Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Még egy kép....

Kép
kis pupu

Sziasztok!

Először kis pupu: Na, ha mi ennyi mindent láttunk volna, és ilyen szépen, akkor a fellegekben táncoltunk volna örömünkben! Komolyan mondom! Mi CSAK a lábait és a hátát láttunk, az arcából semmit. Ezen a képen, amit beollóztál gyönyörűen látszik a kisbabó, nem tudom, mi a gondotok vele. De, hogy lásd, milyen amikor nem látsz :), dobok egy képet a mi 30. hetünkről (ezek a kis lábai):
Kép
Jucu! Abszolút ne izgulj, a dokid biztosan tudja, hogy mit csinál! Lehet hogy azért akarja korábban, mert a Babó már így is nagy. Akkor meg tényleg minek kivárnia 40. hetet? Örülj, hogy mindjárt magadhoz szoríthatod Bálintot! :D
Sabine! Én is borzasztó kíváncsi vagyok, hogy mizújs veletek. :D
Sziszike! De jó, hogy már nem dagad a lábad. Nekem sosem volt jellemző, most nem tudom miért csinája ezt velem... :cry: Bumm neki, de már a 39-es papucsba sem férek bele (lábam 37)... :?
Ágnesgoboly! Nekem egyszer volt olyan, hogy mondták a ctg-sek, csináljak valamit a gyerekkel, mert ennyi mozgás között nem tud mérni a gép...úgyhogy nekem akkor tényleg ki kellett mennem! :D Utána sem volt gond végülis a mozgással, ébreszteni nem kellett! :D
Huni! Tegnap megint kigyulladhatott valami, az M5-ön jöttünk, és szemben rohant a tűzoltóskocsi...és állati nagy füst volt! :shock:
Mikegirl! Lehet, hogy szimpátiabajom van, mert detto erőtlen vagyok ma! Alig bírtam kikelni az ágyból! :?
Mandala! Egyetértek Veled, a kiírt dátum semmit nem jelent! A babákat legalábbis hidegen hagyja! :lol:
Bee! Hát akkor már nem lehet messze a nagy találkozás... :D Én reménykedek benne, hogy ezt a hetet még tényleg kibírjuk 2 az egyben, a kenet miatt is! Csak a fronttól félek csöppet... :?

Szép napot Nektek!

KépKép
dincuska

Mona engem is bele raksz a táblázatba? Bár nem tudom milyen adatok kellenek, de nagyvonalakban: 28 éves vagyok, első baba, János kórházban szülök, aug. 17-re vagyok kiirva, és Fanni lesz (ha minden igaz) :D
Ma nekem is minden bajom van. Ma is úgy keltem, hogy fáj a hasam alul (már szinte minden reggel ez van, de utána elmulik). Erőtlen vagyok, és nagyon nehéznek érzem a pocakomat. Alig birok már járni, nagyon viccesnek érzem magam, ahogy billegek ide-oda járás közben :)
Kiváncsi leszek erre a hidegfrontra... Jó lenne egy kis hűvős, hátha jobban aludnék éjszakánként. :)

horvviki

Jucu, háát, nem tudom, először nem akartam leírni a tegnapi sztorit, mert nem túl szaftos. Volt bent 1 nő, 9 hetesen vérzett. Doki kérdezte, van-e már gyereke. Nő válaszolta, hogy igen, meg 4 abortusz... Szinte megmeredtem a vizsgálóasztalom :shock:
Múltkor a küszöbön álló nyaralásról volt szó (sajnos nem hallottam, mi a célpont :) )

Jé, Viki, Te is a Jánosban szülsz? Akkor lehet, hogy találkozunk, én aug. 12-re vagyok kiírva, bár szívem szerint megszülném hamarabb. Mondjuk a hétvégén, mert Férjem 60 km-re innen dolgozik és 1 óra, amíg hazaér... Bár, a dokim mondta, hogy lesz idő beérni szülni, mivel első baba. Azok sokáig születnek...

