Új privát üzeneted érkezett!

Tudom Evita, alapvetően jó szándékú. Meg imádom. De úgy felhúz ezzel a sutasággal :)

Wivi 25éjéről nekem is ez ugrott be.
Hu, nekem június 26. volt a vízválasztó.

KépKép

Kép
szandriii

Később jövök.............

De gyorsan Szandrinak!
Hát hallod.................... :twisted: :twisted: :twisted: a csaj továbbra is ribi a férjed meg.......... :roll: vak talán?

Kép
cukigabi
Budapest

Szandri
Megértem,hogy fel tud húzni nagyon! De most ezt felejtsd el, és örülj,hogy ilyen rendi volt! :wink: :wink:
És nem baj,hogy nem félsz! Én se alapvetően, csak néha tőr rám egy kicsit aztán elmúlik! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok Csajok :!:

Ezer dolgom van, na most érzem, hogy összecsaptak a fejem fölött a hullámok :shock: nem tudok jönni most bővebben sajnos, nem is tudom, hogy mikor lesz időm, de szeretnék már nagyon, mert iszonyatosan hiányzik a fórum :roll: :wink:

Csak egy picit tudtam belekukkantani a hszk-ba...

Szandri-Evita
nagyon sokat gondolok Rátok, kitartás Csajok, nemsokára a karotokban lesz a kisbabátok, akikre vigyáztatok már lassan 40.hete :wink: Tudom, hogy mind ketten nagyon boldog és szerető, gondoskodó Édesanyák lesztek, ne aggódjatok minden simán fog menni :!:
(Manama, Yokka TI is, csak még most nem Ti vagytok a "sorosak" :P )

Ancsu
akartalak hívni, de nem voltál elérhető :? ne aggódj a Seduxen miatt, de a múltkor beszéltük is telón, kérdeztem is, hogy nem szeded véletlen a Pipolphent vagy a Seduxent :?: nagyon sok kismama szedi már a terhesség elejétől kezdve...a lényeg, hogy a sok keményedés miatt és hogy nyugalomba legyél, többet pihenjél ezért kell szedni, nem fogsz hozzászokni, a 36.héttől már nem szabad szedni :!: mindkét gyógyszer a terhesség alatt szedhető, a babákra nem veszélyes, kell és kész :!: ne aggódj, pihenj sokat :!:

További szép napot, majd jövök egyszer csak, addig is sok puszi és vigyázzatok magatokra, egymásra :!: :wink:

Gabi
köszike, hogy írtál Rólam :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Úúúúú,pörögtök,mint búgócsiga...csa győzzek olvsni és kommentálni... :lol:

Vivi!
Hát nem tudom, hogy válogatós-e, de szerinted ha csak a Szenkirályi...hihihihi, akkor az ám!!! :lol:
Egyébként tényleg....a Hippes almalé, hát izé.....nagyon savanyú....ennek a Szknak meg olyan kellemes az ize, ez sem édes, de olyan lightos az egész...na remélem érthető....szóval nem olyan erős az izhatása....és ez Dalmának fontos szerintem....gondold el eddig kétféle izt érzett, tejcsi és tápi... :shock:

Nem bánom a kézben alvást, szeretem Én, csak mindig eszembe jut,hogy lesz Ő még 10 kilós...és több is... :wink:

Menion!
Hát, Drága....most komolyan, Te ezt hogy birod.....detto Erika....huhhu!
Azért tényleg, ha lemegy a szakácsnősködés és a kerités mizéria, fogd a Kicsilányod és aludjatok egyet együtt!!!!Egy jó nagyoot! :P

Szandri!
Őőőő, hát igen ilyenek a férfiak.....de azért, gondolom sejted, hogy ez az egot rendesen legyezgeti.....és mellesleg nem olyan VAKok ezek a férfiak...! :wink:
De legalább elmondja otthon, ez értékelendő.....és a legjobb megoldás az,ha nem szólsz hozzá egy szót sem, ez a legbosszantóbb sztem!
Ja, és még legyen megdicsérve, hogy azt mondta nem volt balhé otthon???Nagyon szigorú vagyom, mi??? :twisted:
De aztán most már tényleg tartsa a kis squashos kacsoját otthon.....remélem ha nem szülsz meg jövő hétig már nem megy...sportolni...mond neki, hogy fekvőtámaszozzon a nappaliban, Te meg drukkolsz neki..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Evita!
Csak annyira vagy net függő mint Én, nagyooooon! De nem baj, jobb mintha piálnánk.....
Egyél csokikát, az is segit Emménak pörögni! :wink:

Gabi!
Jaj, Én is bőgtem egy sort..... :oops:
Annyira jó,hogy aztén majd lesz mit mesélni Rolinak!!!!!Látom Te is mindent elteszel, jelentem a köldökcsonkunk gyönyörűen kiszáradt....egy zacsiban van, mellette egy szappandarab....hogy jó illata legyen....Tőlem ezt is megkapja Dalma, ha nagy lesz.....mutattam már másnak is, az meg nézett Rám, hogy nem vagyok normális..... :shock: :shock: :lol:

Szandri, Evita!
Hát Kismamik, igen lassan itt a Ti időtök.....nyugalom, amint kibújik a Kisfiatok és a Kislányotok, minden a helyére kerül, az idő megáll egy pillanatra és boldogság költözik a szivetekbe....!
Hazamentek és minden menni fog.....tudjátok Én rengeteget szerencsétlenkedtem az elején.....de meg kellett tanulni mit, hogyan, mennyire......de most meg minden megy mint a kasikacsapás!!! Az Anyaságot egy részét is "tanulni" kell, a többi meg belénk van kódolva! Szóval hajrááááá!
:P

