Új privát üzeneted érkezett!

mayday, nálunk akkor van csönd, ha 1: nem fázik, vagyis van alatta vmi textilpelus 2: nem túl éhes, inkább még ébredezik 3: a párom cseréli, én meg szorosan fogom a kezeit és dünnyögök neki 4: van egy ismeretlen faktor, ami nem tudom mi... :lol:
az előbb pl úgy üvöltött, hogy levegőt se vett. :shock: pedig csak pisi volt.

nekem csak a becuppantás fáj néha, de az egy mp. utána szopi alatt semmi. viszont nekem a fejő iszonyat, ahogy kihúzza a mellbimbóm, megőrülök. ráadásul egy cseppet sem szív ki. :( kézzel vagy géppel fejsz?

patikat + fejfájást sajnálom. :( nálam a szép lábam tért csak vissza :lol: tök jó, hogy újra viszonylag vékonyabb, nem az a vizes elefántláb. :) viszont újra szőrösödik. :lol: terhesség alatt tök sima volt, most meg...

hibernia

Küldtem gmailre sztárfotót. :D

Én géppel fejek,és nálam egy álom.Ezek szerint valamit nem jól csinálok. :? De mit?A kórházban ugyan mutogatták,de ahány csecsemős volt,annyi taktika,szóval döntsd el kedves első babás anyuka,hogy melyik a jó. :roll: Bár a lényeg,hogy eszik.

pelusozás:köszi a tippeket,az apai kézen kívül minden van nálunk is,de lehet apa ennyire fontos tényező lenne? :D

A lábam nekem is újra "kecses",bár mérlegre még nem mertem ráállni... :oops:

Kép

KépKép
mayday

Hibernia,már akartam írni,mennyire jó az az "apa inkognitóban kép"!!! :D :D :D :D

Kép

KépKép
mayday

hát lehet energikus a baba. a felicitas csomagban volt vmi tájékoztató, hogy minden baba máshogy szopik... lehet bálint a vadorzóbb típus. :)

én "bölcsőfogással" fogom, de sosem néz rám. :( állítólag pedig kéne a szemkontakt, de ő csak a mellem bámulja. :lol: oldalt fekve tuti nem tudnék szoptatni pl.

mérlegünk nekünk nincsen. pedig már kíváncsi vagyok... hasad visszahúzódott? én úgy nézek ki, mint januárban kb. :?

hibernia

mayday, nem is tudom, miért vette fel azt a kapucnit, sosem szokta. :lol: :lol:

hibernia

tök jók a képek!!!

hol bandzsi ez a gyerek? nem láttad még petit.. :lol: :lol:

az utcsó előtti nagyon komoly. :) és nálad így bealszik türcsiben? :shock: mázlista. :)

hibernia

Én meg pont fekve szoptatok,ülve egyszerűen nem érzem a gyereket. :? De nálunk van szemkontaktus.Hát nem tom...Fene gondolta volna ,hogy ilyen cifra ügy a szoptatás.Ez is csak a pasiknak buli... :lol: :lol:

Nálunk van mérleg,különben nem tudnám mennyit evett.Remélem nem kattanok bele a mérésbe,de engem megnyugtat,ha tudom,hogy rendesen evett.Néha csak úgy csinál mintha kajolna,én tiszta happy vagyok,aztán lemérem és látom,hogy evett 10-et. :?

Kép

KépKép
mayday

Aha,fürcsi után mindig így beájul,csak ne kéne öltözködni.Azt nem szeressük. :?

Kép

KépKép
mayday

úgy értem, saját mérleg nincs, babamérleg van. :)

a babát mérem én mindig, de magam még nem méricskéltem... :)

hibernia

Ja,hogy felnőtt mérleg?Kicsit zizzent vagyok. :oops: :D

A hasam alakul,kb olyan most,mint 8 hetesen.De csak most láttam,hogy egy-két csíkom volt a pocóm alján,mostanra már kifehéredtek.

