Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Nekem mostanában 6-7 óra alvás elég! Ki érti ezt?? :roll: :roll: Viszont kb. csak egyszer ébredek fel éjszaka! :lol: :lol: Ma megyek szülésfelkészítőre! Remélem lesz szülőszoba látogatás, viszont már le van zárva a kórház, így kicsit necces. Pedig jó lenne szülés előtt látni,hogy hol is fogok szülni! :lol:
Reggel úgy ébredtem,hogy picit kapar a torkom, de nem leszek beteg, mert nem engedem! Be is vettem egyből c-vitamint, ittam csipkebogyó teát, és ha délután hazaérek, csinálok hagymateát is!! :lol: :lol:

Vivi
Remélem nem lesz beteg Barni! Pedig nagyon vigyáztatok,hogy ne kapja el Apácskától!! Hogy van ma a Drága Pici Fiú??? Még jó,hogy nem kapott tegnap oltást!

Menion
Sajnálom ezt a tejdolgot! Tényleg fura ez az egész! De ne keseredj! Elég sokáig kapott anyatejet! A tápszerrel sincs semmi gond! Sokan felnőttek, és felnőnek azon! Néz rám, anyunak rengeteg teje volt, de én nem voltam hajlandó enni! :oops: :oops: Szerinted mennyire lehetett ideges ettől anyum?? :lol: Nekem inkább a tápszer kellett, és semmi bajom! :wink: :wink:
Bizony ügyes csajszi Emma! Már várom nagyon a hétfőt! Első Ctg, meg nagy uhu! Olyan izgalmas!! :lol: :lol:

Gabi
Gyere is mesélj nekünk tovább! Nagyon érdekel a lombikos történeted! Szerencsére nem kell izgulnunk, mert a végeredményt már látjuk!! :lol: :lol:
Nekem is nagyon tetszenek a rucik!! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Nem úsztuk meg... :( :( Köhög, nehezen nyel, szörcsög ...

Hívtam a gyerekorvost. HOLNAP tud csak kijönni. Addig sóoldat és tartsam tisztán a nózit, és Panadol baby ha úgy látnám, h a torka is odavan. És több folyadék.
Most 37,3°C a popsiba. (talán a láza nem lesz).

Csajok ez valami szörnyű, h beteg a babám... :( :cry: :cry: :cry: :cry: :( Folyton azon töröm a fejem, h hol fázhatott meg! Mindig annyira vigyázok rá! :( :cry: :cry: :cry: :cry:

Menion, Suzy
Milyen cseppeket írtatok, mit érdemes neki adni ilyenkor?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok!

CSak gyors bejelentkezés.Nincs most időm jönni hosszasan.

Suzy!A topiikkal kapcsolatban gondoskodtam és úgy döntöttem,h maradjunk nyitottak mégis.
Örülök nagyon h Cipike meggyógyult:) ...jó idő van mi felénk is...nagyon örülök neki,mert ki birom vinni a levegőre Ádámkát és mióta ki visszem jókat alszik...nem akarom elkiabálni este miután evett 1 óra alatt elalszik nyüglődés nélkül.

Menion!sajnálom a történteket...szorítok h meg tudjátok beszélni a dolgokat!!!++++++++++++++++++
A hinta nagyon szép.A kiütéseid h van :?: használ a krém :?:

Vivi!sajnálom nagyon Barnit,szegénykém...remélem nem lesz lázas és nem betegszik meg.
Nekem a gyerekorvos azt mondta h mikor eléri a 37.5-öt akkor tegyek fel egy lázcsilapító kúpot,ez a szuri után volt.
Szerintem lehet tenni kupot 38 C alatt.Jobbulást!

Noémi!Rég voltál...aggódunk érted,remélem minden rendben van veletek.

Most megyek tisztába tenni Ádámkát és később ki megyünk a friss levegőre.

vigyázzatok magatokrA,BABÁKRA,POCAKLAKÓKRA!

Kép
erika12

Lombikunk!
Február 8 :ET :arrow: embrio transtfer=beültetés
Most nem kellett olyan korán menni,10 körül értünk oda,de később mehettünk a szobába,mert a punkciósok még nem végeztek.Rengetegen voltunk beültisek és még legalább annyi inszeminációs is,akiknek már nem is jutott ágy :shock:
Háromnegyed 2-kor szóltak,hogy mehetünk beszélni a biológussal aki ráakart minket beszélni,hogy 3 embriót kérjünk vissza,mert,hogy egy három napos van a többi 3 pedig 2 napos és azok még gyengécskék,de így elsőre nem mertük bevállalni (szerencsére).
Aztán meg mutatták őket monitoron keresztül,hát hihetetlen volt látni őket...........................

Aztán irány a műtő,megint fel az asztalra,félhomály meg minden,de ez nem altatásban zajlott,mondjuk nem is volt olyan fájdalmas,inkább kellemetlennek mondanám.Főleg azt a rész amikor a méhszájat megcsípték.Na az kemény volt.

Jött a biológusunk és hozta a babukákat egy hosszú katéterben :lol: dokinéni szépen felrakta őket és megnéztük a két kis pöttyünket ultrahanggal,szépen egymás mellett "álltak". :D
Tolókocsival levittek a szobába és ott feküdtem még vagy 2-3 órát.

Haza fele apa úgy vezetett,mintha hímes tojások lettek volna az autóban :D

És ezzel a nappal elkezdődött a pihenés....................napokig csak feküdtem,ittam a rengeteg vizet és ettem a sok-sok fehérjét.Első és második nap apa volt itthon velem,aztán jött anyu,utána anyósom,csináltak nekem kaját meg ilyenek.Csak pisilni keltem fel és zuhanyozni se minden nap :oops: ,de a babákért bármit.
Ötödik napon már mozogtam rendesen,de nem emlékszem mikor mentem először sétálni :roll:
Közben használnom kellett az utrogestan hüvelygolyókat naponta 3×3-at,ez progreszteron pótlás volt a 12.hétig......................egy megváltás volt amikor abbahagyhattam,mert borzasztóan undi dolog.Krémmel teli kis golyók,nagyobb borsószem nagyságúak,amik a hüvelyben feloldódnak.(Persze azóta már vannak ennél jobb szerek is a pótlásra.......szerencsére fejlődnek rendesen ezek a dolgok)

Következő napok megint a várakozással teltek.....................és a rettentő izgulással :?

