Nomi
Örülök,hogy jelentkeztél! Sajnálom,hogy vissza kellett menned dolgozni, de az szuper,hogy ott van veled az anyukád! Meddig tud maradni?
Manama
Igen, sikerült összeállítani a kórházi csomagomat! Már csak 1-2 dolog hiányzik belőle, amit induláskor teszek bele!
Érthető,hogy kezdesz izgulni! Már én is izgulok, meg várom is! Jó lenne,ha már a karomban lenne, de azt se bánom,ha most még kb 2 hétig bent marad, és picit pihenhetek itthon, még babázás előtt!
Utána néztem a visszazárulással kapcsoltban. Meg a másik fórumomba az egyik anyuk azt mondta,hogy egy ujjnyi állítólag vissza tud zárulni. Az interneten meg általában azt olvastam laikusoktól,hogy ilyen nincs, viszont egy anyuka azt írta,hogy neki hamar kinyílt a méhszája, sokat fektették, nehogy idő előtt jöjjön, és a végére visszazárult! Hát nem tud mi a helyzet e téren, de lényegtelen!
Gabi
Olyan jó olvasni a lombikotokat! Én is izgulok mindig olvasás közben, pedig hát látjuk/tudjuk a gyönyörű végeredményt!!
Szuper,hogy szépen eszi Roli a gyümiket! Cisztával meg nem lesz semmi gond! Már nincs is ott!
Suzy
Semmi nem használt,hogy ébren legyen Emma! Hát ez van!
G-t olvastam. Örülök,hogy happy end-del végződtek a dolgok!
Cipike milyen ügyes
alvás! Irigyellek! Remélem Emma is hamar átalussza majd az éjszakát, már csak Apácska miatt is!
Hát ezt a kazán dolgot nagyon sajnálom! Remélem nem fordul elő ilyen többet! Még szerencse,hogy Cipike ügyes fiú volt, és nem takarózott ki!
Hát már én sem tudom,hogy mi a helyzet méhszáj ügyileg! De nem is érdekel! Lesz ami lesz! Úgyis jön majd Emma, amikor úgy gondolja! Az uccsó napom nagyon lassan telt! Alig bírtam dolgozni, főleg amiatt,hogy a másik fórumomban épp szült az egyik lány, és érte izgultam, így elég nehéz volt koncentrálni!
Vicces márciusi topik vagyunk, de már 4 babánk is megszületett!
Szandri
Hát az jó hír,hogy már nyílsz! Most már lassan megérkezik Imici! A héten már tuti meglesz! Aranyos a párod,hogy bújik, meg hízeleg. Már ő is érzi,hogy mindjárt itt az idő! Laci is hízelgősebb lett amióta terhes vagyok! Élvezem nagyon!
Ejnye-bejnye férjecskédnek, ne vezessen olyan gyorsan!
Vigyázz mit mondasz itt. Suzy férje véletlenül beleolvas, kap majd Imi a fejére!
Vivi
Én megvagyok! Köszönöm kérdésed! Nulla jóslófájás, semmi keményedés! CTG görbém totál egyenes! Semmi jele a szülésnek!
Sajnálom,hogy belázasodott Barnus! Remélem hamar rendbe jön. Még szerencse,hogy sokára lesz a köv. oltás!
Orsi
Üdv Pesten újra!
Hát elég rossz idő van tényleg! Sajnálom,hogy nyügike Dalmus! szegénynek a fogacskája! Azért nem semmi,hogy már ilyen korán elkezdenek szenvedni tőle!
Hozzátápival tök ügyes vagy!!
Emma amúgy nagyon virgoncka, csak rafkós, és NST alatt lusta bármit csinálni. Miután eljöttünk, egész nap szétvert belül mindent!
Gyevacska
Azért az jó jel,hogy vannak görbéid! Megy a drukk,hogy ne kelljen befeküdnöd! Asszem én leszek itt az uccsó szülés ügyileg hármunk közül!
Megy a drukk!!!! +++++++++++++++