Kép

KépKép
mayday

Na!Hero voltam,mérlegre álltam.Ruhástól 67kilo.76-ról 1 hét alatt.Többre számítottam.. :x :?

Kép

KépKép
mayday

Nyöszizik a Csöpp.

Kép

KépKép
mayday

Na hali!

Barbazso nagy gratula a kisfiadhoz!!!!! :lol: Sok tejcsit kívánok!!!!

Csajok,de jó hogy ti már itt tartotok,hogy mennyit fogytatok :lol: :roll:

Én biztos rá se merek majd állni 2 hónapig mérlegre.
A hasamra meg aztán rá se merek majd nézni :cry:
Most is csúnya hát akkor ha meglesz a baba?
Na mindegy ezen már kár rágódni,úgyse lesz jobb.

Mayday te mennyit híztál?

Hibernia és te?

Olyan jó olvasgatni titeket,mert beleszólni nem igazán megy,még nincs tapasztalat :lol:

Klacc,Mazsolita üdv újra köztünk! :lol:

Kép

KépKép
torpilla

Hibernia jó lett a vonalzód!!

Kép

KépKép
torpilla

Sziasztok!

Megvolt ma az első sétánk.Balázs nagyon élvezte,végigaludta :lol: :lol: Sebaj,mi apával büszkén tologattuk.Megvolt az első rokonlátogató is.Egy rész letudva.Következő támadás jún.6.-án lesz :lol: Aztán ha minden jól megy nem jön senki egy darabig :D
Balázs fél 9től fent volt fél 1-ig,azóta megint eszik-alszik.Mi általában 2,5-3 órát alszunk egyhuzamba,de a rekord az 4 óra volt.

Én egy hét alatt császár után 7-8 kilóval lettem könnyebb.Azóta nem is méretzkedtem.

Csuklás:nálunk is sokat van.És tényleg minket jobban idegesít mint őt! :lol: Én szoktam adni neki vizet,vagy cicire teszem attól elmúlik.Általában.A rekord az 25 perc volt :shock: Már nem bírtam hallgatni.

Mazsolita:üdv újra itt.Gratula a kisfiadhoz!Képet dobsz róla? :P

Mayday:nekem nem fáj a szoptatás.Bár én bimbóvédőt használok,mert lapos a mellbimbóm és nem tudja rendesen bekapni.Meg még annyira gyengén tud szívni hogy alig érzem.Lehet ezért sincs sok tejcsim.Viszont néha úgy ráharap hogy az bizony fáj :shock: :? :?

Fejés:az nekem is jobban fáj mint amikor Balázs szívja.Nem sok jön nekem se,most már nem is fejek,mert csak összekoszolom vele az üveget! :lol: :cry:

Szoptatás:én ülve szoptatok,nekem fekszik a gyerek az ölembe,egy ici-picit döntöm meg magam felé a testét.Csak a feje néz a mellem felé,de az se teljesen.Inkább én hajolok kicsit fölé.És mi sokat szemezünk szopi közben,de a tejcsikémet ez se hatja meg.

Képek:nagyon cukik a kis kópék!És Mayday,Bálint abszolút nem kancsal! :wink: Ne beszélj butaságot! :D Peti meg nagyon édes fejeket tud vágni,zabálnivaló! :D

Babát az elején én is mértem,mert akkor még volt némi tejem és utána pótoltam tápival.Most már csak a fürdetésnél mérem,hogy mégis hol tartunk súlyba.Már annyira nincs tejem hogy nem oszt-nem szoroz,nem mérvadó a mennyiség amennyit ki tud szívni.

Törpi:ne aggódj,most már tényleg ti is a végét húzzátok,és pár pillanat múlva már csatlakozni fogsz ezekhez a beszélgetésekhez.Addig meg legalább kapsz pár tanácsot,hidd el jól fognak jönni az első időkben! :D

Stria:én se láttam magamon egyet se míg pocakos voltam,de azért csak lettek.Főleg a hasam alján, a seb felett,vagy 6-7 db :S

Na megyek vacsit feldobni,aztán lassan ébred a gyerkőc,etetés,fürdetés.

