Új privát üzeneted érkezett!

Panny! Semmi baj, hogy bíztatásnak írtad.

Betty! Így van, 2006.november 20-án szültünk, decemberben 22-én megjött, majd 2007. január 2-án mentünk a 6 hetes kontrollra, ahol a doki kérdezte mikor akarunk próbálkozni, mi mondtuk, hogy amint lehet. Mi azért még a januári mensit megvártuk és a 2007-es februárit azóta is várjuk. Azóta 2007. október 12-én 37+4 napos terhesen megszültem Martinkát épen, egészségesen 3000gr és 52 cm-rel.
Ha bármiben tudok segíteni, írj bátran!
Vendég

Tudom, hogy ritkán jövök, de olyan örökmozgó kisfiam van, hogy itthon is mindig be vagyok havazva. Nagyon igényel minket, de ez így van rendjén. Azért sokat gondolok rátok és hiányoztok is.
Néha szoktalak olvasgatni benneteket, de már annyira lemaradtam, hogy nem tudom behozni.
Vendég

Köszönöm a biztató szavakat.
Érzem, hogy jól döntöttem, de mégis nem lehet ezt ésszel enyhíteni, annyi időt adok magamnak, amennyit kell, de mindig lesz egy kis Franciskám....

Szeretném a véleményeteket még kérni, a dokim azt mondta, akár jövő héten mehetek dolgozni.
Napi 120 km-et utazom a munkahelyre oda vissza, irodát vezetek elég sok a stressz és a pörgés, épp ezért jöttem el augusztus 1.-én táppénzre, akkor még nem tudtam, hogy baj van. A táppénzem még tart, de két hét múlva kellene hosszabbítni, a háziorvosom azt mondta, jövő héten keressem meg, megeszéljük.
Ti mennyi idő után tértetek vissza a munkába? Szülés után 6 hetet mondanak felépülésnek, én is megszültem a babámat, nyílván mivel még apróka volt, nem volt vágás, egyéb, de a jövő hetet azért még igen korainak tartom, hogy elkezdjek vezetni, zötykölődni, napi 8-10 őrát görnyedni a gép előtt.
Mi a véleményetek?

Betti
Kép
betti0412

Chrissy
Bár én is gyorsan helyreállnék, nekem januárt mondott az orvos, kíváncsi vagyo, hogy fog a menstruációm majd beállni, igazából ezzel a kislánnyal első próbálkozáskor teherbe estem, félek, hogy bekavartunk valamit belül és nem fog könnyen menni újra, valahogy nem vagyok már olyan töretlenül pozitív.

Betti
Kép
betti0412

Betty!

Ha jó a háziorvosod, akkor mindenképpen kérjél még hosszabítást. Idő kell neked testileg, lelkileg, hogy rendbejöjj. Én november végén szültem és csak februárban kezdtem el dolgozni, de azon a héten már terhes is lettem Martinnal. Én a férjemnek köszönhetek mindent, meg egymásnak.
Megvacsoráztatom a kisfiamat és jövök utána és folytatom.
Vendég

Igen, de te tényleg szültél, úgy értem, ne haragudj, de a te Kisbabád már szépen fejlett volt, és bár a szó értelmében és is megszültem, de olyan kicsi volt még, hogy testileg hamarabb regenerálódok, gondolom, azonban semmi kedvem még visszamenni, és nem azért mert nincs kedvem dolgozni.
A háziorvosom azt mondta, jövő héten megbeszéljük, én csak azért érdeklődöm, hogy mennyi idő az amit kérhetek, mi az ami kérhető?
Bár most még fogalmam sincs, mennyi idő kell majd nekem...

Betti
Kép
betti0412

Várd meg a 6 hetes kontrollt, oda menj el mindenképpen. Most még nagyon friss neked az egész, adj időt magadnak. Tiszta szívből mondom. Szerintem nem kell várnotok januárig. Egy vagy két mensit megvársz, utána már próbálkozhattok, ha nincs semmi bajotok. Ne várjatok sokáig, mert az is nehezíti az egészet.
A házidokinak mondjad, hogy még nem tudsz dolgozni, neked ez lelkileg még korai és kérjed, hogy had maradj még hetekig esetleg egy-két hónapig.
Amúgy hova valósi vagy?
Még annyi, hogy ha neked nem nehéz vagy ha az is, beszéljetek minél többet erről, nekünk nagyon sokat segített. A mai napig előjön itthon, de már nem fáj úgy, mint anno. Elfelejteni sosem fogjuk, ahogy ti sem, de nem is lehet.
Vendég

