Új privát üzeneted érkezett!

Hát bízom benne, hogy hamar babásodom majd, de most az aggaszt egy kicsit, hogy csütörtök délelőtt elkezdtem vérezgeti és azóta is csak annyi van. Elég egy tisztasági betét. Remélem azért be fog indulni. Semmi hasfájás, semmi menzi görcs. Csak reménykedem, hogy nem az van mint januárban, hogy össze vannak zavarodva a hormonok és azért nem jön meg. Akkor is két hétig csak vacakoltam. Bár azrét ez a másfél nap nem olyan sok még, de nekem másnapra mindig rendesen be szokott indulni.
Nektek volt már ilyen, hogy ilyen hosszú ideig vaccilál előtte??
Pedig már annyira örültem, hogy végre megjön és akkor ismét próbálkozhatunk.

KépKép
csige-bige

Dokiddal beszéltél erről? Ő mit mond?

Én nem tudok hozzá szólni, mert nekem egy kis barnázás után rendesen beindult a mensim mindig.

Ebben a hónapban nem próbálkoztatok még, igaz?! Szóval nem lehet, hogy terhesség miatt ilyen fura :?:

Kép
wruska

Nem hívtam a dokit még, hisz szerdán voltam a 29. napon és a 30. napon lett a pecsételés ma pedig még csak a 31. nap van és nekem 34-36 naposak szoktak lenni a mezijeim, szóval elkésve még nem vagyok. Hát voltunk együtt a férjemmel, de védekeztünk, bár nem gumival, hanem az időben kiveszem módszerrel. Szerinte ő profi ebben, szóval egy csöppet se aggódjak. Hát majd most kiderül. Az tuti, hogy pé-kór voltunk együtt, mert emlékszem, hogy mondtam neki, hogy ha most......, akkor pont aktuális lenne. Kicsit mintha fájdogálna a hasam, de mégsem menzi szerű. Holnap veszek tesztet, mert biztos ami biztos. Lehet hogy furán hangzik, de most annak örülnék a legjobban ha megjönne és lenne egy normális menzim.

KépKép
csige-bige

Csige!

Nekem ha megjött akkor megjött.Sose volt pecsételésem,szóval fogalmam nincs.De szerintem 2-3nap után kérdezz rá a dokinál!

annus11

Csige-bige!

Bár én is csak találgatok de lehet, hogy ez már pszihésen jön. Tudod, hogy hamarosan próbálkozhatsz és az idegek játéka. A női szervezet mindent megérez. Én is tudtam ilyet produkálni. A mostani terhességem nekem is pecsételéssel kezdődött, de mi akkor élesbe csináltuk. Azelőtt mi is megszakítással intéztük a dolgot, hiszen házasságban élünk és bármikor jött volna örülünk neki! Egyszer se jött be...mármint véletlenül. Egy pár nap és kiderül nálad is mizujs, vagy marad a doki.

Én ma reggel torokfájással ébredtem, tele az orrom, dugul a fülem...stb. Ráadásul ma 12 órázom, estig melózok, de holnap lesz 1 szabadnapom kicsit kúrálom magam, addig pedig marad a tea és a C vitamin, (estleg Sinupret csepp a babakönyv ajánlata szerint).
merszi

Azért az a teszt nem rossz ötlet. Bármi lehet. Apcid ügyes lehet a tutira időben kiszállok dologban (nem kétlem), de azért mégiscsak pasiból van :wink:

Mindenesetre ha összejön, nem kell parázni. Azt jelenti, a szervezeted már kész van a befogadásra. A többiben a doki majd biztosan segít. De ha pozitív lesz a teszt esetleg, akkor irány azonnal a doki. Ha nem és a vérzés is csak ilyen lesz, szerintem akkor is érdemes elmenni, megnézetni magad, vagy legalábbis felhívni, ő mit mond.

Kép
wruska

Merszi!

Nekem tudod mi segített!A citrom!!!Minden nap megettem egy fél citromot,illetve többet is csak azt teába nyomtam vagy limonádéként!Mondjuk én imádom enni csak úgy,jó savanyú :lol:

annus11

Annus!

Most hozattam 1kg narancsot, de a citromot is imádom!!! Nyammm
merszi

Na az is jó!Én is vmelyik nap narancsra éheztem...el is gondolkoztam h mikro is jön a narancs szezon? :lol:

annus11

Az Ocsilococsinum (vagy hogy a csudába írják) is nagyon jó, nekem ez van itthon, bár most én is be tudnék nyomni egy kiló narancsot :lol: Tényleg, mikor lesz narancs-szezon???????

