most mi lesz!?
Na puszi! Mennem kell a lánykámért az oviba!
:)

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria

Incifinci!
Ne aggódj! Szerintem most sikerül a spontán baba! Csak pozitívan!!!! Sok olyat hallani,hogy a második baba spontán sikerül.
Drukkolok nagyon!!!

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria

Eszti,
Egyébként amikor Barbival teherbe estem, pont abban a hónapban néztek hormonokat és mindenem jó lett, de az FSH értékem kb 3x-osa volt az LH-nak, és mégis jött Barbi.
Szóval erre sem lehet mindig adni. Bár lehet, hogy csak azért volt, mert előtte hagytam abba a fogigátlót amit 5 évig szedtem és az ugye gátolja a peteérést, és még nem állt vissza rendesen a hormonháztartásom. :oops:
De a lényeg, hogy magas FSH-val is teherbe lehet esni.++++

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: remélem,mert nekem "meddő" nőként brutál magas volt,emiatt küldtek tovább :( :?
csak azért néztem amúgy hamarabb az ovu-t,nehogy nekem is menstruációkor legyen (családunkban volt rá példa!),vagy kétszer egy ciklus alatt,amiről nem tudok :)

Zuzmi: hidd csak el!! :D Köszi,én is hiszek a csodában!
Sajnos egyelőre nem sok áldozatra vagyok képes az ügy érdekében, össze-vissza eszem mindent,babával se voltam ilyen "kívánós" :D :lol:

Eszti

Kép
incifinci2

Zuzmi, dejóóó! :lol: Erősödni fog az a csík, holnapután csinálj még egyet, akkor már látható lesz a változás. Később volt úgyis PÉ-d ha jól emlékszem, nem? Párod mit szólt hozzá? :wink:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Csuppancs!
Igen, később volt pé-m,úgyhogy remélem erősödni fog a csík! :)
Egyébként tünetek megvannak hozzá,úgyhogy úgy érzem minden ok. :) Párom még nem fogta fel teljesen szerintem,de örül neki természetesen,hiszen már ő is akarta.Anélkül nem is álltunk volna neki,hogy nem akarjuk mindketten,mert abból semmi jó nem sült volna ki.Igazából ő egyik gyereknél se fogta fel addig míg meg nem születtek. Valahogy neki csak akkor vált ténnyé,amikor már megfoghatta őket. :) Ez most sem lesz másként,de tudom,hogy miután megszületik,ugyanúgy fogja imádni mint a másik kettőt! :)

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria

zuzmi: Gratula a szép teszthez.

Én is remélem, hogy meghozza a tesót ez a hónap. Nagyon bizakodó vagyok.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky! Köszönöm szépen! Nagyon drukkolok neked!
Mikorra nem várod?
puszi

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria

Zuzmi

Hurra :!: :!: Gratulalok :lol: :lol: :!: :!:

Judy

De jo minden mindben veletek :lol: :lol: :!: :!:

Mindenkinek drukkolok ezerrel ++++++++++++++ :!: :!:

En nekem ez a terhessegem egy borzaszto ceremonia :!: :!:
12 hetesen mikor megtudtam a magzatviz vetelt, szet stresszeltem magamat, aztan jott a segitseg otthonrol, az rank hozta a depressziot, mert kikeszult, hogy a kislanyunkal kellett foglalkozni, es minden nap sirt rit,, hogy haza akar menni, mert nem birja stb......
Egy lusta szar volt magyarul...
Ez az egesz, plussz a hormonok szarra vagtak!!
Vagyis 5-6 hete, minden nap beparazok.
Megszedulok, es parazok, vagy nyomas van a mellkasomon, vagy a haamon, es erso sziv zakatolast erzek, es ismet para.
Pszihologushoz jarok 2 hete, sokat nem segit, jarok egy hete szules elokeszitore levego vetel tanulasara paazas eseten, hat nemtudom..
Es 2 szer egy heten ugyelet, mert halalfelelmem van :!: :!:
Most a ferjem megmaszirozza babaolajjal a hatamat, ne fajjon, es paracetamolt veszek be, es akkor enyhul, de mostmar heti szinten kontrolalnak a korhazba.
12 hettol sirni sem tudtam valahogy beszorult, de szombaton a korhazba sirogorcsot kaptam, ami kicsit jo is volt...
Bocsi a hosszu sorokert, sajnos ez van, remelem , mielobb rendbe jovok, mert felek mi lessz kesobb ha megszulok stb....

