Új privát üzeneted érkezett!

Addisz, végre valami jó hír! :)

Nagy a kísértés, ugye? rákérdeztem az árakra, azt írta, hogy este kezdi feltölteni a cuccokat :wink:
Máktorta? :? Nem szeretem a mákot....én ma Marlenkával leptem meg magam :)
20140901114303

Panndi,
Levi nagyon szeretni a csanát, semmi gond nincs, pedig reggel 7-re visszük, és du. 4-kor megy valaki érte, velem csak este találkozik. Nem is tudom mi lesz, ha újra otthon lesz, agyon fogja unni magát. Bár úgy tervezem, hogy amíg ovi van, addig őt is viszem, mert a vizsgálatokat máshogy úgysem tudnám megoldani. Nálunk a gyerekek ki vannak tiltva a kórházból.

Csajok,
vettem reggel egy Mars csokit. Itt figyel azóta is az asztalomon, és nézem, hogy megegyem-e vagy sem. 32g CH van benne. De kompromisszumra jutottam. Elfelezem a férjemmel, ha ideér értem, akkor az már csak 16, és mégis ettem csokit :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska :lol:
20140901114303

Jó reggelt!

Addisz
Én szedek időnként Quamatelt :wink:

Gydavid
Az, hogy előző terhességeidnél mi volt, az egy dolog! Gondolj arra, hogy most már 3 gyerekért leszel felelős! Minél jobb egészségben ÉLNED kell!

Babuci
Üdv itt!
Jó sok korkülönbség lesz a gyerekeid között!

Netty
Szép a pocakod :lol: :lol: :lol:

Kiváncsika
Nem a te, hanem a baba pocakmérete lényeges. Hogy egyforma arányban nő-e a feje, a törzse...

Ana
Szép pocakok :lol: :lol: :lol:

Linácska
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
mrsleo
Debrecen

Linacska
Ilyenkor mindig lelkifurdalásom lesz... én itt pudingokról, meg tortákról mesélek, fantáziálok, miközben Te nem ehetsz ilyesmit... :oops:
De a Mars szeletes problémát nagyon jól megoldottad :)

Leo
Ezzel meggyőztél, veszek Quamatelt ;)

Brunhild
A linket elmentettem, rálesek majd én is azokra az árakra ;) A súlyoddal kapcsolatban: a legelső képekhez viszonyítva, amiket anno feltettél szerintem csak a pocakod változott, én nem látom a 7 kg-ot. Lehet, hogy most többet hízol majd, mint a fiúkkal, de szerintem velük épphogy a minimális határt megütötted, szóval ne izgulj!

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Lányok,
isszonyat módon elkapott a nátha - eldugult orr, torokfájás. Mit javasoltok? A gyógyszertárban salvus orrsprayt kaptam. Neocitran, AspirinC nem játszik, rendes orrspray szintén nem. :( (még jó, hogy vmelyik nap írtam, h nálunk nincs semmi kór. :( )

Netty - Dunakeszin élek, ÁEK-ban fogok szülni.

Ana, tényleg nagyon csinos vagy!
panini

Addisz
Losec is jó, meg kiegészítésnek Venter granulátum.
(Losec is a savtermelést csökkenti, Venter meg védőbevonatot képez a gyomor nyálkahártyán)
Meg még ilyenek jók: magasabb párnával aludni, kicsit olyan félig ülő helyzetben... többször, kisebb mennyiséget enni...

Az a baj, hogy ahogy nő a baba, a hasűri nyomás nő, jobban visszaáramlik a gyomornedv a nyelőcső alsó szakaszába. Terhesség alatt a gyomorszáj záróizma lazább...

Kép
mrsleo
Debrecen

Panini
Lehet rendes orrsprayt, orrcseppet használni! (Otrivin, Nasivin, Novorin). Napi 3-4-szer 1-1 cseppet lehet használni!
Torokfájás: öblögess valamilyen fertőtlenítővel (Corsodyl, Listerin, vagy egyszerű sós vízzel, kamilla teával)
Nagyon jó az infralámpa az arcra (napi 3-4-szer 15-20 perc)
Ha lázas vagy (38 felett), vegyél be lázcsillapítót! (algopyrin, paracetamol, ibuprofen mehet)

Kép
mrsleo
Debrecen

lassan kiírom, hogy mikor van rendelési idő :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
mrsleo
Debrecen

