Kriszta! Nem tom, hogy elindultál e a kórházba és azt se tudom, hogy Íro.-ba hogy működnek a dolgok, de sztem nem vesztesz semmit, ha elindultok... Szorítok Nektek! Jó volt látni, hogy már te is készülsz a szülésre! Majd jeletkezz!!! Ha írsz megírom majd a volt kollegáknak is...
Pelus: nekünk eddig egyforma mind, azt figyeljétek meg, hogy a combnál a ráncok ki legyenek igazítva!
Hát még én is azért írok/illetve nem írok, mert a tököm tele van, hogy szokom az anyaságot és közben a vendégek meg özönlenek ezerrel... Jó persze papák, mamák, tesók... de én úgy örülnék csak két napnak, amit 3asban tölthetünk - de nem lehet, mert csak a sértődés van belőle. Így a nappali alvásoknak is fucs! Már a kórházban is volt két napom, amikor senki nem jöhetett, nem telefonáltam és abból is utána csak sértődés volt. Ez viszont átka a nagy, boldog családnak...
Pár napig én is sírós voltam, sírtam anyu miatt (hogy elment), aztán sírtam a tej miatt... De kop-kop-kop talán helyre jövök. Képzeljétek, hogy már olyanom is volt, hogy találtam egy csomót a mellemben- ami tudom, hogy a tej miatt van, - és már arra gondoltam, hogy jobb lenne ha meghalnék, mert ezt nem bírom... de úgy látom, hogy a napsütés azért gerjeszt jó kedvet! Ma sokkal jobb kedvem volt!
Ja és a másik: én úgy örülnék, ha az uram nem menne többé dolgozni!!! Nyerjünk a lottón! Olyan jó együtt lenni!
Kilók: rajtam maradt még, de hál istennek rámjönnek a régi rucik
a fogyókúra a szoptatás idejére meg le van szarva. Amúgyis csak hasi hurkám van, majd megoldom hullahoppal. Most az a fontos, hogy ha legszívesebben ki is hánynám a kaját, tömjem magamba, hogy legyen tejem!
Volt pár gázos napunk: én lázas lettem, 3 orvos mind mást mondott, h mi bajom, h szoptassak v ne... így volt két evés táp - hát jó nagy hülye voltam! nem lett semmi bajunk a szopitól, és én is helyre jöttem másnapra, de a gyerek egész éjjel visított a táptól, nem jött a kaki. Erre uram éjjel elment infacolért, na hajnalra jött a kaki, de olyan száraz volt, hogy alig tudtuk levakarni a seggéről. két órát aludt a vállamon, majd sikerült a hasamon elaltatni. na infacol másnapra hatott, amitől fosott...
nekem meg lecsökkent a tejem
Így most akkor eszik, amikor akar, ha óránként óránként - hogy visszajöjjön!
Na nem tudom ki írta, de ne mérjetek minden evést ha szopik a baba! Csak néha néha! És este a súlyát. Tényleg az elégedettség számít, úgy se tudsz többet belediktálni, ha totál elalszik + te is csak idegesíted magad! Én így jártam
Pandus, Csibe, Vikci! Húzzatok bele! Ti még a "ráérünk ide írni" anyukák közé tartoztok...
! Majd ha nem jöttök már ti se két hétig...
Hajrá!
Csajok! Meddig kell vérezni rendesen? Nekem mintha apadna
Ja és a belső (hüvelyi) varrat mikor fog kiesni?
Hát, bevallom csajok őszintén, hogy a mostani dolgokhoz képest a szülés semmiség volt! Én nem hittem sose hogy ez ilyen fárasztó dolog. Bár én a látogatók miatt is túl stresszelem magam
és nagyon fel is tudom hergelni magam!
Amúgy nem tartom magam aggódós anyának
és olyan jó, hogy az a kisgyönyörűség érezhetően engem bír a legjobban. Azon az éjszakán egy percre se adtam volna át az apjának, pedig segített volna szívesen. Inkább dőltem szana-szét, de vigyáztam rá!