Új privát üzeneted érkezett!

Gabi

Zalakaros szuper hely,bár az is fontos hogy hová mentek...Hotel?Házikó?
(Én zalai vagyok,innen a helyismeretem).:)

Érezzétek jól magatokat.Szülészetre meg hajrá. :wink: Én is vizsgáztam anno belőle...szép emlékek.:)

Csajok én ehhez az ovuteszthez nem értek. :oops: :roll: Mindent kihagytam amit írtok:hőmérőzés...ovu teszt...mikroszkóp... :oops:

Vizsgázóknak sok kalappal...próbálkozóknak pedig szorítok,h csíkosodjatok.:)
Vendég

Betti!

itt is lehet teszteket rendelni: http://babatervezok.otthona.net/hcg.shtml

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Betti!

Elfelejtettem válaszolni a kérdésedre :oops: mi január óta próbálkozunk!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Lanyok!

Hogy teszteljek minden nap delben a munkahelyen?

Magi
Vendég

Magika!

Miért pont délben? délután vagy este nem tudsz?

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!

Este 18:30-kor erek haza a gyerekkel. Utana vacsora es furdes majd alvas.
Legkorabban 20:00-kor tudnek maskor tesztelni itthon. Vagy reggel mert amugy 7:00-kor indulok itthonrol.

Magi
Vendég

Magika!

Akkor szerintem tesztelj este 8-kor minden nap, aztán meglátod, hogy bejön-e így Neked! Végülis ha nálad reggel már jelzett + -at, akkor este is fog! :wink:

Na megyek, mert ma van a 3. házassági évfordulónk!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Viki!

Gratulalok a hazassagi evfordulohoz!
Akkor matol este tesztelek. :wink:

Hat en nem is tudom, hogy fog osszejonni az a gyerek.

A ferjem megint bele dolgozik az ejszakaba. Akkro jon haza mikor en mar alszom. Reggel meg alszik mikor elmegyek. :shock:

Hat igy csak a szentlelektol eshetek teherbe. :shock:

Magi
Vendég

Sziasztok
Megvagyunk mi is,csak ehhez a teszteléshez nem tudok hozzászólni! :oops:

Magi
Hát így tényleg nehéz lesz! :lol: Milyen gyerekzápor van körülötted!Pedig mindenki panaszkodik hogy milyen kevés kismama van,anyukám védőnő,neki eddig egész évre 6 kismamája van :shock: ,pedig nem egy pici faluban dolgozik. :? Nem semmi vizsgasorozatod van neked is! :shock:

Viki
Megünnepeltétek a házassági évfordulót? :D

Gabi
Gratula a vizsgádhoz,ügyi vagy! :D Továbbiakban is hajrá!

Boeske
Szerintem is biztos minden rendben,de azért majd írd meg hogy mi volt a dokinál!

Szép napot mindenkinek!

edoci

Sziasztok!
Én még teljesen új vagyok ilyen fronton. Azért csatlakoztam hozzátok, mert mi is 2008-ban szeretnénk babát. :)
Most egyenlőre ott tartunk, hogy pénteken és hétfőn teszteltem pozitívat :lol: , de a dokis vizsgálat még hátra van.
Ma akartam menni de ma persze valami miatt nem rendelt. Ez az én formám :D
Leírnám nektek a helyzetemet, mert kicsit bonyolult és azt szeretném kérdezni, hogy van-e hasonló tapasztalatotok.
Szóval december óta próbálkozunk, szeptemberben hagytam abba a gyógyszert.
Nem ugrott vissza egyből a peteérés és a menstruáció, amire clostyt kaptam. Ez sem sokat segített. Ezt szedtem márciusig.
Aztán áprilisban nem volt olyan rendes mensim ezért úgy gondoltam nem szedem be a clostyt, viszont ittam helyette 14 napig palástfű és cickafarfű teát. És a hónap végén nem jött meg, viszont pozitív lett a tesztem! :lol:
Úgyhogy most nagyon izgatott vagyok a dokis vizsgálat miatt, de ezzel még várnom kell holnapig...
zagi

Sziasztok!

