Hellóóóó Csajok!!!!
Újra itt.
Köszönöm mindenkinek a gratukat,az sms-eket és hogy drukkoltatok nekem! Látom sógornőm képeket tett fel,ha időm engedi én is töltök újakat.
Hédi nagon kis tündér bébi,eszik,alszik...egy szavam nem lehet rá.Mivel elég kis súllyal születtünk többször kell keltenem,ha hagynám simán átaludná az éjszakát!
A szülés ripsz-ropsz történt,este még beszéltem Pandival,akkor csak a szokásos jóslókat éreztem,majd 10 után tűnt fel,hogy ezek bizony 6 percenként jönnek és egyáltalán nem "kicsiny" keményedések.Éjfélkor hagytam a családot aludni,kimentem nappaliba...4 percesek...húúúhaaaa....
Fél 1kor csörgettem szülésznőmet,megbeszéltük vele,hogy 2 körül indulok....apát is felkeltettem,anyumat felhívtam Dorkához.2kor már a kh-ban voltunk,szülésznőm már várt.
Ügyeletes doki megvizsgált...3 ujjnyi...hurrá! Hívták a dokim. Labdáztam,sétáltam,szedtem a bogyeszokat.2 percenként másfél percig tartó fájásokkal követeltem egy kis Bonanzát vagy Ákost!!!
3 előtt beért a dokim,ekkor már éreztem hogy nyomnom kell,gyors burkot repesztett.Pár fájást megvártunk (kb 2-t
),majd nyomtam és nyomtam és nyomtam.
Kicsiny gátmetszés (2öltés),enyhe dokinyomás (
) és 3:15kor megláttam a kis buksiját.
Első mondatom (nyomás közben):JAjjjj de kicsi,ugye nem viszik a korára.....
Dokim kiakadt...
,foglalkozzak mással,mert még nyomnom kéne....
IGENIS!Még 1 nyomás és kibújt az én édes kicsi tücsköm.
Hihetetlen boldogságot éreztem,teljesen más volt mint 3 éve...akkor nem is voltam magamnál,de most minden pillanatra emlékszem. Puszilgattam a kis csupapsz,véres fejecskéjét,minden fájdalom elmúlt...
Aztán jött a fekete leves....
Sajna a méhlepény nem vált le....20-25 percig próbálták külső hatással,nyomással,oxytocinnal de nem adta magát...A méhem szülés után egyből összezsugorodott,méhszáj záródott....Dokim nem tudott mit tenni,mint újra tágítani és manuálisan szedte le a lepényt...Még a párom is kiküldték...Hát Csajok!!!Felért 10 szüléssel...
Seduxent kaptammajd Algo-t,de semmit sem hatottak.
Ennyi lenne az én történetem,gyors szülés volt,kis izgalommal a végén,de bármikor újra vállalnám.
Hiányzik a pocim,hiányzik az egész várandósság.Helyette viszont itt szuszog az én drágám.
Ez az igazi boldogság!!!
Gratulálok mindenkinek,aki ebben az elmúlt 10 napban szült.Sajna nem igazán volt időm visszaolvasni,de pótolni fogom,ígérem.
Brigi
Neked pedig annyit:ezt összehoztuk!!!!Éreztem,tudtam,hogy mi egy napon szülünk.
Puszilok mindenkit!
Lego