Új privát üzeneted érkezett!

Csak gyors beköszönés:
A front-hatás=katasztrófa... Meg szerintem a foga is jön mert rücskös már az fogínye alul, és nyáladzik ezerrel, meg még mindig taknyos és rekedt is.... Szóval:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szandriii
Nekem így kezdődött! Kb. egy ilyen kisebb loccs, egy pukkanás-szerű hang után. Viszont pár pillanat múlva újabb loccs volt, és utána folydogált! (A fájások csak jóval később jöttek...)
Remélem már a kezedben is van Imici és én már csak a levegőbe magyarázok itt ezerrel!!!!! :D :D :D :D Drukkkkkkkkk++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nomi
Végree!!!!!!!!!!! Úgy aggódtam!

Többieknek kitartást és nyugodt éjszakát!

Holnap jövök bővebben ígérem és reagálok mindenre!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi
sajnálom, hogy ennyire hat rá a front meg úgy minden egyszerre,jobbulást Barninak, Neked pedig kitartás :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szandri
amikor érezted, h folyik ez a valami nem volt nagyon furcsa érzés :?: :roll: én egyértelműen tudtam, h ez az :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Hát egy kicsi azért már izgulok, de legfőképp azért, mert nálunk is látogatási tilalom van a kórházban Szekszárdon, így azt sem tudom, hogy apa bejöhet-e egyáltalán a szülésre. A múlt héten lett volna a szülésfelkészítőn a szülőszoba látogatás, de az is elmaradt, na meg az egész tanfolyás.

Anyucik
Melyik bimbóvédő krémet érdemes megvenni? Melyik jött be nektek? Melyik az amelyiket nem kell lemosni a szopi előtt? Egyszer mintha már beszéltétek volna ezt. A védőnőm a garmastan krémet javasolta.

Szandriii
Most már nagyon izgulok, hogy mi lehet veled. Nem jelzett még senkinek a drága?
Drukkkkkkk!!!! +++++++++++++++++++++++++

Vivi
Barnusnak jobbulás, Neked meg kitartás

Orsi
Dalmus is reméljük már kevésbé nyűgös, te meg élvezd egy kicsit Sopront.

Kép
gyevacska

Jóó reggelt!

Gyevacska!
Medela PulreLan mellbimbóvédő krém, nekem bevált, nem kell lemosni és tényleg jó! :)
Az árára most hirtelen nem emlékszem..... :?

Köszike!
Dalma simán elaludt este, de 2 óra múlva ismét felsirt....kezdődött a menet, cumi be....tutujgatás....aztán 1 óra múlva elaludt és fél hétkor :shock: kelt fel, szopira...visszaaludt és most kelt fel nemrég....na ez már jobb!
Megszopiztattam, kivittem Apumhoz, hallom, ahogy döcögnek...Én meg visszajöttem, hogy alszok még, de nem megy......most lehezne és nem tuok...na erre kössetek csomót.... :evil: 8)

Szandriiiiiiiiiiiii!
Jaaaaj, remélem már Imici a karjaidban! Izguloook! :wink: :oops:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Jó reggelt Mindenkinek!

Íme hát MAJDNEM szülésem története :)

Ugyanis nincs semmi és a dokim szerint még csak ne is álmodozzak róla :shock:
:)
Szóval front az van/ volt, nálunk mára még meglepetés hó is lett. Tehát a fronthatás adott lehetett VOLNA.
Tegnap reggel hívott a szülésznőm, hogy változott a beosztásuk és kedden este nem lesznek bent, így ha tudunk menni, akkor inkább vasárnap vagy hétfőn menjünk az NSTre.
Mondtam neki, h semmi gond, akkor megyünk ma, azaz vasárnap 5 körül.

Na 11kor már jóslók jöttek mentek, de nem olyan "mindjárt meghalok" félék, csak végre felismerhetőek. Én már ennek is örültem. Nem volt sok, sem hosszúak, de voltak :lol: .
Na aztán 2 körül (asszem) se pukkanás, se semmi csak egy erősebb folyásszerű érzés, meg aztán jött is a cucc.
Nézegettem, nem volt sok, de a fehérneműt és a gatyómat eláztatta, átütött rajta olyan fél tenyérnyi-tenyérnyi részen.
Akkor gyorsan net, keresés, fórum, kérdés? Vajon mi volt ez?
Jöttek mentek az infók a szagról, állagról, nálam stimmeltek a dolgok.

Felhívtam a szülésznőt, mondtam neki mi újság, hóhó, akkor menjünk, mert itt baba lesz. De nem kell sietni, csak úgy ráérősen.
Tusoltam, pakolgattam, átgondoltam a dolgokat (izgultam azért rendesen :D ), megmutattam Iminek, mit hová készítettem a gyereknek, stb, aztán elindultunk.