Ma este lecsófőzésre készülök :)

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Nincs kedvem vasalni! Inkább megint olvasgattam... :oops:

Miniliza!
Az előbb elfelejtettem írni mennyire örülök, hogy a kis Máté jobban van. :lol:

Mona!
Ha frissíted a táblázatot, írd be légy szíves, hogy a lánykánk neve Leila lesz és a hódmezővásárhelyi Erzsébet kórházban fogok szülni.
És köszönjük, hogy ennyi időt szánsz rá és ilyen szépen vezeted a táblázatot!

Kis pupu!
Tényleg szépen látszik a babócád pofija! Nagyon édes!

Dincuska!
Az én leányzóm sem akarta a pofiját mutogatni, bezzeg a punciját.... :lol:
A nagy találkozás... Már nagyon várom, de 1-2 hetet még bent kellene maradni. Még csak 36 hetes, fejlődjön még picit. A fiaimat egyébként végigvittem, 40+2 és 39+6 volt a két manó amikor megszületett. Lehet, hogy Leila is végig bennmarad?
bee73

Csajok, nektek hányszor csináltak ellenanyagszűrést és vércsoportot? És ezek éhgyomros vizsgálatok???

Ági és a Csajok
agnesgoboly

csajok! jó hír! nálunk már hüvi van és lóg az eső lába :lol: :lol: :lol:

nagyon felhős az ég és "csak" 32 fok van 8) 8)
már a kedvem is jobb, nem vagyok olyan mint egy holdkóros...
a lábam sem dagad, szerencsére

milyen az előtej? irjon akinek van, vagy csak nekem nincs még? :?

horvviki
a hasam alja nekem is fáj reggelente, éjjel tudok aludni de 3 óránként felébredek és teljesen le vagyok izzadva :roll:

még tanítok a jövő héten is, de azzal tényleg befejezem, mert már szeretnék ráhangolódni a szülésre, és pihit szeretnék előtte

én is az utolsók között vagyok, kiirás szerint, aug. 24 aztán majd meglátjuk mit szeretne a kiscsaj :D Kép
nora80

Bee! Jaja, puncimutogatás itt is volt (a 19. heti 4 dn-n), de voltak szégyellősebb pillanatai (a 30. hét körül...), akkor takargatta magát, a vizsgáló azt sem bírta megmondani fiú-e vagy lány. DE akkor már tudtuk, hogy csajszi. :D Meg volt lepve, mert jó nagy tappancsai vannak... :D Nagy lábon él majd! :D
Végülis ilyen méhszájjal is ki lehet bekkelni akár a végéig is, de a 37. héttől már érett szülésről van szó, utána már csak híznak meg nyúlnak.
Agnesgoboly! Szerintem nekem nem is csináltak, én pozitív vagyok. Csak negatív mamáknál csinálják? :oops: Kicsit tudatlanka vagyok!
Nora! Remélem hamar ideér az a jó idő... :D
Előtej...nekem a 24. hét körül kezdett jönni, de nagyon megijedtem, mert sötét színű volt, és elég nagy mennyiség (mindkét ciciből). Utána átváltott világos színűre, többször majdnem átlátszó volt. Most megint kicsit sárgás.
De ennek léte vagy nemléte sem jelent semmit. Ha valakinek nincs, attól még lehet sok tejcsije.

KépKép
dincuska

Hello!

Mandala: Ne ijesztgesd itt az ártatlan kismamákat! egyébként amit írtál, nálunk a családban 2-szer is előfordult már.:( Sőt férjem unokatesója törpe, de nem fogyatékos csak kisnövésű. Szóval van ebben a családban mindenféle....

Ági: Nekem többször csináltak, én 0 negatív vagyok! De szerencsér e nem volt soha ellenanyag a véremben, és szülés után is majd kapok anti-d-t! Egyébként nem törvényszerű, hogy első baba lassan születik, alkat kérdése is.Csak nagyobb a valószínűsége, hogy tovább tart a tágulás! Szomszédom első babáját is 3 óra alatt szülte meg, mondjuk ő a 12. héttől bent feküdt végig a kórházban.

