Új privát üzeneted érkezett!

Olik, nagyon sajnálom a balesetet! Most már nyugodj meg, jó, hoyg nem esett bajotok! A kocsival mia a helyzet, bár persze, ez most nem annyira fontos, Jó, hoyg Zoli baba minden baj élkül megúszta. :)

És továbbra is gratulálok ahhoz a második csíkocskához! :) Mondtam én, hoyg már tök fölösleges az a teszt? :wink: :wink: :wink: :wink: Adjona jó isten sok szerencsét és problémamentes terhességet! (Még egyszer! :) )

Az én "nagy" eseményem, hoyg végre vettünk egy mosogatógépet. Persze, most nem hiányzott ez a kiadás, de ha csak kicsit is megkönnyíti a dolgomat, már megérte. Hiába, alig érem utol magam az álomkórságom miatt, sőt még a mosogatószer szaga is nagyon zavar. Igaz, még nincs beüzemelve, mert a férjem egyelőre nem ér rá (ma éjjel és holnap is zenél - esküvő és keresztelő), de valamikor a jövő hét közepén már mégiscsak felavathatom. Már alig várom! :)

Jó éjt mindenkinek!

Másokkal mi a helyzet? Nincsenek több csíkocskák? :wink: :wink: :wink:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Setith: Már megnyugodtam. A bal oldalamon nem nagyon kellemes feküdnöm, mert eléggé belilultam, de más baj úgy néz ki nincs.
A kocsinkat elvontatták, mert nem lehetett vele menni ( eltört a tengelye ), most a barátaink telepén van ( ők javítják meg ). Hát kell nekik vagy 2-3hét :( Az Apuci pedig ezzel dolgozik. De az egész szituban nagyon jófej volt, nagyon is :) Azt mondta majd megoldja...
Gratulálok az új beszerzéshez 8) Biztosan nagyon jó lesz! ( A kocsijavításból vagy 7db-ot is vehettünk volna :? )Használd egészséggel!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok,jó reggelt!

Nagyon álmos vagyok,alíg tudtam kikelni ágyból,pedig este már 10kor aludtam. Tegnap uez volt egész nap,nem tudtam semmit csinálni,mert csak ásítoztam és kerestem a helyet,hogy leülhessek. :? ....passssz....

Dorkámnak hasmenése van,igaz napi 1x kakil csak,de annyira híg,hogy szinte kifolyik pelusból.:( Megy a normaflor,mást nem akarok adni neki.Dokit még húzom.Remélem elmúlik.

Csak kesergek,bocsika,de annyi rossz történik velem/velünk mostanában.:(:(

Persze ez semmiség Olik balesetéhez képest.:( Jujj,örülök,hogy viszonylag épségben megúsztátok. A kocsi meg másodlagos,bár tudom milyen sokba kerül a javítás. :? 2 héten belül mindkét kocsinkba beletolattak... :roll:
Mikor mész dokihoz vissza?
Nem mérem a hőm,nem igazán van rá lehetőségem…Dorka miatt,mindig kelnem kell vele és elmarad a hőmérőzés. :?

Magi
Akkor semmi másfajta vitamin nem kell?Vagy az alapból folsav mellé?
Mit dolgozol?Szupi,hogy járod az országot.Én néha már megőrülök itthon.:(

Edith
Mosogatógép szuper szerzemény.:) Bár én néha inkább elöblítem a 2 tányérat,poharat.De egy vasárnapi ebéd után megkönnyítí a dolgom. :)Férjed zenész? Dejóóó :) Lehet lemaradtam,ha már írtad.

Szép vasárnapot.:)
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!!!

