Új privát üzeneted érkezett!

Ézsóné! Borinak is van kismértékű, néha előjövő ekcémája. Ha durva, ő is szteroidos krémet kap, amúgy meg nagyon jó az Ildi által írt fürdetőkrém, mi is csak azt használjuk Borival, minden mástól erősödnek a tünetek. Unguentum hydrophilicum nonionicum a fürdetőkrém http://www.aranymerlegpatika.hu/WEB-Pat ... LAND_t1939
Ezen kívül a gyógyszertári testápolót tudom ajánlani, Cremor a neve. Ha kicsit több pénzed van, nálunk nagyon bevált a shea vaj. Mi tőlük rendeltünk: http://www.sheavaj.hu/ Nincs finom illata, és csak úgy tudod jól kenni, ha előtte felmelegíted a kezeddel, de tényleg nagyon hatásos!

Reni, nyugodj meg, nekem is szokott ott taposni Emő. Amúgy Borinál azon az oldalon tapadt a lepény (most nem tudom, hol), így érzékenyebb nálam az az oldal.

Képzeljétek, új, rövid távú pénzszerzési forrást találtam: eladom a régi fősulis könyveimet, jegyzeteimet. Rájöttem, hogy ha újra tanítani is fogok valaha, a tantárgypedagógiai könyveket nem valószínű, hogy olvasni fogom. Ami arra érdemes, azt persze megtartom. A fősuli honlapján van fórum jegyzet adás-vétel témával, ma az lesz a programom, hogy oda felteszem a listát. Még van néhány doboz a pincében, ha férjecském felhozza, azokat is átnézem. Jut eszembe, a közös mailcímre küldtem egy letölthető tanulmányt az otthoni munkákról, ha valakit érdekel, szerintem érdemes átolvasni. Jó ötletbörze és hasznos tanácsok vannak benne.
ktc

Sziasztok Csajok!

Katica, megríkattál. Köszönöm, nagyon aranyos vagy.

Nóri, vettem neki egy leszoktató CD-t a mágnesrezonanciás bizgentyűnkhöz, már csak meg kell erőszakolnom hogy ráfeküdjön.

Zuzmoo, gratula a kukachoz!

Viki, valamennyire biztosan féltékeny lehet a drágám, én legalábbis ennek tulajdonítom a tavalyi cumizós sztorit. Viszont örül is neki, meg mondta mikor keseregtem, hogy majd ő figyel rá hogy el ne kallódjon. Remélem nem kecskére bízom majd a káposztát. :lol:

Megjött ma a szopipárna, de mivel ember ma is itthonlétre ítélt (most úgy köhögök mint a kutya), nem mentem ki a postáshoz. Bugyiban, pólóban, ciki lett volna. Majd valamelyik fiú elmegy érte a postára délután. Csak egy köpésre van tőlünk. :twisted:

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

Most pedig a leendő (és jelenlegi) kislányos édesanyáknak is szeretettel:

Örülj, hogy lány
(részlet)

Én igazán első perctől fogva örültem a lányomnak,
és annak is örültem, hogy az apja örül a lányának,
de akkor még nem gondoltam arra, hogy egy lány sokkal jobb, mint egy fiú.

Aztán meggyőztek róla.

Örülj, hogy lány!
mondta apám,
egy lánynak mindig könnyebb az élete!
És ő csak tudja, hiszen fiúnak született.

Örülj, hogy lány,
mondta a nővérke is,
mikor haza készültünk,
és kezembe nyomta
a kislányomat.
Nézze csak meg,
már most is kész kis hölgy!
És valóban, ahogy megnéztem a lányomat, és aztán a többi kisbabát,
rajta kívül egy sem látszott kész kis hölgynek, de még kész kis úrnak sem.

Egy lány
az
szép,
kedves,
melegszívű
és anyás.

Este elújságoltam az apjának is, hogy
milyen ügyes lesz majd a mi lányunk,
és az apja is örült, de mondta, hogy
addig is varrjam már föl a kabátjára a gombot,
mert leszakadt.
Mert föl nem varrná maga, mintha az ő
gombja csakis az én dolgom volna.
Azért sem varrtam föl.
Erre leült a lánya ágya mellé,
úgy látszik, kivárja, amíg megnő.

