Új privát üzeneted érkezett!

Manama!
Be előztél,pont ezt akartam írni Szandrinak :lol: :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Kedves Lányok!

Ne haragudjatok,hogy ide írok,de nagyon megtetszett ez a topik.Szeretnék csatlakozni Hozzátok,ha persze megengeditek!Bevallom őszintén,hogy kicsit féltem ide írni,mert Ti már olyan jó és összeszokott kis csapat vagytok...
Engem Hannának hívnak és most derült ki,hogy babát várok.Nincs még gyermekem és a korban is benne vagyok már.Kicsit megvagyok szeppenve...Jó lenne beszélgetni valakivel a babavárásról.
Remélem nem zavartam meg a beszélgetéseteket.

Üdv:Hanna
hannuska75
Pécs

Hanna! :)
Szia! Üdvözöllek közöttünk,gyere bátran!Mesélj,hol laksz, mivel foglalkozol, a terhességről...stb,és amit fontosnak tartasz! Jófej társaság vagyunk, no de nagyon kiváncsiak is! :wink:
Bármiben segitünk szivesen! :!: :D

Szandri!
Jah, megnéztem Majababát! Köszike!
:lol:

Csekkolós--csekkolós.... :wink:

Vivi!
Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Andi!
Gyere majd mesélj Nekünk! :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

írok rólunk mert nem tudok most visszaolvasni majd holnap:
ma voltam dottónéniné...mert kiszámoltam én azt hogy ha tápszerezünk most hogy a tejadó kifarolt akkor biony drága mulatság lesz ez mert a tápi egy 10-es meg a sűrítő 4000 és még a babavíz....szóval ha mán úgyis mentem gondoltam megpróbálkozom mégis megint a gyüjtővel...így írattam egy tápit is azért hátha nem adnak azonnal meg a sűrítőt aztán felhívtam a védőnénit hogy mi legyen...azt mondta menjek nyugodtan adjam le a receptet...úgyhogy még este beszaladtam oda is és leadtam azt mondták csütörtökön már mehetek érte
aztán megszámoltam a fagyóban mennyi a tejcsi és kiszámoltam fél éves koráig naponta 250ml-t tudok minden nap adni neki
úgyhogy nagyon szép adagot kap majd immunglobulint is és a gyüjtőből hozott tejcsin is spórolunk egy csomó pénzt...

amúgy nagyon sokat mosolyog és egyedül is elkacarászik néha a játékokkal...
igyekszem későn jól megetetni hogy reggelig kihuzza és szokott is sikerülni 10-11körül bekajál aztán 6-fél 7-7ig alszik...
mostanában a frontól nagyokat aludt és én is nagyon fáradt voltam így netezni se volt erőm...ma többet csináltam mint az egész 7végén
próbálgatjuk a hintát és egész sokáig elvan benne...el is alszik tőle de ha a nagy szárnyasajtó elé rakom a hintát hogy belássa a dolgokat akkor az is leköti hogy nézelődik
próbálkoztam a játékokkal csörgők rágókák de semmiért nem nyúl nem használja a kezét csak ha hason kinyomja magát na meg veszettül kalimpál kézzel lábbal...és 1-2napja az öklét rágja és az nagyon tetszik neki jobb mint a cumi na de ettől annyira nyáladzik mint egy bulldog
reggel megyünk védőnénihez mérlegelni....nem kell csak én kértem mert kíváncsi vagyok...erről jut eszembe menni kéne aludni

Kép
menion
Budapest

most kerestem rá a prevenárra...nem kötelező de ingyenes?hát jó lenne mert egy másik oldal szerint meg 16000 :shock:

Kép
menion
Budapest

jaj hát nem bírtam ki visszapörgettem 2 oldalt de csak gyorsba hogy megbabásodtunk-e :lol: :lol: :lol: de már kifolyik a szemem szóval csak a színeseket láttam már meg :lol:

hát ha nem is szandriiinak de
böbebaba nagyon sok egészséget boldogságot kívánok nektek!!!

hannuska
üdv köztünk! mijazhogy benne vagy a korban? :shock: ha a nevedből gondolva 75-ben születtél akkor nem tudom miről beszélsz?! én 77-es vagyok :oops: mesélj mindent!mitől szeppenődöl? :D majd mi jól kigyógyítcsuk azt belőled :lol:

na mostmá télleg menek...má nem is érdemes lefeküdni :shock:

Kép
menion
Budapest

Jó reggelt Anyukák, Kismami, Babók!

Ez el se hiszem! Megjött!!!! :? :? :? Én azt hittem, h amíg szoptat az ember lánya még éjszaka is, addig nem fog ilyen történni.... (Barni 1x minimum de van, h 2szer kel éjszaka enni.) Ezek szerint ez is kamu. :(

Andi
Neked mikor jött meg?
(Köszönöm a tejcsi spricc tanácsot! Mindenképpen kipróbálom!!!! Ha valami segít rajta, akkor arra vevő vagyok! :) )

Hanni
Üdv köztünk!

Menion
Hogy bírod ki a napot ébren, ha még hajnali 4kor van erőd gépezni?!?! Én úgy felnézek Rád!!!!

Bekukkantok g-re! :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Szandrii
Milyen ügyi vagy!!!!! :D :D :D

Böbebaba
Gyönyörű ez a kiscsaj! :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Jóóó reggelt Mindenkinek!

Nem is vagyok csekkolós :wink:
Amúgy teljesen véletlen volt a dolog. Csak megnéztem az email címét Böbebabának és hát neki is elég beszédes (mint nekem is pl 8). Aztán iwiwen csak rákerestem és kettőt dobott ki. Az egyik Ő volt, a másik, amit be is linkeltem.

Böbebaba, remélem nem haragszol meg. De ezért a kis tündérkéért érdemes volt "nyomozni" picit. :oops: :roll: :)

Olvasok vissza, jövök. Csúnyán le vagyok maradva.

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok :!:

Vivi
nagyon erős, okos gyerkőc Barni baba :D
jobbulást Barnusnak :!:
Az Én egyik barátnőmnek 8 hónapos kislánya van még mindig szoptat és neki már nagyon régen megjött, ha jól emlékszem a baba 4 hónapos volt!

Manama
nagyon jó áron vetted az ágyneműt, ügyi vagy :!: :wink:
igen, sztem elég vékonyak azok a paplanok :!:

Szandri
köszi a "leskelődést" :lol: annyira aranyosak, gyönyörűek :D
hogy vagytok ma :?:

Andi
hogy vagytok :?: éjszakák, fogzás :?:

Hanna
üdv. a topikban, gyere mesélj magadról, ne legyél megszeppenve :lol: örülök, hogy tetszik a topik, már jó régen nem csatlakozott hozzánk senki, de Te gyere bátran :!: :wink:

Menion
Te jó ég :shock: 4-kor még gép előtt, hát tényleg nem volt már sztem sem sok értelme lefeküdnöd :roll: :wink: hogy bírsz nappal fent lenni :?:
Mindig akkorákat nevetek az írásaidon, azok a szavak pl:kifarolt :roll: :lol:
mennyit mutatott a mérleg Anna babánál :?:

Cipike éjszaka is ügyes volt, este 9-től reggel 5-ig aludt...azt hiszem kezd beállni a dolog, nagyon örülök neki, kis ügyeske :!: :lol:
Nem nagyon kell neki csak elalvásnál a cumi, el van a kezével és az egész ökle a legjobb, mert állandóan nyomja befelé...tegnap este pedig szopizta a kicsi kis hüvelyk ujját, akkorát nevettem neki, kérdeztem is tőle mit szeretnél azzal az iciri-piciri ujjacskáddal :?: :lol:

Elég borult az idő és az is lesz, nyomott vagyok tőle, de a gyermekem is :!: :?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!!!!!

