Új privát üzeneted érkezett!

Gratulálok Konkri, de jó neked. Norma hogy érted, hogy épp adagokban? Nekem kb. egy hete van folyásom, de tiszta színtelen, olyan bocsi de takony szerű az állaga. Az mi lehet?

Kép
Kép
Kép
csibe76

Gratulálok Konkri, de jó neked. Norma hogy érted, hogy épp adagokban? Nekem kb. egy hete van folyásom, de tiszta színtelen, olyan bocsi de takony szerű az állaga. Az mi lehet?

Kép
Kép
Kép
csibe76

Vörösbegy minden rendben lesz, remélem hamarosan otthon lehettek!! Gondolok rátok!!

Norma,
Akkor neked is mennek a drukkok, hogy hétvégén elinduljon Zsombi :wink:
Vendég

Aztaaaaa, itt már szinte minden nap kibújik egy baba :lol:

Konkri:nagyon gratulálok és sok egészséget örömöt a kicsikéhez! :lol:

Vörösbegyéknek meg megy a drukk, hogy minél előbb megint együtt lehessenek!!!

Lego: te nagyon gyanús vagy :D Lehet, hogy beelőzöd a kiszemelt 14-ét? ;)

Norma: hűha...ha tényleg a nyákdugó az, akkor már tényleg bármikor jöhet;)

Na megyek alszom kicsit...kifárasztott a nagybevásárlás :D

bingii

Amúgy a szülésznőm azt mondta, hogy a nyákdugó olyan zselé szerű anyag és kicsit véres is lehet....

bingii

Sziasztok
Hat nekem a derekam faj ma de nagyon.
Nekem is van folyasom,kb egyhete.Tiszta atlatszo takonyszeru ahogy Csibe is irja.
meg fozni sem foztem,pedig ketora mult.Alig birok mozogni,pedig uzletbe is kell menem.Es hat persze egyedul vagyok :(

Kép

Kép
marcsitita

Sziasztok! Bocs, hogy csak úgy írok, de szoktalak olvasgatni titeket, mivel én is mostanságra várom a babámat!
Látom sokan aggódnak a beindulás-beindítás miatt. Nektek nem javasolták a bábakóktélokat? Nekem tegnap mondta a szülésznőm. 2féle van: 1. Kifacsartok egy narancsot és egy grépfrútot és hozzá kevertek 1 evőkanál reszelt gyömbért, elég erős. A 2.hatásosabb: 1 egység ricinusolaj, 1 egység pálnika vagy vodka és 1 egység narancs- vagy baracklé, úgy hogy az egész 1dl legyenEzek talán jobbak, mint ha az orvos mű dogokkal indítja bes csak akkor indul be a szülés, ha valóban itt az ideje. Nagyjából 4/6 óra alatt fejti ki hatását, tehát lehet kalkulálni is, ki mikor szeretne szülni. És ne lepődjön meg senki, hasmenést is okoz, lényegében az indítja be a szülést
Panda! Mi volt ctg-n? Milyenerősek az összehúzodások? nekem tegnap 2 percenként 90esek voltak, de állítólag még így is elhúzodhat akár 1 hétig is.

KépKép

KépKép
lnd

Ind,
Nekem múlt héten 80-as fájások majdnem 5 percenként, de most meg semmi. Érzem is hogy messze a szülés, egyre több az energiám, pedig elötte lassulni szokott az ember. Szerintem neked viszont csak pillanatok vannak hátra :wink:
Vendég

én egyre álmosabb vagyok minden nap, csak éjjel nem tudok aludni! :lol:

KépKép

KépKép
lnd

Helllóóóóóóó!!! :lol: :lol: :lol:

Újabb baba???? :wink: :wink: :wink:
Norma,megelőzöl. :wink: Szinte biztos vagyok benne,pláne,hogy nyitva vagy,nyákdugó távozik...hétvégén szerintem láthatod Zsombit. :wink: De szupi,drukkolok!!!

