Új privát üzeneted érkezett!

Linácska :D Nálunk sem jöttek sorrendben a fogak, hanem összevissza.. a lényeg, hogy megvannak! :D
(Annak idején Bendegúzzal voltam orvosnál, mert az egyik helyen, ahol valoszínű, hogy éppen készülődött kibújni egy fog, lett egy nagy lilás, véraláfutásos duzzanat, nagyon csúnya volt, nem láttam még olyat. Doki megnézte, azt mondta nem gond, előfordul, de a fog még csak pár hét múlva fog kibújni... Két nap múlva kint volt :) )
20140901114303

brunhild,
én még skarlátot szerencsére nem láttam :lol:
Lilinek meg olyan 1,5 éves korában nőtt a szájába egy nagy valami, az alsó ínyére, valami fibróma. A szájsebészeten nem vállalták, hogy leszedik, mert ugye nem volt Lili "együttműködő", hogy beinjekciózzák, leszedjék, összevarrják... Aztán mikor a fültubus műtét miatt pár hónappal később elaltatták, akkor megkértük a fülészt, hogy szedje már ki, mondtuk, hogy ok, hogy nem fül meg orr meg gége, de talán nem okoz gondot :lol: Valami elektromos késsel vágta ki, hogy varrni se kelljen, és ne toljon ki magával, hogy később ébren kell varratot szednie. :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

elszállt, amit írtam! :(
Brunhild: jobbulást! ilyen himlőről még nem is hallottam.

Ama: nagyon csini vagy! nem jelentkeztél a kismama versenyre?

Addisz: jók is az ilyen progik! a film pedig tényleg szuper!

Netty: én is pont ma kaptam a sógornőmtől egy csomó nagyon szép rucit! :) 30án visznek egy csomót a kecskeméti bababörzére eladni. A legjobbakról tegyél fel képet!

vivcsen: azóta hogy vagy? sikerült elérni a dokit?

hopihe79
Budapest

Bocs, hogy elfoglalok egy fél oldalt :oops: , de megpróbáltam lefotózni...nem sikerült rendesen, élőben rosszabbul néz ki, pirosabb, érdesebb... Kép Kép Kép Kép Kép
20140901114303

Brunhild, jobbulást Bendegúznak! Ez elég rejtélyesen hangzik, remélem, a saját dokitok tud valami hasznosabbat mondani!

Linacska, gratula az alsó ketteshez! :)

Én teljesen kivagyok... Férjem szülei itt voltak egész hétvégén, apósom segített a férjemnek előkészülni a holnap kezdődő bontáshoz. Leszedték a garázsajtót, az útban lévő radiátorokat, villanyt szereltek, ilyenek. Már most hadiállapotok vannak, mi lesz itt, ha megkezdik a bontást... Brrrr. Na de nem ez készített ki, hanem a nonstop főzés, mosogatás, pakolás, no meg anyósom. Mindenbe beleokoskodott, és halálosan lefárasztott. A legjobb húzása az volt, amikor a távollétemben talált egy doboznyi eltett ruhát, kipakolta, és kiválogatta a neki tetszőket, hogy elvigye és odaadja a Németországban élő rokonának, mert van neki is lányunokája. Az kicsit sem zavarta, hogy Panna kinőtt nyári ruhái vannak benne, amik idén pont jók Lillára. Eszem megáll. Most komolyan, egyáltalán miért kezd el olyasmit pakolni, ami nem is az övé?

Pihe, eszemben sincs jelentkezni!

anabique
Budapest

Anabique :shock:
Kb erre mondják azt, hogy az ember örül, ha jönnek, és még jobban örül, amikor elmennek :roll: :oops:
20140901114303

anabique,
de ugye azért visszaszerezted a ruhákat?
Az én anyósom is ilyen. Após jön május 1. hetén segíteni a férjemnek, csak reménykedem, hogy anyós nem jön, mert akkor tuti nem olyan lesz a felújítás, ahogy mi szeretnénk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Ana: hihetetlen! és mit mondott, mire gondolt?
úgy tűnik, az anyósok többsége nem egyszerű :)

brunhild: látszanak a foltok, főleg a 2. képen, elég ijesztő.

hopihe79
Budapest

Brunhild, remélem semmi komoly és hamar meggyógyultok!

