Sziasztok!
Először
kis pupu: Na, ha mi ennyi mindent láttunk volna, és ilyen szépen, akkor a fellegekben táncoltunk volna örömünkben! Komolyan mondom! Mi CSAK a lábait és a hátát láttunk, az arcából semmit. Ezen a képen, amit beollóztál gyönyörűen látszik a kisbabó, nem tudom, mi a gondotok vele. De, hogy lásd, milyen amikor nem látsz
, dobok egy képet a mi 30. hetünkről (ezek a kis lábai):
Jucu! Abszolút ne izgulj, a dokid biztosan tudja, hogy mit csinál! Lehet hogy azért akarja korábban, mert a Babó már így is nagy. Akkor meg tényleg minek kivárnia 40. hetet? Örülj, hogy mindjárt magadhoz szoríthatod Bálintot!
Sabine! Én is borzasztó kíváncsi vagyok, hogy mizújs veletek.
Sziszike! De jó, hogy már nem dagad a lábad. Nekem sosem volt jellemző, most nem tudom miért csinája ezt velem...
Bumm neki, de már a 39-es papucsba sem férek bele (lábam 37)...
Ágnesgoboly! Nekem egyszer volt olyan, hogy mondták a ctg-sek, csináljak valamit a gyerekkel, mert ennyi mozgás között nem tud mérni a gép...úgyhogy nekem akkor tényleg ki kellett mennem!
Utána sem volt gond végülis a mozgással, ébreszteni nem kellett!
Huni! Tegnap megint kigyulladhatott valami, az M5-ön jöttünk, és szemben rohant a tűzoltóskocsi...és állati nagy füst volt!
Mikegirl! Lehet, hogy szimpátiabajom van, mert detto erőtlen vagyok ma! Alig bírtam kikelni az ágyból!
Mandala! Egyetértek Veled, a kiírt dátum semmit nem jelent! A babákat legalábbis hidegen hagyja!
Bee! Hát akkor már nem lehet messze a nagy találkozás...
Én reménykedek benne, hogy ezt a hetet még tényleg kibírjuk 2 az egyben, a kenet miatt is! Csak a fronttól félek csöppet...
Szép napot Nektek!