Folyt.köv.:febr 18.

Kép
cukigabi
Budapest

Vivi
Annyira sajnálom,hogy beteg lett! Szörnyű lehet ezt látni! Ne agyalj azon,hogy hogy lett beteg! Előfordul az ilyen! Nem te vagy a hibás!!!!! Hamar megfog gyógyulni, nyugi!!! :wink: :wink:

evita10
Budapest IX. kerület

Vivi!
Sajnálom Barnit nagyon! :cry: Ne is mondd én is úgy félek a betegségektől,hogy Roli elkap valamit :cry:

Evita!
Te is kúráld magad!!!!!!!

Erika!
Örülök,hogy Ádi is megszokja az egyedül elalvást!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Igyekszem kúrálni magam! :wink:
Február 18án lesz csak a következő "rész". ÓÓóóóó az nagyon sokára van! :cry: :cry:
Nagyon izgi így olvasni!!! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
Nekem mondod,hogy soká van?????Gondolhatod mit éltem át......de most már legalább tudjuk,hogy mi következik :D :lol: :D :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Jaj csajok!
Roli úgy tömködi a kezét a szájába,hogy néha már öklendezik is,de hiába adok rágókát a kezébe nem kell neki,pedig már vagy 5-6 fajta van :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Befutottam végre én is.

Tegnap végül nem jöttem, mert nagyon hamar elszaladt az idő és fodrászhoz persze így sem jutottam el.
Ma reggel megindultam, hogy bejelentkezek, erre betegség miatt zárva vannak 2ig :? Nem akar ez nekem összejönni. De azért még próbálkozom.
Örültem volna, ha ma rendbe tudom tetetni magam, mert ki tudja... No meg este megyünk Szigetvárra.
NST, vérvétel, uh, méhszáj, mindenféle jóság lesz és hát gtam picit kicsinosítanám magam.

Már nagyon várom az estét, kíváncsi leszek mit mond a dokim és szülésznőm :lol:
De azt gondolom, hogy engem jobban kiüt ez a front dolog megint, mint az én kis babácskámat... Megint csak kóválygok a lakásban, iszom a kávét, kólát, mert már olykor az ájulás kerülget, annyira alacsony a vérnyomásom.

Amúgy, ha minden igaz és nem tévedek, akkor a nyákdugó elment tegnapelőtt :D. Ilyen rózsaszínes folyásszerűség volt. Szal nem biztos, de én annak tudtam be.
Fájásokkal pedig úgy vagyok, elképzelhető, hogy vannak, de nem biztos, hogy felismerem őket. Feszülgetek, jobb oldalon szokott lenni hosszabb ideig tartó szurkálódás, illetve szeméremtájékon szintén hosszas fájdogálások. Hát egyelőre csak ezzel szolgálhatok :)
De majd ma kiderül.

És egy kérdés.
Imike mostanában nagyon erősen mocorog egészen lent. Kb a szeméremdomb körül érzem. Olyan mintha ott lenne keze, lába, mindene. Nektek volt ilyesmi? Most azon aggódok, hogy esetleg elfordult volna a kis maki? :shock: Nem örülnék.

No, olvasok vissza, aztán jövök. Bár 2kor nyit a fodrász, szal oda majd beugrok.

Vivi, látom Barnus beteg lett? :( Szegény kiscsillag. Kitartást, hátha gyorsan átszalad rajta a dolog.

Gabi, ezeket emlékezetből írod le? Olyan izgalmas :lol:

KépKép

Kép
szandriii

Szandri!
Nekem faros volt Roli és nem nagyon rugdosódott,csak nyomogatta ki a popsit,könyököt.................nem tudom mi lehet az nálad,illetve,hogy Imici mit csinál bent. :roll: (Én is szoktam makinak hívni Rolit. :lol: + mikk-makknak+mirr-murrnak+makk-marcinak+mini-manónak.......éppen csak a nevén nem szólítom :oops: )
Nyákdugó???????De jó-de jó!!!!!!!!!
Remélem össze jön a fodrászkodás!
Este viszed a kórházi cuccost is?Esetleg nem lehet,hogy bent fognak?Jaj de izgi! :D
Emlékezetből írom,csak néha vissza nézem a pontos adatokat,de annó ennyire nem részleteztem a történteket. :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

el vagyunk átkozva :twisted:
éjjel 2kor csőtörés volt... még jó hogy fél füllel fent vagyok éjszaka és azonnal leszaladtam megnézni mi az a zaj...hát torka szakadtából ömlött a víz a lenti fürdőben...percek alatt cm magas víz lett pedig az a fürdő elég nagy!fogalmam sincs mi lett volna ha nem vagyunk itthon...
most meg kiderül hogy rossz számlaszámra küldtem a pénzt a gyerekruhákért...legalább a hinta árát jó helyre küldtem...
mondanom se kell a rucik árát Laci utalta...de el tudom képzelni hogy én írtam le rosszul amilyen zaklatott vagyok mostanság :roll:

remélem vége lesz már ennek a balszerencse sorozatnak lassan!