Jajj még annyit hogy apával meghallgatuk az Édes kisfiam című számot,és jót bömbiztünk rajta,közben néztük a kicsi fiunkat.Hát csajok,hihetetlen ez az érzés.Még mindig nem tudtuk teljesen felfogni,hogy van egy kisfiúnk.És csak a miénk, a szerelmünk gyümölcse.ajjjhhhhh..... :D

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!
Én is itt! Még egyben, holnap kórház, remélem azért hazaengednek! Délután mértem egy 140/92-es értéket, de szerintem ez nem annyira gáz! Egész nap és tegnap is 137 körül voltam! De tudom, hogy holnap megint 170 lesz a kórházban, már előre parázok ilyenen! Szerintem megint nem fogok aludni, vagy ha igen, ezen fog járni az eszem! De eldöntöttem, ha a doki azt mondja, maradjak, persze maradok, és nem fogok hisztizni, mert nem akarom, hogy bármi baj legyen akár velem, akár Kendrával!

Mazsolita!
De jó, hogy újra itt vagy! :D Persze én is gratulálok a NagyFiúhoz! Mesélj, milyen szülés volt, meg persze képet, meg mindent! :D Nagyon kíváncsi a banda ám! :D

Most megyek, ha holnap hazajövök, akkor jelentkezem itt a fórumon, ha esetleg nem, akkor pedig üzenek, és szerintem a tesómmal fogjátok tartani a kapcsolatot! Vagyis majd megkérem, hogy informáljon benneteket! :D

Mindenkinek Puszi

Kép

KépKép
ercsikati

Kedves Lányok!

charlott férje vagyok. Örömmel értesítelek titeket hogy megszületett Krisztián Nimród 3:15-kor 3,35 kg, 51 cm-el.
Baba és Mama jó egeészségnek örvend.
Csütörtök magasságában érkeznek haza. :lol:

KépKép
charlott

Sziasztok!

Zsófi, óriási gratula Samuhoz! Sok boldogságot!! :D

Mazsolita, neked is gratula a picihez és sok egészséget meg persze minden jót amit csak lehet :D Jó, hogy megint itt vagy!

Az a gond, hogy hiába olvastam vissza kicsit elvesztettem a fonalat jó szarul vagyok az elmúlt másfél napban..fáj a fejem hulla gyengének érzem magam... ma voltunk margitszigeten sétálni, tök jó volt, de a melegben úgy leesett a vérnyomásom, hogy itthon már egész testemben remegtem a kimerültségtől..de azóta kialudtam magam...
Na de nem csak panaszkodom! Ma találkoztam a nyákdugómmal azthiszem..bár nem volt véres olyan zselés/taknyos valami volt sárgás/zöldes... nagyon remélem hogy az volt, különben nem tudom mi más jöhetne ki onnan... :lol:

Voltunk tegnap ctg-n is, minden oké, még holnap is megyünk biztonság kedvéért..kedden meg akár tetszik a csöppségnek akár nem elő kell jönni, de az is lehet ha hajszállal is de beelőzi az oxytocin infúziót :D

Ercsikati, kitartást! Drukkolok, hogy azért itthon lehess, de jó a hozzáállásod inkább kóház, mint hogy gond legyen!

Jó olvasni amúgy a babás anyukákat már várom, hogy csatlakozhassunk :D
Bár döbbenet még mindíg nyugiban vagyok és nem fogom fel hogy max 2 nap és a kezeben fogom a fiamat.. bár hányingerem van..olyan mint amilyen vizsgadrukkor jön rám, de azért azt hittem jobban ráparázok majd..

Csöplány, köszönöm, férjem jól van bár a keze nem túl szép, és mindíg beüti és felszakadnak rajta a hegesedő részek. de azért nem vészes.. a sztori brutálisabb mint az eredménye hála az égnek!!

