Új privát üzeneted érkezett!

Na, a függönymosással végeztem. Már vissza is raktam őket kivasalva (nincs váltófüggönyöm :) )
A nappali van még hátra, talán csütörtökön azt is megcsinálom.

Sheepy! A sétákat én azért hanyagolom, emrt baromira keményedek! nem vicc! Hétvégén kimentünk a kis távirányítós autónkkal, jót játszottunk, és azt a pár lépést, amit a kocsitól meg kellett tennem, szenvedve tettem meg! A hasam, mint a beton, olyan volt :shock:

Lányok! Vigyázzatok magatokra! Jön a hidegfront, és általában babákat is hoz :roll:

büngyike

Sziasztok!

Megjöttem. Az NST jó lett, semmi jele nem volt a fájásoknak. :shock:
Érdekes, mert már két éjszaka nem aludtam. De amint kijöttem, megint bekeményedett a hasam. Aztán elmentem a dokihoz megmutatni a papírkámat. Megvizsgált. A méhszájam még mindig 2100. A vérnyomásom éppen határeset: 140/90
De a lényeg: az a legjobb az egészben az, hogy míg a 32. héten fejvégű fekvésben volt Bibi, addig mostanra ismét keresztben fekszik!!!
Hétfőn UH emiatt. Lehet hogy császár lesz a vége??? Jaj...
Szóval hiába keményedek, hiába vannak fájások, hiába görcsölök, ez mind annak az eredménye/következménye, hogy keresztben fekszik és nagyon feszít. Lehet, hogy próbálna megfordulni valahogy, csak nem sikerül neki. Azt mondta a doki, csak ne farvégűbe forduljon. A másik amivel megbíztatott, hogy a harántos császár a legszarabb, most is volt egy kismama, alig bírták kihúzni belőle a babát. Szóval szép kilátások.
Úgyhogy egy darabig nem szülünk... maradok a sor végén :shock:
(Bár a dokibácsi azt mondta ha rendszeresek lennének ezek a görcsök, vagy megállás nélkül fájna, akkor feltétlenül menjünk be a kórházba)

Hajrá Masi, Cukika, Ariel!!!

Masika: Szép méretek! És nem semmi hogy 10 perces fájásokat mutatott a gép. Akkor már tényleg közeleg az idő. Nem semmik ezek az UH-sok, hát hogy mérnek??? Igaz nekik tökmindegy, de akkor is, lehetnének pontosabbak! Nem csodálom, hogy a 3850 grammtól rosszul lettél, mert 2 hét alatt tényleg lehetetlenség 1 kg-ot hízni! Úgy tudom, hogy heti 250-300 gramm hízás van a 37. héttől.

Cukika: Ne izgulj! Rendben lesz minden! Azértz kicsit írigykedek, hogy te fel tudod hívni a dokidat.
Itt nem adnak meg telefonszámot a dokik, ha gond van az ügyeletes orvos vizsgál meg, majd szólnak a fogadott orvosnak, ha úgy áll a helyzet. :? Ez elég gázos, mert aztán van egy pár szadista doki, és ha pont ő van ügyeletben, hát... az Isten mentsen meg az ilyenektől! Némelyik olyan durva, mert tudja hogy ő nem kap borítékot. Ugyanígy viselkednek a szülésznők is. Ha látják nincs esély borítékra, akkor nagyon durvák.

Kép
Kép
Kép
gabi39

Gabi, lehet h az enyém is keresztben fexik,ugyanis foggalmam nincs!A doki mostanság megse nézte :? !De SAmu is írtó sokat mocorog,forgolodik,ugrál,boxol,bukfencezik..vagy én már nem tudom miket csinál :D ,és olyankor én is feszülök,keményedek rendesen!!Jó lenne már tudni végre h hogyan fexik.. :roll: :roll:

Hogy hogyan tellnek az estéim igy magányosan?? :roll: Hmm...egy üveg bor,egy doboz bonbon,romantikus filmek.. :D :D ,na jó viccen kívül tegnap pl filmet néztem(romantika helyett horrort :D),aztán tv-ztem(fő a változatosság :D ),ettem,neteztem picit,anyuék persze Barátok közt után már bealudtak,így nemsoká én is követtem őket!Persze ha tudtam volna!Mert Samu sem hagyott,a hely is fura volt,álmatlan is voltam,apa is hiányzott,meg izgultam a mai dokilátogatás miatt! :? :)
És ma is majd nézek egy ujabb filmet,aztán kb ugyanaz lesz mint tegnap...

Egyszerüen nem hagyja abba a "táncolást" :shock: :D Én nem értem mi ez a nagy energia kicsi fiamnál???Talán érzi h nincs apa... :roll:

Missfried
Kép
missfried

Sziasztok!

Masika, hát nem semmi, hogy így elszámolják a súlyát a picinek. Leehet, hogy nekem is kérni kellett volna, hogy nézzék meg a súlyát a picine még egyszerk, mert nálam 5 hét alatt 1,7 kg-ot nőtt a pici. Bár ott van, hogy +-400 g, szóvel ez elég becsült érték.

