Sziasztok!
Köszi a dicsiket…
Ancsuka
Az klassz, ha nem aggódsz a bébik miatt! Jó alapos a genetikusod… másfél óra, megvallom őszintén a végére lehet h el is unnám
Persze a babákért mindent!!!!!!
Vivi
Hát, nagyon úgy néz ki, hogy Barnus magát és Anyát is megizzasztja ezzel az átfordulással! De tényleg ügyes csajszi vagy, kitalálsz valamit, addig meg kitartást az ilyen fordulathoz (a szó szoros és átvitt értelmében is)!
Suzy
Te leszel a mi Tyúkanyónk!
Csak úgy gyűjtöd az infókat és mindenkihez van valami mondanivalód!
Gabi
Bár nekem még nincs tapasztalatom ezen a téren, de ennyi önmegtartóztatás és keménység nem árthat meg! Szerintem neki is csak jó, ha nem borul fel az egyensúly a nappal és az éjszaka között!
Yokka
Sajnálom a hátfájást! Párod nem tudná kicsit megmasszírozni? Van ha van gimnasztikai labdád, ha azon csücsülsz egy ideig, az is jó, mert tehermentesíti a gerincet. Nekem is van ilyen nyavajám, onnan tudom.
Nehéz ügy ez az alvás dolog… eddig is együttalvós rendszer volt? Csak mert az jutott eszembe, h lehet, kicsit féltékeny az új jövevényre és apából akar minél többet magának. Viszont ha eddig is ez volt a rendszer, akkor tényleg nem lenne baj, ha a párod kapcsolna (vagy Te kapcsolnád őt
)
A vacsid lehet, h gyors menü, de fininek hangzik!
Evita
Jó sok mindent intéztél! Hát, az elektromos cuccoknál rezgek én is attól, hogy használtan vegyek, mert ha nem jó, akkor mi a fene legyen…
Jól nyomod a házi kúrálást! Holnapra jó bulizást!
Böbe babáról én sem tudok semmit, pedig nagyon kíváncsi lennék, megszületett-e Maja baba meg ilyenek. Remélem, hogy azért majd jön, ha tud!
Szandri
Helyzet? Áááááhhh, nagyon kíváncsi vagyok már!
Orsi
Na, hogy alakultak a dolgok Dalmánál? Jobban van? És Te?
Nyálkás idő volt ma néhányatoknál? Hű, küldhettem volna napot, mert itt szép idő volt, csak egy kicsit hűs. Azért elmentünk egy kis D vitamint gyűjteni.
Szép hétvégét előre is!