Hanna!
Kép
Üdv köztünk,mesélj méééég!!!!Többen is vagyunk itt 30-asok :wink:

Vivi!
Jó,hogy egész nap vártad a dokinénit :? De milyen jó neked,hogy házhoz megy a szuri!
Barni iszik folyadékot?A tejcsin kívül?
És rendesen megjött,mint régen?????

Menion!
Hát én sem tudom,hogy bírod egész nap,ha éjjel is fent vagy,mert oké,hogy éjszakáztál a munkában,de akkor sem aludtál nappal?
Majd felfedezi a kiscsaj,hogy fogni is tud a kezecskéivel :wink:
Prevenart mi beadattuk 2 és 4 hósan kapta.Ingyenes volt.

Manama!
Tesz-veszen vagy vaterán nem nézted az ágyneműt,én onnan rendeltem,meg Suzy is meg Evita is.Új és nem olyan drága.Meg még alkudozni is lehet méretügyileg.

Lányok!
Akkor megnyugodtam,a napi rend miatt.
Tegnap egyébként Roli egyszer evett tejpépet,egész jól megette,kiváncsi vagyok,mert ugye az almával is jól kezdtük és a végén.........
Tegnap meg kevertem neki inni valót,fele víz fele bébiital,de ezért se rajong :roll: lehet,hogy a cumisüveget kéne lecserélni,mert ami most rajta van cumifej az új és nagyobb,mint ami volt.Na ma kipróbálom az etetős üveget ivásra,hátha és ha jó akkor veszek még egyet.

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy
Nagyon örülök az ismételt átaludt éjszakának! Grat!!!:) :) :D
Barni, amikor nem az egész öklét, akkor a gyűrűs+középső ujját szokta szopizni. :wink: 8)

Nálunk is nyomott az idő. Szegény Kisfiam nyöszörögve aludt el nagy nehezen.:( Én is olyan jót tudnék aludni.... :?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Gabi
Drukk, h bejöjjön neki a tejpép!

Nem adok neki más folyadékot... (De nem is igényli. Próbálkoztam kanállal adni kicsi vizet de kiköpte.) :oops:

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Prevenar:
Ádám is megkapta 2 hósan, de ingyen volt :!: :roll: majd 4 hósan újból kapja :!:

Anyucik:
Ti milyen sűrűn vágjátok a babácskáitok körmét :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó sokáig tartott, de végigmentem 2 oldalon.

Nomi,
kár, hogy nincs időd :( . Pedig olyan kíváncsi vagyok én is. Majd ha jobbra fordulnak a dolgok, akkor tegyél ám képeket.

Gyevacska,
no? Te hogy állsz? Továbbra sincs semmi? Nálam tegnap újabb nyákdugó darab ment el. Elég undi volt (most meg is tudtam fogdosni, mert ezúttal nem a wcben landolt).
Nem is tudtam, h Szekszárdon fogsz szülni. Sógornőm is :). Állítólag jó hely. Ott lehet apás szülés a látogatási tilalom ellenére? (Szigetváron nem :( )

Presairo,
tegyél majd új képeket lééégyszi. Már biztosan látványos a fejlődés.
Klassz, hogy ilyen jó és türelmes ez a kislány. Remélem nekem is ilyen lesz. Bár néha azt remélem, h kiabálós fiúcskát hoz nekünk a gólya, mert rohadtul idegel a felső szomszéd 2 gyereke. Most nem azért, de eleve Bodzának hívják az egyiket, ez már eleve rossz ómen (mind szülőre és gyerekre nézve), másrészt pedig tuti elmebetegek :twisted: Édes lenne a bosszú, csak a sírós, nyugtalan baba kétélű bicska ugyebár... :)

Evita,
na festés? Hogy álltok? Milyen színű lesz a hálótok? Elkészült végül a kórházi pakk? Látod? Nem is olyan könnyű nekiállni. Éééééééés a szívás nálam, hogy egyszer nagy nehezen összepakoltam és most kezdhetem újra, mert a téves riasztás alkalmával felborult a rendszer. Alig tudtam becipzározni... Pedig ugyanannyi dolog ment vissza a bőröndbe, mint amennyit kivettem. Ki érti ezt? :)
Ja és milyen az a sokkoló, amivel felébresztik Emmát? El sem tudom képzelni.
A méretek, ahogy írtad is, ilyenkor már nem számítanak, egyedi tempóban nőnek. Imike a fejecskéje alapján csak 35 hetes, pedig egész idáig azt nyomatták, h banyek milyen nagyfejű gyerek lesz ez? Aztán tessék :lol:

Orsi,
olvastam Dalmus kálváriáját az alvással és nyállal. Fincsi lehetett. Remélem rendeződtek a dolgok és te is tudsz pihizni otthon.
Összebújásról pedig annyit, hogy egész hétvégén mást se csináltunk :oops: :lol: aztán csak egy irinyó-pirinyó kis jósló lett belőle, meg egy téves riasztásos kórházba szaladás... Fene megette :D. De azért jó volt, meg hát küzdünk na. Munka ez a javából, nem szórakozás :roll: :lol: :lol:
Írtad, h jó ivókája van Dalmának. Te milyen vizet adsz neki? Forralod-hűtöd vagy vmi spécit veszel neki? Éppen ezen agyalok már néhány napja.

Suzy,
olyan édi vagy, hogy így aggódsz mindenkiért. Én nem is értem hogy van neked még erre energiád... Nem semmi vagy csajszi :)
És jól értettem, hajvágááááás??? Jajj annyira cuki lehet ez a kisfiú. Sztem én is olyan leszek, hogy csak bambulok majd rá és gyönyörködöm... Hm. Már jó lenne, de nem siettetem. Majd jön ha akar.

Menion,
herpeszileg hogy állsz és az egyebekkel?
Ahogy olvasom, ez a tej dolog annyira nem veszedelmes nem? Főleg ha ugyanúgy elfogadja, ízlik Annának a fagyasztós is.
Amúgy hogy becézitek a kiscsajt?

Wivi,
remélem Barni teljesen meggyógyul mire odaér hozzátok a doki. Ezért is szar ez az időváltozás. Egyszer meleg van, jobban terjednek ezek a kórságok (és lám, szinte minden babó beleesett vmilyen szinten), aztán hideg, konzerválódnak a dögök, ezzel végre meggyógyulnak gyerekek. Aztán? Az újabb melegedéssel megint??? Ez olyan gáz. Már elegem van ebből a változékony időből :twisted:
Barátnőmnek is megjött szoptatás alatt. És képzeld, nála az volt, hogy Gergő nem akarta elfogadni úgy a cicit. Nem ízlett neki. És egy idő után már előre tudta a csaj, h meg fog jönni neki, mert a gyerkőc nem evett ciciből. Még jó, hogy volt neki fagyasztva annak idején. Barnus nem érzékeli? Ugyanúgy eszik?

Hallod Gabi,
én mindig úgy megkívánom az almát, barackot, ahogy írsz róla :D. Most is ölni tudnék egy kis almáért :P

Manama,
nem is tettél még képet az új szerzeményekről. Lééégysziiiiiiii :)

Andi,
anyatej az orrba??? De jó, hogy írtad. És ezek szerint működik is. Nem semmi. Tök ügyi vagy :)

Hannuska,
éljen, itt az utánpótlás. Gyere és mesélj. Mennyi idős a babácskád?

És végül, ha nem vagyok túl indiszkrét. Megint feljött ez a fogyás dolog is. Nektek mennyi maradt meg szülés után?
/Kivéve Orsit, aki szülés után 4 hónappal már olyan dögös, mint a fene:). Nagyon csini vagy :D/
Mert én elég sokat híztam és kicsit félek, hogy több marad rajtam, mint amennyit beterveztem.

