Sziasztok!
Megvolt ma az első sétánk.Balázs nagyon élvezte,végigaludta
Sebaj,mi apával büszkén tologattuk.Megvolt az első rokonlátogató is.Egy rész letudva.Következő támadás jún.6.-án lesz
Aztán ha minden jól megy nem jön senki egy darabig
Balázs fél 9től fent volt fél 1-ig,azóta megint eszik-alszik.Mi általában 2,5-3 órát alszunk egyhuzamba,de a rekord az 4 óra volt.
Én egy hét alatt császár után 7-8 kilóval lettem könnyebb.Azóta nem is méretzkedtem.
Csuklás:nálunk is sokat van.És tényleg minket jobban idegesít mint őt!
Én szoktam adni neki vizet,vagy cicire teszem attól elmúlik.Általában.A rekord az 25 perc volt
Már nem bírtam hallgatni.
Mazsolita:üdv újra itt.Gratula a kisfiadhoz!Képet dobsz róla?
Mayday:nekem nem fáj a szoptatás.Bár én bimbóvédőt használok,mert lapos a mellbimbóm és nem tudja rendesen bekapni.Meg még annyira gyengén tud szívni hogy alig érzem.Lehet ezért sincs sok tejcsim.Viszont néha úgy ráharap hogy az bizony fáj
Fejés:az nekem is jobban fáj mint amikor Balázs szívja.Nem sok jön nekem se,most már nem is fejek,mert csak összekoszolom vele az üveget!
Szoptatás:én ülve szoptatok,nekem fekszik a gyerek az ölembe,egy ici-picit döntöm meg magam felé a testét.Csak a feje néz a mellem felé,de az se teljesen.Inkább én hajolok kicsit fölé.És mi sokat szemezünk szopi közben,de a tejcsikémet ez se hatja meg.
Képek:nagyon cukik a kis kópék!És Mayday,Bálint abszolút nem kancsal!
Ne beszélj butaságot!
Peti meg nagyon édes fejeket tud vágni,zabálnivaló!
Babát az elején én is mértem,mert akkor még volt némi tejem és utána pótoltam tápival.Most már csak a fürdetésnél mérem,hogy mégis hol tartunk súlyba.Már annyira nincs tejem hogy nem oszt-nem szoroz,nem mérvadó a mennyiség amennyit ki tud szívni.
Törpi:ne aggódj,most már tényleg ti is a végét húzzátok,és pár pillanat múlva már csatlakozni fogsz ezekhez a beszélgetésekhez.Addig meg legalább kapsz pár tanácsot,hidd el jól fognak jönni az első időkben!
Stria:én se láttam magamon egyet se míg pocakos voltam,de azért csak lettek.Főleg a hasam alján, a seb felett,vagy 6-7 db :S
Na megyek vacsit feldobni,aztán lassan ébred a gyerkőc,etetés,fürdetés.
Jajj még annyit hogy apával meghallgatuk az Édes kisfiam című számot,és jót bömbiztünk rajta,közben néztük a kicsi fiunkat.Hát csajok,hihetetlen ez az érzés.Még mindig nem tudtuk teljesen felfogni,hogy van egy kisfiúnk.És csak a miénk, a szerelmünk gyümölcse.ajjjhhhhh.....