Jobbulást neked Merszi! Annus, te már kikúráltad magad?

Kép

Kép
wruska

Szisztok, megvagyok, nagy a boldogság, na nem baba van a dologban, hanem ma reggelre normálisan megjött Rég örültem ennyire neki. Most azt várjuk, hogy elmuljon és akkor hajrá. Kicsit tartományos vagyok, hogy nehogy megismétlődjön a vetélés és attól is félek, hogy mi van, ha hónapokig nem sikerül. Próbálom ezekt a rossz gondolatokat kiűzni a fejemből és arra gondolni, hogy igen, most már éles bevetés és babásodás minél hamarabb.

KépKép
csige-bige

wruska!

Egész homeopatika van itthon nálam, ezért értem mit is írtál :lol: Ja és szedem is! Ma már a torkom nem fáj, de az orromból még van ami kitisztuljon...

Hogy mikor van narancsszüret? Azt nem tom, de 4 narancsért 500 ft-ot fizettem. :shock:

Csige-bige!
No akkor rendeződnek a dolgok! Hajrá! kívánom, hogy úgy jöjjön össze mint Wruskának (azonnal), de akkor se csüggedj, ha úgy mint nekem (negyedik mensire), és akkor itt a kitartó Annusunk a maratoniával! De ott van!!!!
merszi

Na igen,nekem ugye 5.ciklusban jött :lol:
Akkor gratula a menszhez!És kitartás!!!

Én meggyógyultam.Már csak nagyon minimálisan van egy kis orrfújásom,leginkább reggel.De most jól vagyok,legalábbis a betegség már nem készít ki csak Maszatka :wink: :lol:

annus11

Annus, na Maszatkának azért szabad kikészíteni anyukát :lol:

Merszi, Annus: Örülök, hogy már jobban vagytok!

Csige bige: örülök, hogy örülsz és minden rendben. A léleknek is rendbe kell jönnie, hogy ne legyél olyan zizi, amíg várod a lurkót :wink:

Hétfőn megyünk dokihoz. Már nagyon várom. Kíváncsi vagyok, mit mond, hogy Olivér mozgása megváltozott. Nagyon kis lusta lett. Azért számolom rendíthetetlenül, számossággal nincs is gond, csak a minősége valahogy más. Inkább helyezkedés, mint rugdosás. :shock: Lehet, hogy már nem fér el? Azért még bévül kellene maradnia egy kicsikét. :wink:

Kép
wruska

Annus!

akkor mégsem olyan maratoni! Én valahogy több ciklusra emlékeztem!

Wruska!

Ez tök normális! Egyre kisebb a baba helye így nehezebben mozog! Az én kiscsibém pedig mindig csak a jobb oldalamon rúg, máshol nem! Érdekes! (remélm azért mindene mozog... :oops: Egy kis pánik...gondolom ilyen szögben fekszik)

Hááát én azért még taknyolok rendesen, és dugul az orrom is. kell egy kis idő, hogy kikopjon belőlem...
merszi

Merszi!
Ht ugye februártól nem védekeztünk,de akkor még 42 napos volt a ciklusom,és köv hónaptól már szedtema clostyt ami helyretette 35 naposra.Szóval ha azt is számolom akkor 6.próbálkozás.De a lényeg h most itt van,jövőhéten doki!!!Már nagyon várom :roll: Ma voltam vérvételen is.

annus11

Mára már nem volt gond a mocorgással, a jó kis hétköznap visszahozta a pörgés-forgást.
Megnéztük uh-on is, mert ma voltunk dokinál és szegénykémnek már a könyöke és a térde összeér, szóval nincs sok helye. A fejméret alapján 2 héttel nagyobbnak írta a gép (ismét), de lehet, hogy csak ilyen okos és a feje nagy :shock: A méhlepényt is rendben találta, de azért annak örülök, hogy jövő héten már a nagy uh-ra megyünk a kórházba, ahol flowmetriát is néznek. Szerintem majd akkor nyugszok meg igazán, ha ott is rendben lesz minden.

Parázni mindig kell valamin, szerintem ennyi kell is, mert ez mutatja, hogy figyelünk a babáinkra is és magunkra is, és én hiszek abban, ha időben észlelünk valamit, akkor azon lehet segíteni.