Nálam úgy néz ki egy nagyon csúnya gomba és gyulladás van.Azt mondta a doki nagyon be is van dagadva!Én nem érzek belőle semmit!Szerinte ez okozta azt a kis vérzést!Klion D100-at írt.
Kicsit nyugodtabb vagyok de a félsz most már bennem marad és wc-re félve megyek!

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Anabique, részvétem anyósod miatt.Az én anyósom szerencsére nem ilyen, hanem olyan mint egy angyal.Nem szól bele semmibe csak tanácsot ad és ha nem fogadom meg sem haragszik meg.Olyan mint egy jó barátnő nem mint egy anyós!

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Vivcsen, hogy mik vannak (főleg így terhesség alatt..) :(
De a lényeg, hogy amúgy minden okés!
20140901114303

Brunhild: ez olyan szörnyű... Eddig el sem tudtam képzelni mivel jár egy gyerek (vagy több). Mielőbbi gyógyulást a lurkónak :(

Anabique: tényleg nagyon csini vagy :) Szép nagy már a pocid :) Hogy bírod?
Leo vajon megint vásárol? :D Remélem ott jobb idő van mint itthon és nagyot kirándulnak :)
kivancsika
Budapest

Brunhild, első ránézésre ez melegkiütésre emlékeztet! :shock: De biztos nem az.

Anyósom tényleg nem egyszerű eset. A ruhák egy részét visszaszereztem, de a kisebbeket vitte. Nem volt konkrét tervem velük, Berci nyilván nem fogja hordani őket (elég lányosak), de volt egy-kettő, amit talán emlékbe elraktam volna, vagy legalább olyannak adom, akit ismerek is. Na mindegy.

Vivcsen, ezek szerint hétvégén meg is nézett a dokid? Ez tök jó! Még jó, hogy megnyugtatott. Reméljük, hogy a Klion hamar kinyiffantja a gombát! Anyósod miatt meg irigyellek! :roll:

Kivancsika, köszi. :) Amúgy egyre rosszabbul bírom. Földig hajolni, zoknit felvenni már kifejezetten problémás, pedig hol van még a vége...

anabique
Budapest

Kivancsika, nem annyira vészes szerencsére, csak az a rossz, hogy nem tudom pontosan, mi a baja...

Anabique :roll: Én anyósom ma tudtomra adta, hogy fülbevalót vesz, én pedig gyorsan megnyugtattam, hogy már van (vagyis lesz, mert a leendő keresztmamával már megbeszéltem, láttam, tetszik)..Remélem még nem vette meg anyósom, és nem sértődött meg.. de ez van :roll: Ha vesz egyet, és nekem nem tetszik, úgyis be kell tegyem a fülébe, aztán nézhetem minden nap :?

Hajolás nekem sem megy már, alig tudom én is a zoknit felhúzni (bezzeg az elsőnél még szülés előtt is gond nélkül fel tudtam húzni...), körömvágásról már nem is beszélek :cry:

Na megyek lefeküdni, ma valahogy nagyon fáradt vagyok (a szokásosnál is fáradtabb), délelőtt szédelegtem is, meg fejem is zúgott, folyton melegem volt, szórakozott is voltam :roll:
Jó éjszakát mindenkinek!
20140901114303

Vivcsen
Jó, hogy voltál dokinál, és legalább kiderült. Drukkolok, hogy hamar kikúráljon a gyógyszer.

