Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Suzy
Remélem mielőbb rendeződik minden!
Köszönöm Barni dicsit! :) :) :)
Szerencsére nálunk a fiúk meggyógyultak teljesen. :) Most ismét várom a doktornőt, hozza a 4hós oltást.

Szandri
???????????????????? MI ÚJSÁG????????????????????????

Nomi
Úgy örülök, h tudsz néha jönni! Így legalább tudjuk, h jól vagytok! Meddig tud anyud maradni? (Meddig maradhat?)

Ancsuka
Remélem használ a "bogyó" és simán kihúzod az ikrekkel a 37.hétig!!!! (SŐT 40.ig! :wink: :D )
Ölben altatás: én csak a saját tapasztalatomat írtam le. Most Barni egyedül elalszik a kiságyba, pedig ha valaki, akkor Ő ölben altatás függő volt kicsinek. (Volt, h le se tudtam tenni, mert rögtön ébred...) De eljött az idő és magától, erőszak nélkül és kényszerítés nélkül "kinőtte". :)

Evita, Manama ,Gyevacska, Yokka, Hencsi,
Hogy vagytok?

Orsi, Gabi, Suzy, Menion, Andi
Babák hogy vannak?
Barni tegnap és tegnapelőtt hétalvó volt, már kifejezetten féltem, h nincs-e valami baj, de ma........... :shock: :shock: :roll: szörnyen nyűgös. (Mi lesz itt még ha szurit kap?!?!?!?)

Nálatok milyen az idő? Itt havazik! :shock:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wivianne 2011.02.21 11:01-kor.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Szandriiiiiii
Ez szuper!!!!!!!!!!!! Nekem délután fél4től éjfélig tartott kinyílni 2ujjnyira! (Onnan márcsak 2és fél óra volt vissza és a kezemben volt a kisfiam!!!!) A majdnem 2ujjnyi kinyílás nagyon jó!!!!!
(Sőt ha a dokid azt mondja, h jövőhét akkor tutiiiiiiii!!!!!!!!) Megy a drukkkkkk!

Aranyos lehet a Párod!:) :D :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Banyek, elszállt. Nekem még soha :evil: :cry:
Most már igazi fórumozós lettem.
Morci vagyok.

Már éppen azt írtam, h pakolgatok, elszaladok kajáért és utoljára megnézem a szülés videót. Biztos, ami biztos.
Aztán megindulok a szülésfelkészítőre.

Jujj már, az elszállós mindenit. Ez is a hülye front miatt van :twisted: :evil:

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok!
Tegnap visszajöttünk Pestre....
Ma takaritás, mosás.....meg kellene menni boltba, de olyan szar idő van itt, semmi kedvem kimozdulni, de komolyan, esik a HÓÓÓÓ.... :shock: :cry:
Dalma most alszik, éjjel háát, ismét jó szar volt.....elaludt 9 fele, ébredt fél egykor, majs fél négykor, negyed hétkor....és fél nyolckor is kukorékolt, de akkor már nem aludt vissza!
Pffff.....kicsit fura ez Nekem, mármint ezek az éjszakák, mert nagyon sokáig ugye végigaludta egy pisszenés nélkül.....! Hát ez van....talán a foga miatt vagy nem tudom!
Ráadásul a kaja is visszaesett, a 200ak helyett jó, ha 150et megeszi.
Oké, a hozzátápi, de furi, bár kilóra meg jó, mert elhagyta a 7 kilót, tegnap mezitelenül 7270g volt.

Hozzátápi: Őszibarackot is elkezdtük, bár én nem haladok rohamléptekben, szépen kivárom mindennel a két hetet, igy biztosra megyek, hogy birja-e vagy sem....
Az alma után a barack kicsit savanyúbb, szegény vágta is a fejeket....de aztán előszőr összekevertem az almával és mára már megeszi simán is!

Jaj, Csajok azt hittem mára már lesz bébibumm...nehezen akar megindulni ez az újabb hullám.... :lol:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Szandri
sajnálom, hogy még mindig semmi ,de a lényeg, hogy már nyilogatsz és nyitva is vagy ez már innentől nagyon jó :!: :wink: vigyázz magatokra, semmi idegeskedés :!: :wink:
Apa meg ne hajtson annyira, mert nehogy bírság legyen belőle :!: :roll: :wink:

Viiv
köszi a privit, kedves vagy :!: :wink:
Cipike is rendkívül nyűgös ma :evil: itt is éppen szállingózik a hó :shock:

később jövök...

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok!