Nekem azóta is ugyanaz a helyzet....keményedek ezerrel,rendszeres,de nem sűrűbb....meglátjuk mi lesz belőle...
Nyákdugó még a helyén.

Csibe
Folyás valószínűbb.A nyákdugó enyhén véres,zselés (ahogy Brigi írta),nem állandó,kisebb adagokban,vagy egyszerre sok távozik. Nálam anno így kezdődött,rá 6-7 órára felsírt Dorka.

Pandi
Ráérünk. :wink: Most haláli nyugodt vagyok.:) Érzem,hogy közeledik az idő,már csak napjaink vannak. :D

Ind
Hát nem tudom.... :roll: Nem brom elképzelni,hogy ezek hatással lennének rám. :lol: :lol: :lol: De biztos van benne valami,pláne a hasmenésben... Ezek a keverékek...húúú,nem hinném,hogy le tudnám nyelni. :lol: :shock:
Vendég

Gratulálok Konkriéknak!!!!!!!!Jó egészséget!!!!!!!
ildi10

Marcsi,

lehet, hogy megkezdődik nálad is valami? Mert ugye azt ahogy mondod is nincs kedved semmihez. Fáradt vagy . Ezek szerint megindult a morfin hormon termelődés. Ennek bizony ez az oka.

Legó azért ne csüggedj.

Kép
Kép
hornyakmate.freeblog.hu
vikci79

Vikci
Csüggedni????? :D :D :D :D ÁÁÁÁÁ,nagyon boldog vagyok!!! Olyan csodás napjaim vannak. :D :D :D
Köszike amúgy. :wink:

Ildi
Már írni akartam,hogy nagyon szépek a Csajok!!!:) Írhatnál bővebben is rólatok.

BLONGYI PEDIG NAGYON ELTŰNT. :( Hahóóóóóóó :?: :?:
Vendég

Hat az a furcsa,eddig majd ki csattantam,most meg rossz a kedvem,alig vanszorgok.Meglatjuk
A fenebe,hogy minden kipotyog a kezembol.

Kép

Kép
marcsitita

Szia Ind!

Látom lesz még egy Majánk;)
Megnéztem a készletemet. Van őrölt gyömbérem meg grépfrútom, de tegnap ettem meg az uccsó narancsot...kiváncsi lennék, hogy tényleg beindít-e vmit :D Ha nem akarna leszakadni a derekam elmennék narancsért:D
A- olajos-pálinkás-vodkás dolgot azért nem merném bevállalni :shock:

Lego: honnan tudod, hogy még helyén a nyákdugó?? Állítólag a legtöbben észre se vesszük mikor távozik...

Én amúgy alszok éjjel-nappal :lol:

bingii

Állítólag elég jó a hatásfokúk, de csak akkor , ha a szervezet is felkészült már a szülésre.
Lenne is hozzátok egy elég hülye kérdésem. Csinálok gátmasszázst, szülésznő mondta, hogy hogy csináljam, miszerint nem akinti rész a lényeg, hanem legalább 3/4 ig az ujjnak bent. Szóval a hülye kérdésem az lenne, hogy ha elkezd kinyilni a méhszáj, akkor az ugyanúgy szinte elérhetetlenül magasan marad, vagy egyre lejjeb kerül a bemenet és lehet, hogy véletlenül észreveszem?

KépKép

KépKép
lnd

Én sem bírok éjjel aludni, napközben meg csak ásítozom. Az előbb is aludtam egy órát. Aztán leültem a fájós derekammal legozni Bencussal. és most alig bírok menni, úgy fáj.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Szerintem nem jöhet lejjeb a méhszáj, elvégre ott a hűvely, az nem tűnik csak úgy el. Vagy igen? A doki is mélyebbre nyúl, ha a méhszájat nézi...

Kép
Kép
Kép
csibe76

Szaisztok!
GRATULÁLOK KONKRI!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: De jóó!

Vörösbegynek meg Barnusnak megy a drukk. De olyan szép nagy baba, biztos nem lesz baj.