Lego:ha minden rendben lesz, akkor 2 hét múlva, akkor leszek 6 hetes. Megyek majd uh-ra.
Én is zenész vagyok :wink: 8)

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik:)

Szintén zenész? :lol: :lol: :lol:
Állítsatok össze egy bandáát.:) Én vállalom a dobos szerepét,ütni tudok. :lol: :lol:
Vendég

Olik...még valami.
Elméletileg 4 hetes vagy.Akkor kb április 20a körül volt az utvagolsó vérzésed,ugye? Én kb uitt tartanék....Vagyis lehet tartok,csak nem tudok róla. :roll:
Vendég

Lego: április 22 volt a utsó. Mérd meg a hődet reggel Az elárulja. Nekem 37.2 volt, akkor teszteltem, nem bírtam ki idegileg :roll:

Kép
Kép
Kép
olik22

Hűha, nem is tudtam, hoyg ennyire muzikális ez a társaság! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Lego, főleg te! :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: Magamat is mondhatnám annak, mert én vagy 7 évig viszont hegedültem, de sajna leálltam egy bizonyos fokon. :roll: :oops: De mindegy, már úgysem lenne alkalmam esküvőket járni. A férjem ő több hangszeren is tud játszani, de ő zongorázni tanult. De jól gitározik is, a harmonika is megy.
Olik, te min játszol? és ez a fő foglalkozásod? Mert a férjemnek nem, ő villamosmérnök, de ezek a zenélések nagyon jól kiegészítik a családi kasszát. :roll: :oops: :oops:

Szép estét mindenkinek! :)

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Ha zenekart alapítotok, szóljatok. 11 évig zongoráztam, és 8 évig csellóztam. Csak a fiúk miatt hagytam abba. (Na jó, nem hagytam abba, de egyszerűen képtelenség mellettük gyakorolni.)

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok!

Mi hetvegen a Balcsin voltunk.

Szombat este mentunk es tegnap este jottunk haza.
Igazan elvezetes volt.

Olik22!
Vigyazz magatokra!!!
Orulok, hogy minden rendben van.

Lego!
Semmi mas vitamin, csak folsav.
Ha sok zoldseget es gyumolcsot eszel szerinte felesleges.
Esetleg meg magne B6.
Csak konferencian voltam Debrecenbe, mert nemvolt ki menjen, igy nekem kellett mennem.
Amugy nem szoktam menni, az irodaba vagyok egesz nap. :shock:

Magi
Vendég

Sziasztok!

Sedith: én "hivatásos" zenész vagyok, zongoraművész 8) Zolcsi mellett nem nagyon tudok gyakorolni, de hamarosan jön Anyukám és vele majd rászoktatom a gyereket, hogy anyucinak most zongorázni kell és nem duózni ( mert mindig ez a vége, hogy együtt püfölünk a hangszert :lol: )

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Olik
Gratulálok a pocaklakóhoz! :lol: Örülök hogy a balesetben nem történt komoly bajotok!Vigyázz magadra!

Tényleg micsoda muzikális társaság van itt! :lol: Alakíthattok egy bandát! :lol:

Lego
:cry: Dorka jobban van már?

Gabi
Mi hétvégén Gyulára utazunk és sajnos hétfőn haza kell jönnünk mert az én párom sem kapott szabit. :(

Magi
örülök hogy minden rendben volt a nőgyógyásznál! :D

Én 31.-re kaptam időpontot a genetikai tanácsadóban. (vagy már írtam?)
Ezen kívül ami közbejött és eddig szinte el sem gondolkodtam rajta hogy a munkahelyemen 2008 szeptemberében lejár a szerződésem (katonai).Ugyebár simán megcsinálhatják hogy nem hosszabbítják meg.Még annak is utána kell járnom hogy akkor hogy kapnék én Gyedet,Gyest,stb... :(

Szép napot mindenkinek!

edoci

Edoci: Köszike :wink:
Nekem idén augusztusban jár le a szerződésem. Nagyon remélem, hogy meghosszabbítják :shock: Nem nagyon van joguk ezt csinálni, ha állami az intézmény, vagynem?

Kép
Kép
Kép
olik22

Olik
Szerződésnél nem kötelezi semmi a munkáltatót hogy meghosszabbítsa a szerződésedet,ha babával vagy otthon vagy ha terhes vagy,akkor sem.De reméljük a legjobbakat! :D Mindenesetre én felkészülök arra is ha nem...A mai eü-ben semmi sem biztos! :roll: :? A zenészeknél biztos más a helyzet! :D Remélem sikeresen túl leszel rajta! :D

edoci

Bemutatkozunk:
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
:D :D :D :D :D :D

Kép

Lego,Dorka és a Tesó:)
Vendég

Szép estét csajok!
Én ennél szebbet el se tudtam volna képzelni.:)

Kép

Ezt 10 perce csináltam.:) Nem bírtam tovább.Olyan,de olyan boldog vagyok!!! :D :D :D

Jövök még,csak fürdés,vacsi,stb...