Voltam a kórházban!Minden rendben van! Volt CTG, Uh, plusz a doki megvizsgált! A CTG-n minden rendben volt. Emmát 2x is ébresztették azzal a cuccal, pedig én mindent megtettem,hogy fent legyen. Ittam tejes kávét, amit soha nem szoktam, eddig 2x ittam a 4Dék előtt, de hogy milyen jól esett. Hihetetlen,h terhesség előtt ne bírtam meginni, pedig többször próbálkoztam vizsgaidőszakban vele, de borzasztó íze volt, öklendeztem tőle. Most meg annyira ízlik. :lol: :lol: Szóval ittam kávét, ettem sütit, ittam még édes löttyöt is, de semmi! Meg se mozdult, még arra kütyüre is alig akart felkelni! Lusta volt nagyon! :lol: :lol: A vérvételem, ellenanyag vizsgálat, kenet, minden szuper. Semmi gond! A dokim megvizsgálta a méhszájamat, de nem mondott semmit. Utána mentem uhura, ott rákérdeztem,hogy mi a helyzet a méhszájammal, erre közli zárt! :shock: :shock: Szerintetek? Múlt héten elméletileg már 1 ujjnyira nyitva volt! :lol: :lol: Na mindegy, ez érdekel a legkevésbé! Szerintem Emma nem fog előbb jönni. Se keményedés, se jóslófájás, a CTG-én teljesen egyenes a fájásgörbém! :lol: :lol: Dokim közölte,hogy nem lesz nagy baba, de ennek csak örülni fogok szüléskor! :lol: :lol: Most 2,6 kg körül lehet! Múlt héten BPD: 87, most 89,4 úgyhogy nőtt! :lol: :lol:
Volt a CTG-én velem együtt egy csaj, aki nagyon durva volt! Majd leírom, most nincs rá időm,de a CTG-és csaj is kiakadt rá. Hárman vagyunk egyszerre bent a másik csajjal is csak néztünk egymásra nagyokat! :shock: :shock:

Most reagálni nincs időm, de olvaslak Titeket! Mai nap az uccsó a munkahelyemen. Illene még dolgozni egy kicsit!
:P

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok! Szép napot mindenkinek!

Először is rólunk: ma ismét voltam NST-n (ugye nekem a cukor miatt sűrűbben kell mennem) és hát voltak elég szép görbéim, úgyhogy a doki mondta, hogy megvizsgálna, mert lehet, hogy már alakul valami. Hát megtette és igazából semmi különös nincs, annyi, hogy egy a méhszáj már megrövidült. Nem tudom jól írtam-e. Na és ugye mutattam neki a bokámat, meg a lábfejemet, hogy milyen lufi erre mondta, hogy egyek mindent só és fűszer nélkül. A vérnyomásom miatt pedig azt mondta, hogy mivel nagyon határeset a dolog szerdán az újabb vizsgálatkor visszatérünk rá, de lehet, hogy be kell feküdnöm a kórházba. Hát ha nem muszáj nem szeretnék megmondom a frankót.

Nagyjából már az apu halála miatt dolgokat is elintéztük. Kicsit izgultam, hogy tudjuk e rendezni mielőtt szülök. Hát nem volt egyszerű történet, de megoldottuk, mert ugye az anyu szinte semmit nem tudott, mert mindig minden papírdolgot az apu intézett, úgyhogy rendesen oda kellett tennem magam, hogy mindent rendezzünk. Sajnos a hagyatéki tárgyalás még nem volt, annak ellenére, hogy van egy kis protkónk a közjegyzőnél. Úgy néz ki a szülés előtt arra már nem fog sor kerülni. Röviden ennyi rólunk.

Suzy
Nem baj, hogy írtál G-re, legalább tényleg kiírtad magadból a dühödet. Kiváncsi vagyok a folytatásra. Látom azért te is találsz magadnak mindig vmi elfoglaltságot, gondolok itt a ruhák átválogatására. Nálunk még meg sem született Bendike, de a rucikat már nem tudom hányszor átrendeztem, meg sorba raktam.

Szandri
Látom azért alakul a molekula. Én nem gondoltam, hogy eddig egyáltalán kihúzom, mert már akkora a pocakom, meg úgy vizesedek az utóbbi egy hétben, de igen, sőt. Az tök jó, hogy mindig ugyanabban a szobában vizsgálnak, tényleg szokod legalább egy kicsit a környezetet. Én sajnos nem tudom, hogy mi vár rám még Szekszárdon. Tudom, hogy már felírtad ide, de melyik szülés videót nézed. Lehet én is meg kéne nézzem.

Orsi
Újra otthon. Gondolom Dalmust az is megzavarja, hogy ismét otthon vagytok vagyis a helyváltozás vagy nem? hülyeséget gondolok? Itt is nagyon gagyi idő van, itt is esik a hó. Reggel meg is lepődtem, amikor kinéztem, főleg, hogy kellett menjek nst-re.

Egyenlőre ennyi, de jövök még és akkor a többieknek is írok.

Kép
gyevacska

Szandri!
A jelek azért látom megvannak, de sebaj, ha itt az ideje jönni fog Imici! Vagy majd segitenek neki egy picit, nézd jó helyük van a Manókáknak az anyaméhben, szó se róla, szóval.... :wink:
Drukkok!

Evita!
Hát Emma sem egy virgoncka, vagy csak utálja az NSTs tappancsokat! Azt a babafelkeltő izét nálam soha nem használták, nem tudom milyen az.... :?

Vivi!
Azért irigyellek Barni ügyeskedése miatt az egyedülalvás terén....hát, remélem nálunk is eljön az ideje...egyenlőre nem úgy néz ki! De igy is jó! :oops: :D

Suzy!
Olvastalak. Itt csak ennyi! :wink:
Puszi Cipikének és Neked is!

