Jó reggelt mindenkinek, remélem jól viseltétek az éjszakát! Felébredtem egy párszor, és egyszer mikor meg akartam fordulni, beleszúrt alul, és meg se mertem moccanni
aztán csak megfordultam...
Húú, Masi, olvastam az eredményeiteket, nem semmi, meg az ultrahangos mérés se..
Te hogy birod ezt az állandó mosást-vasalást.., én már nem nagyon..mi lesz eztuán.??
Majd írd meg, mi volt dokinál ma!!
Bünygi, hozzátok ma megy a védőnő, ugye? Hozzánk meg a jövőhéten...addigra ki kell találnunk a fürdetés helyét..meg pár cuccot el kell dugnom előle.
Ugyanis, tegnap a helyi védőnők tartottak szülésfelkészitőt - ott voltak Ágicáék is, sajna nem tudtam vele beszélni, mindketten párostól voltunk, mi kicsit késve is értünk. Hát sokkal okosabbak nem lettünk..
Általánosságokban beszéltek, fürdetésről volt elég sok szó. Mondta a nő, h ne dőljünk be a divatos cuccoknak, pl kádba tehető műanyag állványnak, hülyeség..na, mi már rég megvettük..
szóval ezt eldugom. Meg mondta, h felesleges a kiskesztyű a kezére..azt is megvettük már...
na mindegy...
Tidi, az én pocim se nő, bár nem is ment össze mint a tiéd..
Ti mikor akartok költözni?? Gondolom tavasznál hamarabb nem..ugye?
Sheepy, szegény, ez a derékfájás..
nekem továbbra is a talpam fáj..meg a hátam a lapockáimnál, szerintem attól, hogy nagypárna+2 kispárnán alszok..
Gabi, és a doki nem mondta, h próbálj tornázni, h a baba forduljon? Még van egy kis ideje, h átforduljon...
Missi, akkor nálatok is megy a pociműsor...
én is egyfolytában érzem szinte, h mocorog, boxol, rugja magát...
Horror...
úristen, én már rég nem tudom nézni..
Sajnálom a bojlert..
De poci fotók tök jók!
Klári - 126 cm a hasad??
de viszont nem sokat hiztál..ez tök jó
Cuki, mesélj mi volt dokinál!!!
Nálunk is valami rántott lesz ma, még nem tudom, mi...apa tegnap a bablevesből 2x is szedett, nagyon ízlett neki...
Mivel a matrac még dekkol a teraszon péntekig, én nekikezdek a nappalinak, leszedem a függönyt és társai. A terasz külön téma lesz jövő hétre, eldöntöttem. Addig meg becsukom az ajtót..
Megyek, reggelizek valamit gyors, aztán bolt, és takaritás..