Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Remélem, mindenkinek jól telik a hétvégéje.
Engem ez az idő teljesen kikészít, ma nagyon keményedik megint a pocakom :cry: :cry: :cry: :evil:

ÉS.... a júliusi topikban megszületett egy baba :roll: :lol: :wink:
Mindjárt MI következünk :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
Vendég

És holnap betöltöm a 30. hetet! Innentől kezdve nagy esélye van a babának az egészséges élethez! :lol: :wink:
Vendég

Ági: én is holnap 30.! Mostani várandóságom sokkal nehezebb, mint a két előző! Lehet, hogy azért mert öregszik a szervezetem! Tök jó lenne, ha olyan lenne , mint régen!

Linácska: az én férjem mostanában tök érdekes! Pedig régen olyan minta pár voltunk! Mindenki irigyelt minket, hogy milyen jól elvagyunk! De most......! Nem tudom, hogy mi történt! Kezdek kétségbeesni! Néha zokogás tör rám!
Szeretném, ha a 40. hét eljönne, és manócskával minden oké lenne, nem akarom, hogy érezze amit én! Ha kint lesz már könnyebb lesz!

niko: nagyon édes Gréti! Annyira látszik a pofikáján, hogy kiscsajszi! Nagyon aranyos, ahogy elbújik a keze mögé, a kis huncut! :D

kovisziszka

Sziasztok!

Noémi jók a képek ari a kiscsaj :P

Ma el akkartunk menni gyereknapra ide-oda..hát nem esik az eső?
Itt vagyunk a lakásban :?

Csajok aki ért hozzá Sissi ,Lina többiek?
Nekem aug 9-én fog lejárni a gyes de aug 20-ra vagyok kiirva de fog változni aug 8-ra most akkor le kell mondani vagy mi van és a papirokat hova kell majd kitöltésre beadnom a gyáshoz?

Lina,Szilvi hát igen ilyenek ezek a férfiak... :oops: mondjuk én a 2 kezemet összetehetem :lol:
Nállunk ha vita van az igazi hangos csörömpölös vita(olasz) utána meg mindig röhögünk,hogy mi a fa...ak vitázunk amikor mind a ketten tudjuk,hogy ki fogunk békülni.. :lol: De mi már 13 éve "tapossuk" egymást és teljesen összecsiszolodtunk.... :D
Lesz ez még jobb is meglátjátok :P

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Ja a csajos buli iszonyat jó volt :P annyit nevettem,hogy a kiscsajnak szerintem nem eset igazán jól :P de azért néha muszály...hajnal 4-kor haza is keveredtem a barátnőmmel mert ők meg itt aludtak (férj meg a kissráca)

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

De jó neked Csilla! Örülök, hogy jól érezted magad! Ez néha igenis KELL!!!!!
Én a barátnémmal 3 hónapja készülök csajosnapot rendezni, de mindig valami közbeszól! De megbeszéltük, most már ha törik, ha szakad megyünk!

kovisziszka

Sziasztok!

Hazaértünk anyóséktól,jól esett egy kis pihi.Még holnap is pihizgetünk,apa elmegy horgászni,én meg rendezgetem majd a játékokat.

Mimi,nagyon jó képeket tudtak csinálni a kis csajszitokról.A számolós szerintem is nagyon tuti,meg az ásítós is.Remélem jól láttam,hogy ásít :P

Nikó,a ti babucitok is kis szépség.Hogyhogy a dokik nem vették észre,hogy 2 méhlepényed van?

Bim-bam,örülök,hogy jól sikerült a csajos buli!:) Néha szükség is van rá :)

Linácska,apa segített végülis?Vagy úgy gondotla,hogy az ő szülinapja és inkább pihen?

Ágota,tényleg elég rémes idő van.Nálunk itt a városban tök jó kis programok vannak,de hát ebben az időben maradunk itthon :?

Kata,most itthon is hideg van.Az időjáérás jelentésben modnták,hogy éjjel 8-10fok lesz...brrrrrrrrrr :cry:

Jimbone,gratula az államvizsgádhoz! :)

Sissi,hogy vagy?Reméljük nem kaptatok el semmit sem!

