Új privát üzeneted érkezett!

Hajrá Bkrisztike!!!

Na, lányok... hiányoltuk a babaesőt!!! :)
Sztem Dimet is nemsoká megy... :) Mennyira magas a vérnyomid? Mit mond a doki? Megy a sima szülés? Bár ahogy olvastam (talán Mamiblue) írta, hogy 150-es vérnyomival szült?

Nekem nem a felső magas, hanem diastoles (nem tom jól írom é...) szóval az alsó szokott picit magasabb lenni. Ja, meg a pulzus.

Eddig 110/80 körül mozgott a vérnyomim (soxor inkább még ennél is alacsonyabb), de most már egy hete 130/100 körül mozog.... a pulzus meg olyan 110-115....
Jó, ez sehol nincs pl. anyósom 250-260-as nyomásához képest, de magamhoz képest nem olyan kafa...

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Hajrá Bkrisztike! Gyors szülést kívánok!

Megyek hívom a Pannon ügyfélszolgálatot, mert gyerekem felmászott a szekrényre, levette a csekket és arra rajzolt csiga-bigát :twisted:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Jucu,gyönyörű Bálint!Lánykáink nem tudnak majd választani :wink: .Jó,hogy otthon lehettek már.

Bkrisztike,megy a drukk 1000-el!!!!!

Mandala,én császi után 12 órával kelhettem fel először,de amíg feküdtem akkor is odahozták Gábort.Megszopiztathattam,de elég kényelmetlen volt.A felkelés az kész rémálom volt,k....ra fájt,de sokat sétáltam és egyre jobban ment.A nővérek meg is jegyezték,hogy nem igen sétálgatott ennyit még senki.De én úgy éreztem,hogy ez csak jó nekem.A wc-zés sem volt egy leányálom.Addig nem kaptam enni,csak levesnek a levét,meg keserűsós teát,amíg nem produkáltam kellő mennyiségűt :? .Előtte meg ugye a jó beöntés,és akkor prudukálj.De muszáj,mert ha nem akkor újabb beöntés :?

Az én vérnyomim jó,de én napi 2 dopegytet szedek :? ,a pulzusom viszont nekem is sok.Az 100 körül szokott lenni.

A vezetés már nekem sem esik jól,de még egyszer muszáj lesz beülnöm a kocsiba,mert munkatárssamat meg kéne látogatni.Ő is babázik már egy hónapja :D

Kép
Kép
huni

Az imént Mikegirl is üzent:

"Aug-i babaeső hogy áll? Puszi minden lebabázott sorstársnak, és sok tejcit. Spec. én abban fürdöm... A többiekben pedig drukk ezerrel. Mi holnap megyünk haza. Babszi nem sárgult be, az étvágya egyre jobb, már elkezdett gyarapodni. Ja, és a Medela elektr. mellszívó lett a befutó. Pussz"

italoman

Huni: köszi a csaszis "élményt". :)

Robcsi: a csigabiga sztem jobban mutat a csekken, mint az a sok szám amit pénzben mérnek... :)

Mike: tejben vajban fürdesz? De jóóóóóóóóóó!!! :)

Hát, lányok... kész vagyok!!!
Most beszéltem azzal a dokival, aki a csaszit ígérte anno...
Nem mondott 100%-ig olyat amit vártam, de végülis asszem nagyon korrekt volt!
A következőre jutottunk. A csaszit nem ígéri, bár azt mondta, ha a szülés folyamán azt érzi rajtam, hogy pszichésen kivagyok, vagy a baba állapota megköveteli, azonnal!!!
De ami szimpi volt, az az, hogy azt mondta adnak epidurális érzéstelenítést és úgy fogok szülni, hogy semmit nem érzek. Még a kitolási szakra is adják, így a tolófájásokat is úgy fogjuk végig csinálni, hogy nem érzem a fájást, hanem szólnak mikor kell nyomni... és hamarabb meglesz a baba is, mert nem leszek kifáradva és nem leszek stresszes. Azt mondta lehet szülni mosolyogva is!
Na, ez a dilemma! Épp tegnap konzultált a két orvos rólam... szép? :) A sotés és a mávos.... hogy most akkor mi van... szép?! Biztos megbeszélték, hogy ez a hülye p...a mennyire nem tudja mit akar....
Megbeszéltünk, hogy átgondolom, és jelntkezem. Annyira ég a pofám.... most akkor megint menjek vissza hozzá, mert nála kvázi nem fáj a szülés, míg a másiknál éppúgy végig küzdöm azt az 5-6 órát, mint az összes többinél.... és a másiknak megint mondjam meg, hogy jó, akkor ismét viszlát doki....
ez annyira nem az én stílusom.... ! De mondom, hogy behülyültem így a negyedikre.....
Amúgy a doki teljesen korrekt volt, mondta, hogy maximálisan megért, Neki is van három gyereke és a feleségének is a harmadik baba megszülése volt a legnehezebb... szóval átérzi a nyomoromat, de azt tudja ígérni, hogy nem fogok fájdalmat érezni. Náluk van 24 órás epidurális ügyelet, a sotén nincs, ráadásul ott még nappal sem szívesen szúrnak, mert úgy vannak vele, hogy felesleges egy sima szülésnél hogy ott álljon a fejed mellett az anesztes... épp elég a csasziknál....
Na, most légy okos.... mi a fészkes fenét csináljak???!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Hello!