Mayday: 9 kiló?? Na az a nem semmi!!! Én sem állok már mérlegre és attól tartok szülés után egy darabig nem is fogok..de már megemésztettem..ez is egy időszak. Viszont a pocóm nekem is reped..remélem úgy járok, mint mayday és rögtön kifehérednek.

Na.azthiszem jó sok lettem bocsika :oops:

Jó éjt, holnap még du benézek ha tudok, addig is kitartást! :wink:

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Charlott: óriási gratula nektek is! Nah a végén utolsó szlő maradok akeddemmel :D

Tényleg szívből gratulálok és sokegészséget, boldogságot!!!

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Eljutottam végre g-mailre is.

Csigaby: NAgyon-nagyon örülök, hogy itthon lehettek! Várjuk majd a beszámolót! Kicsi lányod tündéri!! :D

Hibernia, Mayday.csak olvadozok a fiúktól állati édesek :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Sziasztok!!!
Zsófi nővére vagyok.:)
Látom már kaptatok babahírt, de mivel megbeszéltem Zsófival , én is írok Nektek.:)
Zsófi egy hős, nagyon büszke vagyok Rá.:) Nem kevésbé a sógoromra, aki 2 pillanat alatt igazi apuka lett. Odavagyok tőlük. Samu meg egy cuki, úgyhogy most nagyon kell vigyáznom, mert erősen ki vagyok téve a kísértésnek, hogy kell egy harmadik...:)

Üdv Nektek, babákhoz sok boldogságot, kismamiknak kitartást és klassz szülést!!!
Vera

KépKép

KépKép
barbazso

Charlott!
Hatalmas Gratula Krisz-hez! Jó egészséget, sok boldogságot és sok-sok tejcsit kívánok! :D Charlott Apa köszönjük az infókat! Aranyos vagy, cserébe mondd el Charlott-nak, amiket üzenünk neki! :D

Zsu!
Nehogy azt hidd, hogy Te leszel az utolsó! Én is itt vagyok ám még! Nekem a hivatalos időig még van 4 nap! Aztán majd meglátjuk Kendra Nina, hogy vélekedik erről az időpontról!

Puszi Nektek! :D

Kép

KépKép
ercsikati

Sziasztok!

Gratulálok a Csöppségekhez! Már mi is úgy várjuk, bár ma Apuci belázasodott, és félünk nélküle kell mennünk...:(

Mayday! Mi a déli parton élünk. Ti?

Hibernia!Te is nagyon vizesedtél? És szülés után rögtön lement?

Úgy kb. ti mennyit híztatok, és abból mennyi ment le? Én is úgy örültem, hogy nem reped a bőröm, de kb. egy hete megkezdte:(

Csöpplány! Komoly a törtnetetek, de örülök, hogy végül minden rendben!:)

Kép
klaccc

Nagy gratula charlottnak!!! :) várjuk a történetet!

mazsolita, aha, iszonyú volt a lábam, csak egy pacskerban (anyukámé) tudtam menni... :? szülés után még 3 napig úgy nézett ki a lábfejem, mint egy felfújt gumikesztyű, aztán hopp - most tök olyan, mint rég. :)

ma kéne szülnöd? :roll:

én 15-16 kg-t híztam amúgy 54-55 kg-ról 70-re, most nem tudom mennyi vagyok, kb úgy nézek ki, mint terhesség előtt... a hasam kivételével persze. :? de bízom benne, hogy ez is lemegy.

hibernia

hali csajok!jaj képzeljétek most ugyanannyi kiló vagyok mint mikor teherbe estem pedig eszek rendesen a szoptatás tényleg fogyaszt:))
Alina egyedül a sapkát utálja felveni öltözködni fürdeni nagyon szeret na meg sétálni a babakocsiban.

mayday:megkaptad az üzit amit még a kórházból küldtem neked ?
hát e aszoptatás nem egyszerű dolog de legalább is időigényes de megéri remélem most legalább fél éves korig tudok majd szoptatni !
A hegem szépen gyógyul a doki profi munkát végzett azt hittem csúnya lesz a második császár után de nem nagyon fasza lett :))
Ja és aza doki csinálta akinél nem akartam szülni ő mentett meg végül minket a bajtól:(( nemsoká írom a szüléstörténetet és dobok fel pár új képet is puszi mindenkinek

Kép

Eri
kismami22
Nagyvázsony

Charlott Sok Szeretettel Gratulálunk itt is :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Jó reggelt!

