Sziasztok!
1. Ricinusolaj: hallottam már olyat, hogy akinek eleve gyors a szülése, annak a ricinusolaj természetellenesen felgyorsíthatja a folyamatot. Csúnya gátsérülés is lehet a vége, ezért így vaktában, biztosan nem használnám!
2. Most tudtam meg, hogy a Napvilág Születésházban sem lehet kapni ezt a vajúdóolajat, úgyhogy Vikci, Móni, sztem fogjatok össze! Lehet kapni erotikus masszázsolajat, amiben eleve van rózsa, meg ilang-ilang és gazdaságosabb kiszerelés, csak fel kell turbózni a többi olajjal és kész a tuti vajúdóolaj.
Konkrinak nagy-nagy gratula!
Marcsi! Ha nyakadon a kés - hogy be kell feküdni - akkor lehet, hogy tényleg beindul, mielőtt a kh-ban kötnél ki. Sajnálom, hogy egyedül vagy otthon, biztosan nyugtalanító! Drukkolok Neked, hogy minden rendben legyen! Vigyázz magadra és a mobilt tartsd kéznél!
Gátmasszázs: én nem sokat foglalkoztam vele, kívül is kentem, belül is és elöl is egy kicsit. Sztem igazán hatékony volt, mert elég nagy volt Panka feje, 33 cm körül, és szinte kirobbant, mégis csak úgy 1,5 cm-es lehet a repedés. Hamar begyógyul, csak a tappancsaimat kell egymás mellett tartani. Jobb lesz, mint újkorában
A szülésnél a barátnőm is ott volt, ő vitte ki a gyerekeket Anyuékhoz. Csak sajnos lemaradt a születésről. 12.2o-kor jött az első fickós fájás, ami egyértelműen szülési fájás volt, s 1-kor kibújt Panka. Sztem még a rohammentő sem ért volna ki, ha hívtam volna.
Panka nagyon édes! Már kapja a pótlást, szerencsére anyatejet, így igazán nyugodt kisbaba. Persze a pocija időnként fáj, de hát az élet nem habostorta! Jó, hogy így harmadszorra már nem visel meg, hogy nincs tejem. Nagy kár volt az előzőknél is depivel elrontani ezt a csodákkal teli időszakot. Olyan hamar felveszik a babák azt a tipikus csecsemőalakot, hogy most még ki akarom élvezni és gyönyörködni ezt a vénecskés-újszülött arcocskát. Mintha onnan jönnének, ahová megyünk....