Puszilok mindenkit
Viki
Vendég

Borzalmas lett a kép :? :? :?
Vendég

Sziasztok!

Lego!

Gratulálok! Nem a kép a lényeg :wink: Vigyázz magatokra nagyon!!!!

Olik!

Azért jó, hogy a balesetben legalább Nektek nem lett bajotok! Vigyázzatok magatokra nagyon!

Mindenkinek megy a drukk!!! Nekem asszem ezen a héten lesz a pé-m valamikor, ezerrel lh-tesztelek, de eddig minden - . Na azért nem adom fel!!!
:wink: :D

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Lego!!!!!Órási gratulá!!! Nagyon vigyázzatok magatokra!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Lego
Hatalmas GRATULA!Vigyázz magadra! :lol: :lol: :lol:

edoci

Sziasztok!

Lego: NAGYON NAGY GRATULA. De jó neked:) vigyázzatok magatokra.

Nekem meg reggel telefonáltak az oviból hogy a Norbinak megy a hasa mint a víz:( elkellett mennem érte, most anyunál vagyok. Pedig nem valami jókor, holnap mennénk erdei táborba és viszem őt is magammal, de ha megy a hasa akkor nem vihetem. Ilyenkor a szivem szakad meg hogy mit csináljak. Mindenesetre főztem neki teát, meg adtam neki Normaflort, az jó szokott lenni, és akkor hamar elmúlik és hlnapra semmi baja nem lesz. Most fekszik, mesét néz. És még ezer dolgom is lenne, ki kellene takarítanom a lakást hogy ebben a 3 napban rend legyen, na meg csak félig pakoltam be a táskába, de most már 1 óráig nem tudok haza menni, mert Bettiért megyek ebéd után a suliba, csak utána indulunk haza.

Na puszi

sziasztok,

Mindenkinek megy a drukk.
nekem is már csak 2 hónap kell:(:)

Gabi
lieglgabi

Sziasztok!

Lego!
En most olyan irigy vagyok! :oops: :oops: :oops: :oops:
Gratulalok!

Na mar csak ot nap es remelem kezdodik nekem is a kovetkezo ciklus eloszor elesben. 8) 8) 8)

Magi
Vendég

Most ismet fogyozom, mig nem kezdodik a kovetkezo ciklus.
Utana abbahagyom, hogy ne legyen emiatt semmi gond.
szoritsatok, hogy megint tudjak fogyni. :roll:

Magi
Vendég

Imént írtam...erre lefagyott. :?

Mindenkinek köszi a gratulációkat.Kedvesek vagytok.:)

Magi
Hamarosan jön a Te időd,mindent bele.Kívánom,hogy olyan simán sikerüljön,mint nekünk. :wink:
A fogyihoz kitartást,nekem se ártott volna pár kg minusz,de már nem érdekel.Próbálok odafigyelni az étkezésre.

Gabi
Norbinak jobbulást.Szegényke..pont most.Remélem holnapra jobban lesz,én is Normaflor-t adtam Dorkámnak(pár napja ő is hasmenéses,már kezd elmúlni-napi 1x kakil).Sztem vmi vírusl ehet az okozója,többismerősöm gyermeke is beteg. :cry:

További szép délutánt.

Viki/Lego
Vendég

Sziasztok!
Bocsi hogy eltüntem de tragikus hirtelenséggel teljesen váratlanul meghalt az apukám 10 nappal ez előtt és eddig volt erőm írni csak olvastalak benneteket!

Lego!
Nagyon-nagyon örülök!!!

MIndenkinek minél előbbi babásodást és aki már pocaklakó büszke tulajdonosa szép problémamentes terhességet!

Sziasztok:Betti
betti1

Betti1!

Nagyon sajnalom! :(

Sok erot neked!

Magi
Vendég

Sziasztok!