Lego :lol: nekem is van elég erős folyásom, nekem is ilyen takony szerű, fehér. Dokinak mondtam na a szakszó nem :lol: takony hanem a tojásfehérje. :lol: Normális és ha nem viszket akkor nem fertőzés tehát nincs gond.

Most én is úgy érzem hogy még a 42. héten is egyben leszünk. Pörgök ezerrel, pakolok meg minden. :roll:

Csíkok terén párom megnyugtatott hogy neki akkor is teszeni fogok....hát remélem. :wink:

Vickger én Szombathelyen szülök. Szugeráltam Lilimet, hogy 20.ig bírja bent, mert arra már az új szülőszobákban lehet szülni. Hát nagyon rá vagyok állva hogy ott szüljek, remélem picúrom is így gondolja.

Nekem nem lesz UH. Hacsak a dokim valami csoda folytán el nem küld, jövő 7 a 38. Baba fekvésést tapogatással nézik. Fejvégű.
CTG sincs, csak NST.

:roll:
Akartam még valamit...de elfelejtettem. :roll:

Kép
móni86

Most látom Legonak címeztem Csibe helyett a "takony" témát. Bocs csajok, már totál meghülyültem. :oops: :roll:

Kép
móni86

Brigi
Hogy honnan veszem???Passz. :lol: Csak gondolom,hogy még a helyén,persze ez csak feltételezés... Hasonlítom a dolgokat a 3 évvel előbb történtekhez...Igaz nincs 2 egyforma terhesség és szülés... :wink:
Van narancsom,megdoblak pár darabbal. :lol: :lol: NA nem úúúgy. :lol:

Csibe
Sajnálom a nem alvást.:( Gondolom a pocid se engedi már az önfeledt pihenést. :roll:
az én éjszakáim elég jók,pont ma mondtam drága uramnak,hogy még 3 nyugodt éjszakám lesz...minimum. :lol: :lol: :lol: Ő meg még pihenhet 1 hetet. :lol: Hűűű,jól hangzik.:)
Vendég

Az egészbena za pláne, hogy nem is vagyok álmos olyan 1-fél2-ig. Akkor tudok csak elaludni, viszont reggel fél 7-kor kelünk, keltenem kell Dancsit a suli miatt. Így aztán délutánra hulla vagyok, de ha alszom, akkor este megit nem tudok. Ördögi kör. De lassan vége lesz remélem.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Helló Csajok!

Itt mindig van valami fejlemény! :lol:

Tóthzsu: Gratulálok nektek! Hát mégicsak úgy sikerült,ahogyan szeretted volna!! Otthon, békében, gyorsan! Milyen volt? Én is kíváncsian várom a részleteket!

Konkri: Nagyon sok boldogságot Marcell babához és sok tejcsit! Remélem a cicid megússza! :D Sokat gondolok rád, mikor a fiam azzal szórakozik, hogy szopi közben lökdösi a nyelvével a mellbimbóm! :wink:

Vörösbegy: szorítok értetek! Barni gyönyörű és a közös képetek nagyon megható! Olyan szépek vagytok rajta! Kitartás neked! Ha valaki, akkor te vagy az, aki ezt végig tudja ügyesen csinálni!

Lego, Norma: szerintem ti jöttök, de lehet, hogy Marcsi is sorra kerül hétvégén, mert a derékfájás is egy 'olyan' jel! Kötünk fogadásokat, hogy ki jön?? :lol: :lol:
Nekem a nyákdugó akkor ment el, amikor a magzatvíz, a kettő együtt... Kicsit véres, nyúlós állagú.

Lafi: jobbulást neki! Remélem hamar túllesz a gyógyuláson! Szegénykének jól összejött! :?

Alvás: most aludjon mindenki, aki tud, mert ha megjönnek a babák, akkor eleinte nulla alvás!!!!

KépKép
Kép
sagi1

Kép útra kész

Kép megszülettem!

Kép még a kórházban

KépKép
Kép
sagi1

Sagi
Képeeeeekeeeet is kapunk?????
MEsélj bővebben.Hogy boldogultok?????

