Új privát üzeneted érkezett!

Gabi
már láttam valahol, haláli :shock: :D

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Szerintem is merészség............de sajnos van aki nem teheti meg,viszont az ismerősöm megtehette volna,de már csak azért se fogadott.lett is baj

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
jajjj :cry: vannak ilyenek, de nem lehet mit tenni, mindenki eldönti és vállalja, aztán...

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Igen :?

Kép
cukigabi
Budapest

Kezd kibújni a nap :lol: azt hiszem kimegyünk egy kicsit :wink:

További szép napot :!:

pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Hát én sem mernék fogadott orvos nélkül szülni! :roll:
Állítólag az Uzsokiban nem lehet fogadott szülésznőd, ha nincs fogadott orvosod! Érdekes! :roll:
Azért nem semmi,hogy már anesztes orvost is lehet fogadni! :shock: Azért kicsit durva szerintem ez a helyzet,hogy fizetjük a TB-ét és mégis fizetnünk kell, azért hogy figyeljenek ránk, és foglalkozzanak velünk! :? :?

evita10
Budapest IX. kerület

Nem is írtam lányok,hogy Roli felfedezte,hogy lába is van :lol: :lol: :lol: néha nézi meredten,meg emelgeti ezerrel az arca elé,tegnap odaraktam a kezéhez és rángatta is :D olyan édes ahogy vizslatja magát!

Kép
cukigabi
Budapest

Nagyon kedvesek vagytok!
Gabi! Köszönöm!
Pityeregtem picit.....de most már jobban vagyok!

Izgulok Dalmusért, sztem csak a szurik....megkapta a két emlékeztetőjét az 1 havi oltásokra....plusz rota.
Tegnap a gyerekorvos mondta nekem is, hogy újfajta protokoll került bevezetésre a hozzátáplálásban, a liszérzékenység miatt....ugyanis nagyon megnőtt a lisztérzékeny gyerekek száma!
Azt tehetjük ez ellen, hogy a hozzátápi ideje alatt minden nap 1 háztartási kekszet adunk a babáknak, vagy lereszelve, de azt mondta, hogy almalevet csöpögtessek rá és attól péppé puhul...ezt kapja minden nap.
Délelőtt tizórai gyanánt kekszet, délután meg almalé megy, majd jövő héten püré.

Vasárnap kapott előszőr almalevet....hááát, azt a fejet, lefényképeztük, majd felteszem Gre!

Az esténk sem volt már túl jó, tizkor még nem aludt, sirt.....aztán végre elaludt, fél háromkor felkelt és negyed ötig nem aludt el...nyüglődött nagyon, szopizott rendesen. Majd elaludt és fél nyolckor felkelt, azóta nem aludt..és 9kor indult a hiszti....egészen idáig, már mindent végigpróbáltam.....borogatom a combikáit, reggel is kapott kúpot és most is feltettem neki egy felet. Remélem leviszi a lázát! Hát eddig úgy fest ez a szuri volt a legmegviselőbb....számára! Ja, és megnézte a doki a foginyét, mert észrevette, hogy rettentően nyáladzik és azt mondta, hogy duzzadtnak látja, azt Én is észrevettem, hogy picit pirosabb......lehet ez is bántja!

Irt fel tegnap tejpépet, mivel este tápit kap, azt mondta váltsam ki ezzel...nem tom.....minnyá utánanézek mi, milyen, miért, hogyan..............!?

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Sziasztok!

Már régen jártam erre, de most véletlenül pont ebbe a topikba néztem be és olvasom ezt a kekszadást. Bocs, hogy belekotyogok, de muszáj elmondanom, hogy ez a bizonyos ajánlás egy hatalmas félreértésen alapul és a keksz teljesen fölösleges. Nem nőtt meg a cöliákiás gyerekek száma!

Javaslom elolvasásra ezt az összefoglalót: http://www.szoptatasportal.hu/gluten_sz ... szefoglalo

Üdv.
Iboly
iboly

Manama!
Szuperek a képek...........édes nagyon,szerintem kukis!!!! :wink:

Kép
cukigabi
Budapest

Uhh lányok, annyit írtatok, hogy alig győztem végigolvasni. igyekszem mindenre reagálni, de semmit nem ígérhetek (de azt be is tartom :lol: ).

Suzy
Cipike ééééédes, tényleg hogy kilőtte azt a cumit :lol: :lol:
Tornára addig akarok járni, amíg jól esik (de ha keményedős leszek, akkor lehet h "meg vannak számolva a napok"). Amúgy nem olyan hiperextra a torna, olyan kismamisra vesszük a figurát, főleg nyújtunk. Bár a csípőket, medenceizmokat edzi, talán a szülésnél hasznát veszem... :roll:

Orsi
Jááááájjjjjj, óriási-hatalmas-giga pozitív energiát küldök Neked, Nektek! ++++++++++
Dalmusnak jobbulást naon hamar! Te meg... fel a fejjel csajszi! Minden ok lesz! Erős vagy, megoldod a dolgokat egyedül is, ha kell. Most tuti kikészít Dalmus betegsége, de hidd el, h túlleszel ezen is és akkor gördülékenyebben mennek a dolgok!

