Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok :D

kösz a sok biztatást aranyosak vagytok, nagyon sok erőt adot.
A verés témával kapcsolatban csak annyit , 1 honapja költöztünk saját házba na és itt van két olyan szomszéd ahol kisgyerekek vannak állandoan verik őket mert az egyik anyuka szerint hülyék a gyerekei de mást nem hallani töle.
Az anyos témázoz meg annyit h, én ebből a szempontbol szerencsés vagyok az én anyosom egy tündér. Most pl vissza ment a régi munkahelyére dolgozni ( amugy nyugdijas ) csakhogy több mindent tutjon venni a unokályának .
Ágota: az agytrombozis elmult , mult honapban :D de az inekciot kapnom kell egész év végéig és akkor álítanak át gyogyszerre amit az orvos elmondása szerint legylább fél évig szedni kell de jobb mint az inekció szegény férjem már kikészül teljesen ugyanis neki kell beadni.
A vonalzoval kapcsolatban megköszöném ha segitesz.
Vendég

linacska: hol fáj az arcod? Nem lehet, hogy fogaddal van valami! Két hete, a húgomnak teniszlabda nagyságú dagadás lett az arcán, beküldte este 8-kor az orvos a Bajcsyba, fül orr gégészetre! Anyám betelefonált és mondták, hogy mehetnek! Nekem kellett őket bevinni! Bent közölték, hogy menjünk a Jahn Ferencbe, mert náluk a gégészeten nincs ügyelet! Rá sem néztek! Szóval átmentünk a Jahn Ferencbe, ott kb egy órát csöveztünk! kb este 11 volt már ekkor, átküldték a Szentkirályba szájsebészetre! majdnem éffélkor végeztünk is! Nem értem, hogy a Bajcsyba miért nem néztek még csak bele sem a szájba! Küldözgettek jobbra-balra! Marhára élveztem a vezetgetést, üldögélést! és mindezt azért, mert a 16 éves húgom utálja a fogkefét! Agyon tudnám ütni!
Szóval a fog is tud érdekes dolgokat művelni! Egyszer a páromnak úgy begyullad, hogy lázas lett és doki azt mondta, hogy tök hülye, hogy nem ment rögtön, mert nagy baj lehetett volna!

nekem is menni kéne fogdokihoz, de én nagyon félek, csak úgy megyek, ha a párom ott ül velem, mert mire sorra kerülnék, szerintem meglépnék!

kovisziszka

Itigram: gyere minnél többet, meglátod el sem tudsz majd szakadni! :lol:

adri: de jó neked! Jó hétvégét, érezd jól magad!

kovisziszka

Jó reggelt !

Szépen termeltetek az elmúlt napban ... :lol:

Tegnap végre voltam dokinál és minden a legnagyobb rendben van a babával és velem is !!! :D :D :D ....méhszáj zárt, méretek normálisak és a fejecskéje már lent van (remélem nem fordúl már meg!). Egy hét múlva megyek a kórházba kötelező uh-ra, aztán sokáig semmi !
Jah és ami a legfontosabb, hogy nem lesz szabin a dokim ! 8)

Ltigram
Üdvözöllek itt ! :D
Sajnálom, ami Veletek történt, de a lényeg, hogy a babácskád veled maradt és egészséges !
Miért nem lehet később második baba ?

Linácska
Remélem nem lesz semmi komolyabb baj az arcoddal !!
Megszülettek a kiskutyák ?

Maradan
Jó Neled, hogy már otthon pihizhetsz ! :D

Kép
Kép
rilla_

Kovisziszka,
a fogamra én is gondoltam, ezért is nem tudtam eldönteni, hogy fogászat vagy fülészet, de két hete voltam fogászaton, minden ok volt, egy pici lyuk volt, azt betömték, nem hiszem, hogy az okozna bármit is. Na meg nem dagadt, csak fáj. És egyre kevésbé, de azért megnézetem, legalább azt tudjam, hogy ha baj lenne, mit vehetek be a hétvégén.

Kutyukról még nincs hír, azt mondta a hölgy, hogy jelentkezik, ha megszülettek. Elvileg holnapra "van kiírva" az anyuka :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszi a sok biztatatást, rendik vagytok!
Nikó, köszi a külön diéta-tervet. A házidokit ma hívtam -táppénz miatt- és vmi tök hasonlót ajánlott. Mondjuk nem is nagyon kívánok mást. Ha nem eszem semmit, akkor tök jó, de amint igen, ... SZóval, sok folyadék (teát vedelek), ill. keksz. HÁztartásit vettem. Egyszer csak elmúlik... :wink: A lényeg, hogy a baba jól van, ezerrel mocorog!