Merszi: Olikám mindig a jobb oldalamra kuckósít be. Ki lehet tapogatni, hogy hogyan fekszik (kiskifliben :lol: ), egészen kitolja a popóját. Már úgy megölelgetném, megcuncorgatnám, megcsókolgatnám :lol: De hamarosan eljön annak is az ideje. Még 2 hónap...

Kép
wruska

Wruska!

Hát persze , hogy minden rendben! Én is szoktam ám parázni, de szerencsére alaptalanul. Hamar itt lesz december, és szorongathatod Olikát! Én még egyet karácsonyozok, megünneplem a szülinapom és jöhet a kistesóóóóó.

Annus! Neked is telnek a hetek! Már 2 hónapos vagy!
merszi

Igen,telnek a hetek!
De néha azt érzem mintha nem is lennék terhes.Olyan rossz h ilyenkor nem érezni a babát :( Persze mikor fél napig is hányingerem van,akkor vhogy visszatér a hitem :wink: Már csak 1 hét és kiderül mi van odabenn!

annus11

Mi lenne? Egy vagy két babóca :lol: De tudom, milyen ez az időszak. Idegtépőőőő. De így visszagondolva, tényleg gyorsan elment. :wink:

Kép
wruska

Wruska!
Szerintem csak 1 :lol: A múltkor már látszott volna ha 2 baba van,nem?Hiszen már dobogott a szivecske,abból meg csak 1 volt :wink:
Úgy ahogy mondod,idegtépőőőő :lol:

annus11

Gondolom látszott volna :lol: :lol: :lol: :lol:

A lényeg, hogy jól vagy, vagytok! A hányinger meg hamarosan elmúlik, úgy a 14. hét környékén. Addig szerintem pszichésen is fennáll. Ezzel is nyugtatva anyucit.

Kép
wruska

Annus,

Ne izgulj, tudom könnyű mondani. Én az első 12 hétben 4X voltam UH-on, úgy be voltam kakálva. Az elejen mennek lassan a hetek, aztán hirtelen azon kapod magad, hogy nemsokara jön a szülés.
Bár neked már jo, mert a babaszoba fala már készen van.
Mi még sohol sem tartunk, csak a babakocsi van meg. De majd most beindulok.

Merszi,
Hogy vagy? Kidugult már az orrod? Én már csak köhögök. De nem hiányzott ez most. De mindenki beteg.
Nálatok is nagyon repul az idő.

Csige-Bige,
Nekünk nem kellett csak egy mensest megvárni és újra próbálkoztunk. Tudom, ez nehez és a türelem játéka, és normális, ohgy félsz. Azt hiszem nálam az segített, hogy egyből próbálkoztunk. Tudom szerencsenk is volt, hogy egyből összejött, de próbálj meg pozitivan gondolkodni. Minden rendbe jon majd, és hamarosan újra 2 csíkos lesz a teszt.

Kép
eperke25

eperke!
Rég jártál erre! szóval te is náthás vagy/voltál? Én köhögni nem köhögök, de az orromból még van minek kijönnie..és a dugulás is kínoz, főleg éjszaka. Azért már látom a végét...Nem húz az agyam és már nem csíp az orrom.
Gratula a 30. héthez, már csak 10 hét hihetetlen!
merszi

Hát amúgy most túlságosan is nyugodt vagyok.....nem tudom mért.Lassan el kéne kezdenem kombinálni hogy mi van :lol: Napi 1-2szer azért aggódom,de ezen kívül semmi.Hozzám képest a nyugalom szigete vagyok most :lol:
De lehet csak azért mert rájöttem h változtatni ne tudok,infót csak a doki tud mondani.Bármi lesz is elfogadom!Mondjuk mostanság a bejelentésen parázok,mert h nem sok mindenki tud még róla :roll:

Amúgy szinte mindenünk megvan már...csak tesóméktól el kell hozni :lol: Csak pár apróság kell majd ha minden igaz :wink:

Eperke!
Én most megyek a 3.uhra,szóval én is 4szer megyek a 12 hét alatt!Mentségemre legyen írva h a gyógyszer miatt mentem olyan korán,4+4 en már láttuk a zsákocskámat :lol:

annus11

Sziasztok

Annus
[quote]M írta:ár csak 1 hét és kiderül mi van odabenn!