Elnézem a lányomat a kiságyban,
és a lányom visszanéz rám.
Örülök, hogy lány vagy, mondom neki,
bár kisfiút szerettem volna,
de akkor még nem ismertelek.
És úgy látszik, a lányom is örül,
mert rám mosolyog.

Janikovszky Éva
ktc

ronci: Én is majdnem mindent eddig a tesz-vesz-en vettem. A másik felét meg egy csajszitól használtan. Nagyon szépek és én sem szivesen költöttem volna sokat ezekre a pici ruhákra. Én mondjuk válogattam és nem csomagban vettem meg. Majd ha lesz időm, akkor feltöltöm egy könyvtáramba és megmutatom. Nagyon édesek.
vicky79
Budapest III. kerület

Edit! Én csak Nivea dolgokat tudok használni, mert annyira érzékeny a bőröm, hogy mástól kipattogok. De konkrétan még ilyenem nincs úgyhogy ki fogom próbálni.

Ronci! Gyógyulj meg! Én is vaterázok is meg teszveszezek is. Nagyon szeretek böngészni szabadidőmben :lol: A fürdetőkádat is ott vettem amikor még nem is tudtam, hogy babát várok.

bellerreni
Eger

csajok, kinek a teste hogy alakul, ki milyen változásokat vesz észre magán? Hol szélesedik, hol nem? Kilok hogy állnak?

Edit

Kép
ézsóné

Edit! A kilókat nem tudom, mert nem méregetem magam. Amikor utoljára voltam védőnőnél 2 vagy 3 hete akkor voltam annál a súlyomnál amivel a terhességet kezdtem. A szélesedés tekintetében a csipőm az jelentősen kiszélesedett, de még most is olyan pici a medencém, hogy ha ekkorka marad biztosan nem tudok megszülni egy 4 kg-os gereket. Az elején nagyon hirtelen meglöttyedtem, de azóta tartom azt a formát. Nem vagyok narancsbőrös meg ilyesmi csak egyszerűen eltűntek az izomrostok amik eddig látszottak. Hogy hová tűntek azt nem tudom, de nem látom őket :lol:

bellerreni
Eger

Katica, jaj de jó volt elolvasni, nagyon szeretem ezeket a könyveket!

Lányok, nem tudom, hogy ti is igy vagytok-e vele, de én annyi vizet iszok, hogy nem győzök csodálkozni. Fél óránként 2-3 dl-t meg kell innom, különben kiszáradok...nagyon durva. Nem azért iszok, mert azt hallani, hogy egészséges, hanem mert egyfeszt szomjas vagyok. Gondolom a magzatviz cserélődik folyamatosan és kell az utánpótlás.
lara

Edit!!!

Nekem a derekam tünt el az első 8hétben./csak tudnám hova a fenébe tettem, úgy, hogy nem is híztam.. :shock: / Nőtt a pocim egész sokat, nőtt a cicim/és én párótokkal ellentétesen, nagyon szeretem ha molesztálják őket, kivéve mikor olyan kis fájós volt,/ és 2kg-mal vagyok több.egyelőre.de mivel én még a babásodás előtt híztam fel a 4évvel ezelőtt lefogyottakat, így aztán van rajtam egy 10-es plussz, ugyhogy nem nagyon kéne sokat magamra szedni, de ahogy nézem egy csomó részét nem tudom befolyásolni.. linea negram még nincs, még nem repedt a poci bőröm sem, viszont most 1hete megint kijöttek a fejemen pattik..
Hát talán ennyi..
Vicky! Én azért vettem csomagban, mert én postán kapom és így a posta költség is kevesebb, meg kevesebbre jön ki egy-egy kis ruci..és most olyan csomagokat kerestem aminek a 90%-a nagyon tetszik nekem, a maradékot meg nem láttam tökéletesen..de 100ft-ért overall, meg babazsák..szerintem megéri.. :lol: :lol:
Reni! Most talán kicsit jobba fülem, majd dél körül még kap egy kis lámpát..vettem meridol szájvízet, nehogy begyulladjon az ínyem, meg vettem ma tartalék oscillococcinumot, nehogy ne legyen itthon, mikor kell.. Fürdetőt még nem néztem..az ágyakat szoktam nézegetni a tesz-veszen. Lassan utánna kéne járnom, hogy mik azok amiket örökölök sógornőmtől/mármint sterilizáló, mellszívó, babakocsi légzésfigyu, stb, mert amit nem öröklök azt is már nézegetni kell.