Beértünk Szigetvárra, szülésznőm vidáman: "na eljött a nagy nap?"mondom neki, tuti nem, elmúlt az egész. Se fájás, se szivárgás, se csordogálás, se semmi. Szégyelltem is magam.
Átöltöztem, kaptam cuki hálóinget, megvizsgált a doki, semmi.
"Éretlen méhszáj, kb 1 ujjnyi tágulás és - a személyes kedvencem- taplószáraz méh". Ilyen szépet még senki nem mondott az alvázamra :? :shock: :D
Amúgy a vizsgálat kellemetlen volt, mert kimozdította a baba fejét és én éreztem mindent :? Ezt azért kellett, mert van olyan, h megreped a magzatburok, kijön egy kis víz és aztán a baba fejecskéje elzárja a kimentet, ezért nem jön több. Psze szivárogni, csöpögni, azért illik így is. (nekem semmi, mondom, taplószáraz)

Akkor NST, a baba nagyon jól érzi magát, jobban mint múlt héten, nekem 35ig is felugrott a fájásmérő bigyó (legalább ennyi).
Aztán kitalálták, h azért ez nem tréfa, maradok megfigyelésre, mert az is lehet, h felül repedt meg a burok és ezért nem látják semmi jelét. De minden kiderül egy óra alatt, szal maradjak bent éjszakára. Reggel meg UH és megnézik, h mennyi víz van még bent.
Beköltöztem a kis szobámba, aztán elküldött a szülésznőm, h Imivel lehessek. Tök rendesek, a látogatási tilalom ellenére nem zavarták el, de a szülésre nem jöhetett volna be.
No akkor mászkáltunk másfél órát, én addigra már nagyon elkenődtem, mert tényleg semmi nem volt. Se fájás, se víz. És tökre úgy éreztem magam, mint egy gyerek, aki hazudott és most lebukott. Ott ugráltak miattam mittomén hányan, de én még egy kis jóslót se tudtam produkálni :roll: Tudom hülyeség, mert azért vannak ott, de mégis... Én azt sem szeretem, ha masszíroznak. Jó nagy hülye vagyok, mi :lol:
Jött a szülésznőm, kérdezi mi van, mondom semmi, erre ő, figyi, menjél haza. Hívta a dokimat, megbeszélték, én addig felöltöztem, Imi kint várt.
Nekem öltözködés közben újabb lelkifurkám támadt, h egy éjszakát sem bírok ki?! Mi van, ha mégis van vmi és nem leszek itt. Na, újabb kétségbeesés. Mintha kihisztiztem volna, h hazamehessek. De szerencsémre a dokim üzent Imivel, h csörgessem meg ha végeztem, mert csinál egy UHt, megnézi a vizet és a köldökzsinórt a biztonság kedvéért és utána menjek Isten hírével. Így is lett.
Szal a végén még láttam is a kisembert :lol:
Kis cuki volt, bár olyan fantomkép volt inkább, mert ahhoz állítólag már kevés a víz, h szép képet mutasson a gép. Meg aztán nem is tetszett neki nagyon a dolog, forgolódott. Nem is csoda, még a fejét is kimozdították :? , úgy sajnáltam a kicsit.
De leméricskélte, nézegette, minden oké. Nem lesz óriás, bár még van ideje nőni :lol: . Kb 3 kg.

Mindezek után megbeszéltük, h a következő NST szombaton, 19én lesz, ha addig nem történik semmi. "De nem fog, mert..." És itt elismételte azokat a kedves dolgokat a méhemről :lol: .

Hát röviden, tömören.
Itthon aztán a nagy izgalmakra bekajáltam, meg is fájdult a hasam és 8kor már letusolva ágyban voltam, sőt aludtam. Nagyon kifáradtam.
De köszönöm, h gondoltatok rám. Olyan kedvesek vagytok.
Még maradok kicsit pocakos :D .
Arra viszont jó lecke volt, hogy ne akarjam sürgetni a dolgokat. Majd kijön ő, ha ki akar. (És ha nem lesz taplószáraz a kijárat. Pfffffffffffffffffffffffffffffffffff :lol: )

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok :!:

Orsi
örülök, hogy jobb már a helyzet :!: :wink: nem lehet, hogy jön a foga Dalmusnak :?:

Szandri
na amikor már az sms-re sem válaszoltál este, Én már elkönyveltem, hogy régen meg van a kis Imici, de nem így lett :!: :roll: :wink:
micsoda hasonlatot kaptál az "alvázadra" :shock: :D
akkor további kitartást Neked, 19-e az egy jó dátum lenne, Én is akkor szültem, Cipike 3 hónapos lesz és akkor van a névnapom is :wink:
Sztem ezen ne aggódj, hogy most hiába voltál ott és öltöztél kórházi ruhába, de honnan tudja az ember, hogy mit kell pontosan éreznie...sztem az sokkal rosszabb lenne, ha nem időben mentél volna :!: :roll: ott voltál, megnéztek, átvizsgáltak, haza mentetek, na bumm, semmi baj :!: :wink:
Kíváncsian várom a "következő alkalmat" :roll: :wink:

Gyevacska
sajnálnám, ahogy gondolom Te is, ha nem lehetne ott a férjed, de remélem erre nem kerül sor, drukk+++++++++++++++++++++++

Többiek hogy vagytok, babócák, pocaklakók :?:

Cipike már 3 napja este 9-től reggel 4-5-ig alszik és egyszer sem ébred éjszaka :lol: nagyon ügyes kisfiú :!: :wink: napközben is elég jól elvan, kevesebbet van kézben, olyan édes, ahogy kezdi felfedezni a világot :roll: :lol: Én úgy el szoktam nézegetni mikor pl. a játszó szőnyegen van... :roll: :P
Ha engem meglát fülig ér a szája, főleg reggel a pelenkázón :!: :lol:

Írok G-re :!:

Szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!

