Új privát üzeneted érkezett!

Barni nem tud aludni másképp mint hason, viszont nem tudtam hasra tenni ma, mert mindig átfordult! (Annyira jól van már, h lázad! 8) :) :D :D ) Viszont a takony dől a nózijából... :? :? :?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi
Akkor nagyon beindult a drága,hogy ilyen sokszor megfordul! Videóra felvettétek? :roll: Nem sokára meggyógyul! :wink:
Ügyik voltatok nagyon,hogy nem lett császár! :lol: :lol:
Hát akkor én is ízesíteni fogom! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

na summázva:csőtörés megcsinálva,tejmizéria lezárva,hinta megkaparintva,babaruhák kifizetve félúton járva,herpesz gyógyulóban....mi kellhet még?

ja az nem is meséltem hogy Laci képes volt másodszor is rossz számra küldeni a pénzt már csak röhögtem!

jaaa éééés tegnap este 9től reggel fél5ig aludt majd evett és ismét fél 10ig aludt a szuper csaj!
most is szerintem rekordra készül mert este megevett 9kor 160-at aztán 11-kor még 60 rácsúszott

Kép
menion
Budapest

manama
szerintem ha van ídőd olvass vissza kinek milyen okai voltak a bőgésre :lol: rá fogsz jönni hogy teljesen "normális" terhes vagy :P
szíre szóra sírtunk és bőgtünk és kiborultunk....volt aki meg is mondta hogy fogalma sincs miért sír!egyszerűen nem tudta az okát :lol:
ez van!ez ezzel jár!párodat világosítsd fel erről!
asszem a középkorban a terhes nőket nem tartották beszámíthatónak így nem nyilatkozhattak bizonyos dolgokban és nem tanúskodhattak bíróságon :lol:
nem baaaaj!az öröm mindenképp meg lesz!édes meglepetés!a fő hogy mindene jó helyen van :D
mérés:én azt látom h össze-vissza mérnek

wiwi
hát azzért kopik az az átok :D remélem ti is mihamarabb gyógyultok!

szandriii
úúú hát az nagyon gáz hogy apa nem mehet be! de durva!
na akkor várjuk csak ki azt a zárlat véget! :lol:

cukigabi
amúgy késöbb rájöttem aztán hogy a hüvely golyó és a szájon át szedős egy és ugyan az!se a bevonat se más nem különbözik!
de az a szappan szerű íz ami akkor liftezett hát brutális volt...nem beszélve arról hogy halálra idegeskedtem magam amiatt hogy túladagoltam a gyógyszert

evita
hát én nem nyomoztam ez ügyben mert nem jutott rá idő...beelőzött a purgyé :lol: amondó vagyok hogy mindent előre beszélj le hogy ne az legyen hogy ha mégis úgy döntessz akkor kitaláják hogy nincs ez vagy az hozzá....
nekem meg azt mondták mindenhol hogy csak a 35 hetet érjem el onnantól már nagy baj nem lehet...hát én nem jutottam odáig :?

ancsuka
bocsi hogy kérdezek de mi van a másik topikban hogy lelépsz?kiváncsi vagyok!persze ha nem akarod ne mond el!
nagy bátorság ikreket vállalni!én nem bírnám :oops: pláne meglévő gyerek mellett...le a kalappal

Kép
menion
Budapest

még elmesélem hogy 10kor érkezett a HINTA :D
és aztán anya játszott vele jó sokat! :P a kis manó meg 11-21ig abban aludt-evett-játszott-evett-aludt-játszott és így tovább
dél körül felvittem kicsit a szobájába játszott is a kiságyban és széles jó kedve volt talán 1-2órát de aztán megint uncsizni kezdett így vissza a hintába :lol:
nagyon szuper! lehet hogy jobban oda vagyok mint a gyerek de első körben úgy tűnik szereti...asszem ennyi óra benne ülve azért ezt mutatja :roll:

és a múlt éjszaka:21-04.30ig aludt :shock: evett aztán fél 10ig megint aludt...talán emiatt volt fent szinte egész nap és 2 óránként evett :roll:
lehet hogy erre készül megint mert úgy bezabált este h azt hittem a fülén jön ki :roll: hát remek kis csajszi a lányom!