Noki,jó,hogy jelentkeztzél,már nagyon rég jártál errefelé.Nálunk is a takarítás van hátra,de jöv héten elintézzük azt is,legalábbis remélem.

Nekem meg képzeljátek,hogy olyan vízszerű folyásom volt(remélem,hogy folyás),éreztem is ahogy kifolyik.Remélem nem a magzatvíz szivárog.Lucánál a 31héten volt ilyen,akkor feküdtem is 2napot a vajúdóban,de minden oké volt,csak megfigyeltek.Nem emlékszem,hogy mit mondtak mivel lehet megkülönböztetni a vízszerű folyástól.Vmi foltokról beszéltek,de nem emlékszem pontosan:oops: Vkinak vmi okos ötlet?
Neten olvastam már egy-két dologt,de sokra nem mentem vele.

Kép
Kép
tundi24

tündi: Szerintem hívd fel a dokid és kérdezd meg! Az a biztos! De egyébként tényleg lehet folyás is!

kovisziszka

Sziasztok Kismamik!!

Nagyon szépek a babák!

Tündi: Nekem is van folyásom azt mondta a doki, hogy ilyenkor ez normális, hogy megnövekszik a hüvelyi folyás, sőt. A magzatvízben ilyen fehér foltok vannak és olyan átlátszós onnan lehet megkölönböztetni a folyástól.(bocsi, hogy így leírom) Én is megijedtem, de megnyugtatott a dokim.

szép estét
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Bim-bam,
amennyire én értek hozzá, szerintem az lenne a legegyszerűbb, ha augusztus 10-től elkezdenéd a TGYÁS-t, végül azt a várható szülés előtt 28 nappal már meg lehet kezdeni, és ugye nem is vesztesz sok napot. Vagy ha megvan a munkahelyed, vegyél ki a felhalmozott szabiból pár napot, szerintem az is jó megoldás. Vagy menj el táppénzre arra a pár napra, de szerintem ez a 3. megoldás legyen csak.

Tündi,
szerintem beszélj az orvossal. Anyukám úgy kipisilte a magzatvizemet (mindig akkor jött, amikor pisilt, észre sem vette nagyon), hogy egy napja szárazon voltam, mire észrevették magzatvízvizsgálatnál, hogy már nincs is mit vizsgálni. Azt hiszem innentől 20 perc múlva megvoltam, mert még fertőtlenítették a műtőt, mikor már altatták benne anyut.

Apa ma segít ám. Tegnap elmeséltem neki a dolgot, és nem is emlékszik rá. Szerintem tök kóma volt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ja, és ma hívott a kutyusos nő, tegnap délután megszülettek a kiskutyák. 8-an születtek, 7 maradt meg, szép arany színűek, van köztük szuka, és viszonylag nagy termetűek. Pár nap múlva kapok képet róluk, vasárnap megyünk kiválasztani, lefoglalni.

Mimi,
ha van valami hasznos tanácsod (vagy bárkinek, aki ért hozzá), hogy mit nézzünk, mikor kiválasztjuk, akkor nagyon szívesen fogadnám!!! Köszi

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Csináltam 30. heti pocakfotót. Ha nem zavar benneteket, hogy bugyi-melltartós, közzéteszem.
Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina!
Azt nézzétek,hogy élénk legyen a kutyus,tapsra ne féljen,oda menjen barátkozzon.Nem tudom Lili megy e kiválasztani?De ha igen,akkor az a nyerő kutya amelyik a gyerekkel játszik,nem fél tőle stb.Ja és kéretik a legnagyobb fejű kutyát kiválasztani,legyen a pofije zömök határozott.De ha nem az sem baj.Nem tenyészteni akarjátok,és ilyenkor fő a barátság és talpraesettség.
Majd ha még valami eszembe jut akkor írom. :lol:
De az igazság az a Goldi annyira jó választás,hogy nehéz rosszat írni róla :wink:

mimi12

Lina!
Azta,mekkora már a pocid.
Engem nem zavar.De szerintem azért 1-2nap múlva vedd le.Tudod sok az aberált f@sz,és ezt a fórumot is a rossebb tudja kik olvassák nézik...Érzed? :wink:

mimi12

Mimi,
és hogy kell levenni a képet???
Lili nem jön kiválasztani. Gondoltunk rá, de két okból nem akarjuk. Egyrészt hogy mégiscsak meglepi lesz a névnapjára. Másrészt ugye most egy édi-bédi pici kiskutyát fogunk látni, mikor meg elhozzuk, akkor ugyan egy édi-bédi, de már sokkal nagyobb kutya lesz, és nehogy közölje velünk, hogy ez is az, vagy nem jó. Vagy hogy rögtön el akarja hozni egy hetesen.
Azóta is szakirodalmat bújok, hogy minél jobban csináljam. Még arról kellene infót gyűjteni, hogy hogyan kezeljük majd a két kutya viszonyát. Pl. hogy először kézből mutassuk meg az idősebbnek, vagy ugye a kicsi 3-szor eszik, a nagy egyszer, hogy oldjuk meg, hogy hagyja is enni, na meg gondolom a nagy majd megmutatja, hogy ő az úr a háznál, mennyire kell beleszólni az ő kettőjük dolgába, meg ilyenek foglalkoztatnak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

[quote="ágota80"] írta:ágota80

Viszont a szeptemberi topikban is megérkeztek az első babák :roll:
Vendég

Linácska
Szép a pocid :lol: :lol: :lol: :lol:
Nincs striád se :wink:

Levenni úgy tudod, hogy bejelentkezés után a hsozzászólásodnál van "szerkeszt" lehetőség... arra katt... bejön az az ablak amibe írsz... ott kitörlöd a képes részt....határolja
Vendég

Kata,
tényleg, most néztem én is a szeptemberit. De ők ikrek, bár így is siettek egy kicsit.
Striám nincs, Lilinél sem volt, aztán kibírta a 16 kiló hízást, 18 fogyást, most a terhességet...szerintem nem vagyok rá hajlamos.

Ígérjük meg, hogy ebben a topicban nem lesz koraszülött baba!!!! :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Tündi
Kép
Vendég

[quote="earhart"] írta:earhart
[quote="ágota80"] írta:ágota80

Viszont a szeptemberi topikban is megérkeztek az első babák :roll:

Igen, láttam. Nagyon drukkolok is nekik! (Málna és Matyi is lombikbaba)
Vendég

Linácska
Nagyon szép a pocid :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Ágota,köszike a köszöntést!

A szeptemberi ikrek,tényleg nagyon hamar érkeztek.Nálunk ezt a kort szerintem már mindenki átlépte,lassan a 28at is,akkor már olyan nagy baj nem lehet elvileg.
És ahogy Linácska írta,itt nem lesz koraszülött babuci :)

Köszönöm a tegnap esti folyásos hsz-eket.Dokit nem akartam zavarni,de ha ma is lesz olyan felhívom,mert héttfőnként ő van ügyeletben.

Linácska,nagyon szép a pocid,és ebben a hónapban már megyünk nyaralni :) Lili várja már?

Kép
Kép
tundi24

Tündi,
sok boldog névnapot kívánok Neked én is.
Lili még nem tud a nyaralásról, nem nagyon mondtam neki eddig.
Jaj, és még valami fürdőrucit is be kellene szerezni. Bár apa azt mondta, a szülinapomra (pont jún. 23-án lesz) kapok egy terhes fürdőrucit.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Tündi!

Vízcsepp...Kép

Derűs napra keltél fel,
Óra sem érdekel,
Rád gondol ma ki szeret,
A névnapodon ez megillet!

Mert érted kell ma a Nap és a Hold,
Arcodról ma boldogság ragyogjon.
Nem kívánok neked mást,
Legyen tied amire csak vágysz!

Nem adok, drága ajándékot,
inkább mesélek egy apró fűszálról,
mit ma reggel láttam a félhomályban,
egy eső csepp gördült rajta végig.