Charlott, nagy gratula Krisz babához! Sok boldogságot! És köszi Apukának az infót.

Mazsolita, Klacc üdv újra itt!

Nekem az utóbbi napokban nincs nagyon erőm gép elé ülni, de azért próbálom követni az eseményeket valahogy.

Olyan jó olvasni, hogy Ti már babás sztorikat írogattok, na meg fogyás, stb... Jól jön minden tanács majd főleg az elején :D

Zsu, akkor holnaphoz neked megy a drukk ezerrel ám!!! Majd adj jelet magadról! Nem izgulsz nagyon? De tuti minden rendben lesz és már csak 1 nap és kezedben tarthatod a pici fiad, de jó!

Én nem hiszem, hogy szülnék a napokban, Gréta úgy tűnik kivárja a végét. Tegnap voltam ctg-n megint, semmi jele nincs szülésnek. Még a doki is meglepődött, mert hát ő mondta mindig, h szerinte min. 1 héttel előbb szülünk... Na de ez van. Csak már nehezen viselek mindent, tegnapi nagy meleg óta megint bedagadt a szám és a fejem is.... a lábamról, kezemről meg nem is beszélek...

Gmailes babaképek nagyon cukik! Ezek a fiúk nagyon helyesek ám! :lol:

Na pussz, próbálok még benézni.
Szép napot nektek!

KépKép

KépKép
nadina01

Hali!!!

Charlott,hatalmas gratula Kriszhez!!!!Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánunk Nektek!!!! :D :D :D :D
Charlott-Apa köszönjük az infot!!!

Vera,Neked is köszönjük a híreket!!! :D És hajrá a harmadik babóhoz!!! :wink:

Kismami,igen,megkaptam az üzit,nagyon aranyos volt a kép!!! :D
Jó Nektek,hogy Alina bírja a fürcsit.Bálint nem szereti. :(

Klacc,mi északi.Te tegnapra voltál kiírva,ugye?Van már valami előjel?

Csöpplány,én is használok bimbóvédőt,de úgyis fáj és sebes a bimbóm. :cry: Nem tom mit kéne csinálni.Holnap veszek vmi kencét rá,remélem használni fog. :roll:

pussz

Kép

KépKép
mayday

Sziasztok!

KATITESÓ vagyok....

sürgősségi császár...magas a vérnyomi,Kendra jól....
Kati nagyon izgul-de doki ott,szülésznő is....drukkokat kérünk :D

én rohanok hátha még beérek a kórházba....amint lesz infó közlöm :D

pussz mindenkinek
Tenci

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Sziasztok!

Na én még itt vagyok,de látom hétvégén beindult a második turnus is :lol: nagyon izgalmas :lol: !!!!!!!!!!!

Charlott hatalmas gratula Kriszhez!!!!!Sok tejcsit kívánok!!!!

köszi etenci a hírt Katiról.
Ercsikati neked is megy a drukk,hogy minden rendben legyen Kendrával is meg veled is.

Na Zsu és Nadina mostmár csak hárman vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kíváncsi leszek ki lesz a következő!!!!!!!

Vajon milyen sorrend alakul ki az utolsó három helyen? :lol: :oops: :roll:

Ez nagyon izgalmas!!

Én holnap megyek NST-re,dokihoz,majd kiderül hogy mi lesz.