Mandala: A 3. volt a legnehezebb??? Én meg éppen arra számitok, hogy ha fáj is, legalább gyors lesz!!! Persze tudom, mindenkinél más! Ugye, hogy a bizonytalanság a legrosszabb!:( Én mennék az EDA-s dokihoz, az tuti! ha nem is csaszi legalább ne fájjon, szerintem a másik dokid meg fogja érteni...Egyébként hova ment át a csaszis dokid???
Hogy emlékszel a 150-es vérnyomimra...de az szerintem attól volt, hogy az ügyeletes doki azt mondta, hogy mivel nagy a baba és nincs beilleszkedve császár lesz, de ő nem csinálja meg...csoda, hogy nem lett magasabb a vérnyomásom! ha nem olyan állapotban vagyok, lehet ott helyben tököm rugtam volna!

A következő "adag"-ot Kriszitke indítja!:) Hajrá!

Jucu: Tündéri a kis Bálint!

J.

mamiblue

Hajrá Bkrisztike! Nagyon drukkolok, majd a ctg-n gondolok rád. Könnyű és gyors szülést kívánok!

Dimet: nemsokára te következel!

Mandala: megértem a helyzetedet, nekem is nagy dilemmát okozna egy ilyen nehéz döntést meghozni! Én meg valahogy a csaszitól félnék nagyon, engem még soha nem vágtak fel, foggal-körömmel ragaszkodnék a sima szüléshez, de persze ha úgy adódna, akkor legyen, de inkább ne! Na ezt jól megfogalmaztam.

Na megyek összekapom magamat, és lassacskán elindulok, előtte még beugrom a toxoplazma eredményemért a tanácsadóba (még jó hogy ugyanabban az épületben van).

Na sziasztok lányok, késő délután fogok újra jelentkezni!

Kép
Kép
márkanyuka

bkrisztike: megy a drukk!!!!!+++++++++++++++:D:D ♥♥♥

mandala: hát nem irigyellek. Amikor elkezdődnek a fájások mondd meg a dokinak, hogy már most ki vagy pszihésen. :) Hátha

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Mandala: mi újság??? van már hír?????
Mondom én neked hogy le a kalappal előtted, aki 3 kiskorú gyereket nevel sőt, aki kettőt és bevállal egy harmadikat NAHÁT!!! Le a kalappal csajok!!!

mindjárt visszanézem a táblázatot hogy ki mikor soros, azt hiszem a 120-ik oldalon találtam meg a múltkor!

Bkrisztike: nagyon ügyes legyél szorítunk érted

Kép
sziszike77

megtaláltam a táblázatot, mindjárt csinálok belőle egy kis jelentést :D

Kép
sziszike77

hú akárhogy nézem dincuska a soron következő augusztus 3-al, meg tuza edit augusztus 4el, aztán a kis csini hbogesz augusztus 7-el és a többiek majd augusztus 10 felé.

Tehát mostmár nekik megy a nagy drukk!!

Kép
sziszike77

Bkrisztike: Hajrá, megy a drukk 1000-rel!!!!

Csajok aheti programom:
Holnap: János tüdőklinika.........jó kis sorban állás!

Csütörtök: 10 óra háziorvos, majd bejelntkezett a védőnő 11-re, hogy jön látogatóba!

Péntek: Vérvétel az Sztk-ba, majd mini manóval indulunk az első közös Cgt-re!!!