A 2100-as méhszáj mit is jelent?

Sétálni már én sem tudok annyira, mert nehéz a pocak és nekem is keményedik.

Gabi, hogy hogy alig tudták császárnál kivenni a babát? A császárnál olyan 2 perc alatt kint a baba, szóval állítólag rutin dolog. Majd a felépülés lesz nagyon nehéz a műtét után.

Sziassztok, Csilla
csim

Ja igen Masika, Sheepy, Kalloin és Evu néztétek tegnap a Fókuszt? A Jánosos felkészítőn megismert szülésznő nyilatkozott a János új szép modern szülőszobáiról. Elég otthonos lesz majd....

Ha más esetleg nézte, ez a hölgy lesz a Sheepy szülésznője. Nagyon szimpi...

Csilla
csim

sziasztok :D

na, voltunk könyvelönel, es en most le kell, hogy pihenjek..semmi energiam.. :shock:

Csim, sajnos nem lattam, de tenyleg szimpi a szülesznö :D

almos vagyok........pusszancs
Vendég

Csim: Gondolom ha faros, könnyebb hozzáférni, ha meg keresztben van, nehezebb azon a pici nyíláson kihúzni, vagy nem is tudom. Biztosan nem akartak olyan nagy vágást csinálni neki, a baba meg nagy lehetett... A doki nem részletezte a dolgot.

2100: Megrövidült méhszáj, a belső zárt, a külső már nyitva van. Hogy mennyire azt nem tudom.

Kép
Kép
Kép
gabi39

büngyi nem tom mi a titok :) lehet ereszkedik le a hasam? :roll:
iszonyúan viszket!!!nem győzöm kenni!
nekem 1 hónapja már 2100 volt az az érték.. :shock: jövőhét csüt. tali a dokival nst után.
császár: a tesóm kisfia császárral született, hagyták kínlódni, de nem tágult, tizenegynehány óra múlva megcsászározták, uánna tök kába volt, másnap már tudott wc-zni, a hasa (nem volt előtte sem nagy) szépen visszalaposodott, 2-3 hét után már a régi rucijait tudta hordani, de azt mondja mind a mai napig érzéketlen a vágáskörüli terület (ápr-ban szült) azért csak egy műtét!
cuki: nem teljesen vagyok képbe: jövőhéten mikor fogsz szülni? progis császár lesz? toxémia megelőzése miatt?

Kép
tidi

missi: horrort??? :?
én olyan kis beszari vagyok, hogy szinte a szellemirtók mesétől is képes vagyok parázni! :oops: :lol: :lol:

Kép
tidi

este született feleségek!!! na most léptem, mert nem soká megyünk háznézőbe!!

Kép
tidi

Hali!

Na szégyellem magam, de ma mekis kaját kapott apa ebédre! már nem volt se időm se kedvem főzni, de azért megette!
Estére a tagnapi maradék gombapöri és egy kis bundáskenyér lesz teával!!!

Csilla: sajna nem láttam tegnap a fókuszt, majd megnézem hátha fenn van a neten.
Szerintem tuti nálad is elmértek valamit, majd ha mész a 38 héten kiderül!!!

Olyan punnyadt vagyok egész nap, legszívesebben lefeküdnék. Kimostam egy adag babarucit (amit most kaptunk), de már több ruha nem fér a szárítóra, még a tegnapiak is vizesek.

Missi: kitartás apa nemsokára hazajön. Én is utálok egyedül aludni, mikor reggel apa elmegy dolgozóba mindíg a helyére fekszem. Ott olyan jókat alszunk Lilicsekkel, ma is 10kor ébredtünk!

Hát ma ablakpucolás volt betervezve, de esett az eső, így elmaradt. Előbb-utóbb majd meglesz :D

Kép
URL=http://www.glitteryourway.com]Kép[/URL]
masika

csak jottem koszonni Nektek ,"HE_LLO"
latom meg mindenki megvan, gyorsan visszaolvastam, de nem tudok mindenre reagalni.
egyre muszaj, ki is irta ? shep? masi ? hogy a fiukat mar hamar kell nevelni !! :) nagyon tetszik !! EZ IGY VAN , mert nincs rosszabb egy elkenyeztett ffinal. es mellesleg a jovobeli meny orokke halas lesz a fius anyaknak akik jol nevelik a sracokat

masik, nekem orok rejtely, hogy Missi hogy vagy annyi kg amennyi, tok jol nezel ki es kicsi a hasad. rossz a merelged es kesz.

bungy :) foto:)

na most ennnyi
en jol vagyok

holnap jon a hideg front ? mert akkor fekudni fogok, nehogy beinduljon vmi
bogyogyorgyi

HALI!
VOLTAM VÉDŐNŐNÉL,VÉRNYOMI HATÁRESET,DE AZT MONDTÁK EZ MÉG NEM OLYAN GÁZ:140/60,DE MÉREGESSEM ITTHON ,VIZELET NEG,OEDEMA NINCS,SZÍVHANG OK,JA ÉS A LÉNYEG - 70DKG,DE MITŐL??ÚGYHOGY IDÁG ÖSSZ HÍZÁSOM 6,8 KG :lol: :lol: :lol:
HASKÖRFOGAT:126CM.