Fogadás?????
Az én favoritom Norma. :wink: :wink: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Vörösbegy mehet szoptatni a kicsi Barnit, egyre jobban vannak.
Ez a nagy hír!:)
Puszi!
Kép
Vendég

Kép szundikálás

Kép gyanakvóan :-)

Kép Marci és anya
sagi1

Sziasztok!

1. Ricinusolaj: hallottam már olyat, hogy akinek eleve gyors a szülése, annak a ricinusolaj természetellenesen felgyorsíthatja a folyamatot. Csúnya gátsérülés is lehet a vége, ezért így vaktában, biztosan nem használnám!

2. Most tudtam meg, hogy a Napvilág Születésházban sem lehet kapni ezt a vajúdóolajat, úgyhogy Vikci, Móni, sztem fogjatok össze! Lehet kapni erotikus masszázsolajat, amiben eleve van rózsa, meg ilang-ilang és gazdaságosabb kiszerelés, csak fel kell turbózni a többi olajjal és kész a tuti vajúdóolaj.

Konkrinak nagy-nagy gratula!

Marcsi! Ha nyakadon a kés - hogy be kell feküdni - akkor lehet, hogy tényleg beindul, mielőtt a kh-ban kötnél ki. Sajnálom, hogy egyedül vagy otthon, biztosan nyugtalanító! Drukkolok Neked, hogy minden rendben legyen! Vigyázz magadra és a mobilt tartsd kéznél!

Gátmasszázs: én nem sokat foglalkoztam vele, kívül is kentem, belül is és elöl is egy kicsit. Sztem igazán hatékony volt, mert elég nagy volt Panka feje, 33 cm körül, és szinte kirobbant, mégis csak úgy 1,5 cm-es lehet a repedés. Hamar begyógyul, csak a tappancsaimat kell egymás mellett tartani. Jobb lesz, mint újkorában :wink:

A szülésnél a barátnőm is ott volt, ő vitte ki a gyerekeket Anyuékhoz. Csak sajnos lemaradt a születésről. 12.2o-kor jött az első fickós fájás, ami egyértelműen szülési fájás volt, s 1-kor kibújt Panka. Sztem még a rohammentő sem ért volna ki, ha hívtam volna.

Panka nagyon édes! Már kapja a pótlást, szerencsére anyatejet, így igazán nyugodt kisbaba. Persze a pocija időnként fáj, de hát az élet nem habostorta! Jó, hogy így harmadszorra már nem visel meg, hogy nincs tejem. Nagy kár volt az előzőknél is depivel elrontani ezt a csodákkal teli időszakot. Olyan hamar felveszik a babák azt a tipikus csecsemőalakot, hogy most még ki akarom élvezni és gyönyörködni ezt a vénecskés-újszülött arcocskát. Mintha onnan jönnének, ahová megyünk....

Zsu

Zsuzska/2oo4.o1.o8. Petike/2oo5.11.o5. Panka/2oo8.o1.1o.
tothzsu

Norma tényleg nagggyon gyanús!!!!
tothzsu

Hű mennyi szép baba :D :D

Ági,
Nálam Norma, Marcsi és Lego indul a versenyen :D

Beszéltem Vikivel (Sleepin) Bende baba picit besárgult és aluszékony lett, de reméli, hogy holnap már jöhetnek haza.
Vendég

Lego: vhogy mindig kimegy a fejemből, hogy te már tapasztalt anyuka vagy:) Váááááááárom a narancsokat :D

Sagi: nekem a gyanakvós kép a kedvenc :) Nagyon aranyos őkelme:)

Nem tudom mi volt ma velem, de du. 6-ig csak pár szem apró pogácsát meg egy almát ettem és még 6-kor sem voltam éhes csak gondoltam most már muszáj lenne enni vmit....nem is volt nagy mozgolódás bent 6-ig..de most, hogy ettem egyből megy a ficánkolás :D

Jajj de jó, hogy Vörösbegy újra szoptathat:)

Ez a sárgaság a legtöbb babát elkapja...Remélem Sleepin nem aggódik emiatt.

bingii

Marcsi,

szerintemha fáj a derekad akkor nem sokára szülsz!
Juhé!