Kép
Kép
ronci

Én ma csekkoltam, fél kg plusznál tartok. Baromira nem bánom, mert ugyebár jelentős többlettel indultam. A poci nő, kerekedik jobbára.

Csilla

KépKép

KépKép
csuppancs

ronci: Én is van amit postán kapok, van amit személyesen veszek át. Ezért jó pesten lakni, elég sokan árulnak pesten vagy pest megyében. A babakocsin még gondolkozom, de hajlok rá, hogy megvegyem. 10.00-rel olcsóbb.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Csilla, én is egy kicsit csalódott voltam a a kisfiú miatt, de egyelőre még azzal vígasztalom magam, hogy majd a második kislány lesz. Szóval el tudom képzelni, mekkora gáz az, hogy a harmadik is fiú...
Nem tudok mit mondani, majd ha kibújik, úgyis örülni fogsz neki és imádni fogod... de ezt Janikovszky sokkal jobban megírta :)

Babó most nagyon furán helyezkedik a hasamban, reggel megtalálta a méhszájamat belülről, és azt rugdosta, meg most is néha (erről Nóri írt, a túl mély behatoláshoz hasonlítva - nos, ezt alá tudom támasztani :)), most meg a köldököm alatt közvetlenül nekifeszült a hasfalamnak, és nyomakszik, mindjárt átszakad a hasam :)

Testalkat: mostanában mértem, még mindig nem szakítottam át a rettegett 70 kilót (67-ről indultam), szóval nem drámai, szerintem ez normális, tekintve, hogy nem hánytam, így az elején sem fogytam. Folyamatosa sportolok melette, hátha nem leszek bálna:)

Kitaláltam, hogy megyek kismama jógára ebbe a Padma stúdióba, az Örsnél, amit valaki írt, most szombaton, és kipróbálom, majd beszámolok.

Ja, és a jó hír, sikerült egy kicsit kibékülni a Zapával, bár nagyon még nem beszéltük át a problémát, de legalább nincs fasírt, azt utálom. Bocsánatot kért.

boruska

Csajok! Nézegettem megint a babakocsikat. Ez a kettő tetszik. Aki ért hozzá mi a véleménye róla? Aki nem ért hozzá annak is várom a véleményét :lol: Hordozót kapunk tesóméktól úgyhogy az nem kell hogy tartozéka legyen.

http://www.vatera.hu/baby_welt_kek_baba ... 96841.html

http://www.vatera.hu/knorr_extra_konnyu ... 54012.html

Az a baj, hogy tényleg nem értek hozzá, de a színe tetszik. Kb ennyi :lol: :lol: :lol:

bellerreni
Eger

Boruska! Nekem is gyakran csinál ilyet. Én úgy szoktam, hogy megsimizem vagy csikizem vagy hasonló és nekem olyankor jobb szokott lenni. Biztos érzi, hogy azért csinálom, mert nem túl jó az nekem és visszhúzódik. Tényleg csajok, ha most 20-30 dkg-osan ezt csinálják mi lesz ha 3 kg-osak lesznek :lol: Kirúgják a pocak oldalát :shock:

bellerreni
Eger

Reni! Nekem a 2.talán jobban tetszik, de a babkocsikhoz én sem értek.. Annyiból biztos, hogy jó, hogy átfordítható, vízszintesig dönthető..meg nagy kerekű ..ennél többet nem tudok.. :lol:

Kép
Kép
ronci

Ronci akkor egy cipőben evezünk mert kb én is ennyi amit tudok. Nekem is az tetszik kicsit jobban. Az biztos, hogy mózeskosarasat szeretnék és átfordíthatósat. Jó lenne kipróbálni is, de sajnos a vaterának ez a hátránya... :?

bellerreni
Eger

Reni!
És ha beírod a keresőbe a fajtáját, nem löki ki, hogy nem kapható-e valamelyik boltban is, ahol esetleg ki is próbálhatnád???