Szandriii!
Nem tudom most örüljek vagy ne..................már mindannyian nagyon várjuk a kis Imicit :lol:
"Taplószáraz" :arrow: ezen nagyon nevettem :oops: bocsi

Csajok ma is apa nap van,meg valentin is,nem mintha nagyon ünnepelnénk,de azért mégis.........

Szóval majd jövök!Pusz

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
jó apácskázást, ki is kell használni, ha otthon van :!: :wink:, majd jössz :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Én is nagyon örülök, remélem tényleg rendeződik az alvás dolog és akkor minden rendben lesz, mert igy látom, hogy Dalmát is zavarja....!
Te kis HŐS!!!!! Örülök, hogy okés a dolog! :wink:
Cipike fiú, nagyon ügyes és okos baba! Hát kire mosolyogna Anya, ha nem Rád.....Te vagy az éltető erő...! :oops: :P

Szandri!
Aztapaszta.....jól van, semmi baj, legalább kaptál előizelitőt a dolgokból! És akkor mit mondtak ami kifolyt az mifene volt? Mondjuk ami tenyérnyi foltot hagy a gatyón...és nem magzatviz....vagy még a nyákdugód egy része....bár 1 ujjnyinál....no mindegy is! Valóban nem kell türelmetlennek lenni, tudom-tudom könnyű mondani, hiszen emlékszem már Én is teljesen kivoltam.....hogy nem jön magától!
Azért drukkolok! És Valentin nap van....khm.....kicsit bújjatok össze Apával, hátha az segit.....! :wink:
+++++++++++++++++++++

Gabi!
Jó Apázást Neked/Nektek!
:wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Menion
szegénykém, jól megszenvedsz ezzel a fránya herpesszel :shock: nem használ a krém :?:
milyen lett a pm eredményed :?:
akkor jó sokat kell öltöztetni Anna babát :shock: nagyon rossz lehet ez az anti izé, már több ismerősöm is mondta :!: :roll:
és a sűrítőt a táphoz kell adni :?:

nem tudom, hogy mi jelent, az, hogy "beszorult", a CTG-k alkalmával engem is ijesztettek így a kedves asszisztens nők :roll: tudom, Én akkor úgy megijedtem...Szandri nekem ezt írta sms-ben a múltkor :!:

Manama
tyúkanyó ide vagy oda, fontosak vagytok és kész :lol:( de nagyon jól esik ám, ha így gondolod :roll: :P )
hogy telt a hétvégéd :?: kirándultatok :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Orsi
persze, hogy az anyjára mosolyog egy kis bébi a legtöbbet, ezt nem is úgy akartam írni, csak örvendezve és a boldogságtól elrepülve... :D
meddig lesztek Sopronban :?: babaúszás :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Valami alakul az tuti....szó szerint ömlik a nyál a szájából....napi 3 polócsere.....és az előkéket is győzőm csereberélni, mert már rajta hagyom komolyan, felesleges levenni mert akkor a nyál a nyakán kivűl még mindenhova csorogna.... :?
Alul lesz vmi szerintem, de azt mondták, hogy ez eltarthat jó pár hónaőpig is, bnőmnél 7 hónapos a baba, és szintén 3 hónapos kora óta csorgatja a nyálát ezerrel, de foga még nincs.... :?
Igaz, nem is nyüglődik ennyit, mint Dalma....ezerrel túrja a száját, szinte kapirgássza az alsó foginyét, mindent a szájába vesz, rágóka nem kell neki, csak a pelenka csücskök, plüssjátékok, csörgők, Anya keze stb...stb...láthatóan "szenved" tőle.
Majd meglátjuk mi lesz..... :shock: :D

KépKép
Kép Kép
schorsi

Suzy!
Tudom, hogy igy értetted! :wink: Babauszi most hétvégén elmarad, de nem is baj, mert ez a szuris mizéria és nem akarom, hogy esetleg az még rátegyen egy lapáttal....

Jövő hétvégéig tuti maradunk....Én végleg itt maradnék!!!!! :lol: :?

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok!