Mért érdekes? Csak egy vízcsepp?!
Amikor rá ragyog a fény,
látod rajta, hogy él.
Ilyen embert ismertem meg benned én.

Kép Kép
kandi72
Budapest III. kerület

Sziasztok Kismamik!

Tündi Nagyon boldog névnapot kívánunk!!

Linácska: húú mekkora már a pocid.

Én is teszek fel 28. hetes pocifotót.
Kép

Megpróbálok kicsit többet jönni, csak ha nem fekszem akkor pakolok kicsit meg házimunkázom :cry:. Aztán megint pihi, sajna.

Szép napot
Beus

Kép
Kép
beusmimi

Sziasztok lányok!

Remélem, mindenkinek jól telik a hosszú hétvégéje a nem éppen kiránduló-idő ellenére!

Mimi, Nikó, nagyon jók a fotók, szépek a lányok :)!

Ezen a héten nekem is feszült a hasam, nem voltam a topon, ma már egy kicsit jobban érzem magam. Hiába, az idő előrehaladtával tényleg egyre többet kell pihenni. Most már bennem is az van, hogy úristen, már csak 2,5 hónap!

Linácska, az biztos, hogy nagy öröm egy kiskutya, de az első pár hétben, még meg nem szokja az új helyét, rengeteg törődést igényel. Először szerintem csak úgy engedjétek össze az idősebbel, ha ott vagytok Ti is -lehet, hogy ellenséges lesz vele, esetleg bántja is. A mi nagyobb kutyánk menekülőre fogta, amikor a két kicsit elhoztuk mellé (azok meg állandóan szaladtak utána, az Anyjuknak gondolták :) ). Most már nagyon jól megvannak hárman :). (3 pulink van, az idős 17, a fiatalabbak 4 évesek.) És tuti biztos helyre tegyétek a kicsit: el se tudod képzelni, milyen pirinyó helyen ki tudnak ilyenkor bújni! Az első utatok állatorvoshoz vezessen vele -jobb esetben már a tenyésztő gondoskodik a féregirtásról, de azért jobb megnézetni a kutyust, pl. a mieink tele voltak bolhával.

Kép
angelita

Tündi: Boldog Névnapot kívánok, Isten éltessen sokáig :)!

Kép
angelita

Tündi!Nagyon Boldog Névnapot!

És kis késéssel,de az Angéláknak is boldog névnapot kívánok!

mimi12

Lina!
Majd ha haza viszitek a kiskutyit akkor a naggyal többet kell eleinte prüngyögni.Tudod,hogy ne legyen annyira féltékeny.De szerintem nem lesz nagy gond.A skótjuhász rendes kutya nem idegbeteg.És ne kézből mutassátok majd meg.Le kell tenni a kiskutyát,és inkább a nagyot fogni a nagyra figyelni.Ha néha majd figyelmeztetésbőlmegcsípi az nem gond,az csak nevelés...
Kaját viszont jó lenne valami elzárt helyen a kicsinek megoldani.Meg ugye tudod,hogy eleinte jó kenne ha garázsban vagy valami zárt helyen lenne a kicsi,pár napig..

mimi12

Angelita,
a kiszökéssel nem lesz gond, körbe betonkerítésünk van, vagyis kb. 2,5 m magasan téglából van építve, teljesen zárt.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ja Lina!Az írásaidat ha megnézed van ott egy gombocska,hogy szerkeszt :lol:
Noarra rá klikkelsz és sz.tem ki tudod szedni majd a képet.

mimi12

[quote="mimi12"]T írta:mimi12ündi!Nagyon Boldog Névnapot!

Mimi, köszönöm, ha rám gondoltál, de én igazából Ági vagyok :).

Kép
angelita

[quote="angelita"] írta:angelita
[quote="mimi12"]T írta:mimi12ündi!Nagyon Boldog Névnapot!

