Hú csajok, most azért kicsit leblokkoltam.
Itt voltak tesómék, mert fogorvosnál volt a két gyerek. Náluk volt a szokásos kiskönyvük is. Gondoltam belenézek és teljesen sokkolt a látvány, miszerint a nagyobbik a 34. héten, 2745 grammal és 43 cm-el a kisebbik 35. héten 3160 grammal és 47 centivel jött világra.
Eddig ezek nem mondtak semmit (persze tudtam, meg minden), de most gondoltam csak bele, hogy ez mit is jelent és így a 32. héten meglehetősen rémisztőnek tűnik.
Hú gondoltam megosztom most ezt veletek. Holnap talán már nem is gondolok rá, csak most így hirtelen...
Ráadásul jövő héten még tervezzük, hogy elmegyünk Sopronba sógornőm 30. szülinapjára. Jól érzem magam, meg minden, szóval az utazás nem lenne gond és most már nem aludnánk ott, de attól kicsit parázok, hogy mi van, ha megindul a szülés és én másfél órányira vagyok az én szeretett (már kezdek rá így gondolni) orvosomtól és a megyei kórháztól, ami a koraszülötteknek biztonságosabb. Nem akarok a soproni "hentesüzletben" (számomra most minden más hely rémisztő, nem konkrét tapasztalat alapján mondom, mielőtt bárkit is megbántanék) szülni
Erre párom, hogy ez hülyeség, 32. héten nem indul meg a szülés. Mondtam neki, hogy marha jól tudja, de attól még nekem lehetnek ilyen érzéseim - ezt legalább ne vonja már kétségbe.
Hú ezt is ki kellett adnom magamból, bocsi
Ááááá, ilyenkor nagyon nehéz elviselnem magam. Jön az agybaj erre a pár napra?