Sziasztok

Betti
Szerintem is maradj még otthon!
Ami a próbálkozást illeti:mivel nálatok nem hormon probléma volt v ilyesmi szerintem próbálkozhattok.
Hiszen olyan is előfordul nem egyszer (nekem is van ismerősöm),aki szül egy babát és a 6 hét utáni első együttlétből terhes lesz.Az én ismerősöm is simán kihordta és megszülte.
Vendég

Betti!

Nagyon egyet értek a lányokkal!

Pihenj még otthon...testikeg -lelkileg kell még neked.Bár az is lehet h lelkileg így tudnád elterelni a gondolataid..de testileg igenis szültél..a méhednek vissza kell állni a régi méreteire ami nem kevés idő...sztem a 6 hetet simán várd ki otthon.És sztem se várjatok januárig.Ahogy Kriszti mondta,1-2 mensit várj meg és utána próbálkozzatok.A tested is még"emlékszik"és könnyebben teherbe esel...nem volt hormon gond,szal sztem az lenne a legjobb gyógyír ha minél előbb babásodnál!!Nézd meg Krisztit,mekkora boldogságban van része!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Chrissyy!
megkérdezthetem hogy neked ki az orvosod Fehérváron? esetleg priviben, ha nem akarod kiírni?
én most nem tudom eldönteni, hogy visszamegyek e a régi orvosomhoz, pedig emberileg és szakmailag is meg voltam elégedve, csak hát ez a dolog, hogy ez történt, nem tudom...

Köszönöm:Tünde
tünci28

Betti én hat hetesen vetéltem el és műtött a dokim. Két hetet voltam otthon vele. Én napi három és fél órát utazom bkv-val és irodai munkát végzem egy multinál, ami ugye igen csak stresszes. Azt mondta a doki két hét utána, hogy mehetek ha úgy érzem, hogy kész vagyok rá, de csak nyugodtan, semmi idegeskedés és semmi hajtás.
A házidoki nagyon rendes volt, pedig pasi. Nekem is azt mondta, hogy menjek vissza hozzá és majd megbeszéljük. Visszamentem és kérdezte, hogy hogy érzem magam, vissza szeretnék e menni már dolgozni. Ő még otthon akart tartani, de mondtam neki, hogy igen, úgy érzem, hogy már vissza tudok menni. A testi regenerálódás csak egy dolog, de a lelkednek is meg kell erősödni. Érezni fogod, hogy mikor jött el az idő, amikor már vissza tudsz menni. Előszőr biztos nehéz, mert kérdően néznek rád az emberek és tőlem is kérdezték és hogy vagytok?? Én pedig mondtam, hogy már csak vagyok. Ezek után az emberséges kollegák nem is kérdeztek a dologról. Szóval az első hét nehéz volt, de már jobb.
Alziza: Sajnos nálam hormongond volt, mert nem volt peteérésem. Kaptam két hónapra clostit, majd szünet. Ahogy abbahagytam a gyógyszert egyből terhes lettem. Hogy miért ment el a baba, nem lehet tudni én csak tippeltem hogy az alacsony progi szint miatt. A hat hetes kontrol után újra megyek hormonvizsgálatra, hogy megnézzük mi a helyzet. Szeirnted nekem mennyit tanácsos várni? Vagy ez az újabb hormonvizsgálatról derül majd ki. Ha annak nem lesz jó az eredménye, akkor meg kell várni még a doki beállítja?! Szeretnénk mi is a második menzi után már próbálkozni.
csige-bige

Tünci! Privi ment!

