Sziasztok Lányok!
szilzi, ha még esetleg az esküvőig bejelentkezel...
múlt szombaton voltunk a legjobb barátnőm esküvőjén, én voltam a tanú
. Annyira jól sikerül!!! Persze voltak bakik: uszályos volt a ruhája, és elfelejtettük lecsatolni a templomban. Aztán a gyertyafénykeringőnél nem volt gyertyájuk, valahogy ezt is elfelejtettük, hogy nekik is kéne
!
Az előkészületekben is voltak idegeskedések. Aztán hajnalban egy csomóan leléptek... a 150 főből maradtunk 20-an a hazakísérésre, de az a húsz ember hatalmas hangulatot csinált. Annyira jól éreztük magunkat, hogy még most is fel vagyok töltődve tőle.
Kívánom neked, hogy legalább ilyen jól sikerüljön minden! És tudod, a menyasszony dolga: mosolyogni, mosolyogni, mosolyogni... akkor baj nem lehet!!!
Azt nem is tudod, mentek nászútra?
Zsuzsi, Flóra: csak nem elkeseredni, még bármi lehet
Én csak annyit tudok erről, hogy mikor terhes lettem, kb a 35. napon pozitív lett a tesztem. A tünetem csak talán annyi volt, hogy feszült a mellem, és fájdogált a hasam. Olyan szúrkálós fájdalom-szerű volt.
benó: nagyon jók a versikéid
!!!
Képzeljétek, 1 hónap múlva megyünk Horvátországba nyaralni, már annyira vároooom!!! Split mellé megyünk. Úgy volt, hogy idén kihagyjuk, de mikor kiderült, hogy még sem lesz babánk, gyorsan befizettünk erre az útra. Legalább ez vígasztaljon
(és remélem ott már terhes leszek
) !
Ti merre mentek nyáron? Van már vmi tervetek?
Na most dolgozom kicsit, aztán majd bejelentkezem.
Pussz mindenkinek!!!