Új privát üzeneted érkezett!

Sabine!
Szerintem a még pocakosokat is érdeklik a babás dolgok. Mesélj a fiúkról! Sikerül a szopizás?

Hová lett mindenki? Ugye nem szülni mentetek?
bee73

Nagy nagy gratula az újdonsült anyuciknak!!!! És sok-sok tejcsit kívánok!
Betsy megy a drukk!!
Hát itt aztán tényleg nem lehet egy percre sem elmenni a géptől!
Lányos anyukák mostmár húzzunk bele! :D
Amúgy én is csatlakozom az utolsónak szülők táborához!!

KépKép
dudu_84

Pattogó!
persze hogy nem baj hogy elentetted a számom! Nyugodtan írj ha bármi van! Természetesen örömmel közzéteszem!
Lányok amúgy a reggeli vércukorszintem mindíg magas, úgyhogy diétára vagyok állítva. :(
Remélem a babára ez nem lesz hatással.
Puszi mindenkinek!
Messzire nem megyek, mert úgy látom, hogy itt egymás után mindenki megszül még júliusban. :D Kivéve engem!

KépKép
dudu_84

[quote="dincuska"][ írta:dincuskab]Mona! Abszolút! Engem is állatira tud idegesíteni! A hétvégén beszéltem Keresztanyámmal, és mondta, hogy majd minden nap felhív...jaj, mondtam, és minek? Amikor úgyis telefonálok... :x
Mona, Mikegirl! Remélem, bejön mindhármunknak a dolog! Vagy a kánikula, vagy a telihold, mit bánom én, csak kint lenne a jövő héten! :lol:

KépKép

Ezt találtam!!!

Kép
sziszike77

dincuska drága! A próféta szólt belőled, és mostmár kezdek aggódni érted mert régóta nem jelentkeztél

Kép
sziszike77

Nálam MNS beizzítva....
Aki akar, arra is írhat.....
Vendég

Betsy-vel mi a helyzet?? ő nagyon augusztus végére van kiirva, remélem minden rendben lesz velük

Kép
sziszike77

Hello!

Bee, Dudu: ne aggódjatok, azért vagyunk még egy páran, csak nem szül meg mindenki 3 napon belül!

Mikor Tamarát szültem az egész osztályon ő volt egyedül kislány, aztán délután még született egy csajszi. Mire hazamentünk már az egész szoba lányos volt, igaz, csak 3 ágyasban feküdtem.:)

Mostmár tényleg csak 3 nap és augusztusi babák születnek! Hajrá lányok!!!

Sziszike: Betsynek a kislánya is elöbb jött, nem hiszem , hogy gond lenne!

J.

mamiblue

Szóval még egy fiú és a következő is ha minden igaz már úton van...és ha jól számolom ő lesz a 10.
Hát nagyon udvariasak ezek a leányzók... Vagy csak következetesek és mindenképp tartják magukat az augusztushoz...

Zeze!
Gratulálok a legifjaff családtagotokhoz! Legyetek vele nagyon boldogok!

Mandala!
Már többször akartam kérdezni: Hány hektáros telketek van, hogy ennyi kerítést kell építeni? Mert te szinte egész terhesség alatt hétvégenként a munkásokra főztél?

Kép
mirosz

Egyébként mostanában itt nálunk a faluban csak fiúk születnek és a kórházban is mindig olyan kismamákkal találkozok akik fiút várnak... Hát remélem azért lesz lány játszótársa is a mi Miránknak...

Még este benézek hátha üzen Betsy! Hát igen, ő jól beelőzőtt mindannyiunkat...

Kép
mirosz

Döbbbbbbb.......
Erre már nem lehet mit írni.
Már megint irigy-irigy.