Lina
A következő hétvégére fűzöm férjecskét a kiruccanásra, de nála az utolsó percig nem lehet tudni, mi lesz. Én vagyok a tervezgetős, ő pedig a spontán típus... :) de most próbálok beszélni a fejével, hogy döntsük már el, melyik hétvégén megyünk el.

Bruni
:( nem semmi kiütések... remélem, hamar elmulasztja a krém!

Ana
Anyós tényleg nem semmi.... megértelek.

Kiváncsika
Veled mi újság?

Netty
Jó lehetett a vásárolgatás! Már minden megvan? vagy olyan soha nincs? :)

Lilypie Pregnancy tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers
gil

gil,
mi tudunk alkalmazkodni, mondjatok egy dátumot, és én lebeszélem a M. Mártával.

Anyósügyileg nekünk még lesz egy nagy meccsünk... konkrétan az, hogy én a baba születése után nem igazán szeretnék senkit ötünkön kívül a lakásban látni. Max. anyuékat. Levivel csütörtökön mehettünk haza, annyi volt a kérésem, hogy a vasárnapig terjedő 4 napot legalább hagy töltsük négyesben. Anyuék ugyan kijöttek, mert kértem, hogy egy-két elmaradt dolgot hozzanak, meg gyorsan kisütött két szelet húst a lányomnak meg a férjemnek, de már mentek is (nekem eszembe nem jutott, hogy ebédelni is kellene :oops: ). Erre a sógoromék gyerekestül beállítottak 2 órával azután, hogy hazajöttünk, az emberből még folyik minden, azt sem tudja mit hova pakoljon, hogy legyen, de már vendég jön... A sógornőmék 2 gyerekkel vasárnap, mikor pont kint volt a gyerekorvos, anyósék meg már a kórházba a náluk lévő 2 unokával. Na erre semmi szükségem. Ja, és a sógornőm mondta, hogy ő 6 hétig nem fogadott látogatót, de ő jött 3 nap után. Ilyen most nem lesz, mert ha a férjem nem mondja meg, akkor megmondom én, de a következményekért felelősséget nem vállalok :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Lina: maximálisan megértelek babalátogatás ügyben. De sajnos az a nagy igazság, ha az ember nem meri kinyitni a száját, vagy nem elég konkrét, vannak akik nem érik fel ésszel, h jobb lenne, ha nem jönnének. Így azt tanácsolom, már most előre kezdd el hirdetni, h egy hétig pause. Utána lehet, de egy hetet várjon már mindenki. Össze kell szokni, le kell ülepednie a történteknek stb.... Sajnos ha nem vagyunk elég következetesek, mi szívjuk a legnagyobbat. Itt szerintem nem számít az udvariasság, előzékenység, legalább is én nagyon szigorú vagy e témában. Zétinél két hétig nem léphette át senki a küszöböt. Utána igaz, h minden nap volt valaki, de az külön jó volt. A férjem akkor otthon volt 5 hetet egy huzamban, remélem 3 legalább itt is kijut. Zentával is azt tervezem, hogy egy hét látogatási tilalom lesz.

Brunhild: na mi lett pötty ügyben? Változott valamit reggelre?

Gil: Ma utaltam át a szőnyeg árát, és vettünk egy kis kanapét is amin jó lesz szoptatni, vagy lefeküdni, ha már nem lesz erőm kikecmeregni az ágyból szoptatás után. A falfestéket kell még megvenni, kifesteni és kész :-) De ez köv hónap. Addig be kell fejeznünk az új hálónkat, ami jelen esetben elég szellős, még az ablak sincs betéve, jön rá lambéria, festeni kell stb. Ha az kész, mehet bele a bútor, és így felszabadul Zenta szobája, lehet festeni stb...
Már egyre sürgetném a dolgot, beindult a fészekrakási láz.

Apróságokat kell még venni, pelus, cumisüveg, sterilizáló folyadék, popsitörlő stb... de ez ráér.