Ma voltam dokinál és mondta,ha hétfőig nem szülök akkor hétfőn talizunk.

Beszéltem a szülésznővel,hogy nincsenek jóslóf-aim és akkor mé arra is várnom kell-e és utána indul -e be pár napra.
Mondtam neki,hogy néha érzek méhösszehúzódást, csak nem fáj.Azt mondta,szerinte nálam ezek a jóslók,csak van akinek a szervezete a jóslót még nem érzékeli fájdalomnak és ezért észre se veszem.

Mondta,hogy attól még bármikor indulhat, nála se volt semmi.
Ha nem lesz semmi akkor nem most hétfőn hanme jövő hétfőn befekszem és indítják zselével.

Szerintem nekem a leírt koktál nem jönne be,mert nekem sajnos semmi nem okoz hasmenést,még a hashajtó sem.
:roll:

Én is olyan szülést szeretném mint Zsué+ a kórházba érkezés ideje,hogy ne izguljak :D

A beindítást azért nem szeretném,mert nem szeretnék egyedül szenvedni a kórházban míg átvisznek a szülőszobába és bejöhet a párom.
ndombi

ndombi! Nem mindenkinek vannak jóslófájásai, nem törvényszerű. Örülj neki, hogy nem fáj, de ha érzed, hogy dolgozik odabent, az jó.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Jó reggelt.:)

Helyzetjelentés:változatlan. :lol: Jól aludtam,bár felébredtem jópárszor. :wink:

Normaaaa??????Miattad kapcsoltam be a gépet. :D Mi újság????

Dombi
Esetleg megpróbálhattok pár egyéb,természetes praktikát is.... :oops: ( drága pároddal :D )....van akinek bejön. :wink:

Marcsi
Te hogy aludtál????

Csajok olvastam,hogy Barbinak is megszületett a Picurja 5-én.:) 3660g és 59cm. Remélem nem haragszik meg,hogy beírtam.

Várjuk Sleepint és Bende babát.:) Emélem Vörösbegy is hazamehet holnap. :roll:

Csajok ma ki lesz a soron????Minden napra 1 baba....jó lenne,nem megszakítani a sort. :lol: Bár 14-re többen pályázunk. :lol:
Vendég

Sehol senki? Ki következik?

Kép
Kép
Kép
csibe76

Ági
Nagyon édes MArci,olyan kispasis.:) Gratulálok.:)

Zsu
Ha lehetőséged lesz rá tőled is várunk képeket. :wink:

Barni baba pedig tiszta apukája. :D (amennyire a kéepken láttam)
Vendég

14-ével én is kiegyeznék. Az hétfő, és nekem mindkét fiam hétfőn született.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Jó reggelt!

Hát most csalódott vagyok....nincs új babánk??? Hahóóó Lego, Norma, Marcsi, Csibe, Pandácska, vki ...ééééén :D

Mondjuk a pisiléseket leszámítva megint jól aludtam és nem fáj semmim. Messze van még szerintem az én napom.

bingii

Sziasztok!

Ági, Konkri gratulálok! :)
Norma, neked pedig nagy drukk :)
Többieknek kitartást :)

Móni, hát nem mondom, szívesebben járnék Szombathelyre terhesgondozásra, mint ide .. most egy kicsit hiányzik :( néha itt olyan kaotikus minden. a védőnőről nem is beszélve, mintha nem is lenne. Mondjuk azt nem bánom, mert egy katasztrófa. :) Móni, kinél fogsz szülni? Én az első kettőmet Nedeczky Ivánnál szültem, nagyon jó és lelkiismeretes doki. KisAtival Varga Kornélhoz jártam, ő is hasonló kaliber, csak valamivel humánusabb tarifával rendelkezik, mint Iván. Új szülőszobák? az tök jóóóóó :)

vicger

Bingii,
Én nem, úgy döntöttünk megvárjuk a végét :wink: nagyon így érzem!! Norma, Lego, Marcsi viszont itt az idő hajrá és te is szülhetsz már nyugodtan, én itt várok, hogy gratuláljak nektek :lol:
Ha megszülsz ki fog minket értesíteni?
Vendég