Tünde :lol: nem biztos hogy végig maradok, de jövő hét közepéig tuti. Ha változik a helyzet, muszáj bemennem a lezárások miatt. Jegy már nem kell, de be kell vezetnem mindent a naplókba... pErsze, az már nem nagy ügy, de mégis.

Ágota :lol: A Smectáról még nem hallottam, de így a doki ajánlása nélkül nem is merek semmit bevenni. Marad a normaflour, ill. ha mond majd egyebet...

Linácska :lol: tényleg megnyugtató 28-on innen lenni!!!!

Kovisziszka :lol: szerintem is ösztönösen kellett a pofon ebben a helyzetben. Biztos egy életre megjegyezte, hogy nem szabad csak így elmenni...
Fogdokihoz érdemes hamarosan elmenni!!!! :roll: megnyugtató is! én már kétszer voltam, de asszem még egyszer megyek bb születése előtt. NEm nagyon akarom, hogy bármi baj legyen.

Rilla :lol: Gratu a jó uh-hoz! MÉReteket mondtak?? NÁlam is be van már fordulva, de azt mondta a doki, hogy még átfordulhat simán. Nem tudom, mennyit mocorognak még, de bb nálam hetek óta ugyanott van szerintem.

Kata :lol: Tök szép kerek lett a pocid:! Hogy tudod pontosan kitapogatni?? én nem merek annyira hozzányúlni :wink:

Jajj, képzeljétek, tök hülyék vagyunk szerinem. Megláttunk egy tök édi homokozókészletet hátizsákban és azonnal megvettük Zsiginek. MÉg se babakocsi, se pelenka, tök alapdolgok hiányoznak, de nem tudtuk ottahgyni. :D Oké nem egy nagy összeg, de mondjuk kb. egy év múlva fog homokozni.... :roll: Ennyit a tudatos vásárlásról :D

Hú, még tök sok mindent akartam.... Ja, baromi jó itthon :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran

Linácska :lol: a pici kutyi a legjobb, teljesen hozzátok fog szokni!!! és milyen édesek!!!! :D :D

madaran

Sziasztok!

Kovisziszka:a házassági anyakönyvi kivobnatot onna kell kérni ahol volt az esküvő.Ha ugyabban a kerületben szülsz akkor nem kell.Legalábbis vki ezt irta.Én nem vagyok ilyen szerencsés.

Irdab:jó 7végét nektek!!!

Márk már jól van,most aludt vagyis inkább álmoba sirta magát,mert elvittem kimosni a kedven c párnáját.Még Ő rakta be a mosógépbe,csak amikor kijöttük a fürdőszobából akkor lett nagy sirás.

Be tettem neki egy kis musical válogatást és egyből bealudt :D

Júl. 18án megyek szinházba :D már alig várom utána egy ideig biztos nem tudok menni.Márknál is először 5 hósan próbáltam elmenni,de haza kellett jönnöm,mert cici nélkül nem aludt el.
Igaz a darabot már akkor is min. 5ször láttam.
:D :D
Vendég

Sissi: köszi az infót! Jól ráfáztam akkor, mert Pusztaszabolcson volt az esküvőnk, mehetek le! Június 9-én megyek Fehérvárra, akkor úgy megyek, hogy előtte odaszaladok! Remélem nem kell visszamenni, rögtön kiadják!

kovisziszka

Sissi, júl. 18-án... egy héttel a kiírt időpontom előtt...
És melyik az a darab, amit ennyiszer megnéztél már? És most mire mész?
(Nekem egyetlen egy film volt eddig az életemeben, amit 5-ször láttam moziban, aztán ki-tudja-hányszor DVD-n...)

Kép

Kép
hmbori

Sziszka:szerintem egyből kiadják(legalábbis nekünk kiadták).De azért kérdezz rá.