Vajon mi? :wink:

biztosan minden rendben lesz!
Ha baj lenne akkor hányingered sem lenne!
Bár nagyon jóltudom,h mit érzel most.

Én mindíg arra gondoltam ,h tök jó lenne egy házi Uh!Nem ?

Merszi
Már 21. hét :shock: nagyon repül az idő

Csige-bige
Drukkolok
Kép
Vendég

Bocs, hogy nem tudok jönni olyan sűrűn mint régen, de azért szoktalak olvasgatni néha titeket. Mindenkinek drukkolok ám ezerrel! A babásoknak azért, hogy minden rendben legyen, a babásodni vágyóknak meg azért, hogy végre összejöjjön.

Zsibiről lehet tudni valami hogy van? Alziza esetleg tudsz róla valamit? Hiányzik!!

puszi mindenkinek csajok!!! :)

nálunk minden rendben, 1 kilót hízott Csabika egy hónap alatt, megy a szopizás is ezerrel. Habár az éjszakákat még nem alussza át, de én reménykedek abban, hogy pár hét múlva esetleg változások jöhetnek ebben is. Amúgy tündéri édes gyerek, nincsen semmi panaszunk rá. :)
lei

Lei: Csabika már 1 hónapos elmúlt?! :shock: :shock: Hogy megy az idő!

Nekem is hiányzik Zsibi :(

Kép
wruska

Hú csajok, most azért kicsit leblokkoltam.

Itt voltak tesómék, mert fogorvosnál volt a két gyerek. Náluk volt a szokásos kiskönyvük is. Gondoltam belenézek és teljesen sokkolt a látvány, miszerint a nagyobbik a 34. héten, 2745 grammal és 43 cm-el a kisebbik 35. héten 3160 grammal és 47 centivel jött világra. :shock: Eddig ezek nem mondtak semmit (persze tudtam, meg minden), de most gondoltam csak bele, hogy ez mit is jelent és így a 32. héten meglehetősen rémisztőnek tűnik. :oops:

Hú gondoltam megosztom most ezt veletek. Holnap talán már nem is gondolok rá, csak most így hirtelen...

Ráadásul jövő héten még tervezzük, hogy elmegyünk Sopronba sógornőm 30. szülinapjára. Jól érzem magam, meg minden, szóval az utazás nem lenne gond és most már nem aludnánk ott, de attól kicsit parázok, hogy mi van, ha megindul a szülés és én másfél órányira vagyok az én szeretett (már kezdek rá így gondolni) orvosomtól és a megyei kórháztól, ami a koraszülötteknek biztonságosabb. Nem akarok a soproni "hentesüzletben" (számomra most minden más hely rémisztő, nem konkrét tapasztalat alapján mondom, mielőtt bárkit is megbántanék) szülni :cry: Erre párom, hogy ez hülyeség, 32. héten nem indul meg a szülés. Mondtam neki, hogy marha jól tudja, de attól még nekem lehetnek ilyen érzéseim - ezt legalább ne vonja már kétségbe. :twisted:

Hú ezt is ki kellett adnom magamból, bocsi :oops:

Ááááá, ilyenkor nagyon nehéz elviselnem magam. Jön az agybaj erre a pár napra?

Kép
wruska

Wruska

Akkor a korukhoz képest nem is születtek kis súllyal.
Zalán a 37. héten született 2760g-al.
És a korababáknál is a súly számít sokat!
De miért is szülnél korábban?Főleg miért a 32 héten?
Nyugi,nyugi,nyugi!!!!! Kép

Zsibi megvan,jól van!
Vendég

Alziza: Jajj, már nyugi van, de a front az eszemet is vette :lol:

Örülök, hogy Zsibi jól van.

Kép
wruska

Wruska!

Nem szabad ennyire parázni! Attól még, hogy a tesód előbb szült, te akár túl is hordhatod! Azért persze megértem, ahogy közeleg a szülés annál inkább foglalkoztat ez a téma!

Amúgy nekem is az jutott eszembe mint, Alzizának, korukhoz képest nagyon szép súllyal születtek!
merszi

Hát igen, képzeld tesóm ráadásul világ életében 50 kiló volt; vaságyastól. :lol: Terhesen meg akkora hasa volt, hogy a panellakás előszobájában nem lehetett elférni mellette :wink: De úgy látszik a fiúk nem akartak tovább bent maradni, mert nem volt elég nekik a hely. :lol: De végülis akárhogy is lesz nálunk, az úgy lesz jó.