Gabi
Rakott kel nekem is bejön! Te szinte mindig olyan kajákat csinálsz, amit majdnem az egész topik bedörgölne :lol:
De cuki lehetett, ahogy a lábára csodálkozott!

Vivi
Sztem halad Barnus a gyógyulás útján, és ügyi vagy h nyomod az orrszívást, még ha nagy is az ellenkezés!

Ancsuka
Ne aggódj, ha a sztetoszkóp még nem az igazi... másfél hónap van köztünk, gondolom azalatt a szívhang is erősödik. Ok, neked kétesélyes, de lehet h takarják egymást vagy pont a két szívhang "egybecseng" valahogy. Én is baromi sokat szórakoztam, mire azt mondtam, h na ez talán az... hiába, nem a sztetoszkóp a munkaeszközöm... :D
Neked több vizsgálatod van a két bébi miatt?

Huhh, hát ennyi jutott eszembe.
Küldtem levelet gmailre (mozizós) és tettem képet is!
Szép estét mindenkinek!
Pussszantás!

KépKép
manama

Hihi, Gabi, beelőztél! :D :D
Eddig egyébként azok vannak többen, akik fiúra tippelnek. Lassan jegyezni fogom! :lol:

KépKép
manama

Jah, még Menionnak akartam írni, hogy Anna tényleg egy szupercsajszi, a hintára meg szinte irigy vagyok :wink: :wink: :lol: :lol: Hát aztán, ha Anya is játszik vele egy kicsit... ketten örültök egyszerre!

KépKép
manama

Nem semmi, ti aztán írtok rendesen :) pörög itt az élet :)

Orvos választásban én is egyetértek szerintem is kell, de mint minden ez is sajnos a pénzről szól és ez undorító. Szerencsére az én dokim nem egy pénzéhes uh-ra, vizsgálatra, fizetek 5eft-ot ami szerintem nagyon jó.

Manama, mivel állandóan érzem, hogy mozognak, így nagyon nem aggódom, hogy nem hallom őket, inkább érdekes lehetne mivel nincs szívhangfigyelőm, barátnőm elhozta az övét és fel is vettük számítógépre, nagyon jó volt. Egyből megtaláltam mind a kettőét.
Nincs több vizsgálatom, de én többet akartam :)
Mivel nem természetes úton jött össze és pláne ikrek, így a dokim ajánlotta ha gondolom mennyek el egy genetikushoz. Majd suzy is javasolta. A genetikus akihez járok egy professzor és genetikai intézet vezetője. Fullllllll alapos, de olyan szinten hogy első alkalommal 12hetes uh-n kicsivel több mint 1,5órát voltam bent nála ebből 1órán keresztül uh-zott. Voltam még 18hetesen, 22hetesen, most megyek amjd 28hetesen és mindig 1óra az uh.

Ma voltam védőnőnél majd uh-n mert itt nálunk "két" védőnő van, egy aki a rendes és kijár majd, egy pedig aki a beutalókat adja és ott van doki is aki uh-t néz. Megkértem a dokit nézze meg a méhszájat, de szerencsére zárt :) BPD is nagyon jó
67mm/65mm egy héttel idősebbek a BPD alapján.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Hogy ez az átfordulás mekkora szívás!!!!!!!

A Drága Kisfiam, csak hason tud aludni, viszont abban a pillanatban, h hasra raktam tegnap már nyomta is ki magát és fordult át...
Nem viccelek: vagy 30szor biztos.
Mindig szépen le szoktam rakni 7-fél8felé és elalszik pillanatok alatt. Na tegnap... 9után még forogtunk. (Ő a kiságyba én meg a kétségbeesésbe.) És már majdnem fél10 volt mikor a fáradságtól szerintem összeesett és elaludt. Kemény menet volt.

Éjjel meg sem próbáltam visszatenni a kiságyba, hanem hagytam komfort szopi közbe elaludni. (Így egész éjjel cicin volt, de nem bánom, mert legalább aludt.)

Ha valakinek van valami ötlete, javaslata nagyon szívesen venném!

Gyorsan visszaolvasok, és ha nem ébred az úrfi, akkor reagálok is!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok :!:

Tegnap már nem volt időm jönni, de Szandrival beszéltem sms-ben és védő néninél volt tegnap, nincs net azért nem tud jönni :!:
Én meg már azt hittem mikor írt, hogy elindult Imici a nagy világ felé, de nem :roll: :lol: azt mondja Szandri: beszorult :!: :shock: :D

Manama
nagyon jó 4D :lol:
biztosan "hasznát" veszed a szülésnél a tornának :!: :wink: ügyi vagy, hogy jártál, tudsz járni :!: :wink:
nagyon szép a pocid, sztem is fiú :!: :wink: csini vagy :!:

Vivi
micsoda forgolódás volt Nálatok :roll: :lol: milyen ügyes, erős baba Barni :roll: :wink: és akkor nem is tud aludni, ha nem hason van :?: éjszaka sztem vissza tudna aludni a kiságyban is, nem :?: olyankor annyira nincsenek a babák ébren :roll: legalább is Cipike, ha hajnalban eszik utána elég gyorsan vissza tud aludni :roll: nem tudom, nincs semmi jó ötletem :roll: :oops:

Ancsu
örülök, hogy minden ok a béjbikkel :wink: ez a két védős járkálás a halálom volt :roll: ki volt a doki :?:
Vivi nem beteg :?:
pocikád szép nagy már, csini vagy :!: :wink:

Többiek, hogy vagytok :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!