Bocsi a tegnapi hisztis kirohanásomért! :oops: :oops: :oops: Általában ritkán akadok ki ennyire. :? :(

Szandri
Nem baj! HA bármi gyanús dolgot érzel tapasztalsz, inkább 2szer is menj be minthogy egyszer baj legyen!
Akkor a drukkkkk megy tovább ezerrel!++++ Lassan csak megunja a fiatalember odabenn! :wink: :) :D

Suzy
Nagyon édes lehet Cipike a játszón! Dicsérd ám meg a jó kis éjszaka átalvásért!!!! :D :)

Örülök, h túl vagy rajta! Mielőbbi felépülést!

Orsi
Úgy örülök h Damus jobban van! És a te lelked javulgat otthon a szeretteid körébe?
Kiváltottad a tejpépet? Ízlett Dalmusnak?

Evita
Hogy álltok? Kitartást!!!!
Nem is baj, ha összepakoltál!!!! Nekem ilyenkorra megvolt Barni!
Azért pihizz sokat, már amennyire engedik!

Menion
Remélem javulgatsz! Anna baba nagyon ügyes!

Nem akarok beleszólni a dolgotokba, de szerintem próbálj kicsi türelemmel lenni Laci iránt. Ő nem ANYA, így nem is érezheti/értheti annyira Annát, mint te. (Azért veszem kicsit pártfogásba szegényt, mert nagyon hasonlít az én Páromra... Remélem nem haragszol meg Rám érte.) Ő is tudom, h jót akar, de nem mindig jön össze neki. Meg én tudom, h milyen kibírhatatlan tudok lenni néha, amikor nem megy minden flottul...

Gyevacska
Én nem használok bimbivédőkrémet. :oops: Csak amikor vége a szopinak pici tejet fejek ki rá, és gyakran cserélem a melltartó betétet. Amúgy csak az eleje gázos a szopinak, utána megedződik a bimbi és már nem fáj. (Ha a baba jó technikával szopizik persze!)

Gabi
jó szórakozást mára!:)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Orsi
Megértelek!!!! Én is rohannék haza!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Képzeljétek el, mióta beteg szegénykém felébred 2-3 alkalommal is éjszaka. Amikor pedig hallom, h nagyon szörcsög jön az orrszi-porszi. (Szegény Apa is elég karikás szemmel ébred reggel 5kor...)
Már nagyon elmúlhatna ez a nyavalya! :( :?

Most várom a doktornőt! Bizti akkor jön amikor a legszebben, legjobbat alussza szegény Barni! :roll: :? :?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi!
Köszönöm, alakulok! Néha összecsúszik az emberlánya.....és néha kiakad....semmi baj ezzel, az élet hullámvölgyek sokasága!
Kiváltottam a tejpépet.....vaniliás izesitésű, illatra nagyon jó, izre Nekem már nem olyan jó....de Dalma megette.
De ezt csak este kapja, napközben marad a tejcsi és tápi, valamint az alma lé és püré.
Most igy nézünk ki, kicsit összevissza, de ez van:
Hajnalban szopi.
9kor szopi.
Dél körül, almapüré és tápi, ha kéri, általában nem kell neki....
Majd egy hosszabb kajaszünet és 16kor, almalé és tápi, ekkor már tuti kéri.
18kor megkinálom a cicivel, hogy a maradék tejcsit szivja ki, de sajna nincs sok....
Majd 20.30kor jön a tejpép. itt már nem tudok cicit adni neki...mert még 10ml se jön ki belőle :cry:

És a doki felir még Sinlacot is, amit későbbiekben főzelékek süritésére ajánlanak.....az izre is és állagra is jó.

Hm, hát ennyi...kicsit zavaros, de ez bevált módszer....
Ja, és a péptől sem lett hasfájása, kakija ugyanúgy van egy nap 1szer,állaga sem változott, talán a mennyisége egy picit több és a szagaaaaaaaaaaaaa, na az változott..phűűűűű! :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Ja és persze napi 100 ml viz, ennyit benyakal....ha hagynám még többet is, nem értem úgy issza a vizet mintha.....fini lötyike lenne! De nem baj! Jobb mintha csak cukros nyavajákat inna majd meg...

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
azt elhiszem, hogy otthon maradnál :wink:
valami biztos elindult a fogzással kapcsolatban... :roll:
Te is megkóstolsz mindent, amit odaadsz neki :?:
nagyon jó és ügyes, hogy a vizet így megissza, Cipike inkább Mecsek baby tea, víz nagyon nem megy le neki :!: :roll:

Vivi
Jobbulást Barnusnak, mennyit kell szívni még az orrát :?: :!:
mit mondott a dokinő :?: férjed meggyógyult :?: és Te, nem lettél beteg :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Most volt nálunk a védő néni, hozta a meghívót a 3hós oltásra, Rota ügy egyenlőre még áll :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Még mindig várunk a doktornőre...:(
Apa szerencsére meggyógyult, és én nem lettem beteg.
orrszívás: Lefekvés előtt, éjjel egyszer és reggel(hajnalba). Napközben egyáltalán nem szerencsére.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi
de még hogy megdicsérem :lol: éjszaka nagyon jó alvókája van, mint az apjának :lol: minden nap többször hangoztatom Cipikének, hogy ügyes, okos, gyönyörű babóca :wink:
ma először sírt úgy, hogy lebiggyedt a szája széle...olyan édes volt :wink:
lassan le kell vágnom a haját, belelóg a szemébe olyan hosszú elől :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vivi
az már akkor nagyon jó, a héten tuti meggyógyul :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Én mindent megkóstolok, hát csak tudjam már mit eszik/iszik a Manókám!
Van ami Nekem kifejezetten izlik.....
És képzeljétek az egyik kolleganőm, anno bébiételekkel fogyózott, nagy sikerrel - 17 kiló!!!!!!!
Akkor pfujjogtam, de szerintem nem is olyan rossz az izük....hm....
Uhh, oltás...... :?
Sztem ahogy nőnek, annál jobban megviseli őket az oltás, nem tudom majd Ti, hogy tapasztaljátok.......

Vivi!
Szegény Barni, remélem lassan kilábaltok! :!:
Lassan talán megérkezik a dokinénitek!!!! :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
igen, Én is így vgyok vele, még apácska is megkóstolta a tápszert :!: :roll: :wink:
akkor majd Én is bébkaját fogok enni, hátha sikerült megszabadulnom legalább annyi kilótól :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok!

Otthon nincs most net. Anyumnál vagyok, a laptopjáról írok. Ma voltam CTG-én. Elég uncsi. Emma nem nagyon aktivizálta magát. Szegényt felébresztették azzal a sokkolóval. :cry:
FÁjástevékenységem egyenlő volt a nullával :lol: , viszont már fel van puhulva a méhszájam, és egy ujjnyira nyitva van. Dokim szerinte nem húzom ki 9ig, inkább február vége márc. eleje. A magzatvizem is már kevesebb. De Emmával minden oké. Flowmetria is jó lett. Hát nagy baba nem lesz. Azt mondta ,hogy kb 2400g, a BPD-je alapján, ami 87. Vicces,mert múlt héten a gagyi gépén 88 volt a BPD, de most bent a kórházban 87. Azt néztem,hogy ez kb. 34 hetes baba méreteinek felel meg! Ez nem gáz ugye? Csak annyi,hogy icsi kisebb lesz az átlagnál. Ilyenkor már teljesen eltérően nőnek. Na meg,ha picit arréb helyezi a nyilacskát méréskor, az is eltérést mutathat. Hát ez van. Majd megnő kint! Jövő hét hétfőn újabb CTg, és újabb Uh. Dokim azt mondta,hogy minden héten megnézi most már! Remélem gyarapszik majd rendesen.

Bocsi,hogy nem írok most mindenkinek, csak

Szandri
Hát nagyon izgi volt végig olvasni. Ne keseredj! Nemsokára karjaidban tarthatod Imicit. Nincs semmi gáz amiatt,h téves risztás volt. Előfordul az ilyen. Könnyen lehet,hogy velem is megtörténik. Én sem tudom,hogy milyenek a normál fájások. Első gyereknél jobb bemenni, mint rizikóztatni. Kitartás! Már nagyon izgulok értetek. Drukkolok,hogy hamar kijöjjön. Tetszett a dokid hasonlata nagyon. Jót nevettem én is! :lol: :oops:

Noémi
De jó,hogy adtál életjelet magatokról. Már nagyon aggódtam!

Többiektől most elnézést,hogy nem írok. Holnap már dolgozom, majd ott próbálok jelentkezni. Otthon kipakoltunk mindent a szobából, vagyis a bútorokból, mert azok csak be lesznek húzva középre. Viszont a gépünk is szét lett szerelve,így otthonról nem tudok bejelentkezni. Még nem pakoltam össze a kórházi csomagomat, de ma délután lesz időm, hisz nincs számítógép, ami elvenné az időmet :oops: :lol: :lol: , így most már tuti összepakolok!
Puszi Mindenkinek!!

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
Én is megijedtem, hogy miért kell azzal az izével bántani, de ez nekik nem fáj, és az a jó, ha ébren van, mert másképpen nem ér sok mindent :!:
nem is csodálom, őszintén megírva, hogy fel van puhulva a méhszáj, hiszen sokat tettél-vettél az elmúlt időben és már 37.hét következik 2 nap múlva :roll: :wink: a lényeg, hogy Emma babával minden ok, ne aggódj nincs gond a méretekkel, össze-vissza mérnek...
jó pakolászást már, azért csak óvatosan Neked már innentől :!: :wink: jelentkezz amint tudsz addig is puszi :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Nyugalom, majd megindulnak lefelé a kilók...! :wink: Ne erőltesd! És egyébként is, ha elkezdenek kúszni-mászni a Manók...hajajj!!!! :lol:

Evita!
Jaj, örülök,hogy taliztunk a múltkor! Olyan édes a hasikád, és Emma megrúgotttttt,imádom! :oops:
Szerintem semmi baj a méreteivel, ez genetika is! És Te sem vagy valami ÓRIÁS 8) , szóval, ne várd, hogy a Babód hatalmas legyen, egy a lényeg, az egészég és az meg is van, igy ne agyalj a többin! :!:
És egyébként is van még pár hetetek!!!! :)

KépKép
Kép Kép
schorsi

Doktornéni még mindig sehol... :? :? :?
De Barni megebédelt (:D ), böfizett, kakilt, és most szép és jó a világ.