CSuda izgalmas napok várnank ránk, de talán telnek a napok....
Csajok én úgy érzem ez az utolsó hónap telik a leglassabban, ti hogy vagytok ezzel?? :shock: :shock:

Na majd még jövök kicsit később, most nyomok egy kis savanyú káposztát....nyami-nyami :lol:

Kép
kis pupu

kis pupu azért a káposztával óvatosan, ilyenkor már nem nagyon ajánlott semmi K betűs

Nem irigyellek a heti program miatt, de sajna ez van és tényleg k...va lassan megy az idő

Kép
sziszike77

Sziszike küldtem nekd privit!!! :oops:

Kép
kis pupu

mandala, és neked arra nem mondott a dokid semmit sem,hogy a diasztolés magas??? nekem max. 90 szokott lenni, a szisztolés meg 145 körül. de ritkán. hm. orvosok.....
és engem meg ijesztget.......

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Bkrisztike
Hajrá.....

Mandala
Te melyiket szeretnéd?
Az a 100-as diasztole nem éppen 100-as... :cry:

Fiaim zabálják az idegrendszerem... felváltva nyivákolnak...
Hullik a hajuk (az enyém meg pláne...)... most olyan kis rondaságok... de... akkor is az enyémek....
Vendég

Italoman!
Nagyon jó a fotóalbum! Köszönjük!

Este meg is néztem a már meglévő képeket s valószínűleg ennek hatására a mi kis Csodamanónkról álmodtam. Még csak a pocakomban láttam, de nagyon édes volt nagy barna haja és helyes pofija volt.

Éjjel többször olyan mensiszerű tompa alhasi fájásra ébredtem és még reggel is fájt. (örültem, mert én eddig még semmit nem éreztem) Ma meg tiszta nyomott vagyok, nincs kedvem semmihez csak feküdnék és várnám, hogy mikor indulhatunk szülni...

B.Krisztike!
Már lehet, hogy meg is van a babód..., de ha nincs akkor még egy kis kitartás!
Ja és most nézem, hogy ő kislány lesz...az első bátor leányzó, aki úgy döntött, hogy nem várja meg az augusztust.

Mandala!
Szerintem abszolut ne foglalkozz mit gondolnak rólad a dokik... élj a választási lehetőségeddel és dönts amellett, ami neked jobb és megnyugtatóbb!

Mamiblu!
Még nem mondtad el, hogy csinálsz te otthon beöntést?

Sziszike!
Nem semmi, hogy te még könyvelésre meg szakdoga írásra is rátudod venni magad...
Miért nem szabad már most szülés előtt K betűseket enni? ( én tegnap párolt karfiolt ettem, ma káposztát rágcsáltam...)

Kép
mirosz

Mandala. A jó az egészben hogy te dönthetsz a jó hír még az, ha nem éjjel szülsz egy bűbáj aneszteziológus döf hátba Dr Fontányi, de ha nem, ahogy te is írtad akkor marad a fájdalom és a sima szülés, szerintem, ha egy picit is rizikós a szülés és macerás az anyuka (nálad minkettő jelen van),akkor jó esélyed van csaszira a sotén is. Igyekezz 8-16 óráig szülni, hogy beleférj a munkaidejükbe :roll: :roll: :lol:
én a helyedben nem azon filóznék, hogy a két orvos most mit gondol rólad, hanem, hogy szerinted mi a számotokra a legjobb, és legmegnyugtatóbb megoldás, nekem csaszi volt epidurál, de ha sima szülésnél valaha is felajánlották volna kértem volna.
Ne értsd félre nem jótanácsokat akarok oszogatni, csak a saját véleményemet írom de az a jó hogy nem a fejed fölött döntenek a dokik, hanem a te döntésed lesz, na ezt jól megaszontam :oops:

Kép
Kép
zeze

most nem jut eszembe de pont a múltkor mondta a védőnő amikor nagy fenhangon mondtam neki hogy káposzta levest fogok enni, és majdnem leharapta a fejemet. Azt hiszem felpuffaszt vagy vmi ilyesmi, de megfogom tőle kérdezni

Muszáj, mert otthon bekattanok az egyedülléttől, az meg nem pálya hogy egész nap takarítgassak, meg a kiskutyámnak dobáljam a labdát.
Reggel 9től 13ig járok könyvelgetni, tőlünk 5 percre van az iroda, és 2 felé hazaérek, utána meg ráérek kibámulni a fejemből.