Hát nekünk nem volt túl jó éjszakánk,illetve félig igen.Szóval 22-04-ig alvás,evés,fél5-kor vissza tettem az ágyba és még fél6-kor is dumált,aztán 6-kor már nyüsszögött.Szegény..................pedig mindig vissza tud aludni,de nem törtem meg,szó nélkül bementem a szobájába,cumi be aztán el is aludt :roll: Pedig úgy ki vettem volna,de végül is nem sírt,ugye nem voltam túl kemény???????Csak nem akarom,hogy éjjelente játszani kelljen vele. :?

Kép
cukigabi
Budapest

Manama
Megnéztem a 4d-t! Nagyon-nagyon édes! (De szerintem továbbra is csajszi! :D :D)

Gabi
Ha nem sírt, csak nyöszörgött, akkor nem kegyetlenség! Meg ha a cumi megnyugtatta, akkor minden ok!

Suzy
Cipike hogy van?
Ti ilyen nyálkás időbe is kimerészkedtek?

Az a baj, h eddig csak simán kiságyba tettem hasra, kettőt nyikkantott, próbált fordulni és nem ment neki és aludt is magától, de most ott meghal a dolog, h forgás, mert már tud... :(
Sajnos elkényelmesedtem az utóbbi 1-1,5hónapba mióta egyedül elalszik... :(
Most azt próbáltam, h pelust tettem a popijára, mintha ott lenne a kezem, de nem jött be. Lebuktam...:(
A másik ötletem az volt, h lefárasztom teljesen. Most ez ment is, de éjjel ez sem fog működni, szóval tanácstalan vagyok.

Orsi
Jobban vagy? Javul a helyzet otthon?
Dalmusnak láza van még?
(MI ez a tejpép dolog?)

Szandri
Mi újság?!?!?!?! Front használt? Hogy vagy/vagytok????

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Gabi
sztem egyáltalán nem voltál kemény, ha a cumi elég volt akkor nem kell egyből felkapkodni most már annyira nem kicsi :!: :roll:

Vivi
köszi, jól van 7 órát aludt éjszaka, lassan indulunk ki sétálni, mert nincs köd :!: :wink: ha nyálkás, ködös idő van, nem viszem ki, mert akkor tombolnak a bacik rendesen :!:
húúú, nem lehet könnyű most Barnival akkor :roll: nem lehet Őket már most becsapni és nem is szabad, tudom, próbálkozik az ember ezzel-azzal, de...de hát egyszer csal elalszik, nem :?: vagy akkor sír is :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vivi
meg kellene tanítani valahogyan vissza is fordulni :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Sajnos sír. Átfordul hátra, nézelődik vagy 5percet, majd elkezd sírni, mert igazából fáradt...(már azt megtanultam, h csak akkor teszem le Barnit aludni, amikor fáradtnak látom, mert amikor csak "itt lenne az ideje" aludni, akkor úgysem alszik.
Meg fogom ám én ezt oldani valahogy, csak most kicsit még tanácstalan vagyok. :) :roll:

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Amikor olyanja van akkor azt is tudja... :roll: De önszántából sosem tenné...

(Ma egyébként sokat gyakoroltattam vele, hátha kedvet kap!:) )

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Lányok!
Olvaslak benneteket folyamatosan, de most már kezdek nagyon szenvedni :( Ha nap közben egy kicsit is megállok, leülök iszonyatosan el kezd fájni jobb oldalt a gerincem mellett, este meg a semmitől is fent van a gyomorsavam :(
Böbéről valaki valami infó????
Manama! Gyorsan számolgattam lábujjakat, olyan kár hogy nem mutatta meg a nemét. Inkább nem tippelek, fő az egészség!!
Szandri megy a drukk+++++hátha most hétvégén történik valami.
Remélem a kis csemeték gyógyulgatnak...nem igazán jó ez a nagy hőingadozás. Reggel még a kocsi lefagyva, délután meg sütöget is néhol a nap.
Suzy! Ádámkán még mindig úgy el tudok csodálkozni...kis ééédes!!Mintha világosodna a haja vagy csak a képeken tűnik úgy.
Most a költözéssel lesz új körzeti védőnőm...még nem láttam. Az előzőnél voltam 2x na meg ő jött 2x és annyit mondott átadja a papírokat annak akihez tartozok. Majd keres, gondolom...3 épületnyire van az utcában. Elmegyek még egy kicsit sétálni, vacsi meg rántott husi, hagymáskrumpli jajj meg cékla saláta.....gyors menü.
Hááát meg megint egy újabb hétvége párom lányával...unom, pláne úgy hogy nem akar másik szobában aludni és franciaágy ide vagy oda 3-an nem férünk el....én szívom meg általában. Unom már nagyon. Ha lett volna egy szülinapi kívánságom akkor azt kértem volna bárcsak ne lenne itt minden hétvégén.

