Új privát üzeneted érkezett!

Kovmarti, nagyon édes Nóri! Ígérem, ha nagy lesz, nem b@szogatjuk a fostos sztorival. :D Most kicsit félek, hogy úgy járok, mint Te, mert hulla fáradt vagyok, és ha már este be kéne menni... Ráadásul a szülésznő is telefonált, hogy jó lenne, ha már reggel 7 körül beérnénk. (Ha addig húzzuk.) Szóval ha még tudnék is aludni éjjel, reggel 6-kor már indulni kéne otthonról...

Zsu, a férjed sztorija nagyon durva! Biztos nagyon megijedtem volna. Jók a képek! Irigyellek a csíkmentességért... :) Én sajna egyáltalán nem tudom megállapítani, hogy fent vagy lent van-e. Nővérem szerint fent van, mert ha az alsó ívet nézed, az még eléggé fölfelé kanyarodik. De hát ő sem nőgyógyász... :)

Amúgy kicsit úgy tűnt nekem, hogy a szülésznő nincs egészen tisztában a doki terveivel, mert épp most akarja valaki rávenni egy cserére, hogy holnap helyett ma éjjel ügyeljen. Hát szívás lesz, ha nem indul be magától. :roll:

KépKép

KépKép
barbazso

lányok, türelem. :lol: könnyen beszélek, mi? :)

Barbazsó szállnak a drukkok, 2 ujjnyi tágulás nagyon sok. :shock: nekem sosem volt akkora. vasárnap még te is babázhatsz, de jó!!!!

Zsu: szerintem lenn a poci... tök szép a sarok, de ezt már írtam is. :)

kovmarti: nagyon jók a képek. a kedvencem az elégedett + az ásítós. :) :)

nálunk ma volt a gyerekorvos, Peti kicsit sárga, ennem kell c vitamint. állítólag nem szabad viszont tejet innom. :shock: napi egy joghurt mehet, más nem. :? állítólag a laktóz zavarhatja az emésztését. 2 hónapig nó tejci. :(
tej ügyileg amúgy stagnálunk. kajánként 40 mili a 2 mellből. nem túl jó. :( kezdetekhez mérve persze oké, meg hogy kicsi van, de lehetne több.

Peti amúgy végig csöndben volt, míg vizsgálták, nem tudom, szereti a dokikat. :lol: a bcg oltást is mukk nélkül tűrte, a könnyen is kicsordult, micsoda hős. :roll: de most is csak úgy nézett, hogy ide-oda pakolgatják, méricskélik, forgatgatják...

Ja és megint volt egy csendes peluscsere! :) :) :) belejövünk remélem most már, bár ezek a rucik... lányok, próbáljatok meg szerezni nem bebújós body-t, mert kínszenvedés áthúzni a fején a boríték nyakat... :?

csöpplány, mayday hol vagyok? nálunk is nagyobb a nyűg ma, mint tegnap, nálatok is megy a műsor, ezért nem jöttök? :)

hibernia

Halihó!

Hol vagytok kismamik,anyukák?

Barbazso nagyon meg a drukk,hogy hétvégén babázhass!!!

Én kedden megyek dokihoz és akkor fog megvizsgálni,ha persze addig nem lesz valami :lol: Már kíváncsi vagyok,hogy mi a helyzet.
A vérnyomásom jó,de most megyek feküdni,nagyon álmos vagyok.

Kovmarti a képek nagyon jók Nórikáról egy igazi kis tünemény :lol:

Zsu szerintem a pocakod középpen van,de én se nagyon értek hozzá,de mindegy is már szerintem mert már csak max 4 nap nem?

Kép

KépKép
torpilla

Hibernia Peti nagyon jó fiú ezek szerint!!Hát nagyon sajnállak hogy nem lehet tejet inni.
A tejcsi miatt meg ne aggódj lassan egyre több lesz. :lol:

Kép

KépKép
torpilla

Sziasztok!

Mai éjszakánk tök jó volt.Balázs nagyon jó volt.Evett és utána simán elaludt.Bár fél 11-kor szerintem nagyon fájt a hasa,mert egyszerűen csak üvöltött,sehogy nem volt jó neki,se vállon se mellkason,se karomon,se fekve,se kinyújtóztatva,se úgy ha felhúztam a lábát.Hiába masszíroztam a kis hasát.Aztán kb fél óra,óra múlva mintha elvágták volna.Onnantól kezdve egy kis mintababa volt.Viszont nem tudom hogy normális-e hogy éjszaka 2,2 és fél óránként felébred enni,és minden esetben megeszi a 60-at.

Ma pelenkáztam át,és megint lepisilte magát.Én meg bosszúból lemértem meztelenül(utál meztelenül lenni). :lol: Kereken 2,5 kilósak vagyunk 10 nap alatt 460 grammot hízott! :roll: Úgy nő ez a gyerek mint a bolondgomba .

Hajrá Barba,Zsu...hamarosan baba lesz!
:wink:

Hibernia:grat a sírásmentes pelenkázáshoz!Tejcsin meg ne aggódj,majd szépen lassan beindul.Esetleg próbálj meg valami tejserkentőt szedni,inni,enni.A more milk-ről jókat hallottam.Vagy ha szereted a sört,igyál egy alkoholmenteset,az is segít.De amennyi van szerintem azt ad oda Petinek.Én is ezt csinálom Balázzsal.Tudom hogy nem elég neki,de inkább próbálkozom,az a kevés is valami! :D

Törpi:maradjon is úgy az a vérnyomi,míg babócád ki nem bújik.

Ma ki akartunk menni kicsit sétálgatni,csak egy 30 percre,erre elkezdett szakadni az eső,úgyhogy sehova nem mentünk.Aztán most megint neki akartunk vágni,de elkezdett esni a semmiből az eső.Sütött a nap,felettünk nem volt felhő,csak oldalt,és mégis esett.Na mondom ha ez nem égi jel hogy ma még ne sétálgassunk Balázzsal,akkor nem tudom mi! :lol: Úgyhogy séta elnapolva.