Viki: Én tegnap csak éjfélkor tudtam elaludni, persze nem csak a meleg miatt, hanem fájt a pocim! :(

Bee: Neked most ki pasi után lesz lánykád, nekem meg pont fordítva...azért kiváncsi vagyok, hogy más lesz e. Bár a két lány között is van különbség, de majd meglátjuk Sebi milyen lesz!

Megyek picit pihizni, amíg végez a mosógép!

Judit

mamiblue

Ági
Háromszor voltam ellenanyagszűrésen. Én éhgyomorra mentem, de szerintem ennek a kajáláshoz nincs köze. Múltkor a nagyrutint is műzlis szelet után vették le :) Eszébe jutott a dokinak, hogy mi lenne, ha most levennénk a vért, és mondtam, hogy ettem egy műzlis szeletet - azt mondta nem baj, belefér.

Dincuska
Én RH- vagyok, apa RH+, így Babszi is RH+. Az ellenőrzés pedig ahhoz kell, hogy figyeljék, nehogy ellenanyagot termeljek Babszi ellen. Mindezeket végiggondolva valószínűleg igazad van, negatív mamócáknál kell figyelni.

Nóra
Az előtej sárgás színű. Az itthoni pólóimon mindig sárga pöttyök vannak :D De van hogy nincs színe, és csak egy nedves paca jelenik meg....Nekem viszonylag már régóta van, de ahogy Dincuska is írja, nem jelent semmit a tejcitermelésre vonatkozóan.
Küldjed azokat a felhőket lécci, lécci.... :D Egyébként már megint akár 100km/h-s szél is lehet akár a meteorológusok szerint.

mikegirl

sabine, miniliza üzent nektek:-

Örülök, hogy túl van rajta, nagyon gratúlálok neki, jó egészséget kívánok mindhármuknak, és rengeteg tejcsit. Puszi!

Kép
mona76

Köszönöm a tapasztalatokat. Most totál tanácstalan vagyok, mert 1× már megcsinálták, az negatív lett és A RH + vagyok... :?

Ági és a Csajok
agnesgoboly

Ági
:D :D :D

mikegirl

Ok-ok csajok, akkor örülök, higy legalább enniyt láttam kukisból.....:)

sabine: Ha tudsz gyere és mesélj nekünk..... :lol:

Én is amúyg hajnali kettőkor mindennapp felkelek, pisi, egy óra alvás, pisi, egy óra alvás és ez így megy tovább és tovább!!!

Ahogy telnek a napok annyi hülyeséget találok ki, hogy nem is igaz, tehát Jucu én nagyon lennék a helyedben, hogy láthassam mindenrendben van tutira kis Manóval..... :lol: :oops:
Valamin mindig aggódok.....de semmi jele, hogy lassan jön....

Nektek mikor kezdődtek a jóslok???
A Ctg hogyan zajlik???

Kép
kis pupu

sziasztok, csak gyors bekukkkkk....
voltam nst-n. minden oksa. sajna uh-n nem volt doki, majd megyek pénteken. nst-n nagyobbak voltak a fájásaim,mint múltkor (mútkor max. 10-11, most 25 körül, egyszer 45 :) ..) és olyan szép szabályosak voltak. kb. 8 percenként. de semmit sme éreztem. csak a keményedést. na, majd ha szülök :D

itt meleg van. de rmeélem hamarosan lehűl.

mindnekinek kitartást!!!!!!!!
ja, képzeljétek. az nst közben görcöslt is a hasam, úgy amire azt szoktam hinni,hogy jóslófájás....és nem. a fájásérzékelő hóóót nullán volt:)

Kép

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
dimet

Sziasztok!

Dincuska,mi nem arra felé lakunk,de hát annyi helyen van tűz,hogy az borzasztó.De úgy néz ki sikerült végre eloltani,mert ma még nem láttam, füstöt.

Éjjel azt álmodtam meg van a kiscsaj.Olyan jó érzés volt :D

Nekem ma annyit mocorog a csajszi,hogy hihetetlen :shock: .Meg olyan furcsán kaparászik oda lent.Csinálja a helyet magának :lol: ?Meg biztos a frontot is érzi.

