Új privát üzeneted érkezett!

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest

Sziasztok!

Köszönjük a dícséreteket :D

Timi,Avent csőrösünk van,de ez sem kemény,hanem ami 6 hótól van.Lehet nekünk is váltani kéne? :roll: Sikítva-sírva ébredés,tiszta Bazsi :( Ugyanezt csinálja,nappal is,éjjel is.Tuti a foga is,lehet rosszat is álmodik,felriad,akkor megérzi,hogy fáj,és ha éjjel 3-kor rájövök félkómásan az ötödik visszafektetés után,hogy be kéne kenni az ínyét,utána elalszik.

Öööö,mi a baj?Egy kis szoli nem segít? :lol: Bocs,tényleg engem érdekel,írhatod priviben is :wink:

Szizzsófi,én nem itatom a tápot csőrösből,szerintem abból túlságosan jönne :roll:

Tigriske,hű,ez a hármas nyugtatás :shock: :D De látom nem is kell nagyon nyugtatni őket :D Olyan tündériek,nyugodtak :wink:

Babus,köszi a cipit,hááát,ilyet kelett volna venni.De ez meg ingyé volt amink van,apa intézte.Nem tudom érdemes-e most beruházni másikra is,mert ha jön a mínusz,akkor már úgyis téli cipő kell,az sajna már nem lesz ingyen,viszont ciki lenne nem ott venni,ahol már 4 párat kaptunk ingyen,hiába akartuk fizetni,ez még valami munkáért volt szívesség,de megbeszéltük a következőre majd valami árat kitalálunk :oops: Csak remélem,hogy addigra már nem fognak mászni,és megmarad az orra a cipőnek.

Törpi,de bizony Bazsi antiszoci :lol: Megy ki a világból is,de csak ha játszón vagyunk.Egyébként itthon ő az aki addig produkálja magát,míg mindenki bele nem szeret :lol:

Alvásról meggyőztél,eddig nem értettem,ha 2 alváson vannak,akkor 11-kor alzanak 2 órát,délután meg 1.5-et,akkor egy alvásnál hogy jön ki a csak 1.5 óra.De tényleg,akkor még reggel fél7-kor keltek,most fél9-kor,így meg isvan az a 2 óra :lol:

Meseszép ez a ház :shock: Szép lett a kerítés is...hű,ekkora telekre mennyi kerítés kell??? :shock: Na és a sok önkéntes :lol: Édesek :D
Azt nézem,hogy elég üresen pang az etetőszéketek,talán kéne bele utánpótlás :lol: :lol: :lol:

Ja,nem csak a lányaid lettek lelovazva :lol: :lol: :lol: De tényleg azok lettünk :D

Rana,megkeresem neked a fóliás linket.Cicin harapás :shock: Jujjj :oops:
Bakancsot,csizmát mi még nem vettünk,csak olyat,amit most hordanak,és a bácsi aki készíti és árulja őket(supi+) próbálta rá a lábukra,elötte a talpukhoz nézte,hogy mégis kb mekkora.De Timi amit berakott linket,az nagyon jó.

Hinta nálunk is 1 méterre a kettő,beleteszem egyesével őket,azért nem könnyű kiesni,és úgy lököm őket mint Timi :D

A pelusvödröt én száműztem a bejárati ajtó elé,na az még szép lehet,ha abból is kipakolnak :shock: :lol: :lol: :lol:

Vanda,nálunk az a baj,ha elöttük hagyom a vizet,akkor elkezdenek már játszani is vele,isznak,kiköpik,isznak,kiköpik,és csupa víz a polójuk.Nyáron még elmegy,de most azért hüsi van hozzá :?

Hova utaztatok?

Labkat,kiváncsi vagyok a hámra,beválk-e.Jó áron volt.

Nálunk alakul a helyzet,már nincs magas láz Noéminek sem,viszont a sok lázméréstől,meg kúpozástól annyira kivan,hogy egy sima peluscsere is kiborítja.Így vettem egy homloklázmérőt,füllázmérőnk van,de azt nem engedi,viszont ezt igen,már tartják a kis buksijukat,és nagyon pontosan mér,eleinte leellenőriztem a popsiban is.

Volt szerencsém a lázcsillapítókat is tesztelni,nálunk a nurofen epres szirup nem jön be,hány tőle,jobb esetben csak percekig öklendezik,a germicid c egész jó,de állítólag 10 kilóig hatásos igazán,a nurofen kúp nem jött be,panadol szirupot még nem próbáltuk,de vettünk,és ami tutira bevált,és 5 perc alatt hül tőle a gyerek,az a mexalen kúp.Nagyon jó!!!

Ugye más már nem betegeskedik?Labkat?Tigriske?

