Hello lányok!
Én is megjöttem, csak Balcsin voltunk.
Blúmi: Az én papírjaimon a "sima" cukor érték (sima laboros éhgyomri) 3,3-5,5 között normális. Szerintem a Tiéd belefér. Vagy szoktál sokat szédülni? Rosszullétek, ájulás? Ha nincs, akkor szerintem nem gáz.
A doki meg "bekaphassa", aki így lecsesz egy kismamát. Nem tudom miért gondolják mindenhol azt, hogy aki először van valahol, ugyanúgy tudja mi a rendszer, mint az aki hetente odajár?! Egy a lényeg: Minden O.K a babukáddal, használtak a drukkok, és az, hogy le tudtál nyugodni!!
Minyu: Grat az ovihoz! Gondolom most megkönnyebbültél!
Márti: Örülök, hogy méhszájaddal minden O.K, maradjon is így , úgyhogy azért pihizz sokat! A névválasztásotok pedig felcsigázot!!!
Mikor árulod el????
Bagzerka: Örülök, hogy a fehérje nega lett!! Szerintem biztos csak belekerült valahogyan, ahogy Holka mondta, mert az a toxémiánál az utsó tünet! Amig a vizesedésed, meg a vérnyomid O.K, addig szeintem minden rendben!
Lolababa: Minden doki mást mond. Te a Tiédre halgass. Nekem mindig van egy kis vér is meg fehérje is a vizeletemben a labor szerint, de eddig mindig a határértéken belül volt. És ott is marad!
Minden esetre szerintem ezen ne stresszeljél!
Konan: Te vagy az én kiló-para társam!
De szerintem már ne foglalkozz vele. Csak egy példa: a sógornőm márciusban szült, 30!!! kilót hízott a terhesség alatt, de egyáltalán nem volt észrevehető! Most mondta csak el nekem, de el se akartam hinni, mert tök jól nézett ki! Ráadásul asszem a 7. hónapig biciklizett is, mégis felugrottak a kilók. Viszont szülés után 15!!! kiló azonnal lement, a maradék 15 meg nem tudom, hol van rajta, mert én nem látom!! Szóval egyáltalán nem vészes a Tiéd! Ja, a hétvégi Balcsis melegben kiültem délután 4-kor sütkérezni, tökre élveztem, csak másnap, amikor megláttam a vizes lábaimat, meg azt a +2 kilót a mérlegen, ami felkúszott a vízzel, akkor kicsit kiakadtam. VIszont ez már a 3. trimeszter, + nyár, úgyhogy ez ezzel jár! Kilók jönnek- mennek, de majd utána leadjuk.
Honey: Hát én is láttalak a szekrényben!! Vicces voltál
Örülök, hogy végre van net, remélem már gyakrabban fogsz jönni! Hogy telnek az otthoni napjaid?
A.m: Pocid tényleg sokat nőtt! De csini!!
Szeder: Megy a drukk a védőnénihez+ a pénteki dokihoz, de minden rendben lesz!!
Balcsi egyébként nagyon tiszta, legalább a lábad tedd majd bele!
Magunkról: Elsöször is köszi a dicsiket Bius nevében is! Örülök, hogy már
Mi továbbra is jól vagyunk, élvezem a klíma nyújtotta előnyöket, mert sajnos a sütkérezésről- akármilyen jól esett hétvégén- le kell mondanom! Ahogy Konannak írtam, délután 1 óra elég volt ahhoz, hogy bevizesedjek. Engem ez a vizesedés nem is zavarna, mert nem fáj semmim, az sem érdekelne, hogy dagadt a lábam, meg a kezem, csak hát azért el szeretném kerülni, hogy kórházba küldjenek emiatt... ahol dög meleg van... itthon meg fincsi légkondi
Voltam a melóhelyemen, tök jól esett a fogadtatás! Riadóláncban ment az értesítés, hogy ott vagyok, úgyhogy hamar ott volt a fél főosztály! Mindenki csak dícsért - végre
-, megmutattam Bianka 4D-s képeit, őt is dícsérték, és megállapítottuk közösen, hogy a kiscsajnak csókos szája lesz!!
Aztán körzeti dokimnál is voltam táppénzes papírért, vasamra azt mondta, hogy szerinte o.k. Aztán tőle hazafelé menet találkoztam a védőnénimmel, aki tök jó fej volt! Holnap mentem volna hozzá, de azt mondta, hogy ebbe a nagy melegbe nehogy elmenjek hozzá!AZt mondta, látja, hogy jól vagyok, úgyhogy ha nincs kedvem és nincs semmi problémám, akkor elég ha nyár végén- ősszel megyek! TÖK JÓÓÓÓ!!! Nem kell félnem a mázsálástól! AZért én elmegyek majd, ha valamelyik csütörtökön hűvös idő lesz... csak olyan jó érzés, hogy elvileg nem muszáj!!
Na most megyek, mert kezdek kajás lenni..