Új privát üzeneted érkezett!

"Olyan egység legyen
köztetek,
ha az egyik sír,
a másik érezze a könny sós ízét."

KépKép
benó

"Ezután nem ér benneteket az eső.
Mert menedékre leltek egymásban.
Mert melengetni fogjátok egymást.
Ezentúl nem ismeritek a magányt.
Soha többé nem maradtok egyedül.
Ketten vagytok.
De csak egy élet áll előttetek.
Most menjetek lakhelyetekre.
És lépjétek át a közös élet küszöbét."

KépKép
benó

"Új házasok

Kimondtuk a bűvös szót...
Ettől a perctől a nyári rózsa
még édesebb illattal bűvöl el minket;
Ettől a perctől a téli hó
hiába hull, nekünk nem árthat,
jóban, rosszban, bármi is legyen,
örökre kitartunk egymás mellett."

KépKép
benó

"Amikor fájdalom és bánat gyötör,
átölellek, elringatlak,
átveszem a bánatod,
és magamévá teszem.
Amikor zokogsz, én is sírok,
ha valami fáj, veled búsulok.
Együtt majd megállítjuk
a könnyek óceánját, a kétségbeesést,
és együtt küzdjük le az élet
hepehupás útjait."

KépKép
benó

Sziasztok!
Aludtam délután, elmentem páromért 6kor. Most megyünk pancsizni, utána eszünk és alszunk.
A kész káosz volt ma a laborba, esküszöm többször gondoltam, hogy felrobbantom!És hazamegyek!

Kép
muzsuzska

Flóra nincs még pirim!

Kép
muzsuzska

Szia Zsuzsi! Nekem sincs! De a hasam az fájdogál. Ma munkából hazafele teljesen úgy éreztem,hogy megjött. Olyan nedves érzés fogott elés úgy feszült a hasam alja,hogy biztos voltam benne, hogy kész, vége. Teljesen elkeseredtem. Mikor haza jöttem, futok vécére és semmi. Nem tudom, mi a fenét szórakozik. Mert szerintem nem vagyok terhes. Nincs semmi tipikus tünetem. Habár nem is tudom, mit is kellene ilyenkor érezni. szerintem még a tünetekhez is korán van és atesztet is korán csináltam,27-dik nap.

Kép
flóra 11

Most az én vonalzóm is elkezdett egy új ciklust számolni. Nem tudom,mi a fenét csináljak vele.

Kép
flóra 11

Ha jól számolo,akkor neked Zsuzsi,ma van a 35-diknapod,nekem a30-dik. Vagyis Te 5 nap előnnyel rendelkezel.

Kép
flóra 11

Olvastam,hogy milyen összeget fizettél be adóra. Őrület.
Nálunk meg kitalálták,hogy egy havi lakbért előre fizessünk ki,vagyis ebben a hónapban fizessünk duplát,hogy ezentúl legyünk előre egy hónappal. Ma fizettem be 4200,- Sk-t,ami kb 29 000 HUF. Ez is jó,nem? Játszanak velünk a hivatalok.
És a páromnak is ki kell még fizetnie a saját lakására, neki 2200,- Sk, ez 15 000 HUF. Szóval jó kis érvágás ez nekünk így havi plusszba ennyit kiadni.

Kép
flóra 11

Lányok,olyan szomorú vagyok! Miért nincs itt ma senki?
Kép

Kép
flóra 11

Sziasztok!

Szilzinek holnap lesz az esküvője!
Ne legyél szomorú, Flóra, ha nem vagyunk itt! Én a telken is gondolok rátok és mindenhol! Nagyon szeretek jönni hozzátok, de nem mindig tudok. :cry: Most is pl. az érettségi eredményeket kell írnom.
Tegnap elkezdtük az alap zsaluzását és elültettünk megint néhány magot és némi kis virágot, amit anyuéktól hoztunk el.
Mi a fene lehet a piritekkel, Flóra, Zsuzsi?
Évi hol jár szerintetek?

KépKép
benó

Mondtam a Gy.-nak, hogy akkor majd júliusban jöttök hozzánk. Azt mondta, oké. Kép

KépKép
benó

Képzeljétek, telefonáltak az sztk-ból, hogy a dokinak el kell mennie. Csak jún. 9-én lesz legközelebb. A fenébe, az olyan messze van! De legalább örülhet a Gy., nem lehet engem addig se stimulálni! :evil:

KépKép
benó

Sziasztok Lányok!

szilzi, ha még esetleg az esküvőig bejelentkezel...
múlt szombaton voltunk a legjobb barátnőm esküvőjén, én voltam a tanú :). Annyira jól sikerül!!! Persze voltak bakik: uszályos volt a ruhája, és elfelejtettük lecsatolni a templomban. Aztán a gyertyafénykeringőnél nem volt gyertyájuk, valahogy ezt is elfelejtettük, hogy nekik is kéne :lol: !
Az előkészületekben is voltak idegeskedések. Aztán hajnalban egy csomóan leléptek... a 150 főből maradtunk 20-an a hazakísérésre, de az a húsz ember hatalmas hangulatot csinált. Annyira jól éreztük magunkat, hogy még most is fel vagyok töltődve tőle.
Kívánom neked, hogy legalább ilyen jól sikerüljön minden! És tudod, a menyasszony dolga: mosolyogni, mosolyogni, mosolyogni... akkor baj nem lehet!!! :)
Azt nem is tudod, mentek nászútra?