Puszi mindenkinek!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Györgyi!
Köszönöm a gratulációt!
Sajnálom,hogy ez van veled! Ez nem pánikbetegség véletlenül? Nekem is voltak korábban hasonló rohamaim párszor, de aztán megtanultam kezelni. Ilyenkor valahogy le kell nyugtatnod saját magad. A légzéstechnika az sokat segít. Igazából agyban dől el az egész. Tudom nem könnyű!! Én azt vettem észre,hogy rajtam akkor jön ki ez a roham,ha túl sok problémán agyalok egyszerre! Vagyis,ha túl sok dolog jön össze és nem tudom még a megoldást. Állandóan ezen idegeskedek és akkor szokott nekem előjönni. Nálam úgy szokott lenni,hogy egyszer csak úgy érzem nem kapok levegőt szédülök, és úgy érzem el fogok ájulni. A szívem majd kiugrik a helyéről és ettől persze nagyon megijedek. Általában fél óra és elmúlik. Én le szoktam feküdni,ha olyan helyen jön rám persze és próbálok lassan mélyen lélegezni és akkor megnyugszom és elmúlik.Valahol van egy könyvem erről és a légzésről is szó van benne,hogy ilyenkor mi segít. Ha adsz egy e-mail címet privibe,akkor szívesen előkeresem neked!
Remélem nem veszed okoskodásnak,csak segíteni szeretnék!
Hátha veled is hasonló történik most.
A hormonok meg ilyenkor ugyebár még rá tesznek egy lapáttal. bennem is dolgoznak már most.
A segítőd ha jól emlékszem elég fiatal volt ugye!? Nem csoda,hogy ne bírta a kiképzést! Azért nem könnyű egy kisgyerekkel bánni és ezt sokan nem is gondolnák,hogy milyen nehéz feladat! :)
Szóval fel a fejjel! Erős vagy te! Ha az segít valamit,gyere és írd ki magadból! Szívesen meghallgatlak akár privibe is!
puszi ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria

Zuzmi

Irtam privit :lol: :lol: :!: :!:

Puszi!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Sziasztok!
A mai tesztem már erősebb! :)
Gondoltam megosztom veletek!
Kép teszt

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria

Zuzmi

Szuperrrrrrrrrrrr :lol: :lol: :!: :!:

Puszi!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Köszi Györgyi! :D
puszi

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria

zuzmi: Szuper teszt.

29-re nem várom. Nem bánnám, ha sikerülne. Holnap mennem kell a fogorvoshoz, leesett a koronám. Jobban mondva kiesett a csap a fogamból.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky

Drukkolok neked is++++++++++++++++++++++ :!: :!:

Puszi!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Zuzmi, láthatóan erősödött a csík. :D

Györgyi, drukk Neked, hogy szerencsésen túllegyél ezen a nehéz időszakon.

Vicky, ez nem hangzik túl jól. :cry:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Köszi lányok, kicsit be vagyok rosálva, de mennem kell, mert így nincs fogam. Jobban mondva azt ragasztottam vissza, ami van.
vicky79
Budapest III. kerület

Zuzmi,
Ez a teszt gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol: Most már tuti baba van és örülhetsz hangosan is. :lol: Mégegyszer gratulálok. :lol:
Vicky,
Jaj....fogorvos, nem egy kellemes program.:oops: :oops: Kitartás. :oops:
Györgyi,
Nagyon sajnálom amin most keresztülmész. Én is voltam hasonló helyzetben a 2 fiam születése után kb 2 évvel. Mondjuk az annyiból más volt, hogy nem voltam babás és simán gyógyszerrel oldotta a doki a szorongásaimat. Mindenképpen keress fel segítséget. Szorítok, hogy mielőbb túl legyél ezen az időszakon. :oops:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Csuppancs!
Köszi!
Vicky! Sajnálom a fogad! Én sem szeretem a fogorvost,de ha kell akkor kell.
Ez a hónap tuti sikerül nektek is! Drukkolok nagyon!
Judy!
Köszönöm szépen a gratulációt! Most már kezdem elhinni én is. De igazán majd a doki után fogom szerintem felfogni.
puszi

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria

Sziasztok!

Megvagyok én is,csak nincs sok írnivalóm,fejlemény egyelőre nincs :)
Ovu még pár napig nincs asszem,de figyelem azért :D

Eszti

Kép
incifinci2

Incifinci! Akkor hajrá!!!!! : :D

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria

Incifinci

Drukkolok neked+++++++++++++++++++++++++++++++ :!: :!:

Puszi!!

Kép
Kép
gyorgyi1
Gyöngyös

Túl vagyok a fogorvoson, visszaragasztotta a fogamat.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky! És ez mennyire lesz tartós?
Legalább már túl vagy rajta. :)

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria

Merre vagytok csajok???????

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria

zuzmi: Remélem, hogy tartós lesz, bár a kolléganőmnek leesett egy hét után. Nekem eddig jól bírja, pedig már almán is teszteltem.