HBori.msot a Szép nyári nap cim ű musicalt nézzük meg.
A Mozartot láttam már egy csomószor ill. még a Rómeo és Júliát.De ezek itthon is megvannak dvd-n,igy ha nagytakaritást végzek általában ezeket hallgatom.
Vendég

Én akkor a 36. hétben leszek :D
Vendég

Hali mindenkinek :D
Olyan kérdésem lenne h, ti mit gondoltok, mit hallotatok arrol h, ha valaki a terhesség alatt megüti a kezét , lábát vagy bár hol máshol az majd meglátszik a babán. Apukám szerint ez igaz, a hugom szerint nem ő tapasztalatbol mondja 2 kisfia van. :D
Vendég

Itigram, én ilyesmiről még nem hallottam. Szerintem nem is igaz, hiszen olyan jó kis védelemben van a babácska (körülveszi a méh, a magzatvíz). Max. ha a hasad vered be, azt is jó nagyon, esetleg az érhet el a babáig - szerintem. Szóval én hülyeségnek tartom ezt. Főleg, hogy a húgod is tapasztalatból mondott rá nemet.

Kép

Kép
hmbori

Itigram: igaza van hmbori-nak! nagyon jó védett helyecskén vannak a babák! Én a fiamnál a vasalóval megégettem a pocim a köldököm mellett! Végig parázatattak az ismerősök, hogy meglátszik majd a gyereken! De semmi hál'istennek! A mostaninál meg kicsapott az olaj a serpenyőből, három folt is lett! Megint mindenkitől hallgattam a rémisztést! De már tudom, hogy nincs semmi alapja, mert tapasztaltam!
Amivel vigyázni kell, hogy ne essen el a kismama a terhesség alatt! De itt is a kisebb esés belefér! Nagy zakózásra gondoltam! Ezt sajnos anyukám tapasztalta!

kovisziszka

ltigram
ez szerintem valami olyasmi, amiben nagyanyáink hittek... anno a nagymamám nem engedte, hogy anyu ránézzen egy néger hapsira, nehogy fekete legyen a gyerek. De állítólag csak félidőben számít. Az is igaz, hogy pl. a férjem unokatesójának a felesége megégette az alkarját vasalóval, és a kisfiának egy hatalmas szőrös anyajegy van ott, de lehet, hogy ott lenne, ha nem égeti meg magát.
A dédmamám meg azt mondta, hogy a füle előtt a halántékát megdobták cseresznyével, és a papámnak lett egy lelógó kis börvalami a füle előtt, ami utána leszáradt. De lett neki még egy 6. ujja, és összenőtt lábujja is, na és az akkor mitől??? Nekem is össze van nőve a lábujjam.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

LInácska :lol: , ez csupán annyit jelent, hogy a nagyapád táltosnak született :wink:
de ezekben (ütés után folt) szerintem népi babonán kívül semmi nincs.
majd kiwi leszek. A múltkor bevertem a bal oldali sejhajom, jó nagy lila folt lett rajta....

madaran

Sziasztok!

Most tudtam meginnt jönni.. :cry:
Margószerinzem az oltri nagy hülyeség ahogy Hmbori is irta :twisted: meg se hallgas ilyeneket mert parázni fogsz tuti,hogy nincs benne semmi.Ez ilyen régi rémtörténetek szerintem aminek nincs köze egymáshoz.....

Linaszerintem szuperrül választottál kutyát :lol: ez a fajta nagyon család és gyerekszerető fajta kicsit hebrencs és játékos de jól kordában lehet tartani :P Biztos jó helye lesz nállatok :P

fogászat:na én aztán régen piszkosul féltem a fogdokiktól..talán azért is mert amikor alsós voltam fogszabályzom volt és (körzeti)és nem igazán használt és ki kellett húzni a jó fogat ,hogy szépen álljon a végén 2 év fogszabályzó után :twisted: ez ellégé megviselt és azóta gyülöltem a fogdokikat.De amikor kb.23 éves lehettem megbeszéltük apával a gyerekkérdést és úgye én azt mondtam,hogy elődte rendbetetettem fustam mint állat kb.5 fogdokinál jártam mire találtam a 3 kerületben egy nagyon szupi helyett ahol eggyálltalán nem félek :P 1 évig jártam oda mondhatnám 1 autó áráért mire tökéletes fogsorom lett :lol: de ha ezt hamarabb csináltattom meg akkor kevesebbe is került volna.
Jobb tull lenni rajta egyből mert akkor nem is olyan kölcséges.Nekem már 4 fogamat kellet kihúzn :x sajna nem lehetett megmenteni és nekem beültettni neem lehet mert olyan a innyem,hogy (hegyes)előtte müteni kellene,hogy be tudják csavarózni :(