Kép
sziszike77

kispupu: melyikre küldted???

Kép
sziszike77

Sziasztok!

Hát, az éjszaka sem volt semmi történés, Emma boldogan ellubickol odabent, pedig én is és apa is mindig mondjuk neki, hogy nyugodtan kijöhetne már... De látjátok: már most se hallgat ránk! :D
Bkrisztike! A mindenit! Hajrá, hajrá! :D Irigy, irigy! :oops: Várom a híreket! :D
Dimet! Gyanús vagy te nekem! Mindjárt látom az üzit, hogy na hopp, te is megszültél! Azért fogyogatunk, Lányok! :D
Mandala! És Anyósod eléldegél ilyen vérnyomással????Hogy mérik egyáltalán? Szerintem ilyen értékeknél a gép is kiakad! :?
Hát, császár Vs. epidurál? Ebben a témában nem igazán tudok segíteni! Jól át kell gondolni! De a csaszinál tényleg megy minden 2in1!
Robcsi! Réka milyen kis ötletes! Szerintem is jobban néz ki a csiga-biga a csekken, jó az ízlése! :lol:
Huni! A pulzusom mostanság nekem is sok... :roll:
Mikegirl! De jó, akkor holnap már mindenről be tudsz számolni... Alig várom! :D Jól hangzik a tejben fürdés, pedig ha jól rémlik, Te nem iszogattál serkentőt vagy ilyesmi...Szal, dupla gratula! :D
Márkanyuka! Én is így érzek, a csaszitól rettegek! Elég nekem, maga a kórház is ,,élménynek"... Még sosem voltam bent egy de-nél tovább! :roll:
Sziszike! Köszi a drukkokat, elkelnek, mert látod, a lánykám nem nagyon akar elindulni...talán, mert még senki nem taposta ki előtte az utat, vagy nem tom :roll: De majdcsak lesz valami! :D
Kis pupu! Nem semmi a program! :shock: Kiegészíteném azzal, hogy az utolsó napok telnek a leglassabban! :P

Nem tom, mit fogok ma csinálni. Főzni akartam, de Anyósom llefoglalózta a konyhát, úgyhogy lehet hogy csak egy délutáni sütögetés lesz belőle! :)

Hajrá mindenkinek, akinek szülhetnékje van! :lol:

KépKép
dincuska

Sziasztok!

Bocsi előre is de muszály nyavajognom és dühöngenem kicsit mert felrobbanok.. :evil: :evil:

Kezdődött hónap elején amikor kiderült, hogy későn vittem a tápos papírt a melóhelyre, így a 70 ezer forint helyett kaptam mindössze 15 ezer ft-ot. :evil: De az átépítést el kellett kezdeni. Befizettük a csekkeket ami ugye felesben megy anyuékkal, mert így korrekt. Vettem az állatoknak egy hónapra kaját, és nagybevásároltunk hogy legalább kajára már ne nagyon legyen gondunk. És ezzel el is ment a párom fizuja. Szerencsénkre kapott prémiumot és abból meg a fizumból vettünk téglát, habarcsot, eszközöket a falazáshoz, és vízvezetékeket, toldókat stb. Nem két fillér. Így nullára kerültünk a hónap közepén.
Közben akadtak nem várt kiadások.. hurrá. Pl. elfogyott a habarcs. Nagymamám adott egy 10-est, mert kapott nagybátyámtól és azt mondta, hogy ebből vegyünk anyagot. Jajj de megörültem, hogy milyen édes, hogy nem is kérjük, mégis beszállnak az átalakításba.
DE! Ma közölte velem, hogy abból a 10-esből 2 ezret költhetek, merthogy ő nem is azt mondta, hogy az egész a miénk, hanem csak 2 ezer. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Komolyan felrobbanok. Az idegesít a legjobban, hogy nekem mondják, hogy sok hülyeséget veszek és azért megy el a pénzünk. Holott tejet csak én veszek, kenyeret csak én veszek, meg kávét. Ezeket meg ugye mindenki eszi. És ezek csak a kis kiadások. Nem szóltam mikor az illetéket csak nekem kellett kifizetnem. Potom 360 ezer ft. most jön majd az apeh aminek tartozunk /zom 480 ezerrel. És csak azért mert hétvégi házat vettem és nem családi házat. És anyámék simán kivonják magukat minden ilyen alól, mondván örüljek, hogy anno a panellakást amit eladtunk az én nevemre iratták. Ergo az enyém volt, takarítsak utána. De egész nap azt hallgatom, hogy pihenjek, meg ne idegeskedjek, meg ne erőltessem meg magam. :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: Komolyan sikítok. Na megyek is kitakarítom magamból a maradék mérgemet. Bocsi, hogy megint panaszkodtam. Ugorjátok át nyugodtan. :roll: :oops:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