Kép
menion
Budapest

Menion
Na akkor kezd minden helyre jönni! Ez szuper! :lol: :lol: Remélem ettől Te is kezdesz megnyugodni! :wink:
Kislányod szuper csajszi! Milyen kis ügyike! Lassan az egész éjszakát át fogja aludni!! :wink: :wink:
Aggódni én sem aggódom, ha már most megszületne! Egyszerűen meglepett, ez a 37 hét hét! :lol:
Ti 35 előtt születtetek, mégsem volt gond, mert nagyon ügyes, szuper erős kislányod van! :wink: :wink: :wink:
Majd kérünk fotókat, ahogy élvezkedik Anna baba a hintában!! :lol: :lol:
Én voltam, aki úgy sírt,hogy nem is tudja,hogy miért! :oops: :oops: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Most csak nagyon gyorsan:

Evita
Barni 36hét+3napra született és nem számított koraszülöttnek. 1percet sem töltött inkubátorban sem meg semmi. (Nem kell mennünk korababa utógondozásra, ellenőrzésre sem.) Ez szerintem nem feltétlenül a korától inkább a fejlettségétől függ, így a 36-37.hét környékén!
(Még 2nap és ott tartasz, ahol Barni megszületett!:) :) :) :))

Menion
Örülök, h romlik a rontás!:)
Jó ez a hinta!!!!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Szép jó reggelt :!:

Evita
nem biztos, hogy kell az az epi :roll: hogy mik vannak, még ilyenről nem is hallottam :shock:
szorítok, hogy ne legyél beteg :!: :wink:
gratulálok a 36.héthez, most már nemsokára itt a nagy nap
:!: :lol:

Minnyá jövök...

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
"hogy mik vannak, még ilyenről nem is hallottam" :arrow: ezt mire mondtad?
Igen, itt van nemsokára a nagy nap! :lol: :lol:

Vivi
Igen, valószínűleg függ a fejlettségtől! :wink:
Jaja! 2 nap! :lol: Hát szerintem azt még túl fogom lépni! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Manama
meddig tervezel még tornára járni :?: a fronttól simán lehet a keményedés :!: :roll:
jajj, de izgi :lol: :roll: sztem Ti már nem fogjátok, csak ha kibújik akkor megtudni a nemét :!: :lol: kíváncsian várom :!: :wink:
ne aggódj, tuti minden rendben van a babócával :!: :wink:

Menion
atya ég mennyit eszik Anna baba :shock: :lol: beindult a kis drága :roll: :lol: örülök, hogy tetszik neki a hinta és, hogy jobb már a helyzet, kezdenek megoldódni a dolgok :!: :wink: drukk továbbra is, hogy minden a "helyére kerüljön" :!: :wink: gondolom Te is úgy vagy vele, hogy nem számít semmi fájdalom, kesergés, a gyermek rengeteg erőt ad és segít nagyon sok mindent átvészelni, kibírni :!: :wink: :roll:

Szandri
Én pedig már azt hittem, hogy ma tuti beindulnak a dolgok :roll: :wink: vár Imi baba az apás szülésre :wink:
kitartás, majd jönnek azok a fájások hamarosan :roll: :wink:
hogy vagy ma :?: front van...

Gabi
köszönöm az sms-t :!: :wink:
Roli baba hogy van :?: Ő mennyiket eszik a tápiból egyszerre :?:
nem forgolódik :?:

Ancsu
szijja, örülök, hogy jöttél, gyere sűrűbben nyugodtan :!: :wink:
(a lombikos topik :arrow: no comment :arrow: Betty ha olvasná :shock: :shock: :shock: )

Vivi
örülök, hogy jobban van Barnus :!: :wink: milyen jön az orrából :?: hogy viseli az orrszívást :?:
gratulálok a 4. hónaphoz :wink: :!:

Noémi
hogy vagytok, mi van Veletek :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Evita
arra, hogy a szülésznő vezeti le a szülést :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Evita
Mindig elfelejtem írni: A szülésznő a fontos!
Nekem csak éjfélkor érkezett meg a dokim, (délután fél4től voltam benn) és abszolút nem hiányzott. Egy jó szülésznő sokkal többet ér! Igazából úgyis ő vezeti a szülést. A doki csak akkor kell, amikor baj van, illetve, h jól összevarrjon a gátmetszés után. :? :roll: Nekem is azért hívták be, mert esett a szívhang és akkor gyors döntést kellett hozni, h mi a jobb a babának, illetve előre láthatólag mi a gyorsabb, a természetes út, vagy a császár. És akkor mondta, h mire előkészítenének császárra addigra meglesz természetesen....
(Amúgy ne hidd, h olyan kemény vagyok! El nem tudod képzelni, mennyit könyörögtem a szülésznőnek a császárért...)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Evita
most nézem hétfőn már CTG-re kell menned :lol: de jó, remélem élvezni fogod :!: :wink:

Rólunk:
Cipike éjszaka fél 10-től reggel 5-ig aludt, annyira édes amikor felkel, mert hallaom, hogy fent van, nem sír, hanem csak egy nagy cuppogás van, nyomja befelé az öklét és cuppog, de nem akármilyen módon :shock: :D azonnal kelek és veszem is ki a kiságyból, mert rögtön nagy ordításba csap, ha nem vagyok gyors :!: :wink: olyan érdekes, mert ha hagyom még egy kicsit a kiságyban akkor nem sír, de ha kiveszem akkor gondolom tudja, hogy itt most azonnal kaja lesz és követeli nagy erővel :!: :lol: még mindig lassan eszik :!:

Most éppen a játszó szőnyegen alszik itt mellettem, nagyon mélyen, mert a cumi már kilőve :lol: front van tuti, mert nem szokott már napközben az etetések utána csak fél 3/4-ed órákat aludni most meg már nyomja egy ideje :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Jobban vagy?

Ilyen fehéres, átlátszós cucc jön a nózijából, de az dögivel.... :? :? :?
Hát... utálja az orrszívást. Pedig direkt várok a porszívó bekapcsi után, ahogy írtad, de nem segít, nagyon sír szegény. Viszont amint vége, csend lesz, csak panaszkodik, h: eö-ööö-eööö.... Aztán amikor felveszem, akkor pedig elpilled.
Szívem szakad meg, de muszáj csinálni.... :roll: :? :?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Csatlakozom Vivihez: egy jó szülésznő aranyat ér :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Barni is durmol már egy órája.... Gyanús....

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi
igen, köszönöm :!:
örülök, hogy nem sárga vagy zöld, ez akkor, mint nálunk egy szimpla megfázás "csak" :!: muszáj szívni és keménynek, erősnek lenni független attól, hogy ez nekünk is mennyire fáj, nem igaz :?: :roll: tudjuk, hogy utána csak jobb lesz...sokszor a szívem szakadt meg nekem is úgy üvöltött :cry:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gondoltam, hogy alszik a Te drágaságod is :wink: nálunk párás, borús, fos idő van :roll: :?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

így alszik most:

Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Manama, én semmit nem hallok a sztetoszkoppal :( :(
Szerintem is sok függ hogy u. az a doki csinálja-e az uh-t vagy u az a gép-e, szóval sok minden lehet. Ha nem mondják, hogy "gond" van addig nyugi szerintem.

Evita, nekem az egyik baba a császárom vágásánál rugdos, gondolhatod milyen kellemes lehet és még csak a 26.hétben vagyok. Már két héttel ezelőtt is ott volt, de a dokim igazából csak pihit mondod. Szóval szerintem nyugi......... kivárja ő a 40hetet :)
Itt kérnek mindkét nemre nevet, szerintem ezt mindenhol kérik.
Nekünk is az egyik babócánál egyértelmű volt hogy kisfiú..... :)

én úgy tudom, egy ügyes doki nem csak a "látszatból" látja a baba nemét, hanem csontozat stb. Nekem 12hetesen megmondta a doki, igaz én genetikushoz járok pluszban, hogy egyik lány másik fiú, ezt eddig csak megerősítették. Pedig 12hetesen még szemmel nem látni, hogy kislány-kisfiú.