Ági nálunk tegnap volt lecsó :D .Ma pedig marhapöri van tarhonyával :)

Pupu,már most látszik,hogy milyen szép lesz babótok :D !

Pattogóról tud valaki valamit?Tegnap vagy tegnaelőtt írta,hogy elment a nyákdugó,görcsölget,és megy a hasa.Azóta nem jelentkezett :roll: .

Kép
Kép
huni

Kép

Kép
mona76

Mona! Tök jó a táblázat! Kiegészítésképpen: kérek szépen rózsaszín sort a kiscsajnak! :D A korom meg 20 :D
Jöttök itt nekem a lecsóval, tessék, most én is azt akarok enni! :lol:

KépKép
dincuska

csajok, mirr-murr 06.16.-án jelentkezett
karol 04.13.-án
nóri 79 06.06.-án
valaki róluk valamit?

Kép

Kép
mona76

bocsi dincuska :oops: , már javítom is :wink:
szóljatok ha valami nem o.k.

lányok a születéstörténet cellájába szúrtam be a képeket, de valaki tudna segíteni, hogy milyen formátumba kell, hogy megtudjuk nyítni? Mert igy nem jó :x

Kép
mona76

vagy ezt a részét szívesen átadom másnak aki jobban ért hozzá :D

Kép
mona76

Sziasztok,
ma voltam megint ctg-n, kellemesen elaléltunk a melegtől, a babó meg csak néha moccant egyet, hogy mi ez a zaj már. :D De minden rendben volt, nekem még az égvilágon semmi jele a fájásoknak. Mondjuk nem is bánnám, ha kihúznánk a végéig, jobb, ha akkor jön, és magától, persze.

Kis pupu,
a ctg-n rád kötnek egy érzékelőt, amellyel mérik a baba szívhangját meg a te méhtevékenységedet, s a kezedbe nyomnak egy kütyüt, amelyet nyomkodni kell, ha mozgást érzel. Aztán ez a három érték kijön egy szép hosszú papíron. Addig nem eresztenek, amíg legalább fél kilométer hosszú papírt nem termeltél. :D

Csajok,
meg ne próbáljon még egyszer valaki valami rémtörténettel előállni, anélkül is elég gyakran leizzadok! Kép

italoman

Hello!

Mikegirl: attól, hogy párod pozitív, még lehet a baba negatív. nekem mind a 2 csajszi negatív, pedig férjem is pozitív...na ezt jól leírtam.:) Sőt 2 pozitív embernek is lehet negatív gyereke...sőt két barna szeműnek is lehet kék szemű gyereke!:))) na eldugultam!

Mona: Az attól függ, hogy hol vannak ezek a fájlok? A te gépeden?

Dincuska: Jó fiatal vagy! Én 25 évesen szültem első lányom! :)

na, Jucu most jól belelőz mindenkit! :)

Még az öröklésről, :lol: viszont van olyan helyzet is, hogy simán a vércsoportból meg lehet mondani, hogy esetleg az apa, nem az akinek hitték vagy mondták!:)

J.

mamiblue

Holnap 25 fok lesz csak??? Juhé!:)

mamiblue

na most fognak igazán megtelni a szülészetek!:)
mamiblue

Sziasztok!

Még kórházban vagyunk, csak a laptopomhoz kaptam egy netkártyát... :lol: :lol: :lol: :lol:

Mona
Minilizának gratulálunk Máté születéséhez... és azt kívánjuk, hogy minél előbb együtt lehessenek...

Lányok
A 35-36. hét után jöhetnek már gond nélkül a babák... normálisan is a terhesség ideje 40 +/- 2 hét... szóval nyugi...

Bocs, de csak felületesen olvastam vissza...

Mi lassan alakulunk... mára már nem csökkent a fiúk súlya... :lol:
Majd lesznek részletek is... csak Word-ben írom...
Vendég

Sziasztok!
Hurrá, picit felhősödni kezdett és feltámadt a szél is, igaz, hogy még mindig forró szél! Terelgessétek már a Tiszántúlra is a hüsit!!!