pattogobolha: ne idegesitsd magad, elhiszem hogy most tök rossz, de le kell szarni mindenkit, főleg a pénzt. Az a lényeg hogy egészséges vagy, a napi betevő megvan a többi meg la van SZARVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!! nehogymár idő előtt jöjjön a bébike az idegeskedés miatt.. NYUGI!!! Pihenj le, szarj le mindenkit!

Minden meg fog oldodni, tutti, nálunk is voltak már komolyabb hullámvölgyek de mindig kijöttünk belőle.
Tudod "Ami nem öl meg az erősit"

Kép
sziszike77

sziszike: :)

köszi a bíztatást. Igazából nem is a pénz a lényeg, mert megvagyunk, csak az esik nagyon rosszul, hogy a saját szüleim hagynak cserben miközben játszák a mintapéldányt.. :? Szóval szívesebben csalódok idegenekben mint a rokonaimban. De sajna az utóbbi hónapokban a családomban kellett sokat csalódnom, és olyanok segítenek ha kell akiktől el sem várnám. Mindegy.
nemvagyokidegesss... ooommmmm.....ooooommmmmmm.... :D

Jobb. Felsepertem, felmostam, összeszedtem a szemetet és most eszem. Csupa-csupa pótcselekvés. Aztán zuhizom, és megyek, mert a barátnőm vállalta, hogy elfurikázik velem habarcsot venni. :D
Örülök annak ami van. :D Na megyek még itt leselkedem kicsit míg eszem :D :wink:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Pattogobolha! Felháborít, amit írtál...nekik kéne a legjobban vigyázniuk rád/rátok!!! No para, minden rendben lesz! Érkezik a gyönyörű kislányod mellé egy még gyönyörűbb kisfiú! Csak ez számít!!!! :lol:

KépKép
dincuska

Sziasztok!
Édesek vagytok csajok! Most mértem, 143/98 pulzus 94... hányok, mint a murányi ló.... oan sz...ul vagyok, hogy majd leesem a székről.... a szülésznőm szerint ez a vérnyomi ebben a melegben teljesen oké... :roll:

Ahhoz képest, hogy nekem inkább alacsony szokott lenni... általában 120/80, de soxor 110/80.

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

dincuska: kis javítás. :D Még egy kislány. :D Lala=Lara csak Vivi nem tudja kimondani az r betűt. L-t mondd helyette. :) :wink:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

na megyek zuhizni és lépek itthonról.

mandala: jajj szegénykém. :( jobbulást. Az én vérnyomásom általában 90/60. Ma 146/84 volt. Apa pulzusa meg megilyesztett kissé. 54! :shock: Mondtam is neki, hogy hülye angol...
:D:D:D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Pattogobolha! Ne hari... eddig abban a tudatban éltem, hogy kisfiú... :oops: Bocsánat! Akkor helyesbítek: még egy gyönyőrű kislány!!! :D

KépKép
dincuska

Hát nem tom Mandala,én ugyan nem vagyok sem orvos,sem szülésznő,de ez a vérnyomi nem oké...szerintem.MOst nincs is olyan meleg :shock: .140/90 a határ,de nekem anno a védőnőm azt mondta,hogy nagyon már a 130 feletti sem jó.Annál az értéknél amit te írtál,a doki már rakta is rám az abpm-et :?

