Új privát üzeneted érkezett!

Még szédülök,de tűrhető.

Lilut én se bírom. :x

Kép
martik77

Ma ez a 2.ik laptetűm!!!

Kép
martik77

Tyű, nagyon gyűjtöd őket! :lol: :lol: :lol:

KépKép
benó

Az L.szerint ez a vírus dolog csak kamu.És még ha igaz is nem minket akarnak vírusozni,kicsik vagyunk mi az ilyeneknek. :)

Kép
martik77

http://www.softiemaking.com/category/tutorials/

Lehet, hogy igaza van L.-nek, kár ezen aggódni. :lol: :lol:

KépKép
benó

Ma nem fogok itt száradni a gép előtt! Tegnap majdnem 11-kor mentem le anyuékhoz, úgy rohantam haza, hogy megcsináljam a Gy.-nak a túrós tésztát.
Ha mást nem, legalább alszom egy kicsit, de nem keresgélek folyton. Úgyse lesz időm hamarosan varrogatni. :lol: :lol: Ja, és még a Gy. megbízott, hogy fejezzem be a hálózsákokat, tehát azt 1-ig meg kell csinálom. Vagyis 10-kor minimum lelépek.

KépKép
benó

Nálunk is túrós tészta volt! :D :D :D

Kép
martik77

Nagyon jó ez az oldal! :D :wink:

Kép
flóra 11

Jaj, olyan jókat találok! :shock: :shock: :shock:

KépKép
benó

Egy húron pendülünk, Márti! :lol: :lol: :lol: Ma is az lesz, vagy dejós tészta. :wink: Vagy nem tudom. Leves. :lol: :lol:

Ildó, ugye, milyen klassz dolgokat találni? :D

KépKép
benó

Igen,nagyon jókat találsz. :wink:

Szerintem is kamu,én is mondom.Minden évben jön ápr. 1-re egy ilyen hír. Azért mondom, hogy csak vicc.

Kép
flóra 11

ez a gomba hzikó nagyon édes. :D :D :D

Kép
martik77

Igen, a gombaházikók meg úgy általában a házikók, madárkák nagyon-nagyon tetszenek. :D

KépKép
benó

Papucsokat én horgolni tudok, olyan mintám sajna nincs, amit varrni kell.

Kép
flóra 11

Én már egyet találtam, de nem tudom, hova mentettem el. :roll:

KépKép
benó

megyek csajok,majd jövök. :D :D :D

Kép
martik77

Igen,egyet tegnap belinkeltél.

Kép
flóra 11

Pá,Márti!

Kép
flóra 11

Ezeket találtam, de nincs szabásminta.
Kép
Kép
Kép

Kép
flóra 11

Oké, majd én is jövök, most kopok. Puszi nektek :D

KépKép
benó

Köszi, Ildó. Ez nekem nehéz. :D :D :D
Megyek, pussz :D

KépKép
benó

Helló!

Pá mindenkinek.

Kép
flóra 11

Na, a burda oldalon:
Kép 1238573239.2763.pdf

KépKép
benó

Jó, ez a kép pont elég csufi, de nem muszáj ilyen retro színűt csinálni. :lol:

KépKép
benó

Kép

Ettől egyszerűbb szerintem nincs.

Kép
flóra 11

Szerinted az nehéz, amit én találtam? :? Meg tudod nyitni a pdf-et?

KépKép
benó

Kép

KépKép
benó

Nem nehéz, de az biztos lecsúszik a babok lábáról.

Kép
flóra 11

Ezt a fánkot én is néztem, de hol találtad hozzá az elkészítését?

Kép
flóra 11

Na, hogy elhúztam innen 10-kor. :x :lol: Puszi :D Téged se akarlak feltartani. Puszi :D

KépKép
benó

Várj, megnézem nagyobban. [/img]

KépKép
benó

KépKép
benó

Ezt az utolsó pldalt nem értem, miért szúrtad be. Itt mit nézzek?

Kép
flóra 11

KépKép
benó

Semmit. Felnagyítottam a sütis képet, és ez az oldalcím volt ráírva, de ez nem jó. :x Megkeresem neked a rendes oldalt, pillanat.

KépKép
benó

Nem találom. :?