KépKép

Kép
szandriii

Gabi
örülök, hogy megette a tejpépet, drukk, hogy továbbra is fogyassza jó egészséggel :!: :wink:
sztem egyszerűen csak nem igényel több folyadékot még most, lehet, hogy egy pár hét múlva kérni fogja :!: :roll: de egy próbát mindenképp megér az etetőssel :!:

Vivi
köszike :!: :wink:
kicsit most nyűglődünk, de mindjárt kaja van...

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

És akkor még magamról gyorsan.
Nincs SEMMI. Tespedek, még mindig pizsiben vagyok.
Babácska ficereg, jól van, túl jól. Olyanokat moccan sokszor, hogy majd bepisilek tőle. Hát igen, már lentebb van a lelkem :)

Most pedig töltöttem le filmet, ágyból fogom nézni :) És banánt eszek, mert nincs itthon almám.
No meg persze lesem a fórumot, mert nem akarok megint olyan csúnyán lemaradni.

Ja, és az idő itt is tragédia. Nyúlós, nyálkás, szürkés, nem fehér embernek való, na.
Jóóóó időőőőőt végre!!!!!!!!!!!!!!

KépKép

Kép
szandriii

Suzy!
5-6 naponta vágom a körmét.Borzasztóan gyorsan nő,egyik nap nézem,hogy még nem nagy,másik nap meg már óriási :roll:

Ujjszopi!
Nem is szopi,inkább rágásnak mondanám amit Roli csinál,de hüvelykujj,mutatóujj és középsőujj van a szájában egyszerre,olyan pozicióban,mint amikor egy pisztolyt utánzunk.Érthető? :roll:

Szandriii!
Jó lenne,ha Roli is ölne az almáért! :lol:
Mostanában majd tejpépet emlegetek :wink: :wink: :wink: :lol:
Én forralom a vizet,de van amikor veszek bébi vizet,azt forralás nélkül lehet adni 1 vagy 2 napig,márkától függ.
Én pont a múlthéten próbáltam a terhesség előtti nadrágjaimat,hát feljönnek,de még van amelyik passzos nagyon,mondjuk nem teszek a fogyásért semmit,de azért le-le megy pár kiló lassan.

Kép
cukigabi
Budapest

Szandri
ne is írj ilyet, ne legyen kiabálós kisfiatok :!: :wink: érdekes egy szomszéd lehet mindenféle szempontból :roll:
Én anno amikor csatlakoztam a bnethez nagyon megszerettem és hál istennek még nem hozott össze a sors olyan emberkékkel, csapattal, hogy ne jöjjek vagy ne érdekeljen kivel mi van :!: :wink: szeretek itt lenni és Benneteket olvasni, veletek átélni a mindennapokat :wink:
nyákdugó :shock: és milyen volt :?:

köszi, de tényleg órákig el tudom nézni...épp tegnap a férjemmel álltunk este a pelenkázó mellet és csak néztük, ahogy ránk mosolyog és azt mondta a férjem, hogy ez eszméletlen és még mindig olyan felfoghatatlan, hogy Cipike a mi gyerekünk :roll: :wink: olyan édes volt és jól megpuszilgatta :lol:

fogyás:
Én meg sem merek szólalni :oops: rajtam nagyon sok maradt, de ami késik... :wink: még nem tornázom, nem járok futni, de amint egy kicsit jó idő lesz :roll: :wink:

Megyek, mert kaja van...

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Orsi
Már Én is írtamkorábban, hogy meg sem látszik rajtad, hogy szültél, csini vagy :!: :wink: hogy csináltad, csinálod :?:
Dalma hogy aludt :?:

Gabi
na ez az, most már nekem sem lesz elég csak egy héten 1x vágni, mert nő, mint a gomba :wink: :roll:

Mentem...

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Akkkor először rólunk, sajnos az éjszakáink még mindig zűrösek, 2x-3x kel és általában eszik is vagy legalábbis cicizik :D
Szerencsére ezen kívül minden rendben van, már majdnem 8 kiló (pontosan tegnap volt 7720 gramm), a héten megyünk a 7 hónapos kontrollra.
A kisasszony már nagyon sok mindent eszik, mindenféle gyümölcsöt, krumplit, répát, csirkehusit.A héten jön a spenót, sóska és zöldborsó, aztán a levesek. Egyelőre még nem váltottunk ki egy kajálást se,
de a főt étel után szinte csak iszik a ciciből. Szerencsére mindent szeret, eddig még nem volt olyan amit nem fogadott el.
Fogunk továbbra is az alsó kettő van, de azok már szép nagyok, minden vigyornál látszik.
Elkezdett kúszni és egyszer-egyszer már fel is ült, de mindig eldőlt:)

Vivi!
Nekem januárban jött meg először, vagyis a 6. hónapban. Én őszíntén szólva el voltam kenődve, mert azt
hittem, hogy amíg szopik nem fog megjönni, hát tévedtem :D

Szandi!
Nagyon drukkolok neked, így a finishben :D És ne sürgesd a dolgot, ő tudja mikor kell kibújnia.
Nem mondom, hogy egyszerű az orrába juttatni a tejcsit, de megéri a harcot!
Ne aggódj a fogyás dolgon, ezen nem szabad rágódni, marad amennyi marad, majd leadod, ha már a babád nagy lesz
és nem kellesz neki annyira, mármint kaja ügyileg :)
Suzy!
Cipike nagyon rendes fiú, hogy így átalussza az éjszakákat, én is visszasírom Dóri ezen időszakát :D

Hanna!
Üdv itt köztünk, mesélj magadról!

Gabi!
Kitartást a hozzátápihoz! Roli hozzá fog szokni és utána már tetszeni fog neki minden.

Orsi!
Remélem rendeződnek a dolgok, szegény Dalmus jól megviselte a szuri...

Körömvágás: én hetente egyszer vágom általában, de nagyon gyorsan nő neki.
Fogyás: én őszínte leszek, én a kórházból kevesebbel jöttem ki, mint amennyiről a terhességem indult.
Szóval szerencsésnek mondhatom magam. Felszedtem összesen 11 kg, és az összes le ment rólam.

Bocsi most ennyire futotta, megyek mert Dóri már az asztal alatt van :D, most nem tettem a járókába, és az egész nappalit
bejárja, hihetetlen:)

puszillak titeket, megpróbálok gyakrabban jönni!

ui: tettem g-re új uszis és 7 hónapos képet!

andicsiga

Csajok!!!
Raktam egy tuti képet g-re Roliról!!!!!Nézzétek meg,érdemes! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Lányok!

Pocsék éjszakám volt. Alig aludtam valamit! Át is mentem Emma szobájába, ott próbálkoztam az alvással,hogy Lacit ne zavarjam, de nem sok sikerrel. Fél óránként-óránként ébredtem. Nem csak én, Emma se nagyon aludt, folyamatosan rugdosott jobbra-balra, pedig mostanában átaludta az éjszakákat. Lehet,hogy ez a hülye hideg front az oka, nem tudom! :roll: :roll: :roll:
Sajnos Szandri nyomdokaiba léptem, mert még mindig nem pakoltam össze a kórházi pakkomat! :oops: :oops: De majd ma munka után megpróbálkozom vele. :roll:
Elméletileg ma festik a szobánkat! Sima fehér fal lesz, semmi nagy munka,csak egy gyors tisztasági festés. Már iszonyat sárgák a falak, meg anyu elvitt 1-2 festményét, és hát a mögött is borzasztó a fal. Na nemsokára túl leszünk mindenen. Ma dolgozom, aztán csütörtökön jövök be, és még hétfőn CTG után pár órára bejövök és vége! Laci nem engedi,hogy többet jöjjek dolgozni. Közölte,hogy maradjak otthon a fenekemen, feküdjek, olvassak, ilyesmi! Szóval hétfőn jövök utoljára!! A mai nappal együtt már csak 3 napot dolgozom! Kicsit jó lesz pihenni! Már ha nem szülök meg addig! :lol: :lol: :lol:
És szakdogázni, államvizsgázni sem most fogok. Megbeszéltük Lacival, hanem a következő őszi félévben, hogy nyugodtan tudjak babázni, összeszokni Emmával! Ennek most úgy örülök! :lol: :lol: :lol:

Mindjárt reagálok a hsz-ekre is!

evita10
Budapest IX. kerület

Orsi
Szuper volt tényleg találkozni Veled. Bárcsak többet tudtunk volna dumcsizni. De majd bepótoljuk. Majd nő egy kicsit Emma, és kimegyünk meglátogatni Titeket. Akkor már jó idő is lesz! Ja és muszáj lesz Gabiéknak is csatlakozni hozzánk. Örülök,hogy lent vagytok Sopronban! Élvezd ki nagyon!! Érezd jól magad! :lol: :lol: :lol:
Milyen volt Pesten az uszi? Ott voltatok a Lobogó utcában? Mennyibe kerül?

