Új privát üzeneted érkezett!

Babusok, boldog születésnapot!

Kata
labkat

Babusok, boldog születésnapot!

t-pk

Babusok, sok-sok boldogságot kívánunk Neked!!!!

Kaptam infót jó kis mondókás, éneklős címről, ahol még az is le van írva, hogy mit kell mutogatni a gyerkőcnek, és ott van lejátszható verzióban az ének is. Az enyémek ezekez imádják Csicsergőben, bár itthon csak bambán néznek rám, ha egyedül csinálom nekik. Ha barátnőkkel, ő gyerekeikkel, akkor akárcsak Csicsergőben, teljesen felpörögnek tőle. Szóval a cím: kerekito.hu

A második antibio kúrát is befejeztem. És újra fáj a mandulám :( És bónuszként még egy jó felfázással is küszködök. Rég volt, el is feledtem már, micsoda iszonyat ez :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Kata!
Valami reklámanyagot láttam a gyógyszertárban olyan szerről, ami irtja is, és valameddig meg is előzi, de ha megzöldülök se ugrik be a neve. Kérdezz rá. Valami új cucc.

Törpi!
Nem kéne kivizsgáltatni magad??? Ez így nem igazán lesz jó.
vovanda

Törpi: lehet rádférne egy jó kis immunerősítés. Nagyon ajánlották az echinacea, másnéven kasvirág teát. Vagy vannak cseppek. Esetleg echinacea+grapefruit mag cseppek vegyesen. Béres csepp, vagy csak naponta egy facsart citrom, méz - ebből is inkább hársméz - ezerrel. Karamellizált cukor felöntve vízzel, és ezt inni, vagy van a jól bevált hagyma tea, aminek rémes az íze. Hársfavirág, kamilla, csipkebogyó, és még sorolhatnám. Ja és gondolom Tantum Verdét már említenem sem kell. Semmi nem használ???

Kata
labkat

Törpi: Nagyon elkapott téged valami! :( Citrom és méz csodákra képes, borzalmas lenyelni, de tényleg jó, én is csak ajánlani tudom!

Megvettük a sátrat alagúttal a csajoknak! Fél órája felállítottuk, azóta csak a sátormozgást látom, gyereket nem! :D Ja, meg folyton röhög valamelyik csücske a sátornak meg az alagútnak! :lol:
Így tulajdonképpen megkapták az összes szülinapi ajándékukat, egy -két apróság lesz, amit aznap kapnak majd. Hát, igen, ez van, amikor a szülők is gyerekek! :wink: A sátrat el fogjuk csomagolni majd, de most muszáj volt odaadni nekik!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Nagyon szépen köszönöm Mindenkinek :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Babusok nagyon sok boldog születésnapot kívánok!

Móni
KépKép
reunion

Sziasztok!

Babus,nagyon boldog szülinapot!!! :D :D :D

Maszkabált szeretnék én is :D sera77kukacfreemail.hu léciléciléci :D

Törpi,nem tudom.Elég macera ki-be pakolás,meg egyebek,talán 1 év múlva majd megoldjuk így,hogy átmegyünk,idén szerintem nem. :(
Tessék meggyógyulni!!!!!

Timi,alagút :lol: :lol: :lol: Hol és mennyiért lehet röhögő alagutat kapni? :lol:
Éljen a szabadnap :D

Labkat,tetü :twisted:

Nálunk nem tudom mi volt tegnap,szentendrén voltunk unokatesóméknál,egész nap tök jól elvoltak,igaz odafelé 11-kor aludtak 20 percet,és 5-kor indultunk vissza,akkor meg úgy 45 percet,de hazaértünk,és Bazsi egyfolytában sírt,de rettenetesen.6-7-ig ment,végül elöbbre hoztuk a fürdést,amitől teljesen elmúlt a sírás.És együtt fürödtek,kölcsönbe van a kameránk sajnos,hogy ezek mit röhögtek egymáson :lol:

Ja,és éjjel aludtunk :D Törpi,ovastam ti is :D Éljen,éljen!
Vendég

sziasztok!