KépKép
yokka03

Vivi
tudom, hogy megoldod, mert ügyes vagy, ez nem is kétség :!: :lol: remélem minél előbb sikerül megoldanotok, de lehet, hogy Barni lesz az ügyesebb :D szorítok drága :!: :wink:

Yokka
sajnálom, hogy a párod lánya minden hétvégén veletek van, de most még sztem hagyján, de mi lesz később :?: akkor is ott lesz :?:
aranyos a vonalzód :wink: egy pár nap és már Te is belépsz a 30.hétbe :roll: :wink: hogy telik az idő :roll:
Nem tudok semmit böbe baba-ról :!: már lehet, hogy régen babázik :!: :wink:
igyál Salvus vizet, hátha segít :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Böbe baba már a 40.hétbe van és 3 napos (a vonalzója szerint), sztem már megszült :!: január 3-án volt itt utoljára, de a bneten azóta máshol sem volt vagy legalább is nem írt az tuti :!:

Valakinek esetleg nem ismerőse iwiw-en vagy fecebook-on :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Böbe baba február 1-én lépett be iwiw-re utoljára,képek nincsenek frissítve :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Lányok!
Ma pörgős napom volt/van. Elmentem megvettem a légzésfigyelőd, könyvtárba is visszavittem a könyveket! Találkoztam Orsival, és átvettem a pelust! Sajnos Dalmust nem láttam, mert reggelre betaknyosodtam egy picit, így fel se mentem hozzájuk, nehogy valami bacit átadjak! :cry: :cry: :cry: De majd bepótolom!!
Már hét elején éreztem, h van valami, mondtam is nektek, de szedem ezerrel a c vitamint, meg csipkebogyótea, meg hagymatea, így nem volt semmi bajom! Most is csak kicsit fújom az orrom. Szerintem,ha nem tuningolnám ennyire a szervezetem, már rég kidőltem volna, de így erősítem az immunrendszeremet. És nincs semmi gond, csak egy kis orrfújás, ami szintén hamar el fog múlni!! :lol: :lol: :lol:
Takarítok ,pakolok ezerrel ma is holnap is. Holnap délután jön egy két barátunk, "bulizunk" egyet mielőtt megjön Emma. Úgyhogy bocsika, de ezért nincs időm. Holnap szerintem nem is fogok tudni írni, maximum olvasni! Mindenkinek szép hétvégét!

Yokka
Sajnálom,hogy minden hétvégén ott van a párod lánya! :cry: Miért nem minden 2. hétvégén? ÉS nem túl nagy már ahhoz hogy veletek aludjon? :roll: :roll: Nem tudod megbeszélni a pároddal? Kitartás!!

Vivi
Sajnálom a küzdelmet Barnival! Remélem hamar kialakul majd nála így is az alvás! Sok sikert! Menni fog, mert ügyi csaj vagy!! :wink: :wink:

Gabi
Nem voltál egyáltalán kegyetlen! Szerintem ezt kellett tenned. Szuper ügyes vagy!! :wink: :wink: :wink: :lol: :lol:

Manama
Szuperek a képek! Hát kíváncsi vagyok,hogy mi lesz a Drága! Olyan izgalmas!! :lol: :lol: :lol:

Suzy
Most nálunk van eléggé nyálkás idő! Örülök,hogy ott elég jó ahhoz,hogy sétálni tudtok! Remélem jó volt a séta!!

Puszi Mindenkinek!!

evita10
Budapest IX. kerület

Suzy, nekem mindig a Kakuja van ott, tegnap normális is volt :)
Vivi nem beteg szerencsére, pedig azt hittem az lesz, de azért nem kiabálom el kopp-kopp most jól van. Ici-picit náthás.

Gabi, szerintem a legjobbat tettél vele, néha az ember szíve szakad meg, tudom mert végigcsináltam már. Viszont tudom azt is Vivinél mit rontottam el és azt a hibát az ikreknél nem akarom elkövetni, vagyis próbálom majd nem elkövetni.

Yokka, ezt párodnak kellene belátnia......mármint a 3-an alvás dolgot. Sajnálom nagyon. Nem próbáltál vele beszélni? Egyet értek, hogy mi lesz ha megszületik a kicsi? Próbáljátok ezt megbeszélni szerintem. Igaz az okot én nem tudom, hogy miét van ott mindig......

Ancsu

ancsuka

Evita, hol veted és mennyiért a légzésfigyelőt? ha meg kérdezhetem...
Én a brendonba néztem ki 21EFT és pelenkázóvödör van hozzá ajándékba, mondjuk nekem kettő kell.

Ancsu

ancsuka

Ancsuka
Elefániban vettem 21990, és vödör volt hozzá, nekem is!

evita10
Budapest IX. kerület

Evita, akkor nem olcsóbb.... köszi az infót :)
én használtam néztem, de 14-15eft-ért akarják adni mikor 21-ért újat veszek azért nem mindegy.