Gyevacska!
Huhha, szoritok Nektek is, még pár nap.....hajajj! Majd üzenj ám valahogy Nekünk! :P

Gabi?
Merre/Mit? Csokitorta elfogyott??
:lol:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Szandri
Én amikor bementem a kórházba a mvíz elfolyása után 1 ujjnyira voltam nyitva, majd 2 és fél óra múlva 7ujjnyira, aztán kaptam egy kis oxit és teljesen eltűnt a méhszáj pár órán belül :!: hajrá :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Orsi
biztos a foga miatt nem tud aludni Dalmus :!: majd csak kibújik legalább 1 :roll: :wink:
ügyesen megy a hozzátápi látom :wink:

Evita
nem is csoda, hogy Emma baba aludt ebben a nagyon szürke időben :roll: most akkor még sem vagy nyitva :?: hát ez jó :roll: majd tudja Emma, hogy mikor kell kibújnia, olyan jó neki odabent :!: :wink:

Gyevacska
az utolsó napokban már nem is csoda, ha vizesedsz és a cukor miatt is lehet sztem :!: :roll: drukk, hogy ne keljen előbb bemenned+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
A méhnyak van megrövidülve, de ilyenkor már normális, sőt...már "illik" is :wink:
örülök, hogy segítettél Anyudnak és haladtatok papír ügyben , tudom milyen érzés, mert átéltem mindezt 18 évesen :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nem tudom mi lehet Cipike nyügi-bügije, mert olyan furcsán nyűgös, keze vagy is az ökle állandóan a szájába, nyálaska is:roll:.... nem hagyott nyugodni a dolog, belenéztem a szájába, mert állandóan azt lesem...az alsó ketteseinél nagyon fehér és kemény az ínye...először azt gondoltam, hogy aphta, de nem gondolnám, hogy az mivel nem piros az udvara, nincs is :roll: fogalmam nincs, hogy ez most tényleg fogcsíra-e...fel is hívtam a Védő nénit és mondta lehet, hogy a kettesek akarnak kibújni...majd csütörtökön ránéz a dokinő, mert úgy is megyünk az oltásra :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Na, akkor nálatok is!
Én ma már annyit massziroztam neki.....sajnálom őt, annyit nyüglődik. Nekünk is alul a foginy közepe tiszta fehér....ott nyaggatja állandóan alul!Most tettem be egy rágókát a hűtőbe....hátha...kell neki. Igy még nem próbáltam soha.

Most kap mindjárt ismét kajcit......! :P
Nagyon kis ügyes, az első kanálnál mindig hatalmas fintor van, olyan édes! :lol:
Aztán meg azért "kiabál" mert nem adom elég gyorsan....!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Túl vagyunk az oltáson.
Szegénykém éppen elaludt és akkor jött a doktornéni és felkeltette.:(
Most jól jönne a drukk, h láz ne legyen!
Nálunk is megnézte az ínyét és mondta, h nemsokára lesz alul foga, már látni, h majdnem kint van... :( (Szegény bimbiim....:( :cry: :( )
Dől a nyála, már le sem veszem az előkét.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Orsi
Nagyon aranyos vagy! Én biztire tudom, h Dalmus is ügyeskedni fog, ha eljön az ideje! :)

Suzy
Sajnálom, h Cipike is nyűgi...:(

Folyt. köv.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Szijasztok!

Áááááá, itt is xar idő van… :( :( Reggel óta időnként hordja a havat, vagy ha nem, akkor meg tiszta nyálas minden, nemszeretem…

Szandri
Hát egy ujjnyi is valami ;) Határozottan megkezdődött! Jujj, nagyon izgulok, mikor dönt úgy Imici, hogy itt az idő! De aranyos lehet a férjed! Nem is baj, ha ennyire babusgat, sztem most tört rá az érzés, hogy hamarosan család lesztek!

Suzy
Váhhh, ez a kazán. Még jó, hogy nem rendszeresen csinálja, legalábbis reméljük. Cipike ügyes, hogy most a takaró alatt maradt!

Vivi
Drukk az oltáshoz! Nem csodálom, ha Barni nyűgös, mert ilyen időt öreganyám sem látott, mint amik itt jönnek-mennek.

Orsi
Na, akkor Dalma is meg van viselve… front, meg lehet a fogica… :( Kitartást, biztos javul!!! Hozzátápit klasszul csinálod. Megnéztem volna Dalma pofiját a barackra… :lol:

Evita
Örülök, hogy minden rendben volt a vizsgálaton. Hű, Emma tényleg kényelmes babó, ha nem hatotta meg sem a kávé, sem az édesség. Nah, ezt a méhszáj dolgot meg nem értem. Visszazárulni nem tud, nem? :roll: :roll: Nem baj, Emma is jó helyen van odabent! ;) na, majd a CTG-s sztorit írd meg, kíváncsi vagyok!! A maradék munkaidőre (ha van még…) jó munkát!!!

Gyevacska
Nálad is lesz valami, nagyon úgy néz ki!!!! Hű, durván hangzik ez a sómentes-fűszermentes étkezés, de a babáért mindent, gondolom… (és persze a Te egészséged is) és ha minden jól megy, akkor hamarosan már nem kell a vizesedéssel foglalkoznod. ;)

Na, eddig jutottam, indulnom kell… este még jövök, addig legyetek jók és vigyázzatok magatokra!!!!!

KépKép
manama

Sziasztok!!!