Tegnap cirkuszban voltunk Barbussal, nagyon tetszett neki. Büszke vagyok rá, szépen viselkedett még akkor is, amikor olyan szám volt, ami annyira nem érdekelte.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky! Bízzunk benne,hogy akkor neked tartósabb lesz!
Barbus nagyon ügyes,hogy így végigülte az előadást.
Mi rosszabbul jártunk a lányommal. Megvettük a jegyet, és a sátor bejáratnál elkezdett hisztizni,hogy ő nem megy be,mert ott büdös van és sötét. :( Pedig ő már 4 éves volt. Igaz az én lányom egy külön szám! Hihetetlen hisztis és erőszakos. Nála valami vagy fekete vagy fehér. Szóval nincs könnyű dolgom vele.
Fiam már egész más.Sokkal nyugodtabb típus,de sajna mostanában kezd átvenni a nagyobbtól 1-2 butaságot. Ez van. Nem könnyű a gyereknevelés!
:wink: De azért nem fognak ki rajtam. :D

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria

Vicky!
Azt elfelejtettem megkérdezni,hogy mi Újság? Érzel valami beágyazódás félét? Gondolom már izgatott vagy,hogy sikerült-e! Én alig bírtam kivárni,hogy tesztelhessek. :)
Drukkolok! +++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria

zuzmi: Hát nem tudom, néha szúrkál a hasam, de kb ennyi. Egyébként furcsa, de most egyáltalán nem foglalkozom a gyerek témával, talán mert nem hiszek benne, hogy ilyen hamar sikerülhet.

Barbusnak nagyon tetszett legutóbb a tv-ben a cirkuszos műsor. Ezért is mertük elvinni. A Fővárosi Nagycirkuszban voltunk, itt csak meleg volt, büdös és sötét nem. És mivel nem volt telt ház, így nem volt gond, hogy mászkált, mikor unatkozott egy kicsit.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky!
Igazad is van! ne is görcsölj rajta! :)

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria

Mondjuk pzitív érzéseim vannak, van egy olyan kis görcsös írzés néha a hasamban, mint Barbusnál. Bár tegnap éjszaka sokat hányt, akkor eléggé begörcsölt a hasam. De reménykedem, amíg meg nem jön.
vicky79
Budapest III. kerület

Ez az! Csak pozitívan! :)
Szegény Barbus! Beteg lett? Jobbulást neki!

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria

Szerintem elrontotta a gyomrát. Napokig nem nagyon evett, erre tegnap betermelt a fasírtból (magához mérten, így is csak 3 kicsit evett meg). Az meg szerintem megülte a gyomrát. Ma nem volt már rosszul, de elég gyenge.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: jobbulást Barbusnak,remélem tényleg csak a gyomra!

Györgyi: köszi a drukkot,aranyos vagy!!! :D

Nálam épp hó közepe van,szóval igyekszünk! :D :D
A hőmérőzés így az elején megint nem sok értelmeset mutat,gondolom a felugrott hőtől lesz megint "szabályos" nálam,ahogy az előző ciklusban is. Ovu teszt működik viszont, inkább csak arra támaszkodom :)

Nem tudom,nekünk mikor fog sikerülni,de hiszem,hogy lehetséges :)

Eszti

Kép
incifinci2

incifinci: Én is bízok ebben a dologban.
vicky79
Budapest III. kerület

Incifinci!
Persze hogy lehetséges! Csak gyakoroljatok szorgalmasan a pároddal! :)
Drukkolok! ++++++++++++++++++++
Vicky! Remélem akkor tényleg csak gyomorrontás volt. Szegényke! Holnap már biztos jobban lesz!

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria

zuzmi: Remélem én is, bár ma 37,7 lett a hője fürdés előttre. Kapott lázcsillapítót, mert nem akartam, hogy feljebb menjen. Mértünk már neki 40,1-et is a hónaaljában. Na akkor megijedtem.
vicky79
Budapest III. kerület

Azt elhiszem,hogy megijedtél! Sajnos sok betegségből nekünk is kijutott már. Amióta Lili bekerült oviba,állandóan beteg. Ősszel elkezdi és egész tavaszig az megy,hogy 1 hét ovi 1 hét betegség. Persze a kicsi is elkapja tőle néha.Szerencsére nem mindig. Bár most lekopogom még eddig nem voltak betegek. De már érzem a vesztem.Jön a hideg egyre jobban úgyhogy várható a betegség is. Most egy kicsit dugul az orra estére,de ennyi. Amíg nincs hőemelkedése addig engedem oviba,egyébként mindig itthon fogom ha már hőemelkedés is van,mert másnapra általában jön nála a láz is. nem tudom már mit kéne csinálnom vele,hogy megerősödjön az immunrendszere kicsit.Pedig már tényleg mindenféle vitamint kipróbáltunk,köztük elég drága dolgokkal is próbálkoztunk,de nem segített semmi. C-vitamint is szedik egész télen. Most nagyon gondolkodom hogy veszünk egy inhalátor készüléket. Sok jót írnak róla. csak előbb megkérdezem a gyerekorvost is mi a véleménye,érdemes-e befektetni rá,mert nem valami olcsó. És ha meg nem ér semmit akkor kidobtuk az ablakon a pénzt. De valamit ki kell találnom,mert ez nagyon fárasztó és rossz a gyerekeknek is ha állandóan betegek.
Na kicsit hosszú lettem! Bocsi!
Barbusnak jobbulást!

Kép
Kép
Kép
zuzmi
Ausztria

Tavaly mi is sokat itthon voltunk, idén nem.olyan sokat. Most egy hónapot járt egyben. Barbus immunotrofinát kap, de ezt kapta tavaly is és akkor nem használt gondoltam most is veszek neki. De kap béres cseppet és c vitamint is. Remélem nem sűrűn lesz ilyen.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?