Betti!
Őszintén sajnálom,nagyon nehéz lehet.:( MEnnyi idős volt?
Megértem a bánatod és átérzem fájdalmad,én is nemrég veszítettem el édesapámat. :cry:
Kitartás.
Már hiányoltalak,tegnap még írni is akartam,de elmaradt.Remélem hamar sikerül a baba nálatok és kicsit eltereli a figyelmed.Szorítok nagyon.

Nálam a helyzet nem rózsás:minden ami a terhességgel együttjárhat jelentkezik.Olyan vagyok mint akoin 3x oda-vissza átment az úthenger. :? :roll:

Szép napot,itt már közel 25-27 fok van...

Viki
Vendég

...és még írni sem tudok... :shock: :roll:
Vendég

Sziasztok!

Magi!
Köszönöm!

Lego!
Akkor te tudod hogy mit érzek most!Köszi a biztatást!
Annyira örülök hogy babucid lesz!Reméllem nekem is hamarosan! Mikor mész orvoshoz?A tünetek pedig majd nemsokára elmúlnak már csak pár hét:Nekem tényleg megszüntek a 12 héten.
Nemét megkérdezitek majd?Apa boldog?

Szép napot mindenkinek:Betti
betti1

Betti!
Sajnálom. :(

Lego!
Gratulálok! De jó!

ÉÉééééés....
be kell vallanom valamit..... :oops:
én is kétcsíkosat teszteltem. :D

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

boeske!

Most rad is irigy vagyok!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
Nagy gratula!

Ez a honap ugy latom termekeny volt itt a topicban.
Hurrrraaaaa!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Remelem a jovo honap is az lesz!!! :shock: :shock: :shock:

Magi
Vendég

Boeske!!

Szuper.GRATULÁLOK!
Micsoda hír.:)
Mikor teszteltél?Hányadik hétben lehetsz?Megismétled tesztet?:)

Magi
Eljön a Te időd is.:)
Énn nagyon szorítok.
Dolgozol most?

Betti
Igen,párom nagyon örült,pláne mert január közepe a kitűzött cél,ő pedig 14én született.:)
Doki majd 1-2 hét múlva,bár gondolkodtam rajta,h előbb mert elég sokat görcsölgetek. :?
A nemét mindenképp megkérdezzük,ha eljön az ideje,úgyse bírnám ki.:D
Vendég

lego!

Dolgozom, bar pangi van, igy inkabb tanulok, meg netezek. :lol: :lol:

De PSSSSSZZZZZZZTTTTTTTTTT!!! Nehogy megtudjak, mert aztan jol kiosztanak munkabal es a penteki ket vizsgara nem tudok tanulni! :wink: :wink: :wink:

Magi
Vendég

Sziasztok!

Betti!

Őszinte részvétem!

Boeske!

Gratulálok! (nem bírtad sokáig teszt nélkül :wink: :lol: )

Micsoda zebraeső!!!!!!!!!! :lol: Tök jól indul ez a hónap! Még egyszer minden kismaminak gratula és kívánom, hogy minden a legnagyobb rendben legyen! :)

Akinek még nincs zebrás tesztje!

Csajok húzzunk bele, mi meg zebrásodjunk mondjunk ebben a hónapban :wink: :D
Mit szóltok???
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Magika!

Jó tanulást!!!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

viki!

Koszi!

Bar vannak olyan feladatok, amit nem tudok megoldani.
Tenyleg tanult valaki makropenzugyi folyamatokat, vagy bankuzemtant?

Van par feladat amiben segitseg kellene.

Magi
Vendég

Magika!

Ezek a tárgyak nem hangzanak túl jól! Nekem kínai az biztos! Sajna nem tudok Neked segíteni, de sok sikert kívánok!

Viki&Peti

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

ZEbrás teszteseknek gratulálok és reméllem hamarosan mi többiek is csatlakozunk majd!

Lego
Elfelejtettem mondani hogy én a hipp natal várandós szirupot iszom az nem gyógyszer ezt be tudnád venni ha gondolod!
görcsökkel vigyázz pihenj sokat bár tudom a nagylány mellett nehéz!

Boeske nagyon gratula és problémamentes babavárást!!!HURRÁ!!!

