Halihó!
Kicsit eltűntem, de vagyok. Zűrös volt a hétvége, vendégek+nyűgösködés, persze szigorúan csak akkor, amikor már nem voltak vendégek, mindenki csodálkozott, mikor panaszkodtam egy kicsit, hogy hogy tudunk hisztizni - közben Nórika játszotta a Mintababát, míg hármasban nem maradtunk, akkor aztán torkaszakadtából rákezdett
. Lehet, mostantól mindig vendégeket kellene hívnunk, úgy tűnik, élvezi a népszerűséget
, mondjuk nem csodálom, már most komoly rajongótábora van
.
Látom, komolyan beindult a második hullám, nem győzök gratulálni, de megpróbálok
. Barbazsó, Charlott, Ercsikati, Anita, Zsu, Mazsolita mindannyiotoknak hatalmas gratula a babához, jó egészséget és sok-sok tejet kívánok Nektek, na meg jó ismerkedést az új családtaggal
, nagyon izgik ezek az első napok-hetek
.
Gmailt még nem tudtam nézni, így az ottani képekre és sztorikra még nem reagálok.
Hibernia, az etetések nálunk is rendesen el tudnak húzódni, mondjuk Nóri csak cicizik, 80-100 között eszik meg, de legalább egyszer bealszik közben (általában inkább 2-szer), így közel 1 óra csak az etetés. És ami az igazi gond, hogy utána ő nem nagyon akar aludni, és az esetek többségében mire elalszik, max. fél-egy órán belül itt lenne a következő etetés ideje, mert ugye az etetés kezdetétől kell nézni a 2 etetés között eltelt időt. Én meg kínlódok, hogy akkor most hagyjam aludni, vagy keltsem fel fél-egyóra alvás után, miután 1-1,5 órát küzdöttünk, hogy elaludjon végre
. Ilyenkor annyira alkalmatlannak tudom érezni magam - csak tippelgetek, hogy az a jobb neki, ha alszik végre, vagy ha eszik rendesen 3 óránként?? Holnap megyünk védőnőcihez, megkérdezem róla, bár eddig nem nagyon győzött meg a tanácsaival...
Csöpplány, örülök, hogy rendben van Balázs csípője, a taxis sztori viszont nagyon durva, meg a koccanás is, zűrös egy napotok volt...Küzdős kaki lemez nálunk 2. napja forog, az elmúlt 2 napban írd és mond egyetlen kakit produkált magától a drágám (már le sem merem írni, mert úgysem hiszitek el: ismét az Apukáját kakilta le fürcsi előtt, ezúttal egy pisit küldve előfutárként
, nem ecsetelném újból az előzőhöz hasonló reakciómat, aki olvasta a sztorit, annak replay, fotó most nem készült, Apa komplett ruhacsere után pedig csak annyit kérdezett a már a kádban relaxáló lányától: ebből ugye nem csinálunk rendszert???
). Szóval ez volt az utolsó önálló kaki, azóta csak gyötrődik, erőlködik, vörösödik a feje, de semmi, max. puki. Először én is hőmérőztem (siker), aztán hozattam Apával szélcsövet, na az nagyon működik, de aggódom, hogy magától miért nem megy, ráadásul csak anyatejet fogyasztva...Holnap védőnéninek újabb kérdés.
Folyt.köv. mert így is baromi hosszú lettem...