Zsuzsi, Flóra: csak nem elkeseredni, még bármi lehet :wink: Én csak annyit tudok erről, hogy mikor terhes lettem, kb a 35. napon pozitív lett a tesztem. A tünetem csak talán annyi volt, hogy feszült a mellem, és fájdogált a hasam. Olyan szúrkálós fájdalom-szerű volt.

benó: nagyon jók a versikéid :D !!!

Képzeljétek, 1 hónap múlva megyünk Horvátországba nyaralni, már annyira vároooom!!! Split mellé megyünk. Úgy volt, hogy idén kihagyjuk, de mikor kiderült, hogy még sem lesz babánk, gyorsan befizettünk erre az útra. Legalább ez vígasztaljon :) (és remélem ott már terhes leszek :wink: ) !
Ti merre mentek nyáron? Van már vmi tervetek?

Na most dolgozom kicsit, aztán majd bejelentkezem.
Pussz mindenkinek!!!

Kép
betthee

Basszus mennyit írtam! :wink:

Kép
betthee

benó,
milyen doki? Miről van szó?

Kép
betthee

Kedves Betti!

Nagyon örülök, hogy ilyen jól sikerült az esküvő és jól éreztétek magatokat! Biztosan a Szilzié is nagyon szép lesz! :D :D :D
A nyaralás is biztosan gyönyörű lesz és reméljük, a baba is jön hamarosan! :D :D :D :D :D :D :D
Nagyon vidám a vonalzód! Köszi a versek dicséretét, nem én írtam őket! :D :D :D :D
Az orvos egy sima nőgyógyász, akihez azért kellett volna mennem, hogy elmondjam, minden rendben van a férjem katonáival meg az én hormonjaimmal is (ez utóbbit tudja, ő küldött vizsgálatokra), úgyhogy menjünk tovább valamerre. Hát ez van.
Nem baj, ha sokat írsz, jó olvasni egymást. Én szeretem. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Ha minden rendben van, sz szupeeeer!!!
Mióta is próbálkoztok?

Kép
betthee

1 éve. :wink:

KépKép
benó

Te mivel foglalkozol? Hol laksz? Én Százhalombattán, és tanár vagyok. De ezt már írtam.

KépKép
benó

Sajnos én kicsit le vagyok maradva, és ennyi mindent nem tudok visszaolvasni, ezért majdnem gőzöm sincs róla ki kivel és hogyan. De majd behozom a lemaradást, ígérem :) !!!

Egy informatikai cégnél dolgozom, mint adminisztrátor, és Pécs mellett lakom. Építkezünk, hogy végre külön lakhassunk a szüleimtől (remélem ez legkésőbb augusztusban összejön). Most tartunk a belső burkolásnál.
És persze már nagyon várjuk a pozitív tesztet :wink:

Kép
betthee

Nem is vártam, hogy elolvasd ezt a sok oldalt! :shock: És hová fogtok költözni? Messzire onnan, ahol most laktok?

KépKép
benó

Felhívtam újra a dokit, mert kiderült, hogy a hétfői érettségin nem kell ügyelnem, így el tudok menni hétfőn is orvoshoz! 10 órakor. Örülök neki! :lol:

KépKép
benó

kb 5 km-re a mostanitól, egy kis 800 fős faluba. De jó kis hely, a főútnál van Mohács és Pécs között, és most épül az M6-os autópálya. És már sokmindenkit ismerünk, jófejek az emberek :) !

Örülök, hogy tudsz menni, kíváncsi vagyok mi lesz a következő lépés. De ha télleg minden rendben van, akkor csak tovább kell "gyakorolni" :wink:

Kép
betthee

Fura, hogy eddig mindig azon izgultam, hogy ne jöjjön meg, most meg azon, hogy igen! Igazából ebben a hónapban még védekeznünk kellett volna, de aki kitalálta az óvszert, az sosem próbálta. És most még nem eshetek teherbe, pláne hogy ittam is és dohányoztam. Így nem szeretném. De majd a következő hónapban...
Ez a rohadt cigi... és milyen nehéz lemondani róla! Pfúúúújjjjj :shock:

Kép
betthee

Zsuzska topiktársunk Mohácson lakik, a szomszédodban. :lol:
Én is cigiztem sokáig, és néha még most is álmodom azt, hogy elszívtam egy csomó cigit.
Ti mikor kezdtetek a babán gondolkozni?