Ancsu

ancsuka

Ancsuka
Hát igen, nem mindegy. És ki tudja,hogy milyen állapotban van a használt! Félnék,hogy rossz, és akkor meg megszívtam, mert nincs garancia! Szerintem rizikós ilyet venni. Én is először használtat akartam, aztán a férjem lebeszélt róla, és közölte,hogy újat veszünk pedig eleinte még légzésfigyelőt sem akart! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Köszi a dicsiket… :oops:

Ancsuka
Az klassz, ha nem aggódsz a bébik miatt! Jó alapos a genetikusod… másfél óra, megvallom őszintén a végére lehet h el is unnám :oops: Persze a babákért mindent!!!!!! :lol:

Vivi
Hát, nagyon úgy néz ki, hogy Barnus magát és Anyát is megizzasztja ezzel az átfordulással! De tényleg ügyes csajszi vagy, kitalálsz valamit, addig meg kitartást az ilyen fordulathoz (a szó szoros és átvitt értelmében is)!

Suzy
Te leszel a mi Tyúkanyónk! ;) Csak úgy gyűjtöd az infókat és mindenkihez van valami mondanivalód! :P

Gabi
Bár nekem még nincs tapasztalatom ezen a téren, de ennyi önmegtartóztatás és keménység nem árthat meg! Szerintem neki is csak jó, ha nem borul fel az egyensúly a nappal és az éjszaka között!

Yokka
Sajnálom a hátfájást! Párod nem tudná kicsit megmasszírozni? Van ha van gimnasztikai labdád, ha azon csücsülsz egy ideig, az is jó, mert tehermentesíti a gerincet. Nekem is van ilyen nyavajám, onnan tudom.
Nehéz ügy ez az alvás dolog… eddig is együttalvós rendszer volt? Csak mert az jutott eszembe, h lehet, kicsit féltékeny az új jövevényre és apából akar minél többet magának. Viszont ha eddig is ez volt a rendszer, akkor tényleg nem lenne baj, ha a párod kapcsolna (vagy Te kapcsolnád őt ;) )
A vacsid lehet, h gyors menü, de fininek hangzik!

Evita
Jó sok mindent intéztél! Hát, az elektromos cuccoknál rezgek én is attól, hogy használtan vegyek, mert ha nem jó, akkor mi a fene legyen… :roll:
Jól nyomod a házi kúrálást! Holnapra jó bulizást!

Böbe babáról én sem tudok semmit, pedig nagyon kíváncsi lennék, megszületett-e Maja baba meg ilyenek. Remélem, hogy azért majd jön, ha tud!

Szandri
Helyzet? Áááááhhh, nagyon kíváncsi vagyok már!

Orsi
Na, hogy alakultak a dolgok Dalmánál? Jobban van? És Te?

Nyálkás idő volt ma néhányatoknál? Hű, küldhettem volna napot, mert itt szép idő volt, csak egy kicsit hűs. Azért elmentünk egy kis D vitamint gyűjteni.
Szép hétvégét előre is!

KépKép
manama

rengeteg írásom elszállt....
amire emlékszem:
evita
mi 33hetesen születtünk súly meg ha elég akkor nem teszik inkubátorba...ez kórháza válogatja mennyi az amivel kiengedik...és rendes szülésnél tényleg inkább a szülésznő viszi a prímet.....képek kint vannak...

suzy
igen a baba mindenre gyógyír!szüléskor is órákig álltam az inkubátor mellett és se fáradtság se fájdalom nem érdekelt ameddig engedték hogy ott állhassak én addig nem is mozdultam...pisligni se mertem nehogy kimaradjon egy pillanat! :oops: pedig elég rossz az állóképességem amúgy
ezt az azonnal kaja dolgot én is ismerem...úgy tesz mintha egy mp és azonnam éhenhal :lol: mondom is neki hogy nagy színésznő
és mi is 2 napja alszunk egyfolytában...én is tenném olyan gyenge vagyok ettől a fronttól

ancsuka
igen hülyék mindenütt vannak...engem is talált már meg itt is egy...levelekkel zaklatott mert nem tetszett neki a vélemény amit írtam a klinika topikjában...teljesen bolond nő....mondtam neki hogy írja le ő is oda hogy neki meg ellenkező a véleménye de inkább nekem írogatta a privi üzijeit :roll:
ezeket nem tudod kivédeni...én azt gondolom hogy van egy véleményem és ezt azért írom le hogy már elolvassa és mérlegelje...és nyilván másnak már lesz a véleménye...de ez miért baj?én is elolvastam sok véleményt és eldöntöttem nekem mi a lényeges belőle mi az ami ne...ez segített dönteni! miért kell ebből személyes vendettát csinálni azt nem tudom!
amúgy bolond lehet mert néztem kivel állok szeben és kiderült hogy nemrég kezdett szülésznői sulit de már kiírta magáról hogy szülésznő...
hát sajnos az embert megtalálják az ilyenek akkor is ha nem keresi a konfliktust....ha meg segítenél és nem is köszönik meg hát akkor én se segítenék többet!
itt emlékszem az első kérdésemre azonnal mindenki igyekezett segíteni!épp orvost kerestem...de azóta is folyamatosan csak bíztatást és segítséget kapok!bírálatot nem :!: csak legfeljebb azt hogy másnak más a véleménye valamiről...ami meg pláne tetszik nekem mert így legalább tudom hogy nem "álszent bólogató a banda"
ikrek:hát lehet hogy akkor nem ezt tenném de most azt mondom hogy inkább választanék a kettő közül :oops: tudom ez borzasztóan és kegyetlenül hangzik de racionális is tudok lenni és nem hiszem hogy 3 gyereket el tudnánk tartani....persze az nagy dilemma lenne a választás de gondolom megoldható volna :? nyilván nem mentem keresztül a lombik "kínjain"ezért mondom ezt....de most még egy második gyerekis nagyon távoli gondolat...és igan csak kérdőjeles is!
ahoz nekünk mint családnak jól kell vizsgázni :roll: ami most jelenleg csak épp hogy a közepes érdemjegyet éri el :oops:

gabi
rakottkel...hmmmm de jó ötlet!