ÉN IS MA TÖK NYOMI VAGYOK,HOZZÁNK MOST ÉRT IDE AZ ESŐ. Kép

LÁNYKÁM NÉHA KINYOMJA A HASAMAT.,ANNYIRA BEINDUL!

MASI:EZ NEM SEMMI,VIGYÁZZ MAGADRA ,NEHOGY BEINDULJON VMI , BÁR MÁR NEM LENNE SEMMI GÁZ!

HOLNAP MIT FŐZTÖK? Kép
geosel.klara

[quote="bogyogyorgyi"]
írta:
bogyogyorgyi
masik, nekem orok rejtely, hogy Missi hogy vagy annyi kg amennyi, tok jol nezel ki es kicsi a hasad. rossz a merelged es kesz.

Ja bogyo, minden mérleg rossz valószínű :lol: :lol: A védőnői,anyósé,anyámé,nekem meg nincs egyébként....jobb is :wink:

Missfried
Kép
missfried

Sziasztok!

Nem találtuk meg álmaink házát :) De alakul a dolog....Remélem Tidiék több szerencsével járnak.

Masi! Nekem holnap rántott camambert lesz rizzsel, asszem... :roll:
De készülök túrógombócra is valamelyik nap!

Szép estét!

büngyike

Jajj cuki :( Vigyázz magadra!!Bár tudom,csak azt teszed hiszen......

Amugy elszállt meghalt a boiler-hiába akarta fater ujraéleszeni :D -kaput,ennyi,ende!! :shock: :? Szóval no melegvíz az albiban!A főbérlő csak ennyit talált ki h hivjak szerelőt,de ááá nem is írok semmit... :shock:

Missfried
Kép
missfried

www.napkonyha.hu
ismet beinditotta KISMAMA menuet, szoptatas alatt is lehet enni, bio , nagyon finom,, profi ,csak k.draga ( bocs)

cuki akkor ezerrel megy a drukk neked es Panka meg szepen meg gondolkodjon bent egy hetet

missi, :)

bungy te is olyan jokat fozol mindig, ment a priv.

klari furcsa h magas a vernyomid, pedig nem is hiztal sokat..allitolag a pihenes a legjobb ra.
bogyogyorgyi

Sziasztok !

Gabi, Klári és Cuki : Vigyázzatok a vérnyomival, lehet, hogy az időjárás is segített ,hogy magasra menjen . Gabi neked külön szorítok,hogy forogjon a helyére a baba, hátha mégsem lesz császár belőle.

Klári : ügyi vagy a nemhízással :D .
Én rántott zöldségeket kívánok mostanság minden mennyiségben fincsi tartár mártással!!!!
Holnap pedig sajtal -sonkával töltött sültkrumpli lesz hagymás tejfölös szósszal . Nyam-nyam , már alig várom !!!!
Bogyó : a fiú nevelésről én írtam :P.
Imádom az anyósomat ,de elég gyakran rájöhet a csuklás , mert sokszor emlegetem a férjem otthon töltött 26 évét .

Missi : Jó kis program ! :P
Én is olyan vagyok , mint Tidi , és ha egyedül lennék otthon biztos nem mernék horrort nézni !!! :x . Ha apa éjszaka nincs velem égve hagyom a villanyt és a tv-t is , különben nem merek aludni sem .

Csilla : Most kivételesen sajnálom ,hogy nem szoktam a Fókuszt és társait nézni , biztos érdekes volt a beszámoló a szülészetről !
Azt véletlenül nem mondták,hogy mikorra várják az átadását ?
Persze tudom,hogy a szülésfelkészítőn is hangoztatták,hogy ne várjuk mostanában, de hátha gyorsan haladnak a munkálatok.
Különben meg elég furcsa lesz ,hogy az ember lánya éppen szül és közben fúrnak faragnak 1 emelettel feljebb.

Na megyek , meglesem a CNN-t ,hogy mi újság a nagyvilágban. Egyre rondább az idő, remélem az éjszakát mindenki 1-ben tölti még !
Szép estét !!!!

Kép
sheepy

Bogyó : Tényleg jó kis kaják vannak , összefut a nyál a számban , de az nem kifejezés, hogy
[quote]k írta:.draga ( bocs)

Asszem maradok a házikosztnál.