Ma rengeteget mozog a drágám másfél órája egyfolytába izeg-mozog :lol: de ez a jó jel,legalább tudom hogy jól van :lol:
A vérnyomásom most jó,a lábam is türhető(nem olyan dagi most)

Most azt hiszem ennyi majd még jövök
Ja és ha addig lenne valami akkor majd üzenek :lol: :roll: ,én már nagyon várom

Kép

KépKép
torpilla

Sziasztok!

Tényleg nagyon jó olvasni babás sztorikat, jó tapasztalatszerzés.
Tegnaplejárt az idő, ma reggeli nst sem utal semmi jelre, és tegnap még teljesen zárt volt a belső méhszáj. :(Este még vizsgálat, és ha holnapig semmi, nincs mese, be kell feküdni, amitől totál rosszul vagyok.:(
Legalább az idő szép! Olyan babatologatós;)
Szép napot!

Kép
klaccc

Sziasztok!

Barbazso, Mazsoltia, Charlott szívből gratulálok Nektek és sok tejcsit kívánok!
Ercsikati, mennek a drukkok!
Klaccc, üdv itt!
Remélem nem hagytam ki senkit. Ha igen, akkor bocsi.
Velünk minden oké, Ádám rengeteget eszik, már 100 fölött, tegnapi napunk húzós volt, szinte egész nap evett. Na azért takarítottam tegnap is és ma is egyet. Nem egyszerű mindent összehozni.
Bimbóvédőre annyit, hogy szerintem az a baj, hogy nem jól kapja be, nem eléggé. Plusz nem kell drága kenőcs, kinyomni egy kis tejet, azt rákenni és hagyni megszáradni. Én legalábbis így csináltam. Nekem szerencsére nem fáj a szopi és egyáltalán nem kell kenni.
Csigaby, örülök, hogy Annát hazaengedték és végre együtt lehettek. Amint tudsz, azért gyere.
Én egyébként minden nap itt vagyok, csak írni nem tudok.
Legyetek jók!
Puszi
kriszta15

Sziasztok!

Ercsikati, megy a drukk! De gondolom jól vagytok, csak a magas vérnyomi miatt már nem vártak... és valószínü kendra már meg is született az üzi óta, szóval gratula is :D

Olyan furi, hogy az időpontok alapján a 2. voltam most meg az utcsik között..de holnap jön a nagy nap..és tudjátok mi a furi...egyáltalán nem izgulok..inkább néha aggódom, hogy minden oké-e, de pl mai ctg-nk is szép volt, és bár nem annyit, de azért mozog a drága.

Amúgy ma tök jót dumcsiztam anyuval, ő engem 11 nappal hordott túl, és 2x kapott oxytocin infúziót én mégsem jöttem ki, szóval remélem ez nálunk nem lesz. Amúgy én az egy napos lépcsőzés után bújtam ki :D

Mindenkinek kitartást!! Én azért bizakodom, hogy holnap az infúzió megteszi a hatását met ha nem szeriintem nem várnak és csaszival kiveszik...de mondjuk akárhogy lesz a lényeg, hogy itt legyen és a legeslegfőbb, hogy egészséges legyen a drága. NA majd az sms-t küldöm mi is lett és szép napot mindenkinek!

Nadi, törpi, klacc...kitartást!!!! :D :D

Kép
Kép
zsu84
Üröm

ismét sziasztok! :D

VÉGH KENDRA NINA MEGÉRKEZETT!!!!
2010.05.24-én 12:30-kor....2810gr és 53cm.....nagyon cukkancs kiscsaj,remekül van nagy szemekkel nézelődik erre a világra :lol: :lol:
Kati is jól a kezdeti nehézségekhez képest....ügyes volt nagyon-Laci még most sem tért magához :lol: :lol: :lol: Boldogságuk határtalan.... :D :D :D

képeket ha Laci küld,kicsinyítek és feldobom :D

Kati mindenkit puszil....

További jó babázást,és persze babavárást ....nagyon ügyes csajok vagytok :D :D

Kép
Kép
etenci
Ercsi

Zsu hát akkor a holnapi naphoz kitartást!Holnap láthatod a kisfiad! :lol: Előre is nagy gratula hozzá! :lol:

Ercsikai neked is nagy gratula várjuk a képet Kendráról!!!!!