Most megyek élvezkedni :lol: :lol: :lol: :lol:
Van egy bankkártyám, megyek bababoltozni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

Kép
mrsleo
Debrecen

Leo
Mihez kezdenénk nélküled! :D

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Leo!! :) :) Nagyon köszi! Nekem azt mondták a patikában, hogy semmitsenemszabad! fú, azért ez így jobban hangzik!
Jó vásárlást!
panini

Miután már nem voltam net közelben nekem is megfordult a fejemben, hogy vajon nem a baba hasmérete kell? :) De mivel azt még nekem sosem mérték, nem volt logikus :) Úgyhogy sajna nem tudom :( Látszik, hogy első babámat várom, nem vagyok valami rutinos :D
kivancsika
Budapest

Brunhild, nekem is mást (kevesebbet) mér a védőnő, mint amit én mérek. És Panndinak igaza van, még a 7 kg is normális a 24. héten.

Addisz, ez jó hír, remélem, most már láztalan is marad Luca!

Panndi, elfelejtettem írni, szerintem semmi gond nem lesz a családi napközivel, sőt, biztos vagyok benne, hogy sikere lesz! :)

Linácska, tényleg durva lehet, hogy ennyire figyelned kell minden falat ételre! :shock:

Panini :( Jobbulást!!!

Leo :D :D :D Na, miket találtál? :)

anabique
Budapest

Üdv az újaknak!

Betegeknek jobbulást!

Gydavid,csöppke: szép szobák!

Gydavid:a terheléses cukrot szerintem se hagyd ki.Én is utálom de kell!

Netty,Anabique:szép pocakok!

Én ma voltam védőnőnél 1 kg híztam!

Niki
Kép Kép
Kép
vivcsen
Bátonyterenye

Leo,
most már legalább tudom mit csinál a Losec Levivel. Ő 1 éve szedi a refluxra, mindig néznek is a gyógyszertárban, hogy ilyen picinek??? De nagyon bevált.

addisz, anabique
nem olyan vészes ám odafigyelni az étkezésre, mivel csak egy összetevőre kell figyelni, nem úgy, mintha fogyókúráznék. Pl. annyi töltöttkáposztát eszek, amennyit akarok, mert gyakorlatilag a pici rizsen kívül nincs benne szénhidrát. Ez inkább fejben dől el, egyébként nem éhezek, csak a nasikról kell lemondani. És igen, néha bűnözök :oops:
De ha van olyan ismerősöm, akin látom, hogy hízni kezd, vagy kicsit túlsúlyos, de nem zabál, már zavarom is vérvételre. Már a barátnőmről is kiderült az inzulinrezisztencia, anyukámról is, szóval én ezt szívügyemnek tekintem.

Panini,
jobbulást!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Kicsit sokkolnak engem ezek az 1-2-7 kg hízások...Én sajnos már két hete is 10-nél jártam... Még jó, hogy a teherbe esés előtt ugyanennyit leadtam - hála az IR-es diétának és a Meforalnak...

Holnap ha minden jól megy - vagyis a náthám is úgy akarja - kiválasztjuk, és megrendeljük a babaszobába a bútort és tapétát. Bár ismerve magunkat, lehet, hogy még mindig csak nézelődni fogunk. Mindegy, én már ezt is élvezem. :lol:
panini

BRUNHILD 7 KG???ÉN CSAK A FENEKEM BAL OLDALÁRA HÍZTAM ANNYIT :oops: HALKAN MEGJEGYEZNÉM14 KG-NÁL TARTOK

APA MÁR BESZÓLOGAT...NEM TETSZEK NEKI...DE JÓL POFÁN NYOMOM ÉS LEHIGGADOK...AZTÁN MÁSNAP MEG DEPI...TISZTA KÁOSZ EZ ÍGY...

A BETEGEKNEK JOBBULÁST!!!!!