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Ez a négeres dolog jó :lol:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Csajok azt akkartam kérdezni ,hogy aki gyesen van annak hol kell kitöltettni a gyáshoz meg a többihez a papirokat?A volt munkahelyen vagy a mák.-nál vagy hol?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

baszus! Én láttam négert a terhességem alatt! Hogy magyarázom meg a páromnak, ha fekete lesz! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kovisziszka

Bim-bam:_először is le kell mondani a gyest. Én is most akarom azt intézni,meg is van hozzá a papirom,csaK nem tudom,hogy kell e hozzá még vmi.Nekem a mh-m kifizetőhely igy a tgyást és a gyed-et ők utalják.
Vendég

Sissi! és hol kell lemonadni és papirt kérni ?A Váci úton?
de figyi milyen dátimmal gogod te lemondani vagy most ez ,hogy is van?Szülés után ezt nem lehet?Vagy előtte kell?

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Szilvi akkor lebuktál... :lol: :lol: :lol: :lol:

Csilla

Kép
Kép
bim-bam

Sziasztok!

Kata
Szépen építkezik Mili :lol:
Akarjátok itthon is anyakönyveztetni? Akkor kettős állampolgárságú lesz?

Hosszú hétvége
Itthon pihengetünk :wink:

Kovisziszka
Én úgy tudom, hogy ott kell kérni házassági anyakönyvi kivonatról másolatot, ahol volt az esküvő. Mehetek fel Pestre...

Nikó
Oké! :wink:
Én is nagyokat lustulok...

Linácska
Mi volt az orvosnál?
Négert, arabot és egyéb fajt láthatok itt Debrecenben eleget. Akkor a gyerekem vegyeske lesz?

Margit
Akkor a szerencse melléd állt, hogy maradék nélkül elmúlt a trombózis! :wink:
Injekciókat átérzem, szuriztam magamat eleget a 4 lombikhoz.
Vonalzókészítésről PÜ ment!
Babán folt az ütéstől... babona!

Rilla
Akkor kicsit megnyugodhatsz, hogy minden rendben!

Madaran
Smecta-t nekem orvos mondta :wink:
Nem szívódik fel, általános hatása nincs, csak egy bevonatot képez a bélfalon.
Homokozó... jó lesz néhány hónap múlva a fürdőkádban :lol: :lol: :lol:
Vendég

Néztem a táblázatot. Sokan eltűntek :cry:
Vendég

nemsokára hazaér a párom és el kell menni bevásárolni a hétvégére! Tök nincs kedvem, de enni muszáj! :twisted:

egész délután úgy érzem, hogy be fogok pisilni! És a manó állandóan kinyomja a kis térdét! ez ma neki nagyon tetszik! :lol:

szia Ági: köszönöm a táblázatot! Ezt már vagy 3 napja szeretném neked írni! (de zizi vagyok) :lol:

Egyre közeledik az idő amikor az elérhetőségeket majd igénybe fogjuk venni!

kovisziszka

Sziasztok
Nem nagyon tudtam visszaolvasni a dolgokat ,mert rohanok mint mindig :oops: ,de ez a négeres dolog nagyon aranyos :D
Ezt anno jól kitalálta valaki és a párja meg be is vette :D:D:D talán még sajnálta is az asszonyt :D

Látom nem csak engem viselt meg ez a jó kis időváltozás :roll:
Azért még hála égnek egyben vagyunk!

Túl vagyunk a házfelújításon és már csak a takarítás maradt hátra ,de az ahhoz képest semmi ,mint amin keresztül mentünk az elmúlt 2hónapban :P
Babaszobát berendeztük, és megvettünk mindent amire szükségünk lehet ill a babának szüksége lehet.
Mostantól csak vissza kell számolnom a napokat :D

Házassági anyakönyvi kivonatot tegnap kaptuk meg, rendesek voltak mert kipostázták!
A papírjaim össze vannak készítve , már csak lassan a kórházi szettet kell összepakolnom.

Voltam bent a IInőin pénteken és ki van írva,hogy 11eFt-tól megcsinálnak mindenféle papírt a picinek amire szükség van születése után.
Nem tudom ,hogy van értelme megcsináltatni ott pénzért, vagy nem olyan nagyon sok utánajárkálás megcsináltatni ?!