Most eszméltem, h két és fél hét és befejezem a melót. :shock:

Holnap megyek dokihoz :-) Kíváncsi leszek mit mond, néha úgy fáj a méhszájam, h elindulni alig bírok. Remélem nem kezdtem el kinyílni...

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Linácska, teljesen igazad van! Nekem sógorom barátnője (leendő menyasszonya..) jelentette ki, hogy feljön segíteni :shock: Gyorsan válaszoltam, hogy köszi, nem szükséges... Oké, hogy már pár éve ismerjük, de akkor is egy idegen, akit nincs kedvem kerülgetni, amikor még azt sem tudom, lány vagyok vagy fiú :roll: , és ahogy mondod, minden folyik, az ember csak nyugalomra vágyik..kaját lehet rendelni is, a gép mos, porszívózni férjem is tud...nekem pedig nincs kedvem leendő sógornőmet szórakoztatni szoptatás és pelenkacsere közben :? ...
20140901114303

Netty, pöttyök még mindig vannak, délután tervezem elvinni a háziorvoshoz. Viszket szegénynek, kenegetem...
20140901114303

Olyan igazatok van látogatás ügyben! Még én sem tudom, hogy adagoljam be, de legszívesebben én sem engednék be senkit minimum 1 hétig. Nekem az fura, hogy szerintem ez annyira alap, nekem eszembe sem jutna menni egy kisbabás családhoz, amíg nem hívnak. És persze egy dolog az ember saját anyja meg apja, de a többiek szerintem inkább zavarnak csak eleinte... Netty, illetve aki ezt már megbeszélte, hogy fogadták? Nem volt semmi sértődés?

Mondjuk nekem már az is sok volt, amikor szülés után pár órával már jöttek is a kórházba látogatni egyszerre hatan, mikor még tényleg felállni alig tudtam, és másfél nap után először lett volna lehetőségem aludni.

Ja, amúgy Lilla este belázasodott, és most itthon... Nem mondok már semmit.

anabique
Budapest

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kivancsika 2011.06.04 19:11-kor.
kivancsika
Budapest

Anabique :( Jobbulást!...

Én sem szoktam első hetekben látogatóba menni, főleg gyermekekkel... Én sem értem az embereket..jönnek, beülnek pár órára, esznek-isznak-mulatnak :? Szerencsére csak elsőnél voltak ilyen élményeim, anyósom ismerőseivel :? Utána elköltöztünk jó messzire :lol:
20140901114303

Sziasztok!

Brunhild
Megnéztem a képeket, jól tele van szegény Bendegúz mindenhol! Lepkehimlő (én ezen a néven ismerem) tényleg lehet, nemrég volt több ismerősünknek is! Van azóta változás? Mikor mentek dokihoz?

Netty
Igen, az Espiro Vector Air lesz a végleges, nagyon tetszett élőben! Május végén, június elején jönnek új színek, van egy nagyon vagány sötét rózsaszín a katalógusban, azt néztük ki. Majd csak június végén vesszük meg a többi hiányzó tétellel együtt, mert apa akkortájt kapja meg az éves prémiumot :)

Ana
Még mindig nagyon csini vékony vagy, csak a pocakod nőtt! :)

Tegnap egész nap takarítottunk apával, dekoráltam kicsit húsvétra, aztán délután végre hazajött Lucmók :) Nagyon jó volt kettesben, de szombat délutánra már úúúúgy hiányzott az illata :D

A visszereim egyre elkeserítőbbek, estére már alig tudok állni úgy fáj, mintha szét akarna robbanni... :cry:
Most elkezdtem szedni két homeobogyót, kifejezetten szemérem környéki visszérre, remélem segít!

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

sziasztok!

Ana: :( ez hihetetlen, hogy valamelyik lány mindig beteg Nálatok. Van más tünet is? Van valami jól bevált trükköd vizesedése? Jól emlékszem, hogy Nálad volt még ez a probléma. Sajna az ananász nekem nem segít.