Tkata,Jázminról várjuk ám a híreket!!!

Na,lejárt a mosógép,megyek teregetni...

Bocsánat,most látom csak,egy regény lett belőle :oops:
Vendég

Jó reggelt!
Mi is betegek sajnos, taknyosak Csajok, lázasak is voltak, koppkopp tegnap már nem de éjjel elkezdtek köhögni :(
és hab a tortán mi is kidölünk Apával lassan :(
viszont megrendeltem a kari ajándékokat Csajoknak, nagyiktol kapják :oops: az ikerbabákat :oops: :lol:
mi is tápit cumisüvegezzük, nappal vizet nuk-os itatobol isszák (puha), ez nagyon bejött, az aventes nagyon nem
Kép

babusok
Budapest

Jobbulást a betegeknek! Ma reggelre úgy keltem, hogy fájt a torkom nekem is. Frankó! :twisted:

Nyulasz: ááááá, a szoli nem segít, annak születni kell! :wink: Majd leírom. Lehet, Alexának is a foga, mert tegnap úgy ömlött a nyála, mint a Niagara, de pár napja még semmit nem láttam az ínyén, majd ma meglesem, ha tudom.

Babusok: tök jó a nuk-os itató, nekünk DM-es van. Mintha az rémlene 9-hótól már lehet kemény csőrös. Enyémek pohárból is isznak, de onnan kevesebbet és több megy mellé.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Timi: no akkor Neked is jobbulást :wink:
amugy gyanus, h nálunk is ömlik a nyál, lehet jönnek a leghátsok...ezért (is) a taknyolás...én nem látok semmit

babusok
Budapest

Zsófi: jobbulást ezerrel :wink:
jaj de ismerös 2 beteg gyerekkel egyedül :? kitartás, biztos jön akkor Anyud a felmentösereg :wink:

babusok
Budapest

sziasztok
Végre tudok írni nem csak olvasni
Betegeknek gyógyulást, remélem gyorsan túl lesztek rajta

Tigriske: nagyon ijesztő amit írtál reméljük nem lesz több ilyen
nálunk Réka ilyen nem veszek levegőt típus, és ezért nem is merem őt sokáig sírni hagyni, pedig tudom csak hiszti

Timi etetőszék :twisted:

Nyulász Törpi szuper képek nagyon édesek
addig jó míg ingyé dolgoznak, a zsebpénzes már húzósabb lesz

Rana: víz nálunk 1 liter minimum fejenként táppal együtt, vizes flaska mindig töltve és elérhető helyen, (leginkább földön) igy kiszolgálják magukat

Móni
KépKép
reunion

Sziasztok,
hát már rég voltam... :oops:

Gyógyulást a betegeknek, sajna mi is betegeskedünk: kezdte a férjem, most én és már a gyerkőcök is taknyosak.

Nagyon jó képeket láttam az előző oldalakon, szinte csak azokat volt időm nézegetni, így bocs ha nem reagálok mindenre, de majd próbálok újra jönni és csatlakozni.

Jázmin jól van, majd okt. 1én kell vinni az első vizsgálatra, de addig is esténként kis adagban kell AB-ot.

Feltöltöttem a szülinapról képeket a picassába, ha van kedvetek nézzétek meg, pár napig nyílvános.

Nálunk is ez a mexalan kúp vált be lázre!

Flóra pedig már megy!! Jázmin még csak 1-2 lépést.

Rana: hol néztél a neten cipőt?

Na mennem kell...

t-pk

T-pk: nektek is jobbulást! Gratulálok a járáshoz! Nagyon ügyesek a lányok! Nézegetnék szülinapi képeket, de nem látom, csak az eladó dolgokat.

Zsófi: kitartást! Hát mi is halasztjuk a babalátogatást. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

http://picasaweb.google.hu/t.flora.jazm ... CN7ZCqlgE#

na itt már látszik, azt hiszem....

t-pk

Betegeskedőknek jobbulást!!! Ilyenkor a nyugodt éjszaka felejtős :( Mi is kezdünk náthásodni, Cebion-t adtam nekik, talán időben elkapom. Csoda, hogy eddig bírták az én dögrovásom mellett.