Apa szabadnapos+holnap is,ebből már tudjátok,hogy miért nem írtam és holnap se nagyon fogok,főleg,mert amúgy is csavarogni megyünk :lol: :lol: :lol:

Roli szépen eszik már többféle gyümit+tegnap már sütőtököt evett :D ízlett neki,pedig kóstoltam,hát nekem nem jön be.
Inni továbbra se nagyon iszik,ez a málnás cucc se jött be neki 2 nap után már,szerintem csak az új íz miatt ivott belőle.Már komolyan nem tudom mit adjak neki,vagy ne is erőltessem? :roll:

Jaj pénteken uh kontroll,remélem a ciszta nincs már ott!!!

Vivi!!!
Drukkolok a lázmentességért!!!

Jövök amint tudok,ha valami hír van légyszi üzizzetek nekem :arrow: kösziiiiiii :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Orsi
nagyon édi-bédi lehet Dalmus ahogy követeli a kajcsit :wink:
nálunk most egy fokkal jobb a helyzet, aludt egy akkorát, mint már elég régen, ez az idő kinyírja teljesen :evil:

Vivi
de jó tudott a dokinő időzíteni :shock: szegény Barnus, és hogy viselte :?: drukk, h ne legyen láza++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Manama
azóta már megint csinálta a hülyeséget ez a kazán, de apa most állított vmit rajta, talán...

Gabi
sztem ne erőltesd :!: úgy is megissza, ha kell neki, próbálgasd egy pár nap múlva hátha...
jó apácskázást :!: csavarogjatok :wink: ha van valami üzenek :!:

Evita
milyen volt az utolsó napod :?:

Szandri
hogy vagytok :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Na lányok... mégsem értem ide egy normális hsz-re... :oops:
Suzy
Csak nem fogica kezd alakulni Cipikénél is? Nyűgije elmúlt?
Vivi
Hogy viselte Barni az oltást? Sikerült kikerülni a lázat?
Orsi
Még "meg akartam dicsérni" Dalmust, hogy ilyen szép nagy baba!

Ennyire futotta, mert fellőtték a pizsit... :oops:
De vigyázzatok magatokra, babócákra!
Szandriank pedig folyamatosan megy a drukk (és persze Gyevacskanak, Evitának is, ha esetleg úgy alakulna...)

KépKép
manama

Sziasztok!

:( 38°C-kal kelt reggel... :( :cry: hajnalba pedig 2óránként ébredt (2, 4, 6, ) Kapott este és reggel is félkúpot.
Ma nem bizti, h tudok jönni, de majd igyekszem.
(De legalább a kövi oltás minimum 2hónap (de inkább több) esedékes...)

Szép napot mindenkinek!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Jó reggelt!

Jaj Vivi!
Sajnálom,kívánom,hogy minél előbb átvészeljétek!!!!!!!

Mindenkinek nagy cuppanós,holnap jövök!

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok :!:

Vivi
sajnálom a lázat, drukk, hogy lemenjen gyorsan neki++++++++++++
Én egyébként a 2 hós oltás után amikor hazajöttünk nem fél hanem 1 egész kúpot nyomtam fel neki :!:

Manama
nem tudom, hogy pontosan a foga-e, de az Én meglátásom szerint az, de majd csütörtökön megyünk tanácsadásra is ki fog derülni :!: szuri is lesz akkor :?

Többiek hogy vagytok :?:

Szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Sajnos nem túl rózsás a helyzet nálunk - este is és reggelre meg még magasabb lett a vérnyomásom, annak ellenére, hogy szedek gyógyszert, úgyhogy 12-re kell menjek SOS-be a védőnőhöz, utána meg a dokihoz. Lehet, hogy még ma be kell feküdjek és meg kell indítani a szülést. Szorítsatok!!!

Ha valami van akkor üzenni fogok, a Suzynak és az Evitának a számát elmentettem.

Kép
gyevacska

Gyevacska
jajj, nagyon izgulunk Érted drága :!: :roll: a legjobbakat...puszilunk :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Anyucik, lenne egy kérdésem:
Még mindig hőemelkedése van (37,5 popiba) pedig kapott reggel is egy fél kúpot, és azt mondta a gyerekdokink, h csak 38felett csillapítsam, mert akkor csökkentem az immunválaszt... De így meg szegény gyerek 2óránként cicizik kicsit (mert vizet nem fogadja el, és muszáj valahogy itatnom...), nyűglődik, sír és alszik...

Biztos jót csinálok azzal, h hagyom és nem viszem le a hőemelkedést?
Ok, ok, h a gyerekdoki okosabb, mint én és nem ez az első gyerek akit látott, de nem Ő nézi ahogy szenved a gyereke a JÓ immunválaszért... :? :? :? :( :cry: :?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Gyevacska
Megy a drukk!!!!!!!!!!
(Meg fognak császározni?)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Nomi
Örülök,hogy jelentkeztél! Sajnálom,hogy vissza kellett menned dolgozni, de az szuper,hogy ott van veled az anyukád! Meddig tud maradni?

