Új privát üzeneted érkezett!

Mirosz,
én már 2-szer voltam Nst-n. Gondolom, te is jársz már.
Én pénteken megyek legközelebb. Hátha összefutunk.
Köszi a vonalzós segítséget, elkészítettem a vonalzót, a megjelenítésével egyelőre még gondom van. Még próbálkozom.
A nővérednek jó tapasztalata volt Horváth doktornővel?
Én Zámboriról jókat hallottam.

Mandala, nyákdugesz? Pihenj nagyon sokat a hétvégén! Hátha még bent marad egy-két hétig.

Kép
tipetupa

Sikerült a vonalzó, kösz a segítséget!

Kép
tipetupa

Oh, lánykák nem adják azt csak úgy.... a nyákdugesz Gergőnél három héttel előbb csobbant, mint babóca kibújt volna... de tágulgatok ammán biztos... de vajh az én édes férjecském merre jár? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Tipetupa: pihenni?! Hja.... kerítést építenek a férjemék... kerítjük a házunk... ugyanis ma reggel meglépett a két fundink és közel másfél órába telt mire megleltük őket... szóval hétvégén kerítés építés... öt pasi építi, őket én szolgálom ki... tudod, főzés, tálalás, mosogatás és tsai.... ja, és még a három kismalacomat nem említettem.... :) szóval pihenés... hát, nem tom....

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Húúúú de lehet, hogy inkább szülni megyek... :) Hihi... ne higgy mandalának... :) De komolyan visítok ha valami elindul... most csak a szokásos görcsölgetős időszak van... jaj, meg kéne etetnem szegény kutyusokat... gondoltam a férjem időben érkezik és megteszi helyettem... de látom ma is rám marad.... no, menek is...

Sztem Mona felvágott hassal pompázik.... :( Nagyon nem jön az az sms... pedig már meg kéne lennie anna a babócának... vagy el vagyok tájolva?

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

mandala te mint rutinos szülő ne paráztass már !!!
nem birok felkelni a gép elől, annyira szoritok itt EGYESEKÉRT!!!!!

Kép
sziszike77

amúgy pedig a babanet egy órával el van maradva. most 22.32 van

Kép
sziszike77

Hello!

Mandala: Te gátvédelemmel szülsz?

Beöntés: Gyógyszertárban lehet kapni készletet hozzá...úgy vagyok vele, hogy ha a helyzet úgy adja, akkor elintézzük itthon. nem tudom, hogy sikerül-e, szerintem nem olyan bonyolult dolog! Félek, hogy a kórházban már nem lesz rá idő...figyelitek, milyen optimista vagyok!:D

Mona remélem jól van, szerintem csaszi lett...vagy ti tudtok már vmi biztosat?

Jövök hajnalban szerintem....

J.

mamiblue

Mandala!
Most nézem, hogy neked még 28 napod van... Ne siettesd, hadd nőjjön még babókád!

Tipetupa!
Tesóm maximálisan meg volt elégedve vele, mindkét gyerkőcét nála szülte, meg itt a faluból többen szültek nála és hasonló a véleményük. Csak én nem akartam nő nőgyógyászt.

Mi lehet Monáékkal??? Nagyon kíváncsi vagyok... Majd még benézek...
mirosz

mandala felvettelek az msn-re!

MI LEHET MÁR MONÁVAL???????????????????????????????????

Kép
sziszike77

mamiblue hogy csinálod meg az otthoni beöntést??

Kép
sziszike77

Mirosz: sietteti a fene! Bár már túllenék rajta nagyon! Ennek ellenére növeszteni kéne, de ha jön, nincs mit tenni... márpedig jön... nemsokára ez mán bizti... :)

Na lányok akkor a hírek:

Mona most írt!

"21.40-kor megszületett Koszta Dániel. 3240 gr. 54 cm. Mindketten jól vagyunk, gyönyörű baba. Apa végig itt volt, ő vágta el a köldökzsinórt. Először láttam sírni. Nagyon boldogok vagyunk. Köszönjük Nektek a drukkokat. Puszilok mindenkit!"

OHÓÓÓÓÓÓÓ HURRÁÁÁÁÁ!!! Isten életesse a kis Danust és az édesanyját Monát!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Sziasztok!

Láttam, hogy Mona ide is szokott írni és már tűkön ültök. :) 21.40-kor megszületett Koszta Dániel 3240 grammal és 54 cm-el. Mindketten jól vannak. Apa végig ott volt a szülésen, ő vágta el a köldökzsinórt.
gtünde

Gtünde: én voltam a befutó... enyém a célszalag! :D Mennyivel is? kemény két perc!!!! :) :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
mandala

Na végre, Mandala, megjött a várva várt jó hír! :) Mona, csak kibírtad, látod, hogy stramm csaj vagy! :D Nagy-nagy gratula neked meg a kis családnak! :)

italoman

MONÁNAK NAGY-NAGY GRATULA!!!! Itt zokogok, Mandala szoritsd magad, nem akarom hogy a kis picivel még te legyél a következő

Kép
sziszike77

Mona!
Gratulálok a kis Dánielhez, legyetek vele nagyon boldogok!