Kolléganőm lányának mononukleozisa van, azt mondta Neki a doki, hogy van most ilyen járvány is.

Anyósom szerintem rögtön be fog jönni a kórházba is, meg hozzánk is látogatóba, segíteni. Pedig olyan jó lenne egy picit nyugiba lenni, de első unoka, rettenetesen várja. Szerintetek az működhet, hogy eljöhet, megnézheti, aztán megkérem, hogy min. 1 hétig mindenki hagyjon békén? :)

holnap megyek cukorterhelésre. legalább túl leszek rajta. :)

rég raktatok fel UH képeket, megy valaki mostanában?

Netty: Milyen színű lesz a fal?

Brunhild: A viszketést nem enyhíti az a kence, amit kaptatok?

egyre nehezebben kapok levegőt, mi lesz még itt :)

hopihe79
Budapest

Netty: apróságok vannak hátra? :) de jó Neked! :) én pont fordítva állok! viszont kaptam egy csomó babaruhát, nagyon szép állapotban vannak!

hopihe79
Budapest

Ana: jobbulást nektek is!

Én annyit mondtam, h össze kell szoknunk, észhez kell térnünk, és ehhez kell egy kis idő, ezért úgy beszéltük meg, hogy kb két hét után fogadunk látogatókat. Addig is mindenki legyen türelemmel, képeket lehet majd látni az iwiwen és küldhetek mailben is, de egyelőre ennyi.

Röviden az igazság szerintem :

Sokkal nagyobb bajt csinálsz, ha nem állsz ki magatokért, mint ha felmered a családod védelmében vállalni a kérésedet!!!!!
Nem kell bunkón, udvariasan is el lehet mondani, h mi van.

Erről mindig az jut eszembe, h sokan nem mernek szólni , h mielőtt felvenné a babát, menjen már el kezet mosni. Utána rossz szájízzel reménykednek, h talán nem hoztak haza semmi kórságot ennek a pici babának. Mindezt ahelyett, h udvariasan közölnék, hogy a mosdóban van fertőtlenítő krémszappan,tegyünk egy kitérőt, meg vár addig az a bébi a kiságyban.

Ha ezeket nem lépjük meg, nekünk lesz a gyermekünk felé lelkiismeret furdalásunk, h milyen kicsi, és már is nem tudjuk kellően megvédeni, kiállni mellette. Megéri? Nem. Szólni kell.

Lehet kicsit vaskalapos vagyok a témában, bocsánat érte, de ez nagyon ki tud hozni a sodromból.

Kiváncsika: innen sikerült választani dokit, akiket a csajok ajánlottak?

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Pihe: a fal halvány orgona lila lesz. De nagyon halvány, éppen h látszani fog, h lilás.

Anyósod nézze meg a kórházban, ha kell minden nap, aztán majd egy hét múlva otthon :-)

Addisz: nem irigyellek a visszerek miatt. Nekem is jobb oldalon szokott lenni, ha sokat megyek, olyan mint mikor az összes vér oda menne, majd szét robban. Erre csak a pihi a megoldás ám. :cry: Meddig melózol?

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Netty
Július 1-ig dolgozom, de nem is akkor a legrosszabb, mert az irodában egész nap ülök. Inkább délután, olyankor mindig van jövés-menés, hol úszásra, hol zeneovira, hol játszótérre, vásárolni stb. Apa rengeteget segít, de ő elég későn ér haza hétköznap, 9 óra meló után, szóval mindent nem tud átvállalni.
Csak tényleg annyira idegesít, hogy mi lesz később, ha már most ennyire gáz és így terjed.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

hópihe,
én szerdán megyek UH-ra, a kötelező 28 hetesre 27 hetesen, de így jött ki a munka után. Lassan szerintem újra lesznek UH képek, mert 28-30. hét környékén van a következő kötelező.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Jaj de egyetértek mindenkivel!