Suzy!
Pusszantalak, gyere ha majd lesz időd! Cipike sziamia! :lol:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Lányok!
Mivel Orsinak olyan szine volt, mint a hulla...és nincs ideje szoliba menni, ezért vett kipróbálásra egy önbarnitót.....Garnier....
3szor használtam eddig tök jó, de a szagaaaaaaaaaaa...pffffffffff!
Amikor bekenem tök tuti, de ha bebarnul...anyám, mintha 3 hete nem fürödtem volna és oroszlánokkal aludnék.....hihihihi! :lol:
Szóval a szinem tuti, a szagom nem annyira....na most akko ilyenkor mi van......hihiihi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Sziasztok!!
Köszönöm a válaszokat.
Lehet átnézek majd másik oldalra ahogy tanácsoltátok.
Mindenkinek jó babavárást és babázást!!!
Puszi mindenkinek!!!!
ildka
Szarvasgede

Sziasztok Jányok!

Hát én csak olvasok-olvasok-olvasok… Terápia! Khm, kicsit megszűnik a világ, amíg a hsz-ek végére érek… :oops: De rendjén van ez így, félre ne értsetek! :D

Szandri
Nagyon aranyos Anyud meg Mamid van, főleg a Mamid szövege tetszett a sok fekvésről… hiába, a régi öregek tudják a frankót! Ó, és mielőbbi gyógyulást neki, hogy kedvére jöhessen unokázni ;)
Hú, ez a fallabda dolog! Amikor a sztorit olvastam, akkor egy kicsit… :twisted: :twisted: Tényleg kis kajla a férjed, hogy ráharapott erre, de csak azt tudom remélni, hogy azért, mert nagyon jószándékú ezen a téren… Aztán láttam, hogy mit írt sms-ben. Na, ez azért már jó jel arra, hogy egy kicsit észbe verted tegnap. Abban meg biztos vagyok, hogy ha Imici ideje eljön, akkor le sem lehet majd vakarni a kiságy mellől. És akkor mekkorát fog koppanni a ribi, ha esetleg arra számít, hogy még az ilyen kis családi fészekből is elrángathatná… :lol: Szóval fel a fejjel csajszi, azárt annyira nem reménytelen eset a férjed a ribi meg… hát, marják csak egymás a pasijával!
Azon meg ne parázz, hogy nem parázol! Mindenki másképp éli meg ezeket a dolgokat, de sztem ha éles lesz a helyzet, azért nem úgy fogod érezni magad, mint nagybevásárlás előtt ;) ;)
Holnapra drukkkkkkkk az nst-hez, hajrá fájások :lol: :lol: (na, ilyet is csak itt ír az ember….)

Vivi
Basszus, azért nem semmi, hogy a Te párod is mennyit dolgozik! Megértem, hogy nem unod Barnit, de akármennyire is imádnivaló a kispasid, azért a nagypasi is kell, hogy melletted legyen… :roll: (gondolom, ezzel Orsi, Gabi, Szandri is így van…)
Remélem, ma jobb napod van!
Várjuk a 25-ét a Te sztoriddal!

Ancsuka
Ne aggódj a Seduxen miatt, látod, Suzy tényleg vágta, hogy mi a helyzet! Pihizz sokat!

Orsi
Na, akkor úgy látszik nagyon bevált a tejpép!
Az almapép nálatok lesz hiánycikk, vagy a boltban? Szentkirályi? Van ízlése a kiscsajnak! Nagyon cuki lehet, ahogy emeli a fejecskéjét és figyel. Hiába, már megszűnt a csak félig öntudatos állapot, amikor még szűkebb volt a kis világa!
Most olvasom a squash-os kommentedet, megfektetett… :lol: :lol:
Haha ez az önbarnító… bocsika, de röhögtem egy sort. Ki az a marha, aki ilyenre nem figyel, hogy jó illatú testápolót készítsen? Nem tudom, hogy mi lenne a jó megoldás, mert ha meg lesikálod magad (ami még nem garancia h elmegy a szaga), akkor meg kopik a szín… :roll: Írj a magyarországi forgalmazónak és told le őket… :roll: :lol:
Én egyszer egy valamilyen „barnaságot megőrző testápolóval” jártam meg (talán Johnson-os volt). Anyósoméknál lekaptam a polcról, sietve bekrémeztem magam, gondolva, hogy ha színt őriz meg, nagy bajt nem csinálhat, mert nekem a fehéren kívül nagyon nincs színem :lol: Aham, csak mivel nem egyenletesen vittem fel, tigriscsíkos lettem. És ezt napközben vettem észre és egy kellemes nyári napot hosszúujjúban ültem végig :lol: :lol: Szóval csak óvatosan!

Menion
Jaj, már nagyon vártam a sztorid folytatását. Félre ne érts, nem a rohangászásod történetére vártam, de ahogy tálalod a dolgokat… eszméletlen! Hát, azt hadd szögezzem le, hogy minimum másfél ember energiája szorult beléd, de tartson is ki, mert nagyon úgy látom, hogy kell. Még a finnyásakra is külön gondolsz… :roll:
Nagyon édes lehetett a lánykád, ahogy örült neked!!!!