Kép
sheepy

Nézzétek,barátnőm "műalkotásai" a hasamrol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép Kép

Missfried
Kép
missfried

Szép pocak és ötletdús fotós barátnő ;)

Nekem 100/60 volt a vérnyomásom múltkor a CTG-n
:shock: Pedig híztam eleget, nem vagyok nádszlávékony vérszegény, beteges kinézetű :lol:

Bogyo! Megnéztem a Napkonyhát! Nincs mihez viszonyítsak, nem tudom mások mennyiért hoznak ki kaját.... Én továbbra is a családra fogok hagyatkozni szülés után.

Sheepy! Fincsi lesz a holnapi kajátok :P

Remélem mindenki egyben marad reggelre :) Én megyek lefürdök, aztán megiszom a fincsi palástfű teámat.

büngyike

hali!
hát mi remélem megtaláltuk álmaink házát, de nem merek róla még írni, tettünk rá ajánlatot, ha a faszi rábólint leírok mindent :)addig is szorítsatok!!
missi mi jöhet még? no bojler :(no melegvíz :(
megyek megnézem a bk, aztán született feleségek
ja rosszalkodtam: pizza vacsi volt :) nyami, annyira jól esett, de csak egy felet tudtam megkajcsizni :)
klára holnapi kaja tipp: túróscsusza,v. paprikás csirke,v. töltött kápi nyamiiii!!!
jó éjt!!

Kép
tidi

shep, bungy persze h a hazikoszt a legjobb, de nekem nem lesz , szoval vhogy meg kell oldanom es nem szeretnek parizsis zsemlet enni 6 hetig

missi micsoda pocak es micsoda kepek !!

emberek, jo ez a terhesseg, de en mar vizilonak erzem magam, cipot sem tudok felvenni., ti hogy csinaljatok ? nekem a pasim koti a fuzomet :) utoljara ovodaban volt ez :)
bogyogyorgyi

tidi es meg a finish ben fogtok koltozni ?
jujjj
bogyogyorgyi

Tidi! Örülök, hogy megvan a ház! Mi még mindig variálunk. Az uram annyit vacakol és variál, hogy már nem bírom követni. De végre ma eljutott a tudatáig, hogy minnél többet megnézünk, annál jobban belebonyolódik az egészbe :roll:
Én unom már....
Mondjuk nem bánom, hogy nincs meg, mert úgyis csak tavasszal-nyár elején költöznénk. és még ezt is el kell adni :?

Bogyó! Várd ki a végét a házikosztomnak :lol: ki tudja, itt fogok siránkozni, hogy xarul főznek rám....

Szép éjszakát lányok! Vigyázzatok magatokra!
Az nlc-s októberi topicban egy csajnak a 37. héten lehet elment a nyákdugója... még nem tudunk biztosat.

büngyike

Hali!
Még egyben vagyok :D
Bár elég sokat fájdogál a pocim és keményedik is, de elég rendszertelenül.

Mára hulla vagyok, átpakoltam a teljes kórházi cuccot, bepakoltam egy külön tatyóba Lilicsek ruháit, takarót, plédet + amit írtatok. Remélem semmi nem maradt ki.

Lehet hogy mégis lesz ajtónk, mostohaapám ezermester, és azt mondta vegyünk egy kész ajtót a bricoba a többit Ő megcsinálja. Majd holnap elnézek!!

Aludjatok jól csajok, bár ebben a szeles időben nehéz lesz.

Kép
masika

Jó reggelt!

Úgy látom én feküdtem legkésőbb és kelltem a legkorábban!
Pocsék éjszakám volt, nem aludtam semmit a szél miatt. Már negyed 6kor kukorékoltam.
Apa ennek csak örült, mert kapott finom reggelit.

Nagyon sokat fáj a pocim, de még mindíg nagyon rendszertelenül és van hogy 1 percig is tart.
Fél 6ra megyek ma dokihoz, majd meglátjuk mit mond.

Főzés: ebéd csinálok egy fini joghurtos salit, meg egy kis pulykasteaket. Apa ma 1kor már itthon lesz, aztán elugrunk a Bricoba ajtót nézni, meg megyek fodrászhoz is.

Jó ébredezést mindenkinek!

Kép
masika

Jó reggelt mindenkinek, remélem jól viseltétek az éjszakát! Felébredtem egy párszor, és egyszer mikor meg akartam fordulni, beleszúrt alul, és meg se mertem moccanni :shock: aztán csak megfordultam...

Húú, Masi, olvastam az eredményeiteket, nem semmi, meg az ultrahangos mérés se.. :shock: Te hogy birod ezt az állandó mosást-vasalást.., én már nem nagyon..mi lesz eztuán.??
Majd írd meg, mi volt dokinál ma!!