Kép
menion
Budapest

júúúúj nem olvastam vissza még most nincs időm de nyákdugóról van szó.....jaj azt azért elolvastam szóval szandriii nagyon drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
gyorsan menj a fodrászhoz ha így van mert tudod utána már semmi ilyesmi nem fog beleférni
drukk drukk! :D

Kép
menion
Budapest

Sziasztok :!:

Vivi
nagyon sajnálom, hogy Barnus beteg lett, de ne aggódj meg fog gyorsan gyógyulni :!: Én is nagyon kétségbe voltam esve, hogy ugyan hol fázíthattam meg Cipikét :roll: haragudtam magamra, mert biztosan nem öltöztettem fel rendesen, de ebben a változékony időben és a férjed is beteg, még nagyon kicsi Ő is, hogy ezeket a betegségeket elkerülje :!: drukkolok, hogy minél előbb meggyógyuljon és hogy ne legyen láza :!:
Nekem hál istennek nem kellett lázat csillapítanom, de 37,5-nél Én adnám neki a Nurofent :!: :roll:
cseppek:
Cebion 3szor 5 csepp, orrába tengeri sós orrspray, szívni ha kell, Nasivin szívás után és az orrába és a szemébe még kapta a Rifampicin cseppet napi 3szor :!:
tea:
csipkebogyó és hársfa tea 1-1dl
hideg párásítás sóoldattal :arrow: ez még nagyon hatásos és jó :!:

Szandri
akkor lehetsége, hogy még is 10-e lesz a nagy nap :roll: :lol: a héten szülni fogsz az már akkor biztos, ha a nyákdugó elment :!: :wink: nagyon szorítok Neked, de jó, hogy a csomagot összepakoltad a múltkor :!: :wink:

Gabi
egyre "izgibb" a történet :D de milyen jó már, hogy a "végeredmény" ott van Veled, olyan más erről írni, nem :?: :wink:
Még pontosan nem tudom, hogy mikor lesz a szuri, mert sajnos lett egy váratlan nagy kiadásunk, de a dokinő felírta az utolsó lehetséges beadási dátumot, április 9 :!: (első oltási dátum)

Menion
ezt nem hiszem el :shock: téged tényleg elátkozott valaki :roll: :cry: nagyon sajnálom, ezt ép ésszel kibírni :roll: elképesztő :shock: mást sajnos nem tudok erre írni, nagyon szorítok, hogy ez a sok rossz dolog, ami veled mostanság történt megszűnjön,vége legyen :!: :!: :!:
sajnálom ezt a tejdolgot is, de ne aggódj jók a tápik is :!:

Evita
kúráld magad drága :!:

Mi ma voltunk megint nagyon sétálni, takarítottam, jól elvagyunk :!:
Egyre többet mosolyog, ha meglát engem egyből fülig ér a szája, de ha csak a hangomat hallja akkor is :lol:

Jobbulást a betegeseknek, vigyázzatok magatokra, egymásra, babácskákra, pocaklakókra :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Szandriii!!!!!! Azzzonnnal írj, ha van valami eksön! :wink: Illetve bármit mondanak, írj. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mond a doki, mi lesz a vizsgálaton.
Megy a drukk!!! +++++++

Menion
Uhhh, hallod, ez nagyon durva. Tényleg jó, hogy meghallottad a csőtörést! Babaruhás történetet sajnálom... valakinek nagyon jó napja volt. Az a gáz, hogy futhatsz a pénzed után... ha... De tényleg fel a fejjel! Neked is küldök pozitív energiát, hogy mielőbb forduljon el az a kerék (tudod, egyszer lent...)!
++++++++
Hát, a tejadó anyuci... kicsit furcsa ez nekem, de nem akarlak hergelni. Megértem azt is, ha ezek után szeretnéd lezárni a "kapcsolatot". És Evitának igaza van, ha négy hónap lesz anyatejes, már az is nagy szó, immunrendszerét felturbóztátok és a mai tápik is nagyon jók!
Jah, amit írtál, arról jutott eszembe, hogy én már úttörő sem voltam... :oops: :lol: Párom mindig ezzel ugrat, hogy mit hagytam ki...

Vivi
Barni babának jobbulást! Ne edd magad, sztem semmit nem rontottál el, egyszerűen így alakult, hogy beszedett valamit!

Evita
Emma babával tökéletes összhangban vagytok, úgy látom! Turi éljen!!!
Gyógyulj mihamarabb!!!

Gabi
Akkor 18án várjuk a folytatást, és annyira bő lére ereszted, amennyire jól esik!

Erika
Hű, örülök, hogy Ádámka is jól alszik már!

Rólam... hétvégén elvoltam, mint hal a vízben, a nap nagyon jó hatással volt rám. Kirándultunk meg csavarogtunk egyet, lehetne már/még ilyen idő...
Aztán ma... jól megijedtem. Röviden annyi a lényeg, hogy tornán már bekeményedett a hasam és amikor elindultam haza, jól begörcsölt (de csak egy kis területen). Mákom volt, mert Apa otthon volt és felhívtam, hogy jöjjön értem. Itthon bedobtam egy adag Mg-t és feküdtem egy ideig, most már sokkal jobb. Na nem volt ám olyan fogcsikorgató a helyzet, csak nagyon megijedtem, mert ilyenben még nem volt részem. Szerencsére a babóca változatlanul mozgolódik, úgyhogy sztem csak eseti jellegű volt a probléma. Jah, meg van egy kölcsön sztetoszkópunk, azzal meghallgattam a kicsi szívét... :oops:
Lehet, h én így éreztem meg a frontot? :roll: :roll:

Vigyázzatok Ti is magatokra, babókra!

KépKép
manama

ORSIIIIII!
Merre jársz?Jelentkezz!!!!!!
Nincs baj ugye?

Kép
cukigabi
Budapest

Menion!
Hát én már nem is mondok csak annyit,hogy remélhetőleg ennyi rossz után,már csak csodás dolgok jönnek!!!!

Suzy!
Nagyon jó így vissza emlékezni a lombikos dolgokra és még az is nagyon a szemem előtt van ami akkoriban történt.Pont,mint a szülés. :)
Sajnálom a váratlan kiadást,jaj,de bosszantó ez amikor az ember eltervez valamit és mégse jön össze.De nem vagytok még elkésve,ápr eleje még 2 hónap. :wink:

Manama!
Nem lehet,hogy a torna miatt volt a görcs?Eddig nem tapasztaltál hasonlót utána?Vigyázz magadra és babókára!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Szandriiii!
Jelentkezz doki után,hogy mi volt!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Halihó!

Minden okés....de nekiálltam egy nagytakaritásnak.... :?
És Mi is sokat sétáltunk ma is...
Holnap délelőtt masszázs délután oltás....
Pénteken nőgyogyi...de sztem nem tudok majd menni, mert fáj naon a hasim....görcsölget...szal... :roll:
Pénteken este bálba megyünk, szombaton este meg szinházba.....vasárnap megyek haza Sopronba!
ŰŰŰŰŰŰŰŰűűűűűűűűűűűűűűűűű.........rendben vagyunk, majd sztem Sopronból tudok hosszabban jelentkezni!