Egyébként már én is megnyugodtam ám, tutkó, hogy a frontok mentek az agyamra, mert pénteken egész nap tök zizi voltam :shock: De mára ezt már elfújta a tegnapi szél, most meg süt a nap :lol:

Egyébként most nagyon erős bennem a kettősség. Piszkosul dolgozhatnak a hormonok, mert egyik pillanatban elönt az érzés, hogy mennyire jó, hogy ez a kisember itt mozog bennem, hogy milyen fantasztikus kapcsolat van már közöttünk, hogy érezzük egymás hangulatát, hogy tudom, mikor alszik, mikor van ébren, majdnem azt is, hogy milyen kedve van. Ez most így olyan egyszerű és biztonságos és nem akarom, hogy vége legyen. Aztán meg elönt a vágy, hogy már itt legyen velünk, a karomban tarthassam...Szóval teljes tudathasadás, de gondolom, ezzel nem vagyok egyedül ebben az időben :lol:

Kép

Kép
wruska

Jajj és gyönyörű az idő, megyek is sétálni egyet apával!

Kép

Kép
wruska

:lol:
Én 2800 g- al születtem,úgy hogy késtem vagy 1 hetet :lol: Modjuk anyum kb 150 cm volt és vagy 40 kiló :lol:

Wruska!
Na a hormonok nálam is ökörködnek rendesen!

annus11

Irigyellek a séta miatt, gyönyörű az idő! Én éppen húzom az igát, ez az utolsó 12 órám!!! No unatkozni nem fogok, mert továbbra is melózok majd csak rövidebben, de viszont gyakrabban.

Most én is szívesen csavarognék!!!!
merszi

Sziasztok!

Már vagy ezer éve nem jártam itt!! Nagyon örülök,h már nem csak szomorú dolgokról lehet itt olvasni-hírt kapni, hanem boldog pocis kismamákról is.

Mára már lassan kezdem felejteni a dolgokat (a műtétem már majd egy éve volt) de sajnos pocaklakó még mindig nincs a láthatáron, pedig már fél éve próbálkozunk.

igaz, hogy nem olvastam vissza az oldalakat, de kíváncsi lennék arra,h akik most kismamák, vetélés után lettek- e terhesek, és mennyi időre.

Mostanság kb. 4 hónapja teljesen rendszertelen lett a mensim, pedig még soha nem volt ilyen. Műtét után 32 napra megjött,és a követkető hónapban óramű pontosággal visszaállt a régi 28 napos kerékvágásba. Nálatok előfordult már ilyen?

pusz mindenkinek
e-dyna

Sziasztok!

Már vagy ezer éve nem jártam itt!! Nagyon örülök,h már nem csak szomorú dolgokról lehet itt olvasni-hírt kapni, hanem boldog pocis kismamákról is.

Mára már lassan kezdem felejteni a dolgokat (a műtétem már majd egy éve volt) de sajnos pocaklakó még mindig nincs a láthatáron, pedig már fél éve próbálkozunk.

igaz, hogy nem olvastam vissza az oldalakat, de kíváncsi lennék arra,h akik most kismamák, vetélés után lettek- e terhesek, és mennyi időre.

Mostanság kb. 4 hónapja teljesen rendszertelen lett a mensim, pedig még soha nem volt ilyen. Műtét után 32 napra megjött,és a követkető hónapban óramű pontosággal visszaállt a régi 28 napos kerékvágásba. Nálatok előfordult már ilyen?

pusz mindenkinek
e-dyna

bocsika,de valahogy 2x küldtem el!
e-dyna

Szia e-dyna. Nekem misd.ab. (12 hetes terhes voltam, uh-on vették észre, hogy már a kisbabánk nincs velünk) után jött a baba, három hónapos kihagyás után, az első hónapban. Mi rásegítettünk apánál E vitamin kúrával, nálam pedig palástfű-cickafarkfű teával.
De Duphastont is szednem kellett a 14. hét végéig, hogy biztosan megmaradjon a baba, mert vérzés, barnázás volt az első időben :( . (Itt Győrben nem csinálnak hormonvizsgálatot vetélés után :evil: )

Sokan fordultak orvoshoz - hormonkivizsgálás miatt, és ez meghozta a várt eredményt. Igazából mindenkinek ezzel célszerű kezdeni (ha ki tudja hajtani). De ebben Alziza a profi (ő megjárta a hadak útját), biztosan ad infót, ha kérsz priviben is akár. De ha jól sejtem, Annus is örökül kapta ezt a tudást (orvos, vizsgálatok stb).