Kép
menion
Budapest

orsi
sajnálom! én is mondtam már ezt a mondatot párszor :( jobbulást nektek!
keksz:igen kiment ez a körlevél utasítás minden orvos védőnőhöz ezzel a ht keksz ötlettel ami a védőnőm szerint oriási baromság!azt mondja még fogalmazzák a álaszlevelet erre az egészre merthogy a ht keksz tartósítós és egyéb sok vacakkal van tele! én hallgatok rá és majd lisztet szórok bele az almába azt mondta hogy úgy mintha megsóznám szóval igen kicsit tegyek bele először

hát ha rendesen szültem volna én is fogadtam volna szülésznőt...már éppen kérdezgettem kit ajánlanak de aztán ugye nem kellett :roll:

gabi
lehet egy orvos altatott minket :lol: az enyém is kék szemű nagyon fiatal lelkes volt és mikor jattolni akartam mondta hogy ne fáradjak úgyse tudom utolérni mert vagy 3 helyen dolgozik és beugrós...
pedig nagyon szívesen adtam volna neki mert nagyon megérdemelte
mi még a kezünket se fedeztük fel :roll: 1x már ránézett és kicsit nézte de azóta se...

evita
igen szörnyű de most ez van ebben az országban és úszni kell az árral ha az ember jót akar magának és a gyerekének...sajnos!
azért pihizzél is!tudod én a nátha miatt indultam be...szóval ki kéne feküdnöd!

manama
hááát ennyiért már mondtam hogy az a minimum hogy én is élvezem :lol: na meg nem ajánlom a kiscsajnak hogy hamar ráunjon :P

ancsuka
igen itt legalább naponta olvasni és írni kell ha tartani akarod a tempót!emlékszem mikor zülés után több heti termést olvastam el :shock: de elolvastam!igaz hülyének néztek szerintem a madarász kórházban de kit érdekelnek :lol: nem ők állnak/álltak mellettem a nehéz pillanatokban!
1 órás uhu :shock: :shock: :shock: na az már babamozi a javából
vaterán vedd meg!10-ért van már de még olcsóbban is és hát semmi bajuk nincs ha kiszolgáltak már egy babát!én is ott vettem asszem 12-ért de ha nem kellett volna azonnal akkor kivárhattam volna egy olcsóbbat is...és a garanciával hova mész?egyrészt sose bizonyítod másrészt kit érdekel már ha baj van...isten ments'hogy legyen!!!mi kipróbálgattuk mire hazajöttünk és azóta is tökéletesen műxik!első éjszaka rögtön riasztott is!és aztán is 1-2x és bizony akkoriban nem is tévesen!jó nagy légzésszünetei voltak a manónak :shock:

wiwi
nem semmi a kiskrapek!én bedobtam volna a türcsit....
és ha megvárod hogy mélyen bealudjon és akkor fordítod meg nagyon óvatosan?

suzy
mi az hogy beszorult????

yokka
próbáld ki a bázis port!bázika néven is ismeri a patikus....természetes lúgosító...nekem ipari mennyiségú savam volt/van de segített sokat! a reni köszönő viszonyban sincs vele

Kép
menion
Budapest

nálunk lekopogom a gyerekkel nincs baj!tegnapot szinte átaludta már néztünk egymásra Lacival hogy mi történt vele? ma is elég aluszékony volt...gondolom a fronthatás mert én is majd eldőlök pedig aludtam előző éjszaka a mostanin meg részletekben de az is elég kéne legyen mégis olyan vagyok mint egy lepkefing
le is vette tesóm a véremet reggel hogy megnézzük már mit csinál a pajzsmirigyem...szerintem megint kell majd gyogyi mert kalapál össze-vissza...
a herpesz meg kínoz nagyon!lehet az is kifáraszt mert órákig kinlódok vergődve éjszaka...nappal úgy ahogy elfoglalom magam meg a gyerek is engem de nagyon gáz!már nem tudom türtőztetni magam már vakarózok...nem bírom!

az antireflux tápszer nagyon sz@r!úgyhogy kiváltottam a simát és abba keverünk olyan sűrítőt...csak az a baj hogy az elfogy....szóval menni kell íratni....de az legalább jó!
ez a antiizé semmit nem csinál ugyanúgy visszajött a kaja és még ráadásul csomósodik is igaz csak Lacinak de ez már mindegy...
tejcsit elkezdtük kiszedni ma 150-et a tápszer mellé...
ma sok öltözés is volt...1x nagyon berottyantott aztán apa hagyta összebukni az új ruhát majd a 2. rucit képes volt úgy ráadni hogy nem cserélt pelust és így a 3.rucija is pisis lett különös érzéke van ahoz hogy tud több melót csinálni...