Most ettem karfiollevest/most lett kész/, kiváncsi vagyok fel-e ébred tőle kicsi Hangánk! :lol:
Még a töltött csirkéhez hozzá sem fogtam, de még ráér, párom majd csak 17.30körül ér haza..én meg még nem nagyon vagyok rá éhes..majd akkor!!! :lol: /Hú, ez a leves azért jó volt! :lol: /

Kép
Kép
ronci

Elég ritka kocsi, német azthiszem úgyhogy Magyarországon boltok nem is forgalmazzák, csak ilyen helyeken lehet kapni. A múltkor már próbáltam, de nem jártam sikerrel. Lehet csak én voltam béna :oops: :oops: :oops: Azt a karfiollevest én is megkóstoltam volna. Nyami :lol:

bellerreni
Eger

Reni, az biztos, hogy fontos, hogy a tolásirány változtatható legyen.
Ez a Vatera olyan, hogy licitálni kell? Itt magánszemélyek árulnak, ugye?
lara

Lara! Van ott magánszemély is, de van olyan is aki fogalmazza ezeket a kocsikat. Igen, licitálós oldal, de az új kocsiknak általában fix áruk van.

bellerreni
Eger

Reni!

Ami jó bennük, hogy nagy a kerekük! De! Ezek általában fixek (ahogy néztem, ezeknek is), és így nem olyan könnyű velük manőverezni - tegyük fel pl. egy boltban. Minden kicsi kanyarodásnál meg kell emelni az első kerekeket, és "odébb tenni" az elejét. Ez szerintem nagyon fárasztó tud lenni! Épp a hétvégén láttam egy ilyesmi kocsival egy kismamát a Market Centralban. Elég kis esetlen volt vele! Sztem ezt a részét is mérlegeld majd! És ha tudod, mindenképp próbálj ki egy ilyen fix kerekest vmi boltban, hogy érezd, hogy hogyan boldogulsz vele! Egerben is van asszem Brendon. Ha másra nem is jó, de arra biztosan, hogy kipróbálj néhány típust. :)

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kakti! igen van Brendon és tényleg kb annyira jó, hogy ki tudjam próbálni a kocsikat, de sajna pont ezt nem fogom tudni kipróbálni. Sajnos azt is kell nézni, hogy az ára mennyi :? Nem biztos, hogy ebben az árkategóriában fogok olyan találni ami minden elvárásomnak megfelel.

bellerreni
Eger

Nem kell, hogy pont ilyen legyen! Azt próbáld ki, hogy mennyire tudsz könnyen közlekedni egy nagy és fixkerekű kocsival. Ha jól él emlékeimben (és most megnéztem a neten is), a Retrus babakocsiknak hasonló a felépítése (és az ára sem rossz). Kipróbálást megér - sztem. :)

pl.:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/viewer.aspx?mainmenu=uton&submenu=babakocsi&category=klasszikus-babakocsi&empty=1&productid=156195&pageno=1&whid=25

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Reni, az első kocsit semmiképpen se, ha rám hallgatsz -
20 kg + gyerek+ cuccok - ez testvérek között is min. 30 kg :shock:
hacsak nem vagy súlyemelő ezzel nem fogsz boldogulni... mégha otthon nem is kell cipelned, gondolj üzletek-közlekedés során lépcsők stb.-re is...
Én masszív vagyok és elég erős is, de ezt én se vállalnám :wink: pedig kertes házban lakunk :wink:

KépKép

KépKép
beneildi

Ja és nézzél és nézzél, vannak jó, olcsó kocsik is :lol:

KépKép

KépKép
beneildi

gh
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 21:47-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

fg
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 21:47-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Sziasztok Kismamik!