Puszi mindenkinek,Kellemes hétvégét!
És megpróbálok sűrűbben jönni :roll:

Noki

Kép
noki&potyi

Hali mindenkinek :D
Nagyon jó hétvégét mindenkinek a hétvégén már nem leszek.
Puszi :D
Vendég

Noki,
pont délután jutottál eszembe, hogy nagyon eltűntél Te is.

Meg Anetto, meg sokan mások.

Sissi,
elvileg a munkahelyi kifizetőhelyek megszűntek tavaly márciusban, és a munkahely mindent átadott a MÁK-nak. De még mindig van, amit a munkahely intéz, de még nem néztem utána, hogy mit. Legközelebb, ha viszem a táppénzes papírt, akkor beszerzek mindent, amit szülés után majd le kell adnom. Vagyis a férjemnek. Olyan bonyolult nem lehet, mert Lilinél is ő intézte, és meg tudta csinálni :lol:

Voltam orvosnál, arcüreggyulladásom van, csak az a baj, hogy korlátozottak a lehetőségek, hogy mit lehet vele csinálni. Prospán szirupot, meg Bioparox-ot kaptam. Meg lámpázni kell. A Bioparoxban van antibiotikum, de olyan amit terhesen lehet használni, csak szoptatás alatt nem.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

kovisziszka,
szerintem telefonálj előbb oda, és beszéld meg előre, hogy mikor mész a kivonatért, és akkor biztos meglesz addigra.
Nekünk Erdőtarcsán volt az esküvőnk, és telefonon elintéztem, hogy postán elküldjék. :) Még fizetni sem kellett érte, mert ha a baba anyakönyvezéséhez kell, akkor illetékmentes (amúgy 2000 azt hiszem).

linacska,
biztos, hogy Lili nagyon fog örülni a kiskutyának!

Kata,
nagyon szép a pocakod :)

Margit,
rémes, amin eddig keresztülmentetek, de most már minden jól fog alakulni, és nem lesz semmi baj! Isten hozott közöttünk!

madaran,
jól teszed, hogy abbahagyod a munkát, ezek az utolsó hetek már úgysem olyan fontosak, ellenben neked pont most kell többet pihenned, a babó is jelzi..

Magamról: hát a méhszáj körüli nyilalló fájdalom még elő-előjön, pl. tegnapelőtt a munkahelyre menet 20 méterenként meg kellett állnom, és állandóan felszisszentem... :? De aztán abbamaradt. Igaz, hogy legtöbbször olyankor érzem ezt, amikor amúgy is épp babamozgás van, és a baba olyankor nagyon lent mozog amúgy is: itt bököd, ott nyomkod, és akkor hirtelen jön egy fájdalmas nyilallás is. Szóval reménykedünk, hogy ártalmatlan a dolog, és csak a bab rugdos rossz helyen, vagy valami ideget nyom. De tegnap pl. egyáltalán nem volt ilyen, és ma is csak egyszer.

Orvoshoz egyébként csak 9-én megyek, már annnnnnyira várom, hogy jól megnézzünk UH-on. :) a 19. héten volt utoljára UH...
Vagyis most hétfőn, amikor a fájdalmak miatt mentem, akkor igazából csinált, de csak a méhlepényt és a máhszájat nézte, a babát csak egy pillanatra. De azért jó volt egy kicsit látni...

Kép
bikmakk

Bim-bam:a Mák-nál kell lemondani.Én most szabin vagyok júli 31ig,igy azzala dárumal mondom le.Aug 1-től leszek tgyáson.
Pont ma néztem a mák honlapját és a lemondáshoz nincs nyilatkozat(fenn a neten) Még jó,hogy amikor intéztem agyest akkor kértem.

Lina:sajnálom az arcüreg gyulladást.Mielőbbi jobbulást.
Én a mh-től kaptam a gyedet csak a családit kapom/tam a máktól.

Noki:jó,hogy jelentkeztél.
Ha tudsz gyere sűrűbben. Szerintem nem éri 11ezret fizetni a papirokért.
Vendég

Sziasztok, jó reggelt
Lehet ,hogy még korán van ,de itt felénk nagyon szomorkás az idő.
Bár ezt jobban bírom mint a szelet :roll:

Tud valaki valamit mondani arról ,hogy milyen probléma lehet akkor ha sok a magzatvíz?
Ugyanis nekem sok és most jól meg is ijesztett a dokikám :evil:
Jól érzem magam és nem érzem ,hogy baj lenne.
Viszont nem igazán szeretnék korábban szülni :roll:

Sissi
Próbálok sűrűbben jönni mostantól :D
Köszi a papíros infót :D Akkor nem csináltatjuk meg a kórházba!
Linácska
Jobbulást neked!
Vigyázz magadra!

Kellemes hétvégét mindenkinek!
Moncsi

Kép
noki&potyi

Jó reggelt Csajok!

Mindenkinek szép, könnyű várandós napot kívánok! A babáknak kellemes pociban úszkálós napot! :D

noki: Ne ijedj meg a sok magzatvíz hallatán! Mivel ezt nem számszerűen nézik, hanem csak a vizsgáló meglátása, tapasztalata alapján, lehet, hogy csak elnézte! Azt olvastam, hogy ritka esetben lehet csak gond, általában ártalmatlan jelenség! Szóval ne izgulj, biztosan minden rendben van! Lesz még vizsgálat?

kovisziszka

Én is nagy munkában vagyok, holnap lesz a férjem szülinapja, és jönnek vagy 20-an bográcsos marhapörizni, csak 6 kiló húst vágtam össze, meg a 4. adag sütim sül az elmúlt két órában. A férjem végül is megígérte, hogy segít, csak elvitte Lilit aludni.
És hogy nekem milyen rendes férjem van... Aludt másfél órát, miközben én sütit sütök, küzdök a marhahússal, na meg a súlyával... Majd kijött a szobából, közölte, hogy mennyire horkol a gyerek, majd átfeküdt a kanapéra, és azóta itt horkol. De az, hogy megkérdezné, hogy te ...., segítsek????

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!
Nincs időm vissza olvasni mindent.
De ezen a népi babonán olyan jót rötyögtem...Baccus!!!!A paré doki akivel gondom volt néger...Akkor most mi lesz?? :roll:
No és akkor az is lehet,hogy tele folttal jön világra a gyermekem??Valamimet mindig beütöm..De szerintemmindenki beüti magát időnként itt ott :lol:

No voltunk tegnap uh-n.
1500gr a bébi,és most már teljesen tuti hogy puncis,ezt meglestük 4D-ben is.
Picit nagyobb a koránál,de egyenlőre nem jelentősen.És bízom benne nem is lesz akkora mint a Szabi volt .A Szabi a 33héten kb 3300gr volt,hát remélem a kiscsaj azért csak nem hízik 2kilót 1hónap alatt :lol:
No képek itt.
http://kep.tar.hu/lisztesnoemi/50639516#2
Ide sajni nem tudok most feltölteni mert le kéne kicsinyíteni
(bár így is elégé kicsik):roll:
Van olyan kép,ahol a homlokába fehéres foltocska lóg be.No az a sérója.Azt mondta a nő,hogy ritkán látszik a hajuk ilyen jól :lol:

mimi12

Mimi,
nagyon édi kislányotok van. Már számolni is tud??? Az egyik képen 3 ujját mutatja az arca előtt, nem? :lol:
Nekünk azt mondták, hogy a haj csak 2D-ben látszik, pedig szerintem itt is egész jól kivehető.

Na felébredt a családom...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok
Szilvi
Köszi a választ :D
Eddig 2doki is azt mondta,hogy nem kell vele foglalkozni,de a 3dik azt mondta,hogy biztos valami vírus okozza és foglalkozni kell vele!
Rám is hozta a frászt!
Csütörtökön megyek dokihoz , nagyon kíváncsi vagyok ,hogy mit fog mondani?!
Tegnap voltam vérvételen, csináltatok egy teljes vérképet és még vizeletet is nézetek!
Ha baj van akkor ezekből kiderülhet, remélem!!!
Jimbone
Nagyon gratulálok a vizsgádhoz :D
És jó készülődést az elkövetkezendő időre :)
Linácska
Te szegény!
Nem semmi ,hogy egyedül csinálsz mindent :shock:
Én a férjemet segbe is rúgnám ha nem segítene :D
Mimi
Nagyon jók lettek a képek :D
A 14-es képen jót mosolyogtam,olyan fejeket tudnak már most vágni a csöppségek :D

Kép
noki&potyi

Mimi,
Lilinek a nyelvnyújtogatós tetszik a legjobban, többször meg kellett neki mutatni. Aztán megkérdezte, hogy ez a mi babánk? És hol a kukija? Aztán megbeszéltük, hogy nem a mienk, és puncija van :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Köszi csajok :lol:

Sajni! Mikor elkezdtek uh-zni akkor totláisan a gerincem felé fordult a csajszi,majd azért rendike volt és oldalról megmutizta magát.:D
Lini!De aranyos Lili :lol:
A Szabi meg megint csontozott végig az uh alatt.Őt csak a csontok érdeklik.Már megint sokat magyaráztak neki.Az uh-s nő mutogatott neki,hogy mi micsida.
A hajára azt mondta,nagyon ritka hogy 4D-n látszik.Hát a Szabinak volt sok fekete haja.Kíváncsi vagyok,most lesz a a huginak hajacskája?
Noki! a 14 nézem,hogy az a nyelv nyujtogatós.De a végén van egy amin fityiszt mutat. :lol:
Lina,igen én is mondtam,hogy hármat mutat az egyik képen.
Amúgy sokat mosolygott.Anno a Szabi nem volt ennyire aktív.
Ja és szerintetek???1hete még faros volt,most meg fejjel lefelé van.Lehet ezért feszült a hasam minap ?És volt olyanérzésem,hogy kiverik a bordáimat?De az egy dolog,hogy megfordult,de ugyan azon az oldalon van ahol volt.

mimi12

Mimi,
én a 24. héten totálisan éreztem, mikor farosból átfordult. Egyszerűen egyértelmű volt, hogy egész testéből forog. Pont autóztunk Zalába, és meg kellett állni, kiszállni, mert ülve szétfeszített.
Viszont ma kicsit megijedtem, eddig ha csuklott, mindig a szeméremcsontomnál éreztem. Erre ma bőven a köldököm felett. Táncsak nem átfordult megint farosba???? Mondjuk még van 10 hete újra fejvégűnek lenni, csak egyre kevesebb helye...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina!
Szerintemnekem most a hétwn fordult meg.Egyik éjszakám eléggé gáz volt..Este tökmáshol éreztemmint reggel,és iszonyatosakat rugdalt :lol:
Viszont másik fórumon van egy anyuka,neki az utsó héten fordult meg a csajszija.Mondtam is,hogy az iszonyat élvezetes lehetett :lol:
Csuklás.Én a sejhaját is érzem,ha csuklik.Vagyis érzem lent is és fent is,ha épp úgy fekszik.

mimi12

[quote="linacska"]M írta:linacskaimi, Hmbori, Bim-bam
golden retriver kiskutyánk lesz.

No erről lemaradtam,vagyis most sikerült vissza keresni.
Jó választás!Imádni fogod.
Én lehet nem hoznám el 6hetesen.Nem lesz semmi baja,ettől nem kel félni.Csak olyan kis mütyürkék..SZóval jobb nekik 9hétig a mamájuk mellett.Viszont tényleg nem lesz bajuk ha előbb hazaviszitek.
Amúgy jól meg gondoltátok??
:lol:
Kép

mimi12

Mimi.nagyon jók a képek!!!Olyan szépen látszik a pici arca :D :D

Lina.Férjednek Boldog szülinapot kivánok!!Remélem azért segitett vmit.

Délután itt voltak egyik bnőmék a párja fel sem jött hozzánk annyira beteg lett, hét elején még a bnőm volt beteg.Remélem nem kapjuk el,mert vmi iszonyú erős antibogyot kell szedniük.
Vendég

Sziasztok!

Mimi!

Nagyon jók a képek.

Mi is voltunk tegnap 4D-n rakok is fel képeket. Mi is buksival lefelé vagyunk, mint egy kis kifli úgy fekszik.Mindent rendben találtak az uh.-on. Viszont amin meglepődtem a dr.-nő szerint mindkét oldalt van méhlepény. Ezt eddig 6 orvosból 1 sem mondta, majd rákérdezek ha megyek. Mondjuk ikernek indult de még a 8. hét előtt elhalt a másik, szóval nem értem.
Méreteink:
Bpd:6,82cm
Ofd: 8,73cm
Hc: 25,04 cm
Ac: 23,30 cm
Fl: 5,21 cm
1104 gram, pici hajacska látszott, sokat bujkált az uh alatt.
nikó

Mimi,
remélem, tényleg nem lesz depis a kutyus, ha elhozzuk 6 hetesen, végül is ha nem is az anyukája, de egy idősebb szuka kutya lesz mellette. Azért is szeretnénk akkor, mert egyrészt akkor van Lili névnapja, bár ez számítana a legkevesebbet, meg akkor még van egy hónapom, hogy Levi még pocaklakó, és jobban tudok vele foglalkozni. Utána egy hónapig a férjem is itthon lesz, vagyis két hónapig, ami elég meghatározó tudjuk nevelni.
Szerintem jól átgondoltuk, már egy éve felmerült bennünk a gondolat, vagyis először négy éve, mikor kertes házba költöztünk, csak akkor kaptuk 10 évesen a mostanit, most meg hogy öregszik, úgy szeretnénk a kicsit, hogy még egy darabig együtt tudjanak lenni, remélem a kicsi tanul majd a nagytól is okosságokat, szocializálódik mellette. Mondjuk én egy kicsit félek, nem tudom mióta szakirodalmat olvasok, mert ugye kiskutyánk még nem volt, és nem szeretném elrontani a nevelését. Ok, nem munkakutyát, meg kiállítási darabot szeretnék belőle faragni, de alapvető dolgokat nem árt, ha tud egy "kedvenc" is. Most hogy olvasom a dolgokat, egy csomó minden apróságra oda kell figyelni, amire nem is gondoltam eddig. De tuti megoldjuk :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jó reggelt Mindenkinek!

Remélem nektek jobb éjszakátok volt! Én egy hete alig tudok aludni, reggel persze nem bírok kimászni az ágyból! Tegnap délelőtt annyira fájt a hólyagom környékén, hogy állandóan le kellett vízszintesbe dölnöm! Elég vicces volt így a délelőttöm, mert sok mindent kellett csinálni, amikor megfájdult, akkor az ágy felé vettem az irányt! Pár perc pihi, aztán folytattam a főzést! Persze nem is lettem meg időbe, a gyerekek reklamáltak! De muszálj volt, mert nem bírtam állni, ha fájt! Nem akarom, manókának baja legyen! Jó lenne ilyenkor egy segítőkéz, de nincs!

linacska: neked is rossz lehetett, hogy egyedül csináltál mindent! Ezek a pasik! Átadnám csak egy napra nekik a várandóságot! Szerintem üvőltenének!

mimi: nagyon jó képek, olyan jól látszik a bébid! A 15-16-17-es képen látszik a pofija a legjobban, olyan szép kis formás arca van!

sissi. vigyázz nehogy elkapj most valamit!

jimbone: Gratula a vizsgádhoz! Örülök, hogy jelentkeztél! :D

nikó: Szupi, hogy nálatok is mindent rendben találtak! :D Várjuk a képet a manóról!

kovisziszka

[quote="kenderike"] írta:kenderike
[quote="earhart"]L írta:earhartinácska
Lehet, hogy Milagros Letitiat se fogják akkor Mo-n anyakönyvezni?

Kata külföldön született és ott anyakönyveztetett gyerek nevét kötelező átvezetni magyar anyakönyvbe, akárhogy van írva akármi a neve. Szoktak próbálkozni, hogy nincs a listába, de határozott fellépés esetén gond nélkül megcsinálják.

Nem szép, de most azt mondom, ha cicóznak, akkor max. nem lesz magyar anyakönyve a gyerekemnek :wink:
Vendég

Kivisziszka!

A www alatt vannak a képek ott megtudjátok nézni.
nikó

Linácska
Jobban vagy már?
Kutyus biztosan jól fogja érezni magát náéatok! Majd tanítgatni kell!

Rilla
Doktortól jó híreket kaptál akkor! :lol:

Madaran
Ha tapigálom a pocimat, jobb oldalon van egy egyenesebb rész (Mili háta), felül egy kerekebb, puhább (feneke). Szereti, mikor simogatom a hátát! :lol: :wink:

Sissi
Szegény Márknak a kedvenc párnája nélkül kellett aludnia :cry:

Bori
Melyik filmet nézted meg ennyiszer?

Itigram
Babona!!!

Linácska
Ha kimegye3k az utcára, találkozom mindenféle színű emberrel. Lehet, hogy Mili valami zöld ufó lesz? :lol: :lol: :lol: :wink:
Férjecske :evil:

Ágota
Elvileg, igen...

Noki
Jó, hogy itt vagy? Mi újság veletek?

Jimbone
Gratulálok a sikeres vizsgához!

Mimi
Nagyon szép a babátok!

Csuklani Mili is szokott!

Nikó
Gyönyörű Gréta baba is!