Huni: köszi a csaszis "élményt".
Robcsi: a csigabiga sztem jobban mutat a csekken, mint az a sok szám amit pénzben mérnek...
Mike: tejben vajban fürdesz? De jóóóóóóóóóó!!!
Hát, lányok... kész vagyok!!!
Most beszéltem azzal a dokival, aki a csaszit ígérte anno...
Nem mondott 100%-ig olyat amit vártam, de végülis asszem nagyon korrekt volt!
A következőre jutottunk. A csaszit nem ígéri, bár azt mondta, ha a szülés folyamán azt érzi rajtam, hogy pszichésen kivagyok, vagy a baba állapota megköveteli, azonnal!!!
De ami szimpi volt, az az, hogy azt mondta adnak epidurális érzéstelenítést és úgy fogok szülni, hogy semmit nem érzek. Még a kitolási szakra is adják, így a tolófájásokat is úgy fogjuk végig csinálni, hogy nem érzem a fájást, hanem szólnak mikor kell nyomni... és hamarabb meglesz a baba is, mert nem leszek kifáradva és nem leszek stresszes. Azt mondta lehet szülni mosolyogva is!
Na, ez a dilemma! Épp tegnap konzultált a két orvos rólam... szép?
A sotés és a mávos.... hogy most akkor mi van... szép?! Biztos megbeszélték, hogy ez a hülye p...a mennyire nem tudja mit akar....
Megbeszéltünk, hogy átgondolom, és jelntkezem. Annyira ég a pofám.... most akkor megint menjek vissza hozzá, mert nála kvázi nem fáj a szülés, míg a másiknál éppúgy végig küzdöm azt az 5-6 órát, mint az összes többinél.... és a másiknak megint mondjam meg, hogy jó, akkor ismét viszlát doki....
ez annyira nem az én stílusom.... ! De mondom, hogy behülyültem így a negyedikre.....
Amúgy a doki teljesen korrekt volt, mondta, hogy maximálisan megért, Neki is van három gyereke és a feleségének is a harmadik baba megszülése volt a legnehezebb... szóval átérzi a nyomoromat, de azt tudja ígérni, hogy nem fogok fájdalmat érezni. Náluk van 24 órás epidurális ügyelet, a sotén nincs, ráadásul ott még nappal sem szívesen szúrnak, mert úgy vannak vele, hogy felesleges egy sima szülésnél hogy ott álljon a fejed mellett az anesztes... épp elég a csasziknál....
Na, most légy okos.... mi a fészkes fenét csináljak???!!!