Sziasztok!
Már elég sokszor írtam nektek, és remélem nem bánjátok, hogy én is csatlakozom, csatlakoztam hozzátok. Bár tudom vicces, hogy csak így szinte szülés után, de előtte baromi elfoglalt voltama vizsgáim miatt, ahhoz, hogy akárhova írogassak. Csak néha olvasgattam, most meg sajnálom, hogy kimaradtam vm jóból, mert ti már tökre ismeritek egymást.
Szerintetek csak a 6 hetes kontroll utá lehet tornázni? Mert én már néhány napja elkezdtem. Nem komolyan, csak néhány felülés, gugolás, kitörés. Mindenesetre elég húzós izomláz van a lábamban. Én 15 kilót híztam a terhesség alatt, utoljára szülés előtt néhány nappal mértem magam. Aztán 2. nap hazajöttünk a kórházból, alig vártam, hogy mérlegre álljak, akkor ért a sokk, hogy még mindig ott a + 15 kiló. Azóta már csak 60 vagyok, de még ez is +10. Szerencsére így is mindenki azt mondja, hogy már alig van egy kis hasam, olyan vékony vagyok, mint előtte, de hát én tudom , mi az igazság.
Az én Majám is tüsszög. Védőnő szerint a téli babáknál normális a hörgés meg a röfögés is. Hát Maja szokta is ezeket produkálni, főleg éjjel. Dfe akkor az orrát is ki kell szívnom néha.
Különben az én védőnőm nagyon idegesítő, túl alapos. Látja, hogy 2. gyerek, mégis mindent elmagyarázott az elejétől a végéig. És csak azért nem jön ezen a héten is, mert szabin van. Milyen sűrűn kell jönnie különben?
Pocok! első baba nekem is császáros volt. Szerintem nem lehet tampont használni, legalábbis akkor nekem azt mondták, de lehet csak azért, mert engem 3 órás kitolási fázis után vittek el a műtőbe és így már teljesen nyitva voltam.
Csomók: Nekem annak idején tanították: Kintről indulva befele, spirálszerűen végig masszirozni minden pontot a mellbimbóig. Szerencsére nem volt rá szükségem, met elég hosszadalmas.
Mutatok én is képet az én Majámról, azt hiszem egyidős a másik Majával. Ő hánykor is született?