Mi sem fogadtunk látogatókat az elején, most sem fogunk. Mi mindkét lánnyal hétvégén jöhettünk haza, Zsófival pénteken, Fruzsival szombaton, a hétvége csak a miénk volt, nálunk Apa hétfőn már dolgozott, most is fog, de nem is igénylem, hogy őrizzen minket itthon. Én hétfőn reggel nyolckor már a játszótéren voltam a két lánnyal, Fruzsi akkor volt hat napos :lol: Azt mondták, vigyem nyugodtan, jó idő van, a levegő kell, hát vittem. De látogatók csak később jöttek, pár hetet vártunk.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Lina: 28-30 a kötelező? Nálunk a 32 hetes. Vagy összekevertem valamit? Az gáz, mert akkor nincs időpontom se... :cry:

Addisz: Nincs mese, akkor a "csavargásból" kellene vissza venni, de tudom ez utóbbi nem olyan egyszerű. Esetleg ha vége a tanévnek, könnyebb lesz, nincs zeneovi, úszás stb, nem?

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Netty
Nekem azt mondta a nőgyógyi, hogy 28-32. hét között van az ultrahang, de inkább később szeretik csinálni.
Csavargás: az a baj, hogy én ilyen típus vagyok és nagyon nehezen látom be, ha már valami nem megy... Meg persze nem szeretném, ha Lucának azért kellene mindenről lemondani, mert jön a tesó és én nem bírom. Persze ha már annyira elfajul a helyzet, akkor tényleg visszaveszünk a tempóból.

Panndi
Emlékeztem rá, hogy egyszer régebben már írtad ezt a pár naposan játszóterezés dolgot. Szóval tényleg nem volt ez így macera? Mert nálunk is az lesz valószínűleg a helyzet, hogy apa csak egy-két napot marad otthon, én pedig nem akarom Lucát nyár közepén "bezárni" a lakásba, úgyhogy jó lenne kimenni együtt játszótérre, sétálni. Csak valahogy mégis parázom attól, hogy egy néhány napos csecsemővel egyből a játszón kezdjünk :)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Netty: nálunk 26 és 32 hetes kötelező UH van. jövő kedden megyek én is! :)

linácska: de jó! :) akkor szerdán kapunk képeket? :)

Addisz: nálunk a kutyát muszáj levinni, de néha hatalmas rábeszélésre van szükségem magamtól :) ma is hazarohanok, 2.ra fel, kutyával le, aztán fel, utána szaladok tornára :) gyerekekkel nagyon mozgalmas lehet, hétvégén csak pár órát töltöttem az unokahúgijaimmal, 3 évesek :) de elgondolkoztam, hogy bírjátok! :)

hopihe79
Budapest

addisz, nem volt macera, összepakoltam magunkat útra készen, Fruzsit megszoptattam, utána indultunk, ő aludt a babakocsiban, mi játszottunk, aztán kb 3 óra múlva hazajöttünk, mikor közeledett a következő kaja :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kivancsika 2011.06.04 19:12-kor.
kivancsika
Budapest

Panndi
Így elméleteben egyszerűnek tűnik. Nekünk nem ment ilyen simán a szopizás Lucával, úgyhogy ő nagyon gyakran volt cicin (kb. háromnegyed óránként...). Reméljük most máshogy alakul, mert a játszótéren szoptatás (bár sosem próbáltam) talán nem az én műfajom :) Persze sosem lehet tudni :)

Pihe
Hááát, tényleg mozgalmas így az élet, bár én még egy szót sem szólhatok egy gyerekkel, ráadásul Luca már nagy, önálló csomó dologban, de azért igényli a figyelmet.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Brunhild, Netty, köszönjük! Úgy tűnik, megint semmi komoly, csúnyán köhög, de láza már nincs. Bosszantó, hogy valami mindig van.

Addisz, megértelek! :) Nekem is mindig iszonyúan hiányoznak a lányok, ha elmennek…!

