Új privát üzeneted érkezett!

Halihó :D :D :D

Hú,de pangás van. :?

Kép
martik77

Szilzi megérdemled a kikapcsolódást!

Érezd este jól magad!!! :D :D :D

Kép
martik77

3 a magyar igazság!!

Laptetű!!!!!! :D :D :D

Kép
martik77

17:08 :D :D :D

Kép
martik77

Ma már nem leszek.Meghívott a b.nőm szülinapi vacsira. :) :) :)

Puszi mindenkinek. :) :) :)

Kép
martik77

Mindenki szórakozik. Jó nektek. Kellemes időtöltést Szilvi és Márti,megérdemlitek mindketten. :D

Kép
flóra 11

Én írtam a szakdogát, aztán mosogattam, kenyérsütés, raktam be mosni, teregettem. Totál elfáradtam. És izzadok, mint egy ló,mert ugye gyenge vagyok, feküdnőm kéne és ugrálok. Alig pihentem. így nem lehet gyógyulni. A F. alig beszél. :x Ment Tescoba, de minek! Nem is kellett semmi. Hozott néhány joghurtot meg élesztőt. :evil: 3x kérdeztem tőle, hogy merre megy, mire megmondta. Akkor a kezébe nyomtam a táppénzes papiromat, hogy útközben adja fel postán. Legalább ennyi segítségem legyen már. :x

Kép
flóra 11

Most lefőztem megint egy liter teát. Veszek be lázcsillapítót és lefekszem. Pá.
Majd este jövök.

Kép
flóra 11

KépKép
benó

Voltunk a bababoltban, hoztunk textilpelust + orrszívót (tényleg, Márti, mi lett az orrszívással tegnap????), Gy. felfúrt néhány polcot, én meg varrtam közben a zsákot. Még nincs kész egyik sem, de haladok. Mindjárt megyek is majd folytatni.
Állandóan ez a varrás, mi???? Uncsi már. :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

KépKép
benó

KépKép
benó

KépKép
benó

KépKép
benó

KépKép
benó

KépKép
benó

KépKép
benó

KépKép
benó

KépKép
benó

Megyek feküdni, nagyon dudorodnak. Jó éjt! :D :D :D :D

KépKép
benó

Hát megint nem pihentem. :evil: A F. tovább cirkuszol, nem hagy nyugtomat. Felöltözött, nem szólt semmit,látom készül valahová. Mondom meg sem kérded hogy vagyok, meg sem ölelsz,nem is szólsz hozzám. Akkor leült 2 méterre tőlem. Mondom gyere mellém,átült mellém, de nem ölelt meg,nem szólt semmit. :evil: Én beszélgettem hozzá,ő semmi. Megsült a kenyér közben, felálltam, erreő megint indul. Mondom hová mész? Hát megint át akart menni a lakására, hogy ott fog aludni, mert itt zavarom őt meg ő engem. :x Mondtam neki, hogy jó, menjen,ahelyett, hogy bocsánatot kérne tőlem és nyugalom lenne, menjen. De ez nem megoldás,csak a szőnyeg alá söpri a problémákat. Mondtam, hogy ez a lehető legrosszabb, amit tehet, és önző viselkedés megint,mert ez csak neki jó,nekem nem. De ha úgy gondolja, hogy ezt érdemlem, mert ilyen alávaló utolsó nő vagyok, hogy többet nem érdemlek, akkor csak nyugodtan rúgjon belém, hadd fájjon.

Kép
flóra 11

Most végül itt maradt, de csinálja a műsort, mert nem jött be a hálóba,kint ől a sarokpadon a sötétben,mert hogy nem akar elaludni, mert akkor megint felébred éjjel és az engem zavar. :evil: Mondtam neki, olyan keményfejű, hogy az már kibírhatatlan, hogy mindig kitalál valami okot, amivel idegesíthet engem. :x Nagyon dühös vagyok rá. Panaszkodik, hogy fáj a dereka,mert a sarokpadon aludt. Mondtam neki,hogy azt is a keményfejűségének köszönheti, ki a fene mondta neki,hogy ott aludjon? Az ő hülye ötlete volt. És most megint ott ül és bóbiskol. Hát csak szenvedjen, ő döntött így.