Még én is élek! :) sokat melózom szokás szerint, amit már nagyon utálok. Hétvégén vidéken voltunk rokonlátogatáson, ma meg fogorvosnál voltam. Így nem nagyon tudok enni, amitől lassacskán éhen halálozok, csak egy krémtúrót vettem magamnak a túlélés miatt. :lol:

Gratulálok mindenkinek, aki tudja a baba nemét. Nekünk is úgy tűnik, hogy kisfiú lesz, pedig én is nagyon lányt akartam. Először sírva fakadtam, aztán elmentem egy bababoltba, és csak fiús cuccokat néztem, és beleszerettem vagy százba, vettem is egy cuki pólót. Azóta már sokkal jobb a lelkemnek. Rájöttem, hogy valójában nem a fiúgyerekekkel van nekem a bajom, hanem magamat sajnálom, hogy nem tudok majd fiús játékokat játszani. Pedig ez nem így lesz, biztosan belejövök abba is, csak új lesz. Ha jönne most valaki, hogy kicseréli a lurkót egy kislányra, nem adnám semmi pénzért!!!

Kép
zsizell

Én meg amikor a kislányomat vártam, akkor nagyon fiút szerettem volna és nekem is rosszul esett meg kell, hogy mondjam...
Utána amikor mexületett, már tényleg mind1 volt, hogy mi van a lába között, egyből más dolgok lettek fontosak, nem a neme.

Aztán a második baba csak fiú lett azért :lol:
lara

gh
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kattkat 2011.04.08 21:48-kor.

Kattkat

Kép
kattkat

Reni!

Mivel már többször belinkeltem ezt az oldalt, kérlek nézd meg és sírj, mert itt sokkal olcsóbb!!!! :lol: :lol: :lol:
http://www.sanyibea.eoldal.hu/fotoalbum ... -ide-/2009
Vendég

Nóri! Nem felejtettem el és már fel is vettem velük a kapcsolatot. Várom a válaszukat :lol:

bellerreni
Eger

Na bezártam az oldalt a kisregény után. Megyek sütök palacsintát meg megtömöm magam málnával... Vettem 1kg-t 600Ft-ért. És ilyen szépet meg finomat egész évben nem vettem! :lol: :lol:
Vendég

Nóri, a málnát én is bevállalnám :lol: nekünk már a kertben régen elérett :cry:

KépKép

KépKép
beneildi

hol van mindenki???? :cry: :cry: :cry:

Edit

Kép
ézsóné

Babakocsi Mi kisfaluban lakunk, sétálunk kavicson, gödrön, dülő úton. Nekem meg a kicsi bolgókerekek mentek az agyamra, (ilyen sportkocsit örököltünk), állandóan elakadt, megfeneklett. Szüleim városban élnek, ott jó volt. Nálunk kifejezetten a nagykerekű, masszív kocsik a jók. Ja és a felfújható kerék nem feltétlenül előny, ha defektet kap, kész a bosszúság.
Mi ma körtét és birset főztünk be, plusz délelőtt alkottam egy káposztástésztát emberemnek. Megint tök fáradt vagyok, de ma először éreztem a kezem alatt aprókánkat! Apuka ma megkérdezte mi lesz a neve a kisfiúnknak? :shock: Én még azért lánynevekben is gondolkodom. :D
pammut

Ma voltam cukros dokinőnél. Megint fogytam 0,5 kilót, mert ugyanabban a cipőben mértem. Most 70,3 kiló vagyok. 72,5-ről kezdtem. A vérnyomásom is jó és az inzulinom is marad. Kaptam a colira augmentint és canestent is kell majd vennem, mert állítólag előjöhet a gomba. Remélem most már minden oké lesz.

bellerreni: Szépek a kocsik, jó nagy kerekük van.

lara: Licitálni is lehet és van olyan, amit vilámáron is megvehetsz és akkor nem kell megvárni az aukció végét. Utána megkapod az eladó adatait és felveszed vele a kapcsolatot. Innentől a ti dolgotok, hogy mi lesz az üzletből, de azért elállni nem nagyon tanácsos, hacsak nincs a termékkel valami gond. Én eddig még mindig jó eladókkal találkoztam, sokmindent vettem már így.

kattkat: Töredelmesen be kell vallanm, hogy mi apával rászoktunk a raddlerre. Ez egy kicsialkoholtartalmú citromos sör, de nincs igazán sör íze. Hogy tejet fakaszt-e azt nem tudom, de nagyon finom.