Bünygi, hozzátok ma megy a védőnő, ugye? Hozzánk meg a jövőhéten...addigra ki kell találnunk a fürdetés helyét..meg pár cuccot el kell dugnom előle.
Ugyanis, tegnap a helyi védőnők tartottak szülésfelkészitőt - ott voltak Ágicáék is, sajna nem tudtam vele beszélni, mindketten párostól voltunk, mi kicsit késve is értünk. Hát sokkal okosabbak nem lettünk.. :roll: Általánosságokban beszéltek, fürdetésről volt elég sok szó. Mondta a nő, h ne dőljünk be a divatos cuccoknak, pl kádba tehető műanyag állványnak, hülyeség..na, mi már rég megvettük.. :oops: szóval ezt eldugom. Meg mondta, h felesleges a kiskesztyű a kezére..azt is megvettük már...
na mindegy... :wink:

Tidi, az én pocim se nő, bár nem is ment össze mint a tiéd.. :shock:
Ti mikor akartok költözni?? Gondolom tavasznál hamarabb nem..ugye?

Sheepy, szegény, ez a derékfájás.. :cry: nekem továbbra is a talpam fáj..meg a hátam a lapockáimnál, szerintem attól, hogy nagypárna+2 kispárnán alszok..

Gabi, és a doki nem mondta, h próbálj tornázni, h a baba forduljon? Még van egy kis ideje, h átforduljon...

Missi, akkor nálatok is megy a pociműsor... :D én is egyfolytában érzem szinte, h mocorog, boxol, rugja magát...
Horror... :shock: úristen, én már rég nem tudom nézni..
Sajnálom a bojlert.. :( De poci fotók tök jók!

Klári - 126 cm a hasad?? :shock: de viszont nem sokat hiztál..ez tök jó

Cuki, mesélj mi volt dokinál!!!

Nálunk is valami rántott lesz ma, még nem tudom, mi...apa tegnap a bablevesből 2x is szedett, nagyon ízlett neki... :D

Mivel a matrac még dekkol a teraszon péntekig, én nekikezdek a nappalinak, leszedem a függönyt és társai. A terasz külön téma lesz jövő hétre, eldöntöttem. Addig meg becsukom az ajtót.. :wink:
Megyek, reggelizek valamit gyors, aztán bolt, és takaritás..

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Sziasztok!

Nálunk egész éjjel eső esett, most meg ezerrel süt a nap. Tiszta bolond idő. Mindkét gyerek taknyos, holnap délutános a dokinéni megint vihetem őket.
Vasárnap este meg eltünt a vizsla kutyánk, azóta sem jött haza. Tüzijáték volt és valószínűleg átugrotta a kerítést. Bíztam benne, hogy előkerül, de ma már szerda van... szerintem befogta valaki, mert olyan jámbor, mindenkinek riszálja magát meg nyalogatja a kezét. A gyerekek nagyon szomorúak miatta.

Bogyó: Ez a napkonyha rettenetesen drága!

Missi: Akkor most mi lesz a bojlerrel? A tulajnak kutya kötelessége kicseréltetni, nem?

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
gabi39

jo reggelt..most jöttem a boltbol, gyümölcs, es föznivalo kipipalva 8) de alig birtam cipekedni :cry:

az ejszakam nagyon rossz volt..remalmok, pisi :shock:

meg kellene etetnem a mosogepet, de azt sem tudom mit mossak elöször..

en parazok a horrofilmektöl :shock:

en jövö hetfön megyek vedönöhöz, lesz is vagy 1000 kerdesem :wink:

na megyek, mert ma meg sütit is akarok sütni :wink:

pusszancs
Vendég

Kép

MEGVAN A MAI MENÜ:APÁNAK ,LÁNYNAK TÚRÓS DERELYE,NEKEM LECSÓ!

TISDI :ÖRÜLÖK ,HOGY MEGTALÁLTÁTOK ÁLMAITOK HÁZÁT!SZORÍTOK ,HOGY ÖSSZEJÖJJÖN!

MISSI:SZÉP A POCI,ÜGYI A BARÁTNŐ!!!!LÁTOM AZÉRT MÉGSEM UNATKOZOL ANNYIRA APA NÉLKÜL,KITARTÁS ,LASSAN HAZAJÖN!

NA LÉPEK,MAJD JÖVÖK MÉG!
NAPSÜTÉSES NAPOT!!!!MINDENKI VIGYÁZZON MAGÁRA!!!!!MASI:TE PLÁNE!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
geosel.klara

GERIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!GERIKA FÉRJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!HOL VAGYTOK????????????????MI VAN VELETEK??????????????????????? Kép
geosel.klara

Jó reggelt !

Én is pocsékul aludtam, teljesen elzsibbadt a karom , lábam és sehogy nem esett jól feküdni pedig már 10-kor az ágyban voltunk .
Apa éjjel felébresztett minket , utána bekapcsoltuk a Jóbartokat, hátha azon elalszunk majd, de 4-ig csak forgolódtam :( .
Viszont napközben semmi programom nincs, Apa estére csak melegszendvicset "rendelt " , így lesz idő pihizni is !