Nóra!
Nem mindenkinek van előteje! Nekem egyik tehességem alatt se volt. Ez a szoptatást nem befolyásolja. 24 és 28 hónapig szopiztak a fiaim...

Mamiblue!
Igen, mindenki mondogatja, hogy mennyire más egy kislány ill. neked egy kisfiú. Már nagyon várom, hogy megtapasztalhassam. Az is igaz, hogy a két fiú is nagyon különböző. Tomin nagyon látszik, hogy lánynak "készült". Olyan finomlelkű, nem szereti a fiús, durva játékokat, inkább olyan kis fenéken ülő okostojás. Az öccse ízig-vérig fiú, mindenben benne van, be nem áll a szája és olyan szövege van...Hááát, kíváncsi leszek mi ragad a lánykára a bátyusoktól...

Kis pupu!
Az éjszakai pisijárat nálam is így működik, bár ebben a dögmelegben jobban izzadtam és ritkábban kellett vécére menni. Hiába...minden rosszban van valami jó.
bee73

Sziasztok Lányok!

Túléltük a vendégeskedéseket (egy nagyon kedves baráti házaspár volt itt az 1 éves kisfiával), azután apával elütaztunk 3 napra... :lol: :lol: :lol: :lol:

Most már itt vagyok...

Sabine, Miniliza
Gratulálok!

Nincs energiám visszaolvasni... :oops:
Vendég

Csajok, végig döglöttem a napot, olvastam, aludtam, most keltem :oops: :oops: :oops:

Mona
Köszike a táblicskut :D Amúgy én is 76-os évjárat vagyok, szóval a korom 31. Ha legközelebb karban tartasz, akkor írd be lécci :) Nagyon-nagyon köszönöm, ügyi vagy :D

Italoman
Én nem kaptam semmiféle kütyüt eddig a kezembe :shock: Én az ásványvizes üveget szorongatom és vizet kortyolgatok, hogy utána tudjak mintát adni :) Múltkor elcsábultam, és ittam vmelyik este egy pohár cola-t. Hú basszus!!!!!!! Majdnem lyukas lett az oldalam :)

Most küldtem le pár szem szilvát.....tudtátok, hogy a Málnalevéltea hasmenésre is jó egyébként? Szóval ez most nekem nincs, és mintha dugítana egy kicsit.....na de most majd lesz eredmény :D
Mamiblue
Akkor inkább én dugultam el ... :D Bocsika, de én ebben a hitben votlam :D

Sabine
Hurrá!!! Hurrá!! Ügyik vagytok, várjuk a beszámolót.

Kis pupu
Nálam éjszakai pisijárat nincs. Este lefekvéskor megyek, aztán hajnalban 1x. Babszi nem mindig nyomja a hólyagom. Viszont van úgy, hogy nappal fél óránként megteszi a magáét a taposás :D

mikegirl

Mamiblue! Akkor nálunk is kellett volna ellenanyaszűrés? Mostmár össze vagyok zavarodva, megkérdezem majd a dokimat erről! :roll:
Jaja, elég fiatalka vagyok... :oops: Emma baba a 3éves tervben szerepelt csak, de nagyobb öröm akkor sem lehetett volna, ha tervezzük! :lol:
Remélem a 20éves szöveteim nagyon hatékonyak és segítőkészek lesznek a szülésben! :D
Jaj, Lányok, be vagyok tojva a hidegfronttól! :shock: Pestről Szeged 2 óra még autópályán is! :? Szerintetek mennyi időm van beérni a kórházba, ha
1, elfolyik a magzatvíz
2, ha fájásokkal indul a szülés?
Sabine! Várjuk a részleteket! :D

KépKép
dincuska

Dincuska!
nekem hajnali fél 4kor 2 perces fájásokkal indult a móka :shock: , ezután vasaltam 1órát, fürödtem stb. 1órát :lol: nemakartam elhinni h. tuti 2-3 percesek, mert ez nem így indul :lol:
6ra beértünk, 6cmes volt a méhszáj, fél7re felvették az összes baromifontos adatot, be a szülőszobába és már tolófájásaim voltak, 7re megszületett Vivi :lol:
na ha nekem most megindul, rohanok befelé, 10-15perc a klinika.