Ja és Betty! A lényeget lehagytam. Az első babánk makk egészséges volt, ép köldökzsinór, ép méhlepény, tiszta magzatvíz és még boncolás után is makk egészséges eredményt kaptunk. Az ok, hogy miért halt meg a hasamban, méhen belüli oxigénhiány, megmagyarázhatatlan. Egyszer a bokáján volt a köldökzsinór és ahogy fent keresztbe volt a lába, valószínű, hogy elszorította saját magának, de ez csak feltevés, mivel nem találtak semmit. És 3170gr, 57cm volt. Nekünk ennyiből is nehezebb volt, hogy érthetetlen okokból kellett őt elveszítenünk.
Sok erőt és kitartást kívánok neked!!!
Vendég

Chrissyy! válasz privi ment..
tünci28

Sziasztok

Csige-bige
Nem értem,h két hónap closty után miért volt szünet?
A closty stimulálja a peteérést,tehát ha nem szeded nem stimulálja!
Két hónap alatt nem lehet beállítani a progiszintet!
Nem tudom hova jársz dokihoz.
Nagyon bosszantó (ezt a lányok már tudják mert 1000-szer írtam le),h a dokik nem foglalkoznak rendesen ezzel a hormonkérdéssel! :evil: Én is nehezen találtam meg azt aki végül segített!
Én ahhoz a profhoz jártam és járok ma is,aki kidolgozta ezt a clostys módszert.Szerinte (és most már én is látom),sok helyen nagyon rosszul alkalmazzák ezt.

Nálam ez úgy volt,h amíg nem volt folyamatosan elég magas a progiszintem addig nem is próbálkozhattunk.Nálam sajna elég nehezen állt be (20 hónap alatt,úgy ,h a végén már emelt adagot szedtem más gyógyszerrel együtt),de ez biztosan a stressz miatt is volt így!Mert egyik hónapban jó volt a másikban nem.
Folyamatos vérvételre jártam a 20 hónap altt minden hónapban 3×.

Én azt mondom (sajnos tapasztalatból),h amíg nem áll be rendesen addig ne próbálkozzatok!!!Nekem a 3. vetélés a miatt volt,h nem vártam meg a doki mit mond. :(
Vendég

Alziza: nekem úgy tűnt, hogy a dokim azért írta fel a clostit, mert nem volt pém. Amikor két hónap után elfogyott a closti és nem lettem terhes visszamentem kontrollra, akkor megnézett uh-n és látott két-két tüszőt mind a két oldalon és azt mondta, hogy closti nélkül próbáluk meg, mert ez nagyon biztató. Össze is jött a baba, de azt nem lehet tudni, hogy alacsony progi szint miatt ment e el, mivel még a closti előtt voltam vérvételen. Majd most megyek vérvételre és nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz az eredmény. 20 hónap az annyira rengeteg idő :( elhiszem hogy türelmetlen voltál. Egyébként hova jársz dokihoz? Megírnád nekem, akár priviben is.
Én arra is gondoltam, hogy a sztress miatt és az idegeskedés. Csütörtökön-pénteken nagyon kiidegeltek a munkahelyen, hiába mondogattam magamban, hogy nem szabad idegeskedni. Fel is hívtam a dokit, hogy hétfőtől táppénz. Viszont szombat este elment a baba, tehát lehet hogy az előző napok eseményei miatt. Csütörtökön voltunk uh-n és akkor még minden a legnagyobb rendben volt, minden tökéletes volt a doki szerint, egészen szombatig. Szóval nem tudom.
csige-bige

Csige-bige
Este írok,mert közben felekelt Zalán.
De az biztos,h aza baba amekyik rendesen megtapadt nem megy el "csak" attól,ideges vagy!
Az első vetélésnél kedden voltam a dokinál akihez akkor jártam,semmit nem látott,éjszaka pedig elvetéltem. :(
Vendég

Csige-bige!

Alziza is a SOTE II-n járt dokihoz és a mi dokink is ott van,szal akár intézményen belül is mehetsz más dokihoz pusztán a hormonok beállítása miatt, mert a prof ebben profi.
Aztán ha sikerül akár vissza is mehetsz terhesgondozásra a dokinkhoz...
Csak egy ötlet :wink:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Ezt az orvos dolgot nem tudom.
Olyan kimért és hideg, de azt mondta a védőnő,hogy jó kezekben vagyok.
Igazából nem kell, hogy szeressük egymást, csak értse a dolgát.
Szegedre 1 éve költöztünk, így váltanom kellett, egy orvos ismerős ajánlotta őt.
Nem tudtam róla semmit előzetesen.
Igazából jó lenne őt hibáztatni mindenért, de ha őszinte vagyok magamhoz, ő nem tehet róla, nekem csak jobban esett volna, ha kicsit emberként kezel, de férfi orvos....
Majd meglátom, most 6 hét után visszamegyek hozzá, még ha azt mondta nem is kell, és maximum ha nem tetszik neki én is megosztom vele a véleményem.
De nem szeretnék váltani, mert itt a klinikán minden orvos ismeri a másikat, nem biztos, hogy jobban járnék, meg még vele is találkozhatok esetleg.

