Sziasztok,
elmentek a vendégek, végre tudok jönni. Olvasni próbáltam azért
Vanda, ne tudd meg, mit kaptam ezért a pórázért a sógornőtől és az anyóstól. Eddig sem én voltam a mintaanya a szemükben, ezek után meg aztán.... De ezeknek gőzük sincsen, milyen az, amikor egyik kölök sem tud vigyázni magára, ott kell lenned mindenhol, ráadásul a kis akarnok még a kezét sem adja
Na mindegy is, nem húzom magam a kritikusokon. Pedig én nagyon jó dolognak tartom most már, hogy itt vannak a lányok.
Zsófi, én is az alvással kezdeném, mármint az estivel, akkor már elég fáradtak, és talán az elmúlt idő mindennapos rituáléját már ismerve, tudják, hogy alvás jön. De ha megnyugtat, az én családom is csupa aggodalom volt hogy ezek a gyerekek csak kézben alszanak el. Aztán 12 hónaposan már nem akarták tovább, feszengtek, szórakoztak, szivatgattak minket, ekkor jött a kiságy, hát simivel, popsirázással. Majd pár hete valahogyan, minden külön elhatározás nélkül, amikor kijöttem a szobájukból nem volt a megszokott ordítás. Majd lassan csend lett, és aludt a két manó. Bár azt nem kívánom, de Emma a betegsége alatt kezdett el önállóan aludni délután is. Na most már, hogy egészséges, kell egy 20mp hátsimi, csitítgatás, de aztán alszik.
Reggeli kelés nálunk is külön van. És mivel Míra 6-kor kel, nem vagyok hajlandó Emmát is kínozni, hanem hagyom, míg akar. Ez max 3/4 8-ig van. És ha Míra korán kelt, akkor sem alszik korábban ebéd után, mint Emma, max az ebédet hozom kicsit előbbre, ami után ők is kicsit felélénkülnek, majd azután mennek csak aludni.
Kaja, ha külön kelnek, akkor max a később kelő kevesebbet eszik a tízóraiból, ami gyümi, de ez engem nem nagyon zavar. Majd uzsira eszik azt.
Képek fergetegesek!!!!! Pihent apa, nagyon
Nyuszi, ezt most megfigyelem. Mármint a kaja utáni azonnali alvást. Ugyanis Míra hol ébred másfél óra után, de kis segítséggel visszaalszik, de van, hogy nem kel fel. Hát ezt most megnézem! Köszi! Játszótér egyedül? Háááát, én itt az udvaron is megőszülök tőlük, ugye a kerítés hiánya még mindig üldöz minket. De már egyedül csúszdáznak, mászkálnak a lépcsőn fel-le.
Jaj, felébredtek, este majd még jövök, bocs.