De még megpróbálok előtte....Puszi Nektek!
Vigyázzatok Magatokra!

Nyákdugóóóóóóó...hajráááááá!

Gabi! Cuppyka!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Hűűű Orsi akkor van/lesz programod!Azért majd legalább életjelet adj :wink: Pusz

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok Lányok!

Tök jó volt a szülésfelkészítő! Kicsit "bepánikoltam"! :oops: :lol: Eddig csak úgy gondoltam a szülésre,hogy majd egyszer eljön a napja, de most ahogy hallgattam a dolgokat, már hirtelen közelinek tűnt! És jó lenne átugrani ezt a dolgot! :lol: :lol:
Viszont mindkét szülésznő tök szimpi volt! Megnéztük az összes szülőszobát! Elég jól néznek ki! Van egy olyan is,ahol van franciaágy, kád meg ilyenek! Kád két helyen is van! Eddig kötöttem az ebet a karóhoz,hogy nekem kell epidurális érzéstelenítés, most már elbizonytalanodtam! Most úgy állok a dologhoz, hogy nem kérek,csak ha már nagyon nem bírom, mert ha van epi akkor feküdni kell folyamatosan (legalábbis így tudom, de javítsatok ki,ha nem így van) én viszont nem akarok órákat feküdni! Hát majd meglátjuk mi lesz! Azt is megtudtam, hogy a Dél-pesti az egyetlen kórház az egész országban, ahol ha nem fogadsz orvost, akkor végig a szülésznő vezeti le a szülést, és a doki csak akkor jön,ha valami gáz van, amúgy nem. Állítólag mindegyik szülésznőnek külön vizsgát kellett tenni emiatt! Érdekes! :roll: Még olyan szülőszobában is voltunk, ahol vajúdott egy anyuka! Elég jófej volt. Igaz császárra várt, mert egypetéjű ikrei lesznek!! Nemsokára rá érkezett meg az Apuka!
Szóval jó élmény volt, meg ijesztő is picit!! :lol: :lol: :lol:
Kúrálom magam! Nem érzem most egyáltalán betegnek magam! Egész nap úgy éreztem,hogy kapar a torkom, de reggel és este is bevettem c-vitamint, ette sok gyümit, ittam csipkebogyó, hibiszkuszteát, és este itthon csináltam hagymateát! Nem is volt rossz, mint ahogy elképzeltem, meg az illatából gondoltam! :lol: :lol: :lol: Mindent megteszek,hogy nehogy beteg legyek!!! De nem is leszek!!!! :lol: :lol: :lol:

Szandri
Megy a drukk,hogy 10én baba legyen! Hajár hajrá! Remélem sikerül addig fodrászhoz is eljutnod!! Nyákdugó....hmmm :roll: :roll: :roll: Mesélj majd mi volt a dokinál! Remélem a telefonodban van már valakinek a száma,hogy tudd értesíteni,ha action van!!! :lol: :lol: :lol:

Menion
Hát erre már tényleg nem tudok mit mondani!! Hogy ennyi minden összejöjjön egyszerre!!! :evil: :cry: :cry: :cry: Ennél most már csak jobb lehet!!! Hidd el! Kitartást!!! :lol: :lol: :lol: :wink: :wink:

Suzy
Milyen kis édes Cipike4 Kérünk sok mosolygós képet! Jó,hogy ilyen jó idő van, és tudtok nagyokat sétálni!!! :lol: :lol: :lol:

Manama
Vigyázz ám magadra! Pihenj sokat! Nehogy valami baj legyen!!
Sztetoszkóppal könnyen meg lehet találni a szívverést? :roll:

Orsi
Neked aztán lesz pörgés ezerrel!!! Nem unatkozol! Pénteken meg tudjuk valahogy oldani,hogy át tudjam venni a pelust? Lehet akár 1 perc is az egész! :wink: :wink: De jó mész Sopronba! Ott nagyon jó lesz Neked!!!! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

evita
jó lenne ha beengednének azért jó látni előre mi hol hogy néz ki

wiwi
vírusnak elég ha a levegőben szálldogál ti meg benyelitek...ezt nem tudod kivédeni!
c vitramin cseppek...CEBION a neve...én adok minden nap 10cseppet neki...azt írja az a maximális adag...hát bajt nem csinálok vele mert mellette sokat iszik vagyis a veséjét is dolgoztatom...

erika
kiütések még kínoznak...van ahol kezd gyógyulni de ahogy nézen nagyon lassú lesz a gyógyulás....lámpázzuk meg kenem mindennel de hát nagyon szenvedek

cukigabi
na az "utrogenyót" nálam jobban senki nem utálta meg...egyszer sikerült beszednem a hüvelybe valókat majd mikor megint kiszedtem hogy megyek feldugom hát megint bekaptam :shock: na mert nekem lent is fent is adagolnom kellett és aznap reggeltől sírógörcsben úsztam mert valaki nagyon kiszúrt velem ezért voltam olyan szétszórt hogy 2x is lenyeltem a hüvelygolyókat...na nem mondom el milyen volt késöbb a bélésem :shock:

suzy
hát én se tudok már mit mondani ezekre...

manama
hát én is épp hogy bele estem...kisdobosságra jobban emlékszem...
hát tej ügyet igen mostmár le akarom zárni bár írt egy olyat hogy félreértés történt és ő a fagysztott tejet adja most el ami lassan elfogy...ami azért sántít mert akinek kell állítólag 300at kér naponta neki meg egy teljes teli fagyója van csak anyatejjel...szóval nem érthető de már nem is akarom tudni az okot