az enyém ilyen volt.
Vendég

sziasztok
bocsi a zavarásért,de van 3 db gyönyörű kislány ruhám eladó sajnos én nem tudom,majd ráadni szeptemberbe várható kislányomra.Ha érdekel írj

http://babaszoba.hu/forums/topic?tid=218549
további jó babázást, pocakosoknak kitartás ,könnyű szülést:-)

Timi
Vendég

csajok, most ébredtem fel, és annyira "jó" idő van :lol: nagyon fúj a szél, dörög az ég, sötét van.
Biztos érzi a babóm ezt az időt, mert nagyon mocorog, és kicsit görcsölgetek is.
Apával megvolt beszélve, hogy holnaptól nem megy Bécsbe, hát persze hogy nem igy lesz, kicsit vitatkoztunk most telefonon, mert ő elrendezi annyival, hogy ha menni kell a tesóm, vagy a sógórnőm kéznél van, ő meg max 3óra alatt oda ér :roll:
Nem fogja fel, hogy nekem fontos lenne, hogy együtt menjünk :x na mindegy, már kiháborogtam magam :roll: :lol:
Már esik is az eső :lol:
Mamiblue nem értem a kérdésedet :oops:" Mona: Az attól függ, hogy hol vannak ezek a fájlok? A te gépeden?"
A képeket innen mentettem le, amit Times, és diego feltett.
Lányok, a ctg, és az nst ugyanaz? Már lehet kérdeztem :oops:

Kép
mona76

Csajok, esik!!!!!! :D

mikegirl

Sziasztok Lányok!

Először is nagy gratuláció Minilzának és Sabinenak! Jó egészséget és sok tejcsik kívánok! :lol:

Nálunk már itt az eső, remélem lehül egy kicsit, mert már nagyon elegem van a kánikulából!

Ma voltam laboron, nekem is csináltak ellenanyagot, pedig 0 poz vagyok. 1 hét múlva lesz eredmény. Meg voltam CTG-n is, minden rendeben van, azt mondta a dokim, fájástevékenység görbém majdnem telejesen egyenes, és a kis uraság sem akart nagyon mozgolódni, bezzeg előtte és utána is. Eljátszotta a jó kisfiút, egyébként meg megy a buli állandóan! Doki azt mondta a fájástevékenység görbére, hogy olyan mintha a gép nem is működni, de nekünk most úgyis csak a szívhang lényeges!

Nekem is fájdogál néha az alhasam, de én ezt a bélmozgásoknak tudom be, az utóbbi időben ez elég érdekessé vált.

Csajok, kitartás már nincs sok hátra, neheze meg csak most jön majd! :D

Mindenkinek további szép napot!

Üdv
Móni

Kép
szamo

Dincuska!
Nem akarlak elkeseríteni, de az első szülés azért általában tovább tart . Persze vannak szerencsések, mint Zozo, ő irigylésreméltóan gyorsan szült.Nekem mindkét gyerek kereken 10 órával az első 4-5 perces fájások után született meg. Úgyhogy lett volna idő még 2 órás autóútra is, bár nem lett volna túl kellemes, mert nálam erős hasmenés és hányás is társult a fájásokhoz. Mindenesetre én azt tanácsolom, hogy a távolság miatt ha rendszeres fájásokat észlelsz, ne várjatok túl sokáig, induljatok. Ki tudja, lehet, hogy te is a szerencsés gyorsan szülők közé tartozol...
bee73

bee, neked akartam írni, de mindig lemaradt :oops:
szóval, hogy nekem is nagyon megváltozott az arcom, mintha nem is az én fejem lenne :oops: :lol:

csajok már nem iszom a málnalevélteát, mert hónapokig tartott míg rendbejött a székletem, és most megint ugy vagyok, hogy talán rosszabb mint egy szülés :cry: :oops: tuti a teától, mert azóta van :roll:
mindegy, eszem a homeós bogyókat :)

Kép
mona76

Dincuska
Lányom lehetnél.... :wink:

Mona
CTG és NST uazt jelöli...