Én a lány miatt voltam kicsit csalódott, de most már imádom a lányomat. Mindenki lányt szeretett volna körülöttem és én védtem a "fiamat", mert mi az hogy még az anyja sem örül neki, erre mégis csak nekik lett igazuk. Én meg sajnáltam hogy mégsem fiú, de olyan édes lányos cuccokat vettem már, hogy sajnáltam volna ha nem adhatom a gyerekemre. Majd hozok képeket.
vicky79
Budapest III. kerület

Viki!
Én meg pont a fiúval voltam így.... :roll: :roll: én kislányt szerettem volna, de így utólag rájöttem, hogy a babázás, illetve hasonló tevékenységek sosem voltak kedvenceim.... :oops: :oops: már gyerekként sem...akkor is matchboxom volt, meg hajóm, stb :roll:

Edit

Kép
ézsóné

ézsóné: Én is ezekért szerettem volna fiút, de már eldöntöttük a párommal, hogy nem fogunk túl lányos lányt nevelni a gyerekből. Apa már focini akar vele, mondtam neki hogy egyenlőre ő focizik velem. :) Én sem voltam az a nagyon babázós lány, az ilyen irányú dolgait majd kiéli a húgommal.
vicky79
Budapest III. kerület

Na csajok, a ma este durva volt. Fél üveg nutellát ettem meg együltő helyemben. Utána persze tök szomjas lettem, ittam csomót. Most konkrétan mozdulni sem tudok. Ezennel nyilvános fogadalmat teszek, hogy holnaptól nincs esti nasi, titokban bűnözés :wink: Irtó felelőtlen anyának érzem magam :oops:

Barbi, ha beszélsz a Bába családdal, ad át üdvözletem. Már jó rég nem hallottam felőlük, mert egy exem baráti társaságához tartoztak és bár nagyon kedveltem őket, a szakítás után mégis megszakadt a kapcsolat.

Kép
juci-77

Jó reggelt!

Én ilyenkor is tudok nassolni... Tegnapi maradék palacsinta felújítva némi vaníliapudinggal meg málnával. (tettem bele egy pötty málna lekvárt is) :oops:

Most már csak azt nem értem, hogy Juci egy nappal előttem van, és én ma vagyok 21. hetes (el is felejtettem) ő meg 20+6... :shock:
Vendég

Jó reggelt!!!

Juci! egy fél üveggel??? mondjuk nem mindegy mekkora üveg volt! :lol: Remélem már jobban van a pocakod!

Én ma megyek vizsgáztatok, meg vásárolgatok egésznap. Ma vizsgáztatunk utoljára a régi módszer szerint, holnaptól már a teljes újraélesztést kérjük a vizsgán..kiváncsi leszek! :lol: Mindenki erre a 3-4napra akart bejelentkezni, hogy még október 1 előtt jöjjenek.
Tegnap 3kg-mal nehezebb voltam, mint vasárnap... :shock: :shock: Na de aztán ma reggel már megint annyi voltam, mint előtte, szerintem a tegnapi óriási mennyiségű karfiolleves lehetett a ludas, annyit ettem belőle, hogy éjszaka vagy 7* voltam pisilni.. :lol:
Ma reggel meg elkezdtem elővenni az őszi-téli cuccaimat és próbáltam, hogy mi jó még rám..egy pár garbóm, meg pár bársony térdgatyó teljesen jó, a többiből már kilóg a pocakom, az meg nem jó, mert lefagy a hidegben... :lol: Bár a kismama nacijaimmal lehet több felsőt fel tudok venni, mert abból nem lóg ki így se úgy se a hasam.
Éjszaka mi már fűtöttünk egy kicsit, mert jó hideg volt. Most is már pulcsi, famerkabát feszít rajtam, mert hideg van kint.
Na egy csomó minden semmiségről fecsegtem, most szisztok, mindenkinek szép napot!!!! :lol: :lol:

Kép
Kép
ronci

Nóri! A Juci féle vonalzó 1napot késik, mint az enyém, de a 2napra nem tudok magyarázatot! :lol:

Kép
Kép
ronci

Jó reggelt Csajok!