Persze azért mindenkinek örülök és gratula.Név szerint?Na azt most már nem.
:lol:
tuza edit

Néhány perce a zuhany alatt kis híján infarktust kaptam. Lehajoltam lábat mosni és véres volt a víz! Tisztára bepánikoltam, mire eljutott a tudatomig, hogy csak az orrom kezdett el vérezni megint. Az elmúlt hetekben már abbamaradt a mindennapos orrvérzés, úgy tűnik most újrakezdi. Mindegy, ez még a jobbik eset...a frász jött rám...
bee73

Sabine,
felvettelek MSN-en (én Yahoo-s vagyok, de a kettő átjárható). Amúgy ki szokott még rendszeresen rajta lenni, lányok?

italoman

Bee,
ne ijesztgess, légy szíves, nekünk egyszerre kell szülni, és az még odébb van... :lol:

italoman

Sziasztok!

Akkor gratula az újdonsült Mamáknak, akik már kettéosztódva élhetik mindennapjaikat... :D
Sziszike! De aranyos vagy, hogy hiányolsz! Már tényleg én jönnék... :D Ezek szerint nekem marad a telihold... :D De lehet, hogy a lányocskám szégyellős, és ennyi fiú között fél kibújni! :lol:
Most jöttünk a Tescoból, hát rám nem volt olyan hatással...
Egész nap azért nem jöttem, mert sikálom a lakást. Még mindig nincs teljesen kész, úgyhogy mindjárt megyek vissza, de a porszívózást és a felmosást majd holnap ejtjük meg!
Úgy nyomja a hólyagomat...őrület!Csak a pisilés érzete miatt üldögélek a wc-n, közben semmi! :lol:
Én is küldöm a drukkokat Betsynek!
Ha esetleg nálam beindulna valami, írok még mielőtt elindulunk a kórházba! :D

KépKép
dincuska

rendben dincuska megnyugodtam! dátum szerint akárhogy nézzük te vagy a soros. Azt hiszem a 121 oldalon találtam meg Mona táblázatát .

Kész vagyok a máglyarakással, nagyon fincsi lett, de a gyerek a fagyit jobban szereti.

Nekem is megállás nélkül fesziti a puncimat a kis fejecskéje.

Kép
sziszike77

[quote="mamiblue"]H írta:mamiblueello!

Sziszike: Betsynek a kislánya is elöbb jött, nem hiszem , hogy gond lenne!

J.

nagyon sokkal jött előbb. de reggel még csak annyit irtatotk hogy lehet hogy úton van, azóta már megszületett??????

Kép
sziszike77

Bocs, hogy idepofátlankodok.

Mirosz
Írtam privit.

Kép
petyaanya

Sziszike: Most kisfia lesz vagy már van is. A nagytesó született elöbb!:)

mamiblue

Sziasztok!!

Ezt nem hiszem el, egy napra leugrottunk Agárda!!Aztán mire bekapcsoltam a gépet, kiderül két kukissal megint szaporodtunk!!! :lol: :lol: :shock:

[color=red]MOna: Hatalmas gratula nektek. Tényleg nagyon ügyin küzdöttél!!! Sok tejcit ls boldogságot kívánunk az őj családnak!!!

Mikergirl: Neked is hataémas nagy graula és egy csepp irigység, hogy ti a kezetekben tarthatjátok már. Sok-sok tejcsit és örömöt kívánok nketek!

Bogesz: Nekem sajna már most nagyon megvan repedve a hasam, és én kenhetem bármivel......

Csajok mots lépek, de hétfőtől intenzívebben jövök, csak most apa egy hétig szabin volt :P :P

Kép
kis pupu

:evil: írtam csomót és véletlenül kitöröltem.. :evil: :evil: :evil:
Röviden ez volt:

Gratulálok az újdonsült Anyukáknak és szorítok a soron következő(k)nek!!!

Dincuska, nekem is nyomja néha, szerintem ezen egy jó kis szülés segít csak :)

Ildi, én skypeot használok, MSN-t nem ismerem egyáltalán.

Bogesz, a haskörfogatom 98 cm, szerintem átlagtól kisebb a pockóm, de azért letenném már... kb. 9-10 jött fel.

Lányok, mostmár ha valaki 1 napig nem jelentkezik, tényleg gondolkodhatunk, hogy vajon a szülőszobán van-e már :) :) :)

Na, ennyit van idegem újból bepötyögni... Jóéjt Mindenkinek!!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Ágnes,
van nekem Skype is, az is jöhet... :lol:

italoman

BEE: Nekem íratsz nyugodtan, ha bármi van!!! Örülnék neki.... :lol: :lol:

Msn-n én is fent vagyok!!!