Kép
menion
Budapest

manama
a pénz megkerült mert nem passzolt a névhez a szám...hála az égnek csak rohangálás és a csomag késése lett a dologból...ez is valami :?
hát igen ez egy kis figyelmeztetés volt hogy pihizzél és kíméld magad!a front nagyon bántja a terheseket! sose voltam annyira érzékeny erre mint terhesen

orsi
elképesztő vagy :D

evita
na akkor volt mozi rendesen :lol: én is kicsit betojtam mikor voltam kukkolni....valósággá változott a dolog...otthon mondtam is Lacinak hogy nem szülök!intézze el a transzportálást! :lol: végülis ha úgy vesszük megvalósult! mert nekem a császár szinte olyan volt!
sajnos a gerinc szurival tényleg feküdni kell...de ebbe én nem tudok tanácsot adni mert nem szültem rendesen...viszont feküdtem elötte 27 órát és az katasztrófális volt! nem tudom milyen egy tolófájás de akkor úgy gondoltam a 15.órában hogy a fekvésnél bármi jobb :(

Kép
menion
Budapest

vettem hajfestéket de már félek kipróbálni...amilyen szerencsétlen vagyok még majd hülye színű lesz a hajam :oops:

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Na, most egy kicsit jobb kedvem lett, hogy olvastalak titeket... :P :P :P

Evita
Hű, totál megértem, hogy kicsit beparáztál, de tuti nem lesz semmi gond, ha eljön a te időd! Tényleg jó látni a dolgokat. Én akkor paráztam be, amikor a mostani felkészítőn a szülési fájdalomcsillapítók mellékhatásairól mesélt az anesztes doki. Ok, jobb h tudom (ráadásul alapból nem is akarok kérni, csak ha menet közben úgy alakul), de mindenki jó csöndben ült és hallgatott... :roll: :lol:
Hm, a sztetoszkóp tényleg nem mini UH, elég sokat kell(ett) keresgélni a szívhangot. Csak úgy jó, ha megtalálom h hol van a kis teste a legközelebb a "felszínhez", úgy hallom és a sajátomhoz képest érthető módon jóval halkabb. Bár ez a legkevesebb, hogy keresgélek!

Menion
Nah, az klassz, hogy meglett a pénz!!!!! Azért csakcsak alakulnak a dolgok!

Orsi
Tényleg jó nyomod...nagytakarítás meg ilyenek! Ó, sétáljatok csak jó nagyokat, jót tesz ez az idő!!!!!

Gabi
Nem hiszem, h a torna miatt volt a bibi, mert már délelőtt is éreztem h nem tökéletes minden.

Vivi
Hogy van Barnus? Beadtál neki valami lázcsillapítót?

Suzy
Jujj, ez nagyon jó lehet h Cipikének ennyire fülég ér a szája már a hangodtól is!

Hmmm, ha nem bánjátok, leírom, hogy milyen volt a tegnapi napom méltó befejezése... Elöljáróban annyit, hogy ma megyek 4D-re, de senkinek nem akartam elmondani h a picurkával együtt "elsunnyogunk" plusz a lelkére beszélek h mutassa magát, hátha ez beválik. Még a páromnak is meglepit akartam, de ő pont fültanúja volt az időpontkérésnek... Meg nektek sem írtam meg... :oops: Na, és anyósommal beszéltünk este, aki megint kérdezte, h mikor megyek legközelebb vizsgálatra, amikoris a párom elmondta, h ma mi lesz. Előtte meg azért rágta a fülünket, h megvettük-e már az ágyneműt (huzatot akar rá varrni és kellene a méret). Még nem. Na és akkor h miért nem, meg mivel fog takarózni az a gyerek ésatöbbi. Tuuudom h nem ellenőriz és csak várja az unokát, de a napom tetejébe ez sok volt és hát biza elbőgtem magam (na ezt ő már nem hallotta). Csak tök úgy éreztem h sz*r anya vagyok h már nincs sok idő hátra és még jócskán vannak hiányosságok. Viszont az volt a baj h a párom meg felhúzta magát h ilyen hülyeségeken agyalok, na kössssz. (Ne is mondjátok, világ hülyéje tudok lenni, de mentségemre ezek a hormonok...)
Szóval még nem igazán hangolódtam rá a 4D-re...

Ja, megnéztem a képeket, egyre szebbek a babók! Evita, klassz az Emmás együttes (is)!!!!!!

Szép napot!

KépKép
manama

Manama
Szuper anyuka leszel, meglátod!:) Ne aggódj, nekem sem lett kész a dekoráció a baba szobába, mert kicsit sietett a fiatal úr! Azóta is úgy van, ahogy terhesség alatt hagytam... :oops: :oops: :oops: Nem ezen múlik! :wink: 8)
Drukk az 4Dhez!

Evita-Manama
Anna is, és én is fájdalom csillapítás nélkül szültünk. (És nekem 11óra volt....) TÚL LEHET ÉLNI! Fájni fáj, de nekem pl. sokat segített a zuhanyzás (meleg-szinte forró víz folyatása a pocimra.), a labda, mert nem tudtam befeszíteni magam, amikor jött egy fájás és a séta. Annál gyorsabban tágulsz.
És a kitolási szakasz pedig nekem már szinte nem is fájt! A doki mondta, h most van erős fájás, most nyomjak. (Amíg kitágultam 1ujjnyiról 2re az volt a legrosszabb az oxitocin löketek miatt. --> Van aki úgy kezdi, h 2ujjnyi, annak ez kimarad...)
Szóval NO PARA!!!!
Ténylegesen az a része fontos, h amikor jön a fájás próbálni kell lazítani, mert ha befeszülsz, akkor nem sokat ér.
Ja, és előre szóljatok a Párotoknak, h ne próbáljon ilyenkor "segíteni". --> Nálunk ugye leesett Barni szívhangja így oxigén maszkot is kaptam és folyton azt mondogatta a Párom is, h vegyek mélyen levegőt és tartsam benn, és lassan fújjam ki, ne csak kapkodjam a levegőt. Kb. 2órányi ilyen "lélegezz!" után már veszekedtem, h "úgy veszek levegőt, ahogy tudok!".
Így visszagondolva már sokkal viccesebb, mint akkor ott... :P :) :D

Ezt csak azért írtam le, h ne aggódjatok annyira!

Menion
Annyira sajnálom! Valaki nagyon meg wudu-zott téged, mert ezt már más nem okozhatja!!!!Remélem hamar elmúlik!

Orsi
HÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜ!!!!!!!! Nagyon jó szórakozást ehhez a sok programhoz! :D :D

Gabi
Nagyon szuper olvasni a lombik sztorit! :) Írj nyugodtan róla! hosszan!