Manama
Igen, sikerült összeállítani a kórházi csomagomat! Már csak 1-2 dolog hiányzik belőle, amit induláskor teszek bele! :lol: Érthető,hogy kezdesz izgulni! Már én is izgulok, meg várom is! Jó lenne,ha már a karomban lenne, de azt se bánom,ha most még kb 2 hétig bent marad, és picit pihenhetek itthon, még babázás előtt! :lol: :lol:
Utána néztem a visszazárulással kapcsoltban. Meg a másik fórumomba az egyik anyuk azt mondta,hogy egy ujjnyi állítólag vissza tud zárulni. Az interneten meg általában azt olvastam laikusoktól,hogy ilyen nincs, viszont egy anyuka azt írta,hogy neki hamar kinyílt a méhszája, sokat fektették, nehogy idő előtt jöjjön, és a végére visszazárult! Hát nem tud mi a helyzet e téren, de lényegtelen! :roll: :roll:

Gabi
Olyan jó olvasni a lombikotokat! Én is izgulok mindig olvasás közben, pedig hát látjuk/tudjuk a gyönyörű végeredményt!! :lol: :lol: Szuper,hogy szépen eszi Roli a gyümiket! Cisztával meg nem lesz semmi gond! Már nincs is ott!

Suzy
Semmi nem használt,hogy ébren legyen Emma! Hát ez van! :cry:
G-t olvastam. Örülök,hogy happy end-del végződtek a dolgok! :wink: :wink: Cipike milyen ügyes :arrow: alvás! Irigyellek! Remélem Emma is hamar átalussza majd az éjszakát, már csak Apácska miatt is! :lol: Hát ezt a kazán dolgot nagyon sajnálom! Remélem nem fordul elő ilyen többet! Még szerencse,hogy Cipike ügyes fiú volt, és nem takarózott ki! :lol: :lol:
Hát már én sem tudom,hogy mi a helyzet méhszáj ügyileg! De nem is érdekel! Lesz ami lesz! Úgyis jön majd Emma, amikor úgy gondolja! Az uccsó napom nagyon lassan telt! Alig bírtam dolgozni, főleg amiatt,hogy a másik fórumomban épp szült az egyik lány, és érte izgultam, így elég nehéz volt koncentrálni! :lol: :lol: Vicces márciusi topik vagyunk, de már 4 babánk is megszületett! :lol: :lol: :lol:

Szandri
Hát az jó hír,hogy már nyílsz! Most már lassan megérkezik Imici! A héten már tuti meglesz! Aranyos a párod,hogy bújik, meg hízeleg. Már ő is érzi,hogy mindjárt itt az idő! Laci is hízelgősebb lett amióta terhes vagyok! Élvezem nagyon! :lol: :lol:
Ejnye-bejnye férjecskédnek, ne vezessen olyan gyorsan! :wink: Vigyázz mit mondasz itt. Suzy férje véletlenül beleolvas, kap majd Imi a fejére! :lol: :lol: :lol:

Vivi
Én megvagyok! Köszönöm kérdésed! Nulla jóslófájás, semmi keményedés! CTG görbém totál egyenes! Semmi jele a szülésnek! :lol: :lol: Sajnálom,hogy belázasodott Barnus! Remélem hamar rendbe jön. Még szerencse,hogy sokára lesz a köv. oltás!

Orsi
Üdv Pesten újra! :wink: Hát elég rossz idő van tényleg! Sajnálom,hogy nyügike Dalmus! szegénynek a fogacskája! Azért nem semmi,hogy már ilyen korán elkezdenek szenvedni tőle! :cry: :cry: Hozzátápival tök ügyes vagy!! :lol: :lol:
Emma amúgy nagyon virgoncka, csak rafkós, és NST alatt lusta bármit csinálni. Miután eljöttünk, egész nap szétvert belül mindent! :lol: :lol:

Gyevacska
Azért az jó jel,hogy vannak görbéid! Megy a drukk,hogy ne kelljen befeküdnöd! Asszem én leszek itt az uccsó szülés ügyileg hármunk közül! :lol: :lol:
Megy a drukk!!!! +++++++++++++++

evita10
Budapest IX. kerület

Vivi
Én adnék neki főleg, mert szenved :!: :?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Menion
Hol vagy? Remélem azért nem jelentkezel mert végre picit pihensz is egy kicsit!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
örülök, h otthon vagy, pihizzél is drága :!: :wink:
nagyon jó dolog másért izgulni, de hamarosan Te leszel a "porondon", de is jó lesz majd meglátod :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vivi!
Én adnék és adtam is neki egy egész kúpot! :wink:

Gyevacska!
Szorítok ezerrel,csak nem tudom te minek örülnél jobban,ha sikerülne a vérnyomást rendezni vagy kibújna a babóca :roll:
Én a babára tippelek :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gyevacska!

Megy a drukk, hogy minden rendben legyen. Várunk a hírekkel, akár a vérnyomidat csökkentik, akár a kisfiatok jön a világra! Hajrááá!!!!!! ++++++++++
/basszus, pont most van dél... vajon mit mondanak?/
Ügyi leszel!

KépKép
manama

Sziasztok!

Huhhh, ma szupi éjszakánk volt....
Fél kilenctől fél hatig, utána hattól kilencig és most ismét szundi!

Gevacska!
Hajajj, drukkkdrukkdrukk!+++++++++++++
Jaj, de jó akkor talán Veled megindulnak már ezek a Babókák, akik nem nagyon akarnak kifelé tolulni.... :lol:
Várunk és gondolunk Rátok!

Mst csak ennyi bocsi, mennem kell, felfordulásos a lakás....majd mesélek!
Délután jövök!
Pusszantyu Nektek!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok!