Zagi!
A tesztekhez gratulálok. Ne izgulj, minden rendben lesz.
Closty ügyben nem tudok segíteni.

Többieknek köszönöm a bíztatást, most már én is úgy érzem, hogy (egyelőre) minden rendben, csak bújócskát játszik a kölök.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Szia zagi!

De jo gratulalok!

Lehet a Clostytol ikreid lesznek!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Magi
Vendég

Sziasztok!

köszi a gratulációt boeske!

Hát Magi nem tudom mit szólnék hozzá, azt hiszem egyenlőre elég lesz egy babó is :lol: :lol:
De azért izgalmas lehet két kis pocaklakóval is, azért azt sem bánnám!
:lol:
zagi

Zagi!

En elszore nagyon szerettem volna ikreket, egypetejueket.
Nem lett az.

A sogoromnak a felesege ikreket szult utanam 3 honappal.

Azt tudni kell, hogy a ferjem egypeteju ikerbol az egyik. :lol:

Magi
Vendég

Szia Zagi!
üdv. közöttünk és szorítok hogy holnap jó hírrel gyere!

Magi!
Mi is íg vagyunk ezzel elég ritkán látjuk egymást ha látjuk ott a gyerkőc!Én tartok tőle hogy a 2 babó nem első alkalmas lesz mint a tesója volt.

Kivel mi történt ma?
Sziasztok:Betti

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Köszi Betti1! Én is remélem, hogy jó híreket kapok! :D

Magi!
Én is eljátszottam a gondolattal, hogy mi lenne, ha ikreink lennének. Egyik barátnőmnek van két kisfia, akik ikrek. Rosszak, mint az ördög, de gyönyörűek :lol:
NÁlunk a closty miatt lehetne, meg talán azért, mert a férjem egyik nagyszülője iker.
De hát majd holnap kiderül. Legalábbis remélem :)
zagi

Betti!

Hat ettol en is tartok. Nekunk is elsore sikerult, de akkro meg tobb idonk volt egymasra es magunkra is.
En ma is dolgozom es pszt.... de kozben tanulok, mert holnap szigorlatozom deltol.

Zagi!
Ugy hallottam, hogy fiu agon nem oroklodik az ikerseg.
Csak lanyoknal. A closty miatt lehetne! :lol:

Magi
Vendég

Magi!
Semmi gond! Én határtalanul boldog lennék egy babóval is :lol:

Zagi
zagi

Kép

Sziasztok!
Hát itten vagyunk :D Gyönyörű élő embrió pulzáló szívecskével :D
Olyan boldog vagyuk!!!A dokim persze ágynyugalmat írta elő, hmmmm...igyekszem :roll:

Zagi: szia!!! Gratulálok! Ügyesek vagytok 8)

Betti: a férjem teljesen lerobbant, semmi nem segít...Most kapott valami gyogyszit, amitől mintha jobban van, de elég keserves. El is jött 5 napra betegszabira...

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik!
Hogy tudnék segíteni amit írtam gyakorlatokat kipróbálta már?
Injekciót ne engedjetek adni az az utolsó lehetőség legyen!
De írjatok és segítek vagy skypon kamerával este megpróbálnék segíteni ha akarjátok!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Olik!
gratula majdnem megkönnyeztem a babás fotodat reméllem nekem is lesz ilyen hamarosan!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!

Hú de sokat írtatok! :D

Ikrek: én is ikerpár egyik tagja vagyok,de se nekem,sem a tesómnak nem lettek ikrei.Bár ha belegondolok hogy ha Mátéból kettő lenne lehet elhagynám a gatyám.... :lol:

Zagi
Üdv közöttünk és gratulálok! :lol: Ilyen hatékony a cickafark és a palástfű tea? :D Lehet akkor én is majd kipróbálom!Írd majd meg mi volt a dokinál!