Megyek összerittyentem a vacsit,őzpöri tarhonyával.Ja és bocs hogy nem voltam ma,csak valahogy elment az idő,pedig nem is csináltam semmit :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!
Hú látom itt pörögnek az események. Barba, ez nagyon izgi! De látom Te nem is izgulsz, én már tiszta frászban lennék szerintem :D de persze jobb, ha nyugodt vagy. Akkor már talán órákon, de max. 1-2 napon belül megláthatod pici fiadat, annyira jó! Akkor végül is csak a keményedéseid vannak, de fájás nincs még, ugye? És a keményedést méred? Azok rendszeresen jönnek ilyenkor már? Ez azért tök megnyugtató, hogy a doki azt mondta, hogy szerinte gyors lefolyású lesz a dolog. Drukkolok, hogy tényleg így legyen!

Megnéztem a gmailünket. Nóri baba nagyon édi, olyan kis szép pofija van, meg az az ébredezős, ásítós is tök jó, azt néztem, hogy magától úgy elfordul már az ágyban keresztbe?

Zsu, nem tudom hol lehet a pocakod, talán közép úton :D De már mintha lejjebb lenne kicsit. Ezekkel a rokon/ismerős hívogatásokkal én ma szembesültem először. Elég frusztráló tényleg. Azt hiszem nem fogom felvenni innentől kezdve a telómat. Csak akkor meg tuti azt hiszik, hogy már szülök.

Ma délután volt egy kisebb fajta dühkitörésem :oops: Kimostam a fehér babacuccot, kiteregettem a teraszra, erre kinézek és a szomszéd rühes kutyája álldogál a szárító alatt, hozzádörgölözve a lepedőkhöz meg a hosszabban lelógó dolgokhoz. Elkapott az ideg, felmentem a szomszédhoz és jól leordítottam a fejét. Amúgy se jó a viszony mostanában, mert ők sajna semmire sincsenek tekintettel. Soha nem is voltak, de eddig mi nem szóltunk, mert keveset voltunk itthon, meg hát van 2 gyerekük, meg a jó viszony megőrzése, stb... De betelt a pohár. Amúgy szeretem a kutyákat, meg az állatokat, de az ő kutyájuk elég gondozatlan és mindig van valami betegsége, most pl. rühes tényleg. Csak nem mindig viszik dokihoz, mert ők kezelgetik össze vissza. Na szóval újra mostam a ruhákat, most meg szakad kinn az eső, így már nem tud kint a napon megszáradni :? Meg a vérnyomásom is tuti felment az égbe. Persze én is hibás vagyok,mert nem kéne ezen annyira kiakadni, de az előzménye az volt, hogy már reggel óta az ablakunk alatt visítozott a két lányuk...ez is iszonyat idegesít. De nincs mit tenni,mert társasház, osztatlan közös tulajdon a kert, úgyhogy ennyi. Bocs, ha hosszasra sikerült a panaszom, de dühöngök miattuk.

KépKép

KépKép
nadina01

Hibernia, Peti nagyon ügyi, hogy így tűri a dokik piszkálását! Meg a szurit is, tök jó! Tejet nekem is mondta már a védőnő, hogy szoptatás alatt max. 1 dl/nap. Bár nekem a cukros diéta alatt is ez van sajna, úgyhogy megszoktam már. Esetleg a laktózmentes tej? Bár az elég sz@r ízű... A csendes peluscserékhez gratula! Végén még ez lesz a kedvence :D

Csöpplány, gratula a növekedéshez, tényleg jó gyorsan szedi fel magára a grammokat! De az arcán is látszik, hogy már kerekebb. És ebbe a sapiba olyan édi!

KépKép

KépKép
nadina01

Sziasztok!

Ismét jelentkezem. Próbáltam folyamatosan mindent olvasni, de reagálni már nem volt időm, lehetőségem.

Mindenkinek hatalmas GRATULÁCIÓ, tényleg gyönyörűek a babák.

Amit szeretnék veletek megosztani, hogy a tegnapi napon, 50 nap kórházi tartózkodás után ANNA VÉGRE HAZAJÖTT!!! :D

Most még egy picit meg vagyunk illetődve, járt nálunk az orvos, a védőnő és hát persze a rokonok, úgyhogy fárasztó napon vagyunk túl. Remélem pár nap alatt összeszokunk, összecsiszolódunk, aztán ígérem végre leírom mind a szülés, mind az 50 nap történetét.

Rögtön rakok fel képeket a gmail-re. Kérlek titeket csak mértékkel nevessetek. Mikor felöltöztettük őt a kórházban, engem elkapott a nevetés, mert nagyon vicces ebben a csíkos cuccban.

KépKép
csigaby
Budapest XVI. kerület

Csigaby, végre jelentkeztél, már aggódtam, hogy mi lehet veletek.
Nagy gratula, hogy haza vittétek Annácskát!!! Meg is néztem a fotókat, nagyon édi ebben a ruciban, kicsit nagy még rá, de hamar bele fog nőni! Főleg, hogy már otthon van veletek! Gondolom most nagy az öröm! Majd, ha lesz időd gyere, és mesélj.
50 nap nem kevés idő, de most már minden más lesz otthon!
Nagyon örülök, hogy minden rendben és sok-sok boldogságot kívánok nektek!

KépKép

KépKép
nadina01

Szia Csigaby!

Már nagyon vártuk,hogy jelentkezzél!

Akkor ez a tegnapi nap nagyon jó volt a számotokra,hát már itt volt az idelye!!!!

Nagyon örülök neki hogy végre otthon lehet veletek Anna,biztos hamar összeszoktok.

Ha pedig lesz időd akkor gyere és mesélj nekünk jó kis sztorikat :lol:

A ruha még nagy rá egy kicsikét,de nem baj nagyon hamar bele fog
nőni!!!