Reggel 9 után elkezdtem írogatni, odáig jutottam, hogy nagyon álmos vagyok megint, majd ledőlök a székről.
Aztán le is dőltem (persze képletesen), szal aludtam idáig. Kb 3/4 órája ébredtem.
Most viszont elugrok veszek vmi kaját, eszek, aztán tényleg jövök :)

Gyevacska,
drukkolok én is :D......
De azért közben irigyirigyirigy :oops: 8) :lol:

KépKép

Kép
szandriii

Senki nem írt? :(
Na majd akkor én.

Elmentem boltba, de komolyan mondom, kb 1 órát ültem előtte a konyhában. Azt ne kérdezzétek, mi a fenét csináltam. Fogalmam sincs. Csak ültem, felkeltem, körbejártam a lakást, leültem, alig tudtam összekapni magam.
Aztán nagy nehezen sikerült elindulnom. Gyorsan csináltam mákos gubát, jól bekajáltam. És tudjátok mit csináltam közben? VV4et néztem a neten. Undorító vagyok. Rám férne egy pofon. Segítene vki? :( :oops: :roll:

Evita,
zárva??? Érdekes. De sztem se foglalkozz vele, még van ideje Emmának :)

Wivi,
Barni láza? Hogy álltok?

Orsi,
látom Dalmus jobban aludt mára, szuper. Le a kalappal a csajszi előtt, mert állítólag kettős front van :? Szóval jár a cuppanós a kis hölgynek.

Suzy,
Cipikével mizu? Mert hogy Veled mi van, azt tudom :wink: .

Gyevacska még nem írt senkinek? Kíváncsi leszek ő indítja e a mókát. Már teljesen odavagyok meg vissza.

És akkor egy cicis, szopis kérdés.
Tegnap a szülésfelkészítőn erről is szó esett és nekem eddig nem volt semmi cickó gondom. Most viszont felmerült bennem, hogy vajon megfelelő lesz e a gyereknek. Befelé nem fordul, az tuti. De elég lapos. Nektek milyen volt szülés előtt? (Ha fázom, akkor szépen kiemelkedik, kemény, olyan, amilyennek lennie kell, de most is olyan kis lapos, majdhogynem ki sem látszik.)
Ráadásul tegnap csomagot kaptam a barátnőmtől, babaváró csomag, és volt benne egy könyv is. A kismama babakonyhája. Tök jó, csak ajánlani tudom, ő is ezt használja, nagyon hasznos. Na és ebben a szopizásról is van szó bőven (de főleg a hozzátáplálásról). Azt írták, hogy a lapos bimbó (de még a befelé forduló) sem gáz, mert 1) a baba nem a bimbóból szívja ki a tejet, hanem a ciciből, 2) ha ügyes a baba, szépen kiemeli ő maga a technikájával.
Vannak erről tapasztalatok? Most picit meg vagyok ijedve.

Végreeeeeeeeee. Vmi miatt én is aggódom. Szuper :lol:

KépKép

Kép
szandriii

Lányok!
Megérkezett az első sütőtökös kaki :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: húúúúhaaaaa :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Annyira aranyosak és rendesek vagytok! Köszönöm!!!!
Barni: sokkal-sokkal jobban van. "Márcsak" 37,3°C popiba. (Tehát a -0,5-el már rendben is van.)
Nehéz nap volt!

Gabi
:D :D :D

Szandri
Nekem is teljesen lapos volt a bimbim. Sőt! Majdnem befelé fordulós. De tényleg, ha a baba jó technikával szopizik és elég "erős", akkor ki tudja emelni. HA nem, akkor pedig még mindig van a bimbivédő/kiemelő. Ez egy műanyag cucc, amit a bimbire kell tenni és ezt veszi be a szájába, és beleszívja a bimbit.
(1napig én is használtam, utána már annyira "kijött", h simán megtalálta nélküle is.)
Segíthet még, ha szopi előtt hideg vízzel megmosod, akkor a hidegtől kiemelődik.
--->ne aggódj! (És tényleg kérdezz bátran! Nekem annó rengeteg kérdésem volt a szopival kapcsolatba, és netről tájékozódtam és a: www.lll.hu sokat segített!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi
nagyon örülök, hogy megoldódott a láz dolog :wink:

Gabi
azt elhiszem :D :D :D

Szandri
nagyon fáradt lehet drága :shock: :lol: gondolom még megmozdulni is nehezedre esik :roll: :lol:

Cipike éppen alszik, ma már nem volt olyan nyügike :wink: ha elalszik kajcsi után egy fél óra múlva kb., 1 óra múlva ébred és nyűglődik, majd kezembe még elaltatom és ráhúz még egy jó fél órát :roll: :wink: de mire rájöttem, hogy még álmos :shock: :oops: :wink:
Voltunk a szokásos sétán ma is, sztem már tudja, hogy megyünk amikor veszem ki az overált és akarom bele tenni :lol: olyan édes, fülig ér a szája :lol:

Már a múltkor is akartam írni, hogy nekem a terhesség kb. második felétől kezdve nagyon zsibbadtak az ujjaim a kezemen és a szülés óta szinte még jobban...van, hogy éjszaka arra ébredek fel, hogy nem érzem egyik ujjamat sem :shock: ...a Nővéremnek ugyanígy volt és mire a gyerkőc 1,5 éves lett akkor lett egy jobb neki, de elmúlni nem múlt el :roll: lehet, hogy konzultálok egy neurológussal :roll:

Szandri
Neked is zsibbadt a kezed, nem :?: vagy rosszul emlékszem :roll: :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Wivi, köszi, megnyugtattál :)
Reméltem, hogy ez lesz (vagy is lesz ilyen) tapasztalat.
Barninak pedig hurrrráááááááááá :D :lol: Megy az a láz még lejjebb is. Holnapra kutyabaja sem lesz, tuti.