Olik
Szép kép! :lol: Irigyellek! :lol:
Mi a baja a férjednek?

edoci

Sziasztok!

Még nem lettem sokkal okosabb. A doki bácsi azt mondta, hogy igen látja a petezsákot Smile , csak valószínűleg a rendszertelen és hosszabb ciklusaim miatt a vártnál később estem teherbe így még nagyon picike.
3 mm petezsákot mért és jún. 18-ra rendelt vissza.
Szerintetek a 3 mm petezsák hány hetes terhességre utal?
zagi

Sziasztok

MEgjöttem dokitól,szuper volt.Minden rendben.Dobogott a kis szívecske.
Kép

Zagi
Üdv.
Mikor volt az utsó mensid?
Nálam a CRL 10mm,a petezsák pedig az a nagy feketeség.A kis karika szikhólyag.
Vendég

Szia lego!
Nagyon szép a képed, gratulálok :lol:

Nekem az utolsó mensi április 26. volt. De most már tudom, hogy a rendszertelen ciklusaim miatt (28 napnál több volt) nem a várt időpontban estem teherbe, hanem kb. 10 nappal később - a doki szerint.
Azt mondta a doki, hogy nagyon picike még. Talán jún.18-án majd lehet látni valamit.
Most talán olyan 4 hetes lehetek :)
zagi

zagi

Halvány emlékeim :oops: vannak még amikor ezeket tanúltuk,szerintem 4 hét körül! :wink:

Lego
Szupi a kép! :lol: Nagyon jól látszik minden! :D

edoci

Szia edoci!

Igen én is így sejtem. Most kicsit aggódok, hogy minden rendben legyen és a következő uh-n majd látszódjon a kis szive is és persze ő maga is! :)
zagi

Zagi
Szerintem ne aggódj,ilyen picinél még nem lehet kimutatni,tuti rendben lesz minden a következő uh-n!
:D

edoci

Edoci
Aranyos vagy, köszi a nyugtatást. A férjecském is azt mondja, hogy inkább örüljünk és pozitívan álljunk a dologhoz, így legalább a mi kis pocaklakónk is érzi, hogy várjuk :D
Azt hiszem megfogadom a tanácsokat és így teszek! :)

Köszi nektek is azért a biztatást! :lol:
zagi

Zagi
Akkor csak pozitívan! :D Igaza van a férjecskédnek! :D Örüljél csak,én meg irígykedem... :lol:

edoci

Edoci
Nincsen nagyon okod irigykedésre, látom a gyönyörű kisfiad képét a vonalzó mellett :D
Remélem hamarosan mi is örülhetünk egy kis babónak!

Amúgy Ti is próbálkoztok kistesóval? :wink:
zagi

Zagi
Előbb írtam egy hsz-t,erre elment az áram,(jön a vihar már megint,nem is tudom miért lepődök meg rajta... :? )kikapcsolt a gép... :twisted:
Próbálkozunk,de csak annyira hogy nem teszünk érte semmit hogy ne legyen.Szóval ha lehet úgy fogalmazni,csak próbálkozgatunk.Még egy - két hónapot adunk magunknak ha addig nem jön össze és utána elkezdek hőmérőzni és veszek ovulációs tesztet.
Annak idején Máté az elsőre összejött,de akkor tényleg komolyan nekiálltunk a dolgoknak! :lol:

edoci

Szia Lego!
Gyönyörű ez a kép nagyon örülök hogy minden rendben!
Zagi!
Ne aggódj minden rendben lesz!

Mindenkinek sikeres hónapot:Betti

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok!!!
Lego: Szépek vagytok 8)

Betti: Végezte a gyakorlatokat meg szedte a gyógyszert. Állandóan a padlón fekszik feltett lábakkal. Ma már jobban van, már voltunk sétálni is egy picit. :wink: Nagyon köszi a segítséget, nagyon ari vagy :D

Zagi: Én 4+3 voltam , akkor mértek 3mm petezsákot!

