Sziasztok!
Végre kellemesen lehűlt az idő, bár ezt a viharos szelet tudnám nélkülözni. Ki is használtam, hogy nincs az a dögmeleg és kisütöttem egy hatalmas adag palacsintát, aminek egy része a fagyasztóba kerül a fiúknak a kórházi tartózkodásom idejére. Képzeljétek, Tomi fiam kitalálta, hogy szeretne megtanulni főzni és napok óta ügyesen segédkezik mellettem. Hétfőn szinte teljesen ő csinálta a krumplis tarhonyát és ma is segített a palacsintatészta elkészítésében, sőt kisütésében is.
Én örülök neki, remélem a leendő menyem is értékelni fogja, ha segít a konyhában sürgölődni. Az én drága férjem sajna semmit nem tud elkészíteni, max. rántottát, pedig vannak helyzetek, amikor jól jönne a segítsége.
Jucu!
Az utolsó napod 2in1!!!Ma kell befeküdnöd vagy csak reggel?
Kívánom, hogy a műtét után minél hamarabb regenerálódj! De jóóóó neked, hamarosan babázhatsz!
Ildi!
Nagyon ügyes vagy! Ez a fényképalbum szerintem nagyszerű! Én nem tudtam volna megcsinálni...
Nem biztos, hogy a ctg a szülés közeledtével bármit is mutat a méhtevékenységről. Már írtam, hogy nekem az órák óta tartó 4-5 perces fájásaimat sem jelezte a gép, a görbe szinte tök egyenes volt. Haza akartak küldeni, hogy még egy darabig úgysem lesz baba. Pár óra múlva megszültem...
Mona!
Az uh nagyot tévedhet a baba súlyával kapcsolatban. Nekem Tomit a 37. héten 3500 g-nak mondta, végül a 40.héten 3600 g-mal született. A hossza inkább kicsi volt, 51 cm, így az 56-os rucikat maximálisan ki tudtuk használni. Sajnos a baba hosszát még csak becsülni sem tudják. Barátnőm lánya 3700 g és 62 cm volt, na ő potyára vásárolt, mert hosszban csak a 62-es ruhák mentek fel a babára. A szomszédasszonyom szintén, akinek a 3400 g körülinek jósolt babája 4380 g lett.
Mamiblue!
Mi is inkább játszótereztünk délelőtt a vasalás helyett. Ráadásul Balázs a kis biciklijével szeretett volna menni, úgyhogy kocoghattam utána, már amennyire tudok. Viszont jól is van így, mert vettem még bodykat és egy kocsikabátot, kimostam és ha megszárad ebben a szélben, együtt ki tudok mindent vasalni. Mostmár nem halogatom tovább...
Csuklás... Pár hete rengeteget csuklott minden nap, most kevesebbet.
Többen írtátok, hogy a gyerkőcök meg vannak zakkanva a front miatt. Na, az enyémekre fordítva hat... A forróságban kibírhatatlan hisztis sajtkukacok voltak, főleg a kicsi. Most valahogy lenyugodtak.
Én is sokat keményedek, görcsölgetek, olyan érzésem van, mintha leila a méhszájamat feszegetné. Annyira lenn van, már ülni is nehéz.
Fel is állok, hátha megszáradtak a ruhák és lehet vasalni...