Puszi:betti
betti1

VIKI27
Köszi a részvétnyilvánítást és így legyen ahogy írod zebrásodjunk mi is

Betti
betti1

Hát hova tűnt amit reggel írtam???
Nem találom! :twisted:
Pedig megvolt! :shock:

Akkor még egyszer

Betti
Sajnálom!Sok erőt kívánok neked! :(

Boeske
Neked hatalmas gratula! :lol: :lol: :lol:

edoci

Viki!
Tulajdonképpen ez már a 3. tesztem volt. :oops:
Ugyanis ezt a hónapot még ki kellett volna hagynunk, így a PÉ körüli napokat - tudtommal - kihagytuk. Aztán 1 hete fura tüneteket vettem észre, de azt hittem csak pszichés alapon. (Vetélés utáni hónapokban sokan hiszik, hogy újra terhesek, pedig nem.) Ezért is csináltam egy korai tesztet, hogy lássam, hogy negatív. De halványan pozitív lett.
A mai tesztem viszont már nagyon erős, a második csík majdnem olyan, mint a kontrollcsík. Szóval remélem, most minden rendben lesz.

Lego!
Több tesztet már nem csinálok. Most várok, aztán a 6. 7. hét környékén irány a doki.

Képzeljétek, tegnap feleslegesen utaztam le Pécsre. Vizsgáztam volna, de a tanárnő nem jött el. :(
Még jövő csüt. kell mennem, remélem nem árt meg a hosszú vonatút.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Edoci!
Látom, új ciklust kezdtél.
Na, de majd most Magival, Vikivel, Bettivel....

Szeretném látni a sok-sok csíkos tesztet!

Csirkesz :?:
boeske

Gyönyörűűű ez BL döntő nyítány. :cry: :) :) :) :) :cry:
Sírhatnékom van....
Vendég

Sziasztok!

Most hivott egy baratnom, hogy tegnap + lett a tesztje.
Szoval most mindenki babas.

Hmmmmm.....

Korulottem most mindenki terhes.
A sogorom felesege, a ferjem asszisztense, a baratnom, a masik a honap elejen szult, a volt osztalytarsam es hat ti itt sokan.

Lehet varnom kene meg?

Nem szeretem, ha mindenki olyan vagy olyan helyzetben van mint en. Na errol lekestem.

Magi
Vendég

Lego
Sírjál nyugodtan! :wink:

edoci

Boeske: Nagyon Gratulálok a kistesóhoz!!! Ügyesek voltatok :wink:

Tényleg termékeny hónapunk volt :lol:

Betti: :cry: Sok erőt kívánok!

Mi jól vagyunk, fáradtságon kívül, nameg néha pocifeszülésen kívül más tünetem még nincs! Vagy később lesz, vagy egyáltalán nem lesz :lol: Zolikával sem volt!!!

Kép
Kép
Kép
olik22

Sziasztok!

Most ertem haza, de kivagyok a melegtol.
Ti hogy birjatok?

Voltam ma vertadni, hogy frissuljek.
Igy most jo faradt vagyok.

Mindjart megyek Zoliert.

Holnap szoritsatok, mert vizsgazom, 4 db vizsgam lesz.
13:00, 14:00, 16:00, 18:00.

Teljesen kivagyok miatta.
Remelem sikerulni fognak.

Szoritsatok ertem.

Magi
Vendég

Sziasztok!

Magi
Itt is meleg van nagyon.Drukk a holnapi vizsgáidhoz!Egy kalappal!

Boeske
Nem semmi hogy feleslegesen leutaztál Pécsre. :? Azért vigyázz magadra,pihenjél is néha! :lol:

Máté reggel óta lázas,nem fáj semmi neki,a torka nem piros...remélem nem lesz semmi komoly.Pláne hogy ma este utazunk le Gyulára...

edoci

Egy gyors bekukk.Futnom kell ki csajomhoz.

Magi
Ezerrel szorítok,biztos sikerül.Egy kalappal...tudod mit néggyel. :wink:

Edoci
Jobbulást Máténak.:( Nem lehet könnyű ilyen melegben...

Boeske
Kb 1 hét van a bébink közt.Még január lesz belőle?Szerinted?

Üdv mkinek.
Viki
Vendég

Szia Lego!
Szerintem január vége lesz. Na és lány. Ha nem , akkor a férjem nem is tud lányt. :)

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?