Szandriii
Mi újság?!?!?!?! MI VOLT TEGNAP????? Kibújik Imici holnap?

Suzy
Köszönöm!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Köszönjük mindenkinek a drukkokat!
Barni sokkal jobban van! Láza nincs, aludt éjjel, és csak az orrát kell szívni! :) :D :D :D

folyt. köv!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Na sziasztok!

Változatlanul nem olvastam, ne haragudjatok :oops:
Csak reggeli előtt bekukkantottam és láttam milyen sokan aggódtok értem, ezért gyorsan pötyögök.

Hát, semmi.
Az NST katasztrófa volt. Baba olyan jól érzi magát, hogy csak na. Fájások? Azalatt a 20 perc alatt, míg gépen voltam, még hasonló sem volt. :?
Nem tudom mi mit jelent, de az biztos, hogy az anyára vonatkozó értékek 19től érdekesek (60tól beszélünk fájásszerűségekről). Hát nekem a 20 perc alatt 1és 8 között ingázott. Szóval egy nagy NULLA.

Ezek után a dokim meg sem nézett :arrow: nem lesz baba 10én, szal ne izguljatok nagyon :)
Kérdezték vannak e jóslók. Bizonytalan voltam, erre rávágták, h na akkor tuti nem volt, mert azt biztosan fogom tudni.
Meséltem a nyákdugót, de azt mondták, hogy nyákdugó nélkül 2-3 hétig is ellehet az ember lánya :shock:

Szóval, drágák vagytok :D
Telefonszámok mentve vannak, de baba nem lesz mostanság.
Amúgy pedig látogatási tilalom van és Szigetváron apás szülés sem lehet emiatt.
Lehet, erre vár a kis Okostojáskám :lol:

No most elszaladok boltba, veszek reggelit, eszek, közben nézem a 9 és fél randit (az megy a tvben) és utána a tiétek vagyok :lol:

KépKép

Kép
szandriii

Jó reggelt!!!

Evita!
Barátnőm is olyan kádasban szült a Jáhn F-ben,szülésznője is szuper volt,kenegették a hasát olajjal,meg minden kényeztetést meg kapott.Doki csak a végére ment be,de ez nem újdonság :?

Menion!
Ezt az utrót van akinek szájon át kellett szednie,filózott is,hogy biztos e ez :lol: Nem tudom melyik lett volna jobb.................,szerintem egyik se.Nagyon gáz! :twisted:
Hajfestéssel tényleg várj pár napot amíg tutira megnyugszol!!!! :wink:

Manama!
Akkor ezek már biztos természetes keményedések,de azért vigyázz magadra!
Juj 4d.......az nagyon szupi,annyira jó élmény :lol: :lol: :lol: mi tátott szájjal néztük a kis manót.Egyél előtte csokit vagy igyál kévét,hogy tutira fent legyen.Én egy tábla milkát benyomtam meg 3 dl tejeskávét,mi este mentünk és kb éjjel 1-ig nem tudtam elaludni,de megérte.

Vivi!
Olyan jó olvasni a szülésedet,annyira sajnálom,hogy nekem nem volt ilyenben részem.Engem csak betoltak a műtőbe.............jó azért előtte történtek dolgok,de ..........
:cry:

Szandriii!
Óóóóó pedig jó lett volna az a 10-e,hát Imici se az a kapkodós fajta,mint ahogy Dalma se volt.Bezzeg Anna Flóra meg Roli... :roll:
Akkor várunk veled,nincs mit tenni :D

Lányok én már úgy várom a következő babucit,olyan jó izgulni értetek és hallgatni a beszámolókat! :)

Kép
cukigabi
Budapest

Ti sem tudtatok vagy fél órán keresztül bejelentkezni? Nem tudom mi van a babanettel? Túl lehet terhelve?!?!?! :? :( :(

Szóval: Képzeljétek, hívtam a doktornőt, h mi a helyzet, és azt mondta, h csak így tovább. Szívjam az orrocskáját+ nasivil spray, és még ma kapjon reggel és este 1kanál panadol babyt.
Ha netalántán visszaesne, akkor holnap rögtön kijön megnézi, ha nem, és ilyen szépen javul, akkor hétfőn megkapja a szurit is! :shock: :shock: :shock:
Ja és azt h sokat szopiztassam, mert a folyadék is fontos meg az ellenanyagok is ilyenkor. (Úgyhogy Barninak jó napja van/volt, mert folyton komfort szopizna ha hagynám... 8) :D :D :) )
Lányok én annyira megkönnyebbültem! El se tudom mondani!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok!

Néha be-be nézek hozzátok Suzyval és Gabival egy topikba voltuk, én is lombikos vagyok voltam. Igaz nem az első gyerekemet várom, mert már van egy aki 6éves és most ikrekkel vagyok terhes. Szóval nem sok keresni valóm van itt :oops: :oops: de írni szeretnék

Szandinak:
Egy másik topikban "ikres" ott vagyok talán már aktív, egy másikat most készülök otthagyni.... :) lényeg, hogy az egyik lánynak is x napon elment a nyákdugó, és még elég sokáig húzta... szóval minden lehetséges.

Ancsu

Lilypie First Birthday tickers
ancsuka

Menion
Azt hallottam,hogy van olyan epi, amivel lehet mászkálni. Hát majd erre is rákérdezek, de most egyelőre úgy vagyok,hogy nem kérek!
Szerintem is várj 1-2 napot a hajfestéssel. biztos, ami biztos. :lol:

Manama
Én mindig tudom hol található a szívhang, mert mindig ugyanott van! Ha legközelebb jön anyu, megmondom hozzon egyet, és behallgatok. Pedig múltkor volt nála, mert megmérte a vérnyomásomat. Kár,hogy akkor nem hallgatóztam be! :cry:
4D :arrow: juj, de izgi! Várjuk a fotókat, meg az infot a neméről!! :wink: :wink: :lol:

Szandri
Úgy látszik Imici jól érzi magát bent! Hát kíváncsi vagyok,hogy nálunk mi lesz a helyzet hétfőn! Hát akkor várjon is egy kicsit még, hátha feloldják a tilalmat, és bent lehet a férjed! Én tuti pánikolnék, hogy ha nem lehetne bent, de nálunk szerencsére bent lehet tilalom ellenére is! :lol: :lol:

Gabi
És a barátnőd fogadott szülésznőt, vagy aki bent volt épp, az kényeztette? Hát igen, a doki nem túl sok mindent csinál! :lol: :lol: Én is várom már a következő babucit! Izgi,hogy ki lesz a következő!! :lol: :lol:

Vivi
Hát igen. Rosszalkodik a babanet napok óta! :? Ügyes vagy nagyon. Látod szépen meggyógyítod Barnust! :lol: :lol: :lol: Jó lusta a doki,hogy ki se megy megnézni!! :? :? Sebaj, te ügyes csaj vagy nagyon!!! :lol: :lol: :lol: Örülök,hogy megkönnyebbültél!! Helyes!! :lol: :lol:

Ancsuka
Szia! Ikreid :arrow: fiúk, lányok, vegyes? Hogy fogják hívni őket?
Ők lombikosok? A nagy fiad is lombikos volt?

Csajok!
Ma töltöttem be a 36 hetet!! :lol: :lol: Én azt hittem,hogy innentől kezdve nem számít koraszülöttnek, és közben nem is, mert 37 héttől! :roll: :roll: Én megint olyan jót aludtam 9 órán át! Persze pisilni felébredtem, de aludtam is vissza.

evita10
Budapest IX. kerület

Evita,
Lányom van nem fiam :lol: a vonalzón is kint van a neve Vivikénk....., de nem baj, bizti nem nézted :) ő nem lombikos, nem mondanám, hogy simán összejött, de fél év próbálkozás és tüszőrepesztő injekcióval sikerült szerintem elég hamar. A tesó már nem volt ilyen egyszerű, műtöttek is apánál is volt gond, szóval a lombik maradt, viszont annyira szépen és jól fejlődtek, hogy 5naposan kaptam vissza 2embriót és már akkor mondta a doki, hogy elég nagy a valószínűsége az ikrekhez.
Az egyik kislány a másik kisfiú, ennél jobban szerintem senki nem kívánhat :)
A nevek....... mondhatni 90%, hogy Levente és Noémi lesz.

Itt egy link nézd meg: az biztos a súly is számít ha pl. 2500gramm alatt van
http://www.babasmamas.hu/hir.php?hir=a_koraszulesrol-9
de erről Gabi többet tud majd írni szerintem.
Viszont ne gondolj ilyenekre nem szabad, ha nincs semmi gond akkor miért születne meg idő előtt? 40hét legyen a cél, csak az lebegjen előtted.

Ancsu

ancsuka

Ancsuka
Bocsika! :oops: :oops: :oops: :oops: Nem tudom miért írtam,és hittem,hogy kisfiú?? :roll: :roll: :roll:
Jaj,de szép nevek!!! Ha fiúnk lett volna! Nagyon szerettem volna,hogy Levente legyen, de a férjemnek annyira nem tetszett, de szerintem meg tudtam volna győzni, mivel kislányunk lesz, így nem kellett harcot vívnunk. Noémi is nagyon tetszik!! :lol: :lol:
Nincs semmi gond. Bár dokim szerint nem húzom ki végig, de sokkal előbb úgysem jön. :lol: :lol: Azért akár egy héttel előbb jöhet!! :lol: :roll: :roll: Igazából március 1 a cél, addig nem jöhet ki. (márc. 9re vagyok kiírva).

Lányok
Olyan jók az új fotók Babókról! Egyik szebb, mint a másik!! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Nekem se sikerült vagy fél órán keresztül belépni:twisted:

Vivi!
Örülök,hogy Barni ilyen szépen javul,nagyon erős kis ember! Barninak boldog 4. hófordulót!!!! :lol: Szalad az idő!

Evita!
Nem volt fogadott szülésznője,szerencséje volt vagy amúgy mindenkivel ilyenek................,nem tudom.
Koraszülésnél számít a súly,de,ha az megvan és az idő nem akkor is koraszülöttnek számít,sajnos.De nem ám ezen agyalni!!!! :evil:

Ancsu!
Sziaaaaa!A lombikos topikból lépsz le?

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Elég szimpinek tűnt az a két szülésznő! Szerintem ők alapból normálisak. Sajnos a csecsemős nővérekről ez nem mondható el, tudtommal. De csak kibírom azt a pár napot! :lol: :lol: Nem agyalok én ezen, csak meglepett, amikor mondták, hogy nem 36 hét, hanem betöltött 37 héttől nem számít koraszülöttnek! :shock:
Drága Nagyszemű Roli baba hogy van? :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
Roli jól van,eszik-iszik-alszik-játszik.............ritkán lázad csak,de az általában jogos :lol: akkor vagy éhes vagy álmos. :D

Kép
cukigabi
Budapest

Kedves Topiklakók!

Csak azért írok ide (is), hogy szóljak: a Babaneten múlt hét óta kommentelős játék van! Írjatok kommentet cikkeinkhez, és ezt nyerhettek a héten.

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, mert ott is leesik ez meg az hébehóba!

További szép napot kívánok a Babanet csapata nevében:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!
Oltás volt ma....
Két szuri és a rota! Még nem tudtam kúpot nyomni, mert elaludt a dokinál és azóta K.O.!

Este próbálok beszámolni mindenről!

Gabi!
2011.02.19
9-14 ig Bababörze a Csepeli Munkásotthonban.

Ha vkit érdekel.....
Majd jövök! Puszi

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Evita, legyen egy jó fiú nevetek is, én azt mondom. Akiről beszéltem vagyis említettem anyuka ikres, neki egy lányt és egy fiú mondtak végig a dokik, minden uh-n. Nem várt esemény következett be két fiúval :lol: :lol: full nagy meglepivel, de örültek nagyon. Mondjuk eleve két nevet kell mondani egy fiút és egy lányt :) nekem két lánynevet és két fiú nevet majd. :) Túl nagy a babóca, hogy nem húzhatod addig?