Kép
kis pupu

Csajok én kinek írhatók??? :shock: :lol:

Kép
kis pupu

Ildi, az meg benne van a táblázatban a gmailen.
Kis Pupu, nekem írhatsz természetesen..

Ági és a Csajok
agnesgoboly

csajok! itt olyan jó idő lett, ami azt jelenti h esik az eső és lehűlt a levegő 8) állítólag keddig 25 fok lesz csak :D

bee! köszönöm a tippeket!

ha majd én kerülök sorra, megbeszéltük a párommal, hogy majd ő ir nektek ide a topikba! ha magánál lesz a nagy izgalomban! :lol:
már most nem mer aludni éjszakánként, hogy hátha most kell indulni, olyan aranyos :D

na mindenkinek jóéjt! Kép
nora80

Kis pupu,
szerintem bárkinek írhatsz. Sőt, érdemes több telefonszámot is elmenteni, hogy biztosan legyen valaki, aki tud közvetíteni. :wink: Aztán majd meglátod.

italoman

Italoman!
Köszi a mailt.

Nekem van skype-m és msn-em is, a skype mindig be van kapcsolva, ha gép előtt vagyok az msn csak akkor, ha eszembe jut bekapcsolni.
mirosz

Sziasztok!

Én is gratulálok legújabb anyukáinknak és kis családjuknak! És gyors felgyógyulást és sok tejcit az anyukáknak és a babáknak!!!

Bevallom, betojtam a babaeső láttán :)
Arra mindenképpen jó volt a dolog, hogy az előbb végre összepakoltam a táskámat, hogy ha esetleg nagyon hirtelen kéne mennünk, azzal már ne kelljen vacakolni. :)

És tényleg nagyon érdekes, hogy a srácok szállingóznak a lányok meg kényelmesen várakoznak :)

Jó éjszakát és pihenést mindenkinek.

Kép
Kép
pfranciska

Jó reggelt!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nem hiszem el!!!!!! Gratula Zeze és Zeze Babó!!!!!! Csúcs!!!!!

Betsy, bizti túl vagytok már Ti is ...

Kinek van még fia? :)

Bee, én a Klion kúpot használom, az is nagyon csíp, én is csak forgolódtam éjszaka tőle.

Mirosz, Hatvanban, meg mindenki csak lányokat vár...

Kép
nap12

Jó reggelt kismamák!

Azt hittem, hogy lesz valami új hír Betsy-ről vagy esetleg éjszaka valaki megint csak úgy elurgott szülni, de semmi.

Ma elvisszük a Márkot nyaralni anyósomékhoz, vagy anyósom nővéréhez (ugyanabban a faluban laknak, őt is nagyon imádják a gyerekek). Már nagyon várja, hogy menjünk, felébredt már 7 órakor, máskor pedig 9-ig alszik. Úgyhogy ne aggódjatok miattam, majd csak este fogok jelentkezni!

Csajok én azt csináltam, hogy kinyomtattam az elérhetőségeket a gmail-ről, ezen vezetem, hogy kinek született már meg a babája, majd erről küldök sms-t mondjuk 3-4 kismaminak, talán lesz köztetek valaki, aki éppen nem akkor szül. De amúgy a párom is be lesz izzítva, majd a nagy hírt ő is megírja.

Az este megint bőgtem egy jó nagyot zuhanyzás közben, szerintem a hormonjaim tombolnak, szerintem már a vége fele járok. Most már a párom is észrevette, hogy lejjebb van a hasam. Ő is azt mondja, hogy már csak 1-2 hetem lehet hátra. Na majd meglátjuk.

Amúgy az éjszaka azt álmodtam, hogy a nőgyógyászom vizsgál, ami nagyon fájt, mondtam is neki, hogy ez mennyire fáj, erre azt mondta, hogy akkor fél óra múlva megindítjuk. Hát a valóságban ezt nagyon nem akarom, a Márknál sem kellett indítani, sőt még fájdalomcsillapítást sem igényeltem, csupán oxigént és kéjgázt kaptam az orromon keresztül, ami nagyon jó volt, jól elkábult tőle az ember a fájások közti szünetekben.