Babusok! Boldog születésnapot!!!!! :D

Törpi, most ilyen felfázásos időszak van... Csak nem értem, az antibigyó ellenére hogy jött ki rajtad... :( Lehet tényleg immunerősítés kéne...

Móni, Maszkabált én is szeretnék.. Priviben küldök emailcímet, jó?? ;)

Nyulaszkám, végül felraktátok az üvegvédő fóliát? Belinkelnéd még 1X? Már végképp nem találom azt a hsz-odat...
Alváshoz gratula (Törpinek is). :)

Timi, raknál fotót a nevető mászósátorról? :wink: :lol: De tényleg. Érdekelne, hogy milyen, meg hogy hol vettétek, meg mennyiért. Én is kinéztem egyet, tesóm vette volna szülinapra, de nem rendelhető... :twisted:

Tkata, írok majd.

Na megyek főzni.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Hello

Kinek kell még maszkabál? pü-be raktam párat de nem tudom kinek kell még

Móni
KépKép
reunion

[quote="babusok"]N írta:babusokagyon szépen köszönöm Mindenkinek :wink:

még 1x köszi Mindenki :wink:
képzeljétek Csajok segítettek elfújni a gyertyákat :lol: :lol:

babusok
Budapest

A sátor cirkuszi jellegű-csak nem akkora, bár én simán ülve beférek és talán még apa is, az alagút 180 cm hosszú és kúszva azon is átférek. (anyának és apának ugye ki kell próbálni mindent. :lol: ) Majd fotózok, de a röhögést mindenkinek saját gyerekkel kell megtoldani, mert anélkül egy tök szimpla sátor. :wink:

Ma úsztunk, aztán anyuméknál voltunk és átröppentem a csajokkal a mamimhoz is. Elmondtam neki, hogy el kell adnunk a házat és oda szeretnénk menni hozzá. Még nem mondott semmit, de szerintem örülni fog. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi ilyen?

Kép

Móni
KépKép
reunion

vagy ilyen

Kép

Móni
KépKép
reunion

Reunion: az alsó! :wink: Még egy sátor már nem férne el, így is elfoglalja az egész nappalit. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Móni, az elsőt hol találtad? Én olyat akartam, de ahol néztem, ott nincs most. Mondjuk a második se rossz, de én azért gondoltam az elsőt, mert az 3 részre szétszedhető (nálunk kevés a hely, de anyukáméknál felállítható az egész)... vagy a második is szétszedhető vajon???? :roll:
Én is szeretném a Maszkabált, hogy tetted fel pü-be? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Ja most jött a pü, köszike! :wink:

Timi, na és külön is felállítható (tehát külön az alagút, külön s sátor)? Hol vettétek, és mennyiért (már csak ez a két kérdés maradt)... :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: külön felállítható, a soroksári Auchan üzletsorán vettük egy játékboltban és 5990-ért. Tesco üzletsoron lévő játékboltban is ugyanennyi, csak mi még futottunk pár kört, Guliverben nem volt, Régióban szintén nem volt semmilyen sem.

Kép Kép Kép Infantilis anyuka
Azt nem tudtam fotózni, ahogy apa beszorult az alagútba, mert fetrengtem a röhögéstől. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi :lol: :lol: :lol: :lol: Úgy látom, akkor ez egyben egy családépítő sátor is :wink: (Mi alagutunk kisebb, pedig ugyanennyibe került :evil: Amúgy mi katicabogarak vagyunk, és mindhárman bekucorodtunk abba az apró sátorba :D Na jó, mozdulni már nem tudtam, de pikk-pakk olyan meleg lett...)