Vicsok : Nem értem ezt a kádálványos dolgot . Én már ezer éve megvettem , és nagyon praktikusnak találom, mert nem kell a kádba görnyedni, és biztonságosan rátehető a szélére .
Persze nyilván dézsában is fürödhet a gyerek, de szerintem jó ,hogy mindenki választhat mi felel meg az igényeinek.
Kiskesztyűt 6 db -ot vettem ( így volt 600 ft az egész ), és a kórházban lehet,hogy rá fogom adni , mert ha nagy körme van csak otthon vágom majd le.

A bablevessel ügyi vagy :wink: , ugye,hogy nem volt ördöngősség ??

Ezek szerint Ágica is egyben van még !
Remélem még jelentkezik valamikor mielőtt megszül ?

Gabi : Sajnálom a kutyátokat :( , pláne a gyerekeknek nagyon rossz érzés az ilyesmi .
Remélem nem ragad rád át a nátha , jobbulást a gyerkőcöknek.

Masi: és mikor fogtok pihenni a szülés előtt ????

Evu : A savad rendbe jött már ?

Megyek reggelizni , további szép napot !!!

Kép
sheepy

Klári: túrós derelye ..nyamnyam.. :lol:

a tegnapi meggyes-mandulás sütimből alig van...vittem du apának, aztán este ettünk belőle, csomagoltam párat neki ebédre, és nem sok van a tepsiben..
majd csak jövőhéten sütök vmit legközelebb..

Sheepy, nem a kádállvánnyal van baj, hanem vettünk egy műanyag betétet, amire a babát rá lehet tenni fürdetéskor, tehát nem te fogod. Ez egy maci alakú műanyag valami, tappancsokkal tapad a kád alján. De a védőnő szerint ez nem jó, mert a gyereket fogni kell, hogy érezze az érintésünket..(mondjuk ebben lehet, h van valami??)
Próbálj ma sokat pihenni!!!

Evu, hogy vagy egyébként? De jó, hogy ilyen sűrűn tudsz jönni hozzánk :D Majd mondd, mit sütöttél..

Gabi, sajnálom a kutyádat.. :cry: Nekem is vizslám volt gyerekkoromban, imádtam!

Gerikáék mikor mehetnek haza? Ma vagy holnap elvileg, nem??

Anikó
Kép
Kép
vicsok

Klari, erika ferje es erika biztos gyerekezik :) szerintem en sem fogok szules utan par hetig irni...de a lenyeg, hogy gondolunk Rajuk !!

gabi jobbulast a gyerkocoknek, ja es szerintem is nagyon draga - sajnos

masi, evu, ez biztos nem vigasztal, de en sem tudtam aludni..:(

jujj , mennem kell - tobbieknek is pusziii :) :)
bogyogyorgyi

Jó reggelt!

No, megint elsumákoltam egy napot, de tegnap estére kilőttem magam... Pedig nem is volt húzós nap: egész de üldögéltem és diót törtem... :), meg a szokásos házias teendők. Du felkészítő, küldöm is majd az újabb anyagokat, csak még begépelem. Beszéltem újra a szülésznővel, nekem is ugyanaz lesz, mint Sheepynek. Aztán este évadnyitó hittan, majd birsalmázás... A férjem hazahozott egy egészen horrormennyiségű adagot (plusz a diót, ugye... :)), persze ő küzd vele, én csak a könnyebb részében segítek.
Ma meg megyek a házassági anyakönyvi kivonatért, meg robotgépet venni - ez már régi terv, de a birsalmák láttán hamar beérett :).

Sheepy, Te mikor mész CTG-re? És vérvételre? Bocsánat, ha már mondtad...
És Büngyi, Ti tényleg főzni akartok már az első napoktól otthon?? Nincs valami segítségre kilátás? Vagy rendelés máshonnan? Bár tudom, hogy pont a Ti rokonaitok a "kiveszem-a-húst-és-vega-lesz" elvet vallják... :wink:

Vicsok, szerintem mindenkinek lesz egy-két olyan holmija, amire majd tapasztalatból rájön, hogy tök feleslegesen vette meg :)! Nem feltétlen a kesztyű, vagy a kádbetét... lehet az bármi :).

Evu, igen, hogy van a savad? És miket fogsz kérdezni a védőnőtől? Hátha mi is okulhatnánk... :)

Tidi, mikor derül ki a ház sorsa? Nagyon kíváncsi vagyok, milyen, hol lesz, stb :)!

Cuki, mesélj, mi volt!

Mindenkinek szép és hasznos napot, csak semmi izgalom :)!
kalloni

Hellóka!

Még mi is megvagyunk, csak nem vagyok mostanság a toppon...

Ariel: Így utólag is boldog szülinapot kívánok!
Szép nagy a pocakod (rájöttem, az enyém nem is olyan nagy :lol: ) De nagyon csini vagy... És már csak 5 nap! :lol:

Orsi: Üdv itt! Én is csak nem olyan rég csatlakoztam, de jó itt! :lol: Gratulálok a gyerekekhez, nagyon édesek!

Cukika: Ezek a görcsök nem hangzottak valami túl jól! :roll:
De legalább most már látod a végét... :lol: Drukkolok, hogy minden rendben legyen a dokinál!