T-pk, Flórának gratulálok! Jázmin is beéri, ha már próbál lépegetni. Onnantól végképp nincs nyugalom :wink:

Reunion, 1 liter/nap? Nagggggyom durva :shock: :)

Nyulasz, ezt a Melaxan-t felírtam magamnak, mert ugyebár múltkor Emmának nem igazán használt a Gemicid. Nem csoda, jócskán több, mint 10 kiló. Persze a doki egy szóval sem javasolta volna ezt :evil:
Tudom, elismerem, hogy pacik vagyunk már :lol: De most nem vágyok az etetőszék feltöltésére annyira. Sőt, erőteljesen a bölcsin gondolkodok. De aztán mégsem bírom megtenni, belehalnék, úgy érzem. Pedig visszautasíthatatlan állással találtak meg :?
Szegény Bazsi! Mármint nem az antiszocialitás miatt :wink: hanem a felsikítások miatt. Azt azonban mondani sem kell, hogy midenki beleszeret. Már a képek is elegek hozzá, hogy versengjünk az anyós szerepéért :wink:

Zsófi, két beteg gyerek :( Nagyon kell a segítség. Ilyenkor én is hívok, különben megőrülnék. Még eggyel sem könnyű, pláne, ha az Emma. Mert Míra amúgy egész embert kíván és nincs tekintettel a tesójára. Tudom, tesódnak is nehéz most segítség nélkül, értem a problémát, de talán megoldja egyedül az aprósággal.

Babusok, a leghátsóbb a rágók mögötti következő rágót jelenti? Azok nem 3 éves kor körül várhatók? Vagy én vagyok eltévedve? Nekünk még csak a szemfogak jönnek, egész jól viseljük. Se felsírások, se nyáladzás, se láz, se piros popsi. Aztán ugye ilyenkor szokott valami beütni, ahogy mondtad Te is, mikor elszóljuk/elkiabáljuk magunkat :wink:
Én a Tesco-ban szemezek már egy ideje egy ikerbabás dobozzal, amiben egy lila és egy rózsaszín ruhakiegészítőkkel rendelkező babapár van étkészlettel, cumisüveggel.... és hasonló kellékekkel. Nem is drága, 3-5000 Ft (nem emlékszem biztosan).

Timi, duci-ducu :D Nagyon édes! Szerintem moindenhol vannak ilyesmik, csak kicsit mások és :D másnak hívja mindenki :wink: Én is imádom, mikor szeretik egymást. Mikor kézenfogva közlekednek (nem gyakori azért még), aztán mikor elkezdi egyik a másikat ölelgetni, esetleg kölcsönösen... na akkor az én szívem is elolvad és megkönnyezem :oops: De most már egyre gyakoribb. Sőt, néha ha szólok nekik, hogy ne piszkálják egymást, hanem szeressék, már hallgatnak rá és ölelkezni, pusziszkodni kezdenek.

Én is mindig sok leszek, pedig mindig azzal indulok neki, hogy csak röviden, pár sort írok. :oops: :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812

Boldog névnapot Szizzsófi és Zsófikukac :D :D :D

..bocsi,most ennyire futotta :oops:
Vendég

Zsófik: boldog névnapot kívánok!

Voltam allergológusnál, mert megjöttek a teszteredmények. Annyira negatív, hogy még csak hajlamom sincs semmilyen allergiára. :D Remélem nem lesz több zsibbadás, mert az oka ismeretlen.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Hú, mennyi betegeskedő. :cry: Jobbulást mindenkinek!!!

Timi, kösz a linket! :D Ja, duci-ducu nagyon édes, az elnevezést még sose hallottam (mi kucikucinak hívjuk). :) Minden családban van ilyen kedveskedő huncutkodás (most látom, Törpi is majdnem szó szerint ezt írta). :) (Mi buccolni meg piszézni szoktunk, és már ők is csinálják egymással, naggggyon édi! :D )

Babusok, ikerbabákat már én is kinéztem, kötelező darab sztem, pláne, hogy két kislány baba! ;) Lehet megkapják szülinapjukra. Kicsit korai még nekik, dehát most kell venni, amikor akciós! :lol: :oops: :oops: :oops:

Tkata, Decathlonos Quechua hótaposókat árulnak több helyen, állítólag jó... De még mindig nem tudom, mekkorát (és hol) vegyek (használtat a neten, vagy érdemes felpróbálni az újat?): a 18/19-es 11-11.5 cm-es lábra van, de nem tudom, kihúzzuk-e a 20/21-essel a telet. Még mindig tanácstalan vagyok.... :roll: :roll: :roll: :roll: Vagy kezdjem el járni a világot (és minden cipőboltot) vmi jó kis csizmáért?
Te vettél már csizmát? És a többiek?? :roll:
Jók a szülinapi képek nagyon! Hol tartottátok? Ez vmi vendéglő, vagy ilyen nagy házatok van? :shock: (Vagy megvolt már a beszámoló, csak lemaradtam?) :oops: És mi volt a torta? Receptet megírnád, ha megvan? És látom játékbabakocsi ott is bejátszott (tán nem pont az ikerbabák?)... ;)