Kép
flóra 11

Hát Benó, Te aztán beindultál! Ennyi linket beszúrni.Még mindet nem néztem meg,de a fürdőköpeny kimondottan tetszik. :wink:

Kép
flóra 11

Megnéztem a papucska készítéséről a filmet. így tök egyszerűnek néz ki. :wink:

Kép
flóra 11

Találtam DR. House-t TV 2-őn. Most kezdődik.
Látom,ma nincs már senki. Elköszönök.
Pá.

Jó éjt!

Kép
flóra 11

Na, vége az összes CSI-nek, a két hálózsák is 3/4-ig kész.
Örülök, ha értetted a papucska készítését, legalább el tudod majd magyarázni. :D

Ildó, ez a F. nagyon kibírhatatlan, jaj, jaj. Nem elég a betegség meg anyukád fárasztása.... :? :? :? Remélem, hamarosan megnormálisodik, mert én ezt tuti nem bírnám sokáig a helyedben. :wink:

Márti, Szilzi, jó mulatást, vagyis remélem, jól mulattatok! Gondolom, Mártiék már hazaértek! Milyen koncert van, Szilzi?

Timi, sajnálom, hogy betojt a gép, mégiscsak volt vírus? :roll:

Tancsu ma nem is volt? Edina, Zsuzsi sem? :? Mondjuk, a Tancsu mondta, csak én azt hittem, az is tréfa. :wink:

Na, puszi nektek, majd holnap reggel jövök, de nem leszek sokáig, mert jön az a lány, akikhez a múltkor felmentünk (a kollégámék), mert ők a 3.-on laknak, jöjjön inkább ő a fsz.-re. :wink: Szóval, előtte el is kéne mosogatni, összepakolni stb., ma semmit se csináltam. :?

Jó éjt mindenkinek! :D :D :D

KépKép
benó

Ja, egyébként, Szilzi, nem kell túlzott illúziókat táplálni velem kapcsolatban, kb. egy mukkot se értek a leírásokból, szabásmintákból sem. :roll: :lol: :lol:

Na, puszi :D :D

KépKép
benó

Benéztem. A F.még mindig gubbaszt a konyhában. De a gyerekek előtt szégyenli és álcázza,most ment arra a Bálint,gyorsan felállt és úgy tett, mintha ennivalót keresne. :D Aztán kimerészkedett a vécére. :D nevetségesen viselkedik. Egy kisgyerek sem ennyire makacs,de főleg nem ilyen haragtartó és nem rosszakaró,de ez már az. Mondtam neki,hogy még jó, hogy nem lett gyerekünk,mert ha egy gyengéd pici ébresztésből ekkora cirkuszt csinál,akkor mit csinálna, ha éjjelente itt bőgicsélne egy baba! :shock:

Kép
flóra 11

Hali

Jóreggelt..:)

Vagyunk,élünk éd virulunk,mint azt Márti vonalzója irja....)
Dolgom ezer,majd jövök amint tudok akkor olvasok...

Szép napot...cuoppp..:)

Kép

Kép[/
tancsu

Jó reggelt! :D :D
Tancsu, örülök, hogy éltek és virultok! :D :D :D :D Nincs sok visszaolvasnivalód, szerintem. :wink: Puszi

Én meg már elkezdtem a rendrakást, egy kicsit mosogattam is, ti elájulnátok, ha látnátok, mi van itt. :shock:

Most még itt leszek kb. fél 8-ig huzamosan (mondjuk, varrok :roll: :lol:), és utána nem huzamosan, mert akkor már nagyon durván fogok pakolni, mosogatni stb. :twisted: :lol: :lol:

Fél 9-re jön az Orsi (a kollégám felesége).

Otthagytam tegnap a legjobb ollónkat a bababoltban, úgyhogy át kellene mennem. :?

Patchwork-anyagot honnan lehet szerezni szerintetek (olcsón)? Azok annyira szépek, de a sima gombboltban csak egyszerű anyagok vannak. Utánanézek. Itt leszek, puszi

KépKép
benó

Halihó!!