AZ ÚJAKNAK MEG HELLLLÓÓÓÓÓÓKA :lol:

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas

Majga :lol: Tudom, hogy nem vicces, de akkor is jót nevettem :D Neked pedig mentségedre szóljon, hogy azt mondtad, eddig mindig sokat híztál, de szülés után le is ment hamar :wink:

Én eddig nem híztam sokat, csak 10 kg körül, inkább szülés után szedtem fel pár kg-ot...és azt 5 évembe telt leadni.. Én ezért izgulok kicsit, mert rólam nehezen mennek le...
A vicces az -de ezt már százszor leírtam :oops: - hogy első terhességemnél szülésnél volt ekkora hasam és ilyen súlyom ..azok a régi szép idők :)
20140901114303

Linacska én az első terhességemnél, mikor gond volt a cukorral, úgy csináltam, hogy egy kocka milka csokit elszopogattam és így sokáig tartott az élvezet. A cukrot meg nem dobta meg annyira.
Brunhild én is 7 kg-nál tartok itthoni mérleg szerint. (hivatalosan 3,5)

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
lucababa75
Szeged

Én kedden megyek mázsálásra. Hát kíváncsi leszek. 4 hete tartottam a 7 kilónál.....

Ana: De csini vagy. Te csak pocakra gyúrsz. :-)

Addisz: Remélem estére sem lett láz.

-megjött a függönyöm a gyerekszobába. Ott tartok, h már csak a szőnyeget kell megvennem köv hónapban, és kész. Na meg a festés. Viszont a szín még csak képzeletben létezik :-)
És szeretnék egy gyerekmintás faliórát is, de én balga lemaradtam egy jó kis teszveszes termékről, és újonnan 7000.-
:? az 1500 helyett......

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Sziasztok!

Csak gyors bekukk lefekvés előtt, valamiért álomkóros vagyok...
Délután mértünk még egyszer 38,7-et, de ez már sokkal jobban hangzik, mint a 39,7, úgyhogy előrelépésnek fogom fel :) A közérzete is sokkal jobb Lucának.

Kilók: a teljes alapállapothoz képest eddig 3 kg plusznál járok. Ennek azért örülök, mert Lucával nagyon sokat híztam és a végére borzasztóan éreztem magam.
A napokban viszont észrevehetően megugrott az étvágyam, nemcsak kívánós vagyok, hanem sokszor farkaséhes, úgyhogy szerintem nem sokáig örülök ennek a számnak...

Netty
Lesz még júliusig néhány klassz cucc a teszveszen, ne izgulj. Mostanában én is rákaptam újra. Ebay nem jött be?

Apa ma kimenőt kapott, lazít egy kicsit a kollégákkal, úgyhogy Lucával kihasználjuk ezt az alkalmat, és ilyenkor egy ágyban alszunk :)

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Én még nem tartok csak 2 kiló hízásnál sem, de ugye így is 80 vagyok. Na meg kezdetektől diétázom, valószínű nekem tényleg csak annyi jön fel, ami feltétlenül szükséges a baba miatt. Kedden megyek a védőnőhöz, az ő mérlege mindig sokat mér, lesz vagy 4 kiló is szerintem :oops:

addisz,
akkor jó csajos napozást mára. Mi végre fél év után megyünk lovagolni, Lili már nagyon be van sózva. Na meg Levi nem hajlandó mesekönyvet nézegetni, legalább élőben lásson állatot, meg tanuljunk meg egyet-kettőt.
Persze reggel a "mi ez? - virsli" nagyon jól ment :lol:

majga
ha eddig is ennyit híztál, akkor valószínű nem nagyon tudsz mit csinálni. Majd lemegy szülés után. A férjecskédet meg osszad is, ha ilyeneket mond :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sajna én sem voltam nádszál alkat, így engem is aggasztanak a kilók (bár még csak 5kg-nál tartok), és állítólag még csak most jön a java. Ez igaz??? :(
kivancsika
Budapest

Na persze, ennél azért van most fontosabb aggódni valóm, így ez csak a második helyen áll.
kivancsika
Budapest

Sziasztok! Tegnap egésznap horgászni voltunk apával és Dávidkával. Pont mikor haza értünk akkor olvastam amit Netty írt, de akkor már mindegy volt. Dávidka még jól le is pirult, de nagyon élvezte. Fogtunk 10 csukát. Úgy elfáradt, hogy 4órától szinte reggelig aludt. Jó lenne, ha maradna a jó idő!
REGGEL ÓRA ÁLLÍTÁS!

Kép
Kép
Kép
gydavid

Nagy a pangás :?

Nálunk apa festi a babaszobát, csinálj a polcot a gardróbba :lol:

Kép
mrsleo
Debrecen

Sehol senki? Megértem, szuper idő volt ma!