Kép
wruska

Sziasztok lányok.
Wruska na parázz, már finishben vagy :lol: Szerintem az teljesen normális hogy nagyon élvezed a kismam létet viszont a karodban is tartanád már Olikát. Vagy az egyik, vagy a másik :lol:
E-dyna: nekem júliusban volt egy hét hetes vetélésem, amit műtéti úton fejeztek be. Most kivártuk a három hónapot, amit a doki mondott és most kezdünk ismét próbálkozni, pontosan szombattól. Nekem gond volt a hormonokkal és clostit szedtem két hónapig, de nem babásodtam le tőle. Ahogy abbahagytam az első hónapban babás lettem. Én is ittam a teákat és gravidát szedtem mellé folsavval. Most bízom benne, hogy mihamarabb babásodom ismét. Nekem is kell majd progipótlót szednem már az elejétől.
Wruska: Te veszélyeztetett terhes voltál Olikával az elején? Nekem azt mondta a doki, hogy én is kapom majd a Duprastot és otthon kell maradnom az első pillanattól kezdve úgy készüljek.

KépKép
csige-bige

Na itt!!!

Lei!
Csabiról kapunk majd képet?Hiszen már olyan nagy!!!Aztá ha van időd mesélj hogy telnek a napok!!!

Edyna!

Nekem okt.30án volt a műtét,5-6 hetes terhesség volt.Aztán meg se jött 3 hónapig.Majd volt egy 42 napos ciklusom.Aztán az Alziza által ajánlott dokihoz mentem.Ő nézett hormonvizsgálatot,minden oké volt.De a túl hosszú ciklus miatt clostyt írt fel.Ezt 4 hónapig szedtem,de semmi.Közben voltunk kiskatona vizsgálaton is,ott is oké volt minden!Én is kipróbálgattam a dolgokat.Hőmérőztem is 1-2 hónapot,ittam a teákat,szedtem vitamint stb.Mégse jöt,így ezekkel leálltam teljesen.Majd mikro a closty szünet jött akkor estem teherbe,az 5.próbálkozós hónapban.De el se hittem h sikerült,mert nem éppen ezzel voltunk elfoglalva(a többiek már tudják,épp házfelújításon voltunk,de ez hosszabb story :lol: )Ja és siettem a dokihoz mert utrogestant írt fel a 4x1et.

Nálam még mindig hányinger,gatyám lassn totál felejtős lesz,egyenlőre még nem híreszteltük el a hírt,szerdán doki!

annus11

Edyna!

Üdv!
Az én történetem: tavaly novemberben volt egy missed ab-om (15+6), mely egy csúnya vérző haematóma miatt következett be (szívleállás). A műtét után 4-5 héttel jött meg, majd 3 mensi kivárása után kezdtünk akciózni. Nekem az akciózás 4.hónapjában sikerült! Én duphastont szedtem a 12-13 hétig mivel ismét haematómám lett ami aztán sikeresen felszívódott!!!

Csige-bige! Orvosa válogatja, hogy ki is a veszélyeztetett, ill. hogyan rendelkezik efelől! Ha azt veszem én is az vagyok az előzmények tekintetében, és a mostani terhesség kezdődését nézve, de én pl máig dolgozom! Ki mit bír és kinek mit javasol a doki! Nekem is felajánlotta, hogy maradjak otthon, de én jobbnak láttam melózni, mert otthon csak folyton lestem volna és agyon aggodtam volna magam. Ha úgy érzem sok, elmegyek táppénre majd.

Annus! Kitartás, múlnak a hetek és múlik majd a hányinger is vele! Mondom én aki sosem éreztem ilyet... :wink:
merszi

Sziasztok

Wruska
[quote]D írta:e ebben Alziza a profi

Aranyos vagy :lol: :lol: De profi nem vagyok azért :roll:
Vendég

Edina

Én azt mondom hormonvizsgálat!!
Ezzel veszíteni nem veszíthetsz!!!Viszont ha azzal van a baj akkor időben kiderül és nem történik az a mi velem.