Betti
Kép
betti0412

Betti, attól hogy férfi, még lehet emberséges és együttérző. Ilyenkor az embernek egy pár kedves szó is nagy dolog, ami ha azt nézzük nem egy megeröltető a részéről.
Panni: én a mi dokinkon kívül a fődokit ismerem ott, mert most szült nála a kolleganőm lánya. Nem tudom, hogy róla van e szó. Minden esetre megyek majd a dokinkhoz a hat hetes kontrolra és akkor megbeszéljük a továbbiakat. Mióta megtörtént a baj, sok infót gyűjtöttem össze és mindenre oda akarok majd figyelni. Én bízom a dokinkban, de lehet hogy nyugodtabb lennék ha egy olyan emberhez járhatnék, aki sok úgymond problémás esettel foglalkozott már. Viszont váltani nem szeretnék, mert nagyon elégedett vagyok a dokinkkal. Szerintem most már ő is fokozottan figyelni fog rám és mindent megtesz hogy baba legyen a vége :D
csige-bige

Csige-bige
nem tudtam,h a dokid a SOTE-n van! :shock:
Pedig ott oda kellene figyelniük!
Ott elvileg minden doki alkalmazza ezt a módszert.
Anno mikor mi terveztük a harmadik babát,ment a szülőszoba című műsor.Akkor is volt benne egy nő aki többször elvetélt és a SOTE II-n szült végül.Az ő dokija beszélt akkor erről a módszerről,bár akkor még nem tudtam,h nekem is erre lesz szükségem.

Nem emlékszem ki Panny dokija! :oops: (bocsi Panny :oops: :roll: )

De ezek után szerintem is figyelni fog rád!
Ha visszamész és beszélsz vele erről kiváncsi leszek mit mond!
ha mégsem azt amit szeretnél akkor majd "beszélünk" erről.

Amúyg mindjárt írok privit.

Lányok
Mi holnap elutazunk,úgyhogy csak vasárnap este leszek.
Zalán szülinapját Nyíregyházán ünnepeljük a Hotel Dzsungelben. :lol:

Jók legyetek!!!
Vendég

Alziza!

Kisfalvi István a dokink,de csak tavaly november óta van a SOTE -n,előtte a MÁV-ban volt.

Hotel Dzsungel :lol: jól hangzik.És amúgy ez mit takar???Voltatok már ott?Érdekelne...

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Panny

Nem még nem voltunk!
De áálítólag nagyon jó!Én már régóta kinéztem.
A barátnőmékkel megyünk,Ők Zalán keresztszülei,meg még egy barátnőnk jön a kislányával,így ott bulizunk.
Ez a nyíregyházi állatkerten belül van!Az állatkert nagyon szuper.Szafari park jellegű állítólag.
Ha beírod a keresőbe,h Hotel Dzsungel akkor megtudod nézni!
majd hozok képeket!
Vendég

Köszi Alziza, megkaptam a privit és én is írtam neked.
Kellemes hétvégét nektek.
csige-bige

Alziza!

Sok boldog születésnapot Zalánnak! Érezzétek jól magatokat és várjuk a képeket!
Vendég

Sziasztok,gyors bekukk.Igyekszem visszaolvasni.Hazajöttünk 3 napra,de még megyünk vissza...
Addig még próbálok kicsit írni.Nálunk semmi különös,melózunk ezerrel... :evil:

annus11

Látom nem pörög a topic :(

Zsibi!
:( :( :(
Remélem is h nem adjátok fel!!!Csak a baj forrására kell rábukkani és kezelni!!Még mindig hiszek abban h együtt babásodunk!!!!!