Kép
mirosz

Sziasztok!

Mona! Nagyon gratulálok! Örülök, hogy akkor végül természetes szülés sikeredett belőle! :D Nagyon ügyi vagy, hogy tartottad magad! Azért megjegyzem, én többet vártam volna a Telki kórháztól... kicsit sokáig tartott, míg előbújtatták Danikát! Nade a lényeg, hogy megvan, és mindannyian egészségesek vagytok! :D
Úgy örülök! :lol: Mostmár én is rá vagyok készülve, bízom a frontban meg a teliholdban, meg a tudom is én miben! Hátha valamelyik megismertet a lányommal... :D

Habár látom, sokan beelőznének! :D Nagyon kíváncsi vagyok, kinek sikerül! :D

Jó éccakát!

Ja és üdv tipetupának!

KépKép
dincuska

Mona
Üdv a mamik táborában! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nagyon sok szeretettel gratulálok! Legyetek nagyon boldogok a kicsi fiatokkal!
Vendég

Hello!

Ezért érdemes volt felkelni!
Nagyon ügyes vagy Mona! Gratulálok!

Judit

mamiblue

Mona, gratulálok, legyetek nagyon boldogok és egészségesek! Sok tejcsit Daninak!!!

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Mona!
Gratulálok Danika érkezéséhez, jó egészséget és sok tejcsit kívánok!

Tipetupa!
Üdv a hamarosan szülők táborában!

Sabine!
Látod, már nem kell sokat várnod és mindnyájan lebabázunk. Még egy kis kitartás!

Mandala!
Elköszöntél dugó bácsitól? Húha, az már valami! Lehet, hogy hamarosan beindulnak a dolgok? Vagy még szívat a kiscsaj?
Csak óvatosan a hétvégi ugriburival, egy kicsit még jó lenne benntartani a kis drágát.
bee73

Én naiv.. azt hittem, hogy alhatok legalább 8-ig. De a nagylányom 6-kor keltett. De nem is baj, ha ilyen jó hírek fogadnak:D:D

mona: Gratuálok Dani érkezéséhez!!♥♥ :D Sok-sok boldogságot, egészséget és tejcsit kívánok Nektek!! :D:D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Én is gratulálok drága Mona, ügyesek voltatok!!!!!! :D

Kép
nap12

na megyek, mert felkelt apa... Egy hete nem gépezett. Ideengedem kicsit. :D Mindenki vigyázzon magára.

mandala: Zsíroskenyér vízzel. Meg fogják enni... :D:D:D:D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Mona: gratulálok Dani megérkezéséhez, sok boldogságot és sok-sok tejcsit kívánok! Ügyes voltál, és örülök, hogy apa is részese lehetett ennek a csodának! (Amúgy egész éjjel izgultam érted!)

Kép
Kép
márkanyuka

Jó reggelt!

Ma reggel úgy keltem, hogy a hasam bugyborékol. Olyan mintha egy liter vizet cipelnék vödörben és az ide-oda lötykölödne. Minden egyes megmozduláskor hallom a hangokat. Ez micsoda? Volt már valakinek ilyen?
Mondjuk régen már hallottam ilyen hangokat, amikor az ember túl sokat iszik, és mondjuk elkezd futni, és lötyög benne a viz. De ez most mi? Segitsetek, mert a végén ezzel a hülyeséggel fogok benne az ügyeletre :(

horvviki

Na azt akartam irni, hogy ezzel a hülyeséggel fogok bemenni az ügyeletre. Csak már ideges vagyok, és kihagytam betüket.

horvviki

horvviki: hát ilyenről én még nem hallottam, hátha Sabine tudja. Te melyik kórházban szülsz? van már kontaktod innen akinek küldesz sms-t???

Még mindig rohadtul viszketek, de erőt vettem magamon. Azon gondolkozom hogy ezt a viszketést ugyebár a magas ösztrogénszint és az epe pangása okoza, és ha innék epetisztitó teát?? vagy vmi ösztrogén csökkentőt. Azért augusztus 20ig még van egy pár nap, rajtam nem marad semmi bőr addig.

AZÉRT A KISFIÚK ITT SZÉPEN VÁRJÁK MÁR A LÁNYOKAT! igazi úriemberek ezek a topikos kisfiúk!!!

De jó azoknak akik már babázhatnak!!! :D:D:D:D:D:D:

Kép
sziszike77

János kórházban szülök és nem tudom kinek küldjem az sms-t...