Kivancsika
Igaz, hogy a végén jobban jönnek a kilók és a baba is akkor növeli a súlyát, plusz számítani lehet némi vizesedésre, főleg nyáron...

Linacska
Milyen volt a lovaglás? Luca is imádja, de a környékünkön csak marha drága lovardák vannak, autó nélkül pedig nem megyünk messzebbre egy órás lovaglásért :(

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Panini, gyogyulast!

Leo, nagyon ugyi Mr. Leo ha mar nekifogott a gyerekszobat dekoralni :)
Majd kuldjel fotot ha kesz lett.

Csopke, Gydavid,
Szepek a szobak!

Kilok.....en +8kg-nal tartok (mar 75kg vagyok). Nem is tudom hogy aggodjak-e vagy sem. A visszereim mar nem birjak, de amikor ehes vagyok akkor mindig arra gondolok hogy nem szep dolog eheztetni a csoppseget :wink:

Gyonyoru ido volt ma, bar nallunk erosen fujt a szel delutan, de azert nagyon kellemes volt kint lenni (nyakig feloltozve persze a radioaktiv felho miatt....Netty, vajon holnapra mar elvonul a felho?)

Van valami tanacsotok "dohos babakocsira"? ..... megjobb a babakocsi, de ugy tunik hogy nedves/paras helyen tartottak mert dohos szaga van es itt ott meg apro fekete pottyok is vannak a szoveten. Mit csinaljak vele? 40 fokon lehet mosni, de nem kellene valami szert rakni a vizbe a mososzer melle? Barmi otlet jol jonne...

Kép

Kép
ica79

addisz,
jó volt a lovaglás, októberben voltunk utoljára, mert Lilit télen nem vállalják. Itt nincs póni, tehát ő 2,5 éves kora óta nagy lovon ül. Azok meg télen állítólag sokkal mozgékonyabbak, nincsenek is annyira lefárasztva, na meg Lili is fázna, így inkább várunk tavaszig. ÉÉÉÉS, beleér Lili lába a kengyelbe. Ősszel még nem tudta használni. Na most is van egy-két tekerés rajta, de már meg lehet oldani.

Ica,
a penész elvileg simán vízzel tisztítható. A mosószer elég, max. még tegyél öblítőt is, hogy kellemes illata legyen.

Képzeljétek, megütöttem a hasam. Toltam egy bevásárlókocsit, megakadt, én meg ugye nekimentem. Remélem azért ennyitől nem lesz baja Botinak.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linacska,
Nagyon ugyes Lili, gondolom nagyon elvezi a lovaglast! :D

Szerintem a babakocsi szovetet kimosta az elado (sehol egy folt!), de a fekete pottyok maradtak.....megprobalom en is siman kimosni, remelem hogy halvanyulnak es elmegy a dohos szaga is. Na meg szelloztetem ezerrel!

Hasbeutes.....kepzeljetek en is beutottem a hasamat :( A parom kiallt a kocsival es szokas szerint en zartam be a kaput es a kapu keresztpantjanak a kampojat akasztottam volna be amikor szo szerint rahuztam a hasamra, raadasul eleg erosen :( Tegnap ota fel vagyok mentve a kapu nyitas/csukastol.
Azota mocorgot mar Olivia, de remelem hogy semmi baja nem lett (nehogy a kis buksijat utottem volna meg)

Kép

Kép
ica79

Ica,
esetleg egy kis Vanish?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Vanish! Nem is rossz otlet! Az a szinet sem szedi ki!

Kép

Kép
ica79

Ica
Penészes textíliához Boraxot szoktak ajánlani! Patikus ismerősöm tanácsolta nekünk múltkor. Nehéz hozzájutni, mert elvileg vényköteles, de ha elmondod, mire kellene és közben szendén mosolyogva simogatod a gömbölyödő pocakod, akkor tuti adnak a gyógyszertárban :wink: Mi por állagút kaptunk és azt kellett adagolni a mosószerhez.