Mimi, köszönöm, ha rám gondoltál, de én igazából Ági vagyok :).
Rád,de sebaj,Ágnes napkor tuti elfelejtem :lol:
De nekem úgy rémlik amúgy van itt Angéla.Vagy csak volt?

mimi12

Köszönöm szépen az újabb köszöntéseket! :) Aranyosak vagytok :)

Kandi,köszönöm szépen a versikét,nagyon tetszik :)

Linácska,akkor majd megünnepeljük a szülinapodat a balcsiparton :)

Angelita,sztem a vége nagyon hamar el fog telni az NST-k (CTG) miatt.Onnan felgyorsulnak az események.:)

Beus,nagyon csini kismami vagy!Gyere is sűrűbben :)

Mimi,tényleg lehet,hogy van/volt Angélánk :oops:
Úgyhogy boldog névnapot neki! :D

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

beusmimi.: Csini kismama vagy, szép poci! :lol:

linacska: Te is jó nagy pocival vagy megáldva! De szép! Aki beleköt a fehérneműs képbe, az ka.pja be! Itt nem azt kell nézni, hanem hogy milyen szép a terhesség! :P

majd én is teszek fel képet! De én elbújhatok mellettetek a pehelysúlyommal! :lol: csak annyira béna vagyok, hogy nem tudok képet felrakni, majd a párom segít! :oops:

TÜNDE NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

kandi:aranyos verset küldtél Tündének!

Hát tegnap amikor olvastam, hogy a szeptemberiek közül születtek babák, azt hittem csak rosszul látok! Benéztem a topikba, és meglepődtem! Nagyon szurkolok nekik, hogy minden rendben legyen! Én is remélem, hogy ebben a topikban nem lesz koraszülött bébi! 37. hétig húzza ki mindenki!

Ez az idő olyan rossz, nem igazán kedvez nekünk! Az alvásról nem is beszélek, vagy a hólyagomon ült a manó éjszaka, vagy jött fel a sav és fel kellett ülnöm! Egyszóval csak vergődtem, mint a partravetett hal! Az eklső kettőnél összeségében nem nyüglődtem ennyit! Hihetetlen!

kovisziszka

Kovisziszka,
én annyira nem emlékszem, hogy mennyit nyűglődtem Lilivel anno. Próbálok visszaemlékezni, de nem megy.
Az éjszakám nekem is katasztrófális volt. Annyira fáradt voltam a szülinapozástól, a háziasszonyságtól, hogy már szerintem azért nem tudtem aludni. Meg Levinek sem volt jó sehogy. De ma délután Lilivel bepótoltam :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Tünde
Boldog névnapot!
Kép
Vendég

Beus
Nagyon jól nézel ki :lol: :lol: :lol:

Linácska
Ebben a topikban a 36. hét előtt nem bújnak ki a babák! :lol: :wink:

Tündi
Ahogy néztem a szeptemberi babák olyan veled egyidősek voltak.

Kandi
Hogy vagy? Olyan régen írtál magatokról!

Én is kezdek terhes lenni :oops: :cry:
Vendég

Sziasztok!

Tündi.BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNOK!!!

Lina,Beus:nagyon szép pocitok van!!!

Kandi.mi van veled??Tényleg irj vmit magadról.

Mi tegnap voltunk a minimax gyereknaspon,persze szépen eláztunk.
Majd anyuéknál voltunk uncsitesómékkal.A kisfiuval nagyon sokat játszott.

Ma pedig az állatkertben voltunk jó volt,mert nem esett az eső viszont nem voltak sokan.

A 2 napban nagyon elfáradtam,mert kimaradt a délutáni alvás.
Tegnap már 3/4 10kor aludtunk :D
Vendég

Bim-bam.amit Lina tanácsolt az telejsen jó.Ha tudod a táppénzt mindenféleképpen hagyd ki.
Vendég

Tündi
Nagyon sok Boldog Névnapot Kívánok Neked

Beus
Nagyon jó ez a kép, csini vagy Marcival :D
Linácska
Csini kismami vagy te is :D

Kép
noki&potyi

Sziasztok!

Szép hetet mindenkinek, kitartást a még dolgozóknak!

Jimbone, nagy-nagy gratula az államvizsgához! Jó, hogy mostantól nyugodtabban tudsz készülni a babácska érkezésére!

Tündi, utólag is sok boldogságot névnapod alkalmából!