Böbebaba
Gratula Maja babához!! Csodaszép! Várunk nagyon,hogy gyere és számolj be mindent!!!

Vivi
Nagyon ügyes vagy és kitartó Barnival szemben alvás/forgás ügyileg! Kitartást hozzá! :wink: Azért nem semmi az orvos,hogy végül nem ment ki! :?

Andi
Milyen jó,hogy írtad ezt a tejcsit a nóziba dolgot! Megjegyzem, és majd hasznosítom,ha szükség lesz rá! :wink:
Nem semmi,hogy telik az idő és már 7 hónapos, és ilyen nagy! Már nagyon szemmel kell tartanod!! :lol: :lol:

Gabi
Szerintem is Roli baba szépen lassan hozzá fog szokni a melléetetéshez! Csak meg kell szoknia! :wink: És ne aggódj a napirend miatt sem! Szuperek az új fotók! :lol: :lol: :wink: :wink:

Menion
Szuper,hogy már ilyen sokat alszik éjszaka egy huzamban Anna. Örülök,hogy kezd megoldódni a tejcsi ügy is! Herpesz/övsömör? Javul? Majd kezébe vesz játékokat! Nem kell erőltetni! Ráér! :wink:

Suzy
Tök jó,hogy így átalussza az éjszakát Cipike! :lol: Hajat kell vágni neki...? :roll: :roll: Nem semmi! A kis Drága! Megértem,hogy órákig tudod nézni! Én is szerintem csodálni fogom majd Emmát órákon át! :lol:

Hanna
Üdv köztünk! Gyere mesélj magadról/magatokról! :lol: :lol:

Akit kihagytam! Attól elnézést kérek! Muszáj dolgoznom is egy keveset! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Gabi
jajjj, nagyon édike :lol: el van a gyerek, ha játszik :D

Andi
már 7 hónapos :shock: tényleg telik az idő nagyon :roll: :wink:
aranyos lehet ahogy vigyorog és a fogacskák látszódnak :wink: Neked aztán most már figyelned kell rá :wink: kis ügyes :!:

Evita
sajnálom a rossz éjszakát :cry:
örülök, hogy hamarosan nem fogsz menni dolgozni, pihenj még ebben a pár hétben otthon :!: :roll: :wink:

Orsi
nagyon jók az új képek, de face-n már megcsodáltam :lol:

Cipike alszik és most már nem kézben alszik el, hanem egy kicsit ringatom, dúdolászok neki és el kezd nagyon fészkelődni, (gondolom nem jó neki, kicsi a hely, hogy kinyújtózzon), így lerakom és elalszik egyedül :lol: úgy örülök neki :D

További szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Böbebaba

Gratulálok a kis Maja baba érkezéséhez! Jó egészséget és sok boldogságot, na és sok-sok tejcit!!!

Szandrii

hát nálam sincs egyenlőre semmi, a tegnapi NST-n is minden OK volt. Annyi, hogy elég szépen vizesedek. Egyik nap úgy néz ki a lábfejem, meg a kezem, mint a lufi, másik nap meg semmi. Megbeszéltem Bendikével, hogy ha lehet akkor 21-ig bírja ki még bent :lol:.
Sajnos azt nem tudom, hogy a járvány miatt apa bejöhet-e a szülésre, de tartok tőle, hogy nem. A szülésfelkészítő is elmarad.

Evita
Nekem is elég változóak az éjszakáim. Sokszor este bealszok kb. 11- fél 12-ig utána meg nem tudok aludni, van hogy 2-ig is, aztán megint alszok reggel 6-7-ig. Egyébként meg jó sokáig dolgoztál, csoda, hogy eddig bírtad. Lehet, hogy írtad már, de mit is dolgozol?

Én már izgulok, hogy 3-unk közül ki kezdi a sort. De úgylátom Szandri te vagy a legesélyesebb.

Kép
gyevacska

Most csak annyira ugrottam be, h küldtem meglepi videot a G-re! :D :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi!
Jaj nagyon éééééééééééééééédes! :)))))

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok JányokAsszonyokBabákokPocaklakók!

Na voltunk vásárolni...
20 ejurót költöttem. Mit vettem?
4 polót
1 melegitőt/felső+alsó/
3 rugdalózó
3 body
1 csini kis ingecske
2 fejpánt
1 tavaszi,de még kissé bélelt naci
1 pulcsi

Hm, asszem ennyi....és nem mellékesen magamat is megleptem egy trappolós csizmával....8 ejuróért a Jellobol.
Meg vettem tökmagolajat,naon szeretjük, de itthon drága, kint 1/2 liter 3 euro.

Suzy!
Van,hogy 1 héten 2szer is vágom,olyan élesek a körmei és annyira gyorsan nőnek! :?
Jaj :oops: ,ne mááááá, köszziiiii! Nem tudom hogyan csináltam....ez genetika asszem....lótok-futok-jövök-megyek, aztán azt vettem észre,hogy rámjönnek a régi cuccaim,mindegyik!
:P :wink:
Köszi,jól aludtunk, talán beválik ez a sűrűtápi.....21től-6.45ig aludt...szopi,de nem akart visszaaludni,igy Nadi és Papi elvolt vele regel,én meg vissza tudam feküdni egy kicsit! :oops:

Szandri!
Jááj, nyugalom bent nem marad Imici,vagy igy vagy úgy,de nemsokára láthatod őt!!! :wink:
Köszike,már talán rendeződött a dolog, és kezd visszaállni minden a megszokott kerékvágásba!Lakopogooommmm gyorsaaan. :!: :roll: :)
Hát Én Jana bébivizet adok neki, de tudod 1dlnél nem ihat többet naponta,mondjuk Dalma ezt lazán beszlopálja...,de a forralt vizet is megissza.... :)
Szandriiii,sztem most a legkevésbé se foglalkozz a kilókkal, azok jöttek aztán idővel me mennek.... :roll:
De azért köszönöm a bókot,Édes vagy! :oops:
Hm, 1 kiló plusszom van, az is a hasimon.....nemsokára jön R. Réka dvdje és remélem az is eltűnik onnan! :wink:

Andi!
Jaj, remélem lassan rendeződnek az éjszakák! Gyönyörű a Dóribaba és mekkoraa,hűű! :shock:

Gabi!
Tuti képek egy tuti pasiról!Látom élvezi a játékot :shock: :lol: ...bújócskázik a fiú! :wink:

Evita!
Szupi,örülök,hogy nem strapálod magadat le a szülés előtt!!Helyeselni tudom pérod döntését! :!: :)
Ohh,eljön annak is az ideje,jössz majd és Gabi is,aztán sétálunk egy nagyot a Babókkal! :wink: :lol:
Babauszi szupi,igen ott volt és 2500/alkalom. :? :x Nem ecsetelem..... :!: :roll:

Vivi!
Ez a fiúúúúú.jajjajajaj, Zabbantanivaló! Huncutka! Szupi a vidi! :lol: :D :shock: Ügyes-ügyes! :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

nagyon hülye vagyok :? reggel néztem a kiskönyvét mikor készültem a védőnőhöz hát nem bele van ragasztva hogy prevenar :shock: szal ennyit rólam! úgyhogy már meg is volt....

tápi:
ma erre is rákérdeztem hogy akkor nekünk mennyit kék enni mert itt mindenki többeket eszik...elkezdte nézegetni mennyit gyarapodtunk és aszongya:"hát vissza kéne fogni kicsit a kaját ez sok lesz..." :shock: :shock: néztem bután hogy még le is köröztök erre ezt mondja....hát aztán csak nézi a papírt számol hümmög...aztán mondja"jaaa nem is hát ez teljesen jó így nem kell visszafogni..." gondolom félreszámolt valamit mivel nem szabályos időközönként van mérve :roll: lényeg hogy 4950g-ok vagyunk és ahogy nézem ez nem egy óriás súly de teljesen rendbe van...
azt mondta hogy 1 kiló feletti hízásnál szoktak "ejnye-bejnyézni"
hát én nem néztem meg mennyit híztunk menniy idő alatt majd ha nem leszek enniyre fáradt....

Kép
menion
Budapest

még mindig nem olvastam vissza sajnálom nagyon!
hétfőről keddre ügyesen aludtam 5-7ig :shock: :roll: aztán azóta se szóval már kinyúlok lassan de főképp az unokahugim mitta nem is a pihi hiánya miatt...
nekikezdtek a kerítésnek tesóm az"értelmi szerző"Laci a kubikos segéd aztán meg jött egy "szakember"én meg vagyok a konyhás néni a két gyerekkel...
hááááát kifogtam megint rendesen a Norinával...eszméletlenül kezelhetetlen volt ma borzasztó hisztiket nyomott le...még meg is ütött aztán mikor próbáltam eleget tenni a tesómnak hogy ne lógjon a nyakán hát olyan égtelen üvöltést rendezett le...majd kiment hiába nem engedtem mondja az anyjának erre az meg mondja neki hogy"gyere ki szarjál rá".....na kész vagyok teljesen...mikor kint a fűben kezdett megágyazni a gyereknek mondván nem tud vele mit kezdeni...az meg már levette a sálat sapkát kabátot is na akkor durrant el az agyam :evil: megfogtam a kölköt erőszakkal bevittem osz bevágtam az ágyba...hát már úgyse volt veszteni valóm üvöltött így is úgy is....én nem nézem végig hogy februárban egy pólóban feküdjön a pokrócon mert a tesóm nem tud parancsolni egy 4éves gyereknek :evil: na negyed óra múlva már csöndesen minimaxozott...mikor kimentem etetni azt hittem majd utánam jön de 6 láb mélyen aludt szerencsétlen...
sajnálom hogy megint nem sikerült seggreverés nélkül végigcsinálnom pedig megfogadtam legutoljára hogy többet nem jár el a kezem....az meg hogy megint hülyét csinált belőlen az anyja az meg külön élmény.....
mindeközben az én kicsinyem ek kukk nélkül csöndesen türelmesen várta a kajáját mikor időszerű volt aztán meg aludt és egész nap teljes nyugalomban elvolt mint a befőtt a nagy cirkusz közepén...
én meg így főztem :roll: na nem is volt valami szakácsremek!
előre pácolt csirkecombok meg félkész sajtos pulykatallér meg zöldséges rizs tejfölös ubisali...a gyereknek csináltam piskótakockár csokiöntettel tejszínhabbal...szigorúan kész alapanyagokból :oops:
aztán délután kezdődött tovább a strapa mert Laci akkor ment el aludni hogy 2 éjszakázás közt fel ne boruljon...viszont az én kicsim pont hogy du.indul be....háááát nem tudom hogy nézhettem ki de már a kiságy rácsa tartott meg hogy le ne csússzak az ágyalá...a poronty meg csak mondta tett-vett rikongatott....amint kidobta a cumit a szájából ordítani kezdett tragikus lefelé görbülő szájjal :lol: szóval egy kezem mindig a cumin hogy apa fel ne ébredjen....
kreatívkodtam is kicsit ha már muszáj volt ébren lenni...a forgó csőrikéire ruhát festettem körömlakkal és csillámporral...jaj nagyon csodálatos lett :lol: mindegyik más csillámporos...a manó azonnal kiszúrta :D úgy vizsgálgatta mintha számolná az eltéréseket az előzőhöz képest :lol: látszott a szemén hogy kiszúrta mi az ami más...
9óta alszik persze nem akaródzott neki mert egész nap nyugizott nem fáradt le....betettem a hintába és percek alatt aludt..még pici horkolást is hallottam :P olyan cuki és annyira jó baba!
remélem nem rontom el és nem lesz belőle olyan mint az uncsihugom...mert akkor világgá megyek az tuti!
na ezek után most alszok amennyit tudok....reggel folytatódik....ma kiásták az alapot gondolom a betonozás jön...
bocs hogy megint regény lett...kéne nekem egy rövidítő programot telepíteni... :wink:

Kép
menion
Budapest

jaj csajok de jót röhögtem....olyan egységesen hüledeztek hogy éjszaka netezek :lol:(wiwi meg felnéz ráááám????)
hát fentebb leírtam mik voltak nappal így esélyem sincs akkor netezni na meg ha még jó idő is lesz akkor pláne....

herpesz nyomor lassan elmúlik...ma már nem tudtam se lámpázni se kenegetni de már csak néhol piros és főleg varros száraz sebek...ez se álom de így már elviselhető :?

becenév:NYUNYI,NYUNYÓ,BUBU, :oops: gyakorlatilag csak a neve nem szerepel...mivel még mindig nem jutottunk dűlőre így ha mondani kell pl orvosnál vagy rokonoknak akkor az egész teljes nevet mondom...fura tudom meg hosszú is de egyszerűen nem tudok dönteni melyik legyen hanyagolva...ANNA vagy FLÓRA :roll:

tej:igen simán intéztem mert már van rutinom :D csütörtöktől hordhatom a gyüjtőből a kiscsaj pedig gond nélkül mindenevő!tápi tejcsi fagyi tejcsi akármi jöhet ő benyomja :lol:

köröm:heti szinten és akkor is karmol

manuális munka:azt mondta a védőnő hogy kiságyra kössek zsinórt amin játékok lógnak hogy a kezével azt ütögesse így majd a kezét is akarja használni...és azt mondta hogy valszeg nála ez a dolog késöbb jön ki ennél úgy kell számolni mintha másfél hónapos lenne...

súly:4950gr de elötte jól betojt ott a védőnőnél...boldog voltam mert épp hogy beszaladtam egy mérésre tőlünk oda 5perc út ezért semmi nem volt nálam :shock: de eleve úgy indultunk is hogy apa elvitte a kocsit munkába és nem jutott haza mire nekem már ott kellett volna lenni ezért idegesen felszerelés nélkül rontottam be....ja és nem egyszerü "besza-behu" volt ám!jól beletunkolta mindkét lábát a szentem....aztán még oda is bukott egyet :(
mondtam is neki hogy ezért lett csak 4950 és nem kerek 5 kiló :lol:

hát most így kicsit szedett-vetett válaszok kommentek voltak bocsánat....hát így bírok én már csak netezni :wink: hiába megint egy órája mondtam hogy megyek alunni :shock: még a macskák az éjszakai állatok is horkolnak itt mellettem...