Visszerek itt is egyre rondábbak, és én is a délutáni lótás-futásban fáradok el leginkább. :( De ugyanúgy vagyok vele, mint te, nem akarom, hogy a lányok azt érezzék, hogy a kistesó miatt nem lehet csinálni dolgokat, mert akkor már tudat alatt elkezdik utálni, az meg nem lenne túl jó.

Pihe, a só visszafogása a legfontosabb állítólag. A készételek eleve tele vannak sóval, így akkor jársz a legjobban, ha magadnak főzöl, és inkább fűszerekkel ízesítesz.

Uh-ra én is csak a 32. héten megyek legközelebb. De remélem, hamarosan ti azért hoztok friss uh képeket! :)

Netty, nekem szimpi, hogy így kiállsz az érdekeidért, bárcsak én is meg tudnám tenni. Az a baj, hogy férjem nem igazán támogat ebben, ő pl nem érti, miért nem akarok látogatót fogadni az első héten. Persze nyilván nem belőle folyik valami nonstop, nem neki van gondja az üléssel, és nem ő töltött 4 napot a kórházban javarészt alvás nélkül. Mindenesetre még nem adtam fel...

Na vékonynak meg egyáltalán nem érzem magam, de azért köszi mindenkinek. Rossz belegondolni, hogy a pluszkilók még mindig csak jönnek fel, pedig már így is olyan nehézkesen mozgok. Bár gondolom ezzel mindenki így van.

anabique
Budapest

Ana
Elkezdtem most szedni homeobogyókat a visszérre, leírom a nevüket, hátha érdekel. Még csak néhány napja vettem, úgyhogy eredményről eddig nem tudok beszámolni.
Zincum Metallicum 9 CH (2x5/nap)
Hamamelis 9 CH (2x5/nap)
Ezeket együtt kell szedni, úgy hatásos. Itt van infó: http://homeopatia.info.hu/index.php?mod ... ory_id=203

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Ana, pedig vékony vagy :) Hidd el!

Addisz: állj hozzá pozitívan! :) Én mindig vártam legalább két órát szoptatások között, így egyszerűbb volt :) Játszótéren talán én is összesen egyszer szoptattam, de akkor csak mi voltunk ott :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sajnos az én két gyerkőcöm is beteg. A kiscsaj már 2 hete köhög, ma már kaptunk antibogyót is, a fiamnak meg ismét a füle fáj, szóval neki is antibogyó. Én meg nyűgös, hisztis vagyok és tanulni sem bírok.
Hétvégén mi is elkezdtük a szobák átrendezését, rám is rámtört ez a fészekrakási vágy.

Én sem szeretem, ha szülés után meglepnek a kedves látogatók. De nálunk fogynak is, a lányomra már nem voltak annyian kíváncsiak mint a fiamra, lehet, hogy a 3. gyerek meg már nem is lesz érdekes senkinek.
Az én orvosom is a 29-30. hét körül mondta az ultrahangot. Szerdán megyek hozzá, majd akkor tudok pontosabbat.

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
lucababa75
Szeged

Jobbulast a betegeknek!!!!

Egy ujabb elönye a külföldnek ... ide 3 orat kell utazni es itt aludni csak nem fognak :wink: Mondjuk Anyukam es Anyosom is kijönnenek szerintem 1-1 (2-2) hetre, de majd megprobaljuk ugy intezni, hogy egymas utan, igy ket het csak harmasban. Szerintem azert akkor, ha nem egy egesz csalad rohan le, akkor eleg sok segitseget jelenthet. Vagy rossul gondolom? Mindenesetre az biztos, hogy mi majd megmondjuk, hogy mikor alkalmas!

Tegnap brassoit csinaltam sok sok fokhagymamaval, es ejszaka alig tudtam miatta aludni, mindenhol fokhagymat ereztem :?

Vivcsen, ugy örülök, hogy nincs nagyobb baj! A gomba meg hamar elmulik, remeljük. En is nagyon megijedtem az elejen, pedig csak ugyanez volt a baj!

