Sziasztok!
Szandriii!!!!!! Azzzonnnal írj, ha van valami eksön!
Illetve bármit mondanak, írj. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mond a doki, mi lesz a vizsgálaton.
Megy a drukk!!! +++++++
Menion
Uhhh, hallod, ez nagyon durva. Tényleg jó, hogy meghallottad a csőtörést! Babaruhás történetet sajnálom... valakinek nagyon jó napja volt. Az a gáz, hogy futhatsz a pénzed után... ha... De tényleg fel a fejjel! Neked is küldök pozitív energiát, hogy mielőbb forduljon el az a kerék (tudod, egyszer lent...)!
++++++++
Hát, a tejadó anyuci... kicsit furcsa ez nekem, de nem akarlak hergelni. Megértem azt is, ha ezek után szeretnéd lezárni a "kapcsolatot". És Evitának igaza van, ha négy hónap lesz anyatejes, már az is nagy szó, immunrendszerét felturbóztátok és a mai tápik is nagyon jók!
Jah, amit írtál, arról jutott eszembe, hogy én már úttörő sem voltam...
Párom mindig ezzel ugrat, hogy mit hagytam ki...
Vivi
Barni babának jobbulást! Ne edd magad, sztem semmit nem rontottál el, egyszerűen így alakult, hogy beszedett valamit!
Evita
Emma babával tökéletes összhangban vagytok, úgy látom! Turi éljen!!!
Gyógyulj mihamarabb!!!
Gabi
Akkor 18án várjuk a folytatást, és annyira bő lére ereszted, amennyire jól esik!
Erika
Hű, örülök, hogy Ádámka is jól alszik már!
Rólam... hétvégén elvoltam, mint hal a vízben, a nap nagyon jó hatással volt rám. Kirándultunk meg csavarogtunk egyet, lehetne már/még ilyen idő...
Aztán ma... jól megijedtem. Röviden annyi a lényeg, hogy tornán már bekeményedett a hasam és amikor elindultam haza, jól begörcsölt (de csak egy kis területen). Mákom volt, mert Apa otthon volt és felhívtam, hogy jöjjön értem. Itthon bedobtam egy adag Mg-t és feküdtem egy ideig, most már sokkal jobb. Na nem volt ám olyan fogcsikorgató a helyzet, csak nagyon megijedtem, mert ilyenben még nem volt részem. Szerencsére a babóca változatlanul mozgolódik, úgyhogy sztem csak eseti jellegű volt a probléma. Jah, meg van egy kölcsön sztetoszkópunk, azzal meghallgattam a kicsi szívét...
Lehet, h én így éreztem meg a frontot?
Vigyázzatok Ti is magatokra, babókra!