Sheppy: Hát majd megpróbálom háziasítani a gyermeket, bár nálunk elég konzervatív mindenki, nem tudom, hogy fog sikerülni! De nem rajtam fog múlni! :lol:
Sajnálom a derékfájást! :cry:

Missi: Azt hiszem befogom a számat és nem nyavajgok, ha apa éjszakás! Az egy hét az szörnyű lehet, de nem soká vége! :lol:
Boiler: :evil:
A pociképek nagyon aranyosak! :lol:

Vicsok: Hát ez a talp és hátfájás nekem is megvan! Utálom! :lol:
A hülye gyomorsav miatt én is egy nagypárnán és két kispárnán alszok!Borzasztó! :cry: Alaphelyzetbe csak egy kispárnán, úgyhogy már nagyon elegem van ebből a sok párnából! Végül választhatok vagy a gyomorsav vagy a hátfájás! :twisted:
A meggyes-mandulás érdekelne... :lol:
Nekem a szülésznőm azt mondta, hogy egyedül kesztyűt vigyek a babának, hogy ne tudja kikarmolni a pofikáját! :lol:

Adri: Névvel mi újság?

Masi: Szép nagy már Lilibaba! Ez a tippelés izgi, állítólag itt sokszor nem találják el... :lol:
Fájások: :shock:

Büngyi: Védőnő elégedett volt?
Nagyon jó a kép! :lol:
Drukkolok, hogy ti is megtaláljátok a házat, amit kerestek! :lol:

Tidi: neked is drukk a házhoz!

Gabi39: Biztos megfordul még a baba, ne aggódj!
Sajnálom a kutyust! :cry:

Klára: Milyen keveset híztál, szerintem te vagy a negatív rekorder! :lol: ha minden rendben van Gerikáékkal, akkor 72 órát vannak a klinikán! Biztosan csak babázik... :lol:

Én tegnap voltam dokinál, azt mondta, hogy nem várom ki az okt. 24-et! :shock: Cx: 1000, bár én is 2000-ről indultam! Izgulok nagyon... :lol: Holnap uh., jövő héttől ctg...

További szép napot nektek!
Vendég

hali!
én most egész jól aludtam :) egyenlőre úgy tűnik sikerrel járunk, de lekopogom (pénteken szerződéskötés)
mi nem műanyagot vettünk a kádba, hanem egy szivacsbetétet, arra rá lehet fektetni a kicsit, miközben azért fogjuk is. nem tud csúszkálni állítólag..majd kiderül hasznos-e vagy sem. kádállvány tök praktikus, nem fog megfájdulni a hát :)
nekünk az ebéd volt melegszendó. vacsi: passz :roll:
olyan kiváncsi vagyok kinek lesz meg legközelebb a babája :):)
én csak azt szeretném, ha nem kéne túlhordanom. bizti beparázok, ha már itt lesz az ideje..görcsök, vagy magzatvíz :shock: , egyébként vannak napok, mikor úgy érzem erős vagyok, most akár jöhetne, de van amikor annyira lusta-nyűgös, hogy ma neee :):) érzésem van hihihi :)
most egyébként unatkozok kicsit, gyerekszoba kész, ruhák kivasalva, szekrénybe hajtogatva, csomagok összekészítve :P
kicsit takarítanom kéne, de nincs kedvem.
hasam iszonyatosan viszket!!!hiába kenem! és tényleg mintha lentebb lenne..
leléptem, jó étvágyat az ebédhez!

Kép
tidi

Haho,sziasztok!!

Nekem elég jo éjszakám volt,igaz össze álmodtam mindent... :? !De csak egyszer keltem fel pisiléni,3 kor!Vihar volt itt is!DE most süt a nap,bár elég hűvös van!!

Ma délelőtt anyunál tésztát gyurtam...ostoros kalács sül! :) Apa egyik kedvence,de most nem ehet a drágám ugye :cry: !!Számolom a napokat,már nagyon várjuk Samuval!!!

Amugy semmi kül!Esténként ujabban elég sokat görcsölök!De aprókat,kevésbé fájosakat!!De ez most uj nekem!

Mindenkit puszilok!

Missfried
Kép
missfried

na, vagyok egy picit

Kalloni, de jo, hogy begepeled a felkeszitö anyagat, en sajnos megint nem tudtam elmenni, de egyszerüen nem tudtam idöt szakitani ra :shock: varom az anyagot, nagyon rendes töled!! :D

sav: csajok..most eppen nem hanyok par napja, ez jo erzes, de a sav ugyanugy megmaradt..eszem az arpat, nilacidot, de csak tünetileg kezelnek, nem igazan segitenek :cry: a szüles utan nem lesz reflux, ebben bizom

kad: nekünk meg nincs, irtam mar..nos, en is sokaig filoztam az allvanyos megoldason, de ugy döntöttem, nem kell. lesz egy egyszerü kiskad, amit vagy a pelenkazora vagy egy asztalra rateszünk es kesz. nem kell hajolgatni, kiprobaltam a magassagokat. es nekem nem tetszenek ezek a szükitök es kadbetetek stb., mert sztem fontos, hogy a babk erezzek, hogy anya/apa fogja öket es biztonsagban vannak, a müanyag megtartja öket, de elveszi az anya-baba kontaktus elmenyet a fürdetes alatt..sztem

ebed: fokhagymas apropecsenye rizzsel, ubival
gyümölcsös lepeny

lejart a mosogep...megint :lol:

pusszancs
Vendég

pisiléni=pisilni :)