A képek pedig nagyon jók,és már nagyon szépen megnőtt az első topic baba :lol: nagyon nagy gratula hozzá!!!

Kép

KépKép
torpilla

Nadina szerinted melyikünk fog szülni előbb?

Nagyon kíváncsi leszek rá,hogy bejön-e ez a 25-i dátum.

Én amúgy nem érzek semmit,majd jön ha akar,habár ma nagyon sokat keményedett a hasam,na meg persze a görcsök se kerültek el,de még mindig semmi.

Pedig én már úgy babáznék!!!! :lol: :roll:

Kép

KépKép
torpilla

Torpilla, hát én se nagyon érzem ám, hogy szülnöm kéne.... pedig egyre türelmetlenebbül várom! Azért relaxálom magamban a 25-ét, hátha bejön :lol: Néha keményedések nálam is vannak, de szerintem csak amiatt, mert már nagyokat rúg a bébi és akkor kicsit a hasam teteje bekeményedik. Nálam görcs nincs.
Én is babáznék már nagyon!!! De már valahogy csak kibírjuk ezt a 9 napot, azért annál én már tovább nem várnék :D Gáz, hogy mi leszünk valószínű az utolsók :? De tartsunk ki! :lol:

De az tök jó, hogy a vérnyomid rendben. Én dokihoz vasárnap megyek, de csak ctg-re. Nekem eddig még semmi méhtevékenységet nem mutatott a gép. Nálad? Téged kedden vizsgálnak is?

KépKép

KépKép
nadina01

Helloka!!!

Bocsi csajok,hogy nem nagyon vagyok a napokban,de Bálint teljesen lefoglal.Amikor meg van egy kis szabadidőm próbálom kicsit rendbe vágni a lakást,a többiről nem is beszélve... :? Tudom,hogy ilyenkor pihenni kéne,csak az a gáz velem,hogy kicseszett maximalista vagyok,mindent jól akarok csinálni,pedig ez most lehetetlen.Apa ma már dolgozik,én apum volt itt velem,persze segít meg minden,de az ilyen pici babákhoz nem nagyon ért sajnos.Anyós meg hihető,hogy jött... :roll: Mindegy,túléljük ezt is!!! :wink:

Zsó,szerintem a 7végén már Te is tuti Anyuci leszel!!! :D :D 2ujjnyi :shock: Csoda,hogy még engednek mozogni.

Csigaby,nagy gratula a hazajövetelhez,végre Ti is együtt vagytok rendesen!!! :wink:

Hibernia,kicsit irigy lenni a csöndes pelusozásért,nálunk ez elképzelhetetlen,hisztizni nagyon tud a Csöppöm.Ma már nagyfiús rucit kellett felvennünk,mert kipisil a pelusból és nem volt már tiszta rugija.Annyira kis vagány volt benne!!!Amúgy a mi fejünk 33-as.

Ercsikati szorytok,hogy rendben legyen a vérnyomid!!!!!! :wink:

Csöpplány nagyon édes Balázs ebben a kis satyiban!!!Mint egy kis manó!! :D

És persze minden baba gyönyörű és minden poci kerek,szóval kitartás Kismamik,tudom,hogy már unjátok ezt,de ez már tényleg a FINISH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ezt még gyorsan:Bálint ma az orromat cicizte!! :lol: :lol: :lol: Adtam neki puszit kajcsi előtt,ő meg bekapta az orrom és elkezdte szopni!Azt hittem megzabálom!!!!Ja,és volt itt a dokinéni,elértük a szülcsis súlyunkat!!! :D

pusszzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

Kép

KépKép
mayday

Hát most kedden mikor voltam,akkor mondta hogy jövőhét kedden,már a befekvésről fogunk beszélni.
Azt mondta hogy pénteken,ha addig nem lenne semmi gáz és a szülés sem indulna be,akkor mindenféleképpen be kell feküdnöm a korházba.

Szerintem megfog vizsgálni,mivel 33 hét óta nem nézett meg,és már akkor egy újnyi tágulásom volt.Kíváncsi vagyok most mennyi (lehet)lesz!!!!!
Azért jól kihúztam,ez a gyerkőc nagyon el van odabent :lol: most is agyba főbe rugdos :lol: :roll: ,nem igazáz akar kijönni. :lol:

Kép

KépKép
torpilla

csigaby, nagyon örülünk, hogy végre otthon vagytok!!! :) :) és nem is olyan nagy az a ruci. :wink:

csöpplány, a 2-2,5 óra normális. :) sajnálom a hasfájást. :( tök jó, hogy te főzöl is. :shock:

nadina, hát ez tényleg bosszantó lehetett!! :?

mayday, 33-as fejkörfogat? mekkora volt születéskor a súlya? nekem a zárómon ott van, hogy a csaszi egyik oka a relatív téraránytalanság... lehet hogy nagy a feje mégis? :shock: azért nem illeszkedett be? :roll:
az orrszopi nálunk is bejátszott már, szétröhögtem magam. :lol: :lol:

küldtem képeket gmailre!

hibernia

Büszkék lehetünk a fórumbabákra, gyönyörűek!!! :)
Na, meg a Mamákra is. :) Látom, mindenki kezd belejönni. Most majd jön az újabb babahullám újabb bénázásokkal... :D

Csigaby, már nagyon vártunk! Ennél jobb híreket nem is hozhattál volna! Örülök, hogy végre otthon lehet az egész család! Annácska nagyon cuki! Milyen pici abban az autósülésben! :)

Hát Lányok, bevallom, semmi rendszert nem érzek a dolgokban egyelőre. Kíváncsi vagyok, mi lesz reggelig... Lehet, mégis jövünk haza ctg után?! :roll: Mondjuk mensi szerű görcsöket érzek erősebben, mint eddig, de azért még ezt sem mondanám súlyosnak. Na, majd csak lesz valahogy! :D Remélem, ma éjjel fogok tudni aludni/pihenni! :)
Ha nem jönnék hétvégén, akkor mindenkinek drukkolok a folytatáshoz! :wink:

KépKép

KépKép
barbazso

barbazsó: hajrá! mindent bele! :)

nálunk megvolt az első fürci hármasban, először volt egy kis üvöltés, aztán belenyugodott a sorsába és apátiában tűrt... :lol: :lol: imádom.

megkóstoltam ma a tápszert. iszonyú. :? :? keserű.

hibernia

Ja és aki még most vesz törlőkendőt, nálunk a Pampers clean&play jött be (narisárga csomag). A Neogranomon vagy mi elég száraz, nem szed le semmit szinte, a Pampers jó illatú és nedvesebb kicsit.

hibernia

Szép napot Mindenkinek!