Evita
Ne aggódj! Nem kicsi Emma! Innentől kezdenek majd hízni nagyobb tempóba. (Tudod Barni is 2630g-al született a 36.héten) És szerintem az is jó, h felpuhult a méhszáj és kinyílt! Ilyenkor már nem lehet baj.

Suzy-Orsi
Köszönöm! :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Orsi
Én is abban bízom, h husssssss letűnnek a kilók, amikor majd Barni után szaladgálok! 8) :D :D :D :)
(Egyenlőre még nem merek tornázni és fogyózni, nehogy baj legyen....)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Orsi
attól félek, hogy nagyon lassan fog elindulni :roll: :oops: és nemsokára itt a jó idő...

na megyek Cipike felkelt, eszik :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vivi
már igazán odaérhetne az az orvos :?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Szandri
Egyetértek az előttem szólókkal! Kár, hogy Imici nem indult meg a külvilág felé, de teljesen rendben van, hogy bementetek. Inkább így, mint fordítva, hogy otthon matekoztok, hogy mi legyen, aztán mittudomén a mentőben szülsz… :lol: Lehet, hogy Imici azt várja, mikor lesz vége a zárlatnak a kórházban és lehet bent a férjed is a szülésnél! Hű, ez a „taplószáraz” jelző nekem is nagyon tetszett… engedelmeddel… jó nagyot nevettem.

Menion
Sajnálom ezt a hülye herpesz dolgot! Elmúlhatna már igazán!!!! Szombat óta sikerült pihenned valamennyit?

Nomi
De jó, hogy jöttél! Drukkolok, hogy legyen net (és persze időd, kedved) folyamatosan és akkor Te is tudsz írni. Kíváncsi vagyok, hogy Mirike hogy van, gyarapszik, ő éppen miket fedez fel magának… :P

Gyevacska
Hááát, Neked is már közeleg a kiírt időpont, de jó! Te is jársz már CTG-re, gondolom. Jó lenne, ha a párod is be tudna menni Veled a szülésre és nem lenne tiltás…

Anna
Örülök, hogy jól vagytok és hogy Adélka ilyen jó baba! Sajnálom ezt az átjáróház-dolgot. Ha már nagyon fáraszt, akkor nem jelzed nekik? Bár gondolom, hogy örülnek a picinek, ez meg jól esik…

Evita
Gondoltam Rád tegnap, hogy hogyan ment a pakolászás. Ezek szerint sikeresen túl vagytok rajta. Na, még egy festés holnap, aztán ha nem tévedek, helyreáll a rend. Mármint nincs több festészet! Azért csak óvatosan a pakolással!
Örülök, hogy a CTG-n minden rendben volt. Fúhhh, hát február vége nincs túl messze ;) ;) :P Hát, a mértek meg… nekem is azt mondták ismerősök (és Ti is…), hogy a méretek változnak, mert elég egy doki két gépen és máris más az eredmény. A súly meg ugye becslés, ennélfogva ez is a mérés függvénye… szóval aggódni nincs okod, stramm csajszid van, az biztos!

Orsi
Sajnálom, hogy Dalmát ennyire megviselte a szuri! De nagyon jól álltad a sarat!
Jáháj, az nagyon utálatos, amikor lehetne, de nem tudsz aludni! Sopronban meddig lesztek? Ha még pár napot és Dalma szépen rendeződik, akkor fogsz tudni pihizni ám!!! Jah, most látom, hogy még jócskán lesztek Sopronban. Júúj, ez már döfi!

Vivi
Szegény Barnus! Front is van, fogínye is kínozza, nátha is közbeszól. Nem csoda, ha nyűgi szegény és az sem, ha Te teljesen lemerülsz! De tényleg már javulgattok, már ami a náthát illeti! Csak így tovább!
Hát hol marad az a dokinéni? :roll:

Suzy
Nem semmi a kisfiad! Már nyírni kell, hogy ne lógjon a szemébe a haja. Kis vagány fickó… ;) :P Örülök, hogy a hétvégi „program” eredményes volt!!!!!
Hát, nekem tényleg tyúkanyós vagy a szó legpozitívabb értelmében. ;) :lol: Van egypár rossz tapasztalatom kapcsolat-fenntartás terén, ezért is örülök annak, hogy itt mindenki ennyire figyelmes.

