Manama, én semmit nem hallok a sztetoszkoppal
Szerintem is sok függ hogy u. az a doki csinálja-e az uh-t vagy u az a gép-e, szóval sok minden lehet. Ha nem mondják, hogy "gond" van addig nyugi szerintem.
Evita, nekem az egyik baba a császárom vágásánál rugdos, gondolhatod milyen kellemes lehet és még csak a 26.hétben vagyok. Már két héttel ezelőtt is ott volt, de a dokim igazából csak pihit mondod. Szóval szerintem nyugi......... kivárja ő a 40hetet
Itt kérnek mindkét nemre nevet, szerintem ezt mindenhol kérik.
Nekünk is az egyik babócánál egyértelmű volt hogy kisfiú.....
én úgy tudom, egy ügyes doki nem csak a "látszatból" látja a baba nemét, hanem csontozat stb. Nekem 12hetesen megmondta a doki, igaz én genetikushoz járok pluszban, hogy egyik lány másik fiú, ezt eddig csak megerősítették. Pedig 12hetesen még szemmel nem látni, hogy kislány-kisfiú.
Gabi, na majd megnézem mit írtál...... a privire válaszoltam
Menion, másik topik nem titok..... nekem nagyon fáj a butaság és evvel nem csak én vagyok így, a régi társaságból már szinte senki nincs ott csak én voltam még "aktív" de mikor jót akar az ember és még csak válaszra se méltatják, na akkor nem erőlködök. Sok-sok butaság, de olyanok, hogy a hajunk ketté áll néha....és ti is az első babátokat várjátok, de a földön jártok és ez nem mindegy
Ikrek! Tudod aki babát szeretne és nem jön össze annak már igen csak mindegy, hogy hány baba van a pocakban. Nekünk ugye van a Vivi, de nagyon szerettünk volna neki tesót, és szerintem az emberek legalább 70-80%-a szeretne tesót a gyerekének, persze ha a körülmények ezt megengedik.
Nekünk a lombikig kellett elmenni hogy tesó legyen vagyis a legutolsó esély volt, hogy legyen még egy gyerekünk. Ilyenkor az ember nem nézi egy kettő vagy három, hanem örül annak, hogy végre sikerült. Nem mondom, hogy nem fordult meg a fejemben mi is lesz? megtudunk-e adni mindent a 3gyereknek. Igazából mit tehettem volna elvetetni az utolsó esélyünket, hogy Vivinek tesója legyen?? Kizártnak tartom, hogy aki eddig elmegy mármint lombik az meghátrálna csak azért mert egy gyereket szeretett volna vagyis kettőt, de mégsem úgy jött össze és három lesz. Sok pénzbe kerül sajnos azoknak akik ezt az utat meg kell hogy járják, súlyos pénzekről van szó, nem pár 10eft-ról. Mikor Vivi kicsi volt meg sem fordult a fejemben a tesó, na azt nem bírtam volna, de most hogy "nagy" teljesen más.