Nyuszi, éljenek az átaludt éjszakák! Bár ma Emma épp randalírozott köztünk egy ideig, de én aludtam, mint a bunda. Mikor már lerúgta apa fejét, akkor vittem vissza. Szó nélkül aludt reggel 8-ig.
Bazsit sajnálom, nem tudom, mi lehet az ok, de néha nekünk is megváltást hoz egy kis pancsizás. Mi már 10 hónapos koruk óta összerakjuk őket, imádnak locs-pocsolni. Náha apa sem ússza meg szárazon :lol: Persze a napi hajmosás is program, mert vicces leborogatni a fejüket vízzel :lol: :shock:

El kell mesélnem; miközben állva írok a bárpultnál, Emma ide-ide rohan anya-anya kiáltások közepette. Lehajolok hozzá, átölel, ad egy puszit és rohan tovább. Ez kb. 2 percenként, így elég szaggatottan halad az írás. De megzabálom! Persze Mírának is utánozni kell, csak a puszi helyett ő copf-tekergetéssel mutatja ki a szeretetét.

törpilla812

Timi, köszi, Tescoban megnézem (itt nincs Auchan, de lehet megkérem anyukámat, ha én nem kapok). Jók a képek, legközelebb apabeszorulósat is kérünk! ;) :lol:

MÓNI, Maszkabált letöltöttem, de nem játssza le (Divx Player, kiírja, hogy 48.05 a játékidő, de szó szerint se kép, se hang). Mi baj lehet?? :? :roll:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

És nagyon köszönöm a jókívánságokat!!! Bevettem egy lórugás gyógyszert, amit kb. 5 éve kaptam felfázásra, és láss csodát, ez az egy pirula teljesen rendbetett. Fájdalom már nincs, csak épp egy kicsivel gyakoribb wc-re járás. Torokfájásra megittam 2 hét alatt másfél liter mézet teában, hasztalan. Talán ezt a citromos-mézes "csodát" kipróbálom. Többre nincs energiám :oops: De Kata, nagyon köszönöm a tanácsokat, remélem nem kényszerülök rájuk, mert ahhoz már vásárolnom kell menni, amire végképp nincs időm, energiám :oops: :oops:

törpilla812

Móni, Te ebben úgy látom profi vag, én meg abszolút analfabéta. Olyannak esetleg utána tudnál nézni, hogy "Csiribiri"?

törpilla812

Törpi
A koncertfilmre gondolsz? dvix vagy dvd legyen? (azt max postán elküldöm ha letöltöm)

Móni
KépKép
reunion

Rana a számítógépen meg tudod nézni ahová letöltötted?
és a kiírt lemezt nem tudod megnézni?

a sátor linkje
http://babyfun.axiomarket.hu/item/gyerm ... alaguttal-

de csak most láttam, hogy inaktív

Timi nagyon zabálnivalók a csajok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára reunion 2010.10.17 20:24-kor.

Móni
KépKép
reunion

Móni, jaj dehogy, akkor megszerzem barátnőmtől, csak azt hittem így egyszerűbb lesz. Azért nagyon köszi!!!!

törpilla812

Törpi már le is töltöttem,
és igy ahogy a maszkabált felraktam, igy ezt is feltöltöm nektek,
csak van aki a dvd-t jobban szereti

Móni
KépKép
reunion

Móni, Köszi, akkor priviben küldök e-mail címet :D

törpilla812

Sziasztok,
Nagyon köszönöm, hogy válaszoltatok a kérdésemre (sajna csak azokat tudtam most elolvasni). Közben úgy alakult a helyzet, hogy átkerültek a saját szobájukba, mert eddig mellettünk aludtak, és teljesen megváltozott a helyzet. 1 hete csak egy éjszaka kértek enni, de rengetegszer be kell mennem hozzájuk, nálunk legtöbbször a cumi kell és megy tovább a szundi. Igaz, van, hogy pár perc múlva megyek újra... Őszintén megmondom nem gondoltam volna, hogy ezzel az éjszakai alvással "egy cipőben" járunk. Hát nem könnyű. A nappali alvással is csak lesz valami nálunk. A lemegyek sétálni és alszunk sem működik, mert vagy alszanak 1,5 órát, vagy a szokásos 30 percet. Még egyszer köszönöm.
Minden jót nektek.
Bea
nbeuuu

Csak egy bekukk,nem tudok most visszaolvasni,mert elalszom...köszönöm a maszkabált,de nem tudom letölteni,megszakad egy idő után,hogy időn túli letöltés :( :( :(
Vendég

Jó reggelt!