Nálunk a nap süt, a mosógépem már megy, szóval remélem meg is száradnak a ruhák! A fűtést újra kikapcsoltam, mert tárva nyitva minden, annyira klassz idő van! Remélem azért nem kell majd újra elindítani a fűtést! Bocsi, hogy eltűntem pár napra, de kicsit besűrítettem ezeket a napokat! Tegnap délelőtt manikűr-pedikűr, ma fodrász, próbáltam elintézni mindent, mert ugye hétfőn hátha bent fognak, és nem ezért intéztem így a dolgokat! :D

Hibernia!
Örülök, hogy a Papmpers bejött, mert nálunk minden az - vagyis a pelus és a popsitörlő is! Tesóm is mindkét gyerkőcnél ezeket használta, és gondoltam, ha nála bejött, nálam miért ne!? :D

Zsófesz!
Nagyon-nagyon izgi! Azért remélem dobsz majd sms-t, hogy mi van veled! :D Nagyon szorítok, hogy minden úgy legyen ahogyan szeretnéd! Azért örülök, hogy végül a taxit nem kellett bevetned az éjszaka! Vagyishát remélem! Vigyázz magadra, és jelentkezz mindenképpen! Mi Lacival már tegnap este emlegettünk, hogy lehet most tárcsázod a taxis számát! :D:D:D Persze mi könnyen poénkodunk mi?

Csigaby!
Annyira jó, hogy jöttél! Már nagyon kíváncsi voltam Annára! :D Nagyon-nagyon édes! Büszkék lehettek rá! :D A ruhácska nem is olyan nagy! :D Azért ha időd engedi néha gyere hozzánk és oszd meg velünk a mindennapjaitokat! :D

Törpilla!
Azt hiszem tudom mire gondolsz amikor azt mondod "agyba főbe rúgdos"! Kendra dettó ugyanez! Egész éjjel pörgött, most kicsit csendesebb odabent, de már érzem, hogy kezd "ébredezni"!

Mayday!
A vérnyomim - most mértem - gyógyszer nélkül volt 132/93, ami egészen "normális" értéknek számít! De a gáz az, hogy a kórházban meg 170/100 körüli, és nekem "csak" ez a gondom! A fehérjét napközben többször is nézem, azzal minden rendben! Úgyhogy abban bízom, hogy a hétfői laborom, és a doki vizsgálatai alapján haza is jöhetek majd, és a kisasszony megvárja a jövő hét végét! Bár most próbálom beleagonizálni ezt a dátumot, nem tudom mennyire hatja majd meg! :D

Kismami? Merre lehet? Tud valaki valamit róluk? Addig ok, hogy a képek édesek, de úgy eltűnt ez a csajszi, mint szürke szamár a ködben! :D:D:D Gyere Kismami és mesélj nekünk valamit! :D

Képzeljétek mostanában viszont esténként amikor oldalra fekszem érzek olyan furi dolgokat! Mozog Kendra, de úgy érzem, mintha a hálóingem és a bőrőm között kicsi giliszták mászkálnának! :):) Olyan, mintha bentről simogatna a kislányom! Olyan jó érzés! :D Ti éreztetek már hasonlót?

Most megyek, próbálok jönni még ma, de lehet holnap délelőtt, vagy délután jövök újra! Mindenki vigyázzon magára, és sétáljatok egyet ebben a szuper időben! :D

Kép

KépKép
ercsikati

Jó reggelt mindenkinek!

Először is, Csigaby, gratula a hazajövetelhez, nagyszerű hír, innen már minden sínen lesz, stramm kislány Anna, ez látszik a képeken is. A ruci tényleg vicces, de aranyos :).

Lányok, tegnap sikerült überelni az überelhetetlennek hitt fosós sztorit!! Fürdéshez készülődtünk, szokásos koreográfia, ordítás vetkőztetés közben, Apa vállára dobta Nórit már egy szál popsiban, és irány a fürdőszoba, ahol egy picit várni kellett, amíg az utolsó simításokat végeztem a fürdővíz hőmérsékletén. Egyszercsak Apa megszólal - ezt nem hiszem el, belekakilt a kezembe! Odanézek, és tényleg, ahogy tartotta a fenekénél Nórit, küldött egy kis kakit a kezére. Én már itt közel jártam a röhögéshez, de még tudtam valamennyire kontrollálni magam, főleg Apa fejét látva. Ekkor még nem sejtettük, hogy ez csak az előfutára volt a küldeménynek - miközben próbáltam Apa kezét törölgetni, megérkezett a főcsomag, ráadásul jó híg, némi pukival turbósítva, ívesen küldve, a felét majdnem az arcomba kaptam, ahogy ténykedtem Apa kezével. Itt már annyira röhögtem, hogy le kellett ülnöm a kád szélére, Apa tehetetlenül nézett rám, hogy most tényleg ott fogok ücsörögni és röhögni??? 2 fuldoklás között közöltem hogy ezt le kell fényképeznem, kirohantam a fénygépért (rohanás alatt értsd: fuldokló-vinnyogó röhögéstől hétrét görnyedve vánszorgás), megörökítettem a pillanatot, ahogy a híg fos szépen csordogál Apa kezei között végig a hasán, közben többször le kellett ülnöm röhögni, mert nem tudtam mozdulatlanul tartani a fénygépet. Ezek után végigvinnyogtam a fürdetést és az etetést is :D :D :D. Apukáknak üzenem, a fürdetést azért alapvetően JÓ dolog, és Apa ezek után is lelkesen fürdetett :wink:.
Kíváncsi leszek, tudjuk-e még fokozni ezt a fosós vonalat - én még látok benne lehetőségeket, és szerintem Nóri is elég leleményes e téren :lol:

Hibernia - kezdtek belejönni a pelusozásba, ez remek, hajrá. Tejci miatt meg ne aggódj, ez is szép mennyiség már, ha lesz még több, az még jobb, de ne aggódj emiatt, mert a stressz sem tesz jót. Az tök jó, hogy Peti ilyen jól tűri, hogy zaklassák, nálunk Nóri ordított a gyerekorvos vizsgálatnál, és a védőnéniért sem rajong...
Zsu - tigrises takaró H&M-ből való, én is imádom, nagyon kis cuki :).
Mayday - azért próbálj meg pihenni is, én is hasonlóan maximalista vagyok, de az elmúlt 3 hétben tanultam kicsit az 'ej ráérünk arra még' hozzáállásból, mert egész egyszerűen nem bírtam szuflával. Azért persze most már én is teszek-veszek, de ehhez kellett 2,5 hét nyugi előtte. Orrszopi vicces lehetett, nálunk még csak az arcomat próbálta a szájába gyömöszölni, az orromat még nem találta meg :).

Éjszakánk különben gyanúsan jól telt, fél10-es etetés után ugyan éjfél volt, mire elaludt, de reggel 6-ig durmolt, nem is értettem, felkeltem fél4-kor, hogy most akkor fejjek vagy várjak, amíg megébred, utóbbi mellett döntöttem, fél6-kor újabb kelés arra, hogy robbannak a melleim, majd 6-kor végre megriadt a drága. Kíváncsi leszek így a nappalra...
kovmarti

Jó reggelt!!!

Kovmarti,hát ez a sztori ismét tarolt!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Az pedig tök jó,hogy Apa is ilyen jól "kezeli"!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Haláli a Kiscsajotok,az tuti!!!

Ercsikati,ne röhögj ki,de hallottál már arról,hogy "fehérköpeny para"?
Ha valakinek csak dokik közelében megy fel a vérnyomija.Szerintem Nálad is ez lehet.Nem?

Hibernia átolvastam Bálint záróját(mintha dr.Houset néztem volna),hogy tényleg 33-as-e a feje és annyi.

Majd folytatom,megébredt a Pöcsösöm. :D

Kép

KépKép
mayday

Sziasztok Csajok!

Most érkeztünk haza a kórházból. A szokásos CTG és méhnyak, méhszáj vizsgálatot végezték, de semmi változás. 2100-es vagyok és enyhe méhösszehúzódásokat produkálok. Krisz szíve hevesen ver 180-ra is felugrott. Ennyire örül, hogy bent lehet? :roll: :lol:
Mindennap kell mennem ilyen vizsgálatra és csak csütörtökön fog több doki is megnézni, ha addig nem történik valami.
Türelem babát teremt - így szugerálom a május 27-28-át, mint szülési dátumot. :wink:

KépKép
charlott

Egy kis kajcsizás után próbálok reagálni a hsz-hez! :)

Zsu: hogy vagy? babóca nálad is nyugisan viseli a tavasz utolsó, meleg napjait? Próbálok rólad példát venni türelmességből!
Nem semmi ami férjeddel történt! Vigyázzon magára! :wink:

Barbazso: eléggé ígéretes tüneteid vannak! valamilyen formában jelezd, ha már kettőben vagytok! :lol:

Kovmarti: :lol: annyit kacagtam én is, ahogy elképzeltem a fürdetés kontra kakilás jelenetét. Ezek a babák hidegre nagyon be tudnak indulni. Majd próbálunk mi is vigyázni, bár van egy érzésem, hogy nagyon nem tudunk! :oops:

Törpilla: és te hogy vagy? akkor Téged is mellékvágányra tettek keddig, érlelni kell a babát a szülésre! :lol: (nekem ezt mondta a szülésznő). És továbbra is nyugi, semmi idegeskedés!

Csöpplány: :D gyorsan meg kell mutatni, hogy ki az úr a háznál! Ahogy olvasom, egyik baba sem szeret meztelenül lenni, persze megszokták a jó, meleg pocit. Örülök, hogy Balázs szépen gyarapodott.

Nadina: akkor szitén zenész! A május végi babák, kivárják a legvégét! :lol:

KépKép
charlott

Charlott szerintem már Nálad is beindulhatnak a dolgok!!!

Én meg félkezes vagyok,Bálint itt alszik rajtam.Remélem azért nem kényeztetem el nagyon. :roll:

Merre vagytok lányok?Megszültetek titokban? :lol: :lol: :lol:
Bocsi Zsu,nem húzni akarlak,de annyira tetszett amit erről írtál. :D :wink:

Kép

KépKép
mayday

Komolyan mondom felköltözöm Pestre.Nálatok tényleg meleg van?A Balcsinál röpködnek a mínuszok...majdnem. :?

Kép

KépKép
mayday

Sziasztok,

nálunk megint volt 2 peluscsere - tök kussban. :lol: ínyenc a gyerkőc, én felülről abajgatom, apu alul cserél... :) élvezi, hogy fogdossák szerintem. :)

viszont éjjel jött a kaki nálunk is, kézbe azért még nem kakkantott, de vagy 3x kezdte újra, míg cseréltük. miután baromi lassúak vagyunk, csak egy pelusba került a dolog, de kb 3-4x krémeztük újra, vagy 40 törlőkendő ment veszendőbe. ja és nálunk is én fetrengek a röhögéstől a helyzettől meg Peti elégedett fejétől, Apuci meg fintorog. :lol: :lol: :lol:

amúgy a "fújjunk rá a kukira" nálunk bejött... kicsit kegyetlen, de nem a pelusmatracot pisili össze...