Én most épp closty szünetben vagyok!4 hónapig szedtem,de nekem elég hosszú volt a ciklusom és ez kicsit rendbe tette.Én azt olvastam vhol,h ha abbahagyod a gyógyszert még van vmi kis hatása a köv ciklusra is!Azt már érzem h más,mert nincs szurkálás,semmi jele h pé jönne...na meg h mikor jön...remélem azért lesz pé...
Bár ez a hónap megint kiesik...nem tudom h jót tett e ez a 2 hét meló...a sok cipekedés...25 kilós zsákok,bútorok pakolása stb :roll:

Betti!
Szerintem is pihizz nyugodtan!!!

annus11

Annus
Pihizek, pihizek, de megbolondulok lassan a négy fal között.
Tegnap nem tudtam kimenni, itt Szegeden volt 42 fok, ha felállok, sokszor elszédülök még, néha elég kótyagos vagyok, lehet ez a mellgyógyszer is, meg a vérveszteség még, de nem mertem kimozdulni nagyon, mert már az erkélyről bemenekültem.
Ma már tettem egy órás sétát, meg délben készítettem ebédet, nagyon jó esett a mozgás, jövő héttől tudatosan minden napra betervezek majd valamit.
Egész nap itthon, olimpia 24 órában, gondolatok, gondolatok, gondolatok, ez nem jó. Persze feküdnöm is kell, nem nagyon akarok kockáztatni, pihenek sokat, nem csinálok megerőltető dolgokat, csak néha már ki kell mozdulnom.

Betti
Kép
betti0412

...elnéztem valamit, sorry..csak üres hszt- nem lehet küldeni.
Vendég

Szió!

Rég jártam itt! Holnap megkezdem a szabit!!!! És hát megkezdem a csomagolást is mert ugye nem leszek szerdától 2 hétig!

Nagyon sokan lettünk, de talán a sok rosszban egy kis jó, hogy nem "árvultatok" el (Annus, Zsibi), és többen erősíthetitek egymásban a hitet! Persze mi várandósak is hissszük, h nektek is sikerül! Hiszen bármily nehezen jött össze pl. nekem is de a lényeg a pocakomban van!!!

Zsibi! Nagyon hiányzol, bár még friss a dolog, tudom idő kell, h visszajöjj hozzánk!

Annus!

Háát ez a nyár neked tényleg a felújításokkal telt, de jön még ősz is!

Szép lassan , de mindenkinek sikerülni e kell!
merszi

Leiről mit tudtok? Megszületett már Csabika?

Kép
wruska

hali wruska: még egyben vagyunk.....türelmesen várok, habár néha már kezdek idegileg kikészülni, de olyankor próbálom lenyugtatni magam, hogy minden rendben lesz.
Elvileg, ha most hétvégéig nem jön ki Csabika, akkor utána be kell feküdnöm a kórházba még egy hétre.
Remélem azért, hogy ezen a héten elindul kifelé a lurkó!!
holnap megyek megint NST-re, de eddig semmilyen méhösszehúzódás nem volt igazából. Legalábbis nem intenzívek. Szóval tök jól vagyok, semmi panaszom, csak jó lenne már, ha kijönne ez a gyerkőc :lol:

A babásoknak minden jót, vigyázzatok magatokra!

Az újaknak meg remélem, hogy az idő vagy egy új baba segíteni fog a lelki felépülésben!! Nekem segített nagyon is!!!
lei

Lei, akkor még kitartás. Ez már tényleg a finis :wink:

Ha belegondolok, hogy pár hete még azon izgultunk, hogy nehogy korábban jöjjön már ez a lurkó :wink:

Ügyesek legyetek, gondolunk rátok sokat :P

Kép
wruska

húúú LEI! Még egyben? No de mire hazajövök, már bizti a karodban tartod! Holnap indul a nyaralás, két hét !!! Addig elköszönök, szeptemberben újra jövök!
Ma voltam AFP-n, a down szűrésem is jó lett és én is jól vagyok!
Wruska! Röpülnek a heteid!Én már alig várom, h megmozduljon!
Na megyek pakolni!

Szió!
merszi

Sziasztok

Chrissyy
Köszi :lol:

Nagyon jó volt Nyíregyházán!
Zalán szülinapján kívül még egy barátunk kislányának is volt szülinapja így két nap buliztunk!
Azt hiszem a szállodában örültek,h végre eljöttünk!7 gyerek nem kis hangzavart csinált!
Majd a másikba teszek képeket ha feltöltöm,aki szeretné majd megnézi!

