Új privát üzeneted érkezett!

Még vagyok én is!!! :wink: :wink: :wink:

Kép
muzsuzska

Jó, akkor megyek kézimosodába, kiöblögetek pár dolgot!!!! :wink:

Kép
muzsuzska

Zsuzsi, holnap még dolgozol?

Kép
flóra 11

Helló!!!

Voltunk keresztanyáméknál,aztán a városban sétálni,éppen régiségvásár van,tök jó volt...az idő meg csúcs!!!!!!!!!!!!!!

Na jöttem a következő nagy hirrel...:D

Miután megtudtam hogy megvan az első fog,elujságiltam nektek...
Aztán manóm aludt még reggel másfél órát,felkelt,újra leellenőriztem a fogacskát és láss csodát......

Kint van a második fog csücske is!!!!!!!!

Szó se róla,nem aprózzuk el a dolgokat....
Ha már egyszer 2 bab születik,az 2 fogacskát hozzon nekünk.... :wink: :wink: :wink:

Menek újra sétálni ebben a jóidőben...:)

Este jövök,ha valaki tud új hireket akkor ide vele...:)

Cupp...:)

Kép

Kép[/
tancsu

Na, akkor 2 bab, 2 fog. Most már jó az egyenleg. :lol:

Kép
flóra 11

Elmúlt öt óra. Reméljük Gy. nemsokára jelentkezik.Gondolom Zsuzskának fog jelentkezni.

Kép
flóra 11

Halihó!!!!!!!!!!

Hívott Benó!!!Nem én hívtam!!! :)

Szóval úgy mint nálam elfolydogált a magzatvíze.
Gy.olyan ideges volt mikor felkeltette,hogy még a mentők számát is elfelejtették.

A kórházban vizsgálgatták,kapott infúziót azután ott maradt tök egyedül mert valaki más elkezdett szülni és minden orvos,.szülésznő annál volt.
Közben neki meg wc-re kellett volna mennie de nem tudott. :oops:

Azután mikor a méhszáj is eltünt azt mondták neki szülje meg.Ekkor már nagy fájásai voltak.De szólt,hogy nincs ereje megszülni.Azért még egy ideig hagyták szenvedni utána azt mondták neki ha ő nem akarja megszülni(na persze nem akarja de hülyék)akkor császár.Felvitték megcsászározni.Miután kinn voltak a babok odarakták hozzá egy percre.Ő sírt nagyon annyira boldog volt.Azután elvitték a babokat.És ezután két szülésznő vagy kik azt beszélték ott,hogy az egyiknek is ikrei vannak de ő spontán szülte meg őket 39 hétre,és minek akar az ilyen ikreket ha nem tudja rendesen megszülni!!! :x

Kép
martik77

Kértem Benó,hogy szóljon Gy-nek ha tud majd rakjon fel képeket!!

A babok az egyik 1600gr,a másik 1800,dehogy melyik melyik azt Benó sem tudja mert még nevet nem kérdeztek tőle. :shock: :shock:

Kép
martik77

Azért nem telcsizett és nem írt senkinek mert azt mondták ne nagyon használjon telefont,mert itt nem szeretik.De most már jobban van,csak néha sírdogál.De inkább ott sírjon mert otthon már ne!! :)

Kép
martik77

Szörnyű! Komolyan mondom, nagyon felháborító! :x Hogy tudnak így viselkedni! Hogy a fenébe szülte volna meg őket rendesen,ha keresztben feküdtek? :shock: :x

Kép
flóra 11

És hol volt a saját dokija? Vagy máshol szült?

Kép
flóra 11

Ez az egész fasza!!!!!!!!!!!!!!!! Ennyit a kedves dokibácsiról!!

Ennyit a magyar egészségügyről! :evil:

Hogy a fenébe lenne ereje két ilyen picurkának spontán megszületni! Ez várható volt,hogy így jártak Benóék! :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Viszont akkor nem is olyan picik a babok. :D Ez erre az időre és ikrekre nagyon is szép! :wink: :D

Kép
flóra 11

A saját fogadott dokija nem vállalta a 33. hét előtt!!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil: Szőrnyű!!!!!!

Kép
muzsuzska

Nem a saját dokija volt úgy emlékszem,de szegény suttogva mert beszélni így néha alig hallottam.

Én mondtam,hogy undorító az eü.

Pont egy ilyen hely ahol életek születnek!!

Kép
martik77

Ja és még mindenkit puszil meg minden. :D :D :D

Kép
martik77

Mindenképp szörnyű, hogyan tudnak így beszélni. :x Bár mikor én szültem, akkor is született egy pici baba, másfél kilóval, azonnal szállították őt át egy másik kórházba.Szegény anyuka,mikor érdeklődött a kicsi felől,durván szólt neki az egyik nővér,hogy mit vár másfél kiló hústól. :| :!: :x :shock: Szal vannak hülyék a föld keregségén. :x :x

Kép
flóra 11

Ilyen meg nincs egyik kórházban sem, hogy nem szeretik ha valaki mobilon beszél hova beszéljen bilibe?????????? :evil: :evil:

Azt elhiszem, hogy a diliosztályon és az intezíven nem lehet, de a szülészeten???? :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Kép
muzsuzska

Neki is azt mondták,hogy ma már nem is nézheti meg a kicsiket.
Remélhetőleg Gy.nek csak megengedik egy pillanatra.

Ja és valami SOTE kettesen van.

Kép
martik77

Mondjuk inkubátorban lehetnek a babok, csak akkor tudja megnézni ha ő sétál oda!