Noki, de jó, hogy megint jelentkeztél: én is hiányoltalak már! Nagyon irígyellek, hogy mindennel elkészültetek a bébi fogadására! Bárcsak már mi is itt tartanánk!

Linácska, Beus, szép pocakok! Bár én nem tudnám azt mondani, hogy csak 2 hét különbség van köztük... :oops:

Sissi, tökjó, hogy voltatok állatkertben. Amikor még hétvége előtt írtad, hogy ez a tervetek, olyan nagy kedvet kaptam én is, de apa nem lelkesedett az ötletért... Szóval ki kell bírnom még egy kis időt, hogy babácskánkkal együtt mehessünk! Szerintetek milyen idős kortól van értelme elvinni a kisbabát is?

Rendben, én is megígérem, hogy nem lesz koraszülött a kislányom! :D (Egyébként én hiszek is ebben - és nem csak azért, mert én is olvastam A Titkot...) Amúgy nekem már csak 8 hetem van - basszus, már kevesebb, mint 2 hónap...

Kép

Kép
hmbori

Sziasztok Kismamák,

gyorsan visszaolvastam, mivel péntektől a párom szüleinél voltunk vidéken, ahol se térerő, se net.
A hétvége a pocsék idő dacára jól telt, de a terhes-tünetek bizony nálam is kezdenek rosszabbodni. Dettó ugyanazokat élem át, amiről többen is írtak: rossz alvás, forgolódás és/vagy gyomorégés + nap közben is ledőlési vágy, megspékelve némi alacsony vérnyomással. Szóval: remek. :(
Mi pénteken megyünk UH-ra és dokihoz is, már nagyon várjuk!!!!!
Azért az megdöbbentő, hogy a szeptemberi topikba megérkezett az első baba! Lehet, hogy mi is mindjárt elkezdjük? Hű, izgulok, hogy még tartson ki kicsit Ákoska odabent: a házban a lehető legnagyobb rumli, még dolgozom (bár holnap megyek a munkaügyre egyeztetni szabi-ügyben) és egyáltalán: nem pakoltam össze, és azt hittem, oly könnyedén és előkészülve fogok belibbenni a kórházba, mint Mária a Muzsika hangjaiban a gyerekek közé...:lol: , nem pedig lóhalálában vásárolt extra fogkrémmel és a Baross utca sarkán vett flip-flop papuccsal...
Szóval, remélem, még van egy kis időnk. Azért a hír arra jó, hogy kicsit összekaptam magam, és nagy sóhajtozások közepette a nyolcféle kelengyelistát összesítettem (mellette a hozzászólók ironikus-hasznos megjegyzései, hogy tudjam, tényleg kell-e a cucc, vagy csak extra lesz), és a héten elmegyünk két bababoltba is + a férjem szólt a házfelújító csapatnak, hogy kapják össze magukat.
De ami a legfontosabb: lassan otthon lennék. Eddig vitt a munka láza, öröme, de most azt érzem: nekem máshol van dolgom.

Mindenkinek derűs és szép hetet, akik dolgoznak, azoknak könnyű és gyors napokat!

Kép
goldplast

Sziasztok :D

Tündi nagyon sok boldog névnapot :D
Vendég

sziasztok!

Köszönöm szépen az újabb köszöntéseket! : )Aranyosak vagytok :)

Kata,hát sztem még így is korábban érkeztek az ikrecskék,mert még a 28 hetet sem tölthették be :? De reméljük,hogy minden okés lesz velük!

Sissi,akkor jó kis programjaitok voltak hétvégén.A minimaxos gyereknap milyen volt?Gondolom sokan voltak azért a rossz idő ellenére is.

goldplast,mire érkezik a babuci nálatok is minden meglesz ne aggódj!Zsombinak egy kis nadrágon és egy felsőn kívül nincs semmilye se.Rólam meg nem is beszélve :roll: Bármi történne azt se tudnám honnan szedjem össze a hálóingeket,köntöst,stb...-t :roll:

Bori,neked már tényleg nem sok van :) 4-5 hét múlva már meg is születhet a Kis*-Csucsitok :wink:

Én meg képzeljétek kicsit magam alá kerültem.Biztos hallottátok a hírekben,hogy lezuhant egy brazil gép.És nagy valószínűséggel volt rajta egy magyar konduktor is.Nem ismerem az illetőt,de iwiw-es üzenőfalon,meg a konduktoros klubüzenőn is kint van :(
Sajnálom... :cry:

Kép
Kép
tundi24

Sziasztok!