Evita
De jóóóóóó, hogy már otthon vagytok nyugiban, szépen elpakolászol, ha éppen úgy alakul, de legalább a nagyja megvan! Tényleg, a függöny megérkezett? Jó farsangolást és ünnepelést előre is! Annyira helyes, ahogy izgulsz…!
Ja, képzeld, én 4D előtt coláztam meg csokiztam, viszont sétáltam a Klinikáig majdnem egy fél órát, az elég volt, hogy elringassam, az UH-n csak félig volt ébren! :lol: Így csak én jártam jól a nasival :lol: Na nem azt mondom, hogy nálad nem fog használni, sőt, inkább de! Használnia kelllll!

Gabi
Csatlakozom… nem lehet nem megkönnyezni. Én egy sima tesztnél is úúúúgy izgultam, hogy majd megevett a fene, hát egy ilyennél… Gondolom, ezek a könnyek „jó könnyek” nálad, hisz a végeredmény a kiságyban (játszón/pihenőszékben) rejtőzik! :P

Suzy
Jó, hogy tudtál jönni és szurkolok, hogy minél előbb nyugisabb időszak jöjjön!!! Párod otthon van vagy Pesten?

Szandri-Evita
Nekem böki a csőrömet ez a szúrás-megnyílás dolog. Éles fájdalom "odalent"? :roll: Nah, én ritkán, de érzek olyat, hogy konkrétan a hüvelyemben elkezd szúrni jó élesen rövid időre, oszt semmi. Nem tudom hova tenni. A védőnő nem tulajdonított neki jelentősséget... Dokimnak még nem mondtam, mert a szurkálás óta nem voltam nála. Amúgy tök alapos, de a méhszájamra eddig soha nem mondott semmit :roll: Na, ha megyek, tuti letámadom ezzel! Nem pörgök ám, csak ha mégis a méhszáj kezd rövidülni-nyílni, jó azért tudni!

Szép napot!

KépKép
manama

No Orsi :)
Ismerem azt a szagot.
Azt javaslom dönts. Szín vagy szag :lol: ?
Amúgy nem tom, ezt más is érzi? Vagy csak akin van az anyag?
És pasi ügyben, kösziiiiiiiiiiiiiiiiiiii:) Támogatom szigort :lol:. Ezek másból nem nagyon értenek.

Jujj Suzy, téged is elért a munkahullám. Jajj. Remélem Cipike legalább segít neked -mármint nem ablakot mosni vagy fát metszeni :)- csak azzal, hogy ő attól még nyugis.

Gabi, kösziii. És igen, Imi valószínűleg vak (meg lehet picit lüke is :lol: ). VAGY
tényleg csak jól esik neki, hogy vki odáig van érte (rajtam kívül is).

Képzeljétek. A múltkori szülésfelkészítőn a zene hatásáról volt szó. Mármint magzati korban.
Igaz nekünk már nincs sok hátra, de elkezdtem komolyzenét hallgattatni Imikével. Vivaldi Négy évszakból a tavasz és az ősz első tételeit, meg Mozart Kis éji zenéjével próbálkozunk.
Éééés. Teljes extázis, komolyan. Az elején beindul, aztán nyugalom és ha vége van, akkor megint kalimpál :lol:
Sztem élvezi :)
Érdekes.

KépKép

Kép
szandriii

Manama,
ez a nagybevásárlás hasonlat azért vicces, mert én az előtt is olyan türelmetlen vagyok és még izgulni is tudok :lol: :lol: :lol:
Jujjci, vajon mit fogunk venni :?: :) :roll: :lol:

Na a szurkálódás, az nálam is éppen olyan, ahogy leírtad. Jó éles és jó mély :oops: :roll: Ha lehet így fogalmazni erre az érzetre.
De amúgy nem lehetetlen, hogy nálad is kezdődik vmi, mert azért te is mászkerálsz. Sztem én élem a leglustább, legkényelmesebb életet. Ami nem feltétlenül irigylésre méltó. Nem ismerek senkit és semmit, nem megyek sehová, dokit, védőnőt kivéve, szal tényleg csak ülök és fekszem, no meg alszom, ha ahhoz van kedvem.
Végig se tudom gondolni, h a terhességem alatt hány könyvet olvastam el és hány filmet néztem meg.

KépKép

Kép
szandriii

Ja és tettem fel egy képet Gre a félig-meddig berendezett babadolgokról.

KépKép

Kép
szandriii

Ildka!
Nagyon szivesen,azért, ha van időd/kedved, gyere ide is infózni!

Manama!
Hát ja, felkened tuti....és a remány is,hogy végre lesz egy kis szined...oszt jön a HUHAaaaaaaaaaaaaaaaaa, azta mindenit.....
Na jó szép szép a szin, na de tényleg.....olyan mintha nem fürödtél volna hetekig, izzadságszag ömlik belőlem.....uhh, majd megkérem Anyumat szaglásszon meg..... :lol:
Most befújtam magamat parfümmel..igy kevésbé kellemetlen.....röhejessssssssss! :lol:

Elviekben a boltokban lesz hiánycikk, ez azért gáz, mert ugye még nem eszik annyit és az üveges kaják 2-3 napig tarthatóak el....igy egyszerűbb a miniüveg.... :roll:

Szandri!
Ja,mindig mondják az okosok...a szépségért szenvedni kell, na de még bűzölögni is...a fene vigye el! :lol:
Szigor....ELŐREEEEEEEEEE :lol: :twisted: :twisted:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Na ide értem,csak gyorsan kitakarítottam,bevallom már ideje volt,de semmi hangulatom nem volt hozzá eddig,viszont tegnap elhatároztam,hogy meg se állok ma amíg kész nem leszek.Még gyorsan összedobom a kaját,tegnapról meg maradt husileves is. :lol:

Orsi!
Igen mi is azt a miniüveges HIPP-et ettük/esszük,olyan aranyos picike.
Köldökcsonkot én is eltettem volna,de nekünk ugye a kórházban esett le és nem kaptuk meg csak a csipeszt.
Én is használok önbarnítót (garnier-sárga),de csak az arcomra és felesbe kevertem sima testápolóval,így nem büdi a bőröm. :wink:

Menion!
Indigó :arrow: hát ez nagy duma.Kitartás a hétvégéhez,meg amúgy mindenhez,látom te is önsanyargató vagy,TESSÉK ALUDNI is!!!!!