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Én is néztem a decathlonos hótaposót, de azt csak egy plusznak gondoltam, így lehet, majd használtan nézek. Szeretnék majd valami jobbat: magas szárú bakancs szerűt, ami jól tartja a lábat, de pl superfitből néztem 15000/db :shock:

Vendéglőben voltunk, szezonálisan mi csináljuk, így olyan, mintha otthon lettünk volna, de így el is fértünk :lol:
A tortareceptet majd előkeresem és elküldöm emailban.
Babakocsikat londonból hozták, hogy ikres-e, azt nem tudom, külön volt csomagolva, de van rajt egy kapocs, amivel öösze lehet tenni őket.
Kaptak bele babat is, de van hajuk, így azt elvettem tőlük, mert tépték őket, így csak 2 kopasz babát hagytam meg nekik egyenlőre. A babakocsival egyébként az első dolguk, hogy mindketten beleültek :lol:
Szerintem a legjobb ajándék, legalábbis ők imádják, még régebben vettem nekik, egy mászóalagút: egyszerűen imádják, kacagnak benne, kergetőznek...ők mennek és kérik, hogy vegyem elő....

t-pk

Vettem cipőket a csajoknak! :D Marci márkájú lett, és nagyon ügyin lépegetnek benne. Ezzel a telet is kihúzzuk, bár, ha nagyon menni fognak önállóan, akkor kapnak hótaposót-vsz. decathlonost. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

DM-ben megint van kartondobozos pampers 5799Ft, -25%kuponnal már nagyon jo ára van :wink:

babusok
Budapest

Bizony jó ára van, be is vásároltam belőle! :wink:

T-Kata: mászóalagút jó ötlet! Jegyzetelek! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Zsófi: minden méret akcijoooos :wink:
én is megijedtem bementem a boltba sehol a 4-es, de megkérdeztem és már hozták is a raktárbol :wink: pont ezt a méretet elfelejtették kirakni :lol:

babusok
Budapest

Zsófi: ahogy Babus írja! Minden méretből akciós, kérdezd meg, mert én is sima 4-est vettem, kell lennie! Zsivány a kiscsaj! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Barackos túró torta:

Tészta: 6 tojás, 6 evőkanál cukor, 6 evőkanál liszt.
Töltelék: 1/2 kg túró, őszibarack konzerv, cukor ízlés szerint, 1 csomag vaníliás cukor, 2 csomag zselatin.

Piskótatésztát készítünk: 6 tojásfehérjét kemény habbá verünk a cukorral. Ezután folyamatos keverés közben hozzáadjuk a tojássárgáját, és végül óvatosan a lisztet. Kivajazott sütőformába tesszük (csatos tortaforma), és előmelegített sütőben megsütjük. Akkor van készen, ha a tészta elválik a forma szélétől. Ha megsült, lezárjuk a sütőt, de nem nyitjuk ki az ajtaját, mert a tészta összeeshet. Hagyjuk kihűlni.
A töltelékhez a túrót rúdmixerrel összeturmixoljuk a konzerv levével, és őszibarackkal úgy, hogy kenhető állagú legyen. Ízlés szerint cukrot, és vaníliás cukrot adunk hozzá. A zselatint feloldjuk vízben (melegítve), és a túrókrémhez adjuk. Ráöntjük a kihűlt piskótára, és pár órára hűtőbe tesszük. Ha megdermedt, díszíthetjük a tetejét barackszeletekkel, dekorcukorkával, mázzal.

t-pk

Timi, ezt az allergológiai eredményt nem mondhatjuk akkor most üdvözítőnek, mert akkor még mindig nem derült ki, mi is a baj igazán. Ez nem jó :( Remélem azért nem lesznek többet ilyen "rohamok"!

Zsófi, akkor szerencsére nem maradtam le névnapügyileg a köszöntésről :oops: Örülök, hogy Kata kicsit jobban, remélem ez már a gyógyulás útja. Nem semmi a body, kitől kapta? :lol: :lol:

T-pk, jó a recept, ha időmilliomos leszek, ki kell próbálnom! Képekhez még nem jutottam, majd most, ha a törpik hagyják.