Timi,velencei-tó?Na,az szuper :D Mamid egyedül él?

Ó,annyira édesek,megzabálom őket :D Nagyon klassz a sátor.Én csak egy dologtól félek,hogy rá akarnának mászni az alagút tetejére :roll: Vagy nem?

Törpi,napi hajmosás? :roll: :oops: Mindennap meg kell mosni a hajukat?Enyémek sírógörcsöt kapnak tőle,és nem tudom mit tegyek.Noémi már csak térdelve ül a kádban,mert úgy nem lehet hátradönteni,gondolja,bitos ami biztos...

Nagyon cukik lehetnek,de legalább hagynak írni.Enyémek mostanában nem,ahogy a géphez állok,megy a nyüszítés.

Reunion,te ilyen kis profi vagy?Én meg képes vagyok boltban megvenni ezeket :oops: Nekem nyugodtan mondj egy árat,és én is szeretném a csiribiri koncertfilmet,meg akkor a maszkabállal sem tökölök :oops:

Rana,és hol vannak a szülinapos fotók???Ejnyebejnye!!!

Megkeresem neked ma a fólia linkjét,most már nem maradt időm,de ha elöbb jársz erre,akkor a www.bebibolt.hu oldalon van valahol.
Vendég

Vendég

Ez a sátor kicsinek számít?Timi,tiétek nagyobb,ugye?

http://www.bebibolt.hu/index.php?main_p ... ts_id=3654
Vendég

Nyulasz: a miénk kicsit nagyobb, az alagútnak és gyereknek egyaránt nem lesz baja, ha ráugrálnak! :wink: Hanga úgy tartja, hogy legrövidebb út az egyenes és átmegy rajta, rá is ugrik hasast. :D Mami egyedül lakik. Tegnap lent voltunk és feltúrták az egész szabadstrandot, épül "Velence kapuja". Kivágták a gyönyörű nagy fákat. :( Majdnem elsírtam magam, amikor megláttam. Anyu mondta, hogy ahogy megvolt a polgártmester-választás eredménye másnap már nekiálltak a rombolásnak. Lesz beton-üveg és homok. Én nagyon elszomorodtam a látványtól. (asszem ti oda jártatok strandolni, mi is)

Hajmosás nálunk is mindennapos. Az az első hogy sikongatva hasast ugranak, csapkodnak. Hiába a nagy kád, mi is csurom vizesek vagyunk tőlük. Hanga meg már megy a víz alá magától. :shock:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Nyuszi, önkéntes a hajmosás, borogatják magukra pekedliből a vizet :shock: Csodák csodája, nálunk nincs sírás hajmosáskor. Apa mondja a "vezényszót": "merülés", ezt babaúszáson tanulták a lányok, és csukják be a szemüket (és gondolom az orrukat is, mert nem szipákolnak utána).

Timi, nagyon sajnálom, hogy így tönkretették azt a sok fát, a szép környéket :( Nálunk is új polgármester lett. Nem szívesen írom most ide le a véleményemet :x A régihez emberileg ragaszkodtam volna, pártügyileg nem foglalnék állást itt, de ő annyit tett a városunkért. (Ja, mert én még mindig szhelyinek érzem magamat :oops: ) Nagyi mikor ad választ? Vagy erről még így szó nincsen?