Kép
Kép
huni

De tök hülye vagyok, mert a vonalzód is árulkodóan rózsaszín... :lol:

KépKép
dincuska

Pattogó a te vérnyomidon nem lehet csodálkozni...szegény,és csináld azt amit Sziszike írt :wink:

Kép
Kép
huni

mandala: fel a fejjel!
Nekem is mindig alacsony a vérnyomim, 110/75 és ma én is nagyon pocsékul vagyok, hányingerem van és olyan mintha égne az arcom
Aludj le egy picikét, te is már túlstresszeled magad!

pattogó:
én a terhesség alatti időszakban tanultam meg azt hogy legjobban csak magamra számithatok. Igaz anyuék, a hugom a tenyerükön hordoznak de akkor is. ja és azt is hogy a párommal mi ketten vagyunk már 1 család, a többiek (anyu, tesom, anyósék) ők már a tágabb családhoz tartoznak.
FEL A FEJJEL! szarni mindenkire

Én a sógornőmmel nem vagyok jóba, de leszarom, sőt tudod mit! felemelt fejjel megyek el mellette, nem tudja megemészteni hogy a bátyja nem az ő kurva barátnőjével van együtt. mindaddig amig nem vártunk gyereket jó voltam, ahogy "komolyra" (8 éve élünk együtt) fordult a helyzet a párommal a húga átment kreténbe. de olyannyira hogy nem volt hajlandó az első cca 30 hónapban még köszöni sem. Na aztán nekem sem kell több, nehogymár egy 12 évvelfiatalabb kis csitrinek én alegáljak én is jó messziről már elforditottam a fejem. Aztán anyós nem birta ezt az egészet nézni és kérte hogy béküljek meg vele. ÉNNNNNNNNNNNNNNNNN!!! Én aki világ életemben tisztességes voltam a fiával, kismama vagyok és 30 éves fejjel az ő 18 éves kamasz lányának és allegáljak be! mindezt csak azért, mert a fia nem az ő barátnőjének csapta a szelet
aztán családi dráma, veszekedés (akkor már 7 hónapos kismama voltam) és iszonyú volt hogy hogy lehet vki ekkora tapló. Még hajlandó is lettem volna békülni egy valami miatt , mert imádom a páromat.

Kép
sziszike77

aztán a kis kreténke a veszekedés után annyit változott hogy most nagy nehezen kinyögi hogy CSÁ!
NA!!!!
mind1, leszarom nem tudok mit tenni, azaz t udok A GYEREKÜNK KÖZELÉBE NEM JÖHET!!!!! ennyi! nem csinálok semmi feszkót, egyszerűen beletörődtem hogy vannak igazi bunkóházi emberek.

NA ezt csak azért irtam le neked drága pattogóbolha hogy mindenhol vannak érzéketlen, tuskó emberek, tehát nem b osszankodni mert csak a kis puncisnak ártasz vele

Kép
sziszike77

dincuska: te nem "tök hülye" vagy, hanem mindjánnnnnnnnnnn szülsz :D::D

Kép
sziszike77

Sziszike itt küldtem a privit tegnap is, meg már hetekkel ezelőtt is....
Nem kaptad meg? Nincs ott, hogy provid érkezett???Nem értem.......... :shock: :oops:

Kép
kis pupu

Mandala, próbálj pihizni egy kicsit és ha utána is magas, akkor azért csörögj rá újra a szülésznődre, mert szerintem most nincs olyan kánikula amire rá lehetne fogni.
egyébként már írtam, hogy nekem azt mondta a védőnőm szülés előtt megemelkedik a vérnyomás, lehet, hogy csak szimplán szülni fogsz :wink:

Rita, ha az embert a családjából bántja meg valaki az szerintem duplán, vagy triplán szarul esik az embernek, mintha egy vadidegen bántja meg. Vedd be a leszarom kapszulát, segíteni fog :lol:

Sziszike, anyósodnak miért nem az jutott eszébe, hogy esetleg a saját kislányával beszélget el? Teljesen igazad van, ha akar valamit a kiscsaj majd ő bocsánatot kér. Amúgy meg egy baba csodákra képes, lehet hogy ha megszületik megbékél a kis taknyos és megváltozik.

Bkrisztikéről semmi hír?

Kép
Kép
robcsi03

Kispupu, írtál a priviban tárgyat? mert ha nem nem küldi el a rendszer :cry:

Kép
Kép
robcsi03

Hello!

ááááá...de béna vagyok, megint eltüntettem amit írtam... :cry:

Mandala: Szerintem, most ne avval foglalkozz, hogy mások esetleg, hogy fogadják a döntésed, hanem, azt próbáld meg eldönteni, hogy neked meg a picinek meg a cslaádodnak mi a jó!

Rita: Gondolj arra, hogy mennyi lovét megspóroltok avval, hogy párod ilyen ügyes és egyedül megcsinálja az átalakítást...aztán majd a pénz is megérkezik...kitartás!