Gabi, na majd megnézem mit írtál...... a privire válaszoltam :)

Menion, másik topik nem titok..... nekem nagyon fáj a butaság és evvel nem csak én vagyok így, a régi társaságból már szinte senki nincs ott csak én voltam még "aktív" de mikor jót akar az ember és még csak válaszra se méltatják, na akkor nem erőlködök. Sok-sok butaság, de olyanok, hogy a hajunk ketté áll néha....és ti is az első babátokat várjátok, de a földön jártok és ez nem mindegy :)

Ikrek! Tudod aki babát szeretne és nem jön össze annak már igen csak mindegy, hogy hány baba van a pocakban. Nekünk ugye van a Vivi, de nagyon szerettünk volna neki tesót, és szerintem az emberek legalább 70-80%-a szeretne tesót a gyerekének, persze ha a körülmények ezt megengedik.
Nekünk a lombikig kellett elmenni hogy tesó legyen vagyis a legutolsó esély volt, hogy legyen még egy gyerekünk. Ilyenkor az ember nem nézi egy kettő vagy három, hanem örül annak, hogy végre sikerült. Nem mondom, hogy nem fordult meg a fejemben mi is lesz? megtudunk-e adni mindent a 3gyereknek. Igazából mit tehettem volna elvetetni az utolsó esélyünket, hogy Vivinek tesója legyen?? Kizártnak tartom, hogy aki eddig elmegy mármint lombik az meghátrálna csak azért mert egy gyereket szeretett volna vagyis kettőt, de mégsem úgy jött össze és három lesz. Sok pénzbe kerül sajnos azoknak akik ezt az utat meg kell hogy járják, súlyos pénzekről van szó, nem pár 10eft-ról. Mikor Vivi kicsi volt meg sem fordult a fejemben a tesó, na azt nem bírtam volna, de most hogy "nagy" teljesen más.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Megint nem tudtam írni.... talán most!

Suzy
De édesen alszik!!!! :) :) :)

Sajnos tudom, h keménynek kell lenni, de nagyon nehéz! :( :?
Annak örülök, h "csak" megfázás! Legalább nem valami vírus!
(Egyébként ugyanolyan tüneteket produkál, mint a Párom múlt héten... Szegény teljesen el van keseredve, h tőle kapta el. :? :roll: :( )

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Ancsuka
Milyen szép neve van a nagylánynak! :D :D :D :D :D :D :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Ancsuka
Ne haragudj, ezt nem hagyhattam ki! :) 8)

Megértelek, h ha így alakult, h ikrek, akkor ennek örülsz, és meglátod benne a szépet, jót! 2szer akkora boldogság. :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Suzy, Ádika egy tüdér :) és az orrszívás..... az nekünk is gond volt mindig. Sőt nekünk a lázmérőzés még nagyobb :shock: na attól kész voltam..... kb. 2éves volt Vivi mikor homloklázmérőt vettem neki iszonyatosan drágán, de nem érdekelt, senkinek nem engedtem meg a fenekébe dugni semmit, még a dokinak sem soha, ügyeleten sem, vittem magammal, mivel elismert lázmérő kórházak ajánlják, így mindenki avval mérhette :) az apjával ketten nem bírtuk lefogni anno, akkor én kikészültem nagyon, mentem venni keresni valamit, nem érdekelt az ár, de megmondtam ha van más megoldás akkor soha az életbe ezt nem csinálom.
na igen ha ezt Betty olvasnááá :) de szerintem már ezért nem megy oda senki

Ancsu

ancsuka

Vivi, igen szép név :) :) :) a legszebb :lol: :lol:
Barninak jobbulást kívánok. Mi anno ezt szájmaszkkal oldottuk meg, ha valaki nagyon beteg volt. És eredményes is lett, nem kicsit mert Vivi egy éves koráig nem volt beteg majd utána is nagyon minimálisat, talán pont ezért volt ez a malőr a lázmérővel, nem volt hozzá "szokva".

Ancsu

ancsuka

Ancsuka
Le se vette a maszkot a Párom itthon... :? :? :?
Én nem is fogta Barnit mert nem engedtem.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi, ezt nem tudtam. Szopizik? Vagy tápi? mondjuk én szerencsés voltam Vivivel, kevés barátnőmnél volt így aki szoptatott. De ne aggódj, gyorsan meggyógyul.

Ancsu

ancsuka

Kizárólag szopizik. :D :D :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

És mindig felöltöztetem rendesen, mert én is fázós vagyok....

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Helló lányok!

Látom van téma bőven! :lol:

Ancsu!
Nem kaptam pü-t :roll:

Roli is alszik,pedig fél 7-kor kelt,evett aztán 10-ig megint durmolt,11-kor evett és most megint alszik. :roll:

Rakott kel a sütőben,délután megyünk egy nagyot sétálni,remélem nem romlik el az idő és sütni fog a nap.

