Sziasztok!
Hát először is, megnéztem a képeket és a videót. Meg kell mondanom, ííííírtó jó mindegyik! Gabi Rolija tényleg jól elcsomagolta magát, kéremszépen, ha már egyszer játszik, nem aprózza el…
Vivinél nagyon tetszenek azok a fotók, ahol Barnus olyan tök komolyan fonja össze az ujjait. Teszem hozzá az átfordulós videó… jájjjjjj, anya kedvéért bármit…! Meg kell zabálni őt is. Andi és Orsi babauszis képei is ennivalóak. Yokka, nem csodálom, hogy beleszerettél abba a hálózsákba, nagyon cuki!
Meg kell mondjam, nagyon jó ötlet volt ez a közös fiók a fotókkal, mert időnként ellegeltetetem a szememet a bébikéken meg a pocakokon…
Hannuska
Én még nem is üdvözöltelek…szóval sziaaaaa! Írj magadról bátran, amit gondolsz, mert mi tényleg kíváncsiak vagyunk!
Vivi
Ügyesen megoldottad a forgást
Andi
Erről az ’anyetejet az orrba nátha gyógyítására’ dologról még nem is hallottam (én sem), de jegyzem, mert hasznos! Köszi!
Megint leesett az állam, hogy mennyire gyorsan múlik az idő és Dóri már hét hónapos. Már komoly kiscsaj!
Menion
Ügyesen lezsíroztad a gyűjtős anyatejet, legalább nem kell agyalni azon, hogy mi lesz a tápival! Le a kalappal Anna baba előtt, hogy ilyen szépen elvan magában, kis ügyes! Hát, a helyedben én sem bírtam volna cérnával a tesód és az unokahugid műsorát. Nem is értem, hogy honnan jött a februári kifekvés gondolata…
Hmmm, és ha nem kérdezel vissza a védőnéninél és visszafogod a kaját?
Szépen vagyunk…
Ja, meg még az jutott eszembe, hogy oké, napközben ezer felé mész, azért nem tudsz netezni, de ha nem nappal, akkor éjszaka aludni kéne…
Persze én nem bánom, ha jössz meg írsz, reggel általában „veled reggelizem” (reggeli közben szoktam fórumot olvasni és általában Te vagy az uccsó hozzászóló)
Suzy
Na én meg azon nevettem egy jót, hogy Cipike az ujjacskáját kezdte szopizni…
Nem nézett rád olyan ártatlan szemekkel, hogy „anyának meg mi a baja, hogy ennyire kinevet?” Bírom a babókat ilyenkor, amikor nagyon komolyan csinálnak valamit, ami a felnőtteknek vicces…!
Gabi
Na a vaterás ágynemű kimaradt az életemből, de max ha akarok még egy garnitúrát, akkor észben tartom.
Tényleg a cumicsere használt Rolinál az innivalóhoz?
Evita
Alvás most jobban ment? Pakk megvan már? Festés? Tudod, rád is fér már, hogy otthon legyél és tegyél-vegyél, hiszen lassan eljön Emma ideje is
Az államvizsga tényleg megvár, ahogy Szandri írta!
Orsi
Jahát lehet itten magyarázkodni, hogy miért is néz ki az ember lánya ilyen jól…
A lényeg, hogy klasszul nézel ki! Ne is mondd ezeket az akcijókat!
Ummm, a tökmagolajat már mi is vadásszuk egy ideje, mert aranyáron mérik (és nem is olyan jó mindegyik) de hát 3 euróért… páromnak csak egy grimasz volt a válasza erre…
Szandri
Estére jó partizást! Képeket várom, kíváncsi vagyok h milyen lett az Imici-sarok! Ja, ággyal mi lett? Lecserélve?
Erika
Sajnálom, hogy ennyire hajtósak a napjaid
Családod nem tud könnyíteni-segíteni? Édes lehet Ádámka, ahogy ráfog a cumisüvegre
Tényleg tegyél fel, ha majd lesz fotód!
Ancsuka
Azt meg lehet kérdezni, hogy hogyan oldod meg az utántöltő zsák kikerülését? Érdekelne…
Megnézném azt a videót
még egy babánál is tud torzulni a has(am), hát kettőnél, el tudom képzelni…
Hű, hát ez nagyon jól hangzik, hogy anyudéknál ilyen klassz helyetek van/lesz és még anyud is maximálisan tud segíteni!
Na, mire végére értem a sztoriknak, beletelt egy kis időbe…
Ildka
Voltál már vérvételen? Nálam úgy volt, hogy a 12 hetes UH után kaptam egy beutalót a laborba, a levett vérből csináltak Down kór szűrést. Lehet, hogy a beutalódon szerepelt a nyakiredő érték, ha a dokid írt meg.
Az AFP-t a 16 hetes vérvételből mondták meg.
Ha a dokid azt mondta, hogy rendben van a nyakiredő érték, akkor annyira ne aggódj!
De hátha a többiek többet tudnak mondani.