Sziasztok!
Köszönjük a dícséreteket
Timi,Avent csőrösünk van,de ez sem kemény,hanem ami 6 hótól van.Lehet nekünk is váltani kéne?
Sikítva-sírva ébredés,tiszta Bazsi
Ugyanezt csinálja,nappal is,éjjel is.Tuti a foga is,lehet rosszat is álmodik,felriad,akkor megérzi,hogy fáj,és ha éjjel 3-kor rájövök félkómásan az ötödik visszafektetés után,hogy be kéne kenni az ínyét,utána elalszik.
Öööö,mi a baj?Egy kis szoli nem segít?
Bocs,tényleg engem érdekel,írhatod priviben is
Szizzsófi,én nem itatom a tápot csőrösből,szerintem abból túlságosan jönne
Tigriske,hű,ez a hármas nyugtatás
De látom nem is kell nagyon nyugtatni őket
Olyan tündériek,nyugodtak
Babus,köszi a cipit,hááát,ilyet kelett volna venni.De ez meg ingyé volt amink van,apa intézte.Nem tudom érdemes-e most beruházni másikra is,mert ha jön a mínusz,akkor már úgyis téli cipő kell,az sajna már nem lesz ingyen,viszont ciki lenne nem ott venni,ahol már 4 párat kaptunk ingyen,hiába akartuk fizetni,ez még valami munkáért volt szívesség,de megbeszéltük a következőre majd valami árat kitalálunk
Csak remélem,hogy addigra már nem fognak mászni,és megmarad az orra a cipőnek.
Törpi,de bizony Bazsi antiszoci
Megy ki a világból is,de csak ha játszón vagyunk.Egyébként itthon ő az aki addig produkálja magát,míg mindenki bele nem szeret
Alvásról meggyőztél,eddig nem értettem,ha 2 alváson vannak,akkor 11-kor alzanak 2 órát,délután meg 1.5-et,akkor egy alvásnál hogy jön ki a csak 1.5 óra.De tényleg,akkor még reggel fél7-kor keltek,most fél9-kor,így meg isvan az a 2 óra
Meseszép ez a ház
Szép lett a kerítés is...hű,ekkora telekre mennyi kerítés kell???
Na és a sok önkéntes
Édesek
Azt nézem,hogy elég üresen pang az etetőszéketek,talán kéne bele utánpótlás
Ja,nem csak a lányaid lettek lelovazva
De tényleg azok lettünk
Rana,megkeresem neked a fóliás linket.Cicin harapás
Jujjj
Bakancsot,csizmát mi még nem vettünk,csak olyat,amit most hordanak,és a bácsi aki készíti és árulja őket(supi+) próbálta rá a lábukra,elötte a talpukhoz nézte,hogy mégis kb mekkora.De Timi amit berakott linket,az nagyon jó.
Hinta nálunk is 1 méterre a kettő,beleteszem egyesével őket,azért nem könnyű kiesni,és úgy lököm őket mint Timi
A pelusvödröt én száműztem a bejárati ajtó elé,na az még szép lehet,ha abból is kipakolnak
Vanda,nálunk az a baj,ha elöttük hagyom a vizet,akkor elkezdenek már játszani is vele,isznak,kiköpik,isznak,kiköpik,és csupa víz a polójuk.Nyáron még elmegy,de most azért hüsi van hozzá
Hova utaztatok?
Labkat,kiváncsi vagyok a hámra,beválk-e.Jó áron volt.
Nálunk alakul a helyzet,már nincs magas láz Noéminek sem,viszont a sok lázméréstől,meg kúpozástól annyira kivan,hogy egy sima peluscsere is kiborítja.Így vettem egy homloklázmérőt,füllázmérőnk van,de azt nem engedi,viszont ezt igen,már tartják a kis buksijukat,és nagyon pontosan mér,eleinte leellenőriztem a popsiban is.
Volt szerencsém a lázcsillapítókat is tesztelni,nálunk a nurofen epres szirup nem jön be,hány tőle,jobb esetben csak percekig öklendezik,a germicid c egész jó,de állítólag 10 kilóig hatásos igazán,a nurofen kúp nem jött be,panadol szirupot még nem próbáltuk,de vettünk,és ami tutira bevált,és 5 perc alatt hül tőle a gyerek,az a mexalen kúp.Nagyon jó!!!
Ugye más már nem betegeskedik?Labkat?Tigriske?
Tkata,Jázminról várjuk ám a híreket!!!
Na,lejárt a mosógép,megyek teregetni...
Bocsánat,most látom csak,egy regény lett belőle