Na jók legyetek, majd este jövök!

Kép
Kép
márkanyuka

Jó reggelt Lányok!

2007.07.28-án, 20:30-kor megszületett Lucas... 2670g és 50cm... A világ legtökéletesebb kisbabája :lol:
Vendég

Jó reggelt! Én is arra számítottam, hogy megszületett a következő kisbaba. Mondtam is a férjemnek, hogy megyek, megnézem, ki szült az éjjel :)
Mandalaaaaaa, merre vagy? Csak nem...?
Bee, ez az orrvérzés gyakran volt neked a terhesség alatt? Mert írod, hogy mindennapos volt. Még nem hallottam ilyenről.
Nekem szerintem még a dugóm is bent van, ez néha aggaszt kicsit, mert elvileg távozása után még 1-2 hét van a szülésig... :?

Itt jó kis eső volt éjjel, most is fújdogál a szél. Én bízom az augusztusban, akkor legalább már az esték hűvösek szoktak lenni.

Üdv, még jövök ma (ha nem szülök meg).

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Na tessék, csak rá kellett szólnom!!
Betsy, nagy gratuláció, Isten hozta a legifjabb családtagot! Legyetek nagyon boldogok!!!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Kép Kép
Kép
Vendég

Jó reggelt. :D

betsy: naaagy gratu nektek :D:D ♥♥♥ Sok boldogságot és tejcsit. :)

Úgy fáj lennt a micsodám... Szúr és nyilal meg feszül meg mit tudom én.. :oops: :roll:

Kész vannak a kivágott ajtók, az egyik befalazandót meg befalaztuk majdnem. Éééés mi a ciki? Ma nem tudunk falazni, mert a 3 zsák falazóhabarcs elment egy ajtóra. :cry: :cry:
Na mindegy. Legalább ma apa pihen egy kicsit. Szegénykém nagyon kivan. Nem tudom rávenni egy nap pihire, mert mindenképpen be akarja fejezni mielőtt Lala kibújik. De Lala semmi jelét nem adja annak, hogy jönne. Leszámítva a szurkálást és feszülést.

Na megyek. Csinálok valamit. Ha mást nem akkor még egy darabig csak ülök és bámulok ki az arcomból.. :P :? :)

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Sziasztok!

color=redMona, Mikegirl, Zeze, Betsy hatalmas gratula a fiúkhoz! Mindannyiótoknak nagyon gyors felépülést és sok tejcit a babáknak![][/color]

Én pénteken voltam NST-n, de a fájásgörbe olyan lapos volt mint a nagyalföld, úgyhogy az én lánykám előreengedi a fiúkat, hogy jó nagy fogadóbizottsága legyen :lol:

Kép
Kép
robcsi03

zeze, betsy: nagyon bájosak a tökisek tényleg. :D:D

na most irigy vagyok. :D Én is akarok babázni. :D :roll:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Mona, Mikegirl, Zeze, Betsy hatalmas gratula a fiúkhoz! Mindannyiótoknak nagyon gyors felépülést és sok tejcit a babáknak!

remélem most nem bénáztam el :roll:

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Betsy!

Gratulálok a kis Lucas születéséhez! Nagyon édes! Jó babázást és sok tejcsit!

Kis pupu!
Köszi! :lol: Egyébként több számot is elmentettem, ki tudja ki előz be kit... :lol:

Ági!
Nekem mindhárom terhességem alatt rengeteget vérzett az orrom, legtöbbször talán most. Szerencsére nem vészes és csak rövid ideig tart, de pl. egy boltban v. egyéb nyilvános helyen nagyon kellemetlen tud lenni. A dokim és a védőnő szerint nem egyedi eset, sok kismamánál előfordul, hogy az érfalak terhesség alatt elvékonyodnak és gyakorivá válik az orrvérzés.
A dugó miatt ne izgasd magad, nem feltétlenül 1-2 héttel a szülés előtt távozik, lehet, hogy csak előző nap, vagy akár a szülés kezdetén.nekem az egyik gyereknél 3 héttel korábban ment el, a másikkal a szülés előtti este.