Linacska
Botinak biztos semmi baja, megvédi a magzatvíz és a burok, ilyenkor mindig inkább az ijedtség nagy, ami persze érthető.
Majd legközelebb készíts képet Lilláról! Az nagyon jó, hogy már az elejétől fogva nagy lovon tanul, így az igazi.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

addisz,
valahogy úgy alakult, hogy soha nem voltunk olyan helyen, ahol lett volna póni. De nem is bánom. Egyszer egy rendezvényen rá lehetett ülni, de olyan esetlen volt rajta Lili, össze-vissza lépkedett az a ló.
Amúgy mi itt járunk helyben (van több lehetőség is, az Alföld kellős közepén), és 1000Ft fél óra. Most már 1500 lesz, mert leér a kengyelbe a lába. Anno ebben egyeztünk, hogy innentől lehet majd vele komolyabban foglalkozni. Valamiért állítólag tényleg tehetséges, pedig a családban senkinek sincs köze a lovakhoz, néztünk is nagyot, amikor 2,5 évesen közölte, hogy vigyük lovagolni. Tavaly már vágtatott is úgy, hogy mögé ült a tulajdonos pasi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Itt még nincs 3,5 éves Lili. És most nézem, kengyelben van a lába :shock:

Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

De jo ez a kep, nagyon kis profinak nez ki rajta :D

Addisz,
Koszi a tanacsot, megprobalok szerezni Boraxot.

Kép

Kép
ica79

Lina: tündérbogyó. nagyon ügyes. :-)

Ica: azért remélem jelezted az eladónak, h gond van. Én nem hagynám annyiban...

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

Netty,
Az a baj hogy az en kis streber ferjem mar adott neki egy "Positiv"-at mikor a babakocsit leszallitottak Londonba....es csak ra 3-4 hetre jutott el hozzam :(
Ilyenkor mar gondolom nem nagyon van mit tenni.
De barcsak megtudnek szabadulni a fekete pottyoktol es a dohos szagtol....na nem veszes, de azert lehet latni/erezni es nem szeretnem a babat ebbe kocsikaztatni hosszu orakon keresztul.

Kép

Kép
ica79

Linacska
Ez a kép szenzációs, milyen aranyosan koncentrál! :)
Tök jó, hogy szereti csinálni, szerintem a lovaglás egy csomó klassz dologra megtanítja a gyereket. Helyes tartás, fegyelem, türelem, az állat szeretete stb. Én is szívesen hordanám rendszeresen, de itt 3000 forint lett volna kezdőként egy óra. Ha emellett még másra is jár (úszás, zeneovi), akkor ez már egy vagyon. De majd ha gazdagok leszünk :D

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület

Hello:)

Mi is jártunk Domkával lovagolni tavaly, most tavasztól is szeretnénk újra. Nagyon jó lenne, ha lenne a közelben pónilovaglási lehetőség, de nincs, így a nagy pacikkal kell beérnünk. :lol: Ő hol szereti-hol nem, ezért nem is jártunk teljes rendszerességgel. Most azért jó lenne már. Mellette heti egyszer járunk hrg-úszásra, + egy nap tornacsarnokba, így ennyi elég is lenne. :)

linacska, szuperjó a kép:):)

ica, babakocsi :? :( Remélem sikerül kiszedni a foltokat. Fú de dühítő az ilyen... én ezért is félek a használt cuccok vásárlásával a neten, mert valahogy mindig jobb színben tüntetik fel a cuccokat, mint amilyenek valójában. :evil:

Én most + kb 6 kiló hízásnál járok, de inkább 7... és elkezdtem vizesedni. :twisted: :? Mi lesz még később.
Mondjuk nem tudom mi fér bele a normálisba, vagy mi az ami már nagyobb odafigyelést igényel... a kezemen semmi, csak a lábamon látom, hogy a sípcsontomnál ha benyomom a lábam, akkor ottmarad egy kis horpadás. :lol: :(

Mrs Leo, szerinted ez már a gázos kategória?

panndi, elfelejtettem pénteken, hogy boldog 0. névnapot a pocaklakódnak :lol:

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Kedves Babavárók!

Elnézést a zavarásért, gyerekeim kinőtt és még jó állapotú ruháit szeretném eladni. Jelenleg 56-62es ruhák vannak, valamint kismama kiegészítők (pocaktartó pánt és egy övterelő).
Az alábbi linkeken vannak a képek:
http://www.jofogas.hu/bacs_kiskun/Ujsze ... htm?ca=2_a
http://www.jofogas.hu/bacs_kiskun/Babar ... htm?ca=2_a
http://www.jofogas.hu/bacs_kiskun/Anita ... htm?ca=2_a
http://www.jofogas.hu/bacs_kiskun/BeSaf ... htm?ca=2_a

További gondtalan babavárást!