Amúgy a hormonkezelés nálam 20 hónapig tartott mire beállt,de én is akkor lettem terhes amikor nem számítottam rá.Nyilván a stressz nagyban befolyásolja a dolgokat!Nálam pedig volt alapja a stressznek.

A hormonszint nyilván eleve nem volt jó,de a stressz befolyásolta még plusszban!

Egyébként én jelenleg ugyanott tartok ahol elkezdtem. :(
Most sem jó a hormonszintem.Ismerem a jeleket.Dokihoz mennem kellene,csak időm nincs.De mondjuk most nem izgat mert most (még) nem akarok 4. babát.De ha úgyalakul,h jöhet akkor mindenképp vizsgálatok sorozata előzi majd meg!
Vendég

Alziza, ez a hála hangja...mert nekem sokat segítettél a tapasztalataiddal.

Csige bige: tényleg doki- és emberfüggő, hogy kell e a táppénz már az elejétől vagy sem. Én véreztem, barnáztam és jobbnak láttam otthon maradni. Nem bántam meg, nekem, Merszivel ellentétben, a munka nem tett volna jót, mert nem tudom kontrollálni magam és könnyen túlpörgök, túlterhelem magam. Szóval mindenkinek ismernie kell a korlátait és lehetőségeit, amit pl a munkahely nyújthat. Nekem ez volt az egyetlen megoldás :oops:

Kép
wruska

Wruska

örülök,h ha segítettem. :lol:
Már sokszor leírtam,h én örülök,ha segíthetek,mert anno én nem ismertem senkit aki segíthetett volna.
Senkivel nem történt a környezetemben ilyesmi.(szerencsére)
Vendég

Alziza: írtad, hogy "ismered a jeleket", hogy most sem jó a hormonszinted. Milyen jelekre gondolsz?
Mi már élesben próbálkozunk, de azrét kicsit bennem van a félsz. Nem parázom túl, de azért ott motoszkál a fejemben. A műtét után nagyon szépen megjött a menzim. Az első négy hétre, ami a doki szerint normális a műtét után, de a második 30 napra, holott nekem mindig 34-36 napra szokott megjönni. Örültem is neki, mint majom a...... Hétvégén lesz pé-m, akkor hajtunk majd rá a dologra. :oops: Bízom benne, hogy nem várat sokat magára a baba.

KépKép
csige-bige

Sziasztok!

Köszönöm szépen mindenkineka jó tanácsokat.
A történetem röviden:első uh: ikerterhesség (természetes úton, első terhességem, a családainkban még ilyen nem volt...), ekkor voltam 6 hetes, szívhang még nincs. Köv. uh 2 hét múlva, szívhang már nincs, 38 fokos láz, egy hét múlva mégy uh, hátha csak az időpont lett elszámolva... Ekkor már majd' 10 hetes voltam, ismét láz, de szívhang még mindig nincs. Azonnali műtét. a dokim azt mondta, hogy örüljünk h élve megúsztam, mert az egész méhem belülről és a magzatok már teljesen el voltak gennyesedve, óriási a fertőzés. hazaengedtek pihenni. Köv. egy hét szintén lázasan telt, elviselhetetlen görcsökkel, vissza a kórházba. egy hétig éjjel nappal infúzióztak mire nagy nehezen lement a lázam, és egy évig antibiotikum tillalmat kaptam, mert annyi gyógyszert belém nyomtak, hogy félő később probléma lehetne belőle.

A doki szerencsére családi jó barát, ezért mindenféle vizsgálaton részt vettem. A hormonvizsgálaton minden rendben volt. ezután jött a genetika, ahol kiderült h heterozigota leiden mutációm van (mélyvénás trombózis hajlam) nos emiatt volt a vetelés ugyanis méhtrombózisom volt.

Most bőszen próbálkozunk, reméljük h minnél hamarabb lesz is eredménye.
e-dyna

wruska!

az e vitamint (400 mg) én is szedem, néha a férjem is.
Viszont a palástfű-cickafarkfű teáról még nem hallottam. Mennyit lehet abból naponta meginni?

ja, egyik ismerősöm ajánlotta az eredeti kínai gingsen kapszula szedését is náluk csodát tett. (3 vetélés 2 év alatt, most a 4. terhesség sikerült, már a 25. hétben van). nos mi is kipróbáltuk, de még mindig semmi. :cry:
e-dyna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?