Kép
menion
Budapest

ja és kis magyarázkodás:
ha fáradt vagyok akkor mééééég többet kotyogok mint egyébként....szóval látható :oops:

Kép
menion
Budapest

Jó reggelt Hölgyek, Urak kívül, belül :) !

Először is köszi a fogyós dolgokat, ígérem nem beszélek róla többet :). Különösebben nem foglalkoztat amúgy, csak hát na... Fel-felmerül bennem a dolog olykor. De azért Andiii, mínuszosan kijönni a kórházból..... :lol:

Aztán köszönöm a vizes hszt is. Magam is így gondoltam kb. Itt Pécsen és környékén katasztrofális a víz minősége, szal még a védőnő is azt tanácsolta, ha van rá mód, akkor inkább vegyünk bébi vizet és azt adjunk neki, mert az ittenit még forralva sem ajánlja. Meg azt is mondta, hogy felbontás után 2-3 nappal érdemes azt is forralni-hűteni. Ezek szerint megromlik vagy mifene.

Suzy,
a nyákdugó tényleg undi volt.
Ha vki eszik vagy enni készül ne olvassa, légyszi.
Szóval. Igazság szerint színre teljesen olyan volt, mint az orrváladék (rákerestem szinonima szótárban, hogy ne kelljen leírnom azt a szót :oops: :) ), csak annál jóval sűrűbb állagú. Olyan kocsonyás, nyúlós. Az előzőt (már ha az volt egyáltalán) nem tudtam megtapizni, de az meg ilyen rózsaszínes plecsni volt. De a mostaninak semmi ilyen színe nem volt. Mondom, mint a cicakaka. Na erről ennyit. Bocsánat, ha túl részletes voltam :oops:

Hallode, Cipike annyira ügyeske :). Nem semmi, igényli az anyai ringatást, de aztán inkább önállóan alszik el... Megáll az agyam. De ez tényleg klassz. Neked is és Neki is :)

Gabi,
néztem Roli képeit. Az utolsó, bújócskás képet elég hosszan kellett néznem, mire rájöttem merre van a gyerek :lol: . Meg kell zabálni, jó nagyot nevettem neki. Te nem tudsz videót is csatolni? Megnézném ezt akciót folyamatában is :lol:
És hát változatlanul: ezek a szemeeeeeeeeeeeeek.... Hajjajjjjjj.

Hu Evita,
sajnálom, úgy látszik megfertőztelek a nem alvással. Bocsi. De látod látod, pont jókor hagyod abba a munkát. Aludj nagyokat. Nekem az elején lelkifurkám volt, de ma már nincs :lol: Megbirkóztam vele :wink:
És hát az is szupi, hogy egyelőre letettél az államvizsgás témáról. Az meg fog várni, nem romlik meg vagy ilyesmi :)
Figyi, azt a sokkolós dolgot elmeséled nekem? Mert tényleg érdekel, hogyan ébresztik fel a babákat a ctgn. Kötyönöm tyépen.

Gyevacska,
hát hogy ki kezdi a sort, arra én is nagyon kíváncsi leszek. De sztem nem én. Sztem Evita vagy Te. Versenyezzünk? :lol: :lol: :lol: Bár a fődíj úgyis adott mindenkinél.
Amúgy mikorra is vagy kiírva pontosan?

Orsi,
mond már el, hol vásároltál ilyen sok dolgot ilyen jó áron? Csak nem Parndorfban voltál? Jajj oda én is úgy szeretnék egyszer kimenni. Pedig annyira messze nem laktam tőle (most már igen). De az elmondásod alapján érdemes rászánni az időt, főleg úgy hogy nekünk az üzemanyag ingyen van (céges ótó :oops: :P :lol: )

Menion,
látom továbbra sem vmi nyugis a helyzet felétek :( . Sajnálom, h a tesód következetlensége is rajtad csattan. Viszont Anna Flóra milyen ügyes, türelmes baba :). Ez nagyon nagy dolog. És sztem elrontani sem nagyon fogod, mert ha lenne rá hajlam, akkor már nyafogósabb lenne, nem?
És a védőnős sztori :lol: . Leszámítva az autós bosszúságot, azért jót mosolyogtam rajta. De hát ez Murphy. Én azon lepődnék meg, ha nálam egyszer nem működne Murphy.
Murphy él :lol: .

És Wivi,
ez a pasi így "élőben"... Hát asszem megint belezúgtam a kis mosolygós pofijába :lol:

KépKép

Kép
szandriii

Nekem újabb vad éjszakám volt, 2és fél óránként ébredtem, eredmény kb a szokásos :arrow: reggelre mosott kaka :?

Deee, ennek ellenére már bedobtam egy mosást és fejben már készülök az estére, ugyanis vendégeink lesznek.
Imi unokatesója, meg a pasija jönnek el vacsira. Először úgy voltam vele, hogy saslikot készítek (nagyon szeretem a knorrnak azt a mexikói pácsóját :arrow: mármint pác sóját. hihihihi), de aztán úgy gondoltam, hogy a fene se fog ott ácsorogni a konyhában órákat, míg feltűzdelem a husit, így kitaláltam, hogy majd raclettezünk :lol: . Ahhoz csak felaprítok, darabolok mindent, csinosan elrendezgetem és annyi :lol: .
Imi még jobban is örült az ötletnek, én meg aztán pláne.
Így csak a desszerttel kell kicsit foglalatoskodnom, de az se lesz egy nagy durranás, csakilyen tesséklássék kaja.

Szóval mára ezt tervezem. Egy kis főzőcskézés, takarítással fűszerezve. Aztán ha időben végzek és sikerül a babagrundot is szépen elrendezni, akkor lecsinálom és teszek fel róla képet. Mert már kint van ám a falon a csacsi, a virág és a gomba is. Szal alakul a molekula.

No de megyek, elhallgatott a mosógép :shock: Mehetek teregetni.

KépKép

Kép
szandriii

Szandri!
Én kis kiszerelésbe veszem a bébivizet,igy picit drágább, de a kevesebb hamarabb elfogy,igy nem kell vele mizériázni,de felbontás után igen, hűtőben szabad csak tárolni....a tápihoz Én forralom a vizet,hát azért eléh húzós :shock: lenne, ha ahhoz is bébivizezni kellene, bár, ha nálatok a védőnő ezt ajánlja...akkor tuti nem jó a viz! :roll:

Na, de Te ugye Szandrikám csak szopiztatni fogsz, ne is vizezzünk,tápizzunk... :wink:

A rucikat Eisenstadtban veszem mindig,jó kis leárazások vannak rendszeresen és mivel egy köpésre vagyunk a határtól Anyumék rendszeresen nézik ezeket az akcijókat.... :lol:

Ma nem mentünk babamaszira, most telozott a védőnéni, hétfőn pedig üzentem neki....nem értem....mondjuk nem jött visszaigazolás az smsről! :?

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok!

Úgy tűnik ma ide sem érek...
Csak nagyon röviden:
Köszönjük a Barni dicsiket! :D :oops: 8) :D Majd próbálok dumálósat is feltenni!
Egyébként ez a videa.hu úgy működik h ha van freemail címed, akkor azzal be lehet lépni és simán fel lehet tölteni videót. (PRIVÁTTÁ teheted és akkor csak az tudja megnézni, akinek küldöd a linket.) Hátha kedvet kaptok a videó megosztásra mert én is olyan kíváncsi vagyok! :wink: :) :D

Gabi
Nagyon édes Rolika!!!! Mekkora nagy buli lehetett a játszószőnyegen! :D :D :D

Suzy
Körömvágás: hát... 4-5 naponta biztos. Nagyon gyorsan nő, és karmol vele...
Cipike nagyon ügyes egyedül alvós fiúcska! :)

Babavíz: amikor adtam neki, akkor Szentkirályi rózsaszínt, amit forralás nélkül lehet. (De ugyebár ez sem kellett neki....)