Kép
Kép
rokakoma2
Budapest XIII. kerület

Betegeknek jobbulást!

Kép
mrsleo
Debrecen

[quote="rokakoma2"]J írta:rokakoma2obbulast a betegeknek!!!!

Egy ujabb elönye a külföldnek ... ide 3 orat kell utazni es itt aludni csak nem fognak :wink: Mondjuk Anyukam es Anyosom is kijönnenek szerintem 1-1 (2-2) hetre, de majd megprobaljuk ugy intezni, hogy egymas utan, igy ket het csak harmasban. Szerintem azert akkor, ha nem egy egesz csalad rohan le, akkor eleg sok segitseget jelenthet. Vagy rossul gondolom? Mindenesetre az biztos, hogy mi majd megmondjuk, hogy mikor alkalmas!

Nekem anyukámék kiutaznak, mire megszületik Maddy. Utána meg jönnek anyósék is....

Kép
mrsleo
Debrecen

Rokakoma, nekem is jött anyum és anyósom felváltva 2-2 hétre, ha jól emlékszem, és az tényleg segítség, főleg hogy még volt gyerek, akit óvodába kellett vinni-hozni (ráadásul télen). De most, mivel nyár lesz és szünet, azt hiszem, még ezt is kihagyom....Anyósomnak már jeleztem, hogy most nem kell jönnie, inkább majd szeptemberben jöjjön Etelének a szülinapjára...

Közben voltunk orvosnál Bendegúzzal.. KInézésre skarlát, DE mivel viszket, nem lehet az..úgyhogy marad az allergia ..Persze amig nem múlik el, itthon kell maradnia. Hát ennyi :roll:
20140901114303

Leo, hát azért nem irigyellek, segítség ide vagy oda...
20140901114303

Nálunk jöttek volna, de én azt sem engedtem :roll: Én tudom, hogy segíteni szerettek volna, de nem tudom, miben tudtak volna, nem éreztem tehernek egyik gyermekágyas időszakot sem. Most azért már sok gyerek lesz itthon (én nem szeretném hogy menjenek csanába szülés után), de most is úgy érzem, hogy boldogulok velük, aztán majd június végén kiderül :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi, nyáron könnyebb, meg házban -szerintem. Én télen szültem a másodikat és harmadikat, ráadásul emeleten lakunk, lift nélkül...A nagy hideg miatt, na meg a cipekedés sem tett volna jót nekem..és nem is kívántam nagyon kimozdulni :roll:
20140901114303

rókakoma,
persze, segítség ha jönnek a szülők, de csak akkor, ha tényleg abban segítenek, amiben szeretnéd. Mondjuk mosogatás, mosás, házimunka..., és nem a babát kapkodják ki a kezedből. Emlékszem, le akartam vágni Lili körmét olyan 15 napos korában, már nagyon nagy volt, erre anyós rohant a szemüvegéért, hogy majd ő. Persze, amúgy is alig látható kis pici körmei voltak, még ő vágja szemüveggel. Hát nem. Mondtam, hogy először én szeretném. Jól besértődött, de kit érdekelt. Ja, és még este negyed 10-kor nálunk voltak. Már feküdtünk volna, meg minden, após már bealudt a kanapén, de még mindig nem mentek. Na így nem segítség...

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska, jól mondod .. ismerős :(
20140901114303

Nekem újból be vannak dugulva a füleim :? , saját légzésemet felhangosítva hallom (mintha valaki belelihegne a fülembe), kivéve ha kitátom a szám :shock: De hát nem ülhetek tátott szájjal egész nap :D Ráadásul a délután folyamán többször kellemetlenül megkeményedett a hasam, meg néha szédelgek...az idő miatt lenne? :roll:
Szegény Bendegúz pedig vakarózik, lábai újból csúnyák, pedig napközben már egészen jól néztek ki... :(
20140901114303

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?