Sziasztok Jányok!
Hát én csak olvasok-olvasok-olvasok… Terápia! Khm, kicsit megszűnik a világ, amíg a hsz-ek végére érek…
De rendjén van ez így, félre ne értsetek!
Szandri
Nagyon aranyos Anyud meg Mamid van, főleg a Mamid szövege tetszett a sok fekvésről… hiába, a régi öregek tudják a frankót! Ó, és mielőbbi gyógyulást neki, hogy kedvére jöhessen unokázni
Hú, ez a fallabda dolog! Amikor a sztorit olvastam, akkor egy kicsit…
Tényleg kis kajla a férjed, hogy ráharapott erre, de csak azt tudom remélni, hogy azért, mert nagyon jószándékú ezen a téren… Aztán láttam, hogy mit írt sms-ben. Na, ez azért már jó jel arra, hogy egy kicsit észbe verted tegnap. Abban meg biztos vagyok, hogy ha Imici ideje eljön, akkor le sem lehet majd vakarni a kiságy mellől. És akkor mekkorát fog koppanni a ribi, ha esetleg arra számít, hogy még az ilyen kis családi fészekből is elrángathatná…
Szóval fel a fejjel csajszi, azárt annyira nem reménytelen eset a férjed a ribi meg… hát, marják csak egymás a pasijával!
Azon meg ne parázz, hogy nem parázol! Mindenki másképp éli meg ezeket a dolgokat, de sztem ha éles lesz a helyzet, azért nem úgy fogod érezni magad, mint nagybevásárlás előtt
Holnapra drukkkkkkkk az nst-hez, hajrá fájások
(na, ilyet is csak itt ír az ember….)
Vivi
Basszus, azért nem semmi, hogy a Te párod is mennyit dolgozik! Megértem, hogy nem unod Barnit, de akármennyire is imádnivaló a kispasid, azért a nagypasi is kell, hogy melletted legyen…
(gondolom, ezzel Orsi, Gabi, Szandri is így van…)
Remélem, ma jobb napod van!
Várjuk a 25-ét a Te sztoriddal!
Ancsuka
Ne aggódj a Seduxen miatt, látod, Suzy tényleg vágta, hogy mi a helyzet! Pihizz sokat!
Orsi
Na, akkor úgy látszik nagyon bevált a tejpép!
Az almapép nálatok lesz hiánycikk, vagy a boltban? Szentkirályi? Van ízlése a kiscsajnak! Nagyon cuki lehet, ahogy emeli a fejecskéjét és figyel. Hiába, már megszűnt a csak félig öntudatos állapot, amikor még szűkebb volt a kis világa!
Most olvasom a squash-os kommentedet, megfektetett…
Haha ez az önbarnító… bocsika, de röhögtem egy sort. Ki az a marha, aki ilyenre nem figyel, hogy jó illatú testápolót készítsen? Nem tudom, hogy mi lenne a jó megoldás, mert ha meg lesikálod magad (ami még nem garancia h elmegy a szaga), akkor meg kopik a szín…
Írj a magyarországi forgalmazónak és told le őket…
Én egyszer egy valamilyen „barnaságot megőrző testápolóval” jártam meg (talán Johnson-os volt). Anyósoméknál lekaptam a polcról, sietve bekrémeztem magam, gondolva, hogy ha színt őriz meg, nagy bajt nem csinálhat, mert nekem a fehéren kívül nagyon nincs színem
Aham, csak mivel nem egyenletesen vittem fel, tigriscsíkos lettem. És ezt napközben vettem észre és egy kellemes nyári napot hosszúujjúban ültem végig
Szóval csak óvatosan!
Menion
Jaj, már nagyon vártam a sztorid folytatását. Félre ne érts, nem a rohangászásod történetére vártam, de ahogy tálalod a dolgokat… eszméletlen! Hát, azt hadd szögezzem le, hogy minimum másfél ember energiája szorult beléd, de tartson is ki, mert nagyon úgy látom, hogy kell. Még a finnyásakra is külön gondolsz…
Nagyon édes lehetett a lánykád, ahogy örült neked!!!!
Evita
De jóóóóóó, hogy már otthon vagytok nyugiban, szépen elpakolászol, ha éppen úgy alakul, de legalább a nagyja megvan! Tényleg, a függöny megérkezett? Jó farsangolást és ünnepelést előre is! Annyira helyes, ahogy izgulsz…!
Ja, képzeld, én 4D előtt coláztam meg csokiztam, viszont sétáltam a Klinikáig majdnem egy fél órát, az elég volt, hogy elringassam, az UH-n csak félig volt ébren!
Így csak én jártam jól a nasival
Na nem azt mondom, hogy nálad nem fog használni, sőt, inkább de! Használnia kelllll!
Gabi
Csatlakozom… nem lehet nem megkönnyezni. Én egy sima tesztnél is úúúúgy izgultam, hogy majd megevett a fene, hát egy ilyennél… Gondolom, ezek a könnyek „jó könnyek” nálad, hisz a végeredmény a kiságyban (játszón/pihenőszékben) rejtőzik!
Suzy
Jó, hogy tudtál jönni és szurkolok, hogy minél előbb nyugisabb időszak jöjjön!!! Párod otthon van vagy Pesten?
Szandri-Evita
Nekem böki a csőrömet ez a szúrás-megnyílás dolog. Éles fájdalom "odalent"?
Nah, én ritkán, de érzek olyat, hogy konkrétan a hüvelyemben elkezd szúrni jó élesen rövid időre, oszt semmi. Nem tudom hova tenni. A védőnő nem tulajdonított neki jelentősséget... Dokimnak még nem mondtam, mert a szurkálás óta nem voltam nála. Amúgy tök alapos, de a méhszájamra eddig soha nem mondott semmit
Na, ha megyek, tuti letámadom ezzel! Nem pörgök ám, csak ha mégis a méhszáj kezd rövidülni-nyílni, jó azért tudni!
Szép napot!