Orsi
Ügyesen bevásároltál!!!! Azt nem értem, h nálunk miért nincsenek ilyen jó kis akciós dolgok... :? :? :?
Jól értettem: a védőnő nem kapta meg az sms-t és várt titeket? Erről nem tehetsz!

Szandrii
Jó partizást estére!!! Aztán csak ügyesen!
(Imici még nem jelzi, h lassan szeretne jönni?)

Menion
Szerintem jól teszed, h te legalább próbálod a csajszit nevelni! (Ha már tesód nem teszi...)
Viszont Anna nagyon ügyes, rendes baba!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok!

Elnézéseteket kérem amiért elhanyagollak benneteket.
Sajnos nincs időm nagyon el vagyok veszve.Nappal ide-oda rohangálok ezt-azt csinálom...ráadásul többször is fáj a fejem ami elviselhetetlen...nagyon ki vagyok és fáradt. :cry: .
A hétvégém nem telt jól...szombaton főzés sütés,takarítás,stb.
Sajnos most nem tudok mindenkinek írni :oops: bocsi mindenkitől.

Szandri!Meglátod hamarosan a karodba tarthatod majd a pici ki fiad.Sajnálom a rossz éjszakád.
Megy a drukk ezerrel!!!++++++++++++++++++++++++++++

Böbe!Gratulálok a babához!!!NAgyon szép Maja baba.Egésszéget,boldogságot és sok-sok tejcsit kívánok nektek és boldog baba perceket!GYere mesély mikor lesz egy kis időd.Várunk

Andi/Evita!sajnálom a rossz éjszakákat!

Suzy!Nagyon ügyes Cipike h átalussza az éjszakát.te is ügyi vagy!
:wink:
Én is Ádámnak hetente 2x vágom le a körmét...gyorsan nő.

Rólunk egy keveset:A tegnapi esténk megint szörnyű volt...Ádám 7.45-kor evett,böfisztettem,utána volt egy kis kaki és nem akart sehogysem elaludni,sírt és sírt már nem tudtam h mit csináljak...1 óra elteltével adtam egy kis teát gondoltam azért is sír mert szomjas,de nem vált be akkor ezután a hasára fordítottam és egy kicsit abba hagyta 10 percre és kezdődött újra minden előröl...2 órán át járkáltam vele a szobába ezután ki mnetem a konyhába és készítettem tápit :roll: és mind megette 150 ml-t...ezután büfi és fél óra után elaludt.Remélem ma este nem lesz nyűgös.
Minden nap egy kicsit ki viszem a friss levegőre...enyhe idő van most kint egy kicsit süt a nap.
Még magamra sem jut időm...a reggeli el marad...ma is délben készítettem reggelit,kávét főztem utána Ádámkát megetettem és egy kicsit játszottunk mikor megunta és láttam h kezd álmos lenni be tettem a babakocsiba és el ringadtam azóta is alszik igasz 1x fel ébredt és anyósom vissza altatta...ezalat egy kcsit a konyhába takarítottam és a fürdőszobába.
Ádámka nagyon aranyos mikor etetem meg fogja a 2 kis kezecskéjével a cumis üveget...édi nagyon :lol: ...ha sikerül készítek képet.

Most mennem kell ébredezik.

Szép napot kívánok mindenkinek!

Kép
erika12

Vivi!
Jól értetted.... :wink:
Hát igen, ha itt hatalmas akciók vannak -50% vagy -70%, na nekem akkor sem sikerül "jól" bevásárolnom, nem értem.... :?

Megnézem ezt a videát!!!Hátha a béna fejemnek is sikerül ügyködnöm vmi videófélét.... :P :oops: :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

sziasztok!

fuuuuu visszaolvasni, na azt nem tudtam :oops:
Olvastam majdnem szülést :), de eljön annak is az ideje, hogy valóban egy igazi szüléstörténet ír valaki.

Légzésfigyelőt megvettük vasárnap az egyiket a másik elméletileg ma érkezik meg a brendonba, a pelustartót az egyiket már fel is tettem a tesz-veszre :) minek kettő. Találtam rá megoldást is hogy ne avval a méreg drága utántöltő zsákkal használjuk majd, már csak valakinek meg kell venni :)

Én jól vagyok, box bőven van a hasamban. Készítettem egy videót is, kész Alien forgatás :)

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Ancsuka!
Hűűűű, azt elhiszem, hogy van box bőven! :wink: :lol:
Jaj, igen abba a peluskukába tök drága az a gyűrű, amin a zsákok vannak, de jó,hogy találtál rá más megoldást!
Az ember legyen szemfüles.....ha tud spórolni,hát tegye meg!!!!

Baba és Bébi mekkorkák most ezt lehet tudni?

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi,
múlt héten uh-n voltam, de nem a dokinál hanem a védőnőnél akinél a doki mindig ránéz a babákra. Méhszáj zárt és a
BPD:66/67mm volt. Néztem ez egy teljesen normális "egy" babára vonatkozó adat. Azért írom egy babára mert nekem ugye úgy nézik, hogy mennyire eltérőek az egy babához képest, de szerencsére evvel eddig és remélem ezután sem lesz gond, teljesen rendesen fejlődnek az adatok mérések is nagyon jók.
Majd hétfőn megyek a genetikushoz uh-ra, akkor többet tudok majd írni.

A pelusvödörhöz valóban drága az utantöltő nem is venném meg, de van nagyon jó megoldás az utántöltésre :)

Ancsu

ancsuka

Ancsuka!
Hu, szupi! Jáj, a végére mekkorák lesznek a Babuk,ittenem! :D
Lányod várja őket?
Remélem lesz segitséged! :!:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi, fogalmam nincs hogy fognak bent elférni :shock:
Én olyan 1-1kg körül tippelem őket, de majd hétfőn kiderül :)

Vivi már nagyon várja őket, azt gondolom nagyon jó testvér lesz, és remélem jól gondolom.
Segítségem az anyukám lesz, meg persze a férjem, apukám és Vivi :)
Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy anyuék elég nagy magánházban laknak a mi régi házunk 50m2, na oda nem szültem volna akkor inkább egy 4szobás panel, de szerencsére anyuékhoz ki tudtuk jönni lakni. Kicsit átalakítottuk a házat, ők fent vannak mi lent külön minden, egyedül a bejárati ajtó közös, de az is csak pénz kérdés. Anyukám eltudott már jönni nyugdíja most januártól, így segítségem lesz napi24órában. Nagyon jó így mert csak magánházban lakunk minden gyereknek külön szobája lesz. A mi régi házunk is megmaradt, így a jövőjük is egy kicsit megvan alapozva a gyerekeknek.

Ancsu

ancsuka

Ancsuka!
Nagyon szuper, ez tényleg nagy segitség lesz Neked! Én amúgy is felnézek minden Kismamira akiknek ikeri vannak/lesznek.....hiszen látom, hogy alkalmanként egy Babával is rettentően nehéz.
Nálunk is benne volt a pakliban az ikerterhesség, mert a családban minden második generáció ikreket szült...most Én jönnék.... :) :shock:

Erika!
Szupi,hogy irtál! Örülök, hogy jól vagytok...hát nyűgösebb napok sajna mindenkinél vannak.....,talán ma jobb estétek lesz.Kivánom! :) Néztem a képeidet ma, hát ez a fiú olyan hatalmas Baba! Nagyon szép és erős! Hány kiló most?

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok!!!
Szeretnék érdeklődni.
A 12.heti ultrahangos papíromon csak a CLR van rajta.A nyaki redő eredménye nincs.Az orvosom csak annyit mondott minden rendben.
Szerintetek ez normális?
Még a Down kórt se nézte szerintem.Vagy majd az Afp eredményből?
Segítsetek!!!
ildka
Szarvasgede

Ildka!