Lei
Drukkolok,h ezen a héten kibujjon! :lol:
Vendég

Lei,
Szurkolok neked en is! Ez nagyon izgi. Es hogy elrepult az ido.
Biztosan ugyesek lesztek mind a ketten, vagy harman? Apas szules lesz?

Kép
eperke25

sziasztok!
még egyben! tegnapa szülésznő megvizsgált, több mint egy ujjnyira nyitott a méhszáj és már teljesen fel van puhulva, babus feje meg teljesen be van már illeszkedve alul, szóval már csak a fájásokra várunk. :) szülésznő szerint ilyen előzményekkel nem lesz 12 órás hosszú szülés, ez azért megnyugtat.
most már minden nap megyünk NST-re, biztos, ami biztos.

apás szülés lesz elvileg, de kíváncsi leszek, hogy fogja bírni a párom, mert a vért,meg a kórházakat nehez viseli, de ő ragaszkodik hozzá, hogy bent legyen, szóval jön :lol:

merszi:jó nyaralást!! Helyettem is pihenj! :P

wruska: Te hogy vagy?

annus: merre? veled mizú?

zsibi: valamikor azért visszanézel? Hiányzol!!!

hajni: nálatok mi a helyzet?
lei

Köszi, mi jól vagyunk, tényleg szépen telnek a napok, hetek és igyekszem nem türelmetlenkedni.

Kisfiunk már szépen mocorog, ami egyszerűen a legfantasztikusabb érzés, amit valaha éreztem. :oops:

A hasam óriási, mintha ikreket várnánk, vagy már mindenórás lennék. Majd teszek fel képeket a másik topikba, mert végre készítettünk egy kettőt, ugyanis most nyaralunk...csak hát azért nem lehet teljesen elszakadni a hétköznapoktól, így a netezésre is jut idő :wink:

Ha tudok, majd még jelentkezek, de legkésőbb kedden biztos.
Én is voltam cukorterhelésen még hétfőn, mielőtt elindultunk, de az eredményt nem tudtam elhozni, mert ugye szerdán már Sopronban voltunk. Majd kedden.

Mindenkinek nagy ölelés és jó pihizést, aki most nyaral :lol:

Lei: nektek meg külön sok sok mindent, amit csak szeretnél. :lol:

Kép
wruska

Zsibi

Kép

hiányzol! :cry: :cry: :cry: :cry:
babácska08

Sziasztok

Lei
na mi újság???

Zsibima megvan!
Csak nincs ereje babanetezni!
Reméle nem haragszik ezért,h leírom!
Vendég

Zsibima!

Sokat gondolunk rád!!! :wink:

Lei!

Na???????
Bizti már babázik,nem csajok?? :wink: :wink:

Megjöttünk a nyaralásból,szupi volt :wink: :lol:

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Na megjöttem én is!!!
Nem kell túl sokat visszaolvasnom...sajnos :twisted: :lol:
3 hétig melóztunk...majd dobok képeket is!!!!

annus11

Remélem jó híreket írok!

Kis Csabi ma hajnalban 4:35 kor megszületett!!!3240 g és 56 cm és gyönyörű!
Nem volt könnyű,de már mindhárman jól vannak :lol: :lol:

Gratula!!!!!

annus11

Annus!

Köszi a jó híreket Leiről, de a lényeg, hogy mindhárman jól vannak.

LEI!!! Gratulálunk Csabi babához, sok boldogságot és tengernyi tejecskét kívánunk!!!
Vendég

Lei!

Itt is nagy Gratula!!!

Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny

Na képek a köv helyen.Nem akarok ide feltenni.Akit érdekel lesse meg :wink: :lol:

www.szuletesnap.annus.fotoalbum.hu

www.felujitas.annus.fotoalbum.hu

annus11

Lei gratulálok Nektek és jó babázást.
csige-bige

Sziasztok

Lei

Itt is gartulálok!!!

Annus
Jók a képek!

Én tettem fel Nyíregyházán készült képeket a másikba ha valakit érdekel!
Vendég

Alziza!

Meglestem őket,nagyon szupik!!Hát akinek ennyi csodaszép gyermeke van :wink: könnyű jó képet csinálni :lol:

annus11

Lei

Hatalmas gratula! Sok tejcsit! És majd kérünk képeket! :wink: :D

Kép
babácska08

Annus

Köszi! :lol:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?