Nap!
Köszi! Megnyugodtam, más is mondta már azóta, hogy ezek a kúpok normális, hogy csípnek. Szerencsére már csak 1 van, azt csak kibírom valahogy...
bee73

Jó reggelt!

Betsy! Gratulálok a kis Lucashoz! Nagyon ééédes a képeken! :D Én is akarok! :lol:
Márkanyuka! Nekem is kavarnak a hormonjaim, akármin el tudom bőgni magam! :oops: Ha a párom egy hangszínnel feljebb megy, már akkor kivagyok, pedig semmi az egész... Remélem Emma születésével ez is elmúlik! :D
Pattogobolha! Érthető, hogy apuka be akarja fejezni a munkálatokat, drukkolok, hogy sikerüljön! :D
Bee! Nekem is sokszor vérzett az orrom, de inkább korábban volt nálam jellemző, a huszonakárhanyadik héten.

Hajnalban akkorákat tepert a kislányom, apuval azt hittük, megszülünk, nagyon nagy volt a helyezkedés. :D
Ma már csak a porszívót és a felmosót kell elővenni, azt meg apa szokta, mióta Emma itt lakik. :lol: Utána felhúzzuk az ágyneműt a kis hölgynek! :lol:

Holnap doki, alig várom, nagyon kíváncsi vagyok, 3 hete nem látott!

Szép napot, és időnként nézlek Benneteket, nehogy lemaradjak az örömhírekről! :D

KépKép
dincuska

Hát, lányok, ez tényleg őrület. :lol:

Betsy, óriási adag gratula nektek, nagyon édes az újabb kis kukis! :D

Mikegirl is írt:

"Ma már megpróbáltuk a szopit, de még nem az igazi. Viszont már tudok felegyenesedve járni. :) Remélem, babaeső van. Sok tejcit, és puszi mindenkinek!"

italoman

Betsy
Gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol:

ÉS...... hogy kicsit "rontsam" a közhangulatot...
Ma reggel, 9 nappal a 2 gyerekem születése után, a terhesség előtti súlyomnál vagyok... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Fiaim születése

2007.07.20.
Olyan pénteki nap volt, mint a többi… Diego elment dolgozni, megbeszéltük, hogy majd a kórházban rácsörgök és jön, ha tud…
Nem csináltam semmi különöset délelőtt… 12-re mentünk a doktorhoz… anyós vitt el kocsival most is… (itt nem igazán biztonságos a taxi, annyira nem is ismerem még a várost, hogy egyedül közlekedjem…)
A felvételi pultnál bejelentkeztünk, már várt a szülésznő… kezdődött a szokásos CTG, flow… doktor vizsgálat közben nagyon ingatta a fejét… nem tetszett neki igazán a flow eredménye… kezdett beszűkülni a lepényi keringés…
Közben persze jött Diego is…
Tanakodtunk, hogy mi legyen… még nem olyan vészes a helyzet, hogy azonnali beavatkozás kelljen, de azért nem is lehet ezt hagyni…
Bekötöttek közben infúziót, hogy keringést javítsák…
Engem közben pánikrohamok fogtak el… Mi lesz a babáimmal? Nem akartam volna, hogy bármi bajuk legyen…Az volt valamelyest megnyugtató, hogy szépen, finoman mocorogtak… fociztak szokás szerint az összes belső szervemmel…
UH-n is szépen látszott, hogy Valentin beült a kijáratba, Felipe még mindig keresztben feküdt…

Kaptam az infúziót, közben folyamatosan ment a CTG…
Aztán hirtelen megrepedt a burok… folyt a magzatvíz… Olyan volt, mintha bepisiltem volna… de előtte nem volt pisilési ingerem… ezért tudtam, hogy ez a magzatvíz…