Nálunk elég kényelmesen telt a hétvége. Mivel elég csúnya idő volt, nem nagyon mentünk sehova. Annnnnnnyira várom már a tavaszt… :oops: :oops: Szeretem a telet is, de ennyi elég volt nekem.
Ma lesz szülésfelkészítő és ha minden jól megy, szülőszoba-látogatás is lesz (megint). Ha lesz, bemegyek, mert van egy olyan érzésem, hogy más szemmel fogom nézni most a dolgokat és mégjobban szemügyre veszem a helyszínt!
Hú, Apa kapott egy tortát, lévén Bálint nap…. :oops: :lol: Ne tudjátok meg, az annyira brutális, hogy egy szeletet ettem és végem volt, babó is megkommentálta egypár jó nagy rúgással. Nem is csodálom, mert kakaóstészta alapon mogyorókrém hab volt. Váhh, édeset most egy darabig nem akarok látni. Párom bezzeg örül, mert ő valami hihetetlen édesszájú…
Ma megérkezett az ágynemű is, amit rendeltem és a hvégén még beszereztem hálózsákot és overallt, úgyhogy gyarapítom a gyűjteményemet én is…

Szép napot!

KépKép
manama

Manama
eredményes hétvégém volt az tuti :wink: :roll:
komolyan, vágni kell, mert akkora, hogy oldalra kell fésülni neki :lol:
és egyedül mész a felkészítőre :?:
húúúúúú, micsoda torta :shock: :D tuti fullos, édes lehetett :roll: :lol:
honnan rendelted az ágyneműt :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Itt vagyok!!!Apa anyósnál :?

Vivi!
Roli is csak hason alszik :roll: de ő még nem forog ennyit,mint Barni,remélem nem lesz ilyen gondunk,mint nektek,borzasztó lehet............megoldódott azóta a dolog?
Front+fog a legrosszabb párosítás esetleg a szuri+front még hasonló.
Nem volt ez hisztis kirohanás,egyáltalán nem tűnt annak,inkább csak panaszkodás és hát ezért (is) vagyunk itt egymásnak :wink:

Menion!
Nem hiszem,hogy ugyan az volt az altatóorvosunk,mert én a Jánosban szültem,hacsak nem dolgozik 2 helyen :lol: de nagyon szép szeme volt,végül is nagyon nem is láttam belőle mást a műtét alatt.

Gyevacska!
Szerintem elég a ruha a babának,meg majd úgy is meglátjátok milyen idő van :wink:
Én Avent bimbókrémet használtam,mondjuk nekem Roli nem szopizott,de a fejés is kikészíti a cicit kicsit. :?

Anna!
Nem is csodálom,hogy ennyi minden mellett nem jut időd netezni.Gyere,ha időd engedi,meg néha tegyél képet g-re. :wink:

Evita!
Kitartás az utolsó simitásokhoz a lakásban,már nincs sok és Emma is ott lesz :lol:
Méretek miatt tényleg ne aggódj!

Orsi!
Hát ez az említett éjszaka nem semmi rossz lehetett :shock:
Írtad a bababörzét..............akkor,ha sopronba vagy te nem is akarsz menni?

Suzy!
Ááááá nem a meló a sok,hanem az elintézni való,valamint vendégségbe mentünk,meg hozzánk is jöttek,meg vásárlás,meg stb................. :roll:

Manama!
Szép lassan neked is meglesz minden,engem is érdekel honnan rendelted az ágyneműt.

Kép
cukigabi
Budapest

Rólunk:
Roli bébinek nem nagyon jött be a múlthéten alma sem a barack sem a kettő együtt meg pláne,rendesen fancsalgott rá és szorította össze a száját :lol: nagyon kis édi volt,csak nem értem miért változott így meg,mert ugye az első héten szépen evett mind kettőből.
Na így aztán most pár napja vissza tértünk a csak tápis evéshez és a napokban elkezdem más módszerrel.
Amúgy 5× eszik,de nagyon változó a mennyiség 130-210-ig.
Éjjel általában 22-6-ig alszik,ritkán ébred fel előbb,viszont a nappali alvás most nagyon össze-vissza van,van amikor a délelőtti evés után alszik nagyobbat,van amikor a 2 órai után.Meg van még ilyen 20-30 perces is.Így most nem is nagyon van napirendünk,csak az evés maradt nagyjából (6-10-14-18-21 óra +- fél óra)
Kaki majdnem minden nap van és nem is erőlködik. :lol:
Viszont nekünk a folyadék most nagyon megállt,se víz,se tea,se bébiital,egyszerűen semmit nem iszik meg,kicsit már aggódom is.Szerintetek???????
Fúúú több hirtelen nem jut eszembe...........

Kép
cukigabi
Budapest

Ja még annyi,hogy a forgás is megállt,csak úgy forog,mint az óra mutató :lol: :roll: :? viszont nagyon erőlteti az ülést,húzza magát fel,ha fogom a kezét és nem akar vissza feküdni.