Suzy, igen, én is zsibbadós vagyok. Elalvás előtt a lábam is zsibbad, szinte elaludni nem tudok tőle. De a kezem, az napközben is. Nagyon szar. Most is zsibbad, de érdekes, mert napközben csak felső ujjperceimben érzem. Nekem van egy ilyen karerősítő bigyóm (ilyen gumi karika, erősíteni kell vele, nyomkodni, nem tom a nevét), azzal szoktam "gyúrni" és az valamelyest segít. De ezek szerint túl sok jóra ne számítsak, igaz?

Fáradtság? Durva. Megint bealudtam délután. Már rosszul vagyok, komolyan, mozognom kéne.

Ma amúgy olyan keveset mozog a gyermek :(. Ezzel ugyi csak a születésre készül? Kicsit megijeszt ez a kis maki.

Evita, mizu? Hogy telt az első pihenős nap?

KépKép

Kép
szandriii

Orsi
örülök, hogy visszatért Dalmus jó alvókája :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szandri
ilyen izomerősítő gumi izékém a férjemnek is van, lehet, hogy gyúrok azzal hátha segít :wink: nem biztos, hogy nálad is így lesz :roll: sőt, ne legyen, mert annyira rossz :roll: :cry: főleg, amikor etetem Cipikét, ugye fogom sokszor a kezemben, ölbe eszik (kora reggel és az estinél, egyébként a pihenőben eszik) és zsibbad :roll: áááááááá, utálom :evil:

Lehet, hogy elindul valami :roll: :wink: az csak jó lenne, gondolom nem bánnád már :roll: :?: :wink: nincs már túl sok helye fickándozni :roll: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Csajok, Babák!

Vivi
Nagggyon szuper, hogy ilyen ügyesen átvészeltétek a mai napot és Barni láza is múlófélben van (remélem, hogy holnapra már csak rossz emlék marad!). :P :P :P

Suzy
No, Neked meg a csütörtöki szurihoz megy a drukk, aztán nehogy nagyon izgulj a láz miatt… :roll: ;)
Örülök, hogy Cipike nyűgije múlik! Hú, ez a zsibbadás dolog Nekem nem tetszik őszintén szólva. Ha lesz időd, azért egy neurológussal röffenj össze. Lehet ám h semmi komoly!!!!

Evita
Akkor mától munkamentes pihi, amíg Emmácska engedi! Igazad van, majd ha Ő úgy gondolja, akkor megindul! Addig felesleges izgulni!

Orsi
Klassz kiscsajod van Neked is, hogy ilyen ügyesen végigaludta az éjszakát! Pakolászás kipipálva?

Szandri
Kettős front? Jó ezt tudni… Jaaaa, ami meg a VV4-et illeti… ilyenkor az agyzsongító dolgok kellenek, és ebbe ez tökéletesen belefér! Haha, Te is fennakadtál tegnap a mellbimbós-szoptatós tanácsokon? :lol: :oops: :lol:
/Ja, ha engem kérdezel, én szerdára tippeltem be a nagy napot…, hátha Imici akkor szánja meg magát/

Gabi
A sütőtökös kakiról jutott eszembe, hogy néha jó lenne egy minikamera az anyucik arcára állítva… :lol: :lol:

Hát, engem is kiütött ez az idő, úgy vánszorgok a lakásban, mint egy csiga! Jujj, ma jó kis meglepetésben volt részem… Nagyban ebédelek (most persze a gép előtt a szobában, hogy még nagyobb legyen a kényelem… :oops: :oops: ), amikor csörög a kaputelefon. Nah a védőnő volt, hogy bejöhetne-e. Jááááj, gyors körbepillantás, többre nem volt időm. És beállít egy csajjal :shock: Lényeg, hogy csak beugrottak időpontot egyeztetni, mert van egy védőnőhallgató „mentoráltja” és ő jönne. Huhh, egy kicsit megnyugodtam, mert meg tudok lepődni az ilyen látogatásokon… Ja meg jövő héten amúgy is megyek hozzá.
Most meg tűkön ülök, mert a dokimhoz csak akkor tudok menni, ha megvan az endokrinológiás eredményem, az meg még nem ért ide (jó, az eredmény miatt nem parázok, csak kapjam meg!). Még jó, hogy voltam két hete 4D UH-n, mert megenne a fene, hogy minimum 5 héten keresztül nem tudok a manócskáról. Mármint nem láthatom.

Vigyázzatok magatokra!!!!
Pusszantás!

KépKép
manama

Szia Manama!

Ja, ez a szoptatás dolog azért el-elgondolkodtatott...
Ezek szerint nem csak engem :)

Szerda? Oké, legyen :lol: . Amúgy ma reggel azt hittem... Ugyanis 3szor volt 10 percenként fájásom. Nem olyan hosszasan, de a 10 perc az szépen megvolt.
Basszus, lehet, h ezt már leírtam? Jajj Ittenem, én olyan lüke vagyok ma :S
Holnap amúgy is megyünk NSTre, jajj, remélem igazad lesz.