Téli topánka dologgal én is bajban vagyok, mert bélelt bakancsunk van, de ugye az lenne a kimenős cipőnk, kellene valami őrjöngeni is az udvarra. Lehet, hogy arra benevezek egy hótaposót, de most még én sem merem megvenni. Most nőtt egy nagyot a lábuk, nem tudom mi várható pár hónap múlva. Csak sógorom szerint (tapasztalt apuka) akkor meg már nem lesz méretben választék :evil: De az is lehet, hogy a meglévő bélelt bakancs is kicsi lesz arra, mert 20-as, és most hordunk akkora számozású cipelőket. Macerás dolog ez a cipő-dolog, pláne kettővel. Mert ugye két gyereknek két lábméret sokhelyütt :wink:

törpilla812

Törpi: egyrészről örülök, de meglepő volt a negatív eredmény, mert érdekes módon, ha turkálok a kertben zöldségek között, akkor is egyből csupa kiütés leszek és mégsem vagyok allergiás semmire sem, de még csak hajlamom sincs rá. :shock: Doktornő valami vegyszerre tippel, amiből sokat kaphattam a fürdőben. Viszont vére le tudtam szokni az évek óta használt orrsprayről és elmúlt a krónikus orrdugulásom és már az erre kapott sprayt is csak nagyon ritkán kell fújnom. :D

Hát tényleg nem egyszerű ez a cipővásárlás. :?

Ma Alexát annyira lekötötte apa pulcsiján a cipzár, hogy elfelejtett kapaszkodni, de elesni is. Ott állt, mint a cövek kapaszkodás nélkül tök sokáig és molyolt. Aztán megismételte a mutatványt, mi meg csak lestünk. :shock:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

KATA!!!!
Igen jó, nekünk is olyan van.

Megjöttünk, majd jövök beszámolni, most hulla vagyok. Szundika lesz.
vovanda

Sziasztok!

Bocsi, hogy ismeretlenül idepofátlankodom, de van néhány eladó ikres cuccom. Ikresekre nem tudtam képet feltölteni, gondoltam akkor ide felteszem még tesz-vesz előtt.
Ezeket tavaly télen hordták a gyerekeim, kb 1,5 évesen:

2 db 86-os C&A-ban tavaly vásárolt overáll, egy lila és egy kék:
Kép
( egy kicsi hibája van: a kéknek a jobb oldali lábán kilazult a gumija)
lila: 3000,-
kék: 2700,-
a kettő együtt: 5500,- ( + posta)

2 db szintén C&A-s 80-as vastag, jó meleg téli kabát, egy lila, és egy zöld:
Kép
Kép
a zöld kabátban van egy belecipzározható drapp mellény)
lila: 2000,-
zöld: 2500,-
a 2 együtt: 4000,- ( + posta)

1 db fehér , Cherokee téli kabát, kb. akkora, mint az előbbi lila kabát (12-18 hó)
Kép
ára: 1500,- (+ posta)

2 db kantáros bélelt, vastag, orkános nadrág, 80-as, egy kék, egy kheki:
Kép
ára: 1000,-/db
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára riddencs 2010.09.21 13:22-kor.

Kép
riddencs

Zsófi! Igazad van, hótaposó még korai lenne. Köszönöm a figyelmeztetést. :D :oops: Viszont cipőcskét azért csak kéne vennem, mert az sincs (csak a puhatalpú meg a kocsicipő, de azok nem tartják a kis bokákat). Mi még nem raktuk le őket szabadtéren :oops: de gondolom hamarosan ez is eljön. És ha már van egy pár jó kiscipő fejenként, akkor miért is ne? :D

Kata, köszi a receptet, majd kipróbálom.. :)

Timi, nagyon ügyi Alexa! :D Enyémek is csak akkor álldigállnak kapaszkodás nélkül, ha elfeledkeznek magukról. Ha rájönnek, mit produkálnak, azonnal popsira csüccsennek. Ja, ügyes baba: ma Letti azt mondta tisztán és érthetően, hogy "Nemmegyünk", és a kezével nemet integetett, hogy nyomatékot is adjon a szavainak. (Előtte az apja mondta neki, hogy nem megyünk már oda. Apa szerint már többször is mondta, de én most hallottam először.) :D Ajsi meg azt, hogy "LABDA", de így. :shock: :lol:

Ja, nem is írtam a múltkor, hogy vagy két hete L. beverte az ínyét az ágy végébe, és felrepedt az alsó ínye. :cry: Másnapra szép bordó csík jelezte csak a repedés helyét, gondoltam de jó, így összeforr. Rá vagy két napra vettem észre, hogy nem forrt össze, hanem a repedés helyén szétnyílt (és begyógyult), vagyis az egyik alsó 1-es fogán most sokkal lentebb van az íny, mint a másikon. Valakivel előfordult már ilyen? Örökre így marad vajon? Nem fog jobban szuvasodni a fognyak (az esztétikumról már nem is beszélek..) Azóta ezen tépelődöm (egyre jobban), hogy ha másnap elviszem fogdokihoz és összevarrják (fel is ötlött bennem, de aztán azt hittem, magától össze fog forrni), akkor most nem lenne ki a fognyaka. :cry: :cry:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen

Jó reggelt!
Törpi: hát sztem az utso 4 fog 2-3 év kor körül jön, van akinek elöbb van akinek késöbb, barátosnénk 1 honappal idösebb nálunk és már kint van összes, másik barátikerpár 2,5 évesek és most jönnek az utsok
Én is benevezek decathlonos hotaposora, másikban Csajok azt mondták nagyon jo, van akinek tavaly is volt és idén is ilyet vesz :wink:
Rana: biztos nem lesz baj inyecskével-fogacskával, ilyen korban simán begyogyul, de ha nagyon idegesit mutasd meg dokitoknak vagy fogorvosnak esetleg :wink:
azta de ügyidumások avgytok :wink:
Törpi: jaj de édesek lehetnek :wink:
Timi: lesz itt mindjárt uccuneki :wink:
Zsófi: cuki body cukibabán :wink:
T-pk: nagyon édik egyéveseid :wink:

babusok
Budapest

Rana: ügyik a csajok! Letti ínyét sajnálom, szerintem nézesd meg, az a biztos.

Nálunk Hanga mondja, hogy gyí és olyankor mindíg odajön, felmászik és ugrál, hogy pacizzunk. Ja, és este a kádban kérdezgettem tőle, hogy hol a teki szeme, szája és mutatja. Vagy 5x megkérdeztem és határozottan mutatta, hogy mi hol van. :D A hatodiknál rámnézett és mérgesen morgott-biztos gondolta, hogy idióta anya nem képes megjegyezni! :lol:
Lemértem őket kíváncsiságból és másfél hónap alatt 3,5 cm-t nőttek, meg kb fél kg-ot. Már értem hogy lehet 1 hónap alatt 1 méretet kinőni!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Decathlon hótaposó: én is ilyet akartam, de engem lebeszéltek róla, hogy nem hajlik a talpa.

t-pk

Na, már épp írni akartam, hogy akkor benevezek én is egy ilyen Decathlonos hótaposóra, erre újabb véleméyn, Kata. Asszem meg kell néznem személyesen a dolgot.

Timi, nagyon ügyes Alexa, úgy tűnik ő is hypersebességgel fog elindulni, mint Zsófi babái. Hanga meg nem semmi :shock: Bár fejüket, pocakjukat, cicijüket már nekem is korán mutatták, de most kezdtem el újra forszírozni az egyéb testrészeket, mert eddig nem voltak vevők rá. Most bezzeg! Még anyán is megmutatjuk, hol az az orr. Jól megcsipiszeljük :lol: aúúúúúúúúúúú!
Felhívott 2 és fél hónap után a védőnő :shock: Biztos hiányoztunk neki. Ezért holnap eltolom a csajokat szétrámolni a rendelőjét :lol: Én is kiváncsi vagyok már a súlyukra. Hosszukat én is mérem néha, de valóban, a ruha a legjobb tükre a gyarapodásuknak.
Annak viszont nagyon örülök, hogy leszoktál a szerről :wink: :lol: :lol:

Babusok, ez a fogtéma még sokáig téma marad akkor :( Ti hogy vagytok? Nátha? Egyéb tünetek?

Rana, én foghoz nem értek, remélem semmi komoly. Nem nyugtat meg, tudom, de én sem rohantam volna vele dokihoz. Nekem heti rendszerességgel van foginyvérzés, mert Míra esténként a fáradságtól akkorákat tud zúgni... tegnap pl. a bárszékre mászott fel. Hogy nem dőlt el félúton, nem tudom, de a végén nagyot zuhant róla a gyerek, mert anya ijedt sikítására ő még jobban megijedt és elfelejtett kapaszkodni :? Én sose néztem még, hogy az inyén maradt-e valami károsodás, de vicsorgás közben nem látszik, az tuti.
Letti nagyon ügyes!!! Okos csemetéid vannak. És nagydumásak. Én apa helyében kezdenék félni :lol: 3 ilyen nő mellett esélye sem lesz :lol: :lol: :lol:

Vanda, majd mesélj nekünk? Hol jártatok? Milyen volt? De először is pihend ki a nyaralást :wink:

Szombaton volt Szhelyen bababörze. Egy vagon pénzt otthagytam, de több zsáknyi ruhával tértem haza. Képzeljétek, összefutottunk Zsuzska80-nal. Pár mondat után összeraktuk, hogy honnan is ismerjük egymást (talán emlékeztek rá, bár csak ritkán kotty ide nekünk). Isteni cuccot vettem tőle, potom áron. Nem ebből fog meggazdagodni :lol:

törpilla812

Törpi: mázlista! Én sosem jutok el a bababörzére, akárhol is van éppen, mert tuti mindíg akkor jön valaki, vagy mi megyünk valahová. :( És annyi minden kellene még őszre-télire a lányoknak. Tegnap rájöttem, hogy nincs kabátjuk, kertészgatyát is szeretnék még 1-2 db-ot fejenként, egy rakat bodyt múlt héten rendeltem meg-még nem ért ide, pedig jó lenne, mert ezek mindent kinőttek és nem győzöm mosni azt a pár darabot, ami még jó rájuk.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Törpi :) örültem a személyes talinak :lol: :lol: :lol: :lol:

nekem nagyon jó volt a börze, szinte mindent eladtam :)
tetszik a kabi? :)

zsuzska80
Szombathely

hihi pont akartam mesélni, h mi is hallottuk a véletlen találkozás hirét :lol: :lol:
én is vettem már szép rucikat Zsuzskátol :wink:

babusok
Budapest

Törpi: köszi kérdésed mi Apával megvagyunk pici köhécselés, elmegy, de Csajok taknyolnak még mindig ezerrel :( és köhögnek is de ugye leginkább ha alvás van, Lalu fel is ébred rá :(
ma sokat voltunk teraszon remélem jot tett a friss levegö olyan szép idö volt itt :lol: :lol:

babusok
Budapest

sziasztok
szizzsófi: jó a bady, nekünk is volt 1 "kiskorukban" mindig arra adtuk aki azelőtt éjjel nem ordított

Pelenkát én is gyorsba lestoppoltam, mindig a 4-es fogy el, én unokatesómmal vetettem meg, ő dm-ben dolgozik, és mondta alig kapott észbe már alig volt

én sem merek télre vásárolni gőzöm nincs mekkorák lesznek,
még némelyik 3-6 hós ruha is jó rájuk :shock:

Nálunk is kezd kinyílni a világ
Réka végre talán elkezd mászni (pedig most vásároltam be kantáros gatyával hogyha a hideg kövön hasal akkor ne fázzon fel)

Uh... Laura meg tegnap rájött hogy ha feláll valamire(hordozó ott volt az ágy mellett) akkor fel lehet mászni a kanapéra és elér rajta bármit

már nem tudom hogy fogok akár WC-re is kimenni tőlük :oops:

Móni
KépKép
reunion

Móni: nálunk is Laura jött rá elöször a kanapéra mászás titkára :lol: :lol: :lol:

babusok
Budapest

elővettem nekik a játszószőnyegüket
annyira örültek neki........ igaz nem rendeltetésszerűen használják :lol: Kép

na meg már rég raktam képeket

Kép
Kép

Móni
KépKép
reunion

Reunion: szépek és ügyesek a lányok!

Labkat: boldog szülinapot! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Kata Nagyon Boldog Szülinapot!!!

babusok
Budapest

Csak bekukk, nincs kedvem semmihez. Melóhelyem beintett, vagy 4 órában melózok, vagy 8ban, 6 óra kizárva.
vovanda

Vanda: basszus! :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Vanda, fel a fejjel!!! A főnököd ilyen szűk látókörű, vagy a cég szabályai nem engedik. Bosszantó! Bár én 4 órás melót keresnék. Miért gondoltad Te a 6-ot? Gyerkőcök bölcsibe készülnek?

Kata, Isten éltessen sokáig!!!!

Reunion, édesek a Csajok! Nekünk olyan, hogy krémek, törlőkendő, stb. már nem lehetnek elérhető magasságban, mert már minden tetőt leszednek, felpattintanak, letekernek... valamint Míra magát krémezi be pelenkázáskor. Persze nem csak a szükséges helyekre megy.

Babusok, jót tett a friss levegő? Jobban van Laura? Szegényke, éjszaka is kínozza a köhögés :( Te honnan informálódtál a mi kis talinkról Zsuzskával? :wink:

Zsuzska, nagyon köszi a kabátot még egyszer is, nem próbáltam rá, de ha a fene fenét eszik, illetve a gyereket a kabát, akkor is hordani fogja, mert annyira tetszik. A gatyát csak egy másikhoz próbáltam, hosszra jó, bőségre meg állítható. Úhhogy én is nagyon happy voltam ezzel a börzével. :wink: :D :D

Lányokat mázsáltattam ma a védőnénivel; Emma 11kiló 17deka (10,6 volt két és fél hónapja), Míra 9,75 (ő 8,8 volt). Szóval szépen gyarapodunk és nyúlunk. Kész hölgyek vagyunk már :) Netán Lovak???? :lol: :lol: (ugye Rana, Nyuszi? :wink: )

törpilla812

Kata!
Boldogat neked! (bocsánat, szét vagyok esve).