Ja és új kunsztja: ha nagyot cuppant, összerezzen önmagától, haláli. 8) 8)

most reggel 8.20 óta fennvan, nézeget. lehet vége a nyuginak? :)

nálatok van csuklás? nálunk rendszeresen... :? nem tudom, mit lehet tenni ellene, cicin nem szokott, de az üvegnél szinte mindig. :(

hibernia

na közben csomó új hsz jött... :)

mayday, itt meleg van, nálatok hüvi? :? legszívesebben nyitott ablaknál ülnék, de a baba tuti fázna, úgyhogy tűrünk.

charlott 2100? az ígéretes!!

barbazsó holnap action? húúú ez tök izgalmas, lassan tényleg mindenki kibújik...

ercsikati, te mennyit mosol? :lol: hát el lesz ez a gyerkőc kényeztetve ruha ügyileg. :)

mondjuk amilyen ruciban mi hazavittük szegényt... :? tök ciki volt. 56-os ruciban a 46-os gyereket... minden lógott rajta. :( amúgy vicces, most találtunk neki egy rugit, 62-es és kb jó. :shock: amúgy meg 50-es bodykat hord. nem tudom, miért nem lehet ezt egységesíteni... így honnan tudjuk melyik ruha a jó???

hibernia

Mayday: cuki vicces az orrszopizós jelenet! :D Mindegy csak mamából legyen! Azért pihizzél mikor csak megteheted, mert fáradtan minden probléma érzése duplázódik.

Hibernia: táppszert kostólgatsz? :shock:
azt hittem a törlőkendők mind ugyan azt tudják, may illatbeli különbség lehet közöttük.

Ercsikati: képzeld, még is meg tudtuk venni a baby ruhaszetet! :lol: Úgy örülök ennek! ja. 60-as méretet ajánlottak, biztos Kriszen is fog lógni a ruci, de legalább sokáig jó lesz rá! :wink:

KépKép
charlott

Helló mindenkinek!

hát ezek a sztorik haláliak!A röhögést alíg bírtam abbahagyni Márti történetén :lol:

Most nem igazán tudok írni,mert a drágám játszani akar a gépen,
de látom mindenki jól van,és még nem jött több baba.

Nagyon remélem mielőbb megindul a második turnus is :lol:

Én jól vagyok,most engedtem le a hűtőt és mostam ki,de most szt hiszem megyek egyet alukálni,mert megint tisztára álomkóros vagyok.

Nálunk nagyon jó idő van,lehet délután elmegyünk majd sétálni.

Na majd még megpróbálok jönni,de ki tudja :wink: :lol: :roll: :?:

Kép

KépKép
torpilla

charlott mi most próbálgatunk, a neogranomon kendő nem szedte le az első ragadós kakit, ezért berágtunk rá. :lol: most a pampers okés, van még itthon huggies is, majd meglátjuk, mi válik be.

ja anyukák, nálatok is megy a kifolyik a pisi alvás közben akció? ha oldalt fekszik, szinte tuti összepisili magát a gyerkőc, jöhet a teljes ruhacsere. pedig nem laza a pelus, ránk is szóltak már, hogy vegyük szűkebbre, mert nyomhatja a hasát. de így is úgy is összevissza pisil. (a kuki lefelé van hajlítva, azt már tudjuk, hogy ha a köldök felé néz az nem jó)

hibernia

Halihó!

Mi újra túl egy nyugis éjszakán.Bár kétszer kel enni,de utána rögtön vissza is alszik.Szerintem most már tuti hogy ez a sz@r szeles idő tett be szegénykémnek.
Ma voltunk kint az erkélyen egy 20 percet levegőzni.Nagyon élvezte,bár erős volt neki a fény,de mihelyt hátat fordultunk elaludt.Holnap lesz az első séta járgánnyal.

Csigaby:éljen-éljen hazamenetel!Rég várt alkalom végre eljött.Sok boldogságot nektek otthon.Aztán majd gyere most már sűrűbben és mesélj az elmúlt 50 napról,na meg az első itthon töltött napokról is.
Várjuk a szaftos eseteket iS!

kOVMARTI:HÁT AKKOR A TE LÁNYOD TUD ALKOTNI.Várom kiváncsian a képeket!nem semmi lehetett a fürcsis eset! :lol:

Hibernia:egyre jobb lesz hidd el,belejöttök :D Mi is mindenből pampers-t használunk.Bár most ilyen kicsi pelusból libero-nk van.

Barba,Zsu merre vagytok? :D

KépKép
Kép
csöpplány

hibernia:mi hason alszunk,sosem pisilt még ki a pelusból.én nem is szoktam nézni merre áll a kukija,mert mikor pisilnie kell úgyis feláll neki :lol: (csak nehogy majd visszaolvassa miket írtam itt annó,kivesézem az intim témáját) :lol:

KépKép
Kép
csöpplány

Sziasztok!

Én is régebben itt fórumoztam, de sajnos elég sok volt a súrlódás, amiből jobbnak éreztem kimaradni. :( Örömmel tapasztalom, hogy most viszont egy felfrissült szimpatikus csapat jött itt össze :lol: , amihez szívesen csatlakoznék, ha engeditek!

Csöpplány!
Rád emlékszem, és gratulálok a kisfiadhoz!