Mikor a lányom született, hajnali 1/2 2 körül folyt el a magzatvíz... 8-ra megszületett Sasa...
Hajnalban kb. fél óra alatt értünk a kórházba... (30 km, autópályán)
Vendég

Hello!

Dincuska: Akkor lehet baj, ha az anya negatív...csak arra akartam kilyukadni, hogy attól, hogy párod pozitív a baba még lehet negatív...akkor tuti nincs ellenanyag termelődés. Igen, a 20-as évek elejes a legjobb az első babára!:)

Mona: ctg, nst ua. Csak az egyik a gép neve a másik meg a vizsgálat neve...Sabine írta anno. Most, hogy mondod, nekem is megfogja a hasam egy kicsit a tea, de nem vészes!

Én nem tudom ez a gyerkőc, hogy fekszik, de úgy kinyomja ide fentre valamilyét, pedig nem is érzem, hogy máshol nyomódna a kis lába, ugye amivel a fenekét nyomja...nem megy ma nekem az értelmes fogalmazás, na mind1!

Judit

mamiblue

Mona köszike a táblázatot, a korom,amúgy 23:)

Ja csajok és mndnekinek köszi a dicséreteket, Máté fiúval szívesen olvasgtatuk:):) :oops: :oops: Már most hiú a kukis!!!!

Kép
kis pupu

Hú lányom ....ma nekem reggel óta rock & rol van a hasamban.Esküszöm ne volt 10 perc folyamatos nyugi eddig.
Jobb oldalamnál kinyomja vmiét /popó vagy hát ki tudja és az úszik csúszkál balra le fel majd vissza jobbra. :lol: Érdekes ,ha adok enni akkor sincs nyugi.......nem értem......
Vagy a front teszi....érdekes.

Mona
Sajna nem értek hozzá ,hogy kellene ,de apát megkérdem hátha tudja.

Sabine
Jó hallani felőled.örülök,hogy jól vagytok.Sebed gyógyulgat?
Várjuk a híreket továbbra.Mikor mehettek haza?

Itt fú a szél ,és végre lehült a levegő.

Lementem Dm-be mondom veszek egy két apróságot ami kellhet /hintőpor nekem,papírzsepi,hónaljvakeráló stb.../de visszajöttem olyan ramazuri volt idebent.És úgy lihegtem minmt a döglődő kutya.CSajok már útálok magmra nézni ,olyan tunya lettem.A függönyt se bírom felrakni már 4 napja ,igaz apa megígérte de mindig halasztódik és én sem vagyok képes feltenni.
Holnapra 25-29 fok várható király :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
jucu

Nálunk bezzeg már megint nem esik,csak a szél fúj!Mint mindig.

Voltam ma megint dokinál.Közölte,hogy ő még ilyet nem látott.hogy valaki szűkűl,nem tágúl.Nahát nekem megint annyi,biztos túlhordom a bébit.
Elegem van,nagyon.

Dincuska:be fogsz érni időben,nyugi!Csak tényleg kellemetlen lehet majd,a mellékhatásoktól.De ez nem mindenkinek van.

Bocsi,de nem olvastam messzebb vissza.Majd ha lesz lelkierőm. :cry:
tuza edit

Nem tudom hogy ez most jóslófájás vagy nem, de a hüvelyem majd szétrobban annyira nyilal, nagy nyillalás annyi és utána újra megint fáj.
Még várok egy picikét, lefekszem pihenni hátha jobb lesz, ha nem múlik hivom a szülésznőt vagy a dokit, hogy ez most mi!

Kép
sziszike77

Hozzánk is megérkezett a hidegfront, már délután beborult, dörgés, villámlás, pici eső, nagy szél. Most is dörög is villámlik. A picur pedig nagyon nyugiban van, szerintem érzi a frontot, és úgy van vele, hogy inkább meg sem moccan. Vagy pedig az én lustaságom és álmosságom ragadt át rá is. Az előbb is aludtam vagy 20 percet, teljesen kómás vagyok.