Juci attól, hogy néha benasizol semmi baja nem lesz a babának. Sőőőőt ő is élvezi az édes ízeket :wink:

Kinél milyen idő van? Itt sötét és borús. Majd befagy a picsukám :oops: Lassan elő kell keresni a vékonyabb kabátokat. Persze nem a télieket hanem az őszieket. :lol:

Edit! Én is ilyen vagyok. Amikor terhes lettem a lánynév hamarabb megvolt mint a fiú (az még most sem biztos :roll: ) de valahogy féltem én is attól, hogy mi van ha tényleg babáznom kell, meg hajat fonnom. Saját magamnak sem tudom felfogni normálisan a hajamat, nemhogy a picinek. Én is kiskoromban kocsiztam meg fociztam meg csúzliztam meg fára másztam. Nemhiába két bátyám van :roll: Dehát úgy nézki, hogy fiúcska lesz. Majd megtanítom legalább fára mászni, meg hangosan úgy fiúsan fütyülni meg ilyesmi. Na azok nagyon mennek. :lol: Az öltözéssel is bajba lettem volna a lánynál. Útálom a rózsaszínt... :oops: Rajtam sem volt soha.

Nem nagyon volt most aktív a csapat úgy látom. Tegnap este sem túl sokat írtatok.

Szép napot mindenkinek.

bellerreni
Eger

Nekem a második felére a terhességnek van egy farmer kötényruhám. Azt az összes saját felsőmmel, ami csak haspóló volt addigra, fel tudtam venni. Egy színes harisnyával imádtam. Nem szorított sehol. Ez az utolsó 2 hétben van nem terhes pólóval:
Kép
Vendég

Nóri - nekem is eltér a vonalzóm 3 nappal Ronciétól, pedig csak két nap van köztünk.
Pedig nekem tényleg a szerda a forduló napom, így ma vagyok 20 hetes. De ha hozzám Nézed a Tiedet az pontos, mert én pont egy héttel vagyok későbbre kiírva a február 17-tel :D

Juci, mi nutellát ezért nem veszünk mert ilyen zabálásokra férjem is, én is képes belőle :oops:

KépKép

KépKép
beneildi

Hát én ma úgy keltem reggel, mint akit kimostak. Már tegnap este ramaty volt a gyomrom, pedig csak pár szeletke körtét ettem. Emberem el is küldött feküdni, mert szarul néztem ki. Ma se jobb :( . Pedig egy csomó dolgot terveztem mára.
Hát én hetek óta nem nagyon nasiztam. Nem is kívánom.
Ezzel a 'fiúsnak nevelem a lányomat' programmal mi dugába dőltünk. Hiába van a lányzónak 2 bátyja, én is elég fiús teremtés voltam világ életemben (mi lenne más egy állattenyésztő agrármérnök) ő genetikusan csaj. Öltözködik, pipiskedik, imádja a rózsaszínt (fúj), csipkés, csicsás, szoknyás. Ezt nem látta itthon. Ez bennük van. Pont.
pammut

Vonalzók. Nekem halvány dunsztom sincs mikor van a fordulónapom, annyifélét mondtak már. Elfogadom amit a gép ír. Úgy kb. keddenként mondok egy héttel többet :D .
pammut

Jó reggelt Csajszikák!

Ma kivettem egy napot, Apa sem dolgozik, így nálunk ma felderítő-túra lesz! Körbejárunk néhány babaáruházat, hogy felmérjük a terepet, meg jegyzeteljünk, hogy mi kellene. Karácsony előtt jól fog jönni. :)
Szóval csak vmikor koraeste leszek!

Kakti

KépKép

KépKép
kakti

Kati:
http://bebibolt.hu/ ide menjetek el sztem. Elvileg van 5% kedvezmény, csak be kell mondani, hogy Sipos Bernadett, Nagymaros, Villa-sor 1.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?