Üdv:Klaccc

Kép
klaccc

Szia Klacc:én is emlékszem rád.Szerintem mindenki szívesen fogad itt!Mesélj mi történt veled azóta,mióta nem jelentkeztél?Babával mi van?2-be vagytok már? :)

KépKép
Kép
csöpplány

Klacc,üdv újra itt!!! :D :D :D Jól látod,ez egy nagyon király csapat!! :D :wink: :D

Pisi:Bálint is sokszor összepisili magát,úgy,hogy még a nyakán is folyik. :lol: Pedig a kukac nálunk is lefele "áll",de ez nem akadályozza meg a fiamat a trükközésben. :lol: Amúgy mi liberot használunk(2-4kg),nekem a pamperst nagyon lefikázta jó pár anyuka ismerősöm,ezért még próbára se vettünk.A lila tescosat dícsérik még nagyon,de mikor hamar-gyorsan venni kellett,pont készlethiány volt.

Sír a Csöpp meglesem,azt jövök.

Kép

KépKép
mayday

Köszönöm a kedves fogadtatást!;)
Rólunk röviden annyi, hogy holnapra vagyunk kiírva, de nagyon kihuzza, úgy tűnik. Már nagyon várjuk, és már nagyon nehéz így. Ha nem indul meg, akkor elvileg kedden be kell vonulnunk a kórházba, amitől nagyon félek. :? A dokim azt mondta, hogy valószínű túl fogom hordani, mert a belső méhszáj még teljesen zárva volt szerdán, és éretlennek is látta a méhszájat, bár 2110es volt az érték.
Ti szedtek/szedtettek valami méhszájtágítót? Én a málnalevélteát :twisted: iszom, ill. homeos bogyót szedek.

A lila tescos pelusról én is csupa jót hallottam, és a dm-esről is.
Őszintén nem olvastam vissza teljesen :oops: , de igyekszem felvenni a ritmust.
Csöpplány! Hány kg-mal született a kisfiad? és UH-on mennyire tippelték?
Szép estét!

Kép
klaccc

Klacc:1900 grammal született.A 36. hétre született.Az első ctg-n nagyon rossz volt Balázs szívhangja,beküldtek a kórházba,ahol meg is császároztak.Május 24.re voltam kiírva,Balázs 4.29.én született.Az utolsó uh 31. héten volt.Akkor 1450 gramm volt.Mint végül kiderült kicsi volt a méhlepényem és nem látta már el Balázst,elkezdett sorvadni szegénykém odabent.Még jó hogy időbe észrevették,és kiszedték a kis drágámat.2 hetet volt kórházba,múlt kedden hozhattam haza.
Most mértem fürcsinél,már 2620 gramm :shock: Hihetetlen milyen iramban gyarapszik.
Nálatok mekkorára saccolják a babát?

KépKép
Kép
csöpplány

sziasztok

nálunk ma nagy nyűglődés van: alig alszik Peti. hol nézeget, hol sírdogál. nem tudom, mi a probléma... :? lehet az idő. úgy sajnálom. :?

hibernia

hibernia:Balázs az esőre meg a szélre érzékeny.ilyenkor ő is nyűglődik.én is sajnálom és bármit teszek nem jó neki.valakinek valami ötlet?

KépKép
Kép
csöpplány

Halihóó, még egyben..de most hogy ez jó vagy sem már nem is tudom... :?

Kovmarti, tuti a sztori megint.. azthiszem viszed a nyertes történeteket egyenlőre :D

Halihó Klacc, még szép, hoyg jöhetsz, mindíg örülünk :D Amúgy én ma 40+5 napos vagyok és kedden indítanak ha a baba másjhogy nem akarja..és sanszos, hogy nem akarja...

Na mennem kell uram igényli a gépet :?

Bocsi majd legközelebb reagálok

Pusza

Kép
Kép
zsu84
Üröm

Sziasztok!
Elnézést a betolakodásért, de van nagyon sok eladó kinőtt kisruhám és egyéb cuccom (járóka, babahinta, játszószőnyeg) jó áron.
Járóka - 5000,-
Fisher Price 3in1 hinta - 15,000
szobahinta - 5,000
Játszószőnyeg - 3,000
Ha valakit érdekel, akkor itt találja őket
http://picasaweb.google.hu/HTunde1969/Babaszoba#

http://picasaweb.google.hu/HTunde1969/6874Ruhak#

http://picasaweb.google.hu/HTunde1969/K ... EsEgyebek#

köszi

Tünde

Kép
Kép
csibe21

Sziasztok!

Egy jó hírrel jöttem! :D

Tegnap este 22:00-kor kaptam egy sms-t Zsófesztől!

"Sziasztok! 18:00-kor megszületett Samu baba. 3750 gr, 54 cm. Nagyon kemény volt, mert rosszul fordult, és emiatt kicsit elakadt. A dokinak is rá kellett segítenie rendesen. Na, de a lényeg, hogy jól vagyunk. Megpróbálunk pihenni...Puszi!"

Még egyszer gratula Zsófesz családnak! Sok Boldogságot Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!

Bocsi csajok, hogy tegnap nem írtam meg, de annyira fáradt voltam! Remélem azért nem orroltok meg rám! :D

Puszi

Kép

KépKép
ercsikati

Háromszoros hurrá Barbazsónak!Isten hozta a kis Samut! :D Gyors felépülést,sok tejcsit és sok boldogságot kívánok nektek! :D

Tegnap este Balázs nagyon hisztis volt.5 órától fél 10-ig semmi nem volt jó neki.Nyomott egy kakit is,azon görcsölt.Bontottam ki a pelust,és nálunk is csak az előfutár volt a pelusba.Még jó hogy nem vettem ki alóla,így a többi is oda ment.De olyan nehezen ment szegénykémnek.Popsitörlővel elkezdtem simogatni a nyílását és akkor sokkal könnyebben ment neki.Nektek nincs ilyennel problémátok?Hogy nehezen megy a székelés?Egyébként normál állagú neki,tehát nem kemény hogy amiatt menne neki nehézkesen.Végül két pelust áldoztunk fel,mert az egyik megtelt,és cserélnem kellett mert a háta közepe is olyan lett volna akkor! :lol:
Viszont az éjszaka nagyon jól ment.Evett,letettem,aludt.Nem akarom elkiabálni(Kopp-kopp),de remélem tényleg csak a rossz idő miatt voltak neki az éjszakai hisztijei.Úgy néz ki megoldódott.Viszont elég gáz hogy minden rossz idő alkalmával hisztis :? Még jó hogy jön a nyár 8)

Többiekkel mizu? :)

Zsu,férjeddel minden rendben?Gyógyul a sebe?

