Jó reggelt mindenkinek!
Először is, Csigaby, gratula a hazajövetelhez, nagyszerű hír, innen már minden sínen lesz, stramm kislány Anna, ez látszik a képeken is. A ruci tényleg vicces, de aranyos
.
Lányok, tegnap sikerült überelni az überelhetetlennek hitt fosós sztorit!! Fürdéshez készülődtünk, szokásos koreográfia, ordítás vetkőztetés közben, Apa vállára dobta Nórit már egy szál popsiban, és irány a fürdőszoba, ahol egy picit várni kellett, amíg az utolsó simításokat végeztem a fürdővíz hőmérsékletén. Egyszercsak Apa megszólal - ezt nem hiszem el, belekakilt a kezembe! Odanézek, és tényleg, ahogy tartotta a fenekénél Nórit, küldött egy kis kakit a kezére. Én már itt közel jártam a röhögéshez, de még tudtam valamennyire kontrollálni magam, főleg Apa fejét látva. Ekkor még nem sejtettük, hogy ez csak az előfutára volt a küldeménynek - miközben próbáltam Apa kezét törölgetni, megérkezett a főcsomag, ráadásul jó híg, némi pukival turbósítva, ívesen küldve, a felét majdnem az arcomba kaptam, ahogy ténykedtem Apa kezével. Itt már annyira röhögtem, hogy le kellett ülnöm a kád szélére, Apa tehetetlenül nézett rám, hogy most tényleg ott fogok ücsörögni és röhögni??? 2 fuldoklás között közöltem hogy ezt le kell fényképeznem, kirohantam a fénygépért (rohanás alatt értsd: fuldokló-vinnyogó röhögéstől hétrét görnyedve vánszorgás), megörökítettem a pillanatot, ahogy a híg fos szépen csordogál Apa kezei között végig a hasán, közben többször le kellett ülnöm röhögni, mert nem tudtam mozdulatlanul tartani a fénygépet. Ezek után végigvinnyogtam a fürdetést és az etetést is
. Apukáknak üzenem, a fürdetést azért alapvetően JÓ dolog, és Apa ezek után is lelkesen fürdetett
.
Kíváncsi leszek, tudjuk-e még fokozni ezt a fosós vonalat - én még látok benne lehetőségeket, és szerintem Nóri is elég leleményes e téren
Hibernia - kezdtek belejönni a pelusozásba, ez remek, hajrá. Tejci miatt meg ne aggódj, ez is szép mennyiség már, ha lesz még több, az még jobb, de ne aggódj emiatt, mert a stressz sem tesz jót. Az tök jó, hogy Peti ilyen jól tűri, hogy zaklassák, nálunk Nóri ordított a gyerekorvos vizsgálatnál, és a védőnéniért sem rajong...
Zsu - tigrises takaró H&M-ből való, én is imádom, nagyon kis cuki
.
Mayday - azért próbálj meg pihenni is, én is hasonlóan maximalista vagyok, de az elmúlt 3 hétben tanultam kicsit az 'ej ráérünk arra még' hozzáállásból, mert egész egyszerűen nem bírtam szuflával. Azért persze most már én is teszek-veszek, de ehhez kellett 2,5 hét nyugi előtte. Orrszopi vicces lehetett, nálunk még csak az arcomat próbálta a szájába gyömöszölni, az orromat még nem találta meg
.
Éjszakánk különben gyanúsan jól telt, fél10-es etetés után ugyan éjfél volt, mire elaludt, de reggel 6-ig durmolt, nem is értettem, felkeltem fél4-kor, hogy most akkor fejjek vagy várjak, amíg megébred, utóbbi mellett döntöttem, fél6-kor újabb kelés arra, hogy robbannak a melleim, majd 6-kor végre megriadt a drága. Kíváncsi leszek így a nappalra...