Hű de jó, hogy ma már jobb egy kicsit az idő! Olyan rossz volt, hogy igazából nem tudtunk ki sem mozdulni, mert esett, vagy éppen készült esni! Pedig szerettem volna nekiindulni egy egy csavargásnak, volt sok program, de szabadtéri! Így lemaradtunk! Kicsit kijutottunk a játszótérre, már az is valami!

Őszinte leszek csajok, baromira várom az augusztust! Bár tudom, hogy fog hiányozni a pocakos időszak, és ezt valószínűleg utoljára élem át! Próbálom a jó pillanatokban kiélvezni a várandósságot! Úgy érzem átfordult végre a manócska! Ezt két napja éjszaka próbálgatta! Szóval, akkor nem sokat aludtam! :roll:

kovisziszka

Sziasztok,

jó volt ez a hosszú hétvége, csak hamar eltelt....most ismét munkában ! :?
Viszont sikerült minden eltervezett babakelengyét megvennünk, már csak pár apróság hiányzik ! :D Már alig várom, hogy mehessek haza, hogy rendezgethessem őket ! :D

Sajnálom, hogy a szeptemberi topikban már most megszülettek az első babák ! :( .....de bízzunk benne, hogy minden rendben lesz velük !!!!!!!

Én csütörtökön megyek a 30 hetes uh-ra, már alig várom ! Madaran, majd akkor leírom a pontos méreteket !

Jimbone
Gratulálok az államvizsgához !!! :D Biztos nagyon megkönnyebbűltél és végre már csak a babára kell koncentrálnod !

Linácska
Szép nagy a pocid ! :D
Kiskutyás képek lesznek majd ? :D

Mimi, Nikó
Nagyon édesek a csajaitok !!!! :lol:

Beusmimi
Nagyon szép kismami vagy !

Tündi
Elmúlt már a folyás, dokival beszéltél ?
Sajnálom a repülőszerencsétlenséget !! :(

Kép
Kép
rilla_

Szilvi!
Énis én is várom már,hogy babázhassak.És valószínű nekem is ez lesz az utolsó,hisz 37 éves vagyokés azért 40év körül már nem nagyon szeretnék szülni.Vagyis dehogy nem!!!Csak a józan ész..No meg,amúgy is.
De képzeljétek!!A szomszédunk a csaj olasz,a férje magyar.Nekik 2lányuk van.A kicsi júli végén lesz 1éves..És kaptam egy kazal rózsaszín rucit :lol:
oooolyan cukik :lol:
Tök rendes a csaj,pedig csak szomszédok vagyunk..

Tündi!
A 11 éves kisfiú egy netes ismerősöm lányának az osztálytársa :cry: :cry:
ANnyira letaglózótt a hír :cry:

mimi12

Sziasztok!

nem vagyok elveszve, csak nem volt gépünk.

Beus, Linácska jól néztek ki.

Kép

Kép
ádibaba

Sziasztok!

Ma egy kicsit jobb az idő.

Repülőgép-szerencsétlenség :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Beus
Nagyon csinos vagy!

Kovisziszka
Én már tettem a sav ellen!
Most egy fokkal jobb :wink:

Kata
Igyekszünk szótfogadni! :wink:

Kandi :?: :?: :?: :?:

Sissi
Nektek van ám programotok :roll: :wink:

Bori
Tavasszal már szerintem mehetün az állatkertbe sétálni :wink:
Tervezem én is, hogy megyünk majd oda Villővel, meg a botanikus kertbe...

Goldplast
Ákosnak még a pocakodban van a legjobb helye!!!!

Rilla
Kitartást a munkához!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?