Márti mekkora súlytól adják haza a piciket?

Kép
muzsuzska

Köszönjük a puszikat.Mi is őt. Szegény Benó! Nem elég a maga baja, még ez is! :(

Kép
flóra 11

Rám a szülőszobán szóltak hogy ne használjam nagyon különben is a bankokba se lehet!!! :twisted:

Ja és mikor rájött a hasmenés sehol egy nővér nem volt.És mondja úgy szégyelte magát mert nem ért ki időben a wc-re.
De mondtam,hogy ezzel ne foglalkozzon.

Kép
martik77

Ja, idáig teraszt takarítottam, lecseréltem a 4soros kihúzható szárítót, saját kezem által kifeszített kötélre! Mert a tököm tele volt,hogy hiába rögzitettem, mindig a fejemre jött az egész!

Kép
muzsuzska

Na igen, biztosan inkubátorban vannak.Császár után meg nálunk első 24 órában nem szabad még csakoldalra sem fordulni,nemhogy felállni.

Kép
flóra 11

:lol: :lol: Nekem is saját kezűleg kihúzott köteleim vannak az egész teraszon, 6 soron. :wink:

Kép
flóra 11

Márti, tudom a bankokat és a szülőszobát is sejtem, de nem sorolom ,hogy a repülőn stb......

Hát ez meg természetes, ha a baba jön akkor hoz kifelé mindent! :oops:

Kép
muzsuzska

Hozok krumplit, fogom pucolni.Ideje megcsinálnom,de kíváncsi vagyok minden részletre. :wink:

Kép
flóra 11

Dolgos egy napod volt Zsuzsi.Én meg b.nőztem.Ennyi.Anyós küldött kajcsit úgyhogy azzal nem volt gond. :D :D :D

Kép
martik77

6 kampód van vagy valami rúdba vannak fűzve? Ötletet várok! :D

Kép
muzsuzska

Jól tetted Márti a fiúk ellátva, kaja van, a többi meg megvár! :wink: :wink: :wink:

Kép
muzsuzska

Itt vagyok. Jaj, szegény Benónak ez volt a rémálma,a vécézés és még ez is közbejött neki. :?

Kép
flóra 11

Csináltattam tartót. Egy hosszú vasléc, 6 karika van ráhegesztve. Mindkét oldalra ilyet szereltettem.

Kép
flóra 11

Jaj azt elfelejtettem,hogy azért kimosott a gép egy nagy adag ruhát,én meg kivasaltam a babruhákat amit tegnap mostam. :D

Kép
martik77

Délelőtt akkorát repültem valakinek a virágoskerjébe a biciklimről! Nekimentem a padkának és máris repültem! Pedig tegnap volt kolléganőm mondta ,hogy vigyázzak magamra nehogy valami bajom legyen és halasztódik a lombik! :D :D :D

Kép
muzsuzska

Atyaég Zsuzsi!!!!!!!!!!!!!

Te most tényleg vigyázz magadra!!!!!!!!!!!!!!

Kép
martik77

Kép

Ilyen, csak nem tudtam az egészet fényképezni, mert most is ki van teregetve.

Kép
flóra 11

Talán este 8 körül jön Gy. a friss hírekkel és talán a babaképekkel! :roll: :roll: :roll:

Kép
muzsuzska

Szörnyű, Zsuzsi! Nincs bicajra jogosítványod? :lol:

Kép
flóra 11

De aranyos vagy!!!!!!!!!!! Valami ilyent gondoltam!!!!!!!! Nagyon köszi!

Kép
muzsuzska

Az a lényeg, hogy a babok legyenek jól. A többi dolog megoldódik, Benó is felépül. :wink:

Kép
flóra 11

Szívesen,nem tesz semmit. :lol:

Kép
flóra 11

Jaj, de jó! Akkor majd jön a Gy.? Várni fogjuk őt. :wink:

Kép
flóra 11

Szörnyű az egész bringa!!!!!!!!!! Curva drága volt nagyon nagy, széles gumikkal és nem ér le a lábam mert ha lejjebb teszem az ülést orrba verem magam! :evil: :evil: :evil: Bezzeg ezt senki sem akarja ellopni! :D

Kép
muzsuzska

Na,a hírekből látom, nálatok is talán még rosszabb lett a miniszterelnök. :( Nálunk szörnyű lesz mostantól. :?

Kép
flóra 11

Persze, pont akkor jött egy ismerős amikor fetrengtem a virágoskertbe és még dudált is , Királyfi majdnem infaktust kapott, én meg megszólaltam, hogy jó hogy nem szikla kert volt! Hazáig szidtam a biciglit, valamit kellet, mégse magamat! :wink:

Kép
muzsuzska

Akkor most már ne bicajozz, Zsuzsi. :?

Holnap még dolgozol?

Kép
flóra 11

Nálunk az erkély ilyen üveglapos és én se tudom hogy kéne ilyen szárítót kitalálni oda,mert nekem csak szobai van amit kirakok de ha sokat mosok nem férek el. :roll: :roll: :roll:

Kép
martik77

Megyek szendvicset gyártani! De jövök vissza! :D
Kép

Kép
muzsuzska

Holnap kezdem az éjszakás műszakot!!!!! :D :D

Kép
muzsuzska

Csinálhatnál nekem is,mert én most nem tudok.

Fél 4 kor evett a Kis Vuk és azóta nem alszik vissza.Hol sír,hol meg csak nyöszörög.

Remélem éjszaka aludni fog.

Du kiraktam babkocsiban az erkélyre ott aludt.

Kép
martik77

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?