A CLR adat az ülőmagasságot jelenti, amit a baba feje búbjától a farkcsontjáig mérnek. Általában a 20.hétig mérvadó ez a mérés...

A 12.héten van a Down szűrés, ami egy alapos uh vizsgálat amelyben leméri a nyaki redőt és megnézi a baba orrcsontját, ugyanis a Downos babák egyik legjellemzőbb tulajdonsága, hogy nincs orrcsontjuk....
Ha azt mondja minden rendben van akkor bitosan.
Bár, a nevemben tudok Neked nyilatkozni.....az Én papirjaimon rajta vannak az adatok és kifejezetten elküldött egy 4d-s uhra a Down miatt, amelyen szerepelnek az adatok és az esélyek a genetikai elváltozásokra.

Ha nem vagy nyugodt emiatt, tudok ajánlani Neked egy megbizható helyet, ahol megnéznek, igaz ez fizetős, de nagyon korrektek és modern felszerelésekkel dolgoznak!
14 ezer Ft, de ezért kapsz babamozit és képeket is és elvégzik a szűrést, átnézik a magzatot!
http://www.ultrahangvizsgalat.hu/index.php

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok!

Hát először is, megnéztem a képeket és a videót. Meg kell mondanom, ííííírtó jó mindegyik! Gabi Rolija tényleg jól elcsomagolta magát, kéremszépen, ha már egyszer játszik, nem aprózza el… :lol: Vivinél nagyon tetszenek azok a fotók, ahol Barnus olyan tök komolyan fonja össze az ujjait. Teszem hozzá az átfordulós videó… jájjjjjj, anya kedvéért bármit…! Meg kell zabálni őt is. Andi és Orsi babauszis képei is ennivalóak. Yokka, nem csodálom, hogy beleszerettél abba a hálózsákba, nagyon cuki!
Meg kell mondjam, nagyon jó ötlet volt ez a közös fiók a fotókkal, mert időnként ellegeltetetem a szememet a bébikéken meg a pocakokon… :D

Hannuska
Én még nem is üdvözöltelek…szóval sziaaaaa! Írj magadról bátran, amit gondolsz, mert mi tényleg kíváncsiak vagyunk! ;)

Vivi
Ügyesen megoldottad a forgást :lol:

Andi
Erről az ’anyetejet az orrba nátha gyógyítására’ dologról még nem is hallottam (én sem), de jegyzem, mert hasznos! Köszi!
Megint leesett az állam, hogy mennyire gyorsan múlik az idő és Dóri már hét hónapos. Már komoly kiscsaj!

Menion
Ügyesen lezsíroztad a gyűjtős anyatejet, legalább nem kell agyalni azon, hogy mi lesz a tápival! Le a kalappal Anna baba előtt, hogy ilyen szépen elvan magában, kis ügyes! Hát, a helyedben én sem bírtam volna cérnával a tesód és az unokahugid műsorát. Nem is értem, hogy honnan jött a februári kifekvés gondolata… :roll:
Hmmm, és ha nem kérdezel vissza a védőnéninél és visszafogod a kaját? :roll: Szépen vagyunk…
Ja, meg még az jutott eszembe, hogy oké, napközben ezer felé mész, azért nem tudsz netezni, de ha nem nappal, akkor éjszaka aludni kéne… ;) :D Persze én nem bánom, ha jössz meg írsz, reggel általában „veled reggelizem” (reggeli közben szoktam fórumot olvasni és általában Te vagy az uccsó hozzászóló) :lol: :lol:

Suzy
Na én meg azon nevettem egy jót, hogy Cipike az ujjacskáját kezdte szopizni… :lol: Nem nézett rád olyan ártatlan szemekkel, hogy „anyának meg mi a baja, hogy ennyire kinevet?” Bírom a babókat ilyenkor, amikor nagyon komolyan csinálnak valamit, ami a felnőtteknek vicces…!

Gabi
Na a vaterás ágynemű kimaradt az életemből, de max ha akarok még egy garnitúrát, akkor észben tartom.
Tényleg a cumicsere használt Rolinál az innivalóhoz?

Evita
Alvás most jobban ment? Pakk megvan már? Festés? Tudod, rád is fér már, hogy otthon legyél és tegyél-vegyél, hiszen lassan eljön Emma ideje is ;) :) Az államvizsga tényleg megvár, ahogy Szandri írta!

Orsi
Jahát lehet itten magyarázkodni, hogy miért is néz ki az ember lánya ilyen jól… :lol: A lényeg, hogy klasszul nézel ki! Ne is mondd ezeket az akcijókat!
Ummm, a tökmagolajat már mi is vadásszuk egy ideje, mert aranyáron mérik (és nem is olyan jó mindegyik) de hát 3 euróért… páromnak csak egy grimasz volt a válasza erre… :lol: :lol:

Szandri
Estére jó partizást! Képeket várom, kíváncsi vagyok h milyen lett az Imici-sarok! Ja, ággyal mi lett? Lecserélve?

Erika
Sajnálom, hogy ennyire hajtósak a napjaid :( Családod nem tud könnyíteni-segíteni? Édes lehet Ádámka, ahogy ráfog a cumisüvegre :) Tényleg tegyél fel, ha majd lesz fotód!

Ancsuka
Azt meg lehet kérdezni, hogy hogyan oldod meg az utántöltő zsák kikerülését? Érdekelne… :oops: Megnézném azt a videót :lol: még egy babánál is tud torzulni a has(am), hát kettőnél, el tudom képzelni…
Hű, hát ez nagyon jól hangzik, hogy anyudéknál ilyen klassz helyetek van/lesz és még anyud is maximálisan tud segíteni!

Na, mire végére értem a sztoriknak, beletelt egy kis időbe…

Ildka
Voltál már vérvételen? Nálam úgy volt, hogy a 12 hetes UH után kaptam egy beutalót a laborba, a levett vérből csináltak Down kór szűrést. Lehet, hogy a beutalódon szerepelt a nyakiredő érték, ha a dokid írt meg.
Az AFP-t a 16 hetes vérvételből mondták meg.
Ha a dokid azt mondta, hogy rendben van a nyakiredő érték, akkor annyira ne aggódj!
De hátha a többiek többet tudnak mondani.

KépKép
manama

Kedves Ildka!

Gratulálok a babádhoz!

Szerintem ha a dokid azt mondta, h minden rendben van, akkor azt biztos úgy is látta.
A 12.heti uh-n nézi a nyaki redő vastagságát, (ennek kell bizonyos értéken belül lennie,) és az orrcsont meglétét. Ha ez rendben van, akkor az azt jelenti, h nem valószínű, h down-kóros a baba.

Ezt és az egyéb fejlődési rendellenességeket zárják még ki további vizsgálatokkal majd:
Az AFP a 16.héten lesz. Ez egy vérvétel. (Kicsit elavult eljárás, márcsak nálunk M.o.-n használják.) Itt bizonyos értékek között kell lennie az eredménynek. Ha alatta van, akkor sem jó, és felette sem. (idegcsőzáródási rendellenességek, nyitott gerinc, Down-kór...stb.)

De ma már megbízhatóbb eredményt ad, az ún. Kombinált-teszt. (Ha valamilyen gyanú felmerülhet, h esetleg beteg a baba (pl. vastagabb redő, idősebb anyuka...stb.) akkor érdemes megcsináltatni.)

Szerintem ne aggód túl a dolgot! Minden rendben van, higgy a dokidnak! :)

További boldog babavárás kívánok!

Vivi

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Hi-hi-hi
Orsi-Manama
Milyen egyszerre írtunk! :D :D :D :D

Vivi

KépKép

KépKép