Törpi,Ercsi:vérnyomitok?

Charlott:keményedésekkel hogy állsz?Társul már hozzá valami görcs?

KépKép
Kép
csöpplány

Jó reggelt!

Barbazsonak nagy gratula Samu babához! Minden jót kívánok nekik!

Hibernia, tök jó a vonalzód!

Zsu, most olvasom, hogy neked kedden megindítják a szülést? De hát nem lesz rá szükség, mert aznap szülünk! :D

Ercsikati, Te meg holnap mész be a kórházba, ugye? Reméljük csak papíron és nem tartanak bent!

Most több visszaolvasásra nem vagyok képes, de még jövök ma, csak összeszedem magamat valahogy.

KépKép

KépKép
nadina01

Barbazsó: Naaaaaaagy gratula a kis Samuhoz!!! Végül akkor normál szülés lett, ugye? :) és mekkora baba!!!

Nálunk nagy a nyafi még mindig, éjjel 2-2,5 óra volt az etetés. :? Nem tudom, mi van most... :?

Csöpplány: Nálunk is akkor kakil, ha kibontjuk. :) De általában elégedett arcot vág közben, szóval asszem megy neki. :lol:
Nálunk ez a csuklás iszonyat. MINDEN kaja után 10 perc. :?

Többiek? Mi újság?

hibernia

Zsó nagyon-nagy gratula a kis Samuhoz!!!Sok boldogságot és tejcit kívánunk!!! :D :D :D :D

Most már lassan arra leszek kíváncsi,hogy kié lesz az uccsó baba.Azért Samu jó nagy babó lett!!Majdnem 4kilo.Az én gyerekem csak jelenthet neki. :oops:

Csöpplány jó,hogy írod ezt a nyügi tegnapot,mert nálunk is ugyanez a lemez ment.Már engem is a bőgés kerülgetett,hogy mi lehet a baja. :cry: Aztán elmúlt.Én az időre tippelnék. :roll:
Este 11 körül evett 50-et,elaludt vele reggel 6-ig :shock: ,akkor kapott lefejt 120-at(amiből kicsit visszahányt,tehát még sok a Drágámnak)és azóta alszik. :D El se hiszem.Bár napközben igyekszem "kifárasztani",hogy éjjel nagyobbakat aludjon,és érezze a különbséget a 2 napszak között.Remélem jó ez a taktika. :roll:

Tegnap felugrottak bnőmék a párjával,csodájára jártak Bálintnak,hogy milyen kis gyönyörű. :oops: Olyan jó érzés!!!! :D :D :D Hoztak neki nyári rucikat,de 62-set,szóval előrelátóak. :wink:

Ercsikati drukk a holnaphoz!!! :wink: :wink: :wink: Zsu,Neked pedig kedd,ha addig nincs valami,ugyi?

Többiek?

Kép

KépKép
mayday

Hibernia hali!!Csuklás nálunk is sok van,kicsit ijesztőnek érzem,de azt olvastam,hogy a babák fel sem veszik. :D

Kép

KépKép
mayday

Sziasztok!

Nagyon rég voltam itt, de azért olvasgattam a hozzászólásokat. Először is szeretnék mindenkinek gratulálni a csemetéhez! Ez a legszebb dolog a világon!

Én is megadnám a velünk történtek paramétereit:

2010. május 17-én 11.05-kor megszületett Péter Máté. 3300 gr és 51 cm (bár a doktornéni itthon az "átvételkor" 54 cm-t mért :)

Sok boldogságot, örömöt mindenkinek és kitartást, mert még csak most jön a munka nagy része :)

Mazsi

Kép
Kép
mazsolita_

sziasztok

tök jó, hogy visszatér a kezdő csapat - immáron babákkal.

üdv klacc, mazsolita gratula!!! :)

mayday, hát akkor eső betett nálatok is. :? 11-6-g alvás? :shock: nem semmi! nálunk 11-éjfél körül kajcsi, alvás, 3-4-kor fel és aztán 9-10-kor. még így is szerencsések vagyunk szerintem, no de 7 óra egy húzásra! nagyon komoly!

a csuklással az a fő baj, hogy nem tud tőle aludni. :? :?

hibernia

Mazsi gratula a pici fiúhoz!!! :D :D :D

Hibernia,elhiheted,én is csak lestem,hogy ennyit sikerült aludnunk,csak annyi a hátulütője,hogy ma meg mindent akar,csak aludni nem.De majd éjjel.Remélem. :roll:
Amúgy van valami titka a csöndes pelusozásnak?Nekem se ártana tudni róla,Bálint végigüvölti,csak akkor nyugszik le,mikor már rajta a tiszta pelus.

Tényleg csajok,Nektek nem fáj a szoptatás?Nem a bimbó,hanem ahogy szíjja a gyermek.Hm?Nekem kegyetlenül fáj,főleg az elején. :cry: A mellszívó egy álom a fiamhoz képest. :?

Visszatért az életembe 2dolog ami elkerült a terhesség alatt.
1,fejfájás,ami nálam olyan jó erős szokott lenni,hogy Cataflamot szoktam rá bevenni,de az ugye most tabu,így marad a Panadol,ami sz@rt se ér szinte. :?
2,pattanás.Már van egy szép nagy az államon.Szóval királyság van. :roll: :?

Klacc,Balaton?Észak?Dél?

Kép

KépKép
mayday

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?