Szandri!
Egyáltalán nem vagy hülye,hogy így reagálsz a fallabdára,nem normális,hogy a csaj pl nem a párjával jár,pláne,ha az még balhézik is otthon.Na de gondolhatjuk ezek után milyen nő lehet.
Viszont tényleg nagyon rendes volt a férjedtől,hogy nem beszélte ki a tegnap estét,pedig biztos reménykedett a ribi,hogy nálatok is balhé volt,biztos lelkesen hallgatta volna.
Átkot én is küldöm természetesen! :wink:
Hát szerintem annyit nem lustulsz,mint én és látod Roli nagyon sietett kifele.
A zene jó dolog,csak nehogy azt gondolja.........na milyen jó dolgom van idebent,ki se megyek........ :D
Babasarok szupi,már csak Imici hiányzik :lol:

Evita!
Áááá hamar hozzászoksz majd a gondolathoz,hogy ez a pici emberke aki itt van velem tőlem függ és soha senkitől nem fog nagyobb szeretet kapni tőled,csodálatos érzés!!!!!
Tea úgy látom beválik,ma is ivott belőle rendesen.
Itt az ideje,hogy befejezd a munkát végre és pihenj is egy kicsit.
Netfüggőség??????Nálam nagyobb szerintem nincs itt,reggel ébredés után (9körül) gép bekapcs,este lefekvés előtt (22 körül) gép kikapcs.Van is villanyszámlánk rendesen :oops:

Ancsu!
Gyógyiban én sem tudok segíteni. :roll:

Manama!
Persze örömkönnyek ezek!
Szúrás lehet attól is,hogy már azért van súlya a babának és a hüvelyedet nyomja le.

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi!
Na majd megpróbálom ezt a verziót is.....keveremkavarom..hátha igy eltűnnek az oroszlánok mellőlem! :wink: :lol:

Gabi, ezeket a csillivilli kisképeket,hogy a fenébe kell beilleszteni...asszem ehhez k..va szőke vagyook! :wink:
Olyan helyesek.... :oops:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi, köszi a válaszod :) aranyos vagy :)
lesz ettől még különb is a bébiételek terén, nekünk Vivi anno kb. 3-4 félét evett meg és a poén az egészbe, vagyis annyira nem poén főleg akkor nem volt az a 1,5éves gyerekem 5hós bébiételt evett meg mert nem kellett neki más. :roll: azt hittem megőrülök.
Csináld úgy az altatást ahogy neked a legjobb :) és főleg neki. Én már tanultam Vivi esetéből, így tudom meddig megyek majd el, vagyis szeretnék és mondhatott nekem mindenki mindent, szinte senkire nem hallgattam mert szegény Vivi :)

Vivi, neked is köszi :)
a kézben alvással én vitába szállnék, de nem fogok :) ha valami jóra egyszer rá van szokva akkor attól megfosztani..... de kívánom mindenkinek sikerüljön :)

Menion, sajna nem tudok mit hozzászólni inkább úgy írom nem emlékszem rá Vivinek hogyan melegítettem a tejet mert én 11hónapig fejtem :shock:

Szandri, szerintem igazad volt........ én dettó ilyen vagyok. Mondjuk nekem nincs nagyon okom ilyenekre mert egymás nélkül nem megyünk sehova, de pont ilyen vagyok én is mintha magamat olvasnám :)

Gabi, a régi szép idők, de a mostani még szebb :)

Suzy, veled majd telon ;) de nagyon köszönöm, tudtam én hogy téged kell hívni, hívni is akartalak...... de mondom mindenért nem zaklatlak. és tessék megvan a válasz :) imádlak
Pihizek így is sokat, igaz aludni nem tudok én Vivivel sem tudtam napközben mármint mikor Vivi már megszületett.

A zene....... na ez nekem is bejött Négy évszak gyors youtubeon és már kis mozgás van :)

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

lányok ezt majd nézzétek meg, én anno itt ahol lakom szerveztem is ilyet 2* nekem nagyon megtetszett és Vivi csinálta is élvezte nagyon és most is kamatoztat belőle nagyon sok mindent. Nézzétek meg hátha valakinek megtetszik, emlékszek még pár dologra, de majd én is átnézem újra és nem kamu amik le vannak írva tényleg működő dolgok :)
http://www.okosbaba.hu/

Ancsu

ancsuka

Na gyorsan összeütöttem egy csoki tortát :lol:
Csorgassátok a nyálatokat :P
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Ez nagyon kegyetlen dolog volt Tőled!!!! (Nem küldesz egy szeletet fénypostán?????!?!?!?!?!?!)
........Megyek is vissza eszek egy nutelláskenyeret! :D :D :D ...........
Majd jövök!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

:P :lol: :D

Kép
cukigabi
Budapest

Orsi!
Képet megtárgyaltuk telón,bizti sikerül majd. :wink:

Ancsu!
Bizony régi szép idők,nagyon jó vissza gondolni!