Krisztikéről semmi hír? Lassan csak kibújik ez a baba is!

időjárás jelentés: mégiscsak jön szombaton is hidegfont...hiába...a remény hal meg utóljára...én még mindig bízom ebben a fránya hidegfontban! :lol:

Holnap elseje...meg lehet sürgetni a babákat...én Matildával anno megmásztam a gellért hegyet, hogy kicsalogassam január elsején...hát még ráhuzott 2 hetet...

Sziszike: Te se idegeskedj...most csak a baba számít! :wink:

J.

mamiblue

Sziasztok!

Megjöttem, azt hittem, hogy lesz már valami hír Bkrisztikéről!

Szóval megvolt a ctg, a fájásgörbe olyan egyenes, mint a kifutópálya, pedig éreztem keményedéseket. Babó szerencsére nem aludt, mocorgott rendesen, 17x nyomtam meg a gombot 20 perc alatt. És szerintem volt olyan mozgása, amit nem éreztem, viszont hallottam. Sajnos utána megmérték a vérnyomit, ami magas lett: 150/100, úgyhogy a doki írt fel Dopegytet és DIÉTA! Bezzeg az előbb megmértem: 121/81. Nekem biztos fóbiám van a védőnőktől és orvosoktól. Na most már ezt a keveset csak kihúzom valahogy. De azért be voltam parázva amíg vártam, hogy behívjon a doki, féltem hogy ebből kórház lesz, de nagyon aranyos volt. Vett kenetet is, nem tudom hogy meglesz-e az eredménye még szülésig. Méhszáj elkezdett nyílni Cx: 2211

A lényeg:

I Koponyatartás
Lepény: GII
Magzatvíz mennyisége: átlagos
BPD: 96 mm
FOD: 112 mm
HC: 332 mm
AC: 362 mm
FEM: 72,8 mm
FLOW: 2,4

BECSÜLT MAGZATI SÚLY: 3702 GR

Bár a doki szerint kisebb a súlya külső tapintás alapján, de mindenképpen nagy baba lesz. Az is lehet, hogy hamarabb megszületik. Kérdezte a doki, hogy mindig nagyobbnak mértük?, mondtam hogy nem, hanem egyszer vissza lettem minősítve 2 héttel.

Jövő hét szerdán lesz a következő ctg (ha még egyben leszek).

Kép
Kép
márkanyuka

Ja és voltam a DM-ben, most alakították át, ma nyitottak újra, jól bevásároltam és aki vásárolt, az kapott 1 szál vörös rózsát, a gyerekek pedig lufit. Már ezért megérte bemenni a városba.

Kép
Kép
márkanyuka

Nagyon éhes vagyok, csak reggel ettem 1 szelet vajas-mézes kenyeret, de semmihez nincs kedvem, főleg hogy mindig ezt a hülye diétát szajkózzák, az embernek már az evéstől is elmegy a kedve. Reggel pedig ráálltam a mérlegre és azt vettem észre, hogy fogyó tendenciát mutatok!

Kép
Kép
márkanyuka

Márkanyuka, nem semmi méretekel rendelkezik a babád :lol: Márk is nagy súllyal született?

(a rózsát most kivételesen nem irigylem el tőled, mert a hétvégén én is kaptam névnapomra :wink: )

Mamiblue, én is kinéztem már a szombati napot a szülésre :lol:

Kép
Kép
robcsi03

Ha fogysz, akkor szerintem annyira ne erőltessed azt a diétát. Egyébként most már hetek óta én is alig vacsizok és ha mégis akkor is már korán de nem is vagyok éhes

Kép
Kép
robcsi03

kispupu: nagyon várom a mailt de tényleg nem jött

nem stresszelem magam a kiscsajon, egyszerűen primkó és ennyi
Abba bele sem gondol, hogy akármit csinál én az ő testvérének a gyerekét hordom a szivem alatt, pattoghat meg bármit csinálhat ez a tény!!!

bkrisztike?????

Kép
sziszike77

Márkanyuka, Robcsi: De jó nektek, hogy nem vagytok éhesek...én minden hajnalban arra kelek, hogy majd éhen halok. muszáj is ennem pár falatot, mert nem tudok visszaaludni!:(

Szép kis babaméretek...

J.

mamiblue

Sziasztok lányok!

Már megint zajlanak az események!

