2011.01.10 12:20
Szerző: brigi33
Korenka! Megnyitottam a blogodat, ha végzek a reagálásokkal, olvasom (ha Léda is úgy akarja)
Várom a beszámolódat, drukkolok nagyon!!!
Munkahely. Nekem könnyű dolgom van, itthon vagyok, ugye. Egy munkatársamnak mondtam, őbenne megbízok. Majd a 17-ei UH után tervezek szólni nekik azért. Az adókedvezmény miatt mindenképpen kell majd!Ti se felejtsétek el, hogy a 91. naptól már jár!!(Lehet, hogy már írta valaki, akkor elnézést)
Egyébként nálunk ez a babó most nem jön rosszkor, még, ha nem is terveztük:Lédát így nem kell 2 évesen családi napközibe adni, és a 3 gyerek után jelentős adókedvezményünk lesz.Férjem igénybe is tud venni belőle sokat szerencsére.(Sajnálom azokat, akiknek ez a rendszer nem kedvez, hisz igazából a jobban keresőket támogatja csak sajnos…).Így aztán még azon is elgondolkodtam, hogy maradok a 3. gyerek 3 éves koráig.
Pestre járunk be dolgozni, ami napi 2 óra utazás, de igazán jó munkahelyem van, kicsit sajnálom,hogy sokáig meg kell válnom most tőle. De majd egyszer….
Beeka!Természetes, hogy nem gondolkodsz az abortusz-témán. Miért is kéne?
Tőlem is megkérdezte a doki, hogy azért megtartjuk, ugye?(mondtam én is neki, hogy nem igazán terveuóztük). Mondtam, hogy persze, elfér…Egyetértett.
Megértem a másik variációt is. Talán jobban, mint a másik , korábbi megosztó témát.Nem is részletezem, ez nem érint most úgysem itt senkit.
Bebe!:nagyon jó lenne, ha működne a 4 órás melo, vagy a távmunka. Nekem is fő problémám egyébként .Szívesen dolgoznék itthonról , a lánykám mellett sok szabadidőm van. Jó gyerek nagyon, napirendbe beleférne. Remélem, egyszer majd megoldódik ez a kérdés. Sajna, hogy gyerekcipőben jár ez nálunk.Mint sok más egyéb is…Rókica menjen el!!
Korybon! Tb-s vagyok, irulok-pirulok, de nem tudom, mennyit fogsz kapni. Azt viszont én is úgy gondolom, hogy az előző évet nézik. Nem a szülésig, hanem jan.-tól dec.-ig. Esetleg belenézek a témádba , ha gondolod, de 100%-os tanácsot nem tudok majd mondani. Az tuti, hogy a gyes nem számít bele .Az a jöv. számít, ami után vonnak EB-járulékot. Még a saját esetemben is hívtam a kolléganőmet, mert ez a gyed-be szülés elég bonyolult az én esetemben is.
Gabi! Róka-koma elkerült, de pénteken nagyon szarul voltam, azóta nem, én is néha belegondolok, hogy nncs tünet-van tünet, de az elsőnél pl. semmit nem éreztem, mégis itt van. Szóval:megvagyok tünetek nélkül is .Pisilni ezerszer járok (aggódom a cukrom miatt, mert annak is lehet a tünte).Férjem javasolta, hogy egy pelenkát kössek fel, nem kell annyit járkálnom…
Bogme! Gyed-em detto, mint Neked.
Luli! szomorú, hogy ilyen orvosok is vannak.Az Isten mentsen meg tőlük mindegyikünket…
Csillagfény! Gratu a csemetékhez.Jó, ha néha megerősítesz bennünket, hogy 3 gyerekkel is elbírunk majd…
GG: Te dolgozol a kisfiad mellett?Bölcsibe jár?vagy valaki vigyáz rá?Gyere majd az UH-val!
Addisz!:Lehet, hogy veszek Magne B6-ot.Én nem szedtem eddig…Talán a nagynál igen..Nem is voltam rosszul. Igaz, most sem vészes. Szép poci. Nekem csak a hájam van…Nagylányom már mondta, hogy látszik valami. Nem-nem, tévedés, csak a fölös kilók…8 hetesen azért még nem látszik.
Hú, végigértem, asszem.Ha valaki –valami kimaradt, bocsánat.Jövök majd még, most ezt elküldöm.Velem van tele a fórum…