Pandus: vmiért én is ezt érzem...de azért bizakodom, hogy csak-csak nem várat magára a legvégéig a kisasszony :D

Hát nem tudom....egyelőre Sleepin, Blongyi, Lafi, Vbegy, Lego száma volt elmentve, de ők most eléggé elfoglaltak lettek már:D Leszámítva Legot, de ő is hamarosan babázni fog szerintem :D Ha megadnád a számodat és tudósítanál akkor megköszönném ;) Az uccsó táblázatban amit Lafi csinált nem vagy benne :shock:

bingii

Bingii,
Privi ment :wink:
Vendég

Sziasztok
Hat megvagyok.Nemsok mindent aludtam ejszaka,inkabb reggel sikerult egyet szunyalnom.Derekam egyenlore nemfaj,ugyhogy marad a hetfo.Hasam alja fajt az este,szerintem megint csak valami olyasmi mint par hete.Joslo fajas,vagy megfazas.A kedvem meg mindig sz...r

Kép

Kép
marcsitita

:P :P :P :P :P :P :P :P :P
És megint PAndus lesz a hírhozó. :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi,lehet megvárlak. :lol: Kb 2 órája semmi keményedés. :lol: Bár lehet azért mert takarítottam és fel se tűnt. :o :shock:
Azért nekem is írj ám ha valami történik. :wink:

Pandus...tudod mit????Neked is elküldöm a számom. :lol: 8)
Vendég

Pandus: köszönöm szépen:)

Lego: rendben, írok majd mindenképpen, csak lenne már mit :lol:

Őőőő, én ma még kávézáson és netezésen kívül semmit nem csináltam :shock: Párom is alszik még....kaja van még tegnapi, úgyhogy nem is fogom magam strapálni :D Estére nem szabad lefáradnom, mert házibuliba megyünk :lol:

bingii

Sziasztok Lányok!

Sokáig nem jelentkeztem, és még nem is volt időm visszaolvasni, de azért gyorsan mondom, hogy

NOÉMI JANUÁR 2-ÁN ÉJJEL 23:20-kor MEGSZÜLETETT Budapesten a Péterfy Sándor utcai kórházban.

Fotók itt: http://pix.bikemag.hu/showgallery.php?cat=3208

Mindenkinek aki anyuka lett mióta legutóbb itt jártam nagy-nagy gratulációk, sok tejcsit, jó egészséget kívánok.

Kép
kona

Kona,
Hatalmas gratula nektek :lol: Jó egészséget, sok tejcit! Nagyon édes Noémi :wink:
Vendég

Sziasztok.

újra itt. 4 lyukam lett, egy a két mellem között, egy a jobb mellem alatt, egy a jobb bordám alatt, egy meg a köldöknél.

még tartani akartak, aláírtam egy papírt hogy megyek saját felelősségre.
mensizek és nem hitték el, szerintük korai, át akartak utalni nőgyógyászatra.

nem hagytam.aláírtam a papírt,hogy én akarok elmenni stb.

nődokim azt mondta, mivel nincs tej, nem is volt, meforalt végig szedtem, éppen lehet. hogy már mensi....remélem.bár a műtét nem kavarhatott be, ez epe és nem petefészek körüli volt és a sebész is azt mondta, ez nem kavarhatott be.

tök fura, megint mensi....

köszi a drukkokat!

gratula a kisbabuknak!!!!
Vendég

Lafi,
De jó újra itthon vagy megint :D Most már ezzel ugye nem lehet semmi baj?
Vendég

Mai pocak, szerintem nem lett nagyobb :roll: mások szerint igen.

Kép
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?