Gabi, igen onnan akarok jönni, még hova???passz olyan jó volt régen és most ami ott van...... no comment, de látom te sem nagyon jössz, suzy sem, így szerintem én is lassan leépülök azt hiszem. Néha már túl sok a hülyeség :roll: :roll: főleg ami most van :shock: :shock:

Ancsu

ancsuka

Sziasztok!

Vivi
A Te tippjeid is aranyat érnek a szülést illetően... egyelőre nem parázok, de majd márciusban nyilatkozom :lol:
Örülök, hogy Barni jobban van, nagyon ügyi vagy!

Gabi
Jájj, ettem csokit meg kóláztam is, de a kismanónak meg sem kottyant, félig szundikált 8) :lol:

Evita
Tényleg próbáld majd ki a sztetoszkópot, a maga nemében jó tud lenni. Jah, kiderült, hogy a babóca ugyanúgy fekszik, mint eddig szal amikor máshol hallom a szívhangot, az inkább attól lehet (sztem), hogy a kezével/lábával pont takarja magát!

Szandri
Kár, hogy az nst semmi különöset nem mutatott, de annyi előnye határozottan van, hogy esélyesebb a férjed jelenléte!!! 2-3 hét nyákdugó nélkül? Ajjha!

Orsi
Remélem, hogy Dalma nem lesz lázas!!!! Majd írj, ha lesz időd!

Ancsuka
Én is hadd lelkendezzek a két kismanónak! Nagyon klassz lehet, bár biztosan igénybe vesz... csak hajrá!!!

Nnnna, megvolt a 4D! Kérném a tippeket, ki mit mond, a nemet illetően. De neeeeem, inkább már most eredményt hirdetek: az nyert, aki meglepetésbabára tippelt! :wink: :wink: :lol: :lol: A vizsgálat nagyon jó volt, negyed óra és a kismanó szépen mutatta a pofiját. Ja, és az egyik lábikója volt az arca mellett, mintha az lenne a legtermészetesebb! A másik lába maga alá húzva (már megint), ezért nem látszott, kihez van szerencsénk. Majd teszek fel képet, csak kell kivágni a dvd-ből. Ja, a szonográfus szegény jó sokat próbálkozott, h lássuk a lába közét. A végén nézte, hogy ki a dokim és amikor látta, csak nevetett h ha a dokim nem látta, akkor meg sincs lepődve h ő sem! :D Na hát ilyen az én manóm...
Amúgy belegondoltam, és egészen bizserget a gondolat, hogy majd szüléskor derüljön ki! Valahogy úgy érzem, hogy plusz löketet ad (most)!

Szép estét!

KépKép
manama

Ó, még valami. Most egy héttel kisebbnek mértek minket. Nem parázok, de érdekelne, hogy volt-e valaki így és ha igen, arra mit mondtak. Nálam volt mindenféle, kevesebb, egyforma, több... csak kíváncsi vagyok.

KépKép
manama

Ancsuka
Nem nagy baba! Teljesen átlagos, a korának megfelelő méretekkel! :lol: :lol: Csak a dokim szerint nagyon lent van! Hát majd meglátjuk! Az is lehet,hogy még túlhordom! :lol: :lol: :lol:
Hát majd akkor bemondom a Leventét, ha mindenképp kérnek fiú nevet, de láttuk 4D-én,hogy 100%,hogy kislány! Elég egyértelműen megmutatta! :lol: :lol: :lol:

Manama
Nem semmi,hogy nem derült ki a neme! Most már meglepi Baba lesz! Tényleg eldőltek már a nevek! Mi lesz,ha lány, és ha fiú?
Nagyon várom a képeket!! :lol: :lol: :lol: :lol: Siess felrakni őket G-re!!! :lol: :lol:

Orsi
Mennek a drukkok,hogy Dalmus ne lázasodjon be, ne legyen nyügi! Majd írj,hogy mi legyen a péntekkel! :wink:

Megvettem a málnalevél teát! Ma el is kezdem inni! :lol: :lol:
Megyek főzőcskézek holnapra ebédet! Rakott krumpli lesz!! Nyami, nyami!! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Manama
A 4d-én minket is egy héttel kisebbnek mértek! Nem jelent semmit! Emma teljesen változóan nő! ilyenkor már teljesen eltér a fejlődésük üteme! Volt,hogy egy héttel nagyobbnak mérték, aztán amint mondtam volt kisebb, meg volt pont akkora is! Ez már ilyenkor mindegy! Na meg géptől is függ, meg pár miliméter eltérés, és máris más időpontot ír ki! Szóval ne törődj vele! :lol: :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Manama!
Akkor már nem is szeretnéd tudni a nemét? :D Hihetetlen ez a bújócska!!!!

Evita!
Jó málnázást :P

Ancsu!
Pont most írtam a lombikosba,neked meg privit küldök mindjárt!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Lehet ízesíteni a málnalevél teát vagy natúran kell meginni?

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
Én nem tudom,mert nem ittam,de úgy rémlik,hogy lehet ízesíteni!ORSI??????????????

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Ja, persze! El is felejtettem! :oops:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
Málnalevél tea:... hát... én ízesítettem,ittam is vagy 3napig, aztán meg lett Barni. :wink: :D :D :D :D :D -->Nem hiszem h a teától. 8) :D 8) :)

Manama
Ez nagyon durvaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!! (Szerintem lány! Nomié is kislány lett és Ő is szégyenlősködött.) Én olyan kíváncsi vagyok!!!!

Gabi
Szülés: nagyon aranyos vagy, de azt hiszem csak az idő szépíti az emlékeimet.... :? :D Rengeteg olyan dolog van, ami csak úgy beugrik mostanában.
Pl. :mikor elfolyt a magzatvizem és az ottani ügyeletes doki megvizsgált (délután 4volt) és azt mondta ebből hajnali 2kor császár lesz... És akkor eldöntöttem, h nem lesz igaza! (2:30kor kibújt Barni. :D )
Ne bánd, h kimaradt ez a rész! Ugyanúgy vártál a babádra és ugyanúgy ott pihen a karodban az eredmény! :D :D :D :D :)

Szandri
:( De kár! :( Nem baj én attól még drukkolok!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?