Rémes egy éjszaka volt. :? Hajnali fél kettőtől üvöltés(rekedtre)fél 4-ig.Semmi nem volt jó a kis Vuknak.Azután csönd fél hatig és most is alszik. :) :) :)

A tejcsimmel egész jól haladok,de azért jól jön Tancsu segítsége!!!! :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
martik77

Helló! :D :D :D
Sajnálom, hogy gáz volt az éjszakátok. :( :(
A miénk is ilyen volt, kinti gyerekek nélkül. :lol: :lol: Mi lesz majd velük együtt? :lol: :lol:
Örülök, hogy megnyugtat a Tancsu segítsége, van egy kis kapaszkodó legalább.
De már nem érzed magad annyira a mélyponton, ugye? :wink:

KépKép
benó

Ildó én már nem tudok mit mondani az F.-re.MI a baja??Miért veled ilyen??Nem látja,hogy beteg vagy??Meg amúgy is.Te szereted.Ezt kéne észrevennie és össze tenni a két kezét,hogy ilyen párja van.

Benó!Te milyen jó oldalakat találsz!! :) :) :)

Kép
martik77

Igazat adok neked. :? Szegény Ildó.

KépKép
benó

Nem éreztem magam mélyponton,csak a bizonytalanság az kikészít.Hogy most akkor lesz tej,nem lesz.Pótlás?Vagy tápszer?
És ezen jár az agyam,de nem fordulok magamba nyugi. :D

Gondoltam rád hajnalba.
Leginkább arra,hogy ha ilyen éjszakáid lesznek akkor kb 2 év múlva jössz legközelebb a babanetre. :D :?

Kép
martik77

Örülök, hogy tetszik :D , kb. a fél napot végigkeresgéltem tegnap is. :lol: :lol: :lol: Tök hülye vagyok, ilyenekkel foglalkozom csak, a lakás meg úszik. :lol: :lol: Kúszik, mászik stb. :lol:

KépKép
benó

Nem baj, legalább nem kell annyit visszaolvasnotok, bár mostanában is sokat lógok, nekem ANNYI DOLGOM VAN..... :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Nekem is. :D :D :D

Most pl elpakoltam a téli kabátokat,de alig bírtam nekik helyet találni. :D

Kép
martik77

Nálunk nincs is helye. :lol:

KépKép
benó

Na, megyek, mert fél 9-9 között jön, az meg mindjárt itt van. És tényleg gáz a helyzet itt rendügyileg. :lol: Időnként válaszolok, de miattam ne üljetek itt. Puszi :D

KépKép
benó

Menj csak én még maradok,várom a védőnőt,mert ma kéne jönnie.

Kép
martik77

Hali

Húst mingyán teszem sütőe,mosógép megy,inas alszik
Viszonylag jó éjjelün volt...:)

Látom Benó Ti még együtt...:D

Márti:Vuk hogy viselte a vacsorát????
Nem lehetett könnyü éjjel,de mondtam hogy nyugi,3 hós koráig tuti adom a tejet,tehát "NEM FOG ÉHENHALNI "....:)

Kép

Kép[/
tancsu

F-nek mi baja megint????
Még nem olvastam vissza.... :oops:

Azt hiszem jó dolgában nem bir magával.... :roll: :roll: :roll:

Kép

Kép[/
tancsu

Helló Tancsu! :D
Örülök, hogy jó éjszakátok volt! :D
Mármint mi együtt a gyerekekkel? :shock: :lol: Még nagyon sokáig! :lol: :lol: Csak figyeld meg! (Ha nem, akkor így jártunk.)
folyt. köv. pakolás

Jó védőnőzést, Márti! :D :D :D

KépKép
benó

Előző sütésnél valamit kifolyathattam sütőbe,hiába mostam ki,most olyan illat van mintha már odaégett volna a kajánk... :shock:

Kép

Kép[/
tancsu

Igen a jó dolga az a baja!!! :?

Jól viselte a vacsit. :D :D :D Ő is evett és aludt.Akkor még aludt.... :D

Kép
martik77

Rakok fel képet!! :D

Kép
martik77

Ámen Benó.... :wink:

Hol voltatok Márti?
Akartam tegnap mondani,hogy ha menni akartok kettesben is L.-el valahova kikapcsolódni,este fél8-tól vállalok gyerek-megőrzést...:)
Akkor az enyém már alszik,van időm teljesen Vukkra koncentrálni.... :lol:

Kép

Kép[/
tancsu

Ki hogy viselte április 1-et????
Engem senki nem akart megtréfálni....szerencsére.... :wink:

Kép

Kép[/
tancsu

1238651999.4298.pdf 1238652009.7286.doc
Cipő és annak leírása. A megfelelő méretben kell kinyomtatni, angolul van a leírás, sajna, de a Gy. szerint a kép alapján is érthető, mit kell csinálni. :roll:

KépKép
benó

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?