Kép
cukigabi
Budapest

Halihó :!:

Írtam egy sms-t Böbe baba-nak, hogy mi újság, hogy van és, hogy gondolom már megszületett a kislánya...most írt vissza, hogy február 2-án megszületett Maja baba és hamarosan jönni fog :lol:

Böbe baba
gratulálok és nagyon jó egészséget, sok sok tejcsit kívánok :!: gyere, ha van időd egy kicsit, várunk :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
akkor jól elvoltatok :roll: :wink:
Roli baba annyira édes azon az új képen :lol:
elég változó mennyiségben eszik tényleg :roll: :wink: örülök, hogy a kaki dolog megoldódott és beállt :!: :wink:
Cipike sem mindig akar inni a tápon kívül mást :roll:
ezen a forgáson nagyot nevettem, elképzeltem :D
úgy látom Roli bébi ülni akar már nagyon :roll: :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Böbebaba! Gratulálooook!!!! Üdvözöljük itt a Nagyvilágban Maját! Sokszor puszilunk Benneteket! Gyere és tessék mesélni,persze ahogy Maja engedi!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Na persze a fekete szin helyett Orsi pirosat akart..pfffffffff!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Böbebaba!
Gratulálunk Maja érkezéséhez!Sok boldogságot és jó egészséget kívánunk!

Gyere élményt beszámolni! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi!
Dalma is szélsőséges mennyiségeket kajál, egy ideje lecsökkent az adagja...és van amikor meg megzabbant 210g ot....az alja 110g....de szerintem náluk most is van egy fejlődésbeli ugrás és ekkor ez normálisnak mondható....azt hiszem. :P :!: :wink:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Böbebaba
Szívből gratulálok Maja érkezéséhez! :) Gyors felépülést és sok tejcsit kívánok! :D :D :D

Ha lesz pici időd gyere mesélni! :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Gabi
A napirend miatt ne aggódj! Nálunk is ilyen kaotikus. (+- félóra simán van nálunk is!) A mennyiségeket én szerencsére nem tudom, azért ezen legalább nem aggódok... :oops: De szerintem rendben van, h mindig más mennyiség. Mi felnőttek sem eszünk mindig ugyanannyit.

Forgás: megoldottam az ügyet! Rájöttem, h ezen kár aggódni! Ahányszor átfordul én visszafordítom egészen addig míg kifárad. :oops: Eddig mindig én bírtam tovább... :oops: De hihetetlen energia, erő és kitartás van ebbe a kölyökbe! :shock: :D

Képzeljétek nem jött a doktornéni! Majd jövőhéten, és akkor megkapja Barni a 4hós oltást is! (Úgysem lehet beadni, amíg taknyos.)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Cijasztok!

Böbebaba, hatalmas gratulaaaaaaaaa :D
(irigyirgyirgy :lol: )

Többiek:
Tettem Gre piszkozatokhoz vmit :wink:

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok!

Csak gyorsan jöttem kicsit...

Böbebaba! Gratulálok! Isten hozta Maja babát! Soksok tejecskét és boldogságos perceket kívánok! Várunk híreket, képeket!

Suzy-Gabi
Megmondom őszintén, használtan vettem az ágyneműt... :oops: Expresszen hirdetett egy csaj 3 részeset 2 ezerért. Gondoltam, bevállalom, mert postaktsg-gel együtt is olcsóbb volt, mint máshol az új legolcsóbban. És ahol jó áron volt, onnan mást nem találtam, amit nem csak muszájságból rendeltem volna meg.
Azt hiszem, jó döntés volt, mert nagyon szép állapotban van, nem is bolyhos vagy ilyesmi.
Amúgy találtam egy paplanos oldalt, ami eléggé tetszett:
http://napfenypaplan.unas.hu/spl/783091 ... garniturak
Csak az zavart, hogy kifejezetten nyári paplanokat forgalmaznak, nehogy vékony legyen... :roll: :roll: Úgyhogy ezért döntöttem a "hagyományos" garnitúra mellett.
Suzy
Neeeeem egyedül mentem, jött Szandri is!!!!!! :lol: :lol: De megmondtam neki, hogy jövő héten ne is lássam! :wink: :wink: :lol: Szülőszoba-látogatás nem volt.... hmmm...

Szép estét!

KépKép
manama

Sziasztok!

Böbebaba!
Hatalmas gratula nektek! Sok tejcsit és egészséget, minden szépet és jót kívánok!

Vivi!
Ha elfogadsz egy tanácsot, próbálj meg Barni orrába anyatejet spriccelni, sokkal hatásosabb mint bármilyen orrcsepp. Az anyatejben nagyon sok "gyógyszer" van és nagyon hatásos a babáknak. Dóri is volt taknyos és az anyatej volt a leghatásosabb az orrdugulásra, oly annyira hogy aludni is tudott és éjszaka nem kellett szívni az orrát. (védőnő tanácsolta nekem is)
Módszerek: Vagy úgy hogy amikor szopizik és elindul a tejcsid, akkor elveszed és spricceled az orrába,vagy kiskanálba kifejsz egy kicsit, felszívod fecskendőbe és úgy spricceled bele.

Bocsi most ennyire futotta, de holnap megpróbálok hosszabban írni, mindenkinek!

Mi jól vagyunk, csak fáradt és kimerült vagyok, majd holnap részletezek.

puszi

andicsiga

Szandri, de szemfüles itten valaki :wink:
Köszi... édesek!!!!!!

KépKép
manama

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?