Edoci: Becsípődött a dereka :? Köszi a kérdésed :wink:

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!!
Köszönöm mindenkinek a biztatást!!! Aranyosak vagytok! :D

Olik!
Neked 4+3 naposan látták már az embriót? Nekem azt írták a papíromra, hogy embrió sejthető. Ez nem tudom jót jelent-e.
Hüvelyi uh volt, nem sokáig vizsgálgatott a doki.
Szerinted?
zagi

Zagi!
Ne csináld már!
Az, hogy ilyen korai terhességben már sejthető az embrió, az nagyon jó!

Ne aggódj!
Aggódni nekem van okom, mert nálam még 5+3 naposan sem látszott embrió.

Nyugodj meg, gyönyörű babád lesz!

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Szia Boeske!
Igazad van, nem szabad túl sokat stresszelni és aggódni! Igyekszem megfogadni! :D
Köszönöm a kedves szavakat! :)

Ahogy látom a vonalzóid, nektek már két kis gyerkőcötök van!
Gratulálok hozzá! :D
zagi

Boeske!
Bocsánat, ahogy látom már három kis gyerkőc. Csak az egyik még a pocidban :D
zagi

Zagi: Nem, akkor még nem volt. ez még nagyon korai.

Kép
Kép
Kép
olik22

olik
Igen nekem is ezt mondta a doki. Most nincs más dolgunk mint várni és vigyázni magunkra! :D
Ti vigyázzatok magatokra! :D
zagi

Zagi!

Egyelőre maradjunk annál, hogy 2 gyerkőc van. A 3. sajnos még bizonytalan. :(

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Nem tudom meg emlekszik-e valaki ram, az igazsag az, h nagyon eltuntem... :oops: Sokaig nem voltam itthon (es netkozelben), majd kicsit kiabrandult voltam, aztan lusta :oops:

Azota orommel latom, h lebabasodott a tarsasag egy resze, oszinten gratulalok es orulok mindannyiotoknak! :lol: Es szoritok, h minden jo legyen!

Ahogy olvasom az aggodalmaitokat, eszembe jut, h milyen boldog tudatlan voltam en az elso terhessegemmel, es felek, h ez mar nem ismetelheto meg. :? Nem sokat terveztunk, egyszeruen megbeszeltuk, h ha jon, akkor jo, aztan o jott a masodik lehetseges alkalommal. Ugy voltam, mint Zagi, kb 4 hetes volt a terhesseg, amikor a teszt kimutatta, es a doki azt mondta, h minden jel arra mutat, h van magzat, de meg nem lathato. Ezek utan en masnap elmentem Indiaba tobb mint egy honapra egy kis szorongassal (de csak a korulmenyek miatt, feltem vmi fertozestol, v attol pl, h meg egeszsegugyi biztositasom sincs ott), de igazabol eszembe sem jutott, h komolyan tortenhet vmi. Akkor meg nem babaneteztem, nem tudtam, h mennyi veszely van, mennyi veteles stb. Hazaerkezesem utan kaptam egy kemeny holyaggyulladast, akkor mentem el ujra nogyogyaszhoz es hallottam nagy amulatomra Pindurka szivenek dobogasat. Nem akartam elhinni, ujra es ujra rakerdeztem, h ez tenyleg az? Egy hetig korhazban voltam a gyulladas miatt, de valahogy akkor sem fogtam fel igazan, h veszelyben van Pindurka. Attol a perctol kezdve, h a teszt kimutatta a pozitiv eredmenyt, termeszetes kovetkezmeny volt a baba. Ezt kene megismetelni, de mar nehezebb. DE Boeske es Zagi, akkor is lazitsatok! Felejtsetek el par napra, hetre, h mi mindent tudtok es probaljatok egyszeruen orulni! En is ugy szeretnem, ha mar itt tarthatnek!