Előtejem nekem is van kb. a 20. hét óta, de inkább éjszaka. Ugyanis amikor reggel felkelek, akkor rá van száradva a mellbimbóra.

Mona: a ctg és az nst ugyanaz.

Kép
Kép
márkanyuka

én is iszom a málnalevélteát, pár napja. de nekem meg mintha pont nem szorulást okozna.....

előbb villant belém a felismerés: nemsokára szülök. :shock:
és én arra tippeltem,hogy július végén kibújik kiszsé :)

itt is lehűlt a levegő, de még süt a nap ezerrel. dagadok. de nem mindig. sósat próbálom visszafogni. meg édeset is. de most főzök holnapra.

nemtom elkezdjem-e szedni a homeós bogyókat. a cauphyllumot, vagy mit, azt el lehetne kezdeni előtte. de nem merem :) majd szülés közben kapdosom be.

vajon kire fog hatni ez a hidegfront???? (én hidegfront érzékeny vagyok :D )

Kép

dimet

sziszike, nyílik a méhszáj. de még nem biztos,hogy szülés. nyugi. pihenj!!!

Kép

dimet

Dincuska!Már azt hittem én vagyok itt a legfiatalabb anyuci a 22 évemmel. :D
Kis pupu! Édi a bébi! :D És szerintem is tök jól látszik a pofija.
Meg különben is nemsokára már élőben csodálhatjuk őket!
Én is el akartam menni még egy 4d-re, de aztán úgy gondoltam, hogy úgyi s mindjárt kibújik. Meg amilyen szerencsétlen vagyok nem mutatott volna semmit, csak a nunnusát. Legalábbis az utólsó két uh- n azt csinálta.
Jó ez a kis hűs levegő!
Most babóca is többet mocorog! :D
Megint volt a vizeletemben aceton. De azt mondta a védőnő, hogy mivel cukor nincs benne úgyhogy ez így nem olyan vészes. De majd a dokim biztos mond valami okosságot.
Na jó hűsölést mindenkinek!

KépKép
dudu_84

Na én is tudok ám fogalmazni!
"De azt mondta a védőnő, hogy mivel cukor nincs benneúgyhogy ez így nem olyan vészes."
Bocs de én sem vagyok ma teljesen magamnál!

KépKép
dudu_84

Sziasztok!

Nálunk olyan jól lehűlt a levegő, ha ilyen marad holnap én is nekiugrok a vasalódeszkának :lol:

Ági, én ellenanyagos voltam/vagyok ezért én havonta jártam vérvételre, de ha más miatt nem vettek vért, akkor nem éhgyomorra mentem.
Amúgy normál esetben 3* kell nézni.

Mona, szerintem a szüléstörténeteket tedd fel a közös címre. Sajnálom, hogy a férjednek továbbra is Bécsbe kell járnia, teljesen megértelek, az enyém hétfőn ment Madridba és úgy volt hogy pénteken jön csak haza. Tegnap szerintem az idegtől ment a hasam, hogy péntek-szombatig semmi esetre sem szabad szülni. Aztán nemrég beszéltünk és úgy néz ki holnap hazaér. Most megnyugodtam egy kicsit. A CTG és az NST ugyanaz.

Dincuska, fú de szemtelenül fiatal vagy :wink:

Mamiblue, Rékával amikor kiderült hogy ellenanyagos vagyok a kaptam egy papírt, hogy a baba vér szerinti apjával együtt jelenjek meg a központi véradóban, itt tőle is vettek vért. Most nem kérték, hogy újra jelenjen meg, biztos gondolták, hogy maradt ugyanaz a felállás :lol:

Edit, szerintem olyan nincs is hogy valaki szűkül, max. amikor előzőleg vizsgált nem jól csinálta :roll: :oops:

Kép
Kép
robcsi03

Sziszike, azt mondják ha beleülsz egy kád meleg vízbe és elmúlnak a hatására a fájások, akkor az még nem a szülés, de ha nem múlnak el, akkor hajrá és irány a szülőszoba :wink:

Kép
Kép
robcsi03

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?