Kép
cukigabi
Budapest

Vivi, az nagyon jó :wink:
Az öltözésre vigyázz, én nagyon fázós vagyok, de Vivi apja nem. Eleinte full beöltöztettem, majd ezt meglátta a férjem....... mondta ha te fázol is nem biztos hogy ő is fázik :D
Mondjuk az öltözés nem egyszerű dolog........

Ancsu

ancsuka

Sziasztok!
dalma lázas 38 fok, adom a kúpot..nagyon fáj a lába. Egész délelőtt orditott..... :cry:
van egy csomó receptem, amit ki kellene váltanom....de igy nem szeretnék útnak indulni vele.....annyira szar, hogy senkim nincs itt.....
Apa dolgozik este 9ig tuti...és amúgy sem túl jó a hangulat itthon....szal...nem is tudom....
A mensim is megvan.....a holnapi doki kilőve.....
Azt hiszem a béka segge alatt vagyok!
És ismét rá kell jönnöm, hogy csak magamra....számithatok!!!!!!!!!!!!!!! :? :( :oops: :?
Nem tudom tudok-e jönni ma.......megyek, mert Dalma megint sir.....még inni sem tudok, mert ha leteszem üvölt......

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Ancsu
akkor viszlát lombikos :?: ketten maradnak azt hiszem :!: :roll:

köszike :P a lázméréssel nincs gond, engem nem visel meg, az elején a szélcsövezéstől féltem :!:

Vivi
tudom, Én is így vgyok vele, de a baba érdekében muszáj :!:
a férjed meggyógyult :?:
Barnusnak jobbulást :!:

Gabi
nálatok jó idő van :?:
rakott kel :roll: imádom :lol:
kellemes délutánt :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Értem! Én sem hallottam még erről, de ez a kórház az egyetlen az egész országban ilyen téren! :roll:
Várom ám nagyon a CTG-t! Bizti jó lesz. :wink:
Milyen édes lehet, a kis Drága, hogy cuppog! Milyen rendes,hogy nem sír! Szuper ez a kép róla, de hát melyik nem?? :lol: :lol:

Vivi
Tudom,hogy fontos a szülésznő, sőt ő 100x többet van bent veled, de engem megnyugtat,hogy van fogadott dokim, viszont arra nincs plusz pénzem,hogy még szülésznőt is fogadjak! :roll:
A szülésznő hajthatatlan volt ezek szerint! :lol: De jobb így, nem? :wink: Neked volt fogadott szülésznőd?
Ne agyalj azon,hogy lett beteg! Sajnos ez történt! Nem a Te hibád! Szépen gyógyítgatod, hamar meggyógyul! :lol: :lol:

Ancsuka
Igen, könnyen lehet,hogy kivárja a 40 hetet. Az apja 7ére rendelte, esetleg 3ra! :lol: :lol:
Szerintem izgi,hogy ikrek! Biztos nem lesz könnyű, de megbírkóztok vele. Azért jó,hogy Vivi, már ilyen nagy! Az nagy segítség!

Gabi
Rakott kell! Nyami! A kedvencem, de LAci nem szereti, így magamnak sosem csinálok! Légyszi küldj fénypostán nekem! :lol: :lol: Biztos jó idő lesz, és majd sétálhattok egy nagyot, és majd akkor is alszik egyet Roli! Kialussza a krumplit a földből! :lol: :lol:

Jaj, ez az öltöztetés nehéz kérdés! Tuti állandóan dilemmázni fogok,hogy mit adjak rá!! :roll: :roll:

evita10
Budapest IX. kerület

Orsi
jajj, szegénykém :shock: drukk, hogy lemenjen a láza Dalmusnak+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
most azt hiszem sok minden összejött nálatok (is) :cry: sajnálom, hogy egyedül vagy :!:
ölellek drága ((((((((((((())))))))))))))

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Pesten jó idő van! Gyönyörűen süt a nap! :lol: :lol:

Orsi
Sajnálom! Szegény kicsi Dalmus! Hát ma nem dolgoznék felajánlottam volna segítségemet, de így nem megy! :cry: :cry: Holnap esetleg,ha tudok, valamiben szívesen segítek! :roll: :roll: :roll:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita egyszerre írtunk :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Evita
köszi, aranyos vagy :!: :wink:
de jó Nektek, itt olyan ramaty idő van :cry: ma még nem voltunk kint, de jó lenne délután egy kicsit kimenni :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Igen, egyszerre írtunk! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Orsi!
Tudod.......... bármikor!!! :wink:

Evita!
A fogadott orvos szerintem elengedhetetlen,én nem is éreztem volna magam biztonságban nélküle.
Szülésznő is jó,ha van fogadva,de talán annyira nem életbe vágó és ugye nekem csak elhelyezett és egy infúziót kötött be,de ez a császár. :roll:

suzy!
Itt süt a nap! :lol:

Rakott kel készen van.................lehet nyitni az ablakokat!!!!!!! :wink: :wink: :wink: :D :D :D :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
most csuktam be :D

Orsi
milyen oltást kapott Dalma :?: azt olvastam, hogy ROTA+ :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Orsi
Úgy sajnálom!!!!!! :( :cry:
Ha Pesten laknék én is szívesen segítenék! Nagyon nehéz lehet most nektek! :?
A szuritól lett ilyen lázas Dalmus? Vagy lappangott neki valami betegség?

Evita
Volt fogadott szülésznőm. Nekem ő csinálta az NST-ket és amikor vérezni kezdtem és bementem Ő intézett nekem mindent. Gyorsan ágyat, előkerítette a dokimat, és este is bejött NST-t csinálni, h biztos minden rendben van-e.
Aztán végig velem volt a szülésnél, és Ő adagolta a tágulás gyorsító homeo bogyókat félóránként.
És igazából mindent kézben tartott és végig biztatott, és mondta, h mit hogyan csináljak. Nagyon hálás vagyok neki! Ő segített először cicire tenni Barnit még a szülőszobán,(és szerintem ennek köszönhetően szinte első naptól volt tejem.) És amikor felvittek a gyerekágyas részre olyan szobába tetetett ahol egy rendes csaj volt a szobatárs. (utána kérdezett ennek). És mindennap feljött megnézni h hogy vagyunk. -->de ő ilyen amikor nem fogadott, hanem rendes szülése van, akkor is... Nagyon lelkiismeretes nő.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Szülésnél:
Sztem mindkettő nagyon fontos, hogy legyen, így lehet az ember a legnagyobb biztonságban...nem régen hallottam, hogy akinek programozott sectioja van /lesz azok már anesztes orvost is fogadnak :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi!!!!!!!!!!!
Rakottt keltt ide issssssssssss!!!!!!!!!!!!!!! LÉGYSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8) 8) 8) :D :D :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Suzy!
Én kérdeztem a dokimat az altató orvossal kapcsolatban,de azt mondta ezzel én ne foglalkozzak ez az ő dolga.Nagyon rendes aranyos kis fiatal srác volt az anesztesem,gyönyörű kék szemekkel :oops: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Vivi
emlékszem amikor a férjed írta, hogy- akkor annak idején -nagyon nagy biztonságban vagy, mert van fogadott szülésznőd és rengeteget segít neked :!: :wink: nagyon sok múlik azon, hogy ki van ott veled már az első percekben és mit és hogyan mutat meg...a csecsemősöket hagyjuk, volt benne részem nekem is egészen addig, míg ki nem derült, hogy eü-s vagyok :!: :roll: szörnyű volt :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gabi
akkor Te nagyon jól jártál :lol: mondjuk Nekem sem volt semmi bajom az anesztes csajjal, sőt...nagyon kedves volt, mindent elmagyarázott, határozottan emlékszem mindenre :!: :wink: csak ezzel azt akartam írni, hogy mennyi mindenre kell figyelni és gondolni :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Igen sajnos ez van!Nekem meg ráadásul rossz példa is volt a környezetemben.(fogadott orvos hiány) :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Csajok aki van facebook-on!
Most osztottam meg egy hivatkozást,nézzétek meg,nagyon édes!!!! :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
sokan vannak, akik nem akarnak orvost választani, de a mai világban sztem elég merész...ha nem tapasztaltam volna már korábban, hogy mit nem csinálnak azzal, akinek nincs orvosa, nem ajánlanám senkinek, de így :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?