törpilla812

Sziasztok!
Móni: köszi a Maszkabált :wink: Csajoknak tetszett, de a boszitol megijedtek :lol: :lol:
Törpi: na de jo h jobban vagy :wink: Mi ez a csiribiri? :oops:
jaj de édik lehetnek :lol:
Timi: jaj nagyon cukik :lol:
Nyulasz: mi se birjuk hajmosást :( már minden praktikát bevetettünk de nem szeretik...így csak 1x van nálunk samponos hajmosás :oops: :lol: bár sztem nem is kell több "vegyszer" a fejbörnek
Zsófi: már szülinapra készülsz? :wink: vagy csak ugy? :lol:

babusok
Budapest

Törpi: én meg velenceinek érzem magam-az is leszek újra. :wink: Amióta az eszemet tudom, azóta ua. a polgármester. Most mondjam, hogy kocsmákban gyűjtötte annó az ajánlószelvényeket meg a kisebbségtől-mert ő is az, csak ügyesen titkolja most már. Több a betelepült, mint a régi lakos. :( Újra megválasztották.
Mamit még nem tudom, majd legközelebb megint felhozom a témát.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi, szurkolok!

Babusok, ismétlem, nem örülünk neki mi sem, de leborogatják magukat. Próbáljuk minimálisra csökkenteni a vizes tincsek számát, de elég nehéz. Gondolom nem kell magarázni :wink:
Nekünk meg a bocszi a kedvencünk :lol: Akkora üdvrvalgással fogadják :P Ijedség egyszer volt csak a lovagtól :roll: :lol:

törpilla812

[quote="törpilla812"]
írta:
törpilla812Babusok, ismétlem, nem örülünk neki mi sem, de leborogatják magukat. Próbáljuk minimálisra csökkenteni a vizes tincsek számát, de elég nehéz. Gondolom nem kell magarázni :wink:

Törpi, sztem ez jo h nem sirnak ha viz megy a szemükbe-hajukra :wink: én nem örülök, h nem szeretik ha vizes lesz az arcuk-hajuk :( de tök érdekes ha saját magukat lelocsolják véletlenül nem orditanak :lol: akkor már csak meg kell tanitanom öket hajatmosni :lol: :lol:

babusok
Budapest

no akkor mindenkinek más figura jön be vagy nem tetszik :lol: :lol:

babusok
Budapest

Sziasztok!
nyulaszkám, köszi a link(ek)et! ;) Ti felraktátok már a fóliát? Én általában úgy gondolom, hogy á nem kell az, meg úgyis olyan drága, aztán ennek az ellenkezőjét, amikor szívbajt kapok, amikor nagy lendülettel ugranak neki az üvegajtóknak... :roll: :( és ez gondolom csak rosszabb lesz (ha már járnak / szaladnak).
Hajmosás: és sima vízzel mosom a hajukat, minden nap. Láttam a TV-ében egy műsort, ott egy nő mesélte, hogy a 10-12 éves gyerekei haját még mindig sima vízzel mossa, és gyönyörű szép a hajuk... Hát nem tudom, mi lesz 10 év múlva, de egyelőre tuti elég a sima víz. Ja és semmi hátra fektetés: ahogy ülnek, úgy a fejükre öntöm a vizet, és megdörgölöm a hajacskát. Pár napos koruk óta így csinálom, megszokták (folyik a szemükbe-szájukba is a víz). :D
Fotókat pótolom, de mindig az marad utoljára, és így el(marad). :?

Móni, a Csiribirire én is befizetnék, ha lehet. :oops:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Rana: ne maradjon el a fényképözön! :) Jobban jársz, ha minél előbb rakod őket, mert úgyis nyaggatunk vele! :lol:

Nem is meséltem! Túl azon, hogy brutál éjszakánk volt, mert Alexa rosszul viseli a fogzást, rengetegszer felsírt, volt, hogy csak úgy tudtam megnyugtatni, hogy felvettem, és a vállamon aludt vissza, DE! kint van a 3. foga, szerintem holnapra a 4. is kint lesz, Hangának meg már 7 van és itt a 8. is. :D Harap is, mint a veszedelem és ha kell azzal is kapaszkodik-főként a bőrömbe.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi: gratula fogasbrigádnak :lol:
Móni: expresszen van most pár aria twin

babusok
Budapest

Rana, KÉPEKET!!!!! :wink: Aztán nem tudom, hogy a Te lányaid hogyan esznek, de Míra kedvenc szokása, hogy a hajára keni a kaját. Akár a kanál segítségével, akár a kezében lévő hús/hal/bármi egyéb darabbal. Ha főzeléket eszünk, az még a füle mögött is árulkodó jel apjának, mikor este hazajön. Szóval annyira nem bánom a napi hajvizezést ilyenkor, de azért hetente egyszer bevetjük a sampont, különben már rasztásodnának :lol:

Babusok, mi lenne, ha beadnál nekik Te is játékként valami tálka, pekedli félét. Hátha azzal hajlandóak burogatni magukat ők is, és így lassacskán megszokják, ha néhanapján Te öntöd le a fejüket egyszer-kétszer. Többször úgyse kell, ha jól emlékszem a Te lányaid sem rendelkeznek még akkora hajkoronával :wink:

Timi, éljenek a fogak! Kívánom Neked, hogy ne az összes kínozza meg ennyire őket, mert akkor elfelejtheted a nyugodt éjszakákat. Mint mondtam, az én jó alvó Mírám is elromlott 4 napra, mire végre kibújt a felső kettese. Azóta megint nyugalom van. De már előre félek a szemfogaktól, mert azok Emmát is nagyon megkínozták. Érdekes, a rágókat szinte meg se éreztük :? Harapás nálunk is jellemző, különösen Mírára. Akkor viszont már az én szemem is kerekedik, mikor magát marcangolja :shock: Szerintem ez is a fogzással függ össze. Legalábbis az én roppant tudományos megfigyeléseim alapján.

törpilla812

Törpi: már eltüntettem összes pohárkát, bödönt mert azokkal itták a meleg pancsivizet és jo nagyokat öklendeztek utána persze :?
de igen ahogy irod, bevetjük öblitésnél nem nagy örömükre :? na majd csak jobb lesz a helyzet egyszer :wink: és igaz még mindig nincs tul sok hajunk igy hamar megy a dolog :lol: lehet majd nyáron ha kint leszünk meg medencézünk megszeretik...

babusok
Budapest

Babusok, ja mondasz valamit, Emma is előszeretettel issza ki a fürdővizet a kádból (persze poharazásban bénázik :x ). Hát nem túl higiénikus, valóban :?

Zsófi, köszi! De jó, hogy jól sikerült a kiruccanás! Fogak kapcsán asszem most már elmondhatjuk, hogy rekordot döntöttetek :D Vagy szóljon, aki még később fogzott, mint Zsófi Katája :roll:

Hát örülök, hogy közszeretetnek örvend a Bálunk :wink: Már csak az enyémek lennének egy kicsit kevésbé lelkesek :?

törpilla812

Sziasztok, Bálint tüdeje tiszta :D :D :D

Timi: jó az alagút, de nekünk ez túl sok helyet foglal!

Minap néztem a tv2-n a babatv-t vagy mit, és ez volt benne. Nekem nagyon tetszik. Szerintetek milyen? Bár igazán ez fiúknak csak!
[url]
http://www.jateknet.hu/index.php?main_p ... ts_id=8454[/url]

Kata
labkat

Zsofi nálunk Laurának nincs még foga, de persze van 1 hónap különbség, majd meglátjuk

Kata játék biztos nagyon jó, de én szerintme még várnék 1 évet az ilyen versenyautós játékokkal
de ez csak az én véleményem nem tudom

Móni
KépKép
reunion

Kata: jaj de jo :wink:

babusok
Budapest

[quote="labkat"]S írta:labkatziasztok, Bálint tüdeje tiszta :D :D :D
:D :D
Kata ez nagyon jó hír

Móni