Sok tejcit mind a kettőtöknek!!!

Nadina végül is csak mi ketten maradtunk,ugye még nem szültél meg?

Kép

KépKép
torpilla

Az újdonsült anyukák nagyon eltüntek,hol vagytok csajok???
Biztos sétáltatjátok a babákat ebben a fantasztikus időben :lol: ,de jó nektek :lol: már én is szeretném,de a fiacskám még elvan odabent :lol: :roll:

Kép

KépKép
torpilla

szia torpilla:)))
Mizújs? Még mindig nincsenek fájások??
Puszii

KépKép

KépKép
t.timi

Ercsikati,nagyon-nagy gratula Nektek!!!Sok-sok tejcsit,boldogságot és jó egészséget kívánunk!!!! :D :D :D :D

Tenci,köszi a híreket,Neked is gratu a nagynéniséghez! :D A fiaid nagyon szép srácok!! :wink:

Várjuk a képeket is!!! :D

Még jövök ám lányok,csak most riasztás van!!!

Kép

KépKép
mayday

Nagy gratula Ercsikatinak is Kendrához!!! Nem gondoltam, hogy ilyen hamar meg is lesz, de a lényeg, hogy mindketten jól vannak! Sok-sok boldogságot nekik és sok tejcit! Várjuk a képeket! És őt is ide vissza.

Törpi, még nem szültem meg :lol: bár már nagyon jó lenne. Nem viselem túl jól ezt a meleget... de hát elvileg nekünk még lenne 6 napunk ugye. Kíváncsi vagyok mi lesz neked a holnapi vizsgálaton. Én szerdán megyek legközelebb.

Zsu, holnap megy neked a drukk! Majd adj hírt magatokról! És ne aggódj, tuti hatásos lesz a beindítás, ha csak addig magától nem akar kibújni a kisfiad, de hát minden lehetséges :wink:

Anitával mi van? Vagy ő is megszült, csak én maradtam le róla?

KépKép

KépKép
nadina01

Etenci! Ercsikatinak Grtulálok Kendrához!!! Átviszem a hirt a Dévais topikba is, remélem Kati nem haraszik meg érte!!! :D

Mindenki másnak kellemes babázást ezen a fórumon, még várakozóknak kitartást, nem maradnak ám bennt örökké a babáink! :D

Kép
kislibus

Zsu! Kitartás a holnaphoz!
Én is elköszönök egy kicsit, mert holnap be kell vonulnunk, hacsak már nem éjszaka. Kicsit görcsölgettem és az esti NST is mutatott fájásokat!

Kép
klaccc

Halihó!

Nem vagyok fél napot és potyognak a babák! :D

Ercsi,Charlott nagy nagy gratula nektek!Gyors felépülést,sok tejcsit, és jó egészséget nektek!

Mi jó nagyot babakocsiztunk,holnap megyünk a Heim Pálba a csípőszűrésre,majd jövök a hírekkel!

Huu,most nem tudok reagálni,végre van időm elmenni fürödni :lol: aztán vacsi,és ébred is majd a csöpp.Ígérem holnap reagálok.A táblát meg elküldöm még g-mail-re.

KépKép
Kép
csöpplány

Klaccc ne haragudj amiért kihagytalak a sorból!!!!Ezer bocs érte,hiszen még te se szültél meg.
Hát neked is megy a drukk!!!!
Kitartás!!!

Nadi ne is mond én biztos meghalnék,ha még egy hónapot kéne várnom.Már most is folyik rólam a víz pedíg még nincs is 30 fok,mi lenne velem nyáron???!!!!Te jó ég.Még jó,hogy mindjárt vége :lol:

Jaj képzeljétek el,hogy a barátosnőm,aki bejött volna a szülésre babát vár :lol: ez nagyon jó hír,de így sajna egyedül leszek bent,mert őt nem engedik be,hát ami azt illeti így már nem igazán akarok simán szülni.Na de ezt is túl fogjuk élni,mint már oly sok mást.