Kép
menion
Budapest

Jó reggelt!

1 millió dolgom van ma ,apa 3 napot itthon van :lol:
valószínű csak életjelet adni jövök,ha Szandri jelentkezik valami érdekes dologgal akkor légyszi üzenjen valaki KÖSZIIIIIII!!!!!!!

Mindenkinek szép hétvégét-itt süt a nap,viszont nagyon fúj a szél :twisted:

Kép
cukigabi
Budapest

sziasztok! bocsi,hogy igy eltuntem,de egyszeruen nem volt idom,mikor volt net.
Kulonben jol vagyok. Megprobalom visszaolvasni,amitnirtatok. Pusz

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Evita
Babóca becsült súlya: 3800g. Úgyhogy nem lesz kicsi, bár azt mondják, hogy az eltérés akár 500g is lehet. Jobbulást és jó bulizást!!!

Cukigabi
Pakkom már összekészítettem és az Evitának a számát is beírtam a telómba, de lehet hogy még valakiét beírom. Még gondba vagyok azzal, hogy a Bendikének mit készítsek össze, mibe hozzam haza majd. Rugi+naci+zippes felső+overál+ sapi+kesztyű+pléd elég???

Szandrii
Örülök, hogy a nyákdugó elment, megy a drukk ezerrel. Nálam még semmi egyenlőre, azon kívül, hogy az utóbbi 3 napban elkezdtem vizesedni, mint állat.

Manama
Úgy látom tényleg meglepetés manó lesz nálatok. Keményedésekre figyelj, lehet, hogy rendszeresen kellene szedned a MagneB6-ot. Én mondjuk a Magnesium Sandoz pezsitablettát ittam, abból csak 1X kell inni naponta.

Orsi
Remélem Dalmus már jobban van. És te is egy kicsit.

Kép
gyevacska

Na sziasztok!

Megjöttem én is. Nem volt netem az elmúlt időszakban, ezért nem írtam. De Suzynak jeleztem, hogy sajnos még nem a baba miatt tűntem el.

Férjezek, pihenek a hétvégén, szal most nem olvasok vissza, csak gyors helyzetjelentés.

Jól vagyok, vagyunk, baba beszorult, vagy csak piszok lusti :).
Nem baj, csak már nagyon odavagyok meg vissza.

Nálam több szám is mentve, jelzek, szólok amint van vmi.
Addig is: imádkozza már ki vki :lol:

De 2in1 képet csináltunk ma is, biztos ami biztos :). Teszem Gre.

Puszi Nektek és köszi, h gondoltok Rám/ránk.

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok Lanyok!

Bocsi, h igy eltuntem, de a suli-gyerek-haztartás trio mellett alig van idom netezni. :( Plusz, en nem tudom, h nalatok ez hogyan van, de nekem a csaladom konkretan minden idomet idomet elveszi. 4 tesom van, ok folyton jonnek mennek hozzam, vki mindig itt van. A szuleim elvaltak, ok is felvaltva jonnek...kesz atjarohaz, ami itt megy.

Amugy minden rendben, Adel eszik es novoget szepen. Jo kislany nagyon, csak akkor sir, amikor tenyleg van vmi.

Valasztott orvoshoz azt tudnam mondani, h az egyik ismerosom a heten szult, igaz volt valasztott orvosa, de az aznap videken volt, ezert az ugyeletes orvos maradt. Allitolag nagyon rendes volt, hiaba, h lejart neki a muszak, vegig ott maradt...van ilyen is...

Hajra Szandri! :)))

Lépek, mert ebredezik a kicsi lány! :)

Szep napot nektek!

ui: lassan mar az lesz a topik cime, h "Akik elso babajukat varTak..." :D

Kép
presario

Sziasztok!

Ma 2 millió dolgom van :roll: :? :D :D

Egyszer csak érkezem majd! :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Lányok!

A tegnapi nap jó volt,csak fárasztó. Egész nap pakoltunk, takarítottunk, de megérte. Olyan szép tisztaság és rend lett a lakásban!
A „buli” jó volt. Filmet néztünk, meg pókereztünk. Jól éreztem magam nagyon. Szegény Emma nem értette szerintem, hogy miért maradok fent ilyen sokáig. Fél egykor feküdtem le, de egész éjjel alig aludtam. Rájöttem,hogy az egyik gond az volt,hogy én hülye, egész este zöld teát ittam, és hát abban koffein van, úgyhogy szerintem emiatt sem tudtam aludni. A másik ok pedig,hogy folyamatosan járt az agyam. Kedden jön apósom kifesteni a mi szobánkat. Én ezt most a hátam közepére kívánom. Olyan nyűgös vagyok emiatt,hogy csak na! Annyira nem akarom már. Persze tudom,hogy miután kész lesz, jó lesz, mert szép lesz a csúnya falunk, meg csak 1-2 nap lesz az egész, mert csak egy gyors tisztasági festés lesz, de akkor is. De akkor sem akarom már, most hogy minden szépen a helyén van. Mellesleg ma fogunk ki pakolni a szekrényekből, mert Laci holnap késő este ér haza. Én ma nem akartam semmi ilyet csinálni. Csak pihenni akartam végre egy kicsit. Igaz Laci azt mondta,hogy nekem nem kell semmit csinálnom, majd ő elpakol mindent, de azt úgy se tudom megtenni,hogy én ülök, és ő pakol. A legrosszabb,hogy minden tele lesz dobozzal és zsákokkal újra!! Ez borzasztó! Csak ezt éljem túl. Semmihez nincs most kedvem. JA és persze akkor ma muszáj összepakolnom a kórházi csomagomat, mert ha elpakolunk mindent, nem fogok semmit találni, úgyhogy ezt most össze kell készítenem. Na jól van nem panaszkodom tovább. Bocsánat,hogy így rátok zúdítottam ezt, de muszáj volt kibeszélnem/kiírnom magamból!