Kép
Kép
nati80

Sziasztok!

Nagy a pangás, gondolom, hétvégén mindenki családozik...

Ica
Sajnálom :cry:

Linácska
Nagyon vagány a kis lovasod :lol: :lol: :lol: :lol:

Csöppke
Figyelni kell vérnyomást, vizeletet... :?

Kép
mrsleo
Debrecen

Kép
Kész a polc a baba gardróbjában...

Kép
Megnéztem, hogy összerakva milyen a babaágy :oops: :wink:

Kép
mrsleo
Debrecen

Nem hiszem el... Lilla akkorát hányt, szerintem minden kijött belőle, amit ma evett. :( :( :( Picit hőemelkedése is van, most elaludt...

Panini, de te 2 hete is 27 hetes voltál már, itt még senki nincs annyi! Szóval sztem nem gáz a te hízásod sem. Én is +7-8 kg-nál járok már, ami nekem borzasztó soknak tűnik, és szerintem legalább a fele a fenekemre ment. Az már most látszik, hogy a 10-et, de még a 12-t is bőven túl fogom szárnyalni...

Linácska, Lili nagyon édes! :)

Leo, de jó kiságy!!! Nem semmi, 1 hete sem vagy ott, és máris majdnem kész a babaszoba! :D

anabique
Budapest

Ana: reméljük csak valami gyorsan lezajló vírus. Ti se gyógyultok már meg soha... :cry:

Leo: Gardrób? :wink: De szeretnék én is. A kiságy valami gyönyörű. Biztos csodaszép lesz a szoba.

Ica: remélem ki tudod szedni valamivel. Ha más nem, majd a fonákjával tedd a napra, és hagyd kint egész nap, hátha a Nap megteszi a hatását. Én szoktam ilyet, és használ.

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd

[quote="mrsleo"]S írta:mrsleoziasztok!

Nagy a pangás, gondolom, hétvégén mindenki családozik...

Ica
Sajnálom :cry:

Linácska
Nagyon vagány a kis lovasod :lol: :lol: :lol: :lol:

Csöppke
Figyelni kell vérnyomást, vizeletet... :?

Mrs Leo, a vérnyomásom alacsony, 90/54, 88/51, ilyesmik...
Fehérje meg a védőnői ellenőrzésen kétszer volt már a vizeletemben, de már az első hetekben is...
De a rendes nagylaborban nem volt benne. Ápr 18-án lesz legközelebb.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csöppke
Én nézetnék gyűjtött vizeletből (12, vagy 24 órás) mikroalbumint. Meg vérből vese-, májfunkciót.

Ana
Jobbulást Lillának!

Kép
mrsleo
Debrecen

Sziasztok,
ma megjártuk anyóst, és nem is volt vészes :lol:

Anabique,
gyógyulást Lillának, mi lehet ez? Levi is majdnem hányt, de végül visszament, de ő ma szó szerint zabált, nem csodálkoztam volna, ha visszajön.

Én reggel mértem magam, reggeli után, és 79,6 voltam. 78-cal kezdtem a terhességet. Azért ennél már többet illet volna hízni, nem?

Addisz,
Lili csak lovagolni jár, meg heti egyszer Helen Doron angolra. Szerintem egyenlőre ennyi elég. Neki nincsenek művészi vagy kreatív hajlamai, zeneovi és társai nem is játszanak. Anno 1,5 évesen mondta az ortopédus, hogy figyeljünk rá, mert nagyon laza, és rendkívül fejlett az egyensúlyérzéke, tuti tehetséges lenne tornában, de úgy látom, hogy mára ez elmúlt. Az egyensúlyérzék nem, de a lazaság igen.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok!

Jaj de sokat írtatok :)

csöppke, köszi a köszöntést Gábor nevében is :)

linacska: jó a lovas kép :) Zsófi is jár lovagolni, vagyis járt tél előtt, most fogja újra kezdeni :) Nekünk logopédus javasolta :roll:

Mi hétvégén nem voltunk itthon, elég fáradt vagyok, megyek is, holnap ugye első nap a csanában! :)

Hízást ne is mondjátok, most nekem is több lesz, mint a lányokkal volt :roll:

Ana, jobbulást Lillának!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?