KépKép
benó

Na, ez a kacsa kidobott. Lefagyott az egész net tőle. Újra kellett indítanom.

Kép
flóra 11

Nem tudom, hogy hol van, bocsi.
:? Megyek.

KépKép
benó

Csak azért kérdezem,mert akkor a többi képhez is meg lehetne nézni az elkészítést, de én nem tudom megnézni. Már mindenre rákattintottam, de nincs elkészítés. :(

Kép
flóra 11

Nem érdekes. Én is kicsit alszom,mert a náthától szörnyen fáj a fejem.
Aztán jöhet a szakdoga.

Kép
flóra 11

Pá...
Szép napot.

Kép
flóra 11

Bocsi, bocsi. :oops: :oops: :oops:

KépKép
benó

KépKép
benó

KépKép
benó

Eltűntem, bocsi, anyám telefonált, 45 percig! :shock: És csak mondja,hogy nincs pénze,de akkor minek telefonál ennyit! :evil: És csak hülyéket beszélt már megint a múltat hozza fel, meg hogy én az apám pártján vagyok stb. miért nem segítek neki. :x Neki az lenne a segítség, ha adnék neki pénzt. De miből? Naponta idegesít, hogy nincs pénze, mindig mondom neki,hogy nekem sincs, de idegesít vele. Elmondja, hogy neki senki sem segít, meg nincs senkije, csak én és én sem segítek. :evil: Felidegesített, csak felment a lázam. :x

Kép
flóra 11

Sziasztok :D
Timi, a hűtő nagyon gáz! :evil: Már valami pozitív is jöhetne!
Ildikó, sajnálom, hogy megint beteg vagy! :( Jobbulást! Én megértelek, hogy ne bírod, ha az F. horkol én idegbeteg leszek ha horkolást hallok, de olyan szinten, hogy szinte ölni tudnék! :oops: :oops: :lol:
Zsuzska, kevesebb pénzért többet dolgozni, valóban megéri, főleg gyed előtt, ami ugye már csak egy év lesz! :evil: :evil: :evil: :evil:
Tancsu, nekem is hiányoztok, de most néztem, hogy Ti mindig reggel korán vagytok, amikor én még alszom :oops: , vagy este amikor hazaérek és egy kicsit az A-val tudok lenni.... Én inkább napközben érek rá írni... :( De így tényleg rossz, mert épp írok valamit, akkor jön valaki, mindig utólagosan reagálni, futva visszaolvasni... :( Nem baj, én még tuti eljutok Miskolcra valamikor...
Márti, puszi Kis Vuknak három hetes alkalmából! Milyen jó, hogy már Ti is sétálni jártik, lassan már akkora lesz, hogy egész nap csavaroghattok! :D
Benó, Te egy varrómester lettél! Megnézegettem, milyen dolgokat csinálnál még, hát le a kalappal előtted! Te teljesen beálltál a varrásra! Remélem jó lesz a hálózsák! :D Ma már nem fáj a hasad?
Edina, Te is jó "gyakran" jössz, velem együtt... :lol: Tök jó, hogy volt spontán pé-d, szerintem most majd magától sikerülni fog! :wink:

Kép
szilzi

Velem nem történik semmi, csak az "unalmas" munkahelyi dolgok. Megjönni nem jött meg, így nem tudok ugye menni a dokinőhöz sem, pedig megkérdezném a május dolgot... De most először egy pirit kell összeszurkolni valahogy! :?

Kép
szilzi

Helló Szilvi! Kivételesen én most vagyok napközben.

Kép
flóra 11

A Timi nem jön most,mert megjelent a gépén a Trójai faló.

Kép
flóra 11

Sajnálom Ildikó, hogy nem tudtam jönni, de most tudtam először benézni, mióta itt voltam :( Készül a szakdogád? Meddig leszel táppénzen?

Én lassan lelépek, mert most viszont kaptunk az egyik kolléganőmmel két tiszteletjegyet egy koncertre és ma lesz, ezért megengedtem magamnak, hogy ma előbb lelépjek! :wink: A februári 87 óra túlórám mellett meg is érdemlem, ráadásul úgy kellett leadni, hogy áthamisítatták velem mintha nem is lett volna :evil: :evil:
Holnap otthonról próbálok jönni! Puszi

Kép
szilzi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?