Kép

KépKép
torpilla

Csöpplány várjuk majd a híreket!!!!Remélem nem lesz semmi gond Balázs csípőjével.
Milyen volt a babakocsizás??
Bárcsak már én is ott tartanék!!!!!!!!!!! :roll: :lol: :wink:

Na jól van azt hiszem én is megyek
sziasztok

Kép

KépKép
torpilla

Írtam Anitának,megvan ott is a baba.19.-én 3300 grammal és 53 cm-rel született meg.Majd ha lesz ideje jön és mesél! :D

Ezúton is hatalmas gratula nektek és jó egészséget,gyors felépülést és sok sok tejcsit nektek!

KépKép
Kép
csöpplány

Babakocsizás nagyon szuper volt.Megint végigaludta,viszont mindenki csodájára járt hogy milyen szép baba.Nekünk meg persze dagadt a mellünk! :P

Kismamis táblázat a mail-en.Viszont légyszi a hiányzó adatokat adjátok meg majd! :) Meg ha szeretnétek még valami plusz adatot azt is vessétek fel.Én pl a fejkörfogatra gondoltam még.Vélemény?Vagy maradjon így?

KépKép
Kép
csöpplány

Ismét sziasztok! :D

Katinak átadtam üziket...köszöni és mindenkit puszil :D :D
jól vannak épp cickón volt Kendra...ismerkedés ezerrel :lol: :lol: :lol:
Nagyon klassz ez a topic....kicsit irigy :wink: :lol: :wink: :lol: :wink:

MAYDAY-köszi :wink: :wink: :wink: majd megkuksizlak iwiwen :wink:

Jó babázást Nektek,és kitartást a pocilakós kismamiknak :D :D lassan vége a májusnak :wink: :lol: :wink:

és akkor dobok képet ha nem baj.... :D Kép

Kép
Kép
etenci
Ercsi

még ezt is akartam... Kép

mindenkinek pussz
Tenci

Kép
Kép
etenci
Ercsi

etenci:köszi az infót ercsiről!Mi is pusziljuk Őket,és sok-sok ölelés nekik!
Kendra nagyon szép kislány,nagyon formás kiscsaj!
Egyébként akkor sürgősségi császár lett?Tudsz mondani kicsit többet a dologról?Mi történt?Persze csak ha Ercsi nem bánja,hogy te számolsz be nekünk egy kicsit a részletekről.Olyan hirtelen történt ez a dolog,kiváncsi vagyok,mi történt.Igazi meglepetés volt!Pont írta hogy van még 4 napja,errefel tessék! :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

sziasztok,

charlott, ercsikati, anita - hát ez tényleg 2. hullám... :lol: gratulálok nektek!!! :)

többiek, elhiszem, hogy türelmetlenek vagytok, de kitartást! én bevallom a 3. nap este sírtam a zuhany alatt, hogy úristen, vége, tök hirtelen, egyszer csak nincs hasam, vége az állapotos időknek, lehet, soha többet nem leszek pocakos... :roll:

nálunk amúgy nyafi van ezerrel, nem volt jó napunk. lehet, én voltam ma idegesebb, de zavar a tejhiány meg hogy egy-egy etetés 1,5 órás. szopizik - kifárad - piheg. letesszük, 5 perc után üvöltés. 5 perc után újra bealszik, letesszük, 5 perc után újra sírás. és így tovább... így a kajcsi baromira elhúzódik és ez nem túl jó... :?

viszont a fürci jól megy, ma sem sírt. olyan drága, az apja fogja a kádban, ő kitámaszt, küzd ezerrel, vágja az arcokat, de nem sír. megzabálom. :lol: bátor férfiember. :roll:

ja és ma 3x öltöztettük át csontra. a matracát is összepislantotta. :?

és ma voltuk kinn először, végigaludta. :lol:

hibernia

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?