Ezt a betoppanós dolgot velem is eljátszotta a védőnőm. Pontosabban a 2. védőnőm (most a 3nál járok, de hamarosan megkapom a 4et, a véglegeset).
Az eredményedet kiküldik vagy menned kell érte?
Hnap sztem megyek be Pécsre. Még mindig APEH. Ma egyszerűen nem ment, nem voltam rá képes. Anyukámmal is beszéltem az imént és olyan hűvös, ingerült voltam vele. Pedig nem akartam, meg bánt is, lelkifurkám van, de nem tehetek róla :(

Wivi, néztem a lll.hu oldalt és tök jó. És képzeld el, W. Ungváry Renáta is jelen van szakértőként (A Kismama babakonyhája című könyv szerzője- amit tegnap kaptam a csomagban). Jó volt viszontlátni a nevét, mert így még hitelesebb, amit olvastam tőle.

KépKép

Kép
szandriii

Szandri
A próféta szóljon belőlem, mi? ;) :lol: :lol:
Jaja, a szoptatás témán pörögtem egy darabig. Jó az az oldal, amit Vivi belinkelt, megnéztem én is.
Eredményt küldik, bár bementem volna, de a doki nem ajánlotta, nehogy összeszedjek valamit. Azt mondta, igyekezni fognak.
Nem csodálom, hogy nem mentél be az APEH-hez, én is csak egy részét intéztem annak, amit akartam (igen, a tiszta kóma fej miatt...)

Na, mára ennyi, legyetek jók, babóknak pusszantás (kint is bent is)

KépKép
manama

Sziasztok!

Beírtam a másik telószámomat is a táblinkba G-n. (általában ez van nálam még kb. májusig, akkor lejár az előfizetésem, és le fogom mondani, de addig ezen leszek elérhető...)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Szandrii, Manama

Szívesen!:)
ha úgy gondoljátok a későbbiekben, h olyan szopi gond van, amiben tudok segíteni nyugodtan hívjatok fel.
(Nem vagyok egy nagy Guru benne félre ne értsétek, de lehet, h a tudat bőven elég lesz, h van aki próbál majd segíteni...)
--> (Evita ez rád is vonatkozik!)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Szép reggelt (legalábbis szebbet, mint ami itt van...)!

Vajon miért nincs cuppanós pusszantós emotikon? :roll: Küldtem volna már párszor náhányatoknak, most pl Vivinek. Vivi, köszi a lehetőséget, ki tudja, lehet h majd élni fogok vele!

Yokka, Menion, hogy vagytok? Rég jártatok erre, remélem minden ok és pihiztek jó sokat!!!!!!

Gyevacska nem üzent véletlenül?

Szandri
Hajrá az nst-hez!

KépKép
manama

Hu de korán kelt vki :)

Wivi, drága vagy, köszönjük a lehetőséget. Elég nagy sansz van rá, hogy nyaggatlak majd :wink:

Gyevacska... vajh' mi van veled? Írjál légysziii.

KépKép

Kép
szandriii

Szép jó reggelt :!:

Szandri
elég szépen vannak már akkor fájásaid :roll: majd csak beindul már a dolog, holnap már betöltött 40.hét :shock:
hogy aludtál :?: férjed dolgozik :?:
mikor mész az NST-re ma :?:

Manama
köszi a drukkot :!: :wink: dehogy is nem izgulok a láz miatt :oops:
hozzám mindig úgy jött a Védő nénink, hogy nem szólt előtte, de engem nem zavart hál istennek...az elején jön majd mindig sűrűn, amíg pici a bébi, de utána már csak ritkásan, inkább menni kell a tanácsadóba :!:

Vivi
Barnus hogy aludt, láz megszűnt :?:

Cipike az éjszaka most 3-kor kelt, egy kicsit bekavarodott, mert délután egy hosszút aludt egy huzamban és az esti fürcsi annyira kiütötte, hogy nem ette meg az adagját...aztán meg úgy bealudt...de 3-kor ébredtem, hogy egy "kismalac" cuppog, csancsog :lol: benyomott 140ml-t és aludtunk fél4-től 7-ig...most megint alszik már újra :!: :wink:

Ezt az időt, komolyan már annyira elegem van, olyan ingerült vagyok már ettől, hogy sokszor szét tudnék robbanni :evil:
Napsütést akarok, de mán :!: :P

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Nem tudok semmit Gyevacskáról, írtam neki tegnap sms-t, de nem válaszolt, izgulok miatta Én is :!: :roll: :oops: mi lehet vele...

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Szívesen!:)

Suzy
Ez a 3óra bűvös ma! Barni is akkor ébredt! (De nálunk ez hosszúsági és nem rövidségi rekord. :wink: :) :D )
Nagyon drukkolok a csütörtöki szurihoz!!! (Ha jól emlékszem, azon Barni egy fél kúppal este túl volt, pedig Ő nagyon lázasodós, úgyhogy bizzunk benne, h Cipike észre sem veszi!:)

Manama
Itt is szörnyű idő van!!!:(

Szandrii
Fájásaid vannak?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?