Én is viszketek állandóan, ilyenkor az önkontrollt próbálom gyakorolni több-kevesebb sikerrel :)

horvviki

Ha ez tényleg igy van mindjárt nekiállok gyúrni :D:D:D

"kétféle nemi hormon különbözőképpen hat a testformálási folyamatokra: míg az ösztrogén a fehérjék felépítését segíti elő, ezáltal előnyösen hat az izomfejlődésre, addig a progeszteron inkább a lebontó folyamatokat erősíti, ennek köszönhetően fékezi az izomszövetek gyarapodását. Ebből következően abban az időszakban, amikor az ösztrogén koncentrációja magasabb a vérben, szervezetünk gyorsabban, látványosan reagál az elvégzett súlyzós gyakorlatokra.

Az orvosok azért óvatosságra intenek, mivel a ciklus közepén (10-14. nap) jelentkező magas ösztrogénszint némi kockázatot is hordoz magában. E hormon hatására ugyanis fellazulnak a szövetek, ez pedig megváltoztatja a közérzetet. Emiatt a sportolók általában a reálisnál többet vállalnak, s a vakmerőségnek gyakran komolyabb sérülés a következménye. "

Kép
sziszike77

horvviki: küldj egy privi üzit nekem és ott cserélünk teloszámot

Kép
sziszike77

mona!!! nagy-nagy gratula!!!!!!!!! kemény legény a férjed, hogy elvágta a köldökzsinórt :)

lányok, ti hogy aludtatok??? nekem iszonyat éjszakám volt. sehogy sem tudtam feküdni. mindenhol nyomott az ágy. vagy a fülem zsibbadt el, vagy a karom. és legalább négyféle hülyeséget álmodtam. krokodilok közé estem be, kalimpálóztam, meg ehhez hasonló finomságok. de mindig vízben voltam. mindegyik álmomban. egyszer zsuzsi is rugkapálózott hajnalban.

most itt kómázok. gondoltam ma 9ig alszok. hát nem.....

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

JÓ Reggelt!!!

Annyit gondoltam éjjel Monára és lám, jó hírekre ébredtünk....

ÓRIÁSI GRATULA MONA, IGAZI ŐSANYAKÉNT KÜZDÖTTÉL!!!! Nem semmi ennyi ideig várni, szenvedni, fájni, HŐS vagy! Sok boldogságot és várjuk az élménybeszámolót és a képeket!

Tényleg Lányok, akik voltak már CTG-n és esetleg megszültek már, vagy közel vannak hozzá, jelezte nekik a gép pár nappal előtte?? Mivel én már heti 2x járok és olyan mint a sorminta, semmi puposodás, vagy ilyesmi.

Tipetupa, nekem is szokott ilyen lenni, de semmi gáz, sztem ő kavar valamit bennt amitől kutyog a hasad. Nálam még fekvő helyzetben ugrál is a pocim, ha csuklik :lol:

A pocakos képek óriásiak.... szó szerint :wink: Megmértem a Pocesz körméretét és sokkot kaptam, 111 cm :shock: lassan könnyebb lesz átugrani, mint megkerülni :?

Kép
h.bogesz

Sziasztok!

Elláttam a családot. Nemsoká visznek vásárolni. Olyan fura ma Lala. Nem igazán akar mosogni. Sem a szokásos reggeli csuklás, sem semmi. Egyszer pakolta arrébb a kezeit, egyszer a lábait és kész. És az is úúúgy szúrt. Lezuhiztam, hajatmostam. Vivi sem mozgott közvetlenül szülés előtt.. :? Éjjel sem volt buli.

Nnna lőjjetek le. :D:D Beindult nálam is a szüléspara.. :P :roll: :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:

viki: nekem is szokott kutyogni. Sőőt. A múltkor olyan hangosan korgott a hasam, mintha egy üres hordóba kiáltott volna egy oroszlán.. hihi :lol: :lol: Vicces volt. Apa is nézett nagyokat. Gondolom a magzatvíz is visszaverte és felerősítette kissé. :D

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Megirígyeltem a pocakos képeket, felkaptam a tavalyi "taxis" kockás fűrdőrucimat és csináltam egy snittet....... Pont a püffedt arcom nem látszik, de nem is baj..........

Kép

Kép

Kép
h.bogesz

Lányok,
én csak kapkodom a fejem.

Mikegirl üzenete:

"Sziasztok! Éjszaka elugrottunk szülni. Babszi, született Mike Attila 2.18-kor jött a világra, csaszival, 3300 g, 59 centi. Eddig minden o. k."

Nagy-nagy gratula az újabb kis jövevénynek! :D:D:D

italoman

Atya pacsker, mi van Lányok??????????? Nem is kell augusztusi topic, mert mindenki megszül Júliusban :shock: :shock:
Kész vagyok!
"Elugrottunk szülni", besz@rás...........