Törpi!
Állam bácsinak dolgozom, jogszabály lehetőséget biztosít a részmunkára a gyerek 3 éves koráig. A törvény a 4 órát nevesíti, az indoklás szerint ettől el lehet térni. Azért a 6 óra, mert 4 órában lószart keresnék, meg nem vennék fel a miniket egész napra bölcsibe. Plusz tuti, hogy rám szórnának 4 órában is 8 órányi melót...
A többit nem ragozom, némi jóindulat kellett volna ahhoz, hogy engedjék.
vovanda

Vanda: szép nagyok a lányok, tényleg kész hölgyek! :D

Vanda : tulajdonképpen, akkor csak a jóindulat hiányzott. :(

Nyulasz: merre vagy? Valamikor mostanában nyaraltok, de nem emlékszem pontosan. :? Noémi meggyógyult?

Betegeknek jobbulást!

Tegnap kiraktam a csajokat a teraszra. Mivel mindent a szájukba vesznek épphogy csak nem porszívóztam le a teraszt előtte, persze az undormány bogaraknak oda kell telepedni. Alexa meg is ragadott egy háton vergődő büdösbogarat (vagy hasonlót) és bekapta. Hiába voltam ott, ő volt a gyorsabb. Kiszedtem a szájából, csak azt nem tudom, hogy hogy a fenébe nem csikizte a száját a lábaival!? Fúj! Mikor szoknak le erről a mindent meg kell kóstolni dologról???

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Vanda, az ilyennek nincs gyereke? :evil: Vagy nem három, mi!? Utálom az ilyen embertelen embereket. És annyira dühítő tud lenni a tehetetlenség velük szemben :( :evil: Sajnálom! Most másban kezdesz gondolkodni? Hogyhogy nem lehetnek egész naposak a minik bölcsiben?
Más kérdés, bocs; ehetnek már mákot ekkora gyerekek?

Timi, ne reménykedj, nekem még mindig minden a szájban köt ki. Nálunk csigazabálás volt a teraszról. De kezdem feladni a harcot. Hacsak nem mérgező a dolog, próbálgassa csak a dolgokat :oops: Azt vettem észre, hogy meg nem eszik, csak bekapják, majd kiköpik. Bocs, egyes számban kéne írnom, mert ebben is Míra az éllovas :?

törpilla812

Törpi: köszi! "Megnyugtattál"! :lol: Az, hogy bekapnak tücsköt-bogarat egy dolog, de én irtózok ilyesmit megfogni, márpedig muszáj valahogy kiszedni-mittomén melyik mérgező. Anyám jókat röhög, mert én is ettem ilyeneket, még neki is vittem egy csokor gilisztát, amitől ő dobott egy hátast a konyhában, mert annyira nem bírja a csúszmászokat. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

De bájos kislány lehettél :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát igen, kedves Anyuka, sokmindent le kell küzdenünk, többek között az undort is hol ettől, hol attól. Gondold el, aki a hányást nem bírja. Pedig az nem egyszer van egy gyerek életében :? Csúszómászó, ugrabugra és undorka társai innentől része lesznek életednek :wink: Kénytelen leszel barátságot kötni velük :lol:

törpilla812

Vanda sajnálom a munkahelyet nem lehet még velük egyezkedni?

Timi szomszéd kislány 2 és fél éves és még a mai napig megkóstol mindent és persze elég sokszor van fosós betegsége

Elvittem lányokat szemészetre, szerencsére nincs gond azt mondták
de mértek + dioptriát erre is azt mondták hogy normális de vissza kell mennünk fél év múlva
ez tényleg normális vagy csak nem akart különösebben ijesztgetni, csak nem tudom akkor miért kell visszamenni

Móni
KépKép
reunion

Törpi!
Ha csak 4 órát igazol a munkáltató, nem vehtik fel őket egész napra a bölcsibe.
Főnök 50 körüli pasi, egy gyerekkel.

Mák: ehetnek, csak utána szemenként fogod lecsuszkolni a hátsójukról. Javasolnám megvárni vele a szobaisztaságot. :lol: :lol: :lol: :lol:
vovanda

Mák: hihi-esetleg betartod a fenekét a zuhany alá! :wink:

Vanda: borítékoltam volna. És persze az egy gyerekre sem neki van gondja!

Reunion: szép kilátások. Szemészetet nem tudom, bár mi sokat jártunk -gond meg egy szál se.

Törpi: mára is jutott story! Alexa köpködött, ebből tudtam, hogy valamit megint bekapott. Bekukucskálni nem enged, benyúltam, megéreztem, hogy valami van a szájában és sikítva rohantam a gyerekkel apához, hogy szedje ki azt a valamit a szájából. :oops: Tiszta ciki, de annyira irtózok mindenféle ízeltlábútól, hogy bepánikolok-pláne, ha tudom, hogy van a közelben segítség. A legszebb az volt, hogy egy fugadarab volt a szájában. Lassan szétszedi a házat és megeszi.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?