Mindjárt megszületett a döntés… akkor befejezzük a terhességemet… császármetszéssel világrajönnek a fiaim… Az elhelyezkedésük miatt nem próbálkoztunk meg sima szüléssel…
Felgyorsultak az események… EDA… műtét…
17:45 Valentin 2430g/48cm
17:47 Felipe 2370g/47 cm
Felsírtak… jó volt a légzésük… azért megfigyelésre bekerültek a PIC-re…
Engem szépen összevarrogattak, és kerültem vissza a kórterembe…
Diego ingajáratban közlekedett köztem és a fiaink között…hozta a híreket nekem…

Koraszülöttek, de jó állapotúak…

Eltelt 9 nap… evéssel még vannak gondjaink… kicsit és gyengék a kielégítő szopáshoz… azért nem adjuk fel… próbálkozunk mindenféle praktikával…

2007.07.29.
Valentin: 2350g
Felipe: 2310g
Vendég

Eldobom a textiliát............ Mi történik??? Kész vagyok, nem is tudom már követni!
Gratulálok ismét a kukis brigádnak! Annyira irígykedem..... :roll:
Nagyon ügyesek vagytok Kismamik! Tündériek az édibabák!!!

Sziszike te sem panaszkodhatsz, nagyon csini vagy! 8)
Rám 12kg jött fel és nem véletlenül nem fényképeztem a combomat... na, ha az ország ilyen biztos lábakon állna, nem lenne semmi gond :lol:
Mindenki olyan szép kismama, sztem igazán büszkék lehetünk magunkra! Persze magunkat bálnának látjuk, de mások meg dícsérgetnek, úgyhogy élvezzük! Utánna úgyis mindenki a gyerkőccel lesz elfoglalva és őt fogják ajnározni!!

Ha ennyire jó az a málnalevél tea, hát leforrázok egy adaggal, nem lenne baj ha rám is így hatna!

Lehet, hogy nekem is van bacim??? Mivel a doki már 2 hete nem tekintett rá a kenet eredményre.... Reggelente brutál mennyiségű fehéres-sárgás nyálkás cucc távozik, de napközben is elég sok, bár nem viszket és nincs szaga de olyan kellemetlen!!!! Bocsi, hogyha gusztustalan voltam, de idegesítene, hogy a doki hanyagséga miatt burjánzana bennem valami!

Kép
h.bogesz

Kép

Csináltam egy gyors összefoglalót... itt tartunk.... ennyi "aug-i" baba van :lol:
Vendég

Betsy! Gratula a kis kukishoz és sok-sok tejecskét kívánok neked!

KépKép
dudu_84

Sabine, jó volt olvasni a történetet!! Köszi, hogy megosztod velünk!
Az viszont több a soknál, hogy 9 nap után versenysúlyodnál vagy :shock: , nagyon büszke lehetsz magadra!!! Biztosan jól táplálkoztál terhesség alatt! Csak gartulálni tudok!!!! :D

Kép
h.bogesz

[quote="sabine"]M írta:sabinea reggel, 9 nappal a 2 gyerekem születése után, a terhesség előtti súlyomnál vagyok... :lol: :lol: :lol: :lol:
:evil: :evil: :evil:
Amúgy nagyon szépen összeszedted az eddigi adatokat. Hogy van erre időd két éhenkórász mellett? :lol:
Őrület: 10 kukis, és még nincs is augusztus. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! :shock: :roll: :lol:

italoman

Hello!

Zeze, Betsy: Gratulálok a kis kukisokhoz! Nagyon édik!

Sabine: Neked meg még pluszban gratulálok a súlyodhoz! :)

Úgy érzem nekem nagyon bejön ez a hidegfront, mindig akkor vannak csak jósló fájásaim, és tiszta dili vagyok ,de örülök nekik!:)
Lehet egy augusztus elejei, hidegfrontos bulira beneveznék én is, hátha tényleg nem lenne 4 kiló felett még akkor!:)

Bogesz: ha legközelebb mész dokihoz, kérdezz rá! Egyébként én minden eredményemért felhívtam a dokit vagy bementem a rendelésre.

Nem bánnám ha ilyen maradna az idő, gondolom ti sem!

J.

mamiblue

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?