Kép
h.bogesz

ja, a gratuláció kimaradt, csak sokkkot kaptam!

szóval HATALMAS GRATULA MEKEGIRL, REMÉLEM MINDEN RENDBEN VAN ÉS LESZ SOK TEJECSKÉD! Csaszi után tudsz szoptatni?? Vagy nem is engedik ha van tejes akkor sem?

Kép
h.bogesz

Még annyit írt most Mikegirl, hogy üzeni a szülni akaró csajoknak: irány a Tesco! :D
Hát, érdekes módszer, az biztos... :D
Egyébként szándékozik még rajtam kívül valaki augusztusban szülni az augusztusi topikból? :lol:

italoman

Mikegirl: Ti csak úgy elugrotok szülni? Gratulálok Babszi érkezéséhez, sok boldogságot és sok-sok tejecskét kívánok! Szép nagy baba lett Attila!

Kép
Kép
márkanyuka

Ildi: én csatlakozom hozzád, szerdáig csak kibírjuk valahogy!

Kép
Kép
márkanyuka

Sziasztok!
Gratula Monának és Mikegirlnek!!!

Tényleg mi lesz itt!!! Állítólag a fiúk később jönnek!!

Én kinek menthetném el a telefonszámát?

Mi tegnap az Auchanban voltunk, ma pedig kádacskát megyünk venni! Mondtam azonban a picurkának, hogy még legalább egy hétig bent kell maradnia, mert Apa most még nem tudna itthpn maradni velünk!
Kriszti

Kép
Kép
bkrisztike
Budapest

Ildi, Mikegirl, csak kapkodom a fejem. Szundítok egyet és itt a következő poronyt :) :) :)
Ha rajtam múlna, én sem várnék augusztusig...
Bogi, szép nagy hasad kerekedett. Biztos jó helye van bent a bébinek.. bár, dokink azt mondta, hogy egy front is elég lehet a szüléshez...
Dimet, én sem aludtam valami jól, nehezen tudtam elaludni, aztán szúnyogok, meg nem mozdult a levegő a hálószobában... Aztán reggel felé tudtam rendesen elszenderedni.
Mandala, szerintem se vidd túlzásba a mesteremberek étkeztetését. Tegyél a zsíroskenyér mellé kis hagymát... aki éhes, meg fogja enni....

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Krisztike,
nyugodtan mentsd el a számomat, ha gondolod, úgyis az utolsónak kkiírtak között kullogok, ráadásul kezd az az érzésem lenni, hogy mindenki vígan babázik majd, csak én fogok itt egyedül parázni... :?

italoman

:D:D:D

mikegirl: naaaagy gratu babszi érkezéséhez!! Sok-sok tejcsit, egészséget és boldogságot nektek!!♥♥♥

El lehet csak úgy ugrani szülni?? Ééééénííísss :D:D:D

bogesz: naaaggyon jó a ruci. Tök jól áll :D Szép a poci is. :D

csajok. Már csak 3 nap van augusztusig.. Bírjuk már ki.. :P :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
pattogobolha

Italoman!
Én szeretnék :)

Érdekelne részletesebben ez a tesco-dolog :) Tegnap voltam ott, de semmi...

Mona!
Gratulálok a kisfiadhoz!!! Alig várom, hogy elmeséld részletesen!

Mikegirl!
Sok boldogságot a kis Attilához! Azért meséld majd el ezt a tesco-s dolgot :)

Bogesz!
Szépek vagytok :) Csaszi után is lehet szoptatni, max 1-2 nappal később indul be a tejcsi. Ha minden okés, 1 vagy két nappal kell csak többet kórházban lenni, mint "normál" szülésnél.

Kép
Kép
pfranciska

Hello!

Hát nem hiszem el!!!! És még nincs is augusztus!:)
Gratulálok Mikegirl!

Hány fiú ez összesen? 8? mostmár jöhetnek a lányok is!

J.

mamiblue

Amilyen szerencsém lesz a Forma1 alatt fogok szülni és Apának ráadásul "gold" jegye van oda, biztos örülne, ha féktávon megérkezne kiscsajszi és jöhetne haza....

Ági, neked mekkorára nőtt a pocód?? Már egyértelműen látszik a 9. hónap, vagy még mindig el van bújva?
Pattogo, le mrted mérni körbe a hasidat?
Bár sztem Sziszike viszi a pálmát! :wink: Most kenjük ezerrel, nehogy berepedjen. Nekem a cickómon van már oldalt pár repedés :(

Kép
h.bogesz

Sziasztok!

Már alig vártam,hogy gép elé tudjak ülni,és nem is egy,hanem két jó hír vár :D .

Nagyon-nagyon gratulálok Mona és Mikegirl!!!NAgyon ügyesek vagytok és sok-sok tejcsit kívánok!
Úgy bőgök,mintha csak én szültem volna... :oops:

Kép
Kép
huni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?