KépKép
benó

Nagy házat építetek?

KépKép
benó

Sziasztok lánykák...:)

Benó:nekem is nagyon tetszettek a versek.Nem baj hogy nem te irtad, de te válogattad ki a sok száz, vagy ezer közül...:D:D:D

Betthee:ez jó ötlet ez a nyaralás.
Ilyen helyen talán a baba is hamarabb összejön....:D

Flóra:Sajnálom hogy én sem vagyok mostanában eleget.
Sajna ez a hetem elég rohangálós volt.
Remélem a következő nyugisabb lesz.

Szilzi:gondolatban nagyon veled vagyunk ám!!!!!!!!

Zsuzska:még mindig semmi?hát nagyon remélem hogy a baba miatt....:D

Kép

Kép[/
tancsu

Ma szoritsatok nekünk
17.00-ra megyünk alkudni a házra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép[/
tancsu

Nagyon szorítunk!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

KépKép
benó

Szilzi még olvas minket szerintetek?

KépKép
benó

Szerintem nem nagyon van lehetősége....

Kép

Kép[/
tancsu

Vagy inkább ideje se....:D:D:D

Kép

Kép[/
tancsu

Na menek én is....
Anya most jön haza munkából, még beszélgetek vele egy kicsit
Holnap mesélek mi volt....
:D

Cupp

Kép

Kép[/
tancsu

Oké, nagyon szorítunk 5-kor! ++++++++++++++++++++++++ (ez a szorítás jele)

KépKép
benó

Nekem is mennem kell.
Holnap nem leszek, de majd egyszer tali. :D

KépKép
benó

benó, tavaly szeptemberben álltunk neki, aztán január végén lettem terhes, április 1-jén műtöttek (hát nem volt vicces, így bolondok napján). Aztán most a 2 hónap szünetünk végét járjuk.
A ház 150m2-es, ebben benne van a garázs is.

Tancsu, ti most házat kerestek? Szorítooook!!!!!

Zsuzska, télleg mohácsi vagy? én bólyi :) :) :) Ja, és a férjem mohácsi!!! Ez naon jóóóóó!

Kép
betthee

Na én is lépek, majd hétfőn leszek legközelebb :) Pápá mindenkinek!
Pussz!

Kép
betthee

Szilzi, mikor lesz az esküvő??????????????????????????? Vagy többiek, írjátok meg, nagyon fontos!!!!!!! És HOL?

KépKép
benó

Oké, már nem kell, megvan. Puszi
Vagy este vagy vasárnap tali.
Boldog gyereknapot nektek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Sziasztok! Megjöttem.
Látom,ma már voltatok itt, habár Zsuzsi és Évi nem tudom merre vannak.
Nemrég jöttem haza,ma hosszú napom volt. Délutáni ügyeletem volt a suliban. Fáradt is vagyok, most ettem, már hulla voltam. Megyek,még iszom valamit,mert már fáj a fejem.

Kép
flóra 11

Ti szoktatok kávét inni? Szerintetek azt lehet így a felkészülés idejében vagy a terhesség alatt? Én azelőtt sose kávéztam, vagyis amikor terhes voltam,akkoriban még nem ittam kávét.

Kép
flóra 11

Ja, piri még mindig nincs. Viszont ma megismételtem a tesztet és megint negatív.
Kép
Ma vagyok a31-dik napon. Még mindig korán lenne? A hasamban szurkál meg enyhén görcsölget, ahogy Betti írta. A melleim viszont csak nagyon enyhén fájnak. A hőm nincs igazán fenn, csak 2-3 tizeddel ment feljebb. Néha pedig le is megy. Tehát biztos nem vagyok terhes. :(

Kép
flóra 11

Betti,nem is kell mindent visszaolvasnod. Van egy okos táblázatunk, Benó készítette. Ebben mindent megtalálsz rólunk. Majd Benó felrakja, hogy Te is lehúzhasd. :D

Kép
flóra 11

Betti, de jó,hogy házat építetek! Ott igazán jó egy gyereknek. Sokat lehet a levegőn,egészséges lesz.
Kép

Kép
flóra 11

Hát szóval ma megint nem nagyon tolong erre senki. Pedig Tancsunakmis szorítani kell. De biztos mindenki gondolrád Tancsu! Megy a drukk. Csakm minden sikerüljön.
Kép

Kép
flóra 11

Halihó!
Vagyok!

Kép
muzsuzska

Flóra!!!! Dolgoztam bevásároltam és most főzők 3napra!
Ja és megvolt a vacsi-ebéd egyben!

Kép
muzsuzska

piri még sehol!

Kép
muzsuzska

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?