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

A mai allapot: a mult honapban annyira biztos voltam, h sikerult, raadasul kesett 4 napot! Egy negativ teszt utan is biztos voltam, h tevedes, en terhes vagyok. Aztan kiderult, h megsem :( Nem gondoltam, h ennyire meg fog viselni. de azota mar minden ok, az egyetlen gond, h a kedvesem abban a a par napban fog elutazni, amikor, talan, nem kene. De igazabol nem tudom a pontos idopontot, meg nem homeroztem, teszteltem stb. Valahogy ugy vagyok, mint edoci, ha nem jon ossze, nekiallunk ennek is. Majd szukseg lesz a segitsegetekre. Hatha megsem? :lol:

Milyen hatasa van a cickafark teanak? Kell meg tudni valamit a modszerrol, v egyszeruen csak minel tobbet kell fogyasztani?

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Kép

Olik
Jobbulást a férjednek!Hát,ez tényleg nem jó!Remélem hamar rendbejön!

Móni
Jó újra olvasni felőletek!

Zagi
remélem már megnyugodtál! :wink: Nemsoká itt van az a júni 18-a! :D

Nálunk semmi különös, nagy a meleg! :lol:

Kép

edoci

Móni!
Persze, hogy emlékszünk Rád! Sajnálom, hogy nem sikerült.

Igazad van, jobb volt, amikor még nem tudtam ennyit. Hétfőig kell kihúznom valahogy, remélem addig előbújik a kis embriócskám.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Móni
Sajnálom hogy nem jött össze!Na de majd legközelebb!Fel a fejjel!
Cickafarkról én csak annyit tudok, hogy: :oops: napi kétszer kell inni 6 hétig.Olyan hatóanyag van benne ami hasonlít a női nemi hormonra.Ezen kívül jó gyulladásokra,emésztést elősegítő,jó a gyomor-bélhurutra,fertőtlenítő hatása is van.

edoci

Sziasztok!

Most csak gyorsan irok, mert sietek.

Szoval vizsgak sikerultek szerintem, de jovo heten kiderul.

Ma reggelre halvanyan + lett az LH teszt es 36,5-re lement a hom, 36,7-rol. Most delutan is csinaltam es az is halvanyan + lett.
Kicsit korabban, lehet cickafark hatasa, de + lett este is csinalok egyet. nem tudom a stressz miatt ossze fog e jonni, mert ma is olyan ideg voltam a vizsgak miatt, hogy majd ki ugrott a szivem.

Szoritsatok nekem.

Magi
Vendég

Magi
Drukk! :wink: :D

edoci

Magi!
Szorítok!!!

PHPBB kód:
Kép
Kép
betti1

Sziasztok

Eltüntem egy kicsit.

Tegnap Norbinak volt az ovis ballagása, nagyon szépen és ügyesen mondta a versecskét, nagyon büszke voltam rá, majdnem sírtam.
Igazából most jöttem rá hogy az én fiam nagy lett, és iskolás lesz. annyira rohan az idő.:( Még most született.

Itt volt nálunk az unokatesóm is aki 26 hetes terhes, jó nagy pocija van már, jó volt látni.
És én pedig az utolsó havi gyógyszert kezdtem el. Tök jó:)

Ma délutántól estig mászkáltunk, néztünk padlólappot, csempét, fürdőkádat, konyha szekrényt. Már alig várom hogy elkezdjük a bővítés, bár gondolom amikor elkezdjük akkor majd a kosz miatt nem ezt fogom mondani.

Minden pocakos vigyázzon magára, aki pedig próbálkozik annak megy a drukk.

Ja nekem valószínű sikerült a szülészet vizsgám, legalábbis úgy érzem, de majd csak jövőhéten derül ki sajnos.

lego: zalakaroson a hotel freya-ba megyünk. Már várom, gyerekeknek biztos tetszeni fog.
Végre vége van az iskolának is, nem kell korán kelni a gyerekeknek.

Na puszi

Jó éjt

Gabi
lieglgabi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?