Jujj 40 nap van vissza! :D

Tidi,amugy mi nem vettünk állványt,de van egy asztal,kicsi,ahová épp ráfér a kád,ugyhogy azt hiszem azon fogjuk fürdetni!!Viszont az a gáz,hogy a gyerekszobába már sehogysem fér be,ugyhogy kénytelenek leszünk a fürdetést majd máshol megoldani!Ez van...

Ja és a bojler: ma jön ki vmi szerelő(ez miatt nem tudom ma barátnőzni :? )..aztán majd elválik megtudja e csinálni!!De igen,ezt én is ugy gondolom,hogy ha nem,akkor a tulajnak kell venni ujat!!Nyílván nem szeretnénk melegvíz nélkül maradni,terhesen,szülés előtt 1 hónappal...szóval remélem ezt Ő is látja!! :) Nekik is nemrég született amugy kisbabájuk!

Missfried
Kép
missfried

Én is mosok Evu!!Nem akartam,de elég sok szennyes összejött,aztán mire megjön párom kikéne ürülniük,mert hozza az ujabb adagot!! :) :?

Missfried
Kép
missfried

Hali !

Zsozi : hát ilyen értékekkel tényleg nem lehet sokáig húzni a dolgokat ! Azt tudod ,hogy mekkora most a babád ?
Ha 1-2 héttel előbb bújna ki , már akkor is biztos , hogy tökéletes gyerek lesz, annyira a végén jársz már Te is ! :wink:

Kalloni : holnap felhívom a szülésznőt és rákérdezek a CTG-re , mert úgy állapodtunk meg, hogy telefonon egyeztetünk időpontot . Vérvételre a házi orvos ad beutalót a vizeletvizsgálattal együtt , holnap megyek érte és pénteken a laborba .
Ami most lenne még aktuális , az a sztreptós vizsgálat, amit szerintem a Jánosban csináltatok meg, hogy ne kelljen 2 kórházba mászkálni.

Evu : az uborka jó a savadnak ?

Missi : el is felejtettem írni ,hogy milyen jók a pocak -fotók ! És milyen nagy :shock: már ! Azokon a képeken ,amiket szemből csinálsz eddig nem is látszott .
Hétvégén már itthon lesz Veletek a párod ?

Mindenkinek jó étvágyat az ebédhez , én asszem alszom előtte 1-2 órát !

Kép
sheepy

Cuki !!!! ????????

Kép
sheepy

Sheepy, en nem eszem ubit, azt csak Laci kap :wink:

olyan fini "babaruhamososzerillat" terjeng a lakasban... :D
Vendég

Hát elvileg szombat este-éjjel jön meg!!Nagyon remélem!!! :)

Missfried
Kép
missfried

Tegnap vettem észre azt is,hogy egyre inkább kidugja kezét,lábát is!Soxor még meg is tudom simogatni!! :) :) Olyan imádnivaló!!Most is épp jobb oldalamon vmi kidudorodik.. :wink:

Missfried
Kép
missfried

ETTEM OSTOROSKALÁCSOT!!!! :shock: :cry: :cry:

Missfried
Kép
missfried

Sziasztok!

Volt itt a védőnő. Meg van elégedve velem :) Elbeszélgettünk, hogy mi fog zajlani a szülésnél és honnan tudom, hogy el kell indulni a kórházba. Na, ezeket már tudtam a felkészítőről :)
tetszett neki a kiskád, a szoba, minden. Semmi panasza.
lyen kell legyen egy védőnő!
Ja és azt is megbeszéljük, hogy mérleget nem kell vegyek, bármikor leméri nekem Helénát :)

Most rohanok felkészítőre.

Pusszancs!

Missi: Így jár, aki kalácsot süt az anyukájával :twisted:

büngyike

Hali!

Hát csajok ma egész nap görcsölök. Már felhívtam a szülésznőismerősömet, mert volt egy erős görcsöm a fél órát tartott.
Fel is jött megnézte a pocom és azt mondta, hogy nagyon kemény, és már elég rendszeresek a fájások.
Remélem estig kibírom aztán majd a doki mond valamit.
Szülésznő szerint lassan szülünk! Ja és jól beprogramoztam Lilicseket.

Megyek, még van egy csomó dolgom, de szerintem inkább lefekszem, este jelentkezem.

Kép
masika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?