Bocsi, de most nem tudok reagálni Nektek! Majd pótolom eme elmaradásomat! :oops:
Szép vasárnapot mindenkinek! Mi most nézünk egy filmet Lacival, így összegyűjtjük az erőnket a pakoláshoz! Már neki sincs kedve az egészhez! Szurkoljatok nekünk! Puszi!

evita10
Budapest IX. kerület

Anyucik!

A magzatvíz mennyiségéről mit lehet tudni?
Menion, emlékszem, Neked csak szivárgott annak idején.

Ma már voltak jóslók, ha minden igaz és az imént egy nagyobbacska (kb 1 dl) vmi is elment (elfolyt).

Szerintetek?

Vagy csak egy nagyobb folyásról lehet szó?
Köszi előre is.
Puszcsi :)

KépKép

Kép
szandriii

Szandriii!
Nekem nagy mennyiség folyt egyszerre :roll: nem tudom...........de jó lenne,ha......... :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Szandri!

Igaz, hogy nekem abszolút semmi tapasztalatom e téren, de azt mondom, akár magzatvíz is lehetett. A szivárgás/ folyás mennyisége - én legalábbis úgy tudom - hogy attól függ, hol repedt meg a magzatburok. Ha fent, akkor csak szivárog... :wink: :D :D
Júúúúj, nagyon drukkolok!!!!! +++++++++

KépKép
manama

Sziasztok!

Már Sopronból.... :)

Minden okés már.....jaj, volt egy nagyon nagyon nagyon rossz napunk....Dalma egyfolytában sirt, csak 1-2 percekre hagyta abba...nem aludt semmit, alig evett.
Este alig akart elaludni....éjfélkor fent volt, hajnali négyig...aztán 6kor ismét fent....8ig nem aludtunk és akkor végre egy nagyobb etapra elaludt....jah, hát azt sem tudtam merre vagyok arccal....mert szokatlan volt, hiszen jó alvó volt eddig....és a szuri ennyire megzavarja...tyűűű!
Hát csütörtök volt ez a nap és azóta sem akar nagyon rendeződni....éjjel többazör felébred, cicit kér.....aztáén amikor úgy tűnik elaludt, kiderül mégsem....phűűű! A foginye is zavarja....piros, duzzadt, de még fogacsit nem látok.....
Receptek azóta kiváltva......végülis megerőltette magát a himtag....! :roll: :shock: :evil:
Én meg itthon feltöltődök ismét...... :oops:

Most csak gyorsan helyzetet jelentettem! Este jövök bővebben!

Szandriiiiiiiiiiiii!
Hajráááááááááááááá! Jaj, remélem ez már az.................juhhhéj!

Cuppcupp! :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Szandri
sztem ez már az volt :roll: :lol: jujj, nagyon izgulok miattad :roll: :wink: most látom 2-kor írtad, azóta volt valami nagyobb fájásod :?:
nekem nem folyt el sok egyszerre, de onnantól kezdve egyfolytában folyt és mondjuk a betét nem volt elég, hogy felfogja :!:

Orsi
sajnálom a rossz éjszakákat, remélem hamarosan vissza rendeződtök a régi kerékvágásba, drukkolok :!: :wink: kapcsolódj ki otthon, érezd jól magad :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Ezt Nektek Küldöm!

Gondolom ismerős..... :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=y38ReW34LTk

KépKép
Kép Kép
schorsi

Ancsu
örülök, hogy nem lett beteg Vivi komolyabban :!: olvastam a blogod és írtam is...

Noémi
már nagyon hiányzol nekünk :roll: :wink: gyere, ha egy kis időd van, várunk :!: :wink:

Gyevacska
tuti nem lesz pici a babócád :roll: :wink: a vizesedés ilyenkor már tudom, hogy nagyon gáz :roll: kitartás :!: elég a babóca pakk :!: nem izgulsz már nagyon :?: :wink: :roll:

Anna
örülök,hogy jól vagytok :!: :wink: tegyél képet G-re, ha van időd :!: :wink:
...igen, majd lehet, hogy idővel át is kell neveztetni a topikot :lol:

Gabi
mi ez a sok "meló" :?:

Evita
nem is csoda, hogy már nincs kedved a festéshez, biztosan nagyon fáradt vagy :roll: a csomagod legyen készen az a lényeg :!: :wink: kitartás neked is :!: :wink:

További szép estét, mennem kell, Cipike nyűgös már, fürcsizne :roll: :wink:

Holnap remélem jövök bővebben :!: :roll:

Tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?