BKrisztike, hajrá, megy a drukk! Gyors és könnyű szülést kívánok neked! :D :D :D :D Lehet, hogy már meg is volt.

Pattogó, én is azt hittem, hogy kisfiatok lesz, a név alapján! Édes lehet Vivi, ahogy kimondja. Te meg ne idegeskedj, most ez a legfontosabb!

Mandala, ez a vérnyomás valóban magas, de a stressztől simán megugorhatott. Aggódsz a szülés, az építkezés miatt, a gyerekekre is vigyázni kell... A pulzusom nekem is 100 fele szokott lenni, azt mondták, kismamáknál normális, hogy megugrik valamennyire.

Dincuska, azt mondják, a hosszú séta beindíthatja a szülést. Ha már nagyon lassan telnek a napok, menj el egyet sétálni.

Sabine, jó, hogy hazaértetek. Próbáld kipihenni magad két szoptatás között valahogy. Tudom, hogy ez nálatok nehezebben megy.

Én ma voltam a védőnőnél, a haskörfogatom 102 centi lett, és híztam újabb 2 kilót. Most tartok 14-nél. Igaz, nagyon vékonyan kezdtem. És megjegyezte, hogy lejjebb ment a hasam. Mondom neki, valóban, érzem is a nagyon gyakori vizelési ingerből.
Fog ez javulni, lányok, vagy csak fokozódik? :(
Ami jobb lett, hogy a légszomjam csökkent, és a gyomorsavam se kínoz annyira.:)

Valaki esetleg tudja-e, hogy lehet-e kecsketejet inni várandósság alatt? :roll:
Persze felforralva. Csak mert a kecske toxoplazmózis hordozó lehet. És a felforralás ezt semlegesíti-e? Valaki esetleg kérdezett-e hasonlót a dokijától?
Nálunk a faluban nagyon finom kecsketejet lehet kapni, tehéntejet azt sajnos nem, így én a bolti tehéntejet iszom. Pedig nagyon szeretem a házi finomságokat.

Kép
tipetupa

látom, egyre jobban kész van mindneki.....türelmetlen hormontúltengéses mindenórás kismamik vagyunk :lol:

mandala, vizeleted rendben?? márkanyuka, akkor nem akarta a doki kikapni belőled a babát? mondom, engem ezzel rémísztget.

lusta ma a gyerek nagyon. kezdek aggódni........

érdekes, mindig csak este és délelőtt fájok jobban. délutánra elmúlik...... :? :roll:

na, eldőlök, hátha gyerkőc megmoccan. grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Nagyon szétszórt vagyok: a toxoplazma negatív lett, viszont az is szerepel a papíron, hogy fogékony. Tudja valaki, hogy ez mit jelent?

A másik amit elfelejtettem: a DM-ben nemcsak rózsát, hanem a végösszegből 20% kedvezményt is adtak.

Mamiblue: én sajnos éhes vagyok, csak már semmihez nincs kedvem, nem kívánom, mert amit szívesen megennék, azt biztos nem lehet. Szóval ez van.

Robcsi: a Márk 3370 gramm és 55 cm volt, 5 nappal hordtam túl a kiírt dátumhoz képest.

Össze akartam hasonlítani a Márk 37 hetes UH adatait a picuréval, de az én drága párom valahova elrakta a régi kiskönyvemet, a telefonban nem tudta, hogy miről van szó, majd nemsokára jön és megkerestetem vele. Bírom, hogy mindig mindent elpakol, és amikor rákérdezek, fogalma sincs róla, ő biztos nem rakta el. Hát akkor kicsoda?

Dimet: szóval belőled ki akarják kapni a gyereket a vérnyomásod miatt? Nekem semmi ilyet nem mondott a doki, a papíron annyi szerepel, hogy: "ha a kezelés ellenére magasabb az RR, intézeti felvétel javasolt". Na de majd szedem a gyogyit, és jövő hét szerdán (ha még egyben leszek) szuper vérnyomást fogok produkálni. Punk-tum!

Kép
Kép
márkanyuka

Lányok, végre itt az örömhír Bkrisztikétől:

"12.25 perckor megérkeztem! Súlyom 2800 g, és 51 cm hosszú vagyok. Én és anya is jól vagyunk. Puszi: Eszterke és Kriszti"

Juhéééééééééééééééééééééééééééé!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D

italoman

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?