Nem is írtam nektek,hogy áttértünk a gyógyszertári popsikrémről sudocrem-re,mert Rolinak a popija piri lett,de csak a vájatba,ahol összeér a bőr,1ésfél nap alatt helyre jött és az illatát is szeretem.
Tejpép bejön neki,egyenlőre naponta egyszer eszi 2 evés között és valamilyen gyümipürét keverek hozzá,ma banán-őszit.Hát ízre nekem nem jött be,de ő nyelte,mint kacsa a nokit.Jövőhéten megpróbálom újra a sima püréket.
Málnás tea is fogy,holnap veszek nagyobb kiszerelésben.

Holnap mama nap lesz megint :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi!
Hát megtetted.......hmhm! Nagyon szép....gondolom az ize se kutya....hááát!
Beeeeeeeeeeeeee.....beeeeeeeeeee....hihihi!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Ja és majd megpróbálok képet csinálni,mert péppel a szájában is képes röhögni,nagyon édes!

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy,

Isten éltessen, boldogságos, napsütéses névnapot kívánok Neked :lol:

Pusssssz

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok lányok!
Gyors helyzetjelentés rólam!Nem jutok net közelbe,nem is nagyon tudlak titeket visszaolvasni,de azért mindig gondolok rátok!!Remélem mindegyikőtök jól van!Én/mi még mindig egyben vagyunk!Bár már vannak fájásaim de egyáltalán nem rendszeresek,és néha alul úgy benyillal a hasamba!Ez nem tudom mitől lehet?Jó lenne ha már most hétvégén kibújna a tökös!:)Ha nem jön ki 23-áig akkor csütörtökön be kell már feküdnöm akórházba,aztán a 41.héten meg beindítják!Én is járok NST-re,de nálunk nem rakják fel a fájásmérőt,csak a szívhangosat!De nagyon nem akar mozogni ott a kincsem,bezzeg mikor hazaérünk akkor aztán szétrúgja a hasam!!

Evita,Szandri
Kitartás nektek is!nemsokára már a karunkba foghatjuk a kisbabócánkat!!

Vigyázzatok magatokra!!Mindnekit pusszantok!!

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25

Suzy

Nagyon Boldog Névnapot kívánok neked!!!!

Puszillak!!

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25

Helló!!!!

SUZY!!!
Nagyon boldog névnapot kívánunk neked (itt is)!!!!
Millió pusziiiiii
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Lombikunk!
Február 19:HCG vérvétel
Jaj nagyon elvagyok úszva,nincs időm leírni,bocsi,majd holnap :oops:
Mamázunk ma
:lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Suyz!Nagyon Boldog Névnapot kívánok neked!!!

Gabi!Naygon szép lett a torta...biszti fincsi lehet,ügyi vagy...tyűhaaaa de megkóstolnám. :lol:
Várjuk a képeket :wink:

Hencsi!Megy a drukk ezerrel!!!+++++++++++++++++++

Szandri!A mai NST-re szurkolok!Gyere majd mesély hogy mi volt ha lesz időd.
Átkot Én is küldöm!"Ribi"

Sajnos ennyire futotta az időmböl.

Mennem kell!

Puszi mindenkinek!

Kép
erika12

Suzy
Nagyon boldog névnapot kívánok!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Gabi, ez a torta!!!!! hát igen aki tud az tud :)
Küldhetnél ide is, de gondolom már el is fogyott.
UUUU tényleg nem hívtalak, most hétvégén már nem zaklatlak, de hétfőn rádcsörgök.
Roli tápit kap ugye? mármint azért mert elkezdted a hozzátáplálást

Suzy, én is u.azt írom, mint Gabi itt is
kívánok neked nagyon boldog névnapot

Engem totál megnyugtatott tegnap Suzy telefonon megbeszéltük ezt a seduxen dolgot :)

Ancsu

ancsuka

Suzy! Boldogságos névnapot kívánok én is!

KépKép
manama

Suzy
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok! Gyors leszek........ Sajnalom,hogy nem tudok jonni,nagyon hianyoztok :( Az a helyzet,hogy sajna megkezdtem a melot,6 orat dolgozom. anyum visszajott,o vigyaz Mirikemre. Nagy ur a szukseg....
Most epp meg vagyunk fazva,maskulonben jol vagyunk. Sajna meg nem sikerult visszaolvasnom titeket,a kepeket sem neztem meg :(
Remelem mind jol vagytok,Szandri,Evita sokat gondoltam Ratok,kozeledik a nagy nap :wink: Fura,de egy kicsit irigykedem....olyan jo volt ezt az egeszet atelni :D

Suzy! Boldog nevnapot!!!!

Puszko Nektek,:Pociknak,Babaknak

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Sziasztok!

Először is Szandriii! Megy a drukk! Mit mondtak tegnap nst-n? Hűűűűűűűűű, jó lenne ha… ;) :P Hajjaj, mit kaptok a „nagybevásárláskor”? Egyedi darabot! :lol:
Megnéztem az új képeket, sztem nagyon cukik, főleg a dekor a Fülessel.

Gabi
Ez a torta… sokkolt! És összedobtad? Milyen az, amikor hosszasan szöszmötölsz? ;) :D Vagy olyan nincs is? Nyami… :oops:
Milyen volt a mamázás?
Roli ügyi, hogy így ráállt a tejpépre és még a gyümipüré is megy… klassz!

Hencsi
Megy a drukk!!!!!!! Most mintha hidegfront lenne, hátha meghozza a várt eredményt… ;) Már nincs sok idő hátra. Nagyon szorítok…

Nomi
Jaaaaaaajjj, hogy bírod, Te jány? Máris munka… basszus, ez azért durván hangzik. Hisz még olyan picike Mirike… de tudom, nem azért kell menned dolgozni, mert nincs jobb dolgod… Az viszont jó, hogy anyud tud segíteni! Remélem, hogy majd tudsz jönni picit, de az a lényeg, hogy minél többet regenerálódj!

Gyevacska
Nálad esetleg valami változás…? Oda is megy a drukk!

Evita
És Te hogy érzed magad? Nem is tudom, mit írtál, a pakkodat sikerült összerakni?

Suzy? Bírod a tennivalókat?

Hű, most már én is kezdek néha agyalni a szülésen, főleg ha erről olvasgatok, néha kiszárad a szám, mint egy nagy vizsga előtt… :oops: :lol: De ha ez lenne a maximum izgalom, kiegyeznék…
Babó olyan cuki... mostanában sokszor csuklik és akkor kezd el ficogni, ha már unja (szerintem). Éjjel meg, ha felébredek, általában ő is ébred, de akkor csak finoman mozog, olyan kis kényelmesen :P

Szép vasárnapot mindenkinek!

KépKép
manama

Sziasztok!

Lombikunk!
Február 19:HCG vérvétel.
Mivel előző nap csináltam tesztet,így kicsit nyugodtabban mentünk,kb 8-ra értünk oda,gyorsan lecsapoltak és jött a várakozás................................borzasztóan hosszú volt,pontosan nem is emlékszem,de olyan 3 óra összesen.Gondolhatjátok,hogy felspanoltam magam mire bekerültem.

Na csapolás után férjemmel lementünk a kocsiba,ettünk,párom játszott a telefonján,amin nagyon kibuktam,mondtam is neki,hogy nem hiszem el,hogy ilyen nyugodtan nyomkorássza a kib.szott telót és meg már tiszta ideg vagyok.
Egy óra után inkább vissza mentünk a centrumba és a váróban töltöttük a további órákat.Figyeltem a dolgokat,figyeltem az érkező kartonokat és láttam,hogy a miénk is ott van már a nagy sárga mappában,amiben a hcg-sek voltak besorakoztatva.
Közben megérkezett a szobatársam,akivel fej-fej mellett haladtunk végig................a tesztig,mert sajnos neki az negatív lett :cry: :cry: :cry:

A dokinéni nem volt,pont ezen a napon,így egy másik idősebb doki volt az eredményhírdető,nem örültem neki,mert a dokinénit nagyon kedveltem és jó lett volna tőle hallani a híreket.

Hát nagy nehezen szólították a csapatot,olyan 8-an lehettünk,ki egyedül,ki a párjával.Felmentünk a fenti vizsgálós szobába és szólították az első lányt,akivel szintén minden nap együtt voltunk a vizsgálatoktól kezdve a beültetésig.De nem beszéltünk soha.

Sírva jött ki :cry: nem sikerült.

Következő lány................. :cry: szintén sírt,nem sikerült.

Na itt már megfordult a fejemben,hogy vajon milyen koncepció alapján szólítanak minket.........de nem jöttünk rá.

Hívták a szobatársamat,de ő ugye tudta,hogy nem sikerült,nagyon jól tartotta magát,nem sírt,legalábbis az épületen belül nem.

És jöttem én (páromnak mondtam,hogy jobb,ha nem jön,szintén a tesztes dolog miatt,bár mindegy,mert egyszer úgyis ki kellett volna a szobából),tiszta idegbetegen bementem,nyitom az ajtót és hallom,hogy a dokibácsi mondja az asszisztensnek,hogy végre egy szép eredmény :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Leülök és mondja,hogy hát ez bizony nagyon úgy néz ki hogy kezdődő terhesség,a hcg szintem igaz,hogy csak 49,de ez attól függ mikor tapadt meg.Az szinte biztos,hogy egy baba van :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Bár láttunk már csodát.)
Ellátott utasításokkal,progreszteron pótlás továbbra is és 10 nap múlva ultrahang.Ja és vigyázzak magamra,semmi megerőltető.

A boldogságtól szinte a repkedtem,de még nem akartam nagyon ujjongani,mert a szobatársam azért megvárt és hát előtte nem akartam nagyon repdesni,de alig tudtam visszatartani a könnyeimet és elkiabálni magam ,hogy ANYA LESZEEEEEEEEK!!!!!!!!Végre teljesült az álmunk és valaki beköltözött a pocimba,tök mindegy hogyan,de ott van és kapaszkodik erősen. (ezt egyébként a 12.heti uh-ig mondogattam is neki,már mint,hogy kapaszkodjon)

Hívogattunk mindenkit,valakinek,csak üzi ment,mindenki nagyon örült velünk :D :D :D

Folyt köv:március 2

Kép
cukigabi
Budapest

Csak egy pillanatra jöttem...

Suzy, Nagyon boldog névnapot kívánok neked!

Gabi, olyan jó ezt a lombikost olvasni:) mindig úgy várom a következőt :D

Többieknek szép napot, nálunk egész jó idő van, megyünk is sétálni, végre hármasban!

puszi

andicsiga

Sziasztok :!:

Nagy sokára itt vagyok, egy kicsit tudok jönni, igyekszem visszaolvasni :!: :roll: :wink:

Nagyon köszönöm a névnapi köszöntéseteket, igazán nagyon jól esett, kedvesek vagytok Mindannyian :!: :wink:

Cipike ma elég nyűgös nem tudom meddig jutok...talán front vagy valami más nem tudom, már régen volt ilyen rossz passzban, de Én sem vagyok valami rózsás hangulatban :roll: :cry:

Na megyek olvasok...

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ancsu
nagyon örülök neki, hogy megtudtalak nyugtatni, de mondtam nyugodtan csörög, ha van valami, ha nem jó neki úgy is kinyomom és visszahívlak :!: :wink:
Babócák rugdosnak ezerrel :?:
Vivi nem lett beteg :?:
De jó, hogy anyud eltudott menni nyugdíjba, mert Neked aztán kell majd a segítség
:!: :roll: :wink:

Evita
örülök, hogy már csak hétfőn fogsz dolgozni, Rád fog férni majd egy kis pihenés is :!: :wink: nagyon izgi már a helyzet :roll: :lol:
Az az izé amivel "sokkolják" a babókat engem mindig úgy megijesztett nemhogy a bébikét :roll: nem szerettem, ha nem volt ébren...csoki és cola :!: :wink:

Gabi
nagyon jó olvasni a történetet, de megmondom őszintén Én még most is úgy izgulok mikor olvasom, pedig tudom mi a vég kifejlett :oops: :lol:
nagyon édi az új avatarod :wink: Roli baba azokkal a gyönyöű nagy szemekkel :roll: :lol:

Noémi
végre egy kis életjel magatokról :!: :roll: :wink: sajnálom, hogy már is menned kellett dolgozni, Anyud meddig marad :?:

Szandri
hogy vagytok :?: most már kezd nagyon izgi lenni...ne aggódj, hogy még nem vagy igedes, majd eljön mindennek a maga ideje, drukkolok nagyon ++++++++++++++++++++++++++++++++++

folyt.köv.

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Manama
Te nem tudtál reggel aludni :?: a babócád most már akkor alszik mikor Te és akkor van ébren amikor anyukája :wink: nagyon ügyike a kis drágaság :!: :wink:

Hencsi
megy a drukk ezerrel+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
kinek fogsz írni, mert ugye jelzel valakinek :?: :roll: :wink:

Gabi
Én a sudot használom kezdetektől és sztem is nagyon jó krém, ha van egy kis pirosodás azonnal eltünteti :!: :wink:
Roli baba nagyon ügyi :!: :wink: örülök, hogy megy a hozzátápi dolog, már Én is nagyon várom :!: :wink: Mamázás hogy telt :?: Anyud hogy van :?:
A Tesód nem semmi :shock: :lol: :arrow: face :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Orsi
de jó, hogy ennyire szereti az almát :wink:
akkor vannak szagok a pelusban :roll: :lol:
nagyon ügyes, kis mozgékony leányzód van :!: :lol:
otthon vagytok még :?:
ez nálunk is így van, ha felijed vagy felsír ki kell vennem és akkor tuti van büfi is :!:

Vivi
megnéztem a videót :lol: annyira édes Barnus, nagyon ügyes és hogy tudja mit kell csinálnia :D a hangod nagyon illik hozzád, ha hiszed ha nem pont ilyet képzeltem el :wink:
Párod és Barnus meggyógyultak :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szandri
igazán vége lehetne ennek a ribis dolognak már :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Suzy
Remélem, hogy Cipike nyűgije elmúlt/múlik... Te pedig lazíts egy pöttyet, Rád fér! Férjed most merre szolgál? Pesten? Jó lenne, ha már július lenne... :roll: De az biztos, hogy kettecskén is ügyik vagytok!
Hát igen, heti egyszer tuti vagy egy éjszakám, amikor felébredek és nem tudok visszaaludni. Na, ez most volt...
Azt csak sejtem és remélem, hogy a babó olyankor alszik, amikor én is, mert nem ébredtem még fel arra, hogy bulizik a pocakban (pedig néha nagyon tud...). Jó lenne, ha jó lenne az alvókája :D :D

Andicsiga
Jó látom, hogy nyertél a kommentelős játékon? Gratulaaaaaaa! ;) /És ugyi nem baj, hogy kiszúrtam?/

KépKép
manama

Rólunk egy pár sort...
Cipike nagyon ügyes, most már ez a 6.napja, hogy este 9-től reggel 5-ig alszik majd utána még 8-ig vissza :!:
kaki: napi 2x van, de mindez segítség nélkül :!: :wink:
Ma először gagyarászott olyan isten igazából, azt hittem megzabálom :D
Minden nap sokat mosolyog, nézelődik és elég ügyesen tartja a fejét hosszasan :!:
Apa beteg lett ma, ment a hasa, láza is volt....többi G-n :!:

Szanálnom kellett a sok ruhát, ugyebár 3 hónaposak lettünk :lol: olyan hirtelen nőtt a súlya úgy érzem :roll: :wink: a köldöke teljesen vissza húzódott, úgy örülök neki :!: :wink:

Papírokat rendezgettem, takarítottam sokat, mostam nagyobb dolgokat...el voltam nagyon nem panaszkodom :!: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára suzy78 2011.02.21 08:45-kor.

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Manama
nem most itthon van, majd azt hiszem a jövőhét közepén megy, de még nem tudja, egyszer csak szólnak és menni kell, mert úgy megy, hogy jön a telefon és pakol és megy, úgy nem szeretem, mert nem lehet tervezni, főleg most, hogy már hárman vagyunk egyáltalán nem mindegy :!: na, nehéz...

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Manama
reméljük, hogy jó alvókája lesz a Ti kicsikéteknek is :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép jó reggelt :!:

Kismamaik, Babócák, Anyukák, hétvége hogy telt, hogy vagytok ebben a nagyon rossz időben :?: még is csak front van, de utálom már ezt a hideget és szürkeséget :evil:

Éjszaka nem kapcsolt be a kazánunk, arra ébredtem fel hajnali 4-kor, hogy majd megfagyok, 16 fok volt bent, azt hittem megőrülök, egyből néztem is Cipikémet, hogy mennyire fázhatott vajon, de mindene meleg volt, jól be volt takarózva nem rugta le magáról, mert szokott olyat csinálni a nagy fészkelődésben éjszaka :!: :wink: valamiért átállt manuálisra a kazán :shock: nem tudom hogyan :roll: elindítottam, remélem nem szórakozik velünk többet :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

2010.február 21-én volt az utolsó menzim, de jó is volt akkor... :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szandri
mi volt az NST-n :?: nagyon izgulok Értetek :roll: :oops: :wink:

Menion
ezt a rohanást amit Te csináltál :?: Én nagyon felnézek Rád, eszméletlen, hogy mennyi erőd, energiád van, Én azt hittem, hogy elég jól bírom a dolgokat, de Te :shock: :wink:
Nekem azt mondták, hogy a tápot sem szabad mikrózni, de sajnos nincs vízfürdőm itthon és ez nekem tulajdonképpen a leggyorsabb és a legkényelmesebb :roll:
Nálunk is mostanában elég sokszor van ilyen "baleset", tegnap is kétszer öltöztünk át, mert ekkora mennyiséget amit belerakott a pelusba nem tudta már elnyelni és még a sok pisi is mellé :roll: :lol:

Én már nem kaja előtt pelusozok, hanem utána, nem tudom Ti hogy csináljátok :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Írtam G-re :!:

Néztem képeket, nagyon édik a Babók, a Kismamik pocakok is egyre szebben gömbölyödnek, nőnek, csinik vagytok :!: :wink:

Manama
nagyon tetszik a takaró szett és a rucik is :!: :wink: fiús pocid van sztem :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Na sziasztok!

Hát itt vagyok, még mindig kettecskén.
Gyorsan írok a szombati vizsgálatról, aztán olvasok vissza. Bár ahogy átfutottam, mindenki elfoglalta magát a hétvégén :)

Szóval, azt mondhatom, hogy péntek óta rendszeres, azaz 2 óránkénti komoly fájások jönnek-mennek :), így örültem a vizsgálatnak, hátha felkúszik a méhtevékenység számláló kütyü legalább 60 közelébe.

Imi úgy hajtott, mint a hülye. Komolyan mondom, ez a pasi nem tud 140nél lassabban menni :shock: (vett is a kisfiának ilyen nyakmerevítő izét, mondván, inkább kiad pénzt erre, de ő már nem tud 90nel döcögni mindenhol :arrow: munkahelyi ártalom)

Szóval megérkeztünk, felfeküdtem. Ja, azt nem is tudom meséltem e, hogy nekem mindig abban a szülőszobában, ágyon végzik ezt el, ahol szülni fogok. Hogy szokjam. Tök jó 8)
Na és... semmi. Vagy nem is, inkább SSSEEEMMMIII. Már a szülésznőm is nevetett, hogy ez volt eddig a legrosszabb eredmény :lol: . Mármint ami a fájásokat illeti. De Fiúcska jól van. Úszkál, lubickol vidáman.

Na, utána rábeszélte a dokimat, hogy azért vizsgáljon már meg, mert kíváncsi, hogy van e változás, mert ha vannak keményedések, meg az a szurimuri érzés, akkor valami csak elindult már.
Megvizsgált ééééééééééés, juhííííííí, érlelődött a méhszáj és már kicsit több mint 1 ujjnyira, de határozottan nyitva vagyok :lol: :lol: :lol:

Hát ennyi volt. A dokim azt jósolta, h jövő hétre meglesz a gyermek :lol: . Én már nem hiszek senkinek, de Imi nagyon bizakodó. És látnotok kéne. Olyan más szemekkel néz rám azóta, meg ahogy hozzám ér :) , mindig elérzékenyülök tőle.
Lány vagyok, mi :?:

Este aztán picit megijedtem, mert volt egy kis barna folyás, de csak pici, el is múlt. Aztán tegnap délután megint, de akkor már amolyan tisztességesebb mennyiség. Írtam is smst a szülésznőnek, kérdeztem, h ugye csak a vizsgálat miatt. Megnyugtatott, hogy ugye :) .

Fájások psze azóta is, de érdekes, hogy csak kb 2től, de onnan 2 óránként. Aztán tegnap még rosszul is lettem. Hányás, hasmenés, vert a víz, rázott a hideg :( , nagyon szarul voltam. De aztán sikerült elaludnom és ma már úgy fest, kutyabajom.

Leszámítva az álmosságot. Én megint olyan nagyon kómás vagyok, hogy csak na. Pedig már ittam kávét is.
Szóval ez volt a hétvégéi vizsgálat: SEMMICSKE. Így